Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайните на секса и разврата. Как Западът развращава Децата си Печат Е-мейл

Тайната буквална Връзка между Секса,Разврата,666 и Сатаната

Проби за Абракадабристика и Лингвоинженеринг

Опознай и разбери Езика,и Корените на Езика на Обществото,и ще разбереш Обществото.
Какъвто е Езикът на Обществото,такова е и Обществото.
Каквото е Обществото,такъв е и Езикът му.

Каквито са Човеците,такъв е и Езикът им.
Какъвто е Езикът,такива са и Човеците.
Променя се Езикът - променят се и Човеците.
Човеците се променят - променя се и Езикът.


Природата на Думите.Думите разказват сами за себе си.
Буквалните Думи в буквален Смисъл.
Буквалният Смисъл на Думите.
Името на Думата.Думата на Името.
Името на Името.Думата на Думата.

За Човеците изкушени от плътските Удоволствия,и за склонните към Изневери,за Прелюбодейците,за Похотливците Народът ни казва,че им е слаб Ангелът.

Порокът,Развратът,Проституцията,Похотта,Покварата,Еротиката,сексуалните Извращения,Блудствата са неизменно,и открай Време свързани в Съзнанието на всички Народи със Изкушенията на Сатаната.

Имало е дълги Периоди в които самата Дума Секс се е смятала за мръсна и неприлична Дума,и все още в доста Общества я смятат за такава.

А и самата Дума Секс е сравнително нова,и конструирана пак от латиноговорящите Лингвисти.Личи и по Етимологията на Думата,която пак е измислена да е от латинска Дума.

СЕКС. Новое заимств. из франц. яз., где sexe — сокращение sexualiti, суф. производного от sexuel "сексуальный", суф. образования от лат. sexus "пол".

Тук в този Материал не става Дума за Секса межу Влюбени и Женени.За тях по-подходящата Дума за това Действие е по-скоро Любенето,Правенето на Любов.
Не става Въпрос и за Типа Темперамент - Силен,Слаб,Нормален,Силен,за Нуждата от определена Честота на сексуалните Контакти,който също се задава по Рождение.

Става Въпрос за съзнателното и умишленото Развращаване на,и сексуалното Насилие над Малолетни.
Става Въпрос за безразборния примитивен похотлив Секс без Чувства с постоянно сменящи се Партньори,след който остава само духовна Пустота,която с нищо не може да бъде запълнена.Всъщност самата духовна Пустота на конкретните Субекти предопределя чисто физическото възприемане на Секса само като Съвокупление.
Става Въпрос за Робите на всякакви сексуални Извращения,и на Инцестите - кръвосмесителните Връзки.
За Търговците на Плът,за Сексшоповете,за Порнофилмите,Бардаците,Жените във Витрините,Жиголатата,Изнасилванията,легалната и нелегалната Проституция и за Кварталите на Червените Фенери.
Става Въпрос за организираните адски и сатанистки Оргии с Деца,с Проститутки и Жигола на Развратниците и Педoфилите от политическите,корпоративните и финансовите Среди.

За всички рекламни Табели с натрапчиво изписаната,ярко крещящата Дума SEX изписана къде ли не,и върху какво ли не в западните демонократични Страни.

За Света на откровения,безсрамния,развращаващия,предизвикващия Отвращение Порок.Където Сатаната се чувства у Дома си.
---

И както винаги,се оказва,че нашият мъдър Народ има много верен Усет за Природата на Нещата.

На всички тези Индивиди щом им е Слаб Ангелът,значи им е Силен Сатаната.
Защото и самата Дума Ангел е изопачена,и пак подсказва за сатанистка Природа.
Думата Ангел има една и съща Огледална Скрита Същност с Думата Легион - НГЛ и ЛГН.
Легионът на Сатаната в ангелския си Образ.

Защото според моите Наблюдения Индивидите с 666 в Профила си,и Индивидите,адските изчадия от един конкретен адски Етнос,които харесват Числото 666,наистина са подвластни на Порока,Прелюбодейци са,похотливи,изкушени от Разврата,Привърженици на,и агресивно проповядващи Секса без Чувства под подвеждащото Наименование „Свободна Любов",и изкушаващи,и подбуждащи другите към Изневери,Промискуитет и Разврат.

В Темата за 2.Нумерологията на 2-ра Страница от 26.2.2011 написах специален Материал за Връзката между външния Вид,Типа Темперамент и Сексуалност,и Числото на Звяра 666.

Препечатвам Пасажа от Матерала за „Силиконките и 666",който има Връзка с този сегашен мой Материал:


666 и Любовта

Този мой Извод е от многобройните Анализи,от Изследванията ми върху световноизвестни Личности,от Изследванията ми върху тези наши известни Личности,които имат 666 в нумерологичните си Профили.

При Жените Наличието на това Число в Профила им,(освен другите „Качества" което носи това Число), се отразява на сексуалния им Живот,и на Отношенията им с Мъжете.

Жените с числото 666 в Профила си са Фаталните Жени,и така наречените „Мъжемелачки".

И самите те са нещастни в Любовта,и правят нещастни Мъжете,които са имали лошия Късмет да се влюбят в тях.

А Мъжете с това Число в Профила си в Отношенията си с Жените са неустоими,и обсебващи.Чувството за Притежание на Жената за тях е по-важна от Обичта.

Те също са фатални за много Жени.И в преносния,и в прекия Смисъл на Думата.

Както при всички Дадемости,така и развратната Сексуалност,разкрепостените Разбирания за Секса,Сексапилността,се дават по Рождение.Трябва да ти идва отвътре,както има един много сполучлив наш народен Израз.

А 666 се дава по Рождение като Производна на Числата в Датата на Раждането.

Всички,и Мъже,и Жени с 666 в Профила си,завиждат на всички,които имат щастливи семейни,или любовни Връзки.И всячески се мъчат да ги развалят.

Изкушават ги да изневеряват на Половинките си както сексуално,плътски,така и духовно.

И в крайна Сметка в повечето Случаи успяват да ги разделят.А като ги разделят,ги изоставят.

И се насочват към следващата Жертва.

---Край на Цитата

Сега е Времето за разкриване на Тайната Връзка между 666 и Разврата,и Причините за това защо Сексът,Порокът,Развратът се смятат за едни от сатанинските Изкушения,и за Дело на Сатаната.
И то точно в западните Общества.

Както всички велики Тайни,и тази Тайна е толкова явна и проста,че след като се разкрие,всеки започва да се чуди защо по-рано не се е сетил сам за това.

Тайната е в самата Дума Секс - Sex на инглиш.И във Факта,че Думите Шест и Секс на инглиш са с една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни.

Six и Sex - SX.

На инглиш 666 е Число съдържащо три Шестици - три Six:

Six Six Six - 666.

А като се повтори Три Пъти Думата Секс,пак се получава числовата Комбинация 666 - Числото на Звяра.

Sex Sex Sex - 666.
Това си е буквално Викане на Сатаната чрез изговаряне на Числото му.

Такава е Връзката между Числото 6 и Секса и на френски и на немски.

Затова тази Дума Секс постоянно и натрапчиво се повтаря във всички щатски и западни Ситкоми и Филми по много Пъти,западняците и живеещите в Щaтите са обсебени от Думата Секс,и от постоянно Мислене,говорене за Секса,и с правене на Секс,Порноиндустрията е развита точно в тези западни Страни където се говори на немски,френски,инглиш,и родствените им Езици,и в Страни където инглиш,немски и френски са разпространени Езици,тази Дума изписана е по рекламни Пана,Табели,Стени,Витрини,Дрехи,Аксесоари и така нататък.

Под Път и над Път,навсякъде по всички западни Медии се пише и изговаря периодично Думата Секс,и Производните и Думи Сексуалност и Сексапил.

Постоянно се пробва да се внуши на Зрителите,на Читателите,на Слушателите и на всички Индивиди в тези Общества,че трябва да говорят често,и открито за Секса и своята Сексуалност,и се пробва да им се внуши,че за да успяват,видите ли,трябва да имат Сексапил.

Като обичат да казват: „Говорете открито за сексуалните си Преживявания,Проблеми и Завоевания",и „Свободен,неангажиращ,без Чувства Секс".

Но не казват,че самата Дума Секс развращава и е Вид словесна Формула за Викане на Сатаната чрез изговаряне на Числото му.

Sex Sex Sex - 666.

А и самият Език,така нареченият „Английски" е Езикът на Легиона на Сатаната,Причините за което обясних в Материала си Темата за Третото Пророчество „Дяволът говори на ангелски Език" на 10-та Страница.
Точно на този Език Членовете на Легиона на Сатаната се пробват да развращават всички Народи,и като се пробват да го налагат за изучаване и Употреба като международен Език.

---

За Щастие нашият Народ е благословен,пазен и завинаги предпазен от Пробите за покваряване и развращаване от Легиона на Сатаната от самия си Език.

В нашия Език я няма тази еднаква Скрита Същност между Думите Шест и Секс.
Нашите Езици и Народи са опазени от Пробите за Покваряване защото са благословени и свещени мъртви Праезици,и защото самите Народи са пазени от всички Богове и Сили.

Точно заради това и Индвидите с 666 в Профила си,които имат родни Езици различни от инглиш,немски и френски,и сродните им Езци във всички западни Страни са „Цветенца" образно казано пред тези Индивиди,които са англо-,френски-,и немскиговорящи,и пред Индивидите от един конкретен адски Етнос,които сами са се пробвали да се причислят в Легиона на Сатаната покрай Вярванията,мистичните и демоничните си Практики,Езика и Религията си.

---

Любителите на Конспиративните Теории виждат,че Числото на Звяра 666 е изписано къде ли не,и са прави в Съмненията и Изводите си.

Но им е убягнала Връзката между 666 и Секса.

Защото самите изписани Три 6 - Six върху Баркодовете примерно,на подсъзнателно Ниво се възприемат от англоговорящите,немскоговорящите и френскиговорящите Потребители и Консуматори за Напомняне за Секс.

Все едно Стоките с Баркод с 666 ги изкушават като им говорят: Секс,Секс,Секс,купи ме,ще задоволя Нуждата ти от Секс.

Както обичат да казват Маркет Мейкърите: „Сексът продава".А това значи,че Баркодът с с три Sex продава.

Това е типичен Пример за Проба за невролингвстично Програмиране.

---

На тази една и съща Скрита Същност на Думите Sex и Six се дължи и Фактът,че Западняците, и всички Субекти с 666 в Профила си в тези Страни са фигуративно казано Три Пъти по-сексуални,по-похотливи,по-обсебени от Секса,по-извратени,с нестандартни Ориентации и Предпочитания свързани със Секса,с изразена Зависимост от Секса,Сексохолици,които дори се налага да бъдат лекувани заради тази си Зависимост, и по-развратни от другите Индивиди в същите тези Общества.

Както се казва - Сексът,Развратът им е заложен в Природата заедно с Трите Six в нумерологичния им Профил.
---

За Обладаните от Сатаната, и за Рогоносците.

Народът ни има в Речта си и Изрази и Епитети като „Изкушените от Дявола",„Обладаните от Дявола",„Обладани от зли Демони" и „Рогоносците".

Които също си имат достоверни Корени в Природата на Субектите с 666 в нумерологичния си Профил.

Понеже в самата Природа на тези Членове на Легиона и от двата Пола са заложени Сексът и Развратът,те се стремят да имат колкото се може повече,и по-многобройни сексуални Контакти - както Жените,така и Мъжете,включително и със собствения си Пол.

Затова се пробват да развращават,да правят Секс,да обладават буквално казано колкото се може повече Човеци.Самата им Природа обусловена от 666 в Профила им ги кара да вършат това.Иде им отвътре,както казва Народът ни.От което,и заради което тези адски изчадия са нещастни в Любовта.

Това също е много характерен Белег на Индивидите с 666 в нумерологичния си Профил,и на Индивидите от един конкретен адски Етнос харесващи Числото 666 според моите Наблюдения над конкретни реални Обекти с 666 в Профила си - нещастни са в Любовта.

Освен това имат сексуални Проблеми,сред тях има голям Процент страдащи от Импотентност и Фригидност,Жените много често са трайно безплодни,Спермата на Мъжете няма необходимата оплодителна Способност,имат Проблеми със Зачеването и Износването на Деца,и сред родените от тях Деца има много голям Процент страдащи от наследствени и генетични Заболявания и Уродства,и който Процент все повече расте.

Трайно са увредени и Физическото,и Менталното и Психичното им Здраве.

Така Природата сама прави естествен Подбор,и пречи на Легиона на Сатаната да се възпроизвежда.

Тези обикновени Човеци,които са имали,и имат сексуални Контакти с Индивиди с 666 в Профила си,и сексуални Контакти с Индивиди от един конкретен Етнос,са все едно буквално „Обладани от Дявола".

А Мъжете,чиито Жени им изневеряват,или са им Изневерили са наричани Рогоносци точно защото Жените им все едно са обладани от Сатаната,и по този Начин Сатаната им слага собствените си Рога.

---

***********************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Сказания,Bella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Съвети,Sofiya,Fatum
*******************************************************************************

Печат

Развращаването на Децата,и Разпадът на Семейството е на-циoн-ална Политика в демонократичните Страни.

Как Западът разби Настоящето и Бъдещето сиТемата ми не е за Разврата и Порока,който се шири сред така наречените Тинейджъри.Но този Разврат и Порок са пряко Следствие на дългогодишната на-циoн-ална Политика в тази Област.

Темата ми е за това как развращаването на Децата и Родителите,Разпадът на Семейството,и липсата на Морал е станала нациoнална Политика в демократичните Общества.

И оттам произлизат всичките им Беди.

Цели Поколения са израсли при тази развращаваща на-циoн-ална Политика,и всяко Семейство и всеки Идивид в тези западни Общества са засегнати.


Отчуждение,постоянна Критика на Родителите,отказ на Родителите да се грижат за Децата си,Отказ на Децата да се грижат за възрастните си Родители,и да се учат от тях.Всичките им Взаимоотношения са фалшиви,лицемерни и поставени на Основата на Парите.

Това особено силно е залегнало в Отношенията между Родители и Деца в Щатите.

Това им е набивано в Главите,и онагледявано с безброй Филми и Ситкоми,където има само Пародии на Семейства,Пародии на Родители,и Пародии на Деца.

Където Децата повече са разглеждани като Бреме,което носи парични Разходи за отглеждане и Обучение,Неприятности и Скандали,и което Дете е длъжно след навършване на Пълнолетие да се отдели от Семейството си,а ако продължава да живее при тях,трябва да си плаща Наема и Храната.

А като почнат да работят,да върнат Парите,които са дали Родителите им за Обучението в Колежа.

Където Родителите са представяни като досадни,тъпи,лишени от всякакъв Авторитет Нещастници,които само мърморят,гледат да навредят на Децата си,да ги наранят психически и физически,и да ги направят нещастни като тях.

А като остареят и се разболеят,да отидат в старчески Домове,за да не се налага Децата им да ги гледат.

Това развращаване на Семейството и Децата е Основата,върху които се градят всички други Беди,Развратът и Пороците,които се ширят сред Младите,Упадъкът и Липсата на Морал във всички демократични Общества.
---


Кои са основните морални Стълбове на Семейството и Обществото?
Без които няма Семейство и Общество?


Всеки Родител получава от Природата тези Деца,които е заслужил,и всяко Дете получава от Природата тези Родители,които е заслужило.

Щом Природата е решила дадено Дете да се появи точно в дадено,конкретно Семейство,при дадени конкретни Майка и Баща,значи така му е отредено от Съдбата,и през този си Живот тези конкретни Майка и Баща,и това конкретно Дете трябва да се обичат и уважават,и да бъдат едно Семейство.

Всеки Родител е безспорен Авторитет и Опора за Детето си,обича го,и се грижи за него,докато то има Нужда от това.За някои Деца това може да бъде за цял Живот.

Няма Родител,който да мисли лошото на Децата си.

Всяко Дете обича и слуша Съветите на Родителите си,и се грижи за тях,когато Родителите му имат Нужда от него.

Това е най-естествената и неразрушима Връзка между Хора,дадена им от Природата,и обвързана с Акта на самото Раждане с най-мощната природна Клетва - Раждането.Затова трябва да се обичат,уважават,и грижат един за друг като Членове на едно Семейство не само за цял Живот,но и след Смъртта.

Това е моралната Аксиома на Семейството,която няма Нужда от Доказателства.

Никой няма Право да хвърля дори Сянка на Съмнение върху Факта,че едно Семейство е способно да се грижи за Децата си,и че Децата обичат и уважават Родителите си както цял Живот,така и и след Смъртта им.
---

А какво е Положението в Отношенията между Родители и Деца в така наречените развити демократични западни Общества?

В демократичните Общества има Социални Грижи и Агенции за Закрила на Детето,които „защитават" Децата от собствените им Родители и Семейства.

Абсурдът на Абсурдите е самото Семейство,и Отношенията между Родители и Деца да са наблюдавани и подлагани на Съмнение,че може не всичко в Отношенията им да е наред.

Самият Факт,че на Децата се внушава Мисълта,че могат да се оплачат от Родителите си,и самият Факт,че на Родителите се внушава Мисълта,че могат да са неспособни да се грижат пълноценно за Децата си е най-развращаващо от всичко друго.

Развращават се Децата да си мислят,че Родителите им може да не са им Авторитетът,който да слушат и следват,че не са длъжни да ги уважават и обичат,и че не са длъжни да се грижат за тях на Старини.

Върхът на Абсурда е да има Телефони,на които Децата да могат да се обаждат,когато се усетят малтретирани от собствените си Родители.

Развращават се Родителите да се притесняват,че са неспособни самостоятелно да се грижат за Децата си,и че някой друг трябва да ги наблюдава дали си изпълняват съвестно Задълженията към Децата си.

Чрез Работата на този Тип Служби волно,или неволно (по-скоро съвсем умишлено и целенасочено) се създава Порочният Кръг на лошите Отношения между Родители и Деца.

Родителите се набеждават за лоши Родители - набедените Родители се чувстват несигурни в Уменията си да отглеждаат добре Децата си - и така наистина стават лоши Родители.

На децата се внушава,че могат винаги да се оплачат на Службите,които са създадени уж да защитават Правата на Децата - така се разпада тотално Авторитета на Родителите,който им е нужен за да възпитават успешно Децата си - така Децата губят Шанса наистина да бъдат добре възпитани от Родителите си - и наистина стават лоши Деца,които в крайна Сметка се нуждаят от Авторитета на някой друг Възрастен,за да влязат в правия Път.

Но който няма този Авторитет,който да замени родителския Авторитет.Родителите са незаменими.

Този развращаващ Начин на Мислене и Действие на Обществото и Службите отчуждава трайно Родители и Деца.

Кара Родителите да се страхуват да накажат когато е нужно Отрочето си,защото могат да ги обвинят,че малтретират Децата си.

Кара Децата да стават арогантни и неуважаващи Родителите си,защото знаят,че могат да се оплачат на Службите,че са наказвани дори когато наистина са виновни,и си плачат за възпитателния Шамар,и си просят Боя с Постъпките и Поведението си,както казва Народът ни.

Родителските Наказания са естествена Част от Възпитанието на Децата.Всеки нормален Родител знае,че никога няма да накаже по никакъв Начин Детето си,ако наистина не се налага.

На самия Родител му е болно и неприятно,когато се налага да накаже по някакъв Начин Детето си.Но знае,че това е необходимо за Доброто на самото Дете.

Щом Детето е наказвано от Родителите си,значи с някаква Постъпка,Действие,Дума и Поведение си е изпросило,заслужило Наказанието.Значи има Нужда от ясни Правила за това кое е Добро Поведение,и кое е лошо Поведение.

Да знае,че за доброто си Поведение заслужава Похвали,а за лошото заслужава Наказание.

Така се гради Моралът на Децата,на всяко ново Поколение в едно Общество.

Когато Наказанията липсват,значи директно се поощряват всички лоши Качества,Поведение,Постъпки,Липсата на Морал,Арогантността и Неуважението на Децата към Родителите и към всички Възрастни като Цяло.

Резултатът е ясно видим в западните Общества.

Лошите непослушни Деца са вид Наказание от Природата пратени на Родители,които сами навремето много са огорчили собствените си Родители.

Така тези лоши Взаимоотношения между Родители и Деца се възпроизвеждат в Поколенията на един и същи Род като омагьосан Кръг.

Когато това се разпростре и наложи върху цялото общество като Модел на Взаимоотношения между Родители и Деца - самото Общество е обречено на Разпад.

---

В Задачката се пита:

Защо се е стигнало дотам,че да се налага Децата да бъдат защитавани от собственото си Семейство,от Хората,които са му дали Живота?

Защо се е стигнало дотам,че да се налага Родителите да бъдат наблюдавани,и да им бъдат отнемани Децата,защото ги малтретират,или не се грижат за тях?

Отговорът е в това,че самото Общество е деградирало дотам,че целият Порок и Разврат (под уж благовидния Предлог за Свободата на Избора),сред който са израснали и самите Родители,оказва Влияние на това да си раждат собствените Врагове в собствените си Семейства.

Деца и Родители - Врагове.

Телегонията действа с пълна Сила.

Много Проблеми в съвременните Семейства между Родители и Деца (нормално Семейство с двама билогични Родители) се дължат именно на това,че ако Жената е имала предишни сексуални Контакти с други Мъже преди да се ожени за Родителя на Децата си,Децата инстинктивно не чувстват биологичния си Баща като истински Родител.Не ги свързва духовната Връзка между истински Родител и Дете.

Западните сексуално разкрепостени Общества се саморзрушават с този безразборен Секс.Доста западни Поколения вече са Рожба на този Промискуитет.

Разпадането на Семейството като Ценност,Развратът,Извращенията,Насилието,Изнасилванията на собствените Деца,генетично обременените и болни Деца,Безплодието,еднополовите Връзки,Стерилитетът,Раждането на все повече Деца с вродени генетични и психични Отклонения и Заболявания,с всякакви физически Уродства,липсата на Морал и физическо Здраве,все повечето Индивиди с болна Психика са все Резултат от този безразборен Секс.Насилието и сексуалните Извращения вътре в самите Семейства се Следствие точно на този безразборен Секс преди Раждането на Децата.

Социалните Грижи,Агенциите за Закрила на Детето и Телегонията са в Основата на Упадъка и Разпада на западните демократични Общества.

Веднъж вече създадени,тези Агенции сами си създават някакви измислени Правила за това що е то Семейство и нормални Взаимотношения между Родители и Деца,и сами си създават Работа,като се месят и в нормалните Семейства,и ги развращават със внушаването на Съмнения,че се грижат добре за Децата си.

Създават си Работа като развращават Децата да си мислят,че имат Нужда от тяхната Закрила срещу собствените си Родители,и за да оправдаят Заплатите и Съществуването си.
---

Дори самата Дума Общество е загубило Смисъла си,и няма Покритие в тези Страни.

Те вече са само Тълпа от психически и физически болни Индивиди без Семейства и Морал,които се безпокоят единствено за Парите,Храната,Секса,Здравето,и Забавленията си.

Точно този развращаващ Модел за Семейството и Взаимоотношенията между Родители и Деца се пробват да наложат и в така наречените нововъзникващи Демокрации,сред които и нашата Държава.

Телевизиите са пълни с тези развращаващи Семейството Ситкоми,има Агенция за Закрила на Детето,и Телефон за обаждания на малтретирани Деца.

Медиите „облъчват" по Поръчка Обществото със Случаи на Насилие над Деца.За което също си носят Последиците.

За Щастие нашият Народ има здрави Инстинкти и вродени морални Категории,и знае какво значи истинското Семейство.

Родителите са на Почит,в Семействата живеят заедно няколко Поколения,Родителите са готови на всичко заради Децата си,Децата са готови на всичко заради Родителите си.

Тези,които се пробват да ги развращават и разделят,са наказвани с Разпада на собствените си Семейства и Общества.

Все факти.

---

*************************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Roza,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Ggala,Сказания,Bella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Ayriya,Съвети,Sofiya,Balkan,Fatum
**************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg