Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Божествено Жълто. Тайните на Жлатото и пропъденото Злато Печат Е-мейл

Жлатото на Боговете.

Откъдето дошло,там и отишло.

Добре забравеното Старо пак е Ново.


Дойдохме си на Думата.

Истинското Име на Златото е Жлато.

Золото.

ЗОЛОТО. Общеслав. Суф. производное от той же основы (с перегласовкой е/о), что и желтый (см.). Корень тот же, что в лит. zeltas «золотой, желтый», Исходное *zolto > золото в результате развития полногласия, ср. злато, злотый. Золото буквально — «желтый металл».

Злато буквално значи жълт Метал от Zeltas - златен,жълт.

Всъщност латинската Буква Z е използвана при това Изопачаване,защото се произнася както З,така и Ж.

Личи,че съвсем съзнателно,умишлено е изопачено Името на Жлатото,защото иначе и Жълтия Цвят би трябвало да се пише на Кирилица Зълто по същата Логика,че във всички Думи на Латиница,където има Z,тя се заменя със З.

И още повече личи,че е умишлено,защото Жълтото е със Ж,а Думата,която произлиза от същото това Жълто - Жлато е със З.

Та в Задачката се пита кои Лингвисти ползващи латинския са наложили Името Злато,вместо Жлато на Кирилица?

За Чий е пределно Ясно. Така Златото буквално е пробвано да бъде предадено под Властта на Злото.

Буквално е направена Проба Злото да завладее Златото.

Но всъщност Злато е Жлато,и Злото няма Власт над него.

Жлатото е от Семейството на ЖЛТ,от което всъщност си е поначало.
---


ЗЛТ Злато,Золото(Злато),Злото,Злота,Злоти,Злата,Злият,Злите,Залата,Залите,Зелето,
Залита,Залитай,

ЖЛТ Жълт,Жълто,Жълта,Жълти,
Жлато(истинското Име на Златото),Жалят,Ожалят,Жалете,Желаят,Желайте,Жалейте,
Жилят,Жилете,Ужилят,Ужилете,Жулят,Жулете,Жълтея,Жълтее,Жълтей,
---


Откритие: златото дошло от небето

Проучване, извършено наскоро от учени от университета в Бристол, сочи, че в земната кора и мантия се съдържа повече злато, отколкото се е предполагало. Изследователският екип от Бристол твърди, че златото е донесено от падащи метеорити, доста след образуването на най-старите земни скали.

Широкоизвестната теория е, че при образуването на Земята, желязото оформящо ядрото е потънало към центъра й. При този процес, благородните метали като златото са били увлечени надолу от течното желязо. Поради тази причина в земната мантия трябва да отсъстват злато, платина и осмий. Учените обаче установили, че в мантията всъщност има над 1000 пъти повече злато, отколкото се е смятало.

Бристолският изследователски екип провел изотопно изследване на скали в Гренландия, чиято възраст е приблизително 4 милиарда години. Изследването сочи, че златото е добавено доста след образуването на скалите и подкрепя теорията им, че е донесено от паднали на Земята астероиди.

Теорията на учените е, че планетата ни се е образувала като снежна топка – привличайки към себе си веществата от околното пространство. Няколко милиона години по-късно се е образувало ядрото, увличайки златото навътре заедно със себе си. След това е имало сблъсък с друго небесно тяло, приблизително с големината на Марс, при който се образува Луната и последвал метеоритен дъжд. Според изследователите общото тегло на метеоритите било около 1% от масата на Земята. Точно те доставили златото, намиращо се в момента в състава на земната кора. Учените твърдят, че на дълбочина до 3 хиляди километра има толкова злато, че стига да се покрие цялата планета с 4-метрова обвивка.
---Цитат от NеwsBаy
---
Учените пак се мъчат да измислят топлата Вода,както се казва.
Още Маите,Инките,Ацтеките,а и много други древни Народи са знаели,че Жлатото има небесен Произход.

По-долу цитирам Част от мой Материал за Жлатото публикуван Темата за Добре забравеното Старо на 1-ва Страница от 1.10.2010.

За Инките, както и за Ацтеките, Златото било Дар или Собственост на Боговете, а не разменно Средство. Те никога не го използвали като Стока или Пари.

Откъде се е взело Жлатото? - попитали Конквистадорите. От Боговете, отвърнали Маите. На местните Езици "Жлато" било "Теокуитлатъл", което буквално означава "Телесни Течности на Боговете", техните Пот и Сълзи.

Именно от Сълзите на Боговете се образувало Жлатото, казвали Инките.
---Край на Цитата


В последно Време на горките Учени им се налага да преразгледат из Основи всички свои фундаментални и уж отдавна доказани Теории за всичко.От Теориите си за образуването на Вселената,Земята,Луната,Планетите,Звездите,Слънцето,Слънчевата Система,Силите,Вълните и Частиците до фундаменталните физични Закони,Теории и Константи.

Вселената в Момента се променя из Основи (фундаментално и кардинално,както предпочитат да казват научните Работници) и се връща към Корените и Изворите си.

Още на 9.11.2010 в Материала си за Гравитацията в Темата за Добре забравеното Старо пак на 1-ва Страница писах:

В голямата си Част научното Общество държи на Постулатите,на Методите,и на Законите,като ги приема за непроменяеми,и независими от Времето през което са открити,и за което са били верни.Независими от Времето,и действащи и в обратната Посока на Времето в което са били формулирани.

Истината е съвсем друга.

Няма нищо константно,непроменяемо,постоянно,което да е винаги едно и също,независимо от Времето.Всичко е относително спрямо Времето.

Константите също.

Този Канон важи за всичко.


Със по-слабата в Миналото Гравитация,с падането на Метеоритите и увеличаването на Гравитацията се обяснява и потъването на по-тежките Елементи към Ядрото на Земята.А оттам и увеличаването на Диаметъра и.

По този Начин се обяснява и защо Златото не е потънало към Ядрото,както би трябвало да стане,защото е едно от най-тежките Вещества,а е останало в Кората на земното Кълбо.

Защото е с по-късен небесен метеоритен и астероиден Произход,научно казано,а мистично казано - то е Потта и Сълзите на Боговете.

Когато вече Гравитацията е била наместила и въвела Порядък в Елементите на земното Кълбо,и тяхното разположение вътре и върху Земята.
---Край на Цитата


---

Къде пак грешат Учените в сегашната си Хипотеза за Произхода Количеството и Разположението на Жлатото на Земята?

В Твърдението си,че на Дълбочина до 3000м навътре в Мантията на Земята има толкова много Жлато,че стига за да се покрие цялата Планета с 4-Метрова Обвивка.

Не,няма.

Поначало няма толкова паднало Количество Жлато на Земята.

А падналото не си стои така,както е паднало,а се трансформира,трансмутира и сублимира.

Една Част от Жлатото с Течение на Времето потъна по-дълбоко,а другата сублимира,изпарява се,изчезва, и се връща при Собствениците си,тоест в Небето при Боговете също като прокълнатите Съкровища в Легендите.
Прокълнато Злато

Златото съпровожда човешката Цивилизация от петото Хилядолетие преди нашата Ера,тоест още от Неолита.Достатъчно дълго Време за да изчезнат няколко човешки Цивилизации.Както всяко царуване,идва Краят и на царуването на Златото.

Преминало през Фазите на ритуални Предмети при Погребения,и религиозни Предмети за омилостивяване на Боговете,основно на Слънцето,след това през Фазата на разменна Монета за Стоки и Пари,през Бижутерията,през Компонент в Електротехниката и Електрониката,през използване в Медицината,и през Начин за трупане на Богатство,Златото се връща в изходното си Начало.

Цикълът е завършен.Кръговратът е извървян.

Отгоре на това,този Кръговрат е фатално опорочен.Златото е използвано за античовешки Цели,и антибожествени Цели.Използвано е за Електроника,която убива Хора,и за Електроника,която отрича Боговете.

Използвано е за обогатяване на едно Малцинство,и подтискане на мнозинството Човеци.
Използвано е за Спекулации,и нечестни кървави Сделки.

Както казват Маите,Жлатото е Потта и Сълзите на Боговете.Забранено е да се злоупотребява с тях.

Всички археологически Разкопки,при които се оскверняват Гробници,Гробове,изравят се Костите на Мъртъвците,и им се отнемат закопаните заедно с тях жлатни Предмети,с нищо не се различават от Иманярството,Грабежите и Оскверняването на Гробове.Дали жлатните Предмети,и всъщност всички Предмети са изложени в Музеи,или се намират в тайни частни Колекции,няма никакво Значение.

Нарушен е Покоят на всички,чиито Кости са изровени,и им са отнети Даровете,които би трябвало да им служат в Отвъдното.Щом са изровени от Земята,Духовете им са събудени.

Мъртвите си искат Жлатото.Ограбените Маи,Инки,Ацтеки,Толтеки,си искат Жлатото.

Земята си иска Жлатото.Водата си иска Жлатото.Въздухът си иска Жлатото.Небето си иска Жлатото.Боговете си искат Жлатото.

Аура прибира Жлатото си.Аура прибира Aurum-a си.

***********************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Сказания,Bella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Съвети,Sofiya,Fatum
*******************************************************************************

 


Изработка violeta.bg