Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайната на 666 в Баркода.Тайните на Джeдaите.Тайните на Излишната h Печат Е-мейл

Тайната на 666 в Штрих Кода,в така наречения Баркод

Адската Следа
Любителите на Конспирациите и Разбивачите на Заговори с Основание от Години насам коментират в Мрежата Наличието на 666 в Баркодовете.

И да,имат пълното Основание да се съмняват в Откровеността и Искреността на тези,които се пробват да отричат този очеваден Факт - трите двойни Линии в Началото,Средата и в Края на Баркода са същите,които отговарят на Числото 6.
И така всеки Баркод съдържа Числото на Звяра,Сатанинското Число 666.

Но Любителите на Конспирациите само коментират Значението на,и Последиците от този Факт,а не търсят кой конкретно е сложил тези 666 в Баркода,в Штрих Кода,и защо.

А Тайната за това е съвсем простичка и пред Очите на всеки,който умее да търси и намира - в Случая в У-я на инглиш.

Тайната за Наличието на 666 в Бар Кода е във Факта кой всъщност е измислил този Код и какъв е бил по Произход.

Винаги където е намесено Сатанинското,или по-точно Шатанското Число 666,трябва да се търси юдeйската Следа.
Точно Числото на Звяра,Сатанинското,Шатанското Число 666 почитат Юдеите - Изводите може да си ги направи всеки сам.


Освен 666 в Явната му Форма - 666,Юдeите почитат,и се пробват да злоупотребяват и със Скритата Форма на 666 - под Формата на Числото 18.

Според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 на юдeйски се произнася като „Хaй" - което значи „Да Живее",а самото Число 18 го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".
Когато се пробват да злоупотребяват с Числото 18,все едно се пробват да правят Нещо в „Името на 666" ,и се пробват да принасят Жертвоприношение на 666,и „За да живее 666".


Штрих Кодът дори е наречен на Името на единия от измислилите го - Кодът на Вудланд - Норман Джозеф Вудланд - Norman Joseph Woodland.

А Вудланд е етнически Юдeй.Освен това е и роден на 6-ти.Нищо,че се е родил в Щатите,и се пробват да го представят като уж Американец.

Woodland was born in Atlantic City, New Jersey on September 6, 1921 to Jеwish parents...

Другият работил по измислянето на Кода - Бернард Силвър (Bernard Silvеr),също е етнически Юдeй.

Вудлaнд и Сильвeр подали заявку на изобретение, которая была удовлетворена 7 октября 1952 года.Затова няма нищо за Учудване във Факта,че точно 666 са вмъкнали напълно умишлено и съвсем съзнателно в Бар Кода Вудланд,или Уудленд,както и да се произнася Фамилията му,и Силвър.

Така Конспиролозите и Разбивачите на Заговорите на 666 вече си имат конкретно и напълно документирано Доказателство относно Причината за Наличието на 666,на Числото на Звяра в Бар Кода.
---
****************************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhiа,Tema,Izhor,Domino,Bile,Salma,Isida,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,ManySara,Ясновидие,Feeriya,Fatimun,Maystoriya,Ggala,Сказания,Xora,Motori,Vesta,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Seba,Fatum
**********************************************************************************************

---

Гадната Тайна на Star Wаrs,Йода и Джедаите

Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг

Проби за юдаизация и прихватизация на „Силата"

Подобно на всички хол(hell)ивудски Продукции,и така наречените „звездни Войни" гъмжат от плагиатствани чужди Символи и Имена,гъмжат от скрита Пропаганда и Проби за невролингвистично Програмиране,гъмжат от скрити Проби за Внушения на Базата на лингвистични Абракадабристики с Думите - с Имена,Названия,Наименования,Термини и Символи използвани в Сценариите на Филмите.

Предвид Факта,че в Производството на тази „филмова Сага" са участвали доста филмови Работници,както зад,така и пред Кадър с юдeйски етнически Произход,този Факт е лесно обясним и разкриваем.

Лесно обясним е и Фактът,че всички тези Проби се пробват да се прикриват зад уж правдоподобни и правдиви на пръв Поглед Обяснения с които се пробва да се прикрие Истината.

Измислена е цяла илюзорна „Предистория" на Поредицата,пробваща да я представи едва ли не за реално съществуваща История в реалния Свят.

С многопластови Заблуди,маскирани под Формата на наукообразни,уж исторически Етимологии и Обяснения.
Лъжи,Заблуди,Илюзии и Поуистини пробвани да бъдат представяни като „Истини" ,с единствената Цел да се прикрие същинската Истина.


Заблудата за Призхода на Името Йода

Подобно многим именам Звёздных Войн, имя «Yoda» взято из древнего языка — скорее всего из санскрита, где в переводе «yoddha» означает «воин», с ивритa же «yodea» переводится «тот, кто ведает».

Уж на юдейски Йьодеа било „този,който познава,чувствува,завежда,управлява,ръководи" ,а на Санскрит Йодха уж означавало Воин.

Всъщност Тайната на Името Йода е съвсем простичка,и видима и с просто Око.

Yoda - Йода е леко преиначеното Юда,Юдeи.

А с тая приведена по-горе „Етимология" в Контекста на Филма,се пробва да се внуши на Аудиторията,че видите ли,уж Юдеите са Войни,уж са Миротворци,уж са мъдри,уж са силни,уж имат свръхестествени Способности,и че уж точно те са тези,които управляват тази тайнствена „Сила" в Галактиката.


Което си е нагла Проба за Заблуда на Зрителите,и откровена Лъжа.Подобни на,и произтичащи от Самозаблудата и Лъжите за уж „богоизбрания Етнос" .

Неслучайно Куклата Йода е на Ръст точно 66 см - 6 - юдeйското Число, и умишлено е наподобена да има Чертите на Лицето на Айнщайн,който е етнически Юдeй.

...Йода, рост которого составляет 66 см...

...Внешность Йоды первоначально была создана британским художником-стилистом Стюартом Фриборном, который изображал лицо Йоды как смесь лиц: своего собственного и Альберта Эйнштейна...

Озвучаването на Йода е от Франк Оз,който също е етнически Юдeй.
Обърнатият Словоред на Говора на Йода е Асоциация с обратното,с Писането наопаки - от дясно на ляво,на юдeйски.

Алюзията с малкия Ръст на Йода е за да се подчертае Фактът,че Юдeите са малка на Брой Раса в Сравнение с човешките Раси,Народи и Етноси.
---

Кои са Джедаите

Джедаи - на инглиш Jedi.

...по словам создателя «Звёздных войн» Джорджа Лукаса, слово «джедай» он придумал, вспомнив название жанра японского кинематографа — дзидайгэки...

Дзидайгеки - Дзе-дай - от Дзю-До - Джудо - Джидайгеки в Комбинация със самурайски Мечове.

Правдоподобно Обяснение,предвид Факта на Приликата в Названията,и Пробите за плагиатстването на самурайските Практики и по-точно на източните духовни Учения,зад което се крие съвсем простичката и видна и с просто Око Истина за Пробата за юдaизация на Самураите и източните духовни Учения и Практики.

Jedi - Жедай - от Jid = Жид,Жидoве и Жудеи,Джудеи,както са наричани в някои Страни Юдeите - и оттам Жедай - Джедаи.
---

Типичната нагла Проба за Пропаганда и „героизация" на Юдeите като уж уникални Индивиди с уникална Кръв съдържаща някакви си специални Микроорганизми наречени „Миди-хлориани - Midi-chlorians " ,и като уж „монашески Ордени" на „Рицари-Миротворци" и „Спасители" на Галактиката,надарени със уж свръхестествени Способности и уж контролиращи и използващи „Силата" .

Класически Пример за Проба за представяне на желаното,измисленoто,въображаемото,илюзорното,за действително.

Цялата пропагандна холивудска „Машина" е впрегната за Популяризацията, Митологизацията и възпроизвеждането и във всякакви Форми на тази Продукция,включително и като Вид Религия.На инглиш съвсем очевадно си личи,че - Jedism - Джедаизъм = JDSM = Judаism - Юдaизъм.
Която всъщност е скрита Проба за героизация на Юдeите и Юдaизма, и скрита Проба за юдаизaция и прихватизация на уж „Страната на Добрите" - представени под Формата на монашески Ордени на Рицарите,Самураите,Миротворците,и разпореждането със така наречената уж „Сила" .
Все едно,че Юдeите са уж „добрите Герои".

Все едно,че уж те са така наречения „скрит и таен Елит от уникални Индивиди със уж свръхестествени Възможности," подобни на Възможностите на измислените Джедаи,който таен Елит уж управлява скришно Планетата,пробвайки се да действа задкулисно.


Когато на Практика е всъщност точно обратното.

Злодеите и адските Изчадия са се пробвали да се представят като „добрите Герои" в хол(hell)ивудските Продукции.

Лъжата и Заблудата се пробват да се маскират като Истина,тъмната Страна се пробва да се крие зад Светлата Страна,Черното се пробва да се представя за Бяло,Тъмнината се пробва да се представя за Светлина,Злото се пробва да се представя за Добро,Адското се пробва да се маскира като Свещено,като в същото Време се пробват да се демонизират и охулят същинските Истина,Светлина,Свещено и Добро - и тем подобни обърнати с Главата надолу Понятия - все „Плодове" на генетично увредени,шизофренични и параноични,и безнадеждно психически и физически осакатени,адски Мозъци.
--

Що е то Сила и кому принадлежи

Самата Идея за така наречената „Сила" във Филма,е заимствана от Лукас от един абстрактен Филм на Артур Липсет:

...Lukas has attributed the origins of "The Force" to a 1963 abstract film by Arthur Lipsett...

Който Артур Липсет също е етнически Юдeй:

...Born in Montreal into a Jеwish family, Lipsett saw his mother, an immigrant from Kiev, commit suicide when he was 10 years of age...
---

Подобно на всички адски Идеи,и самият Замисъл за това що е то аджеба Силата,е пробвана да бъде опорочена и извратена.

Според дадената Дефиниция във Филма,Силата е неутрална,и според това кой я използва,може да бъде добра или лоша.
Тоест с тази „Сила" уж може да злоупотребяват и лошите Джедаи,маскирали се под Името на Ситхите - завладяна от лошите Джедаи Раса населяваща отдалечена звездна Система на Галактиката наречен Коррибан.

Целият Филм е изграден върху Противоборството между „Лошите и Добрите" Джедаи,които си служат в тези Войни помежду си с така наречената „Сила" .

Всъщност така наречените Джедаи нямат никаква Власт над „Силата" ,каквото и да се подразбира и пробва да се вменява на това Понятие.

Самата Дума „Сила" е пробвана да бъде демонизирана,опорочена и извратена до Степен,че да се подразбира само като лоша Сила - като се каже,че „нещо се постига със Сила" , се подразбира единствено и само като Насилие,като насилствено,като груба,агресорска,зла Сила.

А всъщност Злото няма никаква Сила.
Всъщност Джедаите нямат никаква Сила.


Всъщност Силите в Галактиката и в Света като Цяло се творят,създават,генерират,притежават,контролират,прилагат и ръководят единствено и само от Доброто Божествено Начало,от Майката на всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили.
Силата се притежава, служи,и се подчинява единствено и само на Добрите Хора.

Силата в Същността си е добра,и става лоша само спрямо Лошите,спрямо злите Индивиди.
Естествено,че от тези наказвани от всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили Злодеи и адски Изчадия,Силите на Доброто се възприемат като „лоши" .

---

Единствените верни Твърдения относно Джедаите в тази Продукция са:

Фактът,че лошите Джедаи наистина се пробват да се прикриват зад чужди Националности и така се пробват подмолно,задкулисно да вредят и загробят Властта буквално под чужд Флаг,под чужда Самоличност.

Фактът,че Джедаите наистина са отделна Раса от враждебни на Галактиката и Човечеството Мутанти.

В Книгата „Децата на Абрaхам в Епохата на Генома...",написана в Съавторство на Хари Острер,който е етнически Юдeй,с други двама Генетици също с юдeйски Произход, доказват общия Произход на всички Юдeи - Aшкeнaзи,Ceфаради и Mизрaхим на Базатата на еднаквия Генотип,и пишат,че:

<<Чтобы объяснить генетическое отличие еврeев от других народов, авторы рассмотренного исследования делают предположение, что eврeи появились, «скорее всего, в результате некоей мутации».

<За да обяснят генетическото Различие между Юдеите и другите Народи,Авторите на разглежданото Изследване правят Предположението,че Юдeите са се появили по-скоро в Резултат на някаква Мутация.>


Безспорен Факт е също това,че Джедаите наистина се мразят едни други,разделени и разединени са идейно и идеологически,воюват - бият се до Смърт помежду си,и взаимно се самоизтребват,самоликвидират и самоунищожават.
---
***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Tema,Izxor,Domino,Bile,Salma,Nana,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Seba,Fatum
*****************************************************************************************************

Излишният,натрапен Звук h -Ха в така наречения „литературен,книжовен" Език.
Тайните на Буквата Н,Звука Хъ,Белега Х,и шатанската Хай

Тайните на 6,18 и 666.По фройдистки издайническо

Адското Лице на Реформаторите
Развенчаните Реформи,Програми,Експерти,Авторитети,Интелигенция и Образованост

Деформираните Реформи.Разкритите Вредители
Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг


Буквална Философия,Буквална Мъдрост
Буквална Кабала - Българотракийска Кабала

Неведоми,Но-Видими са Пътищата на Словото

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи
Дела с Думи - Буквално Казано
Имаме Думата

Архитектоника на Буквите - Буквите на Архитектониката.
Архитектура на Думите - Думите на Архитектурата.
Архитектура на Речта - Речта на Архитектурата.
Природата на Думите.Думите разказват сами за себе си.
Буквалните Думи в буквален Смисъл.
Буквалният Смисъл на Думите.

Името на Думата - Думата на Името.
Името на Името - Думата на Думата.

Животът на Думите - Заветът на Думите
Животът на Думите - Думите на Живота
Заветът на Думите - Думите на Завета

Дума Дупка прави
Казана Дума - хвърлен Камък

Думите са в Нещата и в Дъното на Всичко
Думите са в Нощите и в Дните на Всички

Опознай Езика,и Корените на Езика на Индивида,Народа,Етноса,Общността и Обществото,и ще разбереш Индивида,Народа,Етноса,Общността и Обществото.
Какъвто е Езикът на Обществото,такова е и Обществото.Каквото е Обществото,такъв е и Езикът му.
Променя се Обществото - променя се и Езикът му.Променя се Езикът - променя се и Обществото.

Търсачът,Събирачът и Тълкувачът на Думи

Едно от първите Неща с които се заемат „Реформаторите" след като завземат с Измами (всякакви - от Криене на истинската Самоличност и Обвързаности,до Фалшификации,Шантажи,Изнудване,Охулване - така наречения в наши Дни „черен Пиар" ,и Корупция) Властта,едно от първите Неща които тръгват да „реформират" така наречените от мен Лингвоинженери,е народния Език на съответната Страна в която са се намърдали на Власт.
И да се пробват да „реформират" , „модернизират" - тоест да извратят,подменят,осакатят Азбуката,Правописа,Граматиката,Стилистиката,Речниците,Учебниците,и Образователната и Система.Затова,точно заради такива „Експерти" в Образованието така нареченото „Образование" все повече губи Престижа и Авторитета си.Затова Учебниците с всяка Година стават все по-неразбираеми за Учениците,манипулативни,пропагандистки,абсурдни и усложнени.Меко казано.

Освен всички други „революционни" ,а всъщност адски Реформо-Деформации във всички Сфери и Области на Живота,с които са се пробвали да забатачват,развратят,дегенерират и загробят самите Страни,започвайки с Образованието - тоест с Проби за „промиване на Мозъците" на Децата,на новите Поколения на конкретната Страна.

Всички тези така наречени „Реформи" всъщност са Деформации.
Всички тези така самоназовали се „Реформатори" всъщност са Деформатори и Вредители.
Меко Казано.


„Почеркът" им е еднакъв,и личи във всички Езици,и във всички Страни в които са се „докопали" до Властта,и до така наречените „Научни лингвистични Среди" пишещи Учебниците и Речниците,и определящи Правилата и Граматиката на конкретния официален Език.

Характерен издайнически Признак за Проби за Подмяна на Езика на Народа от Линвистите,от Лингвоинженерите е Разделението на Езика на “Простонароден",„Диалектен" от една Страна,и „Книжовен", „Литературен" Езици от друга.Също така и Пробите за заличаване и Подмяна на народните,оцелелите през Вековете стари и древни Думи в тях,наричайки ги Архаични и Остарели,и Подмяната им с Чуждици,и с уж „съвременни,модерни" Синоними.

Като така нареченият „Литературен" високопарен,уж „книжовен" Език е далеч от обикновената,обичайната Реч,от запазилата се през Вековете естествена Реч на Народа.

Откъде накъде са се пробвали да омаловажават Езика на Народа,да внушават,че виждате ли,народния Език бил прост,„второ" Качество,а литературния,книжовния е „високо Качество" ?
И който не говори литературен Език,е неграмотен,тъп,прост и необразован.Което е нагла Проба за Заблуда.

За Народа този уж „литературен и книжовен" Език е изкуствен,фалшив,ненужно усложнен и както го наричат обикновените Хора - Кълчотене на Езика.

Говоренето на литературен Език няма как да е Критерий,Показател и Мерило за Ум,Мъдрост,Чест,Морал,Порядъчност и Почтеност.Дори обратното - най-лоши са „образованите" Злодеи,Злословници,Злоумишленици и Злосторници говорещи на високопарен,книжовен,демагогски Език.
А именно гореизброените Качества и Добродетели Ум,Мъдрост,Чест,Морал,Порядъчност и Почтеност са присъщи на обикновените Хора,на Народа,и са много по-важни от така наречените Образованост и Култура.

Примерите за това са много,включително и в Българския,Руския и Турcкия Езици.
За Инглиша да не говорим - в този сегашен Инглиш са останали само няколко нищожни Процента от оригиналния,от древния Език.
Всички западни Езици са реформирани - тоест са деформирани,осакатени и изродени.

Това сочи към определен и еднакъв егоистичен,егоцентричен,надменен,„мегаломански" ,чужд и враждебен към обикновените Хора Менталитет и Начин на Мислене на всички тези конкретни,чужди за обикновения Народ и Население на конкретната Страна Лингвисти, Лингвоинженери и така наречени уж „Експерти по Езиците".

Чиято водеща,и подсъзнателна,и съзнателна „Мисъл" е Омразата,Ненавистта,Подценяването и Пренебрежението към Народа на съответната Страна,и атавистичния,подсъзнателен,и много силен Страх от Мъдростта и Силата на устната Реч и Език на обикновените Хора.Наречени от същите тези Реформатори,Литератори,Филолози,Експерти и „Книжници" - „Простолюдие" и „Електорат".


Заради същите тези Линвисти,така самоназовалите се Експерти и Реформатори,Образованието,Интелигенцията,Лингвистиката,Реформите (включително и в Икономиката,Управлението и във всички други Области) и Реформаторите отдавна са станали мръсни и гадни Думи свързвани с Деградация,Деформации,Съкращения и негативни Емоции.

Понятията „Образован" и „Експерт" - титулован с многобройни Титли и Награди,дипломиран,с Дипломи и Специализации от уж „престижни" западни Университети Индивид отдавна нямат нищо общо с Понятията Умен,Знаещ,Вещ,Можещ,Честен,Порядъчен,Добър и Мъдър Човек.
Точно обратното - колкото е по-образован,и „по-голям Експерт" ,колкото е „по-признат" на Запад,значи е с толкова повече осакатени,деформирани и извратени Ум и Интелект,и с деградирал Начин на Мислене.

На това се дължи в голяма Степен и Пропастта между Народите и натрапените им така наречените „Управници",и Бюрократи.
На това се дължи и Пропастта между така самонареклата се „Интелигенция" и Народа.

Много често у нас се задава Въпросът защо така наречените „Интелектуалци" ,защо така наречената „Интелигенция" не застава на Страната на Народа,когато Народът отстоява Правата си - Отговорът става ясен когато се разбере,че всъщност доста Субекти от тези Самозванци „Интелигенти" ,доста от тази така самоназвала се „Интелигенция" са чужди и враждебно настроени към Народа ни,и нямат нищо общо с Народа,защото просто нямат българска и тракийска Кръв във Вените си,а юдeйска.

И „изпълзяват от Дупките си" , „включват се" с разни „Отворени Писма и Декларации" ,с гладни Стачки,с разни „Хепънинги" , „Флешмобове" ,и тем подобни измислени,фалшиви и чужди на народния Дух уж „граждански Акции на Протест" ,уж на Страната на Народа срещу Властите,само по Нареждане „Отгоре" - тоест когато са им засегнати Интересите,и Интересите на спонсориращите ги Клики и Задкулисие.И така се пробват да „яхнат" Протестите,и да „докарат" на Власт уж „нови" Властници,но които пак да са им изгодни само на тия Клики и Задкулисие,а не на Народа.

Притежанието на Титли,Специализации,Дипломи,Награди и „Магистратури" за така нареченото висше Образование,особено от Щaтите и Западна Европа са сериозен Недостатък,и няма как да са Предимство за заемането на управленски и държавни Постове у нас.

Учил си,и си специализирал на Запад? Имаш Диплома за висше от уж наши Университети,но финансирани,и значи манипулирани от Запада? Значи нямаш Място в нашата държавната Администрация,и в Правителството,Парламента,и така нататък.

Нашият Народ е много древен,много мъдър и духовен Народ.
Отдавна вече си взе Поука за всичките чужди,изучили се,живели и работили на Запад „Юпита" и „Експерти" от един конкретен Етнос,които се пробваха да му натрапят в Управлението на Страната ни барабар с „Царя" Симеон.Който Симеон Сакскoбурготски също има 666 в нумерологичния си Профил,както има 666 в Профила си и Дядо му Фердинанд,който „докара" навремето една от най-големите национални Катастрофи за България.


Определено личи от Историята,как след така нареченото Освобождение,Сатанистите умишлено,целенасочено и периодично са се пробвали да „завладеят" Страната ни чрез подставените си Лица от Легиона на 666 Звяра,от Легиона на Сатаната/Шатана във Властта.
---

Излишният Звук h - Хъ.

Необходимо Уточнение: Според Канона по-важни са Звуците,а после Буквите с които са изписани в различните Езици тези Звуци.
Звукът Хъ в Латиницата примерно се изписва с Н,h,а в Кирилицата с Х.Но си е все Звукът Хъ.

Типичен класически,и много издайнически Пример за Подмяна,и „Литературизация" от Лингвоинженерите на народния български Език,на обикновената устна Реч на българския Народ,а и на всички европейски Народи,е вкарването на този Звук Хъ,който се изписва с латинската Буква h,а в Българския,на Кирилица с Х - там където няма Нужда от него,там където е Излишен.

И така са се пробвали къде съзнателно,къде подсъзнателно и издайнически - по фройдистки,както го наричат самите юдeи, да подменят,да извратят,да влошат Смисъла,Същността на самите Понятия наречени с тези Думи.

Повечето от тези Думи с изкуствено вмъкнатия Звук Хъ вътре в Думата най-вече,нямат Семейства от Еднакви Думи,или имат,но като се махне Хъ от всички Думи от конкретното Семейство,или са в чужди за Същността им Семейства,по което също личи,че са изкуствени и инженеринговани.

Примерите в Българския са много:

Хляб всъщност в народната устна,диалектна Реч е Леп и Ляб;
Хлябове - Лябове;
Хлебец - Лебец;

Така Ляб и Лябове всъщност са от Семействата на Любя,Либе,Любов - ЛБ и ЛБВ,а с добавената излишна Хъ,Думата Хляб е отишла в Семейството на Халба.
Леп пък е от Семейството на Лепо (Хубост,Красиво).С изкуствено добавения Хъ Хлеп е в Семейството на Хлипа,Хлипай.

Неслучайно именно Леп,Лябът е една от основните Храни на нашия Народ - Народът ни се храни буквално с Хубост и Любов.
И неслучайно точно Индивидите с 666 в нумерологичния Профил избягват да ядат Хляб и да пият чиста,прясна,обикновена Вода.
За този закономерен,характерен и много издайнически Куриоз имам специален Материал в Темата за Третото Пророчество - Хлябът и Водата буквално са Отрова за Организмите и Метаболизма на 666 Легиона.
В този Материал дадох Пример и с една наша известна Личност с 666 в Профила,която беше откровеничила,че не обича да яде Хляб,че е злояда,и че навремето като била малка,a и сега,отказвала да яде Хляб,защото смятала,че Хлябът е отровен за нея.

Още такива Думи:

Хубав - Убав;
Хора - Ора;
Храна - Ръна;
Харно - Арно;
Хастар - Астар;
Халище - Алище;
Хайдуци - Айдуци;
Хаджия - Аджия;
Хапче - Апче;
Махала - Маала;
Хала - Ала;
Хваля - Фаля;

И така нататък...Примерите са много.
---

Много показателен Пример за Проба за Подмяна на Същността на Думите чрез Звука Хъ е нашата тюркска и българска Титла Кан.

Кан Кубрат,Кан Исперих,Кан Тервел и така нататък с всички наши Канове.

Понеже се била уж произнасяла като Кhан,а така го произнасят точно тези,за които Звукът Хъ е характерен за Говора им - като юдeите например,в Българския е пробвано да бъде наложена като Хан.
Когато всъщност си е Кан - Кръв,Кръвна Линия.На тюркски,турски Кан си е Кан.

Личи и Пробата за прикриване на Факта в уж „научните исторически Трудове" ,че Кан значи точно Кръв,Кръвна Линия.Подмяната на К с h е направено точно с тази Цел,и с Цел Проба за Прикриване на тюркобългарската кръвна и езикова пряка Връзка и Родство.
Кръвната Линия на Кубрат,Кан от Рода на Кубрат,и така нататък с всички наши Канове.
---


В Турския:

Аллaх - Аллаа;
Хава - Ава;
Халк - Алк (Народ,Общност)
Ханъм - Анъм;
Халва - Алва;
Хайван - Айван; (Животни)
Хабер - Абер;
Хаджъ - Аджъ;
Хайляз - Айляз; (Мързеливец)
Хаймана - Аймана;
Хаирлия - Аирлия;
Хaлиф - Алиф;
Хaлифат - Алифат;
Ихтияр - Иитияр; (Стар)
Махле - Маале; (Махала)
Бахча - Баача; (Градина)
Мерхаба - Мераба; (Здравей)
Рахат - Раат;
Кахве - Кааве; (Кафе)
Сиях - Сияя; (Черно)
Силях - Силяя; (Oръжие)
Сихир - Сиир; (Магия,Вълшебство)

И така нататък...Примерите също са изключително много.

Класически Пример в турския Език за Влошаване на Смисъла на Думата с прибавянето на излишната Хъ,е Думата Айър - Добро,Сполука.
С Прибавянето на Хъ се е получила Хайър - което значи „Не" .

Класически Пример в Турския са и двата Варианта на едни и същи Имена заради излишното добавено h:

Асан - Хасан,Юсеин - Хюсеин,Юсмен - Хюсмен,Аамед - Ахмед,Меемед - Мехмед,Алил - Халил,Айрие - Хайрие,Барие - Бахрие,Зеера - Зехра, Юсние - Хюсние и така нататък.
---

Класически Пример в Инглиша е Думата Human - Man - Човешко Същество.
А и самата Дума Man също е класически Пример за Проба за Лингвоинженеринг на Инглиша.
---

Огромното Мнозинство Думи,започващи в Речниците с Хъ,и съдържащи вътре в самата Дума тази Буква в литературния,в така наречения „книжовен" Език на конкретната Страна,всъщност в оригиналния,в настоящия устен Език,в Речта на конкретния Народ,са без този Звук.Самите тези Думи и Понятия нямат Нужда от тази Буква h за да се разбира Смисълът им.

Тук не става Въпрос за Думите,в които Наличието,или Липсата на тази Буква Х влияе на Смисъла на Думата,като например за Определянето на граматическите Времена и Лица.
Като например:

Каза - Казах - Казаха.

Макар,че и тези Думи спокойно могат да минат без Хъ.Например в някои наши Диалекти вместо Казах се казва Казав,вместо Направих се казва Направив - с В.

Оказва се,че тази Буква,този Звук е изкуствено вмъкнат в много Думи от така наречените „Лингвисти,Реформатори,Експерти и Модернизатори" на конкретния простонароден Език в конкретната Страна.
---

Тайните на 18 и Хай

С прибавянето на тази Буква h се пробва да се променя,влошава,извращава,демонизира (може да е било подсъзнателно и несъзнателно,по фройдистки,понеже така им иде отвътре,от адската им Същност,но е Факт) Същността на много от Думите.

Класически Пример:

Божественото Ель - El е станало Хел - Hell - Ад,и Хала,Хали и Хула;

В Задачката се пита:

Защо е толкова лошо Влиянието на тази Буква h,и този Звук?

Отговорът на този Въпрос е лесен за Любознателните и Знаещите:

Буквата h,Звукът Хъ - Възгласът Хай в юдeйската така наречена „Кабала" ,според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,е Символ на Числото 18 - 18 на юдeйски се произнася като Хай,и едновременно с това според Гематрията значи „Да живее,Живеене,Живот" .
И има директна,пряка Връзка с 666 - 6+6+6=18,3 по 6 = 18.Все едно се пробват да твърдят и говорят: „Да живее 666".
18 е едно от „любимите" Числа на Сатанистите барабар с 6.
Както и 15,24 и 33 - те също се свеждат до 6.

Така са се пробвали да сатанизират и самата Буква Н и Понятията чийто „Символ" е този Звук Хъ и Ксъ.

От същото това Хай е „инженерингован" „Поздравът" Хай на Инглиш,като Вариант на Hello,който „Поздрав" също е свързан буквално с Ада на инглиш - Hell - HL.
За говорещите Инглиш да се поздравяват е все едно да си пожелават да се озоват в Ада на 666.

От същото това Хай е „инженерингована" и Думата „Xайл" на немски,и което значи същото - „Да живее" . И Възгласът - „Xайл Xитлер".
Тук също личи сатанинския,шатанския „Почерк" .

Xайл има една и съща Скрита Същност HL с Хел - Ад.
Все едно са се пробвали да говорят: „Да живее Адът" .

Xайл и Хел имат една и съща Скрита Същност и с Holy - Свещен.
Все едно са се пробвали да говорят „Свещен Ад" и „Да живее Свещения Ад" .

Злото,Адът се е пробвал да се маскира като „Свещен" .
Точно както е проповядвал Сатанистът Алистър Кроули: „Направи се Свещен...".

На който Факт набляга и Писателят Дан Браун в „Изгубения Символ" ,Автор на „Шифърът на Леонардо" , и др.,и който Дан Браун също има 666 в нумерологичния си Профил.

Между другото,предвид Факта,че Дан Браун се пробва да представи в „положителна Светлина" Мaсоните,а и други тайни Сeкти в Произведенията си,говори красноречиво и много издайнически за 666 „Природата" на тези така самонарекли се „тaйни Общества" .

Както мъдро и прозорливо е казал Народът ни,че краставите Магарета се подушват отдалеч.
По „Симпатиите" им ще ги познаете..
---

Хай и Управление

В сегашно Време си личи кой се пробва да „доведе на Власт" 666 в Политиката и Управлението у нас след Освобождението,и след Преврата през 1989.
Първите уж демократични Избори след Преврата са проведени на 10.6.1990 - тази Дата е Сатанински Ден - в нумерологичния Профил на 10.6.1990 има 666.

Личат си и Пробите да се съставят Правителства в които има 18 Министри заедно с Министър Председателя - като например Правителствата на ГЕРБ и Б.Борисов,БСП и Станишев,НДСВ и Сакскобурготски,служебното Правителство на Софиянски,Правителството на БСП и Орешарски,и служeбното Прaвителство.

Кой е „решил" ,че трябва да има точно 17 Министерства у нас? И точно 18 Министри барабар с Министър Председателя?

Кой е „решил" , че минималният Брой Ученици в Паралелка да е точно 18?

Кой е „решил" ,че „най-високата" ,отличната Оценка в Училищата у нас да е точно 6?

Кой е „решил" ,че Парламентът трябва да се състои точно от 240 Депутата - 240 се свежда до 6?

Кой е „решил" ,че най-голямата Печалба от Тотото е „Шестица от Тотото" ?

Кой е „решил" ,че Възрастта за Пълнолетие е точно 18 Години?

Кой е „решил" ,че учебната Година започва точно на 15.9 - 15 също се свежда до 6?

Кой е „решил" ,че Датите на националните Празници са 3.3 (6), 1.5(6), 6.5, 24(6).5, 6.9, 24(6).12,и предишният 9.9 (18) ?

Всички тези,а и още доста такива числови Следи недвусмислено сочат към „Любителите" на тези сатанизирани Числа 6 и 18.

Типичен,класически и много издайнически Пример за Проби за „завладяване на Властта" в конкретните Страни,включително и в нашата от адските изчадия,е Пробата за „НаЦионализация" на езиково Ниво на всичко което принадлежи по Право на Държавата и Народа му - натрапването на Епитета „Национален" на Мястото на всичко което всъщност си е Държавно и Народно - Пробата за Подмяна на Държавното и Народното с НаЦионално - вместо Държавна Телевизия и Радио - национални такива,вместо Държавен Отбор,Държавен Стадион,Държавни Символи,Държавен Герб,Държавно Знаме,Държавна Опера,Държавен Театър,Държавен Ансамбъл,и така нататък - с „национални" такива.

Откъде накъде Гербът,Знамето,Химнът и така нататък ще са „Национални Символи?
Това са си Символи на Държавата,Държавни Символи.

Този Стремеж за „национализиране" на езиково Ниво на всичко Държавно и Народно, издайнически подсказва за Желание за Заграбване на всичко,което принадлежи на Държавата и Народа,подсказва за силна Омраза към,и много силен подсъзнателен Страх от Държавата,от Държавността,и от Народа на конкретната Държава.


Така самоназовалите се Циoнисти буквално са се пробвали да на-Циoн-ализират на езиково,и не само Ниво,всичко което принадлежи по Право на Държавите и Народите.

В юдeйския Календар Часът като Мярка за Време е разделен на 1080 (18) Части.

18 Минути - Времетраенето на приготвянето на Мaца/Мaцот - юдeйския ритуален пaсхален Хляб.Уж под Предлог,че Тестото било почвало да втасва след 18-стата Минута.
Как пък са ги пресметнали,че са точно 18 Минути,а не 17,19 или 20 примерно? Много издайническо и саморазобличаващо.

Изготовление мaцы - весь процесс, от замешивания муки до выпечки, не должен превышать 18 минут.
Промышленная мaца, приготовляемая в специальных агрегатах непрерывной выпечки.
Периодически (каждые 18 минут) эти агрегаты останавливают.


Та какво по-издайнически и саморазобличаващо от тези факти.

Всъщност Тестото технически и технологично погледнато,започва да втасва още в Първата Минута на Омесването си.В самия Въздух има Мая,в самата Вода има Мая,в самото Брашно има Мая.
Наясно ли са,знаят ли редовите религиозни Юдeи,а и не толкова религиозните,но спазващи Традицията да ядат Мaца на Пeсах,че собствените им Рeбета (Рaвини),заедно с Мaцата на Пeсах ги „хранят" и с Числото на Звяра 666 ?

---

В Задачката се пита:
Защо,и кому е било нужно Добавянето на тази Буква h в Думите на литературния наш Език.
От горенаписаното вече става ясно кои са „Идеолозите" на тази „езикова Реформа" .

Езикът и Писмеността са Функция и Рожба на Менталитета,на Гласа на Кръвта,на Начина на Мислене,на Мирогледа,на Начина на Работа на Мозъците на конкретния Етнос,на конкретната Народност,чийто Език и Писменост са те.
Каъвто е Етносът в Същността си - такъв е и Езикът му,такава е Писмеността му.
Неслучайно Език и Народ са едно и също Понятие в древнославянския.


Няма как Хора от Народа ни да са вмъкнали тази напълно излишна Буква h в Думите,и която Буква я няма в простонародния Език.
Отговорът е лесен - самата тази Излишна Буква издава кои и какви са тези така самоназвали се „Лингвисти и Филолози".

Това може да го направят само Лингвисти,за които този Звук е роден,присъщ,характерен за Менталитета,Етноса,Езика,Кръвта и Говора им Звук.За тези Индивиди с добавянето на излишната h,Думите им звучат „по-естествено" в Говора им.

Отговорът е лесен като се изясни в кои Езици този Звук Хъ е един от основните и характерните гърлени Звуци в Говора - в арaбския и в юдeйския Езици.

За Tурския вкарването на този Звук донякъде може да се обясни чрез Влиянието на арабския Език (преди Въвеждането на Латиницата,в Tурция са писали с арaбски Букви),макар,че и там са „шетали" същите тези така наречени Лингвисти след идването на Власт на Ататюрк.

Но в Българския?
Ясно е,че Българския Език са се пробвали да го „реформират,модернизират" навремето преди и след Освобождението „нашенски" Лингвисти под вероятно български Имена,но с юдeйски етнически Произход,от юдeйското МалЦиoнство (Малцинство),с „Помоща" на „изтъкнати чужди Експерти" от уж други Страни,но пак от същия етнически Произход.

Както и в Руския:

..."главным авторитетом" в области русской грамматики и стилистики остается Дитмар Эльяшевич Розенталь - eврeй, родившийся на территории Польши.

... „главен Авторитет" в Областта на руската Граматика и Стилистика е Дитмар Pозентал - роден в тогавашна Полша Юдeй.


Друг е Въпросът дали са го направили съзнателно,умишлено,или не.
Но Фактите са си Факти и Резултатът е видим,документиран,и Налице.

Откъде накъде чужди за Народа ни Лингвисти и „Експерти" ще се пробват да определят Правилата,Речниците,Правописа,Граматиката,Стилистиката на нашия Език,каква да е образователната Система,и какви да са образователните Програми в Училищата?
Личи,че същите тези „образователни Експерти" имат Пръст и в налагането на шестобалната оценъчна Система в Училищата.
Откъде накъде отличната Оценка да е точно 6 - „свещеното" за Юдeите Число?
И не само това.Но това е друга,също толкова важна Тема,но за други Материали.

Точно такива Реформатори,Експерти и Правачи на Учебници наскоро под Предлог за уж обновяване и модернизиране на Съдържанието на Учебниците по Литература,се пробваха да премахнат от учебната Програма едни от най-великите,най-патриотични и емблематични Стихотворения на Христо Ботев,и Романа „Тютюн" на Димитър Димов.

Всички тези адски „Реформатори,Експерти,ЛъжеЛингвисти и Линвоинженери" ,всички тези Вредители нямат никакво Място в нашето Образование,Култура,Изкуство и Науки,нямат никакво Място в Управлението и Администрацията на Страната ни.Меко казано.
А и не само там.
---

Българският Език е много Древен,Свещен и Духовен Език - Праезик.
Нашият Народ е много мъдър,много древен,духовен,и пазен от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили Народ.
Език и Народ са едно и също.Езически и Народни са едно и също Понятие.
И както винаги,Езикът ни е изиграл лоша Шега на тези,които са се пробвали да го реформират,изопачат и извратят.

Нашият Език си има свои древни исконни Корени,Канони,Същност,Хармония,свой Глас,Звук,Ритъм,Стил,Баланс,своя Реч,свои Думи,Слово,Фон,Музика,Мощ,Сила и Логика,неподвластни на „Реформаторите" и „Лингвистите" .

Буквата Х с която се изписва този Звук в нашия,в Руския,а и в някои други Езици,е много,много древен женски Знак - женската Хромозома е във Формата точно на Х,Символ,Белег на Майката,който от незнайни и знайни Времена,още от Матриархата е бил изобразяван върху Камъни и Дървета за Предпазване от Злото - Кръстче точно във Формата на Х.
Който Знак по-късно е бил пробван да бъде присвоен и натоварен с всякакв друга „Символика".
Като например „Символ" на Тайната,Секрета,Скритото и Неизвестното - „Дoсиетата Х" примерно,и Неизвестното Х в алгебричните Уравнения.

И включително и от тези Самозванци Лъжекабалисти и Сатанисти.

Като „Символ" на „Да живее 666" чрез Звука h Хай!

„Голямо" „Изкуство" - Един от Белезите на Майката,Кръстчето,женският Символ да бъде пробван да се „реформира" във „Възхвала" на Шатана и 666!

И като „Символ" ХХХ на порнографски Филми и Разврат!

Неслучайно Думата на инглиш Sex - Секс има една и съща Скрита Същност със латинската Six - Шест,и са ги инженеринговали да се изписват с Х,а не с КС както се произнася всъщност. Секс и 6.

Sex Sex Sex e 666.ХХХ е три Пъти 666.

Сексът,Развратът,всичко лошо свързано с Похотта,са наразривно свързани с адските Изчадия и 666.(Тук не става Въпрос за Любов,Обич и Любене,а за Похот,низки Страсти,Извращения,сексуални,Отлонения, Престъпления и Разврат.)
Имам Материал за Тайните на Секса и Разврата Тук в Раздела *Прочетох за вас* ,и това мое поредно Откритие за Връзката между Хай - и ХХХ е още едно Доказателство в Подкрепа на Тезата и Думите ми.

Още едно мое Попадение в Центъра,в Десетката на Мишената.

Освен това неслучайно има жаргонна и груба Дума за Пенис - Xуй - само със Съгласната Х,тоест е една и съща Скрита Същност според Канона с Хай.

Знае се и в чий Речник най-често присъства тази Дума - на Грубияните,Извратеняците,и на фиксираните върху Секса и Разврата - меко казано.

За пореден Път се убеждавам във вродената Мъдрост на Народа ни.

Или пък Думата Хуй е инженерингована пак от същите Лингвисти от мъжки Пол? Нарекли и Пенисите си на 666?.
Неслучайно Похотта е един от Седемте смъртни Гряха.

Само зъл,адски,сатанински,шатански,нечовешки,социопатски,психопатски,шизофреничен,враждебен на Човеците „Ум" може да измисли такава цинична и нагла Гавра със Значението на „Символите" и Буквите.

Това е типичен класически Пример за Проба за Демонизация - Добрия женски Белег Х е пробван да бъде превърнат в лошите шатански Хай,Хуй и ХХХ,и в кръстосаните Кости на така „популярния" пиратски и „мaсонски" „Символ" на Черепа с кръстосаните Кости.
Примерите за Проби за уж „по-безобидна" Злоупотреба с Х в така наречената западна „Култура" и Политика са много - от „Трите Хикса" , „Х-Мен" , „Х-Фактор" ,до ХKeyscоre например.

Но Кръстчето,Белегът Х само умее да се пази от Злото,и да наказва тези които се пробват да злоупотребяват с него.
Нашият древен и свещен Език умее да се пази сам.
А Окото на Провидението вижда адските Проби за Демонизация,и раздава Възмездие и Наказания.Неслучайно нашите народни Шевици и Карета,както българските,така и турcките се шият именно с Кръстчета,с Кръстат Бод и Шев.
И Народът ни си продължава да си приказва на обикновения си простонароден Език.
И да гони и наказва (меко казано) Натрапниците,Наглеците,Безродниците,Реформаторите и Вредителите.

Хлябът - Х-Любя продължава да е основната любима и насъщна Храна за Народа ни.


А Разкривателите и Разбивачите на сатанинските адски Заговори на 666,така наречените Конспиролози,си имат още един солиден,документиран и доказан Аргумент в Подкрепа на Тезата си.
---

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg