Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайната на 666 в Баркода.Тайните на Джeдaите.Тайните на Излишната h Печат Е-мейл

null

Излишният,натрапен Звук h -Ха в така наречения „литературен,книжовен" Език.
Тайните на Буквата Н,Звука Хъ,Белега Х,и шатанската Хай

Тайните на 6,18 и 666.По фройдистки издайническо

Адското Лице на Реформаторите
Развенчаните Реформи,Програми,Експерти,Авторитети,Интелигенция и Образованост

Деформираните Реформи.Разкритите Вредители
Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг


Буквална Философия,Буквална Мъдрост
Буквална Кабала - Българотракийска Кабала

Неведоми,Но-Видими са Пътищата на Словото

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи
Дела с Думи - Буквално Казано
Имаме Думата

Архитектоника на Буквите - Буквите на Архитектониката.
Архитектура на Думите - Думите на Архитектурата.
Архитектура на Речта - Речта на Архитектурата.
Природата на Думите.Думите разказват сами за себе си.
Буквалните Думи в буквален Смисъл.
Буквалният Смисъл на Думите.

Името на Думата - Думата на Името.
Името на Името - Думата на Думата.

Животът на Думите - Заветът на Думите
Животът на Думите - Думите на Живота
Заветът на Думите - Думите на Завета

Дума Дупка прави
Казана Дума - хвърлен Камък

Думите са в Нещата и в Дъното на Всичко
Думите са в Нощите и в Дните на Всички

Опознай Езика,и Корените на Езика на Индивида,Народа,Етноса,Общността и Обществото,и ще разбереш Индивида,Народа,Етноса,Общността и Обществото.
Какъвто е Езикът на Обществото,такова е и Обществото.Каквото е Обществото,такъв е и Езикът му.
Променя се Обществото - променя се и Езикът му.Променя се Езикът - променя се и Обществото.

Търсачът,Събирачът и Тълкувачът на Думи

Едно от първите Неща с които се заемат „Реформаторите" след като завземат с Измами (всякакви - от Криене на истинската Самоличност и Обвързаности,до Фалшификации,Шантажи,Изнудване,Охулване - така наречения в наши Дни „черен Пиар" ,и Корупция) Властта,едно от първите Неща които тръгват да „реформират" така наречените от мен Лингвоинженери,е народния Език на съответната Страна в която са се намърдали на Власт.
И да се пробват да „реформират" , „модернизират" - тоест да извратят,подменят,осакатят Азбуката,Правописа,Граматиката,Стилистиката,Речниците,Учебниците,и Образователната и Система.Затова,точно заради такива „Експерти" в Образованието така нареченото „Образование" все повече губи Престижа и Авторитета си.Затова Учебниците с всяка Година стават все по-неразбираеми за Учениците,манипулативни,пропагандистки,абсурдни и усложнени.Меко казано.

Освен всички други „революционни" ,а всъщност адски Реформо-Деформации във всички Сфери и Области на Живота,с които са се пробвали да забатачват,развратят,дегенерират и загробят самите Страни,започвайки с Образованието - тоест с Проби за „промиване на Мозъците" на Децата,на новите Поколения на конкретната Страна.

Всички тези така наречени „Реформи" всъщност са Деформации.
Всички тези така самоназовали се „Реформатори" всъщност са Деформатори и Вредители.
Меко Казано.


„Почеркът" им е еднакъв,и личи във всички Езици,и във всички Страни в които са се „докопали" до Властта,и до така наречените „Научни лингвистични Среди" пишещи Учебниците и Речниците,и определящи Правилата и Граматиката на конкретния официален Език.

Характерен издайнически Признак за Проби за Подмяна на Езика на Народа от Линвистите,от Лингвоинженерите е Разделението на Езика на “Простонароден",„Диалектен" от една Страна,и „Книжовен", „Литературен" Езици от друга.Също така и Пробите за заличаване и Подмяна на народните,оцелелите през Вековете стари и древни Думи в тях,наричайки ги Архаични и Остарели,и Подмяната им с Чуждици,и с уж „съвременни,модерни" Синоними.

