Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Псевдо и Популизъм. Тайните на Неизбраните уж „Избрани" Печат Е-мейл

Популизмът - мръсна Дума за Политиците Псевдопопулисти
Думата Популизъм идва от латинската populus - Народ.

И както с почти всички Думи идващи от латинския,които са преиначени и злоупотребени,и тази Дума е превърната в „мръсна" Дума в Устата на Политиците и Демагозите.

За тях воденето на Политика,която да отговаря на Нуждите на Народа,Политика,която да е справедлива и защитаваща народните Интереси е Вид Предателство на Интересите на уж „Елита".

Когато някой „заблуден" Политик предложи някаква Мярка,или Закон,който е в Интерес на Народа,веднага го обвиняват и заклеймяват като „Популист".

Тази Дума е станала толкова неудобна за Политикантите,защото обикновено когато някоя Партия предлага популистки Идеи,то зад това се крие Стремеж за печелене на изборни Гласове и Симпатизанти.А оттам и Печелене на Властта.Която Партия,после след идването на Власт,разбира се,че не изпълнява обещаното на Народа.

Както се казва: Гузен негонен бяга.

Понеже самите те са такива,подозират всеки,който предложи нещо наистина популистко - тоест в Интерес на Народа,във „Евтин Популизъм".Без предложилият го да има задни Мисли за печелене на Симпатизанти,Гласоподаватели и за свой собствен Интерес.

Политиката дотолкова е деградирала,че в нея няма Място за Хора,които наистина имат Намерение и Желание да служат на Народа.

Както би трябвало да бъде всъщност.

Поради това,че Думата Популизъм умишлено е натоварена с негативен Смисъл,и самият Популизъм е станал „непрестижен" за Политиците.За да избегнат Етикета „Популист",Политиците са готови да служат на всякакви други Интереси,но не да работят в Полза на Народа.

Много ясно се вижда кой на кого служи,когато се види кои Политици най-често обвиняват другите в Популизъм.

Всеки така наречен Политик,който обвинява други Политици в Популизъм,самият той е Популист в негативния Смисъл на тази Дума - Псевдопопулист,и не служи на Интересите на тези от Народа,които са гласували за него.А служи на други адски Интереси.

---

Затова пък всички тези Политици с мръсно Подсъзнание и мръсни адски Интереси,умират,и правят всичко възможно,за да са Популярни.

Която Дума Популярност пак произлиза от Думата Популус - Народ.

Мерят си Рейтингите на Популярност уж сред Народа преди Избори, като за това служат социологическите Агенции,и си купуват такива Агенции,за да се публикуват „правилните" Рейтинги.

Ефектът от това,разбира се е краткотраен,и Истината за това доколко са популярни бързо лъсва в Отношението на самия Народ към такива „Популисти" и популярни Политици.

Народът ни е много по-мъдър и прозорлив от това,което се пробват да го изкарат тези Псевдопопулисти и Врагове на Народа.

Народът има верен Усет за тези,които се пробват да го мамят.И бързо ги отсвирва.

Затова и у нас след „Демокрацията" всички,които дойдоха на Власт бяха отсвирени много бързо.

Всеки,който се пробва да набеди Народа,че видите ли Народът ни бил черноглед,и затова се разочаровал бързо от Управленците,лъже нагло и арогантно,и е пак от тези натрапени дермократични Политици и Врагове на Народа.

Истината е,че Народът отначало се подвежда от собствената си Доверчивост,Доброта и Оптимизъм,че ще избере правилните Хора,и от Манипулациите на Демагозите,но после се усеща,и разбира,че пак най-нагло и вероломно са го подвели да гласува,за да дойде на Власт пак някой Продажник на Интересите му,и адски Врагове на Народа.

Истината е,че тия адски ,нагли,нахални и цинични Врагове на Народа не спират да се пробват да злоупотребяват с Добротата,Гласа и Доверието на Народа.
---

Омразата към Народа,Страхът от Силата на Народа,и Страхът от Гласа на Народа си личи и по Името на Държавата.

Кои толкова много се страхуват от Българския Народ,че махнаха Думата Народна от Името на Държавата?

Вместо Народна Република България - само Република България.

На кого е Републиката,на кого е Държавата,щом не е на Народа?

Предателите и Враговете на Народа ги очакват Присъдите и Наказанията на Божия и Народния Съд.

И двата Съда са справедливи,строги,безпощадни и безкомпромисни в Присъдите и Наказанията си.

Буквално и Съдбоносно Казано.

---

Да попаднеш сред „Избраните"

Предизборно - Неизбраните „Избрани"
На какво ли не са готови някои Индивиди и Партии за да бъдат уж „Избраниците на Народа".
Не само у нас,а навсякъде в така наречените „демократически Общества".

