Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Родени „Аггели" или „Демони" - Въпрос на Гени. Дяволски Бяло, дяволски Светло Печат Е-мейл

Родени „Аггели" или „Демони" - Въпрос на Гени

Родени неравни

Няма ненаказано Зло
(Необходимо Уточнение за тези Четящи този Материал,които не са чели Материалите ми за Аггелите и Шатаните,които също са в тази Тема за Третото Пророчество.

Правдивата Дума за тези небесни Сили е Аггели,а не Ангели.Който се интересува защо е така,да прочете *Ангелските* ми Истории в Темата.)
---


Многозначителен и показателен е Фактът,че вече на няколко Пъти случайно забелязвам и установявам (всъщност при мен и моите Находки няма нищо случайно),че в Пресата и в така наречените Медии излизат Резултати от научни Експерименти и Изследвания на западни и щaтски Учени,които потвърждават научно Факти и Изводи до които съм стигнала аз в мои вече публикувани във Форума Материали.
От което следват някои логични Изводи.Например като „заимстване" на Идеи.

Което всъщност за мен си е добре дошло,както обича да казва Народът ни - тези Учени доказват научно,официализират,легализират,дават научната База,подкрепят с научни Доказателства моите Идеи,Хрумвания и Теории за Природата на Човека,Материята и Обществата най-общо казано.Които на Практика аз отдавна съм ги доказала в Анализите и Материалите си относно реални Индивиди в реалния Живот.


И сега Случаят е същият,като в това конкретно научно Изследване което привеждам по-долу:

В теле человека обнаружили ген ангела и демона
В Тялото на Човека са открити Генът на Аггела и ДемонаГруппа психологов из Калифорнийского университета и Университета Буффало провела эксперимент, благодаря которому в ДНК человека было обнаружено два странных гена.

Исследования проводилось на 711 наблюдаемыми мужчинами и женщинами, которым было предложено пройти ряд психологических тестов. По итогам опросов выяснилось, что поведение тех, у кого в крови обнаружили так называемые «ген Ангела» и «ген Демона» схоже, что полностью доказывает прямо пропорциональную связь мышления и чувств с врожденным геном.

«Ген Ангела» отвечает за такие чувства как щедрость, справедливость и милосердие. Такие люди занимаются благотворительностью, часто выступают в суде в качестве свидетелей и присяжных, и помогают униженным и обделенным. К сожалению, такой ген присутствует не у всех.

Вторая половина человечества наделена другим геном, отвечающим за такие черты характера как: скупость, эгоистичность и жестокость.

Кандидат психологических наук Михаил Пулин из Университета Буффало объясняет, что «ген Ангела» контролирует функции гормонов окситоцина и вазопрессина. Окситоцин называют «гормоном любви». Он вырабатывается у влюбленных и матерей. В зависимости от его количества вышеуказанные качества человека проявляются либо сильнее, либо слабее. Тоже происходит и с «геном Демона». При его нахождении в крови выделяется другая пара гормонов ответственная за состояние их владельца.

Ученые сообщают, что эти гены передаются по наследству и если у родителей выделялась определенное количество гормонов, то, скорее всего такое же количество будет выделяться и у детей. Поэтому можно предположить, что преступниками и убийцами не становятся, а рождаются.
---oко плaнет 4.5.2012

Преведено накратко и по Същество,в Статията става Въпрос за проведен Експеримент в Щатите,Резултатът от който е откриването на два конкретни Гена,които са отговорни за,и формиращи Психопрофила на Човеците - дали ще са добри,или лоши обобщено казано по Природа,тоест дали ще са родени „Аггели",или „Демони" образно казано.
Според тези Учени и Психолози тези Гени са вродени,и се предават и по Наследство.

В последното Изречение в Статията,Авторът прави доброто Предположение,че Престъпниците и Убийците не стават такива впоследствие,а се раждат такива.

Така е,Склонността и Предразположението към извършването на Престъпления,независимо какви,е вродено „Качество",вроден Порок,както всички други Качества на Характера.

Човеците се раждат или добри,или лоши най-общо казано.С точно определен Генотип,с точно определена ДНК,с точно определен Психопрофил,с точно определена Програма,с точно определен Софтуер казано на Езика на Компютрите.Лошотията и Добротата са вродени Пороци и Качества,и вградени Елементи от първоначалната Програма.Както Цветът на Очите,Косите и Кожата,и другите външни Белези.

Както и Етносът - във всеки Индивид има Ген,който е отговорен за Етноса с който ще се роди даден Индивид,а това ще рече и в какво Семейство и от коя Майка.

Между Гена на Етноса и Гените на Аггела и Шатана има пряка Взаимовръзка.

Добрите по Природа,тоест тези Човеци в чиято ДНК има Гена на Аггела,са си заслужили да се родят добри.

За тези които се раждат с Гена на Шатана ,Животът е Вид Изпитание,Страдание,Затвор и Наказание отсъдено от Боговете.

От Обществото в което растат тези родени лоши и зли Индивиди,Престъпници и Злодеи, и от Стереотипите и Моделите наложени в него зависи дали това конкретно Общество ще ги остави, „освободи" да си вършат необезпокоявано Престъпленията и Злодеянията,или бързо ще ги вкара „на топло",или под Земята за Храна на Червеите,както казва Народът ни, и за Назидание на другите такива родени Злодеи и Престъпници.

Или Генът на Злото,на Шатана ще остане неактивен,латентен и спящ в тези Индивиди които го имат заложен в Генотипа си,когато и ако се задейства Инстинтът им за Самосъхранение,защото в Обществото в което растат,на Власт е Моралът,и Злодеите задължително са сурово и строго наказвани.

Понеже Децата са по-искрени и непосредствени докато са още малки,много добре се открояват сред тях тези,които имат вродения Ген на Злото,когато той се активира.

Средата,Семейството и Обществото в което растат определя доколко този Ген ще се „развихри",както се казва,и доколко ще придобие Детето морални Задръжки,които да му помогнат да надмогне Злото заложено в него по Рождение.

Много от тези родени Злодеи се обръщат към Вярата,Мистицизма и Изкуството като Начин да надмогнат Злото в себе си,или изявят го по легитиминен Начин във Вид на Изкуство без Опасност да бъдат наказани. Но то все пак си личи в Творбите и Религията им.Самите им Вярвания и Творби стават Проводници на Злото.С което тези родени Злодеи стават още по-опасни за Обществото като Цяло.А тези,които ги привлича Мистицизмът,се насочват към така наречените демонични и сатанински Течения на Окултните Науки и Черните Магии.

Както Народът ни казва - Човек не може да избяга от себе си.
Народът ни е много мъдър,много умен и много духовен Народ.Установявам го при всяка цитирана от мен Народна Мъдрост.

Винаги казвам,че една от най-големите Заблуди на така наречените Хуманисти е,че всички Ибдивиди се раждат добри,или че са като празен Лист,който се запълва чрез Възпитанието,и стават лоши,само ако са лошо възпитани и израсли в лоша Среда.

Всъщност Истината е,че точно защото се раждат много Индивиди с вродения Ген на Злото при определени Поколения,ако няма кой да ги възпре,те правят лош Живота на колкото се може повече Човеци,включително и на собствените си Семейства и Общества,пробват се да налагат своите зли и аморални Правила,и така Обществото като цяло става по-лошо.
С Примери за което са пълни така наречените западни Общества.
---

Изразът „Няма ненаказано Добро" е Измислица на някой с Гена на Шатана,на някое адско изчадие.
Всъщност Истината е,че е верен Изразът „Няма ненаказано Зло".

Злото задължително се наказва,Наказанието е гарантирано и неизбежно.
Самият Акт на Раждане с Гена на Шатана в ДНК ,и в Сатанински Ден е също Наказание.

---

Така наречените „Хуманисти" са нанесли много повече Вреди и Злини на Човечеството като Цяло с криворазбрания си Хуманизъм към родените Злодеи,отколкото всички природни Бедствия взети заедно през цялата човешка История.

Няма как Добрите и Лошите да имат еднакви човешки Права.Те по Рождение са неравни - самата Природа се е погрижила за това,като им дава различни Гени,различен Генотип още при Раждането.За Лошите,за Злите Животът е Ад,Страдание,Наказание,Затвор.

За Добрите Животът е Свобода,Любов,Щастие и Рай.Както казва Народът ни - Въпрос на гледна Точка,Въпрос на Мироглед,на Менталитет,на Светоусещане,заложени още с Раждането.

Така нареченият „Либерализъм" е Измислица на Злите адски изчадия които се пробват да си извоюват Свобода и човешки Права,пробват се да се самонарекат „Свободни Човеци",и така да се пробват да вършат Злините си безнаказано.


Ако този Ген на Шатана се активира,а Обществото е по-толерантно към Проявите на Злото,но все пак осъждащо го,то Притежателите им се пробват да се прикриват и мимикрират чрез Двуличие и Лицемерие като пораснат,и ще се пробват да се представят за „по-големи Светци и от Папата,и по-бели от Аггелите",както има един народен Израз.Като така под Прикритието на афишираните „Добродетели" ще се пробват пак да си вършат Злините,и да злословят.

Всеки Път като са хващани в Издънка,те се пробват да пискат,че им се нарушават „основните човешки Права",че им се отнема „Свободата на Словото",и така нататък.Така са компрометирани и обезценени самите тези така наречени „основни демократични Ценности".

Всъщност точно тези с Гена на Шатана се пробват да отнемат основните човешки Права на родените с Гена на Аггела,и се пробват да се възползват от,и се пробват да злоупотребяват с Добротата им.

Тези вродени Гени на Аггела и Шатана ги има заложени едновременно в някои Човеци при точно определени други Характеристики на Генотипа който имат точно определени Индивиди,родени на точно определени Дати.

В ДНК на тези Индивиди има вродена „Опция" за активиране на единия или другия Ген в Зависимост от външните Фактори.

Точно за тези Човеци Народът ни казва,че в Душите им се борят Доброто и Злото.

---

Този Експеримент,това Изследване доказва научно това,което аз твърдя и доказвам още от първите си Анализи,и във всичките си Материали по Темата с едно важно Уточнение:

Тези Гени на „Аггела" и „Шатана",по-точно казано - на Доброто и Злото не се предават задължително на Потомството,и Животът постоянно го доказва.

Всеки се ражда с точно определена Съдба,с точно определена Програма записана в ДНК-ато му,която ДНК е Функция на Датата на Раждането му.Денят в който се стартира Програмата,тоест Денят на Раждането определя и с каква Програма,с какво ДНК ще се роди всеки Човек.

Никой добър по Природа Родител не е застрахован от това да му се роди Дете с Гена на Шатана.Има много такива добри Семейства,които си раждат по някой Злодей,макар,че самите те може да имат така наречения Ген на Аггела.

Но за да им се роди такова Дете,значи с някакви свои Действия,Помисли и Постъпки са си заслужили този „Дар на Природата" за Наказание.

Или обратния Случай - на зли по Природа Родители напълно е възможно да им се роди някое Аггелче фигуративно казано.

Всички Човеци се раждат с точно определени вродени Качества,които не е задължително да са наследствени,а дa са си чисто негови,тоест дадени от Природата,от Съдбата,и са свързани с конкретната му рождена Дата,и оттам с Предначертаното,с Програмата заложена в тях от Съдбата.
---


За родените под Знака на така нареченото Число на Звяра 666 и неговите Вариации,и за техните характерни Особености по които може да се разпознаят и разкрият имам вече публикувани доста Материали във Форума.

Гарантирам,че ако същите тези Психолози и Учени,които са извършили цитирания Експеримент,и които много обичат да доказват научно всичко,изследват Субекти с 666 в нумерологичния си Профил в Щaтите и в така наречените западни Общества,а и всички тези,които обичат Числото 666,със Сигурност в Кръвта им ще открият така наречения от тях Ген на Шатана.

Точно заради това и проведеният Експеримент е бил успешен,защото в това Общество има много Индивиди с вродения и активиран Ген на Шатана както са го нарекли самите те,и затова са по-лесни за регистриране при провеждане на Експерименти с ограничен Брой от „опитни Мишки",до които са сведени изследваните човешки Индивиди.Както е в цитирания Експеримент в който са изследвани само 711 Индивиди.

Повтарям: точно в така наречените западни Oбщества и в Щaтите вроденият Ген на „Шатана",Генът на Злото има „подходяща Почва" за активиране в реалния Живот на Гражданите им.

Дори Генът на Злото се пробва да се насърчава да се прояви по-силно от определени Среди в тези Общества,които имат така наречените „Интереси" от развращаването на Гражданите им.

Но както обича да казва Народът ни:

Няма ненаказано Зло.

**********************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Tema,Izhor,Domino,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,Mana,Sara,Ясновидие,Feeriya,Maystoriya,Ggala,Сказания,Motori,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Fatum
********************************************************************************

Дяволски Бяло 4

Дяволски Светло

Светлината и тъмните Мозъци

Парадоксът на Бялото и Черното
Парадоксът на Тъмнината и Светлината.

По изкуственото Осветление ще ги познаете

Святой Апостол Павел предупреждает: "Сам Сатана принимает вид Ангела Света" (2-е Коринфянам, 11:14). .

Свети Апостол Павел предупреждава: Самият Шатан приема Вид на Ангел на Светлината (2-е Коринтяни 11:14)


---

Хроники на Hю Йoрк 6
Преди Пет Месеца,на 18.11.011 в Темата за Третото Пророчество на 11-ста Страница публикувах Два Материала за Индивидите с 666 в нумерологичния си Профил и Слабостта им към Белия Цвят.

В *Дяволски Бяло 2* дадох конкретни Примери с Петър Дънов и „Бялoто Брaтство",и с Kлу-Kлуксклaновците.

А и в доста Секти Бялото също е предпочитан Цвят.

Преди Два Месеца на 19.2 на 15-ста Страница тук в тази Тема публикувах и Трети Mатериал по Темата в който също дадох конкретни Примери за Предпочитанието към Бялото на конкретни Индивиди с 666 в нумерологичния си Профил.

Припомням Изводите си от Първия Материал *Дяволски Бяло 1* по Темата:

В тази Тема имам няколко Материала описващи характерните Особености и Качества в психологическия и физическия Портрет на Индивидите,които имат 666 в нумерологичния си Профил.

Това е поредният мой Извод свързан с тях.

Всички мои Изводи в тези Материали са на Основата на Наблюденията ми над конкретни реални Индивиди с 666 в Профила си в реалния Живот.

Почти всички наблюдавани от мен Индивиди харесват бели на Цвят Дрехи,и често носят такива Дрехи.

Предпочитат белия Цвят и за Колите,Мебелите,Домовете,Аксесоарите си.

Избират Бялото инстинктивно,като Контрапункт,и Прикритие на Мрака в Душите си.
Все едно,че желаят да компенсират със,и изчистят мръсните си Души чрез стерилната Чистота на Бялото.

Привързаността им към белия Цвят е Вид инстинктивен Стремеж да смекчат,преобразуват,или замаскират отредената им от Съдбата по Рождение генетична Структура.

Все едно без Думи се опитват да кажат: „Вижте колко са бели Душите ни".

Погледнато от този Ъгъл,става ясно защо зловещите Клу-Kлуксклановци са избрали точно белия Цвят за Маскировката си,става ясно и защо са бели Екипите в някои източни бойни Изкуства - Джудо,Самбо,Таекуондо и така нататък.

Разбира се,от това,че Индивидите с 666 прадпочитат Белия Цвят не следва автоматично да се твърди,че всички които обичат Белия Цвят са от Легиона на Звяра.

Бялото като неутрален Цвят харесват и Индивидите с донорски тип Енергия,които нямат Нужда от допълнителната Енергия на Цветовете и Слънцето.

Белият Цвят отразява,отблъсква Светлината,отразява и не поглъща Цветовете от слънчевия Спектър.Обличайки се в Бяло,мнозина се пробват да се предпазят от Слънцето.

Това Свойство на Белия Цвят е основното,(освен като Символ на Чистота,което всъщност няма нищо общо с Истината),което предопределя защо го харесват Индивидите на Мрака за Цвят на Дрехи и Аксесоари.
---Край на Цитата


До какви Изводи са стигнали някои Учени по Темата


Многозначителен е Фактът,че вече на няколко Пъти случайно забелязвам,че в Пресата излизат Резултати от научни Експерименти и Изследвания на западни и щaтски Учени,които потвърждават научно Факти и Изводи до които съм стигнала аз в мои вече публикувани във Форума Материали.От което следват някои Изводи.

И сега Случаят е същият,като в това конкретно научно Изследване което привеждам по-долу, Светлината е Синоним на Бялото.
---

Статията е в рускaта Прaвда от 14.3.2012

Препечатвам възловите Места от Статията които потвърджават моите Изводи относно Предпочитанието на тъмните Мозъци,тоест на Индивидите с 666 в Профила си към Бялото и Светлината:

Добрые поступки освещают мир

Добрите Постъпки осветяват Света"Светлый человек" и "темные мысли", "светлые воспоминания" и "черные дела"… Добро и зло в нашем сознании архетипически связаны со светом и тьмой. Но не совсем так, как принято считать, доказали ученые. Восприятие играет забавную шутку: человек, совершивший дурное, стремится "осветить" мир вокруг и думает о свете. "Светлому" достаточно и полумрака.

Светъл Човек и Тъмни Мисли,Светли Спомени и Черни Дела - Доброто и Злото в нашето Съзнание архетипно са свързани със Светлината и Тъмнината.

Но не съвсем така,както е прието да се смята,са доказали Учените.
Възприятията изиграват забавна Шега на Човеците:

Човек,който е извършил нещо Лошо,се стреми да „освети" обкръжаващата си Среда,и мисли за Светлината.

На *Светлия*,тоест на добрия Човек и Полумракът му е достатъчен.


Группа aмeриканских психологов во главе с профессором Промотешем Чаттирджи поставила любопытный эксперимент, в котором людей попросили вспомнить их недавние поступки, добрые или не очень. Как выяснилось, одно воспоминание о плохом или хорошем влияет на восприятие окружающей действительности, причем даже на уровне органов чувств.

"Мы обнаружили, что воспоминание людей о чем-то абстрактном, вроде доброты, меняет их восприятие конкретных вещей — к примеру, яркости окружающих цветов", — говорит профессор Чаттирджи. Тех, кто думал о неэтичных поступках, в буквальном смысле накрывала тьма: таким испытуемым казалось, что в помещении пригасили лампы.

Група щaтски Психолози извършили любопитен Експеримент в който помолили Участниците в Експеримента да си спомнят свои скорошни Постъпки,и добри,и не толкова добри.

Така станало ясно,че дори Мисленето и Спомнянето за Доброто и Лошото влияе на Възприятието на обкръжаващата Действителност.

„Ние забелязахме,че Спомнянето,Мисленето на Човеците за абстрактни Понятия като Добро и Зло променя Възприемането на конкретни Неща - в Случая на Яркостта на обкръжаващите Цветове - разказва Ръководителят на Експеримента Професор Чатирджи.

(Вероятно е Източноазиатец,ако съдим по Името му.Което също има Значение за направените Изводи от извършения Експеримент под негово Ръководство заради Начина му Мислене,който е добър.
Ако беше Англосаксонец,или с юдeйски Прoизход,нямаше да стигне до тези Изводи,а до съвсем други).

„Този който мислел за неетични Постъпки,в буквален Смисъл на Думата го е покривала Тъмнина,струвало му се,че са изгасили Лампите в Помещанието."


На следующем этапе эксперимента психологи просили добровольцев выбрать из окружающих предметов любую приглянувшуюся им вещь. Некоторые добровольцы чаще других останавливали свой взгляд на "освещающих" объектах: свечах, фонариках и тому подобных. Если вы думаете, что светящие предметы выбирали "светлые" люди (то есть те, кто вспомнил о совершенных добрых делах), то вы заблуждаетесь. У тех, кто вспомнил о зле, ощущение "подступающей тьмы" было настолько явственным, что они подсознательно тянулись к источникам освещения.

В следващия Етап на Експеримента Психолозите казали на Доброволците да изберат от обкръжаващите ги Предмети,който и да е привлякъл Погледа им Предмет.

Някои Доброволци по-често от другите спирали Погледа си на Предмети,които служат за осветяване,за Осветление - Свещи,Прожектори и тем подобни.

Ако мислите,че светещите Предмети са избирали светлите Човеци,тоест тези които мислели,и си спомняли за извършените от тях добри Дела,то вие се заблуждавате.

За тези които мислели за Злото,за лошите си Постъпки,Усещането им за настъпваща Тъмнина било толкова натрапчиво и силно,че те подсъзнателно били првличани от Източниците на Светлина,към Предмети служещи за Осветление.


"Мы уже знаем, что зло ассоциируется у людей с тьмой, — говорит он. — Но наше исследование уникально, поскольку впервые показало, что зло заставляет людей не просто думать о тьме, но видеть, чувствовать и на физическом уровне воспринимать окружающую среду как более темную".

„Ние знаем,че Злото се асоциира от Човеците с Тъмнината - казва Професорът.
Но нашето Изследване е уникално,защото за първи Път доказа,че Злото заставя Човеците не просто да мислят за Мрака,но и да го виждат,чувстват на физиологично Равнище,и да възприемат обкръжаващата Среда за по-тъмна отколкото е."

---

Тези Изводи на Професор Чатирджи потвърждават блестящо и научно моите Изводи за Предпочитанието на Индивидите с 666 в Профила си към Белия Цвят като Символ на Светлината.

А от неговите Изводи да се стигне до Мисълта за Причините заради които някои така наречени западни Градове и Сгради са осветени толкова натрапчиво през Ноща,и са пренаситени със всякакви светещи Реклами,Пана,Билбордове,накичени с вякакви осветителни Тела Фасади на Сградите и така нататък,има както се казва една Крачка.

Например в Hю Йoрк Собствениците на всички Сгради около Tаймс Cкуеър (а може и в целия Манхатън) направо са задължени да имат по Фасадите си светещи рекламни Табла с независимо какво Предназначение.
Тоест държат този градски Участък задължително и Нон Стоп да бъде постоянно осветен.

Вече по няколко Признака Hю Йoрк се издава,че е Град на Злото.Забележителен е Фактът,че самите Hюйоркчани са го направили и възприемат като такъв.

Такъв Признак освен Осветеността е и Определението което са му лепнали самите Нюйоркчани,че е „Градът който никога не спи" по Подобие на Израза „Злото никога не Спи".
За този Израз свързан с Ню Йорк публикувах специален Материал във форума в Темата за Третото Пророчество на 13-сета Страница.

Такъв натрапчиво осветен Град е и Лaс Вегaс - Градът на Хазарта и Порока.

Има и други такива прекалено крещящо осветени Градове.
Точно в такива осветени Нон Стоп Градове Концентрацията на Индивиди с черногледи Мозъци,с черноглед Начин на Мислене е по-висока,и затова се нуждаят от по-силно Осветяване.


Именно на тъмните Мозъци постоянно им е тъмно пред Очите,и виждат всичко и всички в черни Краски,което нееднократно го казвам и потвърждавам с Примери.
И точно те се пробват да заглушат Черногледството си чрез ярки Светлини и чрез Белия Цвят,и се страхуват да останат на Тъмно.

И които точно Белият Цвят и Светлината ги осветяват и издават.

Святой Апостол Павел предупреждает: "Сам Сатана принимает вид Ангела Света" (2-е Коринфянам, 11:14).

И это неудивительно: ведь уродливым чудовищем, коим является его внутренняя сущность, очароваться и прельститься просто невозможно. А прекрасное внешнее не всегда свято.

*************************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Roza,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Ggala,Сказания,Bella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Ayriya,Съвети,Sofiya,Balkan,Fatum
**************************************************************************************

null

 


Изработка violeta.bg