Като така нареченият „Литературен" високопарен,уж „книжовен" Език е далеч от обикновената,обичайната Реч,от запазилата се през Вековете естествена Реч на Народа.

Откъде накъде са се пробвали да омаловажават Езика на Народа,да внушават,че виждате ли,народния Език бил прост,„второ" Качество,а литературния,книжовния е „високо Качество" ?
И който не говори литературен Език,е неграмотен,тъп,прост и необразован.Което е нагла Проба за Заблуда.

За Народа този уж „литературен и книжовен" Език е изкуствен,фалшив,ненужно усложнен и както го наричат обикновените Хора - Кълчотене на Езика.

Говоренето на литературен Език няма как да е Критерий,Показател и Мерило за Ум,Мъдрост,Чест,Морал,Порядъчност и Почтеност.Дори обратното - най-лоши са „образованите" Злодеи,Злословници,Злоумишленици и Злосторници говорещи на високопарен,книжовен,демагогски Език.
А именно гореизброените Качества и Добродетели Ум,Мъдрост,Чест,Морал,Порядъчност и Почтеност са присъщи на обикновените Хора,на Народа,и са много по-важни от така наречените Образованост и Култура.

Примерите за това са много,включително и в Българския,Руския и Турcкия Езици.
За Инглиша да не говорим - в този сегашен Инглиш са останали само няколко нищожни Процента от оригиналния,от древния Език.
Всички западни Езици са реформирани - тоест са деформирани,осакатени и изродени.

Това сочи към определен и еднакъв егоистичен,егоцентричен,надменен,„мегаломански" ,чужд и враждебен към обикновените Хора Менталитет и Начин на Мислене на всички тези конкретни,чужди за обикновения Народ и Население на конкретната Страна Лингвисти, Лингвоинженери и така наречени уж „Експерти по Езиците".

Чиято водеща,и подсъзнателна,и съзнателна „Мисъл" е Омразата,Ненавистта,Подценяването и Пренебрежението към Народа на съответната Страна,и атавистичния,подсъзнателен,и много силен Страх от Мъдростта и Силата на устната Реч и Език на обикновените Хора.Наречени от същите тези Реформатори,Литератори,Филолози,Експерти и „Книжници" - „Простолюдие" и „Електорат".


Заради същите тези Линвисти,така самоназовалите се Експерти и Реформатори,Образованието,Интелигенцията,Лингвистиката,Реформите (включително и в Икономиката,Управлението и във всички други Области) и Реформаторите отдавна са станали мръсни и гадни Думи свързвани с Деградация,Деформации,Съкращения и негативни Емоции.

Понятията „Образован" и „Експерт" - титулован с многобройни Титли и Награди,дипломиран,с Дипломи и Специализации от уж „престижни" западни Университети Индивид отдавна нямат нищо общо с Понятията Умен,Знаещ,Вещ,Можещ,Честен,Порядъчен,Добър и Мъдър Човек.
Точно обратното - колкото е по-образован,и „по-голям Експерт" ,колкото е „по-признат" на Запад,значи е с толкова повече осакатени,деформирани и извратени Ум и Интелект,и с деградирал Начин на Мислене.

На това се дължи в голяма Степен и Пропастта между Народите и натрапените им така наречените „Управници",и Бюрократи.
На това се дължи и Пропастта между така самонареклата се „Интелигенция" и Народа.

Много често у нас се задава Въпросът защо така наречените „Интелектуалци" ,защо така наречената „Интелигенция" не застава на Страната на Народа,когато Народът отстоява Правата си - Отговорът става ясен когато се разбере,че всъщност доста Субекти от тези Самозванци „Интелигенти" ,доста от тази така самоназвала се „Интелигенция" са чужди и враждебно настроени към Народа ни,и нямат нищо общо с Народа,защото просто нямат българска и тракийска Кръв във Вените си,а юдeйска.

И „изпълзяват от Дупките си" , „включват се" с разни „Отворени Писма и Декларации" ,с гладни Стачки,с разни „Хепънинги" , „Флешмобове" ,и тем подобни измислени,фалшиви и чужди на народния Дух уж „граждански Акции на Протест" ,уж на Страната на Народа срещу Властите,само по Нареждане „Отгоре" - тоест когато са им засегнати Интересите,и Интересите на спонсориращите ги Клики и Задкулисие.И така се пробват да „яхнат" Протестите,и да „докарат" на Власт уж „нови" Властници,но които пак да са им изгодни само на тия Клики и Задкулисие,а не на Народа.

Притежанието на Титли,Специализации,Дипломи,Награди и „Магистратури" за така нареченото висше Образование,особено от Щaтите и Западна Европа са сериозен Недостатък,и няма как да са Предимство за заемането на управленски и държавни Постове у нас.

Учил си,и си специализирал на Запад? Имаш Диплома за висше от уж наши Университети,но финансирани,и значи манипулирани от Запада? Значи нямаш Място в нашата държавната Администрация,и в Правителството,Парламента,и така нататък.

Нашият Народ е много древен,много мъдър и духовен Народ.
Отдавна вече си взе Поука за всичките чужди,изучили се,живели и работили на Запад „Юпита" и „Експерти" от един конкретен Етнос,които се пробваха да му натрапят в Управлението на Страната ни барабар с „Царя" Симеон.Който Симеон Сакскoбурготски също има 666 в нумерологичния си Профил,както има 666 в Профила си и Дядо му Фердинанд,който „докара" навремето една от най-големите национални Катастрофи за България.


Определено личи от Историята,как след така нареченото Освобождение,Сатанистите умишлено,целенасочено и периодично са се пробвали да „завладеят" Страната ни чрез подставените си Лица от Легиона на 666 Звяра,от Легиона на Сатаната/Шатана във Властта.
---

Излишният Звук h - Хъ.

Необходимо Уточнение: Според Канона по-важни са Звуците,а после Буквите с които са изписани в различните Езици тези Звуци.
Звукът Хъ в Латиницата примерно се изписва с Н,h,а в Кирилицата с Х.Но си е все Звукът Хъ.

Типичен класически,и много издайнически Пример за Подмяна,и „Литературизация" от Лингвоинженерите на народния български Език,на обикновената устна Реч на българския Народ,а и на всички европейски Народи,е вкарването на този Звук Хъ,който се изписва с латинската Буква h,а в Българския,на Кирилица с Х - там където няма Нужда от него,там където е Излишен.

И така са се пробвали къде съзнателно,къде подсъзнателно и издайнически - по фройдистки,както го наричат самите юдeи, да подменят,да извратят,да влошат Смисъла,Същността на самите Понятия наречени с тези Думи.

Повечето от тези Думи с изкуствено вмъкнатия Звук Хъ вътре в Думата най-вече,нямат Семейства от Еднакви Думи,или имат,но като се махне Хъ от всички Думи от конкретното Семейство,или са в чужди за Същността им Семейства,по което също личи,че са изкуствени и инженеринговани.

Примерите в Българския са много:

Хляб всъщност в народната устна,диалектна Реч е Леп и Ляб;
Хлябове - Лябове;
Хлебец - Лебец;

Така Ляб и Лябове всъщност са от Семействата на Любя,Либе,Любов - ЛБ и ЛБВ,а с добавената излишна Хъ,Думата Хляб е отишла в Семейството на Халба.
Леп пък е от Семейството на Лепо (Хубост,Красиво).С изкуствено добавения Хъ Хлеп е в Семейството на Хлипа,Хлипай.

Неслучайно именно Леп,Лябът е една от основните Храни на нашия Народ - Народът ни се храни буквално с Хубост и Любов.
И неслучайно точно Индивидите с 666 в нумерологичния Профил избягват да ядат Хляб и да пият чиста,прясна,обикновена Вода.
За този закономерен,характерен и много издайнически Куриоз имам специален Материал в Темата за Третото Пророчество - Хлябът и Водата буквално са Отрова за Организмите и Метаболизма на 666 Легиона.
В този Материал дадох Пример и с една наша известна Личност с 666 в Профила,която беше откровеничила,че не обича да яде Хляб,че е злояда,и че навремето като била малка,a и сега,отказвала да яде Хляб,защото смятала,че Хлябът е отровен за нея.

