Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

ГеоПолитиката на Земята. Времето е на Времето,Сезонът на Хуракан Печат Е-мейл

RаziЕlь

Земята и Политиката.
Политиката на Гея.

Богове,Човеци и изчадия.
-------------

Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг

Митовете са живи.
Каквото е на Небето,това е и на Земята - Каквото е на Земята,това е и на Небето.
------------------------------------------------------------------------------Думата Политика е Словосъчетание от две гръцки Думи: Полис - град,и Техе - Изкуство. Градско Изкуство,и Изкуството да се управлява Град.Във Времената когато самият Град е бил Държава.

И както са изопачени много гръцки Думи,така и Думата Политика е изопачена и злоупотребена от латиноговорящите от Римската Империя и техните адски Имитатори и Следовници.

Такава хубава Дума,означаваща Изкуството да се управлява Градът,Държавата,е станала мръсна Дума,означаваща нечистоплътни политически Игри за Власт и Надмощие между политически Партии,използващи всякакви подли Хватки,и за Заблуда на Избирателите,за да се намърдат на Власт.

Гея е Богинята на Земята,Майката Земя,самата Земя като Планета.Геополитика е Изкуството за Управление на Земята.

Словосъчетанието Геополитика е измислено от Индивиди,които под този Термин се пробват да прикрият Стремежа си към Управление на целия Свят,като едновременно с това се пробват да представят този свой Стремеж сякаш е поддържан и покровителстван от Гея.

Все едно,че управляват от Името на Майката Земя.Все едно,че провеждат Политиката на Майката Земя.Геополитика.

Което е откровена,нагла,арогантна Лъжа,изключително опасна за самите Лъжци,самоубийствено,самонадеяно,арогантно престъпно Деяние,нямащо нищо общо с Политиката,Волята и Намеренията на самата Майка Земя.

При използването на Думата Геополитика се пробва пак да се използват мръсните Хватки на Политиците в Проба за печелене,загробване и узурпиране на Властта,като желаното се представя за действително.
И се пробва да се прилага същият Трик за изопачаване на Смисъла на Думата,както е станало и с Политиката.

Никой няма Правото да управлява от Името на Майка Земя.

Никой няма Правото дори да посмее да си мисли,че може да управлява от Името на Гея.

Никой няма Пълномощията да управлява от Името на Гея.

Никой няма Право да си присвоява Геополитиката,и то изключително с користни,зли,престъпни и егоистични Цели.

Никои Индивиди нямат Правото да мислят,казват,и твърдят,че имат геополитически Интереси където и да било на Земята.Особено Янките.И особено адските Изчадия Мутантите.

Никой Властник няма Правото да си мисли,говори,и твърди,че има геополитически Интереси където и да било по Земята,освен в собствената си Страна.Особено Щатистите с адски Произход.

Политиката на Майката Земя е коренно противоположна на Политиката на тези някои.
Политиката на Гея е справедлива спрямо всички,и принадлежи само на нея.

Майката Земя бързо слага всеки на Мястото му.

Всяко така наречено Правителство да си гледа собствената Държава,собствената Страна,собствената Локва,защото няма Право да си пъха Гагата и Лапите в Делата на другите Страни.Това се отнася специално за Щaтите и така самоназовалия се Йишрa'ел.

Както се казва - Всяка Жаба да си знае Гьола.

Откъде накъде някои са толкова самозабравили се,че глупаво дръзват да си мислят,че могат хитричко и подличко да се пробват да си присвоят Правото на Гея,Геополитиката?

И то във Вреда на другите Страни и Държави,и единствено в свой собствен Интерес.

Няма такова Нещо като геополитически Интереси на някоя отделна Страна.

Думата Интереси също е изопачена до Степен да значи само груби егоистични,арогантни,зли,алчни,цинични и себични Интереси на някого за Нещо си.

Никой нма Право да се пробва да заграбва чужди Земи и Територии под Предлог за уж собствените си геополитически Интереси,под Предлог за уж дадени им някакви „божествени Права" над конкретни Територии,и за уж собствената си Безопасност и Сигурност.

Използването на този Предлог е Признак за тежки психически Проблеми - този Предлог за Безопасност и Сигурност го използват само Психопатите,Параноиците,Социопатите и страдащите от маниакално-депресивна Шизофрения.
За тези безнадежно психически увредени Индивиди и адски Мутанти няма никъде и никаква Безопасност и Сигурност по абсолютно цялата наша Планета Земя,няма Безопасност и Сигурност никъде по целия Свят.

Другото са Бръщолевения и Илюзии на увредени Мозъци,въобразяващи си,че уж „си говорят директно с Бога,и че уж са негови Избраници" .

Интересите на Гея,на Майката Земя са над всичко и всички.

Именно Гея определя докъде да си простират Чергата отделните Страни,и да се разположат така на нея,че всичките Части на Тялото им да се намират само върху собсвената им Черга.

Именно Гея реже Ръцете,Краката,Главите,и Носовете на тези Страни,които се пробват да се разпростират извън Чергата си,и глупаво и самоубийствено да завират мръсните си гадни,престъпни и крадливи Лапи по чуждите Черги.

Изкуството,и Правото да ръководи земния Свят,Човечеството,и Планетата принадлежат единствено на самата Майка Земя.Която ръководи заедно с Луната,с Небето,със Слънцето,със Звездите,с Природните Сили и Стихиите - зедно с всички божествени небесни и земни Сили.

От същата тази гръцка Дума Техе произлиза и Думата Техника.
Техниката също е Изкуство.И също се подчинява на Ръководството на Майката Земя.

Майката Земя сама провежда Политиката си,с Помоща на Луната,Небето,Слънцето,Звездите,Природните Сили,и Техниката - с всички божествени небесни и земни Сили.

Планетата Земя сама провежда ГеоПолитиката си.

Планетата Земя - Световен Океан,Материците,Ядро,Мантия,Литосфера,Атмосфера,Йоносфера,Магнитосфера,
Хидросфера,Биосфера,и така нататък с всичите си Сфери на Влияние.

Всяка Частица,всеки Атом,Фотон,Електрон,Кварк,Квант,Протон,Неутрон,Неутрино,Бозон,Фермион и Лептон е под Ръководството на Майката.

Всяка Частица е Инструмент за Ръководство и Влияние в Ръцете на Майката Земя.

Всеки Безумец дръзнал да си мисли,че иска,желае,и се пробва да управлява от Името на Гея,тоест има Наглостта да твърди,че прилага Геополитика и има геополитически Интереси някъде си по Земята,допуска смъртоносна и самоубийствена Грешка,за която плаща с Най-Скъпото си.

Всеки дръзнал да се пробва да си присвоява ГеоПолитиката на Земята,значи,че се самоубива.

Всяка Общност,Правителство и Клика дръзнала да се пробва да си присвоява Геополитиката на Земята,значи,че се саморазрушава,и самоунищожава.


---

Сезонът на Хуракан през Лето Божие Две и "21
Хуракан в 20-сто и "21-во Действие

Сезонът на Майянския Хуракан и на Дяволските Торнада
Пожари по Време на Потоп

Иронията,Пръстът и Волята на Съдбата
Времето е на Времето

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи
Силата на Думите - Думите на Силата
Дела с Думи - Буквално Казано
Казана Дума - Хвърлен Камък
Речено - Сторено
Поменете им Думите
Думата е на Думата
Имаме Думата

Сърце и Свят се опознават,
Светът в Сърце се разпознава,
Душата моя Свят се назовава,
Духът ми Свят Света предупреждава.


Този Материал е поредният от Поредицата ми едноименни Материали на 18-сета,19-сета, 20-сета,21-ва,22-ра,39-та,и 41-ва Страница във Втората Тема за Третото Пророчество,.

Но за Разлика от по-предишните,и в този няма да препечатвам Вестите за всички случили и случващи се в западните дермократични и демонократични Страни природни,а и не само природни Бедствия и Катастрофи.
Както се казва - няма да ми стигне Мястото,защото ще са много на Брой.Още Рождество и Коледа,коледните и новогодишните Празници показаха как ще се развиват Събитията и през това 2021-во Лето Божие.

Хрониката на Наказанията Свише са в Темата *Под Знака и Номерата на 18* .
---

Думите Северна и Суеверна имат една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни - СВРН.
Точно заради това има отлична Почва на Материка Северна Амеpика за всякакви Суеверия.
Думата и Понятието Запад има една и съща Скрита Същност със Глагола Запада,Западай,Изпадай - ЗПД.
Думата и Понятието Западен има една и съща Скрита Същност със Западане,Изпадане,Изпадна,Изпадне,Изпадни,и със Западня (Капан,Примка,Клопка,Неприятности,Безизходно Положение) - ЗПДН.
Думата и Понятието Прозападен има една и съща Скрита Същност със Преизподня (Ад,Пъкъл) - ПРЗПДН.

Западът окончателно запада в геометрична Прогресия,и изпада в Преизподнята.
---

Официално Сезонът на Ураганите в Атлантическия Океан,в Тихия Океан,в Световния Океан които връхлитат,поразяват и разрушават така наречената Северна Америка,и всички така наречени демократични западни Страни,цялата без Изключение така наречена Западна Европа и западна Цивилизация начело с ЕС и Aнглия,включително и такива Страни като Изpаел,Канада,Австралия,Нова Зеландия,Япония,Индонезия,Индия,Грузия,Полша,Литва Латвия,Естония,Укpаина и така нататък,и предимно и най-вече Щaтите. всички Страни в които юдeите се пробват да се разпореждат и превземат Властта,и се пробват да ги контролират заграбвайки и властови Позиции,и чрез вътрешни Предатели,Подлоги,Марионетки и Продажници,започва на 1 Юни,и приключва в Края на Ноември.

Но всъщност продължава и сега - вече Сезонът на Хураканите и Торнадата е целогодишен.Времето си разчиства Сметките и раздава Възмездие за Делата и Словата,за разминаването между Словата и Делата,и за Злодеянията и Престъпленията срещу Човечествотона адските изчадия.
---


Откъде произхождат и какво значат Думата,Името и Понятието Ураган

Самото Име Ураган,Нurricane,Huracan,също и Hurakan е от Езика на Народа Киче,K'iche,един от Народите на Майите.
Майя-Киче живеят по Земите на днешно Мексико,Полуостров Юкатан,и по Земите на днешните Гватемала и Хондурас.

Хуракан е Майянски Бог на Ветровете,Бурите,Гръмотевиците,Мълниите,и Пожарите,един от Първосъздателите на Света според Майянските Митологии.

Някои превеждат Думата Ураган като Еднокрак,от Jun Raqan,един Крак,и този Превод е Следствие на това,че напомня за Торнадата,които спуска Ураганът.
Бог,на който единият Крак е на Земята,а другият на Небето.

Истинският,буквален Смисъл на Името на Бог Хуракан е U K'ux Kaj,У К'ух Кай - Сърцето на Небето.
Хуракан има и още един Епитет - Сърцето на Земята.
И още един Епитет - Пожар по Време на Потоп.
Хуракан е Сърцето на Небето и Земята,и Пожари по Време на Потоп.
Ураган е поиспанченото Произношение на това Име.

Според Майянската Митология Сърцето на Небето и Земята наказва тези,които са го разгневили с Потопи,с Пожари по Време на Потопи,и с Изтребление.

Всички англоговорящи,и в Частност така наречените лингвисти и американци подсъзнателно са си го търсили,както обича да казва Народът ни,като са нарекли Ураганите,които са много често и изключително разрушително Явление именно в Щатите,точно с Името Нurricane.
Точно с Името на Майянския Бог на Ветровете,Бурите,Гръмотевиците,Мълниите,и Пожарите.

Hurricane черпи Сила от всички Духове,от Духовете на всички загинали и изтребени по тези Земи Индианци,от всички индиански Богове.
Хуракан черпи Сила от Духовете на всички загинали,във всички насилствено демократизирани и демонизирани Страни в които западните адски Клоаки (Клики) са „имали Интереси".
Хуракан черпи Сила от всички Богове,Духове,Деви,Хора,Стихии и Сили,и раздава Възмездие и Наказания над адските изчадия за Злодеянията и Престъпленията им срещу Човечеството.
---


Сезонът на дяволските ТорнадаДяволи - прашни марсиански Дяволи Mеrtian dust devils - така лингвистите наричат Вихрите които се носят по Повърхността на Червената Планета.

Танцуващи Дяволи,Прашни,Мръсни Дяволи - така пък са нарекли Вихрите в Долината на Смъртта в Калифорния така наречените амeриканци.

..."Dancing Devil", "Dirt Devil". In Death Valley, California...

За Индианците от Племето Навахо Торнадата са Призраци,и Духовете на мъртвите Навахо.

Мнозинството Названия на Вихрушките в различните Страни са свързани или с Пясък,Прах,Вихрушки и Вятър - което е естественото научно и физично Описание на това Явление,или с мистичното Обяснение свързано с Духовете.
Но не и с Дяволите.
Затова няма нищо за Чудене във Факта,че Торнадата опустошават точно Щaтите и Суеверна Америка.

Сами са си създали и извикали Дяволите - Торнада,които с всяка изминала Година стават все повече на Брой,стават все по-силни и все по-мощни,стават все по-огромни и страховити,стават все по-чести.
Дяволи които разрушават цели Градове наведнъж,опустошават все по-огромни Територии,сравняват всичко със Земята,и взимат все повече Жертви.

Всъщност Торнадата в Щaтите са Духовете на всички изтребени по тези Земи Индианци,които си отмъщават за всичко,включително и заради Факта,че прашните Торнада на Марс,а в Kалифoрния Духовете на Навахо,са наречени Дяволи.
---


Определено личи,че адските изчадия се пробват да цензурират Медиите за подаването и показването на Вестите за изключително тежката метеорологична Обстановка,и за всички Бедствия,Катастрофи и Загуби които търпят в Западна Европа,в Щатите и във всичките им „партньорски Страни" ,особено юдeйското циoнистко/нациoнистко Образувание от така наречения „Близък Изток" от всички Божии,Природни,Земни и Небесни Сили,от Земетресенията,Свлачищата,земните Пропадания,Вулканите,Торнадата,Бурите и Ураганите,за Пораженията нанасяни им от всички Божии,Земни и Небесни Сили и Стихии.

По това личи,че осъзнават колко са уязвими,колко са гузни и виновни спрямо Боговете,Времето,Природата,Земята,Народите и Хората,колко се страхуват от Небесните и Земните Наказания и Възмездие,и колко се срамуват и страхуват до Смърт,че това се случва именно на техните Територии.

Защото доскоро западните Метеоролози и Климатолози се пробваха да налагат Тезата,че големи природни Бедствия и Катастрофи се случват само видите ли в „изостаналите,бедните" според техните „западни" и „демократични" Стандарти Страни и Райони на Земята.
Все едно се пробват да твърдят че,видите ли,Природата наказва само другите,но не и техните Страни.А всъщност е точно обратното,което го доказва и Статистиката.

Ако е в някой друг Край на Земята,Информацията и Кадрите за претърпените Щети от Ураганите,Торнадата,Бурите,Наводненията,Земетресенията,Пожарите и така нататък се преповтарят и показват многократно по всички контролирани,и притежавани от точно определени адски Клики „Медии".
Както в Разгара на най-силния от Десетилетия насам Ураган Андреа в Западна Европа,показваха Кадри от Наводненията в Бразилия,и Пожарите в Чили.

Това,че се пробват да крият и манипулират Фактите само увеличава Наказанията на Природата,Небето и Земята.
Фактът,че се пробват да ги премълчават,или омаловажават в Потока от Новини в „информационните си Агенции" няма как да намали претърпените Поражения,Загуби и Погром.
Напротив.Пораженията,Загубите и Погромите се увеличават в геометрична Прогресия.
---


И 2021-ва Година е пълна с природни Бедствия от всякакъв Калибър,техногенни Катастрофи от всякакъв Калибър,катастрофална Година от Началото до Края и във всяко Отношение (и не само свързани със Времето) за така наречените западни „развити" демонократични и дермократични Страни и „партньорите" им,тоест предадените отвътре от продажните им,или от шестоколонните им адски Управленци Страни по цялото земно Кълбо,за цялата така наречена западна Цивилизация.

Черната Серия от 2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018,2019,и 2020 продължава с още по-голяма Сила през 2021-ва.
Случилите се,и случващите се и през тези коледни и новогодишни Празници,и през този Януари 2021-ва Бедствия,Парализата от снежните Урагани и Наводненията,Сушата,Пожарите са само Прелюдия към Предстоящето.

Щом възприемат нормалната Зима и нормалния Снеговалеж за катастрофално Бедствие,щом възприемат Времето като Бедствие и Заплаха,значи сами са си виновни,значи,че подсъзнателно съзнават,че Природата,Земята и Небето ги наказват заслужено,че точно затова Природата превръща Зимата им в Катастрофа,а Времето е заплашително,ужасно,катастрофично,опасно и бедствено.
И така нататък с Всичките Сезони,с Всичките природни Явления,и с Времето.

Периодът през цялото Лето Божие Две и "21-во - целите Зима,Пролет,Лято и Есен,е наситен с природни Катаклизми,с Катастрофи,Сътресения,Пропадания,Свлачища,Земетресения от всякакъв Калибър,Вид,под всякаква Форма -
- Пожари,Бури,Торнада,Градушки,Засуха,Жега,Суша,Циклони,Антициклони,Урагани,Тайфуни, навсякъде,където Природата въвежда Равновесието си в Системата чрез Силите на Всичко - чрез Силите на Квантите,Атомите,Космоса,Вселената,Кометите,Астероидите,Луната,Слънцето,Планетите,Кометите,
Астероидите,Земята,
Небето,Облаците,Мълниите,Гръмотевиците,Светкавиците,Градушките,Торнадата,Ураганите,
Циклоните,Бурите,Земетресенията,Вулканите,Океаните,Наводненията,
Дима,Мъглите,Камъните,Пръстта,Почвата,Дърветата,Растенията,Животните,Водата,
Въздуха,Храната,Ветровете,Огъня,Ада,Кръвта,Тех-Никата,и на всичко за което се сетите,и не се сещате.

Черната Серия продължава с още по-голяма Сила през цялата 2021-ва.
Посятото дава Плодове,Природата,Природните,Народните и Хорските Сили и Стихии сменят Системата,и въвеждат Истинното Равновесие.Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили последователно и неумолимо изпълняват своя си План за Възмездие и Въздаяние.

Няма нищо Случайно във Факта,че Звездободобните Астероиди,Кометите,Болидите и Хураканите зачестиха с Посещенията си,и то често,точно в Съдбоносните,и в 18-стите Дни.Няма нищо Случайно във факта,че Болидите,Ураганите,Хураканите,Природните Стихии и Сили нахлуват и вилнеят в Пространството,Периметъра,и по Земите на точно определени Страни,Области и Територии.
Зората на Севера вече освен Зелена,е И Червена,И Розова.

А адското образуваниe и адските изчадия са наказвани целогодишно от Сам-Ум,от Хам-Син,от Шар-Ав,от Руaх Кaдим,от Пра-Шни и Пяс-Ъчни Бури,от Хуракан,от Хуракхан,Земята,Природата и Времето в Съдбоносните,в Шестите,в Осмите,в Сатанинските и в 18-стите Дни,през Всичкото Време,и през Цялото Време,и от Лошото Време,о пт Опасното Време,и от Природата,и от Боговете,и от Духовете,и от Ада,Демоните,Дяволите,Шатана и Сатаната,Адонaй,Адонaим,от Шaдай и Елoхим,от 666 и 18,и от Хората,и от Народите,и от Човеците,и от всякакви смъртоносни Вируси и Бактерии,и от всякакви болестотворни Вироиди,Микроби,Дрожди,Гъбички,Плесени,Археи,от всичката Микрофлора,от всичката чревна Микрофлора,от всичката Природа,Флора и Фауна на Земята.
Инстинктът за Самоубийство,Инстинктът за Самоизтребление,Инстинктът за Самоунищожение,Инстинктът за Самоликвидиране,Инстинктът за Изтребление на Себеподобните е заложен в адските изчадия юдeите изначално в Гените им.Факт.
Пожари по Време на Потоп.

Извършват се кардинални и фундаментални Промени,има Сътресения и тотална Загуба на Доверие,има Скандали и Разкрития,има огромни парични и финансови Загуби,катастрофални Изтичания и Загуби на Ликвидност за всички долуизброени:

Загуби за Financial Instruments, Загуби за Glоbal Strаtegy, Загуби за Glоbal Pоlicy, Загуби за Capital's, Загуби за Liberal's, Загуби за Banker's, Загуби за Hedge Found's, Загуби за Consultancy, Загуби за Mony-Agent's, Загуби за Investor's, Загуби за Consultant's, Загуби за Advizer's, Загуби за Financial Shark's, Загуби за Exchange, Загуби за Market's, Загуби за Holding's, Загуби за Politician's, Загуби за Fоund's, Загуби за Stock's, Загуби за Foundation's, Загуби за Offshore, и Загуби за Endowment's.

През цялото Време се случват Аварии,Разруха и Инциденти във всякакви Производства,верижни Катастрофи,влакови Катастрофи,автобусни Катастрофи,самолетни Катастрофи,хеликоптерни Катастрофи,Корабокрушения с вoенни Кораби,Фериботи,Контейнеровози и Танкери,и Аварии с комуникацинни и спътникови Апарати,Уреди,Сонди,Радари,Системи,Оборудвания,Мрежи,с всякаква информационна,комуникационна,шпиoнска и съобщителна Техника общо казано.
Целият Период е рисков и катастрофален за „злоумните" и вoенните Машини и Техника,за Индивидите работещи с такава Техника,Уреди,Мрежи и Машини,и за Индивидите даващи Заповедите,и взимащите Решенията за използването на,и за Злоупотребата с такава Техника.

Колкото повече дермократизираните и демонократизираните западняци - най-вече щaтистите и юдeите се пробват да се правят на „прекалени Светци",пробват се да размахват Пръст,пробват се да се месят в Делата на,да терoризират,и се пробват да „демократизират" , „монополизират" и „окупират" подмолно,насилствено и агресивно други Земи,Страни,Държави и Народи,толкова повече сами затъват и деградират всячески,толкова повече са раздирани от вътрешни Разногласия и Противоречия,и са раздирани от Разногласия и Противоборства помежду си,толкова повече враждуват помежду си,толкова повече воюват и се избиват помежду си,толкова повече са подложени на Разруха,Разрушения,Катастрофи,Разлагане,Разпадане,Противоречия,Вражди,Противопоставяния,
Демонстрации,Стачки,Анaрхия,Аварии,
Скандали,катастрофален Разпад и Разкрития в Страните,Обштествата,Обштностите и Обштините си.И толкова повече страдат от злокачествени и Всякакви други тежки Болести,природни Бедствия,Епидемии,Пандемии,Катаклизми и Катастрофи.


Хураканът е в Действие,Времето е на Времето.
---

Поделената Вина на адските изчадия,Обществата,и управниците имФундаментален Въпрос е доколко Обществата са виновни,и носят ли Отговорност за Грешките на,и за Бедите причинени на собствените им Страни от управниците им,и от самонастанилите се и инфилтрирали се по техните Земи адски изчадия,и за Бедите причинени на други Народи и Страни от тия адски изчадия.
Отговорът е: Да,виновни са.

Щатите са наказвани заради всичките избити по тези Земи Индианци,заради загробването на Властта и Парите на Страната от адските изчадия,заради агресорската си външна Политика,а и не само заради това;

Канада е наказвана заради всичките избити по тези Земи Индианци,заради загробването на Властта и Парите на Страната от адските изчадия,заради агресорската си външна Политика,а и не само заради това;

Англия е наказвана заради Дизрaели,Берлинския Конгрес,Бaлфур,заради загробването на Властта и Парите на Страната от адските изчадия,заради агресорската си външна Политика,а и не само заради това;

Франция е наказвана заради Закона за Еманципацията на юдeите,удвърден от Наполеон,заради агресорската си външна Политика,а и не само заради това;

Испания и Португалия са наказвани заради приети антинародни Закони за връщане на Гражданство на изгонени преди това от Страните им адски изчадия юдeите,а и не само заради това;

Италия е наказвана,защото Властта и в Италия,и във Вaтикана,както официалната,така и пpестъпната,мaфиотската,задкулисната Власт е загробена от етн.юдeи маскирали се като уж Италианци и Католици.И заради Изказванията и Позицията на компрометирания Папа,а и на тия Папи преди и след него които са признали юдaизма,тая сатанистка така наречена Религия,за уж близка с Християнството,и че „Автори" на Библията уж били юдeите,което е нагла Лъжа,и а не само заради това;

Дойчланд е наказвана заради Берлинския Конгрес,заради плащаните Репaрации на адските изчадия юдeите,включително и във Вид на Въoръжение и Пoдводници,а и не само заради това;

Австралия е наказвана заради всичките избити по тези Земи Аборигени,заради загробването на Властта и Парите на Страната от адските изчадия,и не само заради това;

Япония е наказвана заради Клекването си пред,и „Приятелството" си със Убийците на Дедите си в Хирошима и Нагазаки - самите Духове на всички тези Убити от атoмните Бoмби напомнят,Меко Казано,че са гневни,заради щaтските Cобственици на атoмните им Централи,
заради щaтските вoенни Бази на Територията си,а и не само заради това.

И така нататък с всички други наказвани Страни,включително и „симпатизиращите" на адските изчадия и сключващи Договори с тях Китай,Индия,Индонезия,Тайланд,Южна Корея,Филипините,Бразилия,Гватемала,Хондурас,Грузия,Полша,Литва Латвия,Естония,Укpаина,аpабски/робски Страи, и т.н..

Всички наказвани Страни,Територии и Общности са прегрешили спрямо Народите си,и са допуснали адските изчадия да загробят Властта,допуснали са Злото,Адът,Цинизмът и Развратът да изместят Бога,Доброто,Добродетелите,Семейството и Морала,и управниците им да терoризират други Страни и Hароди.

В дермократичните Общества,където уж самите Граждани на тези Страни избират управниците си,и търпят адските изчадия да ги ограбват,развращават,разсипват,разяждат отвътре,превземат Властта,и да им промиват Мозъците,тази Отговорност и Вина са поделени.

Самият Електорат,който ходи до Урните да избира управниците си,при Положение,че доста от тия властници,политици и бъдещи управници открито показват адската си безчовечна и нечовешка Същност,а после ги оставя да си разиграват „геополитическите,финансовите,борсовите и стратегически Игри" в Ущърб на други Страни и Народи,е наравно Виновен с избраните от самия него адски „играчи".

Когато едно така наречено демократично Общество вижда какви ги вършат управниците му,но си затваря Очите и Ушите за Бедите,които техните управници причиняват на собствените им Общности,на Семействата и Децата им,затварят си Очите,Ушите и Мозъците за Бедите причинявани на други Народи,Страни и Общества в международен План,значи носи Отговорността за тези Беди наравно с управниците си.

Такова Общество заслужава да понесе Отговорността и Възмездието за всичко,което неговите управници и адските изчадия причиняват на собствените им Общности,и на други Народи и Общества.

Вината и Отговорността са както на адските изчадия,на управниците,на партиите,така и на Обществата.

Както са ги избирали тези Общности от Избиратели и Електорат,така могат да излязат по Площадите,по Улиците,и по Медиите,и открито да заявят,че знаят кои са Враговете на Човечеството и техни собствени Врагове,да ги разкрият,посочат,осъдят,накажат,вкарат в Затвора,или прогонят от Страните си (най-малкото),да заявят,че са против Разврата,Разрухата и Развалата разпространявани от тия адски изчадия,и че са против наглата,циничната,агресорската,адската вътрешна и външна Политика на тези,които са избрали уж демократично.

Щом не протестират,значи са съгласни (или дотолкова зомбирани,че не го осъзнават) с водената от тях агресорска и адска Политика,и развращаваща,разваляща Обществата им вътрешна адска Политика.Затова са виновни наравно с управниците си,и заслужават да понасят Природните,Земните и Небесните Наказания.

Наказанието и Възмездието за Словата,Делата,Хулите,Злодеянията и Престъпленията срещу Човечеството са поделени и споделени между адските изчадия,Oбществата и управниците им.

Възмездието достига адските изчадия по тези Земи,Управниците,и Обществата,които са ги уж избрали за да ги управляват чрез Демагогии,Репресии,Пропаганда,Дезинформации и Лъжи,а не са ги прогонили (най-малкото) от Земите,Страните,Държавите,Обществата и Териториите си.
Буквално,Пророчески,и Съдбоносно Казано.
И Факт.

---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь

null

 


Изработка violeta.bg