Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Тайните на Телегонията,първият Мъжкар и Мъжете Печат Е-мейл

ТЕЛЕГОНИЯТА - ТЕОРИЯТА ЗА ПЪРВИЯ МЪЖКАР

Тайните на ТелегониятаИма Познания,които са изключително важни за Живота,Щастието,Обмена на Енерхиите между всички Човеци,и за Настоящето и Бъдещето на цялото Човечество.

Познанието за Телегонията е от тях.

Според Специалистите,които почнали изучаването и изследването на Явлението Телегония през миналия Век,за Жената има огромно Значение кога,как и с кого започва своя полов Живот,и дали това ще бъде единственият и сексуален Партньор.

Оказва се,че генетическият Баща на Детето всъщност не е действителния Баща.Детето носи генетичната Информация на всички Мъже,с които Жената е имала полови Контакти,като най-силно Влияние оказва винаги първият Мъж в Живота и.Човекът отнел Девствеността на Жената е генетичният Баща,независимо от това кога и от кого ражда после Жената Децата си.

Хора които се занимават с отглеждане на Кучета знаят,че ако една чистопородна Женска се сноши дори само веднъж със Помияр,тя никога после няма да може да роди чистопородно Потомство.

Навремето в Съветския Съюз,четири-пет Години след Олимпиадата в Москва през 1980 г. много русокоси,омъжени след Олимпиадата Жени,родили цветнокожи Бебета,от иначе също така светлокожи Мъже.Оказало се,всички те са имали сексуална Връзка по Време на Олимпиадата със цветнокожи Спортисти.

Изследванията в тази Насока се правят от Края на деветдесетте Години на 19 Век.Засега единствено ДНК Тестовете се използват за доказване на Бащинство,но и те не дават достатъчна Точност.Единствено Майката знае кой е Баща на Детето и.А може и да не знае,ако е била едновременно с няколко Партньора по долу горе едно и също Време.

Жената сама избира Мъжа си в наше Време.Тя избира и кой да бъде Баща на Децата и.
Става Въпрос както за доброволния Начин,така и при Насилие.

Но като се замислим колко много някои Религии държат на Девствеността на Жената,разбираме Смисъла на това Изискване.Това се отнася и за кралските Династии,които също така са уж много строги в това Отношение с цел да запазят „чиста" уж „кралската" си Кръв и генетична Информация.

Разбираме и Смисъла на масовото Насилие извършвано от всички Нашественици и Победители по чужди Земи върху Жените и Девойките.Така те се пробват да оставят своя генетичен Материал за бъдещите Поколения по тези Земи.

Но насилените Жени имат Силата да елиминират евентуално насилствено Забременяване.

Разбираме и Обичая в някои Племена и Народи за Правото на първа Нощ с Младоженката на Господаря,Вожда,или Шамана на Племето.

Разбираме и защо адските изчадия са толкова развратни,и се пробват буквално да заразят със Семето си ,тоет да обладаят,да правят Секс с колкото се може повече Човеци.

В някои Религии като юдaизма е важна Майката,а не Бащата.Смята се,че чрез Майката се наследяват Поколенията.
Защото както се казва,не се знае кой е Бащата,но Майката е сигурна коя е.
Интересно е,че и тук в някои Банки се интересуват от моминското Име на Майката и така се разкрива юдeйската Следа в Управлението на тези Банки.
---

Телегонията е Част от Науката Енерго-информационната Генетика,с която се занимават и правят Изследвания в тази Област Учени и Генетици от някои Страни.

А Причината да не се разгласяват Резултатите от тези Изследвания е съвсем ясна.Представете си целия Шум и Шок сред сексуално разкрепостеното западно Общество.

А има и още една важна Причина да се държат в Тайна Резултатите от Изследванията:

От тази Теория Мъжете Шовинисти се чувстват засегнати.
А за Жените Телегонията доказва,че основното Право - да могат сами да избират кой да бъде Баща на Детето им,принадлежи единствено и само на тях.

Това в никакъв Случай не означава,че Жените трябва да бъдат ограничавани в Избора си,и да се иска да са девствени при Омъжване.Това Изискване са го измислили Мъжете за да ограничат Жените,и за да могат самите те да предадат собствените си Гени.

Но Жените винаги са намирали Начин сами да определят кой да бъде генетичен Баща на Децата им.Щом една Жена прецени,че един Мъж е достоен да и бъде първият сексуален Партньор,значи е достоен да бъде и Баща на Децата и.
---


Телегонията е изключително важна и фундаментална за цялата човешка Цивилизация Теория,а толкова малко се знае за нея от Човеците.

Това се дължи на информационната Завеса. Информационно Табу. Определено има Страх сред Мъжете Учени от Разгласяване на Тайните на Телегонията.

ПРОБВАНО Е ДА БЪДЕ СПУСНАТА СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА,ЗАЩОТО ТАЗИ ТЕОРИЯ ЗАСЯГА УСТОИТЕ НА ЗАПАДНОТО СЪВРЕМЕННО ОБЩЕСТВО.

Мъжете в тези съвременни западни Общества и без това много често бягат от Отговорности към Децата си.Представете си какво ще стане,ако знаят,че Децата които смятат за свои, се окаже,че не носят само техните Гени,а Гените на всички Мъже с които е била Жена им преди Брака,и особено на първия Мъж в Живота им,и който първи Мъж не са били самите те.
---

Проби за Омаловажаване на Телегонията:

„Телегонията (от гр. "теле" - "далече", "гонос" - раждане) е наименование на хипотетичното въздействие на гените на предишни сексуални партньори на една жена върху поколението и от следващите и партньори. Феноменът се отличава с много ниска честота на срещане, но е свойствен за всички организми, които се размножават по полов път. Макар и да има научно издържано обяснение на изключителните случаи, в които телегонията се проявява, теорията продължава да се разпространява като норматив в някои среди (религиозни фанатици, расисти, вманиачени на тема чистокръвие животновъди.

В други източници акцентът се поставя върху вярването, че се унаследяват генетичните характеристики не на кой да е от сексуалните партньори на жената, а тъкмо на първия от тях. Учението за телегонията се разпространява вероятно като аргумент за опазването на девствеността у младите момичета и предотвратяването на евентуални безразборни сексуални връзки - промискуитет."
---Край на Цитата

Истината все пак се промъква въпреки Пробите за игнориране на Телегонията:

„Днес на зоолозите и животновъдите е известно, че спермата може да се съхрани физиологически в половите пътища на женските птици, бозайници и човека, като с различна степен се запазва способността и на оплождане. Например у птиците сперматозоидите запазват жизнеспоспобността си до 70-80 дни, у бозайниците - от няколко дни до няколко месеца. Това прави възможно съхранена в женските полови органи сперма от предишен партньор да участва в зачеването при акт с нов партньор."
---Край на Цитата

И още:

Для объяснения телегонии также иногда прибегают к оккультной аргументации. Согласно этим аргументам, при половом контакте происходит взаимодействие «аур» партнеров. При этом происходит «информационный обмен» между особями. Каждая особь в дальнейшем будет нести в себе информацию о каждом партнере.

При обяснението на Телегонията има и окултни Аргументи.

При полов Контакт има Взаимодействие на Аурите на Партньорите.Заедно с това има информационен Обмен между сексуалните Партньори.Всеки един от тези Партньори в Бъдеще ще носи в себе си Информацията за всички сексуални Партньори с които е бил.
---

В Уикипедията както на български,така и на руски се пробва да се набляга на Тезата,че Теорията обслужва Расисти,религиозни Фанатици и т.н., и че е Псевдонаука,защото не е доказана научно.

Съвсем очевадно е,че Статиите са писани от Мъже,които са с разкрепостени Разбирания за Секса,и ги обхваща първичен Ужас,и Страх от Факта,че Телегонията е вярна.

Науката не е доказала научно и съществуването на Космически Разум и Бог,но това няма как да значи,че и те не съществуват.

А те си съществуват,и всички Човеци го усещат това в Живота си,дори и да не вярват в тях.
---

Всички,които споделят разкрепостените Разбирания за Секса,и за така наречените „Ценности" на западното Общество са решили,че понеже западното Общество е съвременно,и е против всякакви „Предразсъдъци",значи тази Теория не е важна за тях.

ЗАТОВА ПЪК ЗАПАДНИТЕ ГЕНЕТИЦИ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ КОЛКО Е ВАЖНА ТАЗИ ТЕОРИЯ,И АКО СЕ ДОКАЖЕ НАУЧНО ОФИЦИАЛНО,И СЕ ПОПУЛЯРИЗИРА,ТЯ ЩЕ СРИНЕ СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО.

Ако се разсъждава тесногръдо,тази Теория за Телегонията е против женската Свобода на Избор на сексуални Партньори.И точно така се пробват да я използват Мъжете в някои консервативни Общества.

НО АКО СЕ РАЗСЪЖДАВА ОБЕКТИВНО,ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА ПО-ВАЖНАТА РОЛЯ НА ЖЕНАТА В СРАВНЕНИЕ С МЪЖЕТЕ ЗА НАСЛЕДЯВАНЕТО НА РОДА, И НА КРЪВНАТА ЛИНИЯ.

А ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА МЪЖКАТА ЛОГИКА,НА МЪЖКИЯ ШОВИНИСТИЧЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ, И НА ТРАДИЦИЯТА ИМЕТО И НАСЛЕДСТВОТО ДА СЕ ПРЕДАВАТ ПО МЪЖКА ЛИНИЯ.

ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НАД ТЕЛЕГОНИЯТА Е ПРОБВАНО ДА СЕ СПУСНЕ ИНФОРМАЦИОННА ЗАВЕСА,И Е ПРОБВАНО ДА БЪДЕ ТАБУИРАНА.
---

Цитати из Пресата,които потвърждават Съществуването на Телегонията:

„Явлението с название Телегония, прието за основно в животинския Свят, е Предмет на многобройни Спорове още от 19 Век. Като научен Факт, Телегонията (Произходът на Термина е от гръцките Думи “теле” – далече, “гоно” – Семе) е призната Благодарение на Дарвин и се възприема като Влияние на предходния Самец върху наследствените Признаци на Потомството от следващите Самци.

Редица научни Експерименти и Наблюдения върху редица животински Видове, при Кръстосване са показали много Случаи на Проява на Признаците на предходния мъжки Индивид.

Привържениците на това Явление смятат, че то е присъщо на всички Организми, при които съществува вътрешно оплождане, включително и при Човека. Те твърдят, че Жената може да възпроизведе в Децата Чертите от своя предходен Мъж, който не е биологичен Баща, но е биологически “по-силен”.

Според гледната Точка на тези Учени, решаващо Влияние върху Потомството на Жената оказва първият Мъж в нейния Живот, тъй като той, а не бъдещият Баща на Децата определя Генофонда на Потомството. С това отчасти днес се обяснява и сериозното Отношение на много Народи и Религии към Целомъдрието.

Някои Специалисти в наши Дни предлагат и генетично Обяснение – Сперматозоидите носят генетична Информация, а попадайки в половите Пътища на женския Организъм, те достигат до Яйчниците. Яйчниците са покрити със зародишен Епител, от който се създават Яйцеклетките.

Сперматозоидите са разпадат до Гени и някои Вериги от тях могат да проникнат в Клетките на зародишния Епител. По този Начин съзряващите Клетки, готови за Оплождане, могат да носят Гените на предходните Представители, които се проявяват чрез Признаци в следващото Потомство.

Продължителността на Живот на Сперматозоидите в половите Пътища варира: при Птиците – от 3-5 до 70-80 Дни, а при Бозайниците – от няколко Дни до няколко Месеца. Колкото повече Сперматозоиди попадат в женския Организъм, толкова по-голяма е Вероятността от Изменения на зародишните Клетки."
---

Следващият издирен от мен Цитат е Попадение право в Десетката:

„Явлението Телегония не е окончателно доказано при Човека. Научно е обоснована само Възможността за продължителното Запазване на Жизнеспособността на Сперматозоидите в половите Пътища."

Едновременно се казва,че е научно обоснавана Възможността за продължително Запазване на Жизнеспособността на Сперматозоидите в половите Пътища,и едновременно с това се казва,че Телегонията не е окончателно доказана при Човека.

Както се казва: Пробват се да изкарат,че хем Вълкът е сит,хем Агнето е цяло.

Изразът „Не е окончателно доказана" значи че Телегонията е окончателно доказана.
Ако нямаше Доказателства в Подкрепа на Телегонията при Човеците,щяха да напишат,че е отхвърлена,отречена,и така нататък,а не че „не е окончателно доказана".

---

Още от древни Времена са знаели за Телегонията,макар,че е нямало такава Дума тогава.

И всячески Мъжете са се пробвали да подтискат Жените като съвсем съзнателно са ограничавали Избора им на Партньор,и са изисквали да са Девствени.За да могат да предадат своите Гени на Потомството на Избраницата им.
И така да имат сигурни Наследници които да отговарят за Деянията им.Защото Децата отговарят за Деянията на Родителите си - и за добрите,и за лошите.Това им е духовното Наследство,освен материалното.
---

ИМАТ ЛИ СМЕТКА МЪЖЕТЕ ОТ ТОВА ЖЕНИТЕ ДА НЕ ЗНАЯТ ЗА ТЕЛЕГОНИЯТА?

ЗАЩО В СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО ТОЛКОВА МНОГО СЕ НАСЪРЧАВА СЕКСУАЛНАТА СВОБОДА НА ЖЕНИТЕ?

МЪЖЕТЕ ИМАТ СМЕТКА ЖЕНИТЕ ДА СА СЕКСУАЛНО РАЗКРЕПОСТЕНИ.
ТАКА ЕДИН МЪЖ ИМА ПОВЕЧЕ СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ С ПОВЕЧЕ ЖЕНИ, И ПОВЕЧЕ ШАНС ДА ПРЕДАДЕ ГЕНИТЕ СИ В ПОКОЛЕНИЯТА НА ТЕЗИ ЖЕНИ.

АКО ЖЕНИТЕ ЗНАЯТ,ЧЕ ВСЕКИ СЕКСУАЛЕН ПАРТНЬОР В ПОВЕЧЕ ЗНАЧИ ВСЕ ПО–ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ БЪДЕЩИТЕ ИМ ДЕЦА ДА СЕ РОДЯТ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИ И С МАЛФОРМАЦИИ,ДАЛИ ТОЛКОВА ОХОТНО, И БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЩЕ СМЕНЯТ ПАРТНЬОРИТЕ СИ?

АКО ЖЕНИТЕ ЗНАЕХА,ЧЕ ЗДРАВЕТО,ЩАСТИЕТО И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ИМ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КОЛКО ПАРТНЬОРИ СА ИМАЛИ ПРЕДИ ДА РОДЯТ,ДАЛИ ТОЛКОВА ОХОТНО И ЛЕКОМИСЛЕНО ЩЯХА ДА СЕ ОТДАВАТ НА СЕКС С ПЪРВИЯ СРЕЩНАТ?

Гените на тези многобройни сексуални Партньори почват да се бият буквално казано в Организма на Жената кой да оплоди Яйцеклетката.В Резултат на което Генотипът на бъдещото Дете е фатално увреден.
---

Пробите на западните Учени да фалшифицират Истината за Телегонията при Човеците:

„През последните два Века, някой внимателно и квалифицирано е заличавал от всички Библиотеки или Съсредоточия на научни Знания по Света, всичко отнасящо се до това Знание. Прочистени са всички Източници, по целия Свят - научни Трудове, Позовавания, Препратки, библиотечни Регистри, Анотации, Реферативни Справки и прочие.

Някой почти е успял да превърне Телегонията в езотерично Знание. Почти!

Възпрепятстването на Финансирането за Изследвания в Телегонията се съпровожда с Продуцирането на гигантски Бълвоч от Филми и Видео, перфидно проповядващи безогледен Промискуитет (безразборни сексуални контакти)."
----Първа Част на Цитата

Определено си личи кои са се пробвали да заличат Знанието за Телегонията - същите които се пробват да развращават така наречените западни демократични Общества,и произвеждат тези развращаващи и пропагандиращи Промискуитета и Разврата Филми.
---

Телегонията - като Наука за Девствеността.

Продължение на Цитата:

„Телегонията може да се нарече и Наука за Девственоста.
Оказва се, че не е толкова важно кога едно Момиче губи Девственоста си, а от кого.
Случайно ли е, че Природата е създала Химена?
Нищо в Природата не е случайно в този Смисъл.

Разкъсването на Химена, Дефлорирането, стартира Програма в Организма, имаща за Цел генетична Рекомбинация, която използва генетичен Материал от Партньора на Жената, с вероятна Цел, създаване на генетични Предпоставки за формиране на следващото Поколение.

Излиза, че следващото Поколение е Резултат от генетичен Принос, както на Майката и Бащата, така и от онзи, който може да се нарече Първият.

Знания за Телегонията със Сигурност са били известни на онези български Жени,които честваме на Бабин Ден. Не е чудно, че превръщането на Бабин Ден в Ден на родилната Помощ е послужило и за пробване за превръщането на Телегонията в изгубено Знание.

Някой обаче, заличавайки Следите он научните Изследвания по Телегония от 19-ти век, ги е превърнал в езотерични Знания.

Никак не е случайно, че все още, наследяващите Позицията на Аарон, като главен религиозен Деец в Синедриона задължително се жени задължително за Юдeйка, която задължително е Девствена. Това е Закон произтичащ от Знания по Телегония."
---Край на Цитата

До какво води пренебрегването на Телегонията в западните Общества:

Много Проблеми в съвременните западни Семейства между Родители и Деца (нормално Семейство с двама биологични Родители),и особено на Ненавистта между Бащи и Деца се дължат именно на това,че ако Жената е имала предишни сексуални Контакти с други Мъже преди да се ожени за официалния Родител на Децата си,Децата инстинктивно не чувстват биологичния си Баща като истински Родител.Не ги свързва духовната Връзка между истински Родител и Дете.

И Бащата инстинктивно усеща,че това не са негови истински Деца и Наследници на Гените му.
И инстинктивно,на подсъзнателно Ниво иска да ги премахне,както Мъжкарите Водачи на Глутници и Стада при Животните убиват Потомството на Мъжкаря Водач преди тях.
---

Западните сексуално разкрепостени общества се саморазрушават с този безразборен Секс.Много Поколения вече са Рожба на този Промискуитет.

Разпадането на Семейството като Ценност,Развратът,Извращенията,Насилието,генетично обременените и болни Деца,Безплодието,Хомосексуализмът,Стерилитетът,Раждането на все повече деца с вродени генетични Заболявания,и с всякакви Уродства,Липсата на Морал и физическо Здраве,все повечето Индивиди с болна Психика са все Резултат от този безразборен Секс.
Насилието и сексуалните Извращения вътре в самите Семейства се Следствие точно на този безразборен Секс преди Раждането на Децата.

---

С този Материал Целта ми не е да проповядвам за Целомъдрие и сексуални Ограничения на Жените.

А да напомня на всички Жени,че именно те са Носители на кръвната Линия,и те избират Гените на кой Мъж ще предадат на Децата си.

И че ако са имали няколко сексуални Партньора преди да родят,то е напълно вероятно да родят Дете с генетични Болести и Малформации.Защото Гените на различните Мъже с които са били,почват да се борят кой да е Бащата,и Резултатът е Увреждане на Генотипа на Децата им.

НАРАСТВАНЕТО НА НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА В СЪВРЕМЕННОТО ОБЩЕСТВО СЕ ДЪЛЖИ ТОЧНО НА ТОВА. СЕКСУАЛНОТО НАСИЛИЕ ОТ БАЩИ НАД ДЪЩЕРИТЕ СИ СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА,ЧЕ БАЩАТА ИНСТИНКТИВНО НЕ ЧУВСТВА ДЪЩЕРЯ СИ КАТО СВОЕ ДЕТЕ,А Я ВЪЗПРИЕМА КАТО ЧУЖДА,И СЪОТВЕТНО КАТО СЕКСУАЛЕН ОБЕКТ.
---

Именно това е огромната Отговорност на Жената като Майка.Отговорността и пред Децата и.Защото ако Съпругът и ,макар,че е биологичен Баща на Децата им,не е първия и сексуален Партньор,то тогава липсва Сплотеност в Семейството,Обич,и духовна Връзка между Бащата и Децата.

Девойките трябва да избират много внимателно Мъжа, който ще им отнеме Девствеността.

И ще е най-добре за бъдещите им Деца,ако обичат Мъжа с който започват половия си Живот.
---

А не така:

Колоритен Цитат от един „омерзен" български Мъж:

„Неморалните жени - генетическо оръжие срещу българите! Преспиш ли с боклук,ще раждаш само боклуци!

Секс...С непознат.За удоволствие.За пари.Нищо лично-само секс.Мимолетна случка между улични псета.Чувства?Стига бе! Това не е модерно! Любов? Не ме разсмивай!Деца..?Опааа...Е да,някой ден ще се наложи.Ама не сега.Сега първо да си отживеем-да си се начукаме до насита.Да опитаме и с негри и с бели,с рязани и нерязани...И как е с негър? Ооо! Неописуемо е! Наште не са способни на такова! Просто опитче...Екзотичен спомен за старините...

Е после вече ще трябва да родим едно-две.По добре само едно! Е,най добре е нито едно,ама нали е прието...От кого ли? Е хайде сега въпроси...От който първи ни го направи.

Пристигнахме...Да сте поглеждали наскоро какви деца щъкат наоколо? На пръв поглед уж нищо им няма-деца като деца...А на втори? Вече май не сме толкова сигурни.Колко от тях са си направо грозни, откровено тъповати,болнави,меланхолични и изобщо атрофирали? МНОГО СА! Наистина много."
---Край на Цитата

Aвторът без да се усеща прави Извод и за Манталитета на Мъжете:

Че точно Мъжете се пробват да изнудват,шантажират и рекетират Жените да легнат с тях за Кариера,за Пари,за да си запазят Работата,и т.н.

И че именно Мъжете в съвременното западно Общество развратиха Жените,за да имат Свободата да се съешават с повече Жени, като ги принуждават против Волята им да правят Секс с тях за Пари,Кариера и така нататък.

И защото Жените разбраха,че със Секс могат да постигнат всичко.Че ако легнат с „правилния Мъж",ще имат Пари,Кариера и Власт.
---

Нищо Добро не чака Децата родени от Жени,които са били принудени да правят Секс против Волята и Чувствата си.

Нищо Добро няма за Общество, което на Думи се „бори срещу сексуалното Насилие над Жените",но на Практика е легализирало същото това Насилие с финансови и икономически Механизми.Защото Жените ако имат Власт и Пари,ако са добре платени,и не зависят финансово от Мъжете,ще имат Свободата да избират Партньорите си,и Бащата на Децата си.

Което и го правят.

И тогава много Мъже остават на Сухо както обича да се изразява Народът ни,и без Наследници на Гените си.

И ЩЕ ТРЯБВА САМИ ДА ИЗКУПВАТ НАКАЗАНИЕТО СИ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.

Времето за изкупване на Наказанията настъпи.
----

**********************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Tema,Izhor,Domino,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,Mana,Sara,Ясновидие,Feeriya,Maystoriya,Ggala,Сказания,Motori,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Fatum
********************************************************************************

 


Изработка violeta.bg