На Промени в Правилата,натъкмяване на изборните Закони,на всякакви процедурни Хватки,Манипулации,откровени Лъжи,даване на предизборни Обещания,които няма да изпълнят,Оклеветяване на политическите Съперници,самопродаване на платежоспособни Купувачи на политическо влияние,и т.н.

Включително и на Идеята Гласуването да е задължително.

На всичко са готови,дори и на това да продадат Душата си на Дявола,или по-скоро на адските Изчадия,както казва Народът ни.
---

Защо е толкова важно именно да „Бъдат избрани на Избори чрез Гласуване от Гражданите на дадената конкретна Страна"?
Като е много по-лесно за Властимащите да премахнат Изборите,да си правят политически Договорки за поделяне на Властта помежду си,или направо да се бият помежду си,и който победи,да взима Властта.

Защо трябва да карат насила Народа да гласува за тях и да ги избира? Под Предлога,че така уж се дава Шанс на Народа сам да си избира Управниците?

Освен Облагите,Лостовете за Управление,Властта и Шансовете за забогатяване на Гърба на Народа,има още един Мотив,който остава встрани от Светлината на Прожекторите.

Тайният Мотив е именно в самата Дума „Избран".

По Аналогия с уж „Избрания от Бога Народ",и уж „Богоизбраните".

Всички Фараони,Императори,Крале и Царе навремето са се считали за уж Богоизбани.

И понеже по Дефиниция на Думата „Демокрация" уж означава Власт на Народа (защото всъщност означава нещо съвсем друго),това значи,че на Народа е вменена Ролята на Господ.Който трябва да избира новите „Богоизбрани".

Както има и един латински израз: Vox populi vox Dei - Глас народен,глас Божи.
Затова се пробват всячески да спечелят повече „Гласове" на Изборите - Народни Гласове = Божи Гласове.
Затова и се казва „Гласуване на Изборите".


Затова и постоянно подканят така наречения Електорат да ходят и да „гласуват" на Избори под лицемерния Предлог,че така Народът уж изразява своята Воля,като едновременно с това прилагат „законови" Хватки да насочат и канализират в своя Полза народния Глас.

Всъщност тия адски изчадия които са се самопровъзгласили за уж Избрани само се самозаблуждават,и се пробват нагло да лъжат и Обществеността,че уж Господ ги е избрал пред други.И които по същия Начин като на Изборите са готови на всички Хватки и Лъжи,за да се пробват да убедят Господ,че именно те са заслужили да бъдат „Избрания Народ".

По същият Начин както на Изборите лъжат Народа,че именно той си е избрал Победителите на Изборите,а всъщност Победата е постигната с предварително опорочени изборни Закони и Правила,с Манипулации,Фалшифициране,контролиран,купен и корпоративен Вот,с тънки Сметки,с Лъжи,Пропаганда и Очерняне на Съперниците.

Накрая в Задачката се пита:
Толкова ли са тъпи Народите,които се подвеждат по Манипулациите на тези,които искат да бъдат „Избраниците на Народа" въпреки,че не го заслужават?

Отговорът е:

Който Народ е наивен,или поне Мнозинството от него,и лесно се подвежда по „Харизмата" и пропагандистките Лъжи на Манипулаторите си,значи си заслужава да бъде лъган,разочарован,подвеждани,употребен и използван от собствените си уж Избраници.
Значи е заслужил такава Съдба.
Щом периодично се чувства така - лъган,разочарован,подвеждани,употребен и използван,значи има да изплаща Грехове.

Но идва Момент в който и най-наивните от Народа проглеждат и виждат Истината за уж Избраниците си.Както Народът ни има Пословица за Стомната - Веднъж Стомна за Вода,Дваж Стомна за Вода...
Резултатът е Отказ от Гласуване,и отказване от даване на Глас за поредните Мошеници Политикани.

Изразът „Какъвто е Народът,такива са Избраниците му" - е поредната нагла Лъжа на Враговете на Народа.

Тези уж Избраници всъщност са Неизбрани,Мошеници които нямат нищо общо с Народа, намърдали се на Власт чрез порочни изборни Закони,мръсни изборни Схватки и Практики,и чрез извратени изборни Формули,които допускат някой „Да спечели Изборите" дори и никой от Народа да не отиде да гласува.

Изборът е пряко свързан и с фундаменталния Избор на „Братски Народи",и „Политическо Семейство".

Когато уж Избраниците,а всъщност заграбилите Властта,и подменилите Гласа на Народа адски изчадия се пробват да загърбят и отрекат Вярата,и Родовата Кръв на Народа,и се пробват да го настройват срещу братските Народи,в Името на Чуждопоклонничеството,неизменно има Последствия.

Но както се казва,накрая идва Видовден.
Както за Народите,така и за Неизбраните уж „народни Избраници" .

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg