Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Псевдо и Популизъм. Тайните на Неизбраните уж „Избрани" Печат Е-мейл

Популизмът - мръсна Дума за Политиците Псевдопопулисти
Думата Популизъм идва от латинската populus - Народ.

И както с почти всички Думи идващи от латинския,които са преиначени и злоупотребени,и тази Дума е превърната в „мръсна" Дума в Устата на Политиците и Демагозите.

За тях воденето на Политика,която да отговаря на Нуждите на Народа,Политика,която да е справедлива и защитаваща народните Интереси е Вид Предателство на Интересите на уж „Елита".

Когато някой „заблуден" Политик предложи някаква Мярка,или Закон,който е в Интерес на Народа,веднага го обвиняват и заклеймяват като „Популист".

Тази Дума е станала толкова неудобна за Политикантите,защото обикновено когато някоя Партия предлага популистки Идеи,то зад това се крие Стремеж за печелене на изборни Гласове и Симпатизанти.А оттам и Печелене на Властта.Която Партия,после след идването на Власт,разбира се,че не изпълнява обещаното на Народа.

Както се казва: Гузен негонен бяга.

Понеже самите те са такива,подозират всеки,който предложи нещо наистина популистко - тоест в Интерес на Народа,във „Евтин Популизъм".Без предложилият го да има задни Мисли за печелене на Симпатизанти,Гласоподаватели и за свой собствен Интерес.

Политиката дотолкова е деградирала,че в нея няма Място за Хора,които наистина имат Намерение и Желание да служат на Народа.

Както би трябвало да бъде всъщност.

Поради това,че Думата Популизъм умишлено е натоварена с негативен Смисъл,и самият Популизъм е станал „непрестижен" за Политиците.За да избегнат Етикета „Популист",Политиците са готови да служат на всякакви други Интереси,но не да работят в Полза на Народа.

Много ясно се вижда кой на кого служи,когато се види кои Политици най-често обвиняват другите в Популизъм.

Всеки така наречен Политик,който обвинява други Политици в Популизъм,самият той е Популист в негативния Смисъл на тази Дума - Псевдопопулист,и не служи на Интересите на тези от Народа,които са гласували за него.А служи на други адски Интереси.

---

Затова пък всички тези Политици с мръсно Подсъзнание и мръсни адски Интереси,умират,и правят всичко възможно,за да са Популярни.

Която Дума Популярност пак произлиза от Думата Популус - Народ.

Мерят си Рейтингите на Популярност уж сред Народа преди Избори, като за това служат социологическите Агенции,и си купуват такива Агенции,за да се публикуват „правилните" Рейтинги.

Ефектът от това,разбира се е краткотраен,и Истината за това доколко са популярни бързо лъсва в Отношението на самия Народ към такива „Популисти" и популярни Политици.

Народът ни е много по-мъдър и прозорлив от това,което се пробват да го изкарат тези Псевдопопулисти и Врагове на Народа.

Народът има верен Усет за тези,които се пробват да го мамят.И бързо ги отсвирва.

Затова и у нас след „Демокрацията" всички,които дойдоха на Власт бяха отсвирени много бързо.

Всеки,който се пробва да набеди Народа,че видите ли Народът ни бил черноглед,и затова се разочаровал бързо от Управленците,лъже нагло и арогантно,и е пак от тези натрапени дермократични Политици и Врагове на Народа.

Истината е,че Народът отначало се подвежда от собствената си Доверчивост,Доброта и Оптимизъм,че ще избере правилните Хора,и от Манипулациите на Демагозите,но после се усеща,и разбира,че пак най-нагло и вероломно са го подвели да гласува,за да дойде на Власт пак някой Продажник на Интересите му,и адски Врагове на Народа.

Истината е,че тия адски ,нагли,нахални и цинични Врагове на Народа не спират да се пробват да злоупотребяват с Добротата,Гласа и Доверието на Народа.
---

Омразата към Народа,Страхът от Силата на Народа,и Страхът от Гласа на Народа си личи и по Името на Държавата.

Кои толкова много се страхуват от Българския Народ,че махнаха Думата Народна от Името на Държавата?

Вместо Народна Република България - само Република България.

На кого е Републиката,на кого е Държавата,щом не е на Народа?

Предателите и Враговете на Народа ги очакват Присъдите и Наказанията на Божия и Народния Съд.

И двата Съда са справедливи,строги,безпощадни и безкомпромисни в Присъдите и Наказанията си.

Буквално и Съдбоносно Казано.

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

null

 


Изработка violeta.bg