Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайната на Легиона и Откровението.Тайните на Кирливите Ризи и Творението Печат Е-мейл

Откровението на Йоан, 666 и Тайната на Легиона на Шатан*

Българо-Тракийска Кабала

---

26.6.2012 беше от Сатанинските Дни.

Това е добър Повод да припомня кои Индивиди се раждат в Сатанинските Дни - Попълненията в Легиона на Шатана*.

ЧИСЛОТО НА ЗВЯРАВ много Религии и Митологии Числото 666 е Символ и Носител на различни Сили.
В древен Египет това е било Числото на Слънцето,за юдeите това е уж Числото на Богатството,и не само.

Това предизвиква определени Размисли.

Май само в Християнството това Число е свързано със отрицателен Заряд,и е наречено Число на Звяра в Откровението на Йоан Богослов от Новия Завет.

Цитирам и самите Dуми в Откровението:

„Тук е Мъдростта.
Който има Ум,нека да пресметне Числото на Звяра,понеже е Число нечовешко,и числото му е 666“

Личат Проби и за фалшифициране на самото Число в Откровението,че уж не е 666,а 616.

Поколения наред така наречените специалисти са търсили Начини да тълкуват това Откровение,и са очаквали Появата на Звяра.Припознали са го в доста Личности в Историята.

Основната Грешка на всички е,че мислят,че това е един,единствен Индивид.

Тук ще напиша нещо,което никой преди мен не го е написал,и не е стигнал до този Извод.

Или е стигнал,но го държи в Тайна,защото е от същия този Легион.

Числото 666 го имат много Индивиди в нумерологичния си Профил.
Това не е един Индивид,а много Индивиди обединени с невидима Връзка - Числото на Звяра 666 в Профила си.

Това е всъщност Истината.

Това е Тайната на Легиона на Шатана* на Земята - това са адските изчадия,и всички Индивиди с Числото 666 в нумерологичния си Профил.Шатаните в „човешки“ Образ.

Най-много в процентно Сътношение спрямо всички Родени през отделните Години са се раждали,и се раждат Индивиди за Легиона на Шатана през Години,които съдържат Числото 6 - 600,606,666,1600,1606,1666,1906,1916,1926,1936,1946,1956,1966,1976,1986,1996.

Всички Индивиди от един конкретен така наречен Етнос са от Легиона на Шатана*.

Типичен,много характерен и световноизвестен Представител на Индивидите от Легиона на Шатана* е Григорий Разпутин - той също има 666 в нумерологичния Профил на Датата на Раждането си.


Имам доста конкретни Наблюдения над много на Брой такива Индивиди,на Базата на които Наблюдения направих това мое Откритие,и вадя тези конкретни Изводи.

А като почнах да анализирам световноизвестни Личности,Политици,и т.н.,включително и такива от нашия така наречен Елит,се натъкнах на подозрително голям брой Индивиди с това Число в Профила си.

В процентно Съотношение спрямо Анализите на обикновените Човеци,сред известните Индивиди това Число го има някъде пет,шест Пъти повече.

Всички тези Индивиди от Легиона на Шатана* се стремят към Власт,Популярност и Богатство,и са безскрупулни,цинични,аморални и черногледи.

Интересното е,че те сякаш се усещат инстинктивно,и се стремят да създават Връзки и Противоборства помежду си.Воюват помежду си и се унищожават взаимно както символично,така и буквално - физически.

Много е забавно и поучително да се гледа ,слуша и чете как някой Индивид с 666 в Профила си да обвинява (и то съвсем основателно) друг като него във всички земни Грехове и Пороци.

Точно такива Индивиди с 666 в Профила си стават най-непримиримите Противници и Врагове на Себеподобните си.

В тях по Рождение е заложен Инстинктът на Самоунищожението и взаимното Унищожение.


В Зависимост от Волята и Енергията дадени им по Рождение,някои са успели и постигнали повече,други по-малко,но Стремежът към Преуспяване и Власт е еднакво силен във всички.Кои само в Обкръжението си,някои в национален,други в световен План.

И навсякъде воюват,и се нападат помежду си - чрез мръсни Номера,Оплюване,Демагогия,Клевети,Интригантство,Хули,Удари под Кръста,отнемане на Притежанията,открити Нападки и директни Сблъсъци.

Народът ни има една много хубава Поговорка: „Краставите Магарета през Седем Села се подушват,а като се съберат,почват да се хапят и ритат.“.

Има и такива Индивиди,които не искат да са популярни,а повече остават в Сянка.За да се пробват да действат необезпокоявано,подмолно,коварно и подло.

Донякъде това Число 666 се неутрализира когато тези Индивиди имат дадени по Рождение Чувство на Дълг,Търпение и Добрина,чиито Носител е Числото 8 в Профила.Но само донякъде.

Зависи много и в какво Общество и семейна Среда са израсли и са възпитани.

Всички без Изключение имат черноглед Поглед върху Живота и Човеците.

Това е доста характерен Начин за Мислене на всички,които имат 666 в Профила си - според Наблюденията ми Мнозинството от тях мразят Родителите си,и особено Майките си,и са в лоши Взаимоотношения с Децата си.

Всички американски и други Ситкоми,в които на Подбив,Подигравка са подложени,и Обект на Присмех са Родители и Отношенията между Родители и Деца,са Дело на точно такива Индивиди с 666 в Профила си, на адски изчадия.

В общи Линии известните и популярни Индивиди с 666 в Профила си са властни и успели да се реализират в това към което са се стремили.И едновременно с това са дълбоко нещастни Същества.Те мразят както другите,така и най-вече себе си.

Във всички Индивиди със 666 в Профила си е заложена генетична Предразположеност към всякакви Болести на Психиката.Самата им Психика е увредена още в Деня на Раждането им.В самия Генотип е заложен Инстинкт за Самоунищожение и Унищожение на Себеподобните си.Страдат от всякакви Фобии,Паранои и Психопатии.Те са с болни Мозъци,както обича да се изразява Народът ни.

Самото Раждане с 666 в Профила е Вид Наказание от Съдбата.

Генетично са обременени и с развиване на всякакви автоимунни и злокачествени Заболявания.

Индивидите с 666 в Профила си са в Болшинството си Прагматици,Практици и Циници.

За тях моралните Норми са Предразсъдъци и Отживелици,а Приказките за духовно Израстване и Култура са смешни и безполезни Дрънканици.

Те нямат никакви Колебания,ако могат да напредват в Кариерата чрез Интриги,Клевети,Злепоставяне,Подлост,Коварство и всякакви други нечестни Средства.

Доста от тях се представят за много набожни,и са „повече Католици дори от Папата“.Но всъщност всячески се пробват да принизят и охулят всички Богове,и всички Религии.Най-яростните Богохулници и Атеисти в Болшинството си са адски изчадия,и индивиди с 666 в нумерологичния си Профил.

Мнозинството от тях нямат Скрупули,нямат Въображение да хвърчат в Облаците,не мечтаят,и нямат Идеали.Макар,че има и такива между тях,но рядко,като Идеалаът им е да речем кариерно израстване.

Точно и затова успяват в общи Линии да се реализират.Като с това си навличат Завистта,Съперничеството,и Противоборството на Подобните на тях - на другите от Легиона.

Така Легионът на Шатана* се е пробвал да завладее Земята.

Това е Причината за Деградацията в Политиката,финансовите и Бизнес Средите,за вихрещите се низки Страсти,за Развратът и Порока,за Ударите под Кръста,за Корупцията,Подкупността,Шантажите,Злоупотребата с Власт и Влияние,за Престъпленията по така наречените високи Етажи на Властта,за Престъпленията на „белите Якички",за Презрението към обикновените Човеци в Обществото,и Пробите за тяхната Експлоатация.

Инициаторите,Подбудителите,Провокаториите на Войните са адски изчадия,и точно такива конкретни,реални Индивиди от Легиона на Шатана* с 666 в нумерологическия ,в кръвния,в етническия и в религиозния си Профил.


Те са и тия,които най-яростно се пробват да осмиват Хората с свръхсетивни Възприятия,защото инстинктивно усещат,че могат да разкрият истинската им Същност.

Много се страхуват от Разкриване и Разобличаване.

От своя Страна тях самите ги привличат Мистицизмът и окултните Знания - но се стремят само към „черни" Знания и към Проби за властване над човешките Умове,Емоции и Страхове.
---

Точно от Легиона на Шатана* са и Индивидите,които се пробват да отричат и осмиват всички морални Канони,и Духовността по Принцип.
Развратът и Порокът са им присъщи.Числото 666 и Думата Секс са свързани.Имам Материал в който разкривам тази Скрита Връзка и тук в тази Поредица *Прочетох за вас*.Six (Шест на инглиш) иSex са Думи с Една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни.
---

„Целта оправдава Средствата" е казал някой от тях.

Средата в която растат е лоша,Обществото в което са родени толерира Законите на Джунглата,имат нещастно Детство,били са подтискани от властни Родители,не са били обичани,и не са се научили да обичат,и те са намразили Човеците изобщо.

Смятат,че всички Човеци и цялото Общество са виновни за това,че не се чувстват щастливи.Светът им е черен,завиждат на всички,Сърцето им е озлобено,и пълно с Горчивина.

И почват да се пробват да вредят на всички,които са имали Нещастието да имат Контакти с тях.И несъзнателно,и съвсем съзнателно.

Мнозина от тях успяват също да се реализират в Кариерата.И стават още по-опасни за Обществото като цяло.Защото налагат своя черноглед Поглед към Човеците,към Обществото,и към Света като Цяло.

Съзират зли и долни Помисли в Действията на всички около тях. Изкарват всичко Лошо,и всички скрити Пороци на Човеците на преден План.Изкушават ги да изявят всичко Лошо от себе си.От тях няма да чуете нито една добра Дума за никого.Радват се когато могат да кажат:„Казах ли ви аз,че еди кой си не е Стока".И т.н. „Хранят се,опиват се" от Нещастието,и от всички негативни и отрицателни Емоции.

Пак някой от тоя Тип Идивиди от Легиона на Шатана,от адските изчадия,е казал,че всички Човеци се раждат грешни.Защото самият той се чувства грешен,защото си е така всъщност,и мисли че и всички са като него.

Както се казва: Преценява за другите от собствената си Камбанария.

Единият Път за Спасението на Душата им,е да се обърнат към Вярата. В Религията намират Упование,Семейството което им е липсвало,и Обичта от която са били лишени.

Затова и Религиите,които се ръководят по Грегорианския,иЮлиянския Календари,и юдeйския Календар са пълни с Индивиди с Числото на Звяра.

В тези Религии тече и обратния Процес: Тези с Числото на Звяра взимат Превес,и обръщат Религията.

Шатанът чете Евангелието" е казано точно за такива Индивиди вътре в самите тези Религии.


Това,че са нещастни в личния си Живот,и правят нещастни тези с които живеят,тези които зависят от тях,тези които са им подчинени, е също част от Проблема.

Вид Спасение за тях са Музиката,Спортът,Религията,Изкуството,Литературата,Науката.
Има доста световноизвестни Учени,Писатели,Музиканти,Певци,Актьори,Художници,Спортисти с 666 в Профила си,някои от които са като Еталон в своя Жанр и Стил в Музиката,Изкуството,Спорта,и в предните Редици на Науката.

Но това не може да се каже за Слушателите,Почитателите,Зрителите,и Последователите им.

Проблем е,че точно такива Индивиди се пробват да формират общественото Мнение и Нагласи,и да дават Тон в Живота на цели западни Общества чрез Медиите.

Техните Идеи,Послания,Пиеси,Творби на Изкуството,Романи,Открития в Науката (за които веднага търсят Приложение във вoенните Отрасли), Музиката която създават,Филмите които правят,Политиката която водят,са като Отрова,която трови Умовете и Душите на Човеците в тези западни Общества.

Така наречените Изкушения на Шатана* се предлагат на склонните към Изкушения именно чрез адските изчадия,и тези конкретни Индивиди с 666 в Профила си.

От Индивидите от Легиона на Шатана*.

„Името му е Легион,Числото е Число нечовешко, и е 666."

Да,Йоан правдиво е разбрал в Откровението си кое е Числото на Звяра - 666.

Доказателствата за това са налице.

Тайната е скрита в нумерологичния Профил,и в Произхода.

Адскитте изчадия са си от Легиона на Шатана независимо от това в кой Ден са се пръкнали,и независимо от нумерологичния си Профил.

----

*Шатан* - това е правдивото Име на така наречения Сатана.Заблудата е свързана с двойствената юдeйска Буква Шин/Син.

А Думата Дявол е типичен класически Пример за Проба за Демонизация на Девите (Боговете),и в частност на Дева Мария от същите тези Индивиди от Легиона на Шатана - Дева/Деви-Ель - Дявол - ДВЛ.

---

Тайната на Кирливите Ризи.

Тайната на мръсните Тайни.
Тайната на Представката Раз-
Тайната на Творенето и Сътворението


Буквална Философия
Народна Мъдрост


Природата на Думите.Думите разказват сами за себе си.

Имената разказват сами за себе си.
Името на Думата.Думата на Името.
Името на Името.Думата на Думата.Нашият Народ е много прозорлив,духовен и духовит Народ,надарен с много Мъдрост.
Нашенският устойчив народен Израз *Кирливи Ризи* е още едно Доказателство за това.

Под Кирливи Ризи нашият Народ разбира Мръсни Тайни,които някой се пробва да скрие от излизане наяве.

Като кажат Хората,че на някой са му излезли наяве Кирливите Ризи,буквално казват,че на този някой са му разкрити неудобните и опозоряващите го,мръсните му Тайни.
---

Българският Език е Ключов Език.
През Призмата на Българския Език се изясняват Тайните на другите Езици.
Чрез Българския Език се разкрива Природата на Думите на всички Езици.

Чрез Българския Език се разкриват Тайните,Секретите,Скритата Същност и Смисъл на Мирозданието,Космоса,Вселената,Природата,Реалността,Живота,Миналото,Настоящето,Бъдещето,и на така наречените човешки Цивилизации.

Чрез Българския Език се разкриват Тайните на Силите които движат и ръководят всичко.

---

Като всяка велика Тайна,и Тайната на Кирливите Ризи се отличава със Свещена Простота.

Тайната на устойчивия народен Израз *Кирливи Ризи* е скрита в самия Израз.

Според моя Канон за еднаквите Съгласни Думата Риза е с една и съща Скрита Същност РЗ с юдейската Дума Рази - Тайна.

Така Изразът Кирливи Ризи буквално означава Кирливи Тайни,какъвто Смисъл всъщност е вложил и Народът ни в този Израз.

Думата Кирливи произлиза от турската Дума за Мръсно,Мръсотия - Кир.
Мръсно,Мръсна,Мръсни на турски е Кирли.

Кирливи е побългарената турска Дума Кирли.
Така Кирливи буквално значи Мръсни.

Изразите Кирливи Ризи и Мръсни Тайни са едно и също.

Кирливите Ризи излизат Наяве.
Мръсните Тайни излизат Наяве.
Мръсните Тайни се саморазкриват.
*******


Тайната на Представката Раз-

В българския и руския има много Думи,които съдържат в себе си Думи в които е включена Думата и Понятието Рази (Тайна).
Особено,и най-вече като Представката Раз-.

Много от тези Думи са свързани с рушителни,деструктивни,негативни,разкриващи Сили и Действия.

Така се разкрива и Същността на самата Дума Рази.


Като се замести Представката Раз- в тези Думи,се разкрива Същността на Думата.

Примери:

Разузнаване и Разузнавач - Раз-Узнаване и Раз-Узнавач. Тайна-Узнаване,и Тайна-Узнавач.
Узнаване на Тайни - точно това е всъщност Работата на Разузнаването и Разузнавачите.

Разкритие и Разкрито - Раз-Крито.Крито е Криене,Скрито. Разкритие,Разкрито буквално е разкриване на критата,на скриваната Тайна.

Разрушение - Раз-Рушение.Тайната на Рушенето.Който знае Тайната на Рушенето,той разрушава.

И така нататък с всички Думи с Представката Раз-.
---

Има и Думи в които е включена Рази като Корен на Думата:

По-Разяване,По-Разен,което буквално значи Биене по Тайната на някого,Поразяване на Целта.
Който знае,и вижда Целта,Тайната,той може да я порази.

Всеки може да ги издири в Речника още такива Думи,а и в собствения си Речник.
---

Тайната на Творенето,Тайната на Творението

Разтваряне,Разтвор,Разтворител,Разтваря - Раз-Творение,Раз-Творя,Раз-Творител.

Тайната на Творението,Тайната на Творенето,Тайната на Творителя.
Творецът е в Тайната на Разтворителя и Разтворите като химично Понятие,и като философско Понятие.

В Съотношението на разтворените Елементи,в Съотношението между Разтворител и разтворени в него Елементи се Крие Тайната на Сътворението.

Водата е най-добрият химичен Разтворител.Всичко се разтваря във Въздуха.

Водата и Въздухът са най-добрите Разтворители и Носители на Словото,на Думите,на Информацията,на Сведенията,на Данните,на Шифрите,на Сифрите.

Водата и Въздухът най-добре разкриват Тайните,Секретите на Словото,на Думите,на Информацията,на Шифрите,на Сифрите.

Водата и Въздухът творят Сътворението,Водата и Въздухът разкриват Тайните на Сътворението.

---

Българският Език е много Древен,Мъртъв,Тюркско-Тракийски и Свещен Език.
ПраЕзик,ПраРеч.АрхиЕзик,АрхиРеч.

ПраРечие - Пророчие.

Според Канона за еднаквите Съгласни Кирилица,Кралица и Крилца имат една и съща Скрита Същност.
Кирилицата е Кралицата на Азбуките,и Крилцата на Архагелите.


**********************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Tema,Izhor,Domino,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,Mana,Sara,Ясновидие,Feeriya,Maystoriya,Ggala,Сказания,Motori,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Fatum
********************************************************************************

 


Изработка violeta.bg