Още такива Думи:

Хубав - Убав;
Хора - Ора;
Храна - Ръна;
Харно - Арно;
Хастар - Астар;
Халище - Алище;
Хайдуци - Айдуци;
Хаджия - Аджия;
Хапче - Апче;
Махала - Маала;
Хала - Ала;
Хваля - Фаля;

И така нататък...Примерите са много.
---

Много показателен Пример за Проба за Подмяна на Същността на Думите чрез Звука Хъ е нашата тюркска и българска Титла Кан.

Кан Кубрат,Кан Исперих,Кан Тервел и така нататък с всички наши Канове.

Понеже се била уж произнасяла като Кhан,а така го произнасят точно тези,за които Звукът Хъ е характерен за Говора им - като юдeите например,в Българския е пробвано да бъде наложена като Хан.
Когато всъщност си е Кан - Кръв,Кръвна Линия.На тюркски,турски Кан си е Кан.

Личи и Пробата за прикриване на Факта в уж „научните исторически Трудове" ,че Кан значи точно Кръв,Кръвна Линия.Подмяната на К с h е направено точно с тази Цел,и с Цел Проба за Прикриване на тюркобългарската кръвна и езикова пряка Връзка и Родство.
Кръвната Линия на Кубрат,Кан от Рода на Кубрат,и така нататък с всички наши Канове.
---


В Турския:

Аллaх - Аллаа;
Хава - Ава;
Халк - Алк (Народ,Общност)
Ханъм - Анъм;
Халва - Алва;
Хайван - Айван; (Животни)
Хабер - Абер;
Хаджъ - Аджъ;
Хайляз - Айляз; (Мързеливец)
Хаймана - Аймана;
Хаирлия - Аирлия;
Хaлиф - Алиф;
Хaлифат - Алифат;
Ихтияр - Иитияр; (Стар)
Махле - Маале; (Махала)
Бахча - Баача; (Градина)
Мерхаба - Мераба; (Здравей)
Рахат - Раат;
Кахве - Кааве; (Кафе)
Сиях - Сияя; (Черно)
Силях - Силяя; (Oръжие)
Сихир - Сиир; (Магия,Вълшебство)

И така нататък...Примерите също са изключително много.

Класически Пример в турския Език за Влошаване на Смисъла на Думата с прибавянето на излишната Хъ,е Думата Айър - Добро,Сполука.
С Прибавянето на Хъ се е получила Хайър - което значи „Не" .

Класически Пример в Турския са и двата Варианта на едни и същи Имена заради излишното добавено h:

Асан - Хасан,Юсеин - Хюсеин,Юсмен - Хюсмен,Аамед - Ахмед,Меемед - Мехмед,Алил - Халил,Айрие - Хайрие,Барие - Бахрие,Зеера - Зехра, Юсние - Хюсние и така нататък.
---

Класически Пример в Инглиша е Думата Human - Man - Човешко Същество.
А и самата Дума Man също е класически Пример за Проба за Лингвоинженеринг на Инглиша.
---

Огромното Мнозинство Думи,започващи в Речниците с Хъ,и съдържащи вътре в самата Дума тази Буква в литературния,в така наречения „книжовен" Език на конкретната Страна,всъщност в оригиналния,в настоящия устен Език,в Речта на конкретния Народ,са без този Звук.Самите тези Думи и Понятия нямат Нужда от тази Буква h за да се разбира Смисълът им.

Тук не става Въпрос за Думите,в които Наличието,или Липсата на тази Буква Х влияе на Смисъла на Думата,като например за Определянето на граматическите Времена и Лица.
Като например:

Каза - Казах - Казаха.

Макар,че и тези Думи спокойно могат да минат без Хъ.Например в някои наши Диалекти вместо Казах се казва Казав,вместо Направих се казва Направив - с В.

Оказва се,че тази Буква,този Звук е изкуствено вмъкнат в много Думи от така наречените „Лингвисти,Реформатори,Експерти и Модернизатори" на конкретния простонароден Език в конкретната Страна.
---

Тайните на 18 и Хай

С прибавянето на тази Буква h се пробва да се променя,влошава,извращава,демонизира (може да е било подсъзнателно и несъзнателно,по фройдистки,понеже така им иде отвътре,от адската им Същност,но е Факт) Същността на много от Думите.

Класически Пример:

Божественото Ель - El е станало Хел - Hell - Ад,и Хала,Хали и Хула;

В Задачката се пита:

Защо е толкова лошо Влиянието на тази Буква h,и този Звук?

Отговорът на този Въпрос е лесен за Любознателните и Знаещите:

Буквата h,Звукът Хъ - Възгласът Хай в юдeйската така наречена „Кабала" ,според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,е Символ на Числото 18 - 18 на юдeйски се произнася като Хай,и едновременно с това според Гематрията значи „Да живее,Живеене,Живот" .
И има директна,пряка Връзка с 666 - 6+6+6=18,3 по 6 = 18.Все едно се пробват да твърдят и говорят: „Да живее 666".
18 е едно от „любимите" Числа на Сатанистите барабар с 6.
Както и 15,24 и 33 - те също се свеждат до 6.

Така са се пробвали да сатанизират и самата Буква Н и Понятията чийто „Символ" е този Звук Хъ и Ксъ.

От същото това Хай е „инженерингован" „Поздравът" Хай на Инглиш,като Вариант на Hello,който „Поздрав" също е свързан буквално с Ада на инглиш - Hell - HL.
За говорещите Инглиш да се поздравяват е все едно да си пожелават да се озоват в Ада на 666.

От същото това Хай е „инженерингована" и Думата „Xайл" на немски,и което значи същото - „Да живее" . И Възгласът - „Xайл Xитлер".
Тук също личи сатанинския,шатанския „Почерк" .

Xайл има една и съща Скрита Същност HL с Хел - Ад.
Все едно са се пробвали да говорят: „Да живее Адът" .

Xайл и Хел имат една и съща Скрита Същност и с Holy - Свещен.
Все едно са се пробвали да говорят „Свещен Ад" и „Да живее Свещения Ад" .

Злото,Адът се е пробвал да се маскира като „Свещен" .
Точно както е проповядвал Сатанистът Алистър Кроули: „Направи се Свещен...".

На който Факт набляга и Писателят Дан Браун в „Изгубения Символ" ,Автор на „Шифърът на Леонардо" , и др.,и който Дан Браун също има 666 в нумерологичния си Профил.

Между другото,предвид Факта,че Дан Браун се пробва да представи в „положителна Светлина" Мaсоните,а и други тайни Сeкти в Произведенията си,говори красноречиво и много издайнически за 666 „Природата" на тези така самонарекли се „тaйни Общества" .

Както мъдро и прозорливо е казал Народът ни,че краставите Магарета се подушват отдалеч.
По „Симпатиите" им ще ги познаете..
---

Хай и Управление

В сегашно Време си личи кой се пробва да „доведе на Власт" 666 в Политиката и Управлението у нас след Освобождението,и след Преврата през 1989.
Първите уж демократични Избори след Преврата са проведени на 10.6.1990 - тази Дата е Сатанински Ден - в нумерологичния Профил на 10.6.1990 има 666.

Личат си и Пробите да се съставят Правителства в които има 18 Министри заедно с Министър Председателя - като например Правителствата на ГЕРБ и Б.Борисов,БСП и Станишев,НДСВ и Сакскобурготски,служебното Правителство на Софиянски,Правителството на БСП и Орешарски,и служeбното Прaвителство.

Кой е „решил" ,че трябва да има точно 17 Министерства у нас? И точно 18 Министри барабар с Министър Председателя?

Кой е „решил" , че минималният Брой Ученици в Паралелка да е точно 18?

Кой е „решил" ,че „най-високата" ,отличната Оценка в Училищата у нас да е точно 6?

Кой е „решил" ,че Парламентът трябва да се състои точно от 240 Депутата - 240 се свежда до 6?

Кой е „решил" ,че най-голямата Печалба от Тотото е „Шестица от Тотото" ?

Кой е „решил" ,че Възрастта за Пълнолетие е точно 18 Години?

Кой е „решил" ,че учебната Година започва точно на 15.9 - 15 също се свежда до 6?

Кой е „решил" ,че Датите на националните Празници са 3.3 (6), 1.5(6), 6.5, 24(6).5, 6.9, 24(6).12,и предишният 9.9 (18) ?

Всички тези,а и още доста такива числови Следи недвусмислено сочат към „Любителите" на тези сатанизирани Числа 6 и 18.

Типичен,класически и много издайнически Пример за Проби за „завладяване на Властта" в конкретните Страни,включително и в нашата от адските изчадия,е Пробата за „НаЦионализация" на езиково Ниво на всичко което принадлежи по Право на Държавата и Народа му - натрапването на Епитета „Национален" на Мястото на всичко което всъщност си е Държавно и Народно - Пробата за Подмяна на Държавното и Народното с НаЦионално - вместо Държавна Телевизия и Радио - национални такива,вместо Държавен Отбор,Държавен Стадион,Държавни Символи,Държавен Герб,Държавно Знаме,Държавна Опера,Държавен Театър,Държавен Ансамбъл,и така нататък - с „национални" такива.

Откъде накъде Гербът,Знамето,Химнът и така нататък ще са „Национални Символи?
Това са си Символи на Държавата,Държавни Символи.

Този Стремеж за „национализиране" на езиково Ниво на всичко Държавно и Народно, издайнически подсказва за Желание за Заграбване на всичко,което принадлежи на Държавата и Народа,подсказва за силна Омраза към,и много силен подсъзнателен Страх от Държавата,от Държавността,и от Народа на конкретната Държава.


Така самоназовалите се Циoнисти буквално са се пробвали да на-Циoн-ализират на езиково,и не само Ниво,всичко което принадлежи по Право на Държавите и Народите.

В юдeйския Календар Часът като Мярка за Време е разделен на 1080 (18) Части.

18 Минути - Времетраенето на приготвянето на Мaца/Мaцот - юдeйския ритуален пaсхален Хляб.Уж под Предлог,че Тестото било почвало да втасва след 18-стата Минута.
Как пък са ги пресметнали,че са точно 18 Минути,а не 17,19 или 20 примерно? Много издайническо и саморазобличаващо.

Изготовление мaцы - весь процесс, от замешивания муки до выпечки, не должен превышать 18 минут.
Промышленная мaца, приготовляемая в специальных агрегатах непрерывной выпечки.
Периодически (каждые 18 минут) эти агрегаты останавливают.


Та какво по-издайнически и саморазобличаващо от тези факти.

Всъщност Тестото технически и технологично погледнато,започва да втасва още в Първата Минута на Омесването си.В самия Въздух има Мая,в самата Вода има Мая,в самото Брашно има Мая.
Наясно ли са,знаят ли редовите религиозни Юдeи,а и не толкова религиозните,но спазващи Традицията да ядат Мaца на Пeсах,че собствените им Рeбета (Рaвини),заедно с Мaцата на Пeсах ги „хранят" и с Числото на Звяра 666 ?

---

В Задачката се пита:
Защо,и кому е било нужно Добавянето на тази Буква h в Думите на литературния наш Език.
От горенаписаното вече става ясно кои са „Идеолозите" на тази „езикова Реформа" .

Езикът и Писмеността са Функция и Рожба на Менталитета,на Гласа на Кръвта,на Начина на Мислене,на Мирогледа,на Начина на Работа на Мозъците на конкретния Етнос,на конкретната Народност,чийто Език и Писменост са те.
Каъвто е Етносът в Същността си - такъв е и Езикът му,такава е Писмеността му.
Неслучайно Език и Народ са едно и също Понятие в древнославянския.


Няма как Хора от Народа ни да са вмъкнали тази напълно излишна Буква h в Думите,и която Буква я няма в простонародния Език.
Отговорът е лесен - самата тази Излишна Буква издава кои и какви са тези така самоназвали се „Лингвисти и Филолози".

Това може да го направят само Лингвисти,за които този Звук е роден,присъщ,характерен за Менталитета,Етноса,Езика,Кръвта и Говора им Звук.За тези Индивиди с добавянето на излишната h,Думите им звучат „по-естествено" в Говора им.

Отговорът е лесен като се изясни в кои Езици този Звук Хъ е един от основните и характерните гърлени Звуци в Говора - в арaбския и в юдeйския Езици.

За Tурския вкарването на този Звук донякъде може да се обясни чрез Влиянието на арабския Език (преди Въвеждането на Латиницата,в Tурция са писали с арaбски Букви),макар,че и там са „шетали" същите тези така наречени Лингвисти след идването на Власт на Ататюрк.

Но в Българския?
Ясно е,че Българския Език са се пробвали да го „реформират,модернизират" навремето преди и след Освобождението „нашенски" Лингвисти под вероятно български Имена,но с юдeйски етнически Произход,от юдeйското МалЦиoнство (Малцинство),с „Помоща" на „изтъкнати чужди Експерти" от уж други Страни,но пак от същия етнически Произход.

Както и в Руския:

..."главным авторитетом" в области русской грамматики и стилистики остается Дитмар Эльяшевич Розенталь - eврeй, родившийся на территории Польши.

... „главен Авторитет" в Областта на руската Граматика и Стилистика е Дитмар Pозентал - роден в тогавашна Полша Юдeй.


Друг е Въпросът дали са го направили съзнателно,умишлено,или не.
Но Фактите са си Факти и Резултатът е видим,документиран,и Налице.

Откъде накъде чужди за Народа ни Лингвисти и „Експерти" ще се пробват да определят Правилата,Речниците,Правописа,Граматиката,Стилистиката на нашия Език,каква да е образователната Система,и какви да са образователните Програми в Училищата?
Личи,че същите тези „образователни Експерти" имат Пръст и в налагането на шестобалната оценъчна Система в Училищата.
Откъде накъде отличната Оценка да е точно 6 - „свещеното" за Юдeите Число?
И не само това.Но това е друга,също толкова важна Тема,но за други Материали.

Точно такива Реформатори,Експерти и Правачи на Учебници наскоро под Предлог за уж обновяване и модернизиране на Съдържанието на Учебниците по Литература,се пробваха да премахнат от учебната Програма едни от най-великите,най-патриотични и емблематични Стихотворения на Христо Ботев,и Романа „Тютюн" на Димитър Димов.

Всички тези адски „Реформатори,Експерти,ЛъжеЛингвисти и Линвоинженери" ,всички тези Вредители нямат никакво Място в нашето Образование,Култура,Изкуство и Науки,нямат никакво Място в Управлението и Администрацията на Страната ни.Меко казано.
А и не само там.
---

Българският Език е много Древен,Свещен и Духовен Език - Праезик.
Нашият Народ е много мъдър,много древен,духовен,и пазен от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили Народ.
Език и Народ са едно и също.Езически и Народни са едно и също Понятие.
И както винаги,Езикът ни е изиграл лоша Шега на тези,които са се пробвали да го реформират,изопачат и извратят.

Нашият Език си има свои древни исконни Корени,Канони,Същност,Хармония,свой Глас,Звук,Ритъм,Стил,Баланс,своя Реч,свои Думи,Слово,Фон,Музика,Мощ,Сила и Логика,неподвластни на „Реформаторите" и „Лингвистите" .

Буквата Х с която се изписва този Звук в нашия,в Руския,а и в някои други Езици,е много,много древен женски Знак - женската Хромозома е във Формата точно на Х,Символ,Белег на Майката,който от незнайни и знайни Времена,още от Матриархата е бил изобразяван върху Камъни и Дървета за Предпазване от Злото - Кръстче точно във Формата на Х.
Който Знак по-късно е бил пробван да бъде присвоен и натоварен с всякакв друга „Символика".
Като например „Символ" на Тайната,Секрета,Скритото и Неизвестното - „Дoсиетата Х" примерно,и Неизвестното Х в алгебричните Уравнения.

И включително и от тези Самозванци Лъжекабалисти и Сатанисти.

Като „Символ" на „Да живее 666" чрез Звука h Хай!

„Голямо" „Изкуство" - Един от Белезите на Майката,Кръстчето,женският Символ да бъде пробван да се „реформира" във „Възхвала" на Шатана и 666!

И като „Символ" ХХХ на порнографски Филми и Разврат!

Неслучайно Думата на инглиш Sex - Секс има една и съща Скрита Същност със латинската Six - Шест,и са ги инженеринговали да се изписват с Х,а не с КС както се произнася всъщност. Секс и 6.

Sex Sex Sex e 666.ХХХ е три Пъти 666.

Сексът,Развратът,всичко лошо свързано с Похотта,са наразривно свързани с адските Изчадия и 666.(Тук не става Въпрос за Любов,Обич и Любене,а за Похот,низки Страсти,Извращения,сексуални,Отлонения, Престъпления и Разврат.)
Имам Материал за Тайните на Секса и Разврата Тук в Раздела *Прочетох за вас* ,и това мое поредно Откритие за Връзката между Хай - и ХХХ е още едно Доказателство в Подкрепа на Тезата и Думите ми.

Още едно мое Попадение в Центъра,в Десетката на Мишената.

Освен това неслучайно има жаргонна и груба Дума за Пенис - Xуй - само със Съгласната Х,тоест е една и съща Скрита Същност според Канона с Хай.

Знае се и в чий Речник най-често присъства тази Дума - на Грубияните,Извратеняците,и на фиксираните върху Секса и Разврата - меко казано.

За пореден Път се убеждавам във вродената Мъдрост на Народа ни.

Или пък Думата Хуй е инженерингована пак от същите Лингвисти от мъжки Пол? Нарекли и Пенисите си на 666?.
Неслучайно Похотта е един от Седемте смъртни Гряха.

Само зъл,адски,сатанински,шатански,нечовешки,социопатски,психопатски,шизофреничен,враждебен на Човеците „Ум" може да измисли такава цинична и нагла Гавра със Значението на „Символите" и Буквите.

Това е типичен класически Пример за Проба за Демонизация - Добрия женски Белег Х е пробван да бъде превърнат в лошите шатански Хай,Хуй и ХХХ,и в кръстосаните Кости на така „популярния" пиратски и „мaсонски" „Символ" на Черепа с кръстосаните Кости.
Примерите за Проби за уж „по-безобидна" Злоупотреба с Х в така наречената западна „Култура" и Политика са много - от „Трите Хикса" , „Х-Мен" , „Х-Фактор" ,до ХKeyscоre например.

Но Кръстчето,Белегът Х само умее да се пази от Злото,и да наказва тези които се пробват да злоупотребяват с него.
Нашият древен и свещен Език умее да се пази сам.
А Окото на Провидението вижда адските Проби за Демонизация,и раздава Възмездие и Наказания.Неслучайно нашите народни Шевици и Карета,както българските,така и турcките се шият именно с Кръстчета,с Кръстат Бод и Шев.
И Народът ни си продължава да си приказва на обикновения си простонароден Език.
И да гони и наказва (меко казано) Натрапниците,Наглеците,Безродниците,Реформаторите и Вредителите.

Хлябът - Х-Любя продължава да е основната любима и насъщна Храна за Народа ни.


А Разкривателите и Разбивачите на сатанинските адски Заговори на 666,така наречените Конспиролози,си имат още един солиден,документиран и доказан Аргумент в Подкрепа на Тезата си.
---

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg