Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайната на 666 в Баркода.Тайните на Джeдaите.Тайните на Излишната h Печат Е-мейл

Тайната на 666 в Штрих Кода,в така наречения Баркод

Адската Следа
Любителите на Конспирациите и Разбивачите на Заговори с Основание от Години насам коментират в Мрежата Наличието на 666 в Баркодовете.

И да,имат пълното Основание да се съмняват в Откровеността и Искреността на тези,които се пробват да отричат този очеваден Факт - трите двойни Линии в Началото,Средата и в Края на Баркода са същите,които отговарят на Числото 6.
И така всеки Баркод съдържа Числото на Звяра,Сатанинското Число 666.

Но Любителите на Конспирациите само коментират Значението на,и Последиците от този Факт,а не търсят кой конкретно е сложил тези 666 в Баркода,в Штрих Кода,и защо.

А Тайната за това е съвсем простичка и пред Очите на всеки,който умее да търси и намира - в Случая в У-я на инглиш.

Тайната за Наличието на 666 в Бар Кода е във Факта кой всъщност е измислил този Код и какъв е бил по Произход.

Винаги където е намесено Сатанинското,или по-точно Шатанското Число 666,трябва да се търси юдeйската Следа.
Точно Числото на Звяра,Сатанинското,Шатанското Число 666 почитат Юдеите.Колкото и да се пробват да прикриват този Факт,Истината излиза Наяве. -Изводите може да си ги направи всеки сам.


Освен 666 в Явната му Форма - 666,Юдeите почитат,и се пробват да злоупотребяват и със Скритата Форма на 666 - под Формата на Числото 18.

Според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 на юдeйски се произнася като „Хaй" - което според Гемaтрията значи „Да Живее",а самото Число 18 го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".
Когато се пробват да злоупотребяват с Числото 18,все едно се пробват да правят Нещо в „Името на 666" ,и се пробват да принасят Жертвоприношение на 666,и „За да живее 666".


Штрих Кодът дори е наречен на Името на единия от измислилите го - Кодът на Вудланд - Норман Джозеф Вудланд - Norman Joseph Woodland.

А Вудланд е етнически Юдeй.Освен това е и роден на 6-ти.Нищо,че се е родил в Щатите,и се пробват да го представят като уж Американец.

Woodland was born in Atlantic City, New Jersey on September 6, 1921 to Jеwish parents...


Другият работил по измислянето на Кода - Бернард Силвър (Bernard Silvеr),също е етнически Юдeй.

Вудлaнд и Сильвeр подали заявку на изобретение, которая была удовлетворена 7 октября 1952 года.

И по много характерна и типична за Юдeите „Традиция" Вудланд е изплагиатствал Идеята за Щрихите - удължените Точки и Тирета,от Морзовата Азбука на Морз.Тънките Черти са Точките,По-дебелите са Тиретата.

... он сформировал свой первый штриховой код из песка на берегу. Как он сам сказал: «Я только расширил точки и тире вниз и сделал из них узкие и широкие линии»...Затова няма нищо за Учудване във Факта,че точно 666 са вмъкнали напълно умишлено и съвсем съзнателно в Бар Кода Вудланд,или Уудлaнд,както и да се произнася Фамилията му,и Силвър.

Така Конспиролозите и Разбивачите на Заговорите на Юдeите срещу Човечеството вече си имат конкретно и напълно документирано Доказателство относно Причината за Наличието на 666,на Числото на Звяра в Бар Кода.

А Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните и Числата на Звяра 666 и 18 - Скритата Форма на 666 (3 по 6 = 18),а това ще рече и Баркодовете включително,се обърнаха срещу и против Юдeите.

Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

Гадната Тайна на Star Wаrs,Йода и Джедаите

Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг

Проби за юдаизация и прихватизация на „Силата"

Подобно на всички хол(hell)ивудски Продукции,и така наречените „Междузвездни Войни" гъмжат от плагиатствани чужди Символи и Имена,гъмжат от скрита Пропаганда и Проби за невролингвистично Програмиране,гъмжат от скрити Проби за Внушения на Базата на лингвистични Абракадабристики с Думите - с Имена,Названия,Наименования,Термини и Символи използвани в Сценариите на Филмите.

Предвид Факта,че в Производството на тази „филмова Сага" са участвали доста филмови Работници,както зад,така и пред Кадър с юдeйски етнически Произход,този Факт е лесно обясним и разкриваем.

Лесно обясним е и Фактът,че всички тези Проби се пробват да се прикриват зад уж правдоподобни и правдиви на пръв Поглед Обяснения с които се пробва да се прикрие Истината.

Измислена е цяла илюзорна „Предистория" на Поредицата,пробваща да я представи едва ли не за реално съществуваща История в реалния Свят.

С многопластови Заблуди,маскирани под Формата на наукообразни,уж исторически Етимологии и Обяснения.
Лъжи,Заблуди,Илюзии и Поуистини пробвани да бъдат представяни като „Истини" ,с единствената Цел да се прикрие същинската Истина.


Заблудата за Призхода на Името Йода

Подобно многим именам Звёздных Войн, имя «Yoda» взято из древнего языка — скорее всего из санскрита, где в переводе «yoddha» означает «воин», с ивритa же «yodea» переводится «тот, кто ведает».

Уж на юдейски Йьодеа било „този,който познава,чувствува,завежда,управлява,ръководи" ,а на Санскрит Йодха уж означавало Воин.

Всъщност Тайната на Името Йода е съвсем простичка,и видима и с просто Око.

Yoda - Йода е леко преиначеното Юда,Юдeи.

А с тая приведена по-горе „Етимология" в Контекста на Филма,се пробва да се внуши на Аудиторията,че видите ли,уж Юдеите са Войни,уж са Миротворци,уж са мъдри,уж са силни,уж имат свръхестествени Способности,и че уж точно те са тези,които управляват тази тайнствена „Сила" в Галактиката.


Което си е нагла Проба за Заблуда на Зрителите,и откровена Лъжа.Подобни на,и произтичащи от Самозаблудата и Лъжите за уж „богоизбрания Етнос" .

Неслучайно Куклата Йода е на Ръст точно 66 см - 6 - юдeйското Число, и умишлено е наподобена да има Чертите на Лицето на Айнщайн,който е етнически Юдeй.

...Йода, рост которого составляет 66 см...

...Внешность Йоды первоначально была создана британским художником-стилистом Стюартом Фриборном, который изображал лицо Йоды как смесь лиц: своего собственного и Альберта Эйнштейна...

Озвучаването на Йода е от Франк Оз,който също е етнически Юдeй.
Обърнатият Словоред на Говора на Йода е Асоциация с обратното,с Писането наопаки - от дясно на ляво,на юдeйски.

Алюзията с малкия Ръст на Йода е за да се подчертае Фактът,че Юдeите са малка на Брой Раса в Сравнение с човешките Раси,Народи и Етноси.
---

Кои са Джедаите

Джедаи - на инглиш Jedi.

...по словам создателя «Звёздных войн» Джорджа Лукаса, слово «джедай» он придумал, вспомнив название жанра японского кинематографа — дзидайгэки...

Дзидайгеки - Дзе-дай - от Дзю-До - Джудо - Джидайгеки в Комбинация със самурайски Мечове.

Правдоподобно Обяснение,предвид Факта на Приликата в Названията,и Пробите за плагиатстването на самурайските Практики и по-точно на източните духовни Учения,зад което се крие съвсем простичката и видна и с просто Око Истина за Пробата за юдaизация на Самураите и източните духовни Учения и Практики.

Jedi - Жедай - от Jid = Жид,Жидoве и Жудеи,Джудеи,както са наричани в някои Страни Юдeите - и оттам Жедай - Джедаи.
---

Типичната нагла Проба за Пропаганда и „героизация" на Юдeите като уж уникални Индивиди с уникална Кръв съдържаща някакви си специални Микроорганизми наречени „Миди-хлориани - Midi-chlorians " ,и като уж „монашески Ордени" на „Рицари-Миротворци" и „Спасители" на Галактиката,надарени със уж свръхестествени Способности и уж контролиращи и използващи „Силата" .

Класически Пример за Проба за представяне на желаното,измисленoто,въображаемото,илюзорното,за действително.

Цялата пропагандна холивудска „Машина" е впрегната за Популяризацията, Митологизацията и възпроизвеждането и във всякакви Форми на тази Продукция,включително и като Вид Религия.На инглиш съвсем очевадно си личи,че - Jedism - Джедаизъм = JDSM = Judаism - Юдaизъм.
Която всъщност е скрита Проба за героизация на Юдeите и Юдaизма, и скрита Проба за юдаизaция и прихватизация на уж „Страната на Добрите" - представени под Формата на монашески Ордени на Рицарите,Самураите,Миротворците,и разпореждането със така наречената уж „Сила" .
Все едно,че Юдeите са уж „добрите Герои".

Все едно,че уж те са така наречения „скрит и таен Елит от уникални Индивиди със уж свръхестествени Възможности," подобни на Възможностите на измислените Джедаи,който таен Елит уж управлява скришно Планетата,пробвайки се да действа задкулисно.


Когато на Практика е всъщност точно обратното,и типичната Смесица от Полуистини и Лъжи.

Злодеите и адските Изчадия са се пробвали да се представят като „добрите Герои" в хол(hell)ивудските Продукции,и се пробват да действат задкулисно.

Лъжата и Заблудата се пробват да се маскират като Истина,тъмната Страна се пробва да се крие зад Светлата Страна,Черното се пробва да се представя за Бяло,Тъмнината се пробва да се представя за Светлина,Злото се пробва да се представя за Добро,Адското се пробва да се маскира като Свещено,като в същото Време се пробват да се демонизират и охулят същинските Истина,Светлина,Свещено и Добро - и тем подобни обърнати с Главата надолу Понятия - все „Плодове" на генетично увредени,шизофренични и параноични,и безнадеждно психически и физически осакатени,адски Мозъци.
--

Що е то Сила и кому принадлежи

Самата Идея за така наречената „Сила" във Филма,е заимствана от Лукас от един абстрактен Филм на Артур Липсет:

...Lukas has attributed the origins of "The Force" to a 1963 abstract film by Arthur Lipsett...

Който Артур Липсет също е етнически Юдeй:

...Born in Montreal into a Jеwish family, Lipsett saw his mother, an immigrant from Kiev, commit suicide when he was 10 years of age...
---

Подобно на всички адски Идеи,и самият Замисъл за това що е то аджеба Силата,е пробвана да бъде опорочена и извратена.

Според дадената Дефиниция във Филма,Силата е неутрална,и според това кой я използва,може да бъде добра или лоша.
Тоест с тази „Сила" уж може да злоупотребяват и лошите Джедаи,маскирали се под Името на Ситхите - завладяна от лошите Джедаи Раса населяваща отдалечена звездна Система на Галактиката наречен Коррибан.

Целият Филм е изграден върху Противоборството между „Лошите и Добрите" Джедаи,които си служат в тези Войни помежду си с така наречената „Сила" .

Всъщност така наречените Джедаи нямат никаква Власт над „Силата" ,каквото и да се подразбира и пробва да се вменява на това Понятие.

Самата Дума „Сила" е пробвана да бъде демонизирана,опорочена и извратена до Степен,че да се подразбира само като лоша Сила - като се каже,че „нещо се постига със Сила" , се подразбира единствено и само като Насилие,като насилствено,като груба,агресорска,зла Сила.

А всъщност Злото няма никаква Сила.
Всъщност Джедаите нямат никаква Сила.


Всъщност Силите в Галактиката и в Света като Цяло се творят,създават,генерират,притежават,контролират,прилагат и ръководят единствено и само от Доброто Божествено Начало,от Майката на всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили.
Силата се притежава, служи,и се подчинява единствено и само на Добрите Хора.

Силата в Същността си е добра,и става лоша само спрямо Лошите,спрямо злите Индивиди.
Естествено,че от тези наказвани от всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили Злодеи и адски Изчадия,Силите на Доброто да се възприемат като „лоши" .

---

Единствените верни Твърдения относно Джедаите в тази Продукция са:

Фактът,че лошите Джедаи наистина се пробват да се прикриват зад чужди Националности и така се пробват подмолно,задкулисно да вредят и загробят Властта буквално под чужд Флаг,под чужда Самоличност.

Фактът,че Джедаите наистина са отделна Раса от враждебни на Галактиката,Земята и Човечеството Мутанти.

В Книгата „Децата на Абрaхам в Епохата на Генома...",написана в Съавторство на Хари Острер,който е етнически Юдeй,с други двама Генетици също с юдeйски Произход, доказват общия Произход на всички Юдeи - Aшкeнaзи,Ceфаради и Mизрaхим на Базатата на еднаквия Генотип,и пишат,че:

<<Чтобы объяснить генетическое отличие еврeев от других народов, авторы рассмотренного исследования делают предположение, что eврeи появились, «скорее всего, в результате некоей мутации».

<За да обяснят генетическото Различие между Юдеите и другите Народи,Авторите на разглежданото Изследване правят Предположението,че Юдeите са се появили по-скоро в Резултат на някаква Мутация.>


Безспорен Факт е също това,че Джедаите наистина се мразят едни други,разделени и разединени са идейно и идеологически,воюват - бият се до Смърт помежду си,и взаимно се самоизтребват,самоликвидират и самоунищожават.
---

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

ПраРеч и ПраЕзик
---
Природата на Думите. Думите на Природата.
Думите разказват сами за себе си.

Архитектоника на Буквите.Буквите на Архитектониката.
Архитектура на Думите.Думите на Архитектурата.
Архитектура на Речта.Речта на Архитектурата.

Името на Думата.Думата на Името.
Името на Името.Думата на Думата.

Имаме Думата

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи

Силата на Думите - Думите на Силата
Дела с Думи - Буквално Казано

Животът на Думите - Заветът на Думите
Животът на Думите - Думите на Живота
Заветът на Думите - Думите на Завета

Българо-Тракийска Кабала

Свещеният Мъртъв Български Език.

ПраРеч и ПраЕзик.

Имаме Думата
Начинът по който тълкувам и обяснявам Думите,Словото,и Понятието което се крие зад тях,и в тях, е лично мой.

Всички Тълкувания на Думите,Словото,Понятията,Тайните,Хората,Индивидите,Явленията и Събитията във Форума ми са мои.

Съвсем целенасочено и съзнателно избягвам да усложнявам Езика на който се изразявам и пиша,избягвам да го правя прекалено литературен,книжовен,научен,и сложен,за да бъде максимално ясен и разбираем за по-широк Кръг от Хора.

Канонът за еднаквите Съгласни,с Помоща на който тълкувам Думите, Понятията наречени с тях,и Скрития в тях Смисъл на Явленията и Събитията,е мое Откритие.

Всички Думи заслужават да имат Главни Букви в Началото си,а най-много го заслужават Съществителните Думи.

В това Отношение българската Граматика и Правопис са в Дълг към Думите.Определено си личи пробването за умишлено Налагане на малките Букви в Началото на Съществителните в българския Език от Лингвоинженерите.

Иначе толкова много използващите,налагащите и имитиращите Думи от Езика Инглиш едва ли не навсякъде и за всичко,съвсем съзнателно и умишлено са се пробвали да наложат точно обратното на Правилото в Инглиш за писане на Съществителните с главни Букви.

Ако е само Въпрос на Имитация,Имитаторите отдавна биха наложили и в българския Съществителните да се пишат с главни Букви като в Инглиша.

Самата Дума Съществително разказва за Природата на тези Думи - Същественото,Същността,Главното,Думата,която изразява Понятието,около което е построено цялото Изречение.

Всички Думи са живи - раждат се в определено Време,имат Произход,Биография,Корени,Семейство към което принадлежат,имат майчин Език на който приказват,имат Характер и Качества,може да са добри или лоши,имат Поколения от Думи,които произхождат от самите тях,а някои умират.

Има и вечно живи Думи - Думи които са на Възрастта на самата човешка Цивилизация,Думи от обявени за Мъртви Езици,древни колкото самата човешка Реч, още са живи в Речта и Езиците на Народите, и пълни със Сила.Думите от ПраРечта.

Живи точно защото са обявени за Мъртви.

Звуците (Буквите) са строителните Елементи от които се градят Думите.
Думите са строителните Елементи от които се гради Речта.
Речта е строителният Материал от който се гради Реалността.

През Призмата на Българския Език се изясняват Тайните на другите Езици.

Чрез Българския Език се разкрива Природата на Думите на всички Езици.

Чрез Българския Език се разкриват Тайните,Секретите,Скритата Същност и Смисъл на Мирозданието,Космоса,Вселената,Природата,Реалността,Живота,Миналото,Настоящето,Бъдещето,и на така наречените човешки Цивилизации.

Българският Език е Ключов Език.

Българският Език е много Древен,Мъртъв,Тюркски,Тракийски и Свещен Език.
ПраЕзик,ПраРеч.АрхиЕзик,АрхиРеч.

ПраРечие - Пророчие.

Според Канона за Еднаквите Съгласни Кирилица,Кралица и Крилца имат една и съща Скрита Същност.

Кирилицата е Кралицата на Азбуките,и Крилцата на Архаггелите.
---

Играта с Думите е древна колкото са древни някои Народи и Езици.

Не става Въпрос за Науките посветени за изучаване на Думите,Речта и Словото като цяло - Граматика,Фонетика,Лингвистика и т.н. ,и за официално приетите Начини за тълкуване на Думите в Тълковните Речници на различните Езици.

Много „популярни" открай Време са всякакви Начини за Шифриране и Дешифриране,Кодиране и Декодиране на Думите,Криптиране,Тълкуване,използването на Анаграмите,Пиктограмите,Акронимите,и т.н.,прилагат се различни Начини,Методи,Методики,Принципи,Науки за Тълкуване на Думите,като Гематрията и Нотарикона да речем.

Но все се търси някакъв друг Смисъл,скрит в Думата,или Символика,която е различна от самата Дума.

Чрез едни Думи се обозначават Понятия различни от Смисъла на самата Дума - тоест се пробват да се фалшифицират,изопачат, изкривят Смисъла на Думите,и се пробва да се ЗлоУпотребява с тези Думи.

Пробват се зли Намерения,Помисли и Действия да се прикриват зад хубави,добри Думи.

Всички тези Пробвания са обречени на Провал.Самите Думи,самите Слова се бунтуват,отказват да служат на Словоблудците,и ги наказват.

Защото самите Букви и Думи са Код и Сила.Самите Букви като Символ и зрителен Образ,самите Звуци обозначени с конкретни буквени Знаци са Сила.

Самите Букви и Думи разказват за себе си и за верния си Смисъл.В буквален Смисъл.

Разказват за Произхода си,и за Семействата на които принадлежат.

Разказват и за Силите които притежават,за Силите които направляват,и за Силите на които се подчиняват.

Самите Букви и Думи са Сила.Правдивите Букви и Думи.

Силата и Солта на Небето и Земята.

Думите са Живот - Животът е Дума.

Думите са Материя - Материята е Дума.

Думите са Дух и Душа - Духът и Душата са Думи.
---


Тайната на уникалната българска гласна Буква „Ъ"

Буквата Ъ е Равновесната на Б.Тя е с горна Черта отляво - а Буквата Б с горна Черта отдясно от Вертикалата. ЪБ БЪ.

Б е първата Съгласна Буква,първият Съгласен Звук.
Първата съгласна Буква,първата в Реда на Съгласните.

Ъ е всичките Гласни Букви и Звуци наведнъж.Ъ е Владетелката на Гласните.

Българската Буква Ъ,Звукът Ъ изразява едновременно и наведнъж всички гласни Звуци и Букви в Българския Език - А,Е, И, О, У, Ю и Я. Неслучайно в Българския Език има 6 Гласни,а заедно с Й - 7.

Където в една Дума има Ъ,то тя може да се замени с всяка от другите гласни Букви и Звуци,във всички Думи.

Основното и Предназначение е да съчетае наведнъж в една Дума всички Сили на Българската Реч.

Неслучайно когато се изреждат Буквите в българската Азбука,Съгласните се произнасят с Ъ - Бъ,Въ,Гъ,и т.н.,а не Бе,Ве,Ге,както се пробват да наложат Лингвистите.


Като се напише Думата БЪлгарски,едновременно с това все едно се пишат:

БАЛгарски - Бал - Баал( Бел, Балу, Ваал —- на канаански буквално Бог, Благ, Владика, Велик).

Баал и Vaal (Ваал) са една и съща Дума заради българската Буква В,която на Български е В,но на латиница е Б.
И заради променената древногръцка Буква Бета,която в новогръцкия се чете като Вита.Което пак умишлено е променена от Лингвистите.

Българската Баал написана на Латиница е Baal.

БЕЛгарски - Бель - Кръст(анатомичен,човешки Кръст)

БИЛгарски - Биль - Знай

БОЛгарски - Бол - Много,много Блага,Изобилие

БУЛгарски - Бул - Намери

БЮЛгарски - Бюль - Бюль-Бюль (Славей),Сладкозвучен и Сладкодумен

БЯЛгарски - Бял - Бяло
---

Според Канона за Еднаквите Съгласни Балга,Белга,Билга,Болга,Булга,Бюлга и Бялга са еднакви по Същност с Думите Болго и Блага.

Болго буквално значи Блага - всички земни,неземни,небесни и божествени Блага.

Думата Баал е включена в самите Думи за Сила и Блага.

Думата Билги,Бильги буквално значи Знание.

Така Български Език буквално значи Божествен,Благ,Велик,Бял,Силен,Сладкозвучен и Сладкодумен Език,Езикът на Знанието.

Езикът на Силата,Езикът на Благата.

Така българската Земя е Земя на Силата,Земя на Знанието,Земя на Благата Богиня.

Болг-Ар,Булг-Ар,Бълг-Ар - Ар буквално значи Висшо,Божествено Благо.

*or(ar, er) - висш,божествен
------------------------------

Така България,Булгария,Болгария буквално значи Висше Благо,Божествено Благо,Благият Бог,Благата Богиня,Благото Божество.

Какъвто всъщност е Произходът на Името България.

Има едно ключово и задължително Условие за да може Името България да помага и на Държавата,и на Страната България,и на самият Етнос Българи,което не е изпълнено.

Благословията на Името се разпростира върху Речта,Езика,Земята,Територията и,и върху Народа като Цяло.

Българската Земя умее да се пази сама,и винаги прогонва тези,които се пробват да я покорят против Волята и.Именно тя подбира кого да остави да живее тук,и прогонва тези,които се пробват да я колонизират.

Балканът е в България.

БалКан - Баал Кан.

Целият Балкански Полуостров е благословен,пазен,покровителстван,и закрилян от всички Богове,и от Майката на всички Богове - Благата Богиня.

---

Всички Думи и всички Словосъчетания във всички Езици в които има включени Благи Думи,са свързани,от едно Семейство са,и под директното Влияние на Българската Реч.
Независимо от това как се пишат на другите Езици.

Благо,Блага,Благ,Благодат,Благосъстояние,Благополучие,Благина,Благинки,

Благост,Благосклонност,Благоразумие,Благозвучност,Благослов,Благословия,

Благословение,Благовоние,Благоухание,Благодарност,Благотворителност,Благоденствие,

Благоприличие,Благоволение,Благоговение,Благовещение,Благовидност,

Благодетел,Благодетели,Благородие,Благороден,Благородник,Облагородяване,Облагороден,

Облагодетелстване,Облага,Блажно,Блажни,Блажени,Блажен,Блажена,Облажа,Блажене,

Благодарение,Благоверен,Благоверна,Благоверни,

Благовъзпитан,Благодарствен,Благодеяние,Благодушие,Благонадеждност,Благонамереност,

Благонравие,Благопожелание,Благообразие,Благополучно,Благоприятен,Благоприятстване,

Благотворен,Благотворителност,Благоустроен,Благоустройване,Благоутробие,Благочестие,

Блаженствие,Блаженопочивш,Блаженствам,Блаженство,Блазе,Блазня,

В никой друг Език по Света няма толкова много Словосъчетания и Думи произхождащи от,и съдържащи в себе си Думата Благо,Блага.

В никой друг Език по Света няма Дума с която да се благодари,и която да значи буквално Даряване на Блага - Благо Даря.

Която Дума е наложена в българския изкуствено след налагане на западноевропейското Влияние в Началото на 20-сети Век.

И която Дума е по-добре да избягвате да използвате за щяло и нещяло.Благодарете само на най-близките си.

---


Освен в Българския,гласна Буква и Звук Ъ има и в съвременния Tурски Език.


Всички Думи,които имат едни и същи Съгласни Букви и Съгласни Звуци,независимо на какъв Език са,имат една и съща Същност и Действие,имат Връзка помежду си,еднакво Влияние върху Хората,Взаимодействат по еднакъв Начин с другите Думи,самотълкуват се,тълкуват се една друга,и са Взаимозаменяеми.

Каквото се случва с Понятието което е назовано с едната Дума,се случва и с Понятията изразени с другите Думи от Семейството и.

Каквито Характеристики изразява,или има една Дума,същите Характеристики изразяват,или имат и всички други Думи от Семейството му.

И това важи за всички Думи на всички Езици.

Щом различни Думи с наглед различен Смисъл имат едни и същи Съгласни,то те имат едни и Същи Корени,един и същ Скрит Смисъл,имат един и същ Произход,имат един и същ Скелет,от едно Семейство са,и имат една и съща Скрита Същност.
Няма Значение дали са Съществителни,Глаголи,Прилагателни,Определения,или каквато и да е Част от Речта.

Гласните Звуци и Букви определят каква Дума ще образуват Съгласните Звуци и Букви за пред Хората.
Съгласните са съгласни с Гласните Букви.
Каква Дума ще образуват Съгласните Звуци и Букви зависи от Гласните Букви.

Съгласните Букви са Скелета,носещата Конструкция на Думата,Гласните са Плътта и завършеният Строеж.

Архитектурата на Думата,Тялото на Думата.

Всички Думи,които имат един и същ Скелет,едни и същи Съгласни Звуци,носят и свой общ скрит Смисъл във всички Думи,в които се комбинират по определен Начин.

Щом на Български Думите Война,Воня,Явно и Вина да речем,са от едно Семейство,и са еднакви по Същност,значи,че са от едно Семейство,и еднакви по Същност и на всички други Езици,независимо от това,че в тях се пишат по различен Начин,и имат различни Съгласни Букви в тези други Езици.

Войните винаги са Явни за Окото на Провидението,Вонят,и са обременени с Вина.Затова Войнолюбците винаги са наказвани от Провидението,от Съдбата.

Така Думите от едно Семейство,еднаквите Думи,Думите с еднакви Съгласни,с една и съща носеща Конструкция се самотълкуват,и тълкуват Смисъла на Думите от Семейството си.

Като се види кои са Думите от Семейството им,става ясна Същността им.

Думите сами разказват за себе си.

Така стават ясни и пробванията на някои адски Лингвисти и Лингвоинженери при съчиняване и измисляне на нови Думи,как са се пробвали да се възползват от някоя добра Дума за да наложат някоя Дума,която привидно е добра,но е със лош Заряд,Същност и Смисъл на Понятието което е наречено с тази Дума.
---

Всяка Дума в която има само една Съгласна Буква,един съгласен Звук,показва Същността на самата Съгласна.Гласните Букви определят каква да е тя.
Всички смислени Думи,които могат да се образуват от само една Съгласна с Помоща на Гласните,са Скритата Същност на самата Съгласна.

Всички лични Имена,които имат едни и същи Съгласни с Думите от дадено Семейство на еднакви Думи,имат същата Скрита Същност,и носят същия Скрит Заряд на Човеците,които са наречени с това Име.

Това Разбиране за Думите е известно донякъде в Езиците,в които се пишат само Съгласните Букви,а Гласните се слагат по подразбиране на Смисъла на Думата според Мястото му в Изречението.

Но няма как да се осъзнае и използва това Разбиране за Думите,защото не се пишат на Кирилица,и единствено,и само чрез Българо-Тракийския Език се разкрива истинската им Същност.

Пък и специално на един от тези Езици Думите са изкуствени,насилени,личи си,че са лингвистично обработени и са се отдалечили от естественото Развитие на Думите.

Когато Думи на различни Езици са с еднакви Съгласни Звуци,но с различни по изписване Букви,важат Звуците.

Именно Звуците са Мерилото.
Буквите от различните Азбуки са само Облеклото на Звуците.

Облеклото на Звуците,тоест Буквите в различните Азбуки и Езици са в Зависимост от Мирогледа,от Манталитета,от Начина на Мислене,и от Начина на възприемане на Света на конкретния Етнос и Етноси говорещи конкертния Език.

По Избора на Буквите за конкретните Звуци,по Азбуката,по Архитектурата на Думите и на Речта може да се съди и за самия Етнос,или езикова Група от Човеци.

В някои Езици като инглиш например определено си личи пробването за лингвистично Инженерство и Изопачаване,като едни и същи Звуци се пишат с различни Букви,или Комбинации от Букви в различните Думи,като това не се подчинява на някакви Правила,а е конкретно за всяка Дума поотделно.

Личи също и по различното изговаряне на една и съща Буква в различните Думи,по на Моменти тоталното разминаване между изписването на една Дума и Начина на Изговарянето и.

Пише се едно,чете се друго,чува се трето,четвърто се подразбира.
Което говори отлично и за Същността и Начина на Мислене,на Менталитета на всички Лингвоинженери измислили тези Думи на този Език,и на всички говорещи Инглиш.
---

Каноните на Буквите,Думите,Словата и Речта са ясни.

Звуците са Невидимото,Буквите и Нотите са Видимото.

Звуците са Съдържанието,Буквите и Нотите са външната Форма,видимият Облик и Образ на Звуците.

Звуците са Същината,Главното,Буквите и Нотите са Иконите на Звуците.

Звуците и Мислите са невидимата Материя,Буквите и Нотите са видимото Явление на тази Материя.

Дали Невидима дали Видима - но все Материя - все Матер.

Всичко,включително така наречената Духовност,има материална Основа,материален Носител,и материални Канони на Взаимодействие и Действие.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь

 


Изработка violeta.bg