Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайната на 666 в Баркода.Тайните на Джeдaите.Тайните на Излишната h Печат Е-мейл

Тайната на 666 в Штрих Кода,в така наречения Баркод

Адската Следа
Любителите на Конспирациите и Разбивачите на Заговори с Основание от Години насам коментират в Мрежата Наличието на 666 в Баркодовете.

И да,имат пълното Основание да се съмняват в Откровеността и Искреността на тези,които се пробват да отричат този очеваден Факт - трите двойни Линии в Началото,Средата и в Края на Баркода са същите,които отговарят на Числото 6.
И така всеки Баркод съдържа Числото на Звяра,Сатанинското Число 666.

Но Любителите на Конспирациите само коментират Значението на,и Последиците от този Факт,а не търсят кой конкретно е сложил тези 666 в Баркода,в Штрих Кода,и защо.

А Тайната за това е съвсем простичка и пред Очите на всеки,който умее да търси и намира - в Случая в У-я на инглиш.

Тайната за Наличието на 666 в Бар Кода е във Факта кой всъщност е измислил този Код и какъв е бил по Произход.

Винаги където е намесено Сатанинското,или по-точно Шатанското Число 666,трябва да се търси юдeйската Следа.
Точно Числото на Звяра,Сатанинското,Шатанското Число 666 почитат Юдеите - Изводите може да си ги направи всеки сам.


Освен 666 в Явната му Форма - 666,Юдeите почитат,и се пробват да злоупотребяват и със Скритата Форма на 666 - под Формата на Числото 18.

Според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 на юдeйски се произнася като „Хaй" - което значи „Да Живее",а самото Число 18 го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".
Когато се пробват да злоупотребяват с Числото 18,все едно се пробват да правят Нещо в „Името на 666" ,и се пробват да принасят Жертвоприношение на 666,и „За да живее 666".


Штрих Кодът дори е наречен на Името на единия от измислилите го - Кодът на Вудланд - Норман Джозеф Вудланд - Norman Joseph Woodland.

А Вудланд е етнически Юдeй.Освен това е и роден на 6-ти.Нищо,че се е родил в Щатите,и се пробват да го представят като уж Американец.

Woodland was born in Atlantic City, New Jersey on September 6, 1921 to Jеwish parents...

Другият работил по измислянето на Кода - Бернард Силвър (Bernard Silvеr),също е етнически Юдeй.

Вудлaнд и Сильвeр подали заявку на изобретение, которая была удовлетворена 7 октября 1952 года.Затова няма нищо за Учудване във Факта,че точно 666 са вмъкнали напълно умишлено и съвсем съзнателно в Бар Кода Вудланд,или Уудленд,както и да се произнася Фамилията му,и Силвър.

Така Конспиролозите и Разбивачите на Заговорите на 666 вече си имат конкретно и напълно документирано Доказателство относно Причината за Наличието на 666,на Числото на Звяра в Бар Кода.
---
****************************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhiа,Tema,Izhor,Domino,Bile,Salma,Isida,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,ManySara,Ясновидие,Feeriya,Fatimun,Maystoriya,Ggala,Сказания,Xora,Motori,Vesta,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Seba,Fatum
**********************************************************************************************

---

Гадната Тайна на Star Wаrs,Йода и Джедаите

Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг

Проби за юдаизация и прихватизация на „Силата"

Подобно на всички хол(hell)ивудски Продукции,и така наречените „звездни Войни" гъмжат от плагиатствани чужди Символи и Имена,гъмжат от скрита Пропаганда и Проби за невролингвистично Програмиране,гъмжат от скрити Проби за Внушения на Базата на лингвистични Абракадабристики с Думите - с Имена,Названия,Наименования,Термини и Символи използвани в Сценариите на Филмите.

Предвид Факта,че в Производството на тази „филмова Сага" са участвали доста филмови Работници,както зад,така и пред Кадър с юдeйски етнически Произход,този Факт е лесно обясним и разкриваем.

Лесно обясним е и Фактът,че всички тези Проби се пробват да се прикриват зад уж правдоподобни и правдиви на пръв Поглед Обяснения с които се пробва да се прикрие Истината.

Измислена е цяла илюзорна „Предистория" на Поредицата,пробваща да я представи едва ли не за реално съществуваща История в реалния Свят.

С многопластови Заблуди,маскирани под Формата на наукообразни,уж исторически Етимологии и Обяснения.
Лъжи,Заблуди,Илюзии и Поуистини пробвани да бъдат представяни като „Истини" ,с единствената Цел да се прикрие същинската Истина.


Заблудата за Призхода на Името Йода

Подобно многим именам Звёздных Войн, имя «Yoda» взято из древнего языка — скорее всего из санскрита, где в переводе «yoddha» означает «воин», с ивритa же «yodea» переводится «тот, кто ведает».

Уж на юдейски Йьодеа било „този,който познава,чувствува,завежда,управлява,ръководи" ,а на Санскрит Йодха уж означавало Воин.

Всъщност Тайната на Името Йода е съвсем простичка,и видима и с просто Око.

Yoda - Йода е леко преиначеното Юда,Юдeи.

А с тая приведена по-горе „Етимология" в Контекста на Филма,се пробва да се внуши на Аудиторията,че видите ли,уж Юдеите са Войни,уж са Миротворци,уж са мъдри,уж са силни,уж имат свръхестествени Способности,и че уж точно те са тези,които управляват тази тайнствена „Сила" в Галактиката.


Което си е нагла Проба за Заблуда на Зрителите,и откровена Лъжа.Подобни на,и произтичащи от Самозаблудата и Лъжите за уж „богоизбрания Етнос" .

Неслучайно Куклата Йода е на Ръст точно 66 см - 6 - юдeйското Число, и умишлено е наподобена да има Чертите на Лицето на Айнщайн,който е етнически Юдeй.

...Йода, рост которого составляет 66 см...

...Внешность Йоды первоначально была создана британским художником-стилистом Стюартом Фриборном, который изображал лицо Йоды как смесь лиц: своего собственного и Альберта Эйнштейна...

Озвучаването на Йода е от Франк Оз,който също е етнически Юдeй.
Обърнатият Словоред на Говора на Йода е Асоциация с обратното,с Писането наопаки - от дясно на ляво,на юдeйски.

Алюзията с малкия Ръст на Йода е за да се подчертае Фактът,че Юдeите са малка на Брой Раса в Сравнение с човешките Раси,Народи и Етноси.
---

Кои са Джедаите

Джедаи - на инглиш Jedi.

...по словам создателя «Звёздных войн» Джорджа Лукаса, слово «джедай» он придумал, вспомнив название жанра японского кинематографа — дзидайгэки...

Дзидайгеки - Дзе-дай - от Дзю-До - Джудо - Джидайгеки в Комбинация със самурайски Мечове.

Правдоподобно Обяснение,предвид Факта на Приликата в Названията,и Пробите за плагиатстването на самурайските Практики и по-точно на източните духовни Учения,зад което се крие съвсем простичката и видна и с просто Око Истина за Пробата за юдaизация на Самураите и източните духовни Учения и Практики.

Jedi - Жедай - от Jid = Жид,Жидoве и Жудеи,Джудеи,както са наричани в някои Страни Юдeите - и оттам Жедай - Джедаи.
---

Типичната нагла Проба за Пропаганда и „героизация" на Юдeите като уж уникални Индивиди с уникална Кръв съдържаща някакви си специални Микроорганизми наречени „Миди-хлориани - Midi-chlorians " ,и като уж „монашески Ордени" на „Рицари-Миротворци" и „Спасители" на Галактиката,надарени със уж свръхестествени Способности и уж контролиращи и използващи „Силата" .

Класически Пример за Проба за представяне на желаното,измисленoто,въображаемото,илюзорното,за действително.

Цялата пропагандна холивудска „Машина" е впрегната за Популяризацията, Митологизацията и възпроизвеждането и във всякакви Форми на тази Продукция,включително и като Вид Религия.На инглиш съвсем очевадно си личи,че - Jedism - Джедаизъм = JDSM = Judаism - Юдaизъм.
Която всъщност е скрита Проба за героизация на Юдeите и Юдaизма, и скрита Проба за юдаизaция и прихватизация на уж „Страната на Добрите" - представени под Формата на монашески Ордени на Рицарите,Самураите,Миротворците,и разпореждането със така наречената уж „Сила" .
Все едно,че Юдeите са уж „добрите Герои".

Все едно,че уж те са така наречения „скрит и таен Елит от уникални Индивиди със уж свръхестествени Възможности," подобни на Възможностите на измислените Джедаи,който таен Елит уж управлява скришно Планетата,пробвайки се да действа задкулисно.


Когато на Практика е всъщност точно обратното.

Злодеите и адските Изчадия са се пробвали да се представят като „добрите Герои" в хол(hell)ивудските Продукции.

Лъжата и Заблудата се пробват да се маскират като Истина,тъмната Страна се пробва да се крие зад Светлата Страна,Черното се пробва да се представя за Бяло,Тъмнината се пробва да се представя за Светлина,Злото се пробва да се представя за Добро,Адското се пробва да се маскира като Свещено,като в същото Време се пробват да се демонизират и охулят същинските Истина,Светлина,Свещено и Добро - и тем подобни обърнати с Главата надолу Понятия - все „Плодове" на генетично увредени,шизофренични и параноични,и безнадеждно психически и физически осакатени,адски Мозъци.
--

Що е то Сила и кому принадлежи

Самата Идея за така наречената „Сила" във Филма,е заимствана от Лукас от един абстрактен Филм на Артур Липсет:

...Lukas has attributed the origins of "The Force" to a 1963 abstract film by Arthur Lipsett...

Който Артур Липсет също е етнически Юдeй:

...Born in Montreal into a Jеwish family, Lipsett saw his mother, an immigrant from Kiev, commit suicide when he was 10 years of age...
---

Подобно на всички адски Идеи,и самият Замисъл за това що е то аджеба Силата,е пробвана да бъде опорочена и извратена.

Според дадената Дефиниция във Филма,Силата е неутрална,и според това кой я използва,може да бъде добра или лоша.
Тоест с тази „Сила" уж може да злоупотребяват и лошите Джедаи,маскирали се под Името на Ситхите - завладяна от лошите Джедаи Раса населяваща отдалечена звездна Система на Галактиката наречен Коррибан.

Целият Филм е изграден върху Противоборството между „Лошите и Добрите" Джедаи,които си служат в тези Войни помежду си с така наречената „Сила" .

Всъщност така наречените Джедаи нямат никаква Власт над „Силата" ,каквото и да се подразбира и пробва да се вменява на това Понятие.

Самата Дума „Сила" е пробвана да бъде демонизирана,опорочена и извратена до Степен,че да се подразбира само като лоша Сила - като се каже,че „нещо се постига със Сила" , се подразбира единствено и само като Насилие,като насилствено,като груба,агресорска,зла Сила.

А всъщност Злото няма никаква Сила.
Всъщност Джедаите нямат никаква Сила.


Всъщност Силите в Галактиката и в Света като Цяло се творят,създават,генерират,притежават,контролират,прилагат и ръководят единствено и само от Доброто Божествено Начало,от Майката на всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили.
Силата се притежава, служи,и се подчинява единствено и само на Добрите Хора.

Силата в Същността си е добра,и става лоша само спрямо Лошите,спрямо злите Индивиди.
Естествено,че от тези наказвани от всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили Злодеи и адски Изчадия,Силите на Доброто се възприемат като „лоши" .

---

Единствените верни Твърдения относно Джедаите в тази Продукция са:

Фактът,че лошите Джедаи наистина се пробват да се прикриват зад чужди Националности и така се пробват подмолно,задкулисно да вредят и загробят Властта буквално под чужд Флаг,под чужда Самоличност.

Фактът,че Джедаите наистина са отделна Раса от враждебни на Галактиката и Човечеството Мутанти.

В Книгата „Децата на Абрaхам в Епохата на Генома...",написана в Съавторство на Хари Острер,който е етнически Юдeй,с други двама Генетици също с юдeйски Произход, доказват общия Произход на всички Юдeи - Aшкeнaзи,Ceфаради и Mизрaхим на Базатата на еднаквия Генотип,и пишат,че:

<<Чтобы объяснить генетическое отличие еврeев от других народов, авторы рассмотренного исследования делают предположение, что eврeи появились, «скорее всего, в результате некоей мутации».

<За да обяснят генетическото Различие между Юдеите и другите Народи,Авторите на разглежданото Изследване правят Предположението,че Юдeите са се появили по-скоро в Резултат на някаква Мутация.>


Незспорен Факт е също това,че Джедаите наистина се мразят едни други,разделени и разединени са идейно и идеологически,воюват - бият се до Смърт помежду си,и взаимно се самоизтребват,самоликвидират и самоунищожават.
---
***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Tema,Izxor,Domino,Bile,Salma,Nana,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Seba,Fatum
*****************************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg