Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Ностра-Дамус, Баба Ванга и аз за Месията.Малките Тайни на Живота 13. Заветът на Живота Печат Е-мейл

Ностра-Дамус, Баба Ванга и аз за Месията

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи
Силата на Думите - Думите на Силата
Дела с Думи - Буквално Казано

Речено - Сторено
Имаме Думата

Времето е на Осмия
Предсказателите предсказват,Пророците пророкуват,Боговете и Богините предупреждават чрез Оракулите и Питиите си,а после цели Армии от Тълкуватели се пробват да разтълкуват Предсказанията и Пророчествата им.Някои успяват,но повечето Тълкуватели подхождат към Предсказанията от собствената си Камбанария,както се казва.

Мнозинството Предсказания и Пророчества,на които им е съдено да се сбъднат,стават ясни едва след Сбъдването им.

Тези от тях,които са Вид Предупреждения,и дават Шанс на Човеците да ги предотвратят ако се съобразят с Предупрежденията на Предсказателите,стават ясни по-рано.

За грешните,тенденциозните,едностранчивите Тълкувания, рано или късно се разбира,че са грешни,тенденциозни и едностранчиви.

Така е било през цялата човешка История.

Има много Пророци чиито Откровения и Пророчества са Истина,като Откровението на Йоан.

Казаното в Откровението на Йоан отдавна е Факт.Но определени Клики всячески се пробват да игнорират и омаловажат Важността на Предупрежденията на Йоан.

Името Йоан има една и съща Скрита Същност според Канона ми за Еднаквите Съгласни с Ана - Н. А Ана е Майка.

Но в така наречените „ Медии" постоянно се пробва да се лансира и рекламира Нострадамус като „Предсказател и Пророк",и Тълпа от Тълкуватели се пробват да тълкуват неясните,противоречивите му Катрени които всеки ги тълкува според собствените си Разбирания.

---

Кой всъщност е Нострадамус

Всъщност легалното Име на Нострадамус е Мишел дьо Нотрдам, Michel de Nostredame.

Nostre Dame,Notre-Dame - Нашата Дама се казва на Божията Майка на френски.

Съмнявам се,че изобщо някой от Любителите на Предсказанията му е обърнал Внимание на този Факт.
Някои от Тълкувателите му са обърнали,но умишлено се пробват да го игнорират,и не го казват и пишат публично,защото мразят,и ги е Страх от Майката.
Като така са се самозаблуждавали,че Хората няма да обръщат Внимание на Значението на Името Нострадамус,което е полатинченото Nostra Damus на Епитета на Божията Майка - Нашата Дама.

Името на Мишел Нострадамус е Комбинация от Имената на Архаггел Михаил и Божията Майка.Мишел е френският Вариант на Михаил.

Нострадамус без да иска,и без да го осъзнава е бил Проводник на Предупрежденията на Архаггел Михаил и Божията Mайка към Човеците.

Според нумерологичния си Профил е имал отлична Интуиция,силна Логика,тираничен,авторитарен Характер с много силна Воля изискваща безпрекословно Подчинение.Ролята на Индивид в чиито Думи се вслушват всички,и Крале включително,е ласкаела Егото му.

Органически му е харесвала Властта,която му е давала Ролята му на Предсказател и Манипулатор на Съдбините на цели Страни барабар с Владетелите им.

Освен от Типа Характер който му е бил даден по Рождение,този Комплекс за Величие се дължи и на Гените му.
Нострадамус е от Семейството на покръстени в Католицизма юдеи.
Бил е от така наречените Маррани - покръстените от Католиците юдeи.

Самите юдeи го наричат Мар’ит аин - Външна Привидност.
Аз го наричам Мимикрия.

Основно Желанието му да се изявява като Пророк идва вследствие на Името му.Но понеже и Кръвта му си казва Думата,на подсъзнателно Ниво,а и съвсем съзнателно се е пробвал да манипулира и подвежда тия за които са предназначени Пророчествата му.

Затова и Предсказанията му могат да се тълкуват по няколко различни притиворечащи си един на друг Начина.

Всъщност Нoстрадамус е бил Плагиат,заимствал (меко казано) Предсказанията си от Сборника Mirаbilis Libеr,съдържащ Пророчествата на Йоахим Флорский,Методий Олимпийский(Псевдо-Методий),и Савoнарола,плагиатствал е почти дословно от Трактата на Ришар Рус Теорията му за планетните Епохи,и от Писанията на Пётр Kринит.
И изплагиатстваното го представял за свои авторски Произведения,без да казва кои са му Първоизточниците.

Което Плагиатстване,и Проби за Прихватизация,Заграбване на чужди Знания,Творби, Собственост,Богове,Вярвания и т.н също е много характерно и разобличаващо точно за етническите юдeи.

Плагиатстването му е доказано от Учените и Изследователите на уж Творчеството му.

...Концептуально и терминологически «Пророчества» Нoстрадамуса помещаются в общий контекст средневековой мистики и эсхатологии.

Источником вдохновения предсказателя служит сборник Mirаbilis Libеr(1522), содержащий пророчества Псевдо-Мефoдия, Иоахима Флoрского, Савoнаролы. Теория планетных эпох заимствуется почти дословно из трактата Ришара Руcса. Не менее обильно цитируется Пётр Kринит.

Нoстрадамус не проставлял ссылок на первоисточники, поэтому авторский текст трудно отличить от заимствований.

Така че,винаги трябва да се има предвид,че през неговите Катрени прозират Предсказанията на горепосочените средновековни Личности и Пророци от които е плагиатствал Нoстрадамус.
---

Ваггелия

Цялото Име на нашата баба Ванга е Вангелия Гущерова,но пак никой досега не е обърнал нужното Внимание на Името и.Единици са тези,които са си давали Сметка за Важността на истинското и Име и Влиянието му върху Съдбата и.

Ваггелия - В Аггел ИЯ. В Аггелия - в Страната на Аггелите и ИЯ.
А ИЯ,както вече писах в друг мой Материал в Темата за Третото Пророчество,за Маите е Въздухът,Дъхът,Духът на Живота.

Името Вангелия на гръцки би трябвало да значи Носителка на Благи Вести и е идентично,има една и съща Скрита Същност,едни и същи Съгласни Букви с Евангелие - ВНГЛ.

Но всъщност Името е сбъркано,защото и самото Име на тези небесни Пратеници,на тези Небесни Вестители на Благи Вести е Аггели,а не Ангели. На гръцки са Аггелос,а при Превода умишлено е добавена Буквата Н,или по-скоро е заменено едното Г с Н.

И така е пробвано да бъде опорочено Названието им.Както обяснявам в Ангелските си Истории,Думата Ангел има една и съща Скрита Огледална Същност с Думата Легион - НГЛ и ЛГН. Легиона на Звяра.

Всъщност истинското Име на нашата Баба Ванга е Ваггелия,а Евангелието всъщност си е Еваггелие..


А Благите Вести са наречени така,защото са Вести от Благата Богиня,от Божията Майка.Аггелите са Вестители на Божията Майка.

Точно защото и е дадено това Име,и Съдбата и е такава- внезапна Буря, при която е грабната от силен Вятър,от силен Вихър (Вихрите са Духове,Душите на Умрелите по тези Земи в които се вихрят) и по-късно, след дълго търсене бива открита затрупана с Камъни и Пръст в една Нива.След което губи Зрението си и придобива Дарбата си.

Фамилията и е Гущерова. Гущер-Влечуги-Змии.Библейската Змия. А Змия има една и съща Скрита Същност със Земя - ЗМ. Със самата Земя.

Връзката със Долния свят.Връзка с Духовете на Починалите,с Духовете на Мъртвите,с Причинителите на Болестите,и със Змията.

Феноменът,Дарбата на нашата Баба Ванга е рядко Съчетание на едновременно две Сили в един и същ Човек.Силата на Небето,на небесните Вестители,Силата на Благата Богиня,и Силата на Земята,на подземния Свят,на Душите на Мъртвите под Земята.

---

Какво е написал Ностра-Дамус за Месията според някои от Тълкувателите му,и моите Коментари към тях

Като се тълкуват Катрените му винаги трябва да се помни,че той е бил с юдeйска Кръв във Вените си,а това значи и с юдeйска така наречена Душа (защото всъщност юдeите нямат Душа в човешкия Смисъл на тази Дума,и на това Понятие).За юдaизма именно Кръвта е Вместилище на Душата.Независимо от това,че привидно изповядвал Католицизма,Начинът му на Мислене,Мирогледът и Менталитетът му са били юдeйски.

Според Тълкувателите му, „ще пламне въоръжен Конфликт,ако Човечеството не приеме Воденето на новата Месиянска Личност до 2012 Година. Точно 2012 Година е ключова дали Човечеството ще тръгне към Мир или разрушителна Война,и това зависи от Избора на Човечеството."

Да,това е така,нo не изцяло.Разрушителна Война и разрушителни природни небесни и земни Сили и Стихии е почти все едно и също.Резултатът накрая е все същия - Краят на сегашната Цивилизация.
---

„Миротворецът идващ от Изток."

Тези Думи се тълкуват грешно - като Човек роден в Близкия,или Далечния Изток,който ще въдвори Мира в Света.

Преподобният Муун както се вижда се е пробвал да се вживее в Ролята на Месията.

Но всъщност Думата Миротворец е компрометирана в наше Време,защото означава въоръжен Войник,който прави всичко друго,но не и да въдворява Мир в Страните където отиде.

Истинското Значение на Думата Миро-Творец е Творец на Света,Свят Творец.

Мир на руски е Свят,а думата Свят на български освен,че е Светът, е и Светец,Свят Човек.

Миропомазването е "Печат Дара Духа Светаго",Печатът на Дара на Светия Дух,Миро неслучайно е наречена Течността,Маслото с което се извършва Миропомазването.
Миротворец е Творец на самия Печат на Светия Дух и Творец на Света чрез Печата на Светия Дух.
---

Обикновено като се каже Изток,се резбират източните азиатски Страни.На това се надяват и ортодоксалните юдeи,като напразно очакват,че новият Месия ще се роди сред юдeите.Но не би.

Mюсюлманите от Близкия Изток също грешат като мислят,че Месията,Имaмът ще се роди,Скрития Имам ще се появи на Бял Свят в азиатския,в Близкия Изток.

Но се забравя,или по-скоро умишлено се пробва да се игнорира от Тълкувателите на Нострадамус,че и нашите бивши социалистически Страни се наричат Източна Европа.
Освен Близкия Изток и Далечния Изток има и Източна Европа,има и Източно Православие,има и Източни Mюсюлмани,Mюслюмани родени и живеещи в Източна Европа.

Зората и Слънцето идват от Изток,а това значи и от Източна Европа,от Източното Право Слово преди да стигнат до Запада където са наложени тези географски Понятия за Изтока и Запада.

---

“Ще обединява Религиите срещу Червеното (Комунизма)“.

Тълкуването,че Червеното олицетворява само Комунизма е грешно.

Червеното е прието да е Символ и на много други Неща,и основно на Агресията,мъжката Агресия.Писах за този Цвят в първата Тема за Старото.Става Въпрос за древното Значение на червения Цвят - всъщност Червеното е мъжкия Цвят,а Синьото е женския Цвят,а не обратното,както умишлено е наложено в Европа по-късно.

За юдaизма Червеният Цвят е Цветът на Греха.Точно заради това има Квартали на Проституиращи наречени „Квартали на червените Фенери",а не на сините Фенери примерно.Нострадамус като етнически юдeй е знаел това.

Всъщност Ностра-Дамус е имал предвид Обединяването на Религиите срещу Агресията,Разврата,Секса и Греха - да,така трябва да стане,ако Човечеството иска да оцелее сега.

И трябва да се обедини около Корените на древното най-старо Учение,както е казала и Баба Ванга.
А древното най-старо Учение е Учението на Майката.

Именно Майката на всички Богове,Духове,Деви,Хора и Сили е срещу Агресията и Греха и може да ги победи и унищожи.
---

Според някои от Тълкувателите му Нoстрадамус бил предсказал,че „Месията ще дойде под Името „Муун“. "

Това било добре дошло,както се казва за Корееца Преподобния д-р Муун,но Нострадамус имал съвсем друго предвид.

По-точно и той в Момента на Писането на Катрените си не е осъзнавал какво значат Предсказанията,които препредавал от Името на Майката и на Архаггел Михаил.

Муун е Moon,Луната.
А Луната е пряко свързана с Жените и с Божията Майка,Великата Майка на всички Богове.Богините на фазите на Луната са Мени.

Освен това Муун е Мана,всички Сили на Природата под Името Мана,и които Сили са единствено и само под Властта на Богинята Мана,която също е един от Аватарите и Проявленията на Великата Майка.

---

Според Тълкувателите на Нострадамус, „където и да отиде Месията ще благославя Семействата",които Тълкуватели както се вижда са Почитатели на преподобния Муун,или по-скоро д-р Муун се е вживял в Ролята ма Месията,като правел това,което уж бил казал Нострадамус.

Това Предсказание също е тълкувано грешно от Тълкувателите на Нострадамус и от Почитателите на д-р Муун.

Всъщност Покровителката на Семейството,Майчинството,и благославяща ги е именно Майката,Богинята Майка,Великата Майка на всички Богове във всички Религии и Култове.
Във всички езически Вярвания,във всички Религии винаги има по една,и дори по няколко Богини които покровителстват,пазят и благославят Семейството и семейното Огнище.

---

Един от по-съвременните Тълкувачи на Нострадамус е Индиецът Професор Кришнамурти от Град Бангалор Индия.

Неговите Тълкувания също са субективни в Частта в която смята,че Предсказанието относно Месията се отнася до Страна,Държава,понеже Нострадамус предсказал за Обект,или Субект Спасител в женски Род.

Кришнамурти погрешно смята,че Ролята на Спасителката е отредена на неговата Страна Индия.

Но това,до което е достигнал в Тълкуването си на някои Места от Предсказанието,е достоверно и вероятно.
Зависи от няколко Фактора,дали ще се превърне в Реалност това,което е разтълкувал Кришнапурти.

В своята Работа Кришнамурти използвал Първоизточниците,съдържащи Kатрените на старофренски.Появилите се впоследствие съвременни Преводи,както предполага той,изопачават Смисъла на Предсказанията.

(Което е така.
В такава Материя като Предсказанията е важна всяка Буква и Запетайка точно в оригиналния,в матерния Език на който е дадено Предсказанието,и в Езиците на които е преведено то по Волята на Случайността.)


Според тълкуването на Кришнамурти Нострадамус бил предсказал:

"Силу Любви даст великая Дама, уйдет от войны, шума и гама. Вестником мира станет она, пред нею отступит злость и война".

...Сила на Любовта ще даде Великата Дама която е Вестител на Мира,и пред нея отстъпват Злостта и Войната.

(Във Франция,където е живял Нострадамус,Дама наричат Божията Майка.
По чийто Епитет на Майката е и неговото Име Нотр Дам - Нашата Дама.
Нострадамус е полатинченото Нотр Дам.)

Точно Великата Майка на всички Богове е имал предвид Ностра-Дамус без да го осъзнава,предсказвайки за Великата Дама.

---

Нострадамус е бил Срам и Позор за Фамилията си,и нeдостоен да я носи.

Предсказанията му относно Месията,относно Великата Дама се промъкват в Катрените му под Диктовката на Великата Майка и против Волята му,и затова са толкова мъгливи и неясни.

Юдaизмът му диктувал да не понася и да не признава Дева Мария като Майка на Иса и като един от Аватарите и Превъплъщенията на Божията Майка,и чийто Епитет Ностра Дамус на латински е била Фамилията му.Въпреки че привидно изповядвал Католицизма като роден в такова покръстено Семейство,той като всички изповядващи юдaизма се е страхувал от Майката Мирием (Мария) и Сина и Иса ,.

Докато истинските Католици почитат Божията Майка,почитат Богородица и Сина и.

...На Нострадамуса поступали доносы, дескать, он высказывает еретические взгляды и симпатизирует зарождающемуся движению протестантизма.

За Нострадамус постъпвали Доноси,че изказва еретически Възгледи,и симпатизира на зараждащото се по това Време Протестантво.

Однажды на рыночной площади Ажена он увидел огромную толпу, собравшуюся вокруг монастыря августинцев. Молодой послушник отливал из свинца фигурки Богоматери, уверяя покупателей, что купив статуэтку добрый христианин получает благословение самой Девы Марии. Мишель раскритиковал монаха за изготовление идолов и порекомендовал ему изучить послания апостола Павла.

Веднъж на пазарния Площад в Ажен той видял огромна Тълпа,събрала се около Манастира на Августинците.Млад Послушник отливал от Олово Фигурки на Богородица,като уверявал Купувачите,че купувайки Статуетка,добрият Християнин получава Благословията на самата Дева Мария.
Мишел разкритикувал Монаха за изготвяне на Идоли,и му препоръчал да изучи Посланията на Апостол Павел.

Против культа Богоматери (Нотр Дам) по какой-то иронии судьбы выступил человек, носящий ее имя.

В другой раз Нострадамус заявил о своем желании выкинуть из храмов все иконы.

Против Култа към Богородица (Нотр Дам) по някаква Ирония на Съдбата се изказал Човек,носещ нейното Име.

Друг Път Нострадамус заявил своето Желание да изхвърли от Храмовете всички Икони.

Което показва определен,и то много силен атавистичен,адски Страх от Образите,Аватарите,Фигурите ,Лика,Превъплъщенията ,от божествената Сила,Могъщество и Величие на Божията Майка,на Великата Майка на всички Богове.
---

Точно такива покръстени в Католицизма Kриптoюдeи са Вдъхновителите,Инициаторите и Създателите на Протестанството.

Като толкова е бил против Почитта,против Култа към Дева Мария,е трябвало да смени Фамилията си.
С това Хулене той всъщност навредил единствено и само на самия себе си.Затова като Наказание от Божията Майка e загубил първата си Жена си и двете си Деца в Ажен.
---

353 пророческих четверостишия (катренов) о будущем мира до 3797 года были собраны в главы (центурии) по сто катренов. Четвертая центурия была неполной и содержала 53 катрена. 353 — символическое число. Именно столько дней было в обычном еврейском году.

353 Четиристишия (Катрени) - точно толкова са Дните в непълната Година в юдейския Календар.

Събрани в 3 Центурии по 100 Катрена,а Четвъртата с 53 Катрена.

Така,че тези му Изследователи,Тълкуватели и Последователи,които твърдят,че Четвъртата му Центурия е останала непълна,недовършена,значи,че нямат никаква Представа за Обекта си на Изследване,или по-скоро се пробват да прикрият юдeйската Връзка.

Нострадамус нарочно е написал Катрените си точно толкова на Брой колкото са,точно защото ги е писал в Течение на една непълна Година по юдейския Календар съдържаща в себе си 353 Дена.

---

Баба Ванга за Месията

„Всички Апостоли сега са в Движение,всички Апостоли са на Земята, тъй като Времето на Свети Дух настъпи."

Да,така е.Времето на Свети Дух настъпи.Апостолите и са тук на Земята.

В Светата Троица Бог,Син и Свети Дух Светият Дух е женското Начало - Великата Майка на всички Истинни Богове Духове,Деви,Хора и Сили.
---

„След 2000 г. няма да има Потоп.Предстоят ни Мир и Благоденствие.НО Човечеството трябва да познае и слуша Месиянската Личност."

Да,така е.Но както се казва,винаги има едно НО.

Човечеството трябва да познае,признае ,слуша и следва Месиянската Личност както е казала Баба Ванга и както е и според мен.

Ако искат Човеците да се спасят от „Потопа" като Синоним и Символ на Гибелта на сегашната Цивилизация и за да има Мир и Благоденствие.

След 2000г природните Катастрофи са все по-големи,по-разрушителни и по-всеобхватни.
Така е,защото Човечеството все още не е познало,припознало,признало и последвало истинския нов Месия.

---

Много Пъти според Спомените на Слушателите и,Ванга назовава новата Месиянска Фигура като *Осмият*,който ще донесе окончателния Мир между Човеците. Числото 8 тук символизира и новата Епоха която той ще доведе. Ванга завършваше така:

„Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния Мир на Планетата, но това ще е Началото на Края!”

Числото 8 е едно от Числата и Имената на Майката.Осмият също.
Осмият е и Признак за Поредност,и значи някой който е роден поред Осми в един конкретен Ден,на една конкретна Дата.

Освен това: Има нещо,което баба Ванга не е знаела,но го е виждала.

Виждала е Числото 8,и затова е казала „Осмият".
А 8 в Етруската Азбука е Знакът,Символът,Образът на нашата Буква Ф.

В Млечния път,в Центъра на Галактиката ни има гигантски Символ с Формата на 8 и на Ф едновременно.

И още:

Думата Осем според Канона ми за Еднаквите Съгласни има една и съща Скрита Огледална Същност с Думата Месия - СМ и МС.

Осмият е Огледалната Скрита Същност на Месията - с разменено Ляво и Дясно.

Месията е в Образа на Мъж според Очакващите го,Скритият Осми е в Образа на Жена.Лявото е Дясно,Дясното е Ляво.Представяното за Бяло всъщност е Черно,Черното е Бяло.Представяното за Синьо всъщност е Червено,Червеното е Синьо,Позитивът всъщност е Негатив,Негативът е Позитив.

Всички религиозни Мъже от почти всички земни Религии в които е застъпено Очакването на Месия,всички Теолози на тези Религии очакват така нареченият Месия да е в мъжки Образ.И всички те грешат.Подвежда ги типично мъжкият шовинистичен Начин на Мислене.

Осмия Месия е в женски Аватар,Дух,Образ,Тяло и Облик.

В огледалния Свят който разкрива Осмия всичко си идва по Местата - сегашното представяно за Добро от адските Идеолози на западната Цивилизация всъщност е адско Зло,

Всичко което е пробвано да се демонизира и охули от тези адски Идеолози и Демонолози на Запада,всъщност е Добро.

Съдът,Присъдата и Наказанието за Злото,за конкретното адско Зло е гарантирано.

Човечеството има Два Пътя: или само ще се изчисти от Злото и Носителите на това конкретно адско Зло,които го разяждат отвътре,и така ще се спаси от Наказанието,или ще бъде наказано цялото Човечество.Ако човешката Цивлизация няма вътрешни собствени Сили,и Помоща на Небесните Сили за да се пребори с това конкретно адско Зло и да оздравее,значи няма защо и да живее.

Значи идва Краят му.
---

Баба Ванга нарича Месиянската Личност и „Пришълец".

Става Въпрос за Думата за Пришълец на инглиш: Alien.
Alien има една и съща Скрита Същност според Канона с Luna - LN,и с Алиани.

Алиан е Ал-Ана,Ель-Ана.Ель е Божествени Сили,Могъщество,Величие,Ана е Майка - Алиен (Пришълеца) който е имал предвид Баба Ванга е всъщност Божествената Майка,Великата Майка.
---

Предсказанията и Пророчествата са един Вид Прогноза и Предупреждение. Kакво реално ще се случи зависи от Избора който правят Човеците подтиквани от Съдбата си.
Нострадамус,Ванга и другите Пророци и Предсказатели като Йоан дават Знаци и Ориентири за достигане до Истината в Пророчествата и Предсказанията им.
---

Самите Имена на Йоан,Нострадамус и Ваггелия са също Част от Предсказанията им.

Всички Предсказания са свързани с Името и Същността на този,който ги прави.
Казва се: Йоан предсказа еди какво си,Нострадамус предсказа това,Ванга предсказа онова.

Имайки предвид Значенията на Имената на Нострадамус и Ваггелия,горното Изречение звучи така:

Майката предсказа еди какво си,Божията Майка предсказа това,Благата Вест,Благата Богиня предсказа онова,Съдбата каза това.


---

Когато на едно Предсказание,на едно Пророчество,на едно Прозрение,на едно Откровение е съдено да се сбъдне,Съдбата затваря Очите,Ушите и Ума на Индивидите за които се отнася това конкретно Предсказание,за които се отнася това конкретно Прозрение,за които се отнася това конкретно Откровение,за които се отнася това конкретно Пророчество.

Тези Човеци не виждат Признаците на предстоящата Катастрофа,не чуват Гласа на Хората,които ги предупреждават,дори да ги чуят не разбират Смисъла на Предупреждението или го игнорират,и не правят нищо за да избегнат,или поправят собствените си грешни Замисли и Действия,които ги водят към Пропастта и Края предсказани в това конкретно Пророчество.

На този Вид Предсказания и Пророчества им е съдено да се сбъднат - те се самосбъдват с Помоща на Съдбата.

За много самосбъднали се Предсказания и Пророчества се разбира чак когато те вече са се сбъднали.

За много самосбъднали се Предсказания и Пророчества няма кой да разбере и разкаже,че са се сбъднали,защото не е останал никой жив Свидетел,за да ги помни,запише и разказва.

Споменът за тях е записан в Ефира,в Етера на Световното МатерЕнерхийно Поле и се приема чак от Хората от следващата Цивилизация.

Които Хора на свой Ред правят Предсказанията и Пророчествата си,и отправят Предупрежденията си към Човеците,към Народите,и към Цивилизациите.
Които ако не ги чуват,не ги слушат,не се вслушват в Съветите им или ги игнорират,не си вземат Поука,не се поправят,продължават с тъпо Упорство да повтарят Грешките си, да вършат Злодеянията и говорят Злословията си,значи са следващите Обречени на Унищожение и Изчезване.

 

---

Перед Концом Света последний Скрытый Владыка Времени (Сааиб аз-Заман) вернётся в Образе Спасителя.

 

---

Само тези които почитат истински,в Сърцето си Великата Майка на всички Богове и нейните земни Проявления,и са на Страната на Доброто,само тези които почитат Майката ще са Спасените от Небесния Съд,от Съда в Края на Времето.

Съдът,Присъдата и Наказанието за адското Зло,за адските изчадия са гарантирани и неизбежни,Краят на адското Зло,на адските изчадия е гарантиран,сигурен,близък,неминуем и неизбежен.

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь

Малките Тайни на Живота 13

Тайните на някои Думи и Понятия през Призмата на Буквалната Философия,разкрити с малко Думи

Буквална Философия и Българотракийска Кабала
Неведоми,Но-Видими са Пътищата на Словото


Търсачът и Тълкувачът на Думи

Природата на Думите. Думите на Природата.
Думите разказват сами за себе си.
Буквалните Думи в буквален Смисъл.
Буквалният Смисъл на Думите.

Името на Думата.Думата на Името.
Името на Името.Думата на Думата.


Свещеният Мъртъв Тюркско-Тракийски-Български Език
ПраРеч и ПраЕзик
ПраРечие - ПророчиеКанон за Еднаквите Съгласни:

Всички Думи които имат едни същи Съгласни Звуци и Букви,подредени в една и съща Последователност,имат една и съща взаимосвързана,взаимозаменяема и взаимно тълкуваща се Скрита Същност.
Всички Думи с едни и същи Съгласни Звуци и Букви принадлежат към едно Семейство.
По-важни са Звуците,и после Буквите с които са означени самите Звуци.
---

Канон за Двуликите Думи/Понятия:

Всички Двойки Семейства от Еднакви Думи/Понятия в чийто Скелет (Комбинацията от Съгласни) има двойствени Букви,са Двойки Семейства от Двулики Думи/Понятия,и имат взаимосвързана,и взаимно тълкуваща се Скрита Същност.
---

Свещена Простота


През Призмата на Българския Език се изясняват Тайните на другите Езици и на Народите приказващи на тези Езици.
Чрез Българския Език се разкрива Природата на Думите на всички Езици.

Чрез Българския Език се разкриват Тайните,Секретите,Скритата Същност и Смисъл на Всичко - на Времето,Мирозданието,Космоса,Вселената,Природата,Реалността,Живота,Миналото,Настоящето,и Бъдещето на така наречените човешки Цивилизации.

Българският Език е Ключов Език.
Българският Език е много Древен,Мъртъв,Тюркски,Тракийски и Свещен Език.
ПраЕзик,ПраРеч.АрхиЕзик,АрхиРеч.
ПраРечие - Пророчие.

Първоизточникът,истинската,древната Кабала е Българотракийска,Езикът на Кабала е Българотракийският,Тюркобългарският Език,както е Българотракийска,Тюркобългарска Богиня и Кибела,Кабиле - КБЛ.

Свещена Простота.
---


Увод и Въведение

Това са Тайните на някои Думи и Понятията наречени с тях,разкрити и публикувани от мен в Поредиците *Думи на Деня* и *Двуликите Думи*.

Докато ми хрумват,търся,откривам и пиша новите Думи на Деня с които попълвам и обновявам Списъците си с Еднакви Думи, (и които Думи сами по себе си си имат своето Значение за Деня в който ги публикувам), докато ми хрумват,търся,откривам и пиша Двуликите Думи,тези Тайни на Живота общо казано сами се разкриват пред Очите ми,щом видя от кое Семейство са новооткритите от мен Думи и Двойки от Двулики Думи.
Самите Семейства към които принадлежат тези Думи,сами разкриват Скрития им Смисъл и Скритата им Същност.

Думата *Малки* се отнася само до това,че тези Тайни ги разкривам с малко на Брой Думи.
Самите Тайни са също толкова големи и значими,колкото и всички други Тайни които разкривам тук в тази Тема за Третото Пророчество,и на които посвещавам по цял,или по няколко Материала и Поредици.

Тези „Малки" Тайни ги събирам тук в тази Поредица от Материали под Заглавието *Малките Тайни на Живота* за по-добра Прегледност.

Всички Велики Тайни на Живота са гениално и величествено прости,колкото гениално и величествено Прост е и Животът.

Всички Тайни на Понятията,на Мирозданието,на Живота са Скрити в самите Думи с които са наречени.
Но тези Тайни се разкриват единствено и само през Призмата на Свещения ключов наш Българотракийски/Тюркобългарски Език.

Свещена Простота.
---

Разбира се,че много Тайни на Думите,много Тайни на Живота ги оставям засега неразкрити,макар,че ги виждам.
Който има Очи ще ги види и открие,който има Ум ще ги разбере и разкрие сам.
---

163. Една от Тайните на Тракийската така наречена Цивилизация

ТРКСК Тракийски,Тракийска,Тракийско,Тракийския,Тюркски,Тюркска,Тюркско,Тюркския,

Думите и Понятията Тюркски и Тракийски имат една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни.

Така е.Траки и Тюрки всъщност са един и същи Народ от една и съща тюркска/тракийска Канаанска кръвна Линия.

Ние - Българите и съвременните Траки - Тюрки (Турци) сме от една и съща Кръв и Потомци и Наследници на Траките/Тюрките.И точно заради това нашите Народи се чувстват духовно близки,сродни и свързани.

Точно определени юдeйски Клики от „Историци,Етнолози,Траколози,Аркеолози,Културолози" и тем подобни Лъже-лози постоянно са се пробвали,и все още се пробват да изопачат, „пренапишат" Историята,да заличат Фактите,Следите,Свидетелствата водещи към общите ни Корени,към общата ни Кръв,към общия ни Генотип,и систематично се пробват да всяват Раздори между двата Народа.

По същия Начин се пробват да изопачават Историята и на други Народи,и се пробват да ги скарат помежду им.

Толкова са жалки в Страха си,че Истината излиза наяве въпреки Пробите им,че чак са смешни.Заради тези си Проби (а и не само за това) са наказани и наказвани от всички Богове,Духове и Сили,и от Майката на всички Богове,Духове и Сили.

Тракийската Цивилизация никъде не е изчезнала,тракийският Народ никъде не е изчезнал,ами си е жив,здрав и силен,и ще пребъде.

За Разлика от Юдeите.
---

165. Тайната на Чиновниците

СНВНК и ЧНВНК

СНВНК Сановник,Сановника,Съновник,Съновника,

ЧНВНК Чинивник,Чиновника

Съвременнте Чиновници са предишните Сановници в кралските и Царските Дворове.
Така по Дефиниция на самата Дума няма как да служат на Народа,а служат на Началниците си.
---

166. Тайната на Свещените


СВСТН и СВШТН

СВСТН Съвестно,Съвестен,Съвестна,Съвестни,Съвестния,Свястно,Свестен,Свястна,
Свестни,Свестния,

СВШТН Свештен,Свештена,Свештено,Свештени,Свештения,

(Буквата Щ е изкуствена,Комбинация,Лигатура от Ш и Т,добавена e по-късно в Азбуката ни,и е Проба за изкривяване на Същността на Думите.
Същността на Думите в които има Щ се разкрива когато са написани със ШТ.Скритата Двулика
Същност на много Думи се изяснява само когато се напишат със Ш и Т вместо със Щ.
Затова използвам тази Комбинация ШТ за Замяна на Щ винаги където е необходимо.)

Именно,точно,само и единствено Съвестните,Свестните и Свястните - тоест всичко,независимо какво, което притежава,в Същността на което има Съвест,Добро и Морал са Свещени.

Всичките зли Индивиди,всичкото Зло на Земята което се е пробвало да се самообяви за „Свещено" ,като се е пробвало да се самонарече със Свещени и Божествени Думи и Имена от различните Култове,Вярвания,Митологии и Религии,и така се е пробвало да злоупотреби с Тях,буквално се саморазкриват,саморазобличават,самоубиват,саморазрушават,самоизтребват и самоунищожават.
Буквално казано,в буквален Смисъл.

Моралът е Мерилото във Везните на Небесния Съд,Моралът е Мерилото на Кантара на Свещения Небесен Съд.
---

167. Тайните на Шефа и Ошафа

СФ и ШФ

СФ София(Мъдрост),Софа,Софи,Суфи,Суфии,Сейф,Сейфа,Safe(Пазене),
Saf(Ред,Строй,Редица,Чисто,без Примеси,девствена Чистота,чистото божествено Понятие и Разбиране за всичко,Простодушие,Простосърдечност,Добродушие),

ШФ Шеф,Шефа,Ошаф,Ошафа,Шифаа(Оздравяване,Излекуване),

София,Саф е Шефът на всичко и всички.

Единствено и само мъдрият Ръководител на независимо какво може да бъде наричан Шеф.
И другото Лице на Шефовете - противоположното на Мъдростта - Глупост.Което е много по-често срещаното.И така Думата „Шеф" е придобила и подигравателен Подтекст.

Яжте Ошаф за Здраве и Мъдрост.
Неслучайно на нашите обредни и празнични Трапези неизменно има и Ошаф.
---

168. Тайната на Внушенията

ВНСН и ВНШН

ВНСН Внасяне,Внесен,Внесена,Внесено,Внесени,Внесения,Вносен,Вносна,Вносно,
Вносни,Вносния,

ВНШН Внушение,Внушения,Външно,Външен,Външна,Външни,Външния,

Няма Самовнушения.Всички Внушения са външни,внушени отвън,от някой друг.Самовнушението е последващо Действие,Резултат и Следствие на външно Внушение.
---

169. Тайните на преносния Смисъл на Думите и на „Любителите" им

ПРНСН и ПРНШН

ПРНСН Принасяне,Принесен,Принесена,Принесено,Принесени,Принесения,Пренесения,
Пренесен,Пренесена,Пренесено,Пренесени,Преносен,Преносена,Преносено,Преносени,
Преносения,Преносно,Преносна,Преносни,Преносния,

ПРНШН Приношение,Приношения,

„Любителите" на Приношенията, „Любителите" на принасянето на Жертви (в буквален и в преносен Смисъл) са и Любители на преносния Смисъл на Думите.

Преносен Смисъл се пробват да придават на Думите тези,които се пробват да „жертват" буквалния,истинския Смисъл вложен в Думите,като се пробват да ги изопачават,преиначават и да им придават смислови Значения и Символика които тези Думи и Понятията наречени с тях нямат.Пробвайки се да ги наричат Символи и Метафори и така нататък с всякакви измислени Части на Речта.
Това си е буквална Проба за изопачаване на Действителността,и изкривено,изопачено,субективно Възприятие и субективна Интерпретация на обективните Действителност и Реалност.
---

171. Тайните на Щурците и Историците

СТРЦ и ШТРЦ

СТРЦ Старец,Стареца,Старци,Старица,Старици,Историци,

ШТРЦ Штурец,Штуреца,Штурци,
---

СТРЧ и ШТРЧ

Старче и Штурче

Следващият Път когато чуете Свиренето на Щурчетата,си спомнете,че това са Гласовете на древните Старци и Старици разказващи ви Историите на Живота.
А ако разбирате Езика им,ще научите Тайните и поучите от Опита им.

Щурец в Дома ви - Стар Дух,Дух на Старец или Старица от Рода ви пази Дома ви.

Само и единствено Старите Хора - Старици и Старци са истинските Историци.Те са живата История,живата Памет,живите Спомени на Рода ви,Пазители и Разказвачи на Историите за Миналото.
---

172. Тайните на Досиетата

ДС и ДШ

ДС Аидос(Невидим,едно от Имената на Хадес - Богът на Света на Мъртвите в древногр.Митология),Досие,Досея,Досей,Досее,Ядоса,Ядосай,

ДШ Душа,Души,Доуш(Раждане),Диша,Дишай,Удуша,Удуши,Адаш(Съименник),
Идеш,Идеше,Ядеш,Ядеше,Душ,

Каквото е Душата на всеки,такова е и Досието му в Небесните Тефтери.Досието за Живота на всяка Душа се записва в Книгата на Небесния Съд,и се съди според нея всеки Път като му дойде Времето.

Тези които се пробват да правят Досиета на Човеците,значи се пробват да обсебят Душите им.Заради което са наказвани от Небесния Съд.
---

173. Тайните на Съвестта,Благосъстоянието и Свещите

СВСТ и СВШТ

СВСТ Съвест,С-Веста,Съвестта,Съвести,Свасти(Благосъстояние),Свестя,Свести,Свистя,
Свисти,Освестя,Освести,

СВШТ Свешт,Свешта,Свешти,Сивеешт,Сивеешта,Сивеешто,Сивеешти,Сивеештия,

Всяка една запалена Свещ по Света е една будна Съвест.
Всяка запалена Свещ по Света е в Чест на Богинята Веста.

Само и единствено Хората със Съвест,само и единствено Свестните Хора са под Покровителството на Богинята Веста,и имат Правото да притежават Благосъстояние.

Паленето на Свещи на „романтични Срещи и Вечери" ,паленето на Свещи в сатанински Ритуали,паленето на Свещи в религиозните Центрове на една конкретна адска Религия няма как да замести Липсата на Съвест.Всички те са лишени завинаги от Благосъстояние.
---

174. Тайната за Лъжите на Шатана

СТН и ШТН

СТН Истина,Истини,Устна(анатом),Устни,Устен,Устна,Устно,Устни,Устния,Стена,Стени,
Stone(Камък),Стан(Лагер),Стан (Място,Страна),Стон,Остен,Остена,Остени,Остани,Сетне,
Остана,Стани,Стана,Сатен,Сатена,Сутиен,Сутиена,Сутиени,Астения,Стайна,Стайно,Стайни,
Стайния,Стена(издаване на Стонове),Стене,Стаен,Стаена,Стаено,Стаени,Стаения,Стоене,
Суетен,Суетна,Суетно,Суетни,Суетния,Стенния,Усетен,Усетена,Усетено,Усетени,Усетения,
Сетен (Последен),Сетна,Сетно,Сетни,Сетния,Астана(Столица),Астане(Болница),

ШТН Шатан(Сатана),Шейтан(Шатан),Штаньи(Панталони),Stein,(Штайн,нем.Камък),
Шетня,Шетане,Шитна,Шитни,Штение(Желание),Штения,

Думата Сатана е нагла Лъжа.

Вижда се защо от Легиона на Шатана,Слугите на Шейтана толкова много се страхуват от Истината,и се пробват да я „манипулират" ,изопачават,подменят и прикриват.Истината разкрива истинската им адска и зла Същност,и разкрива истинското им Лице.

Личи и Пробата им да сатанизират и демонизират Истината - истинското Име на така наречения Сатана в западните Езици също е Шатан както си е на юдeйски,но са го „превели,транслитерирали",пробвали се да го наложат като Satan.
---

175. Тайната на Братята и Братствата

БРТ и ВРТ

БРТ Брат,Брата,Братя,Оборот,Оборота,Обороти,Обрат,Обрати,Барут,Барута,Бурята,Бурите,
Берат,Берете,Оберат,Оберете,Обират,Обирайте,Бирата,Бирите,Бурията,Буриите,Бурето,
Бурета,Броят,Броите,Бройте,Оборят,Оборете,Борят,Борете,Аборт,Аборта,Аборти,

ВРТ Вярата,Врата,Ворота(Врата),Врат(Шия),Аварията,Авариите,
Врут(Лъжат),Верят(Вярват),Вирът,

Неслучайно Обръщението „Брат" се използва сред Монасите от един и същи монашески Орден например,сред борещите се за една Кауза и в така самоназвалите се „Братства".
Братя са тези които изповядват една и съща Вяра,едно и също Верую,една и съща Кауза,и сред тези които се пробват да поддържат и изповядват едни и същи Лъжи.
---

176. Великата,Могъща и Мощна Тайна на Същността

ССТНСТ и СШТНСТ

ССТНСТ С-Стойност,С-Истинност,

СШТНСТ Съштност(Същност),Съштността(Същността,


Сега разбирам,сега си давам Сметка защо Думите Същност и Всъщност,и Словосъчетанието Скрита Същност са едни от основните,съществените,ключовите Думи в Материалите ми.

Всъщност Думата и Понятието Същност буквално значи С-Истинност и Със-Стойност.
Така разкривам истинската Същност,истинската Същина,истинската Природа на всичко за което пиша,a Тайните които разкривам са обективната,натуралната,неутралната,буквалната Истина.
---

177. Тайната на Вещите

ВСТ и ВШТ

ВСТ Веста(Богиня),Вест,Вестта,Вести,Висота,Висоти,Авеста,Васту(Шастра),
Vesta(Кибрит),Весит(Тежи,Претеглено),Вист,Висят,Висете,Увесят,Увесете,Овесът,
Виста(Прима Виста,на един Дъх,от Първия Път),

ВШТ Вешт(Опитен,Можещ),Вешт(Предмет)Вешта,Вешти,Вештая,Вештае,Увештая,Увештае,
Ваяшт,Ваяшта,Ваяшто,Ваяштия,Ваяшти,Виешт,Виешта,Виешто,Виешти,Вашият,Вашата,Вашето,
Вашите,Ваште,Овоштия,

Само Богинята Веста,Пазителката на Свещения Огън е Веща и може да вещае.
Според Канона за Еднаквите Съгласни Весталка - ВСТЛК буквално значи ВСТ-ЛК - Веста-Лик,Ликът на Веста.

Последният Император на Римската Импеирия Теодосий Флавий е последен точно защото е бил Мракобесник,загасил свещения Огън на Рим и закрил Храма на Веста в Рим.

Има Проба за Злоупотреба с Името и - една така наречена „Медия" се е самонарекла „Вeсти" под уж Предлога,че Думата Вести значи и Новини.
---

178. Тайната на Дъба

ДВ и ДБ

ДВ Дева(Девственица),Деви,Dev(Велик),Дева(Бог),Деви(Богиня),
Даава(Съд),Довея,Довее,Довей,Довя,Дива,Див,Диво,Диви,Дивия,Удивя,Удиви,Дава,Давай,
Удава,Две,Удвоя,Удвои,Одеве,Давя,Дави,Удавя,Удавяй,Удави,Deve(Камила),
Идва,Идвай,Дева(Зодия),

ДБ Дъб,Дъбя(Дъбене на Кожа),Добия(Придобиване),Добие,Добий,Доба,Доби,
Доубия,Доубий,Доубие,

Неслучайно Дъбът е Свещено Дърво във народните,в езическите Вярвания на много Народи от древни Времена до днес.
Тюркското Име на Дъба - Меше е двулика Дума на Месия,Небесен Пратеник - МС и МШ,а българското Дъб е Двулика Дума на Дева - ДБ и ДВ.

Всички Явления на Дева Мария във Град Фатима в Португалия през 1917 са в Клоните на Дъб.
---

179. Тайната на Доверието

ДБР и ДВР

ДБР Добро,Добър,Добра,Добри,Добро(Изобилие,Богатство),Одобря,
Одобри,Дебри,Добира,Добирай,Добера,Добери,

ДВР Доверие,Доверя,Двери(Врати,Порти),Дувар(Стена),Дувара,Двор,Двора,Двори,

Доверие и Добро са двете Лица на една и съща Същност.
Доверие може да се има единствено и само на добрите в Същността си Хора.Неслучайно добрите Хора са наричани и заслужаващи Доверие Хора.

Индивидите които се пробват да злоупотребяват с Думата Доверие,като постоянно питат другите: „Имаш ли ми Доверие?",или се пробват да ги убеждават: „Имай ми Доверие" , „Можеш да ми имаш Доверие,можеш да ми се довериш,довери ми се" , подсъзнателно и съвсем съзнателно се пробват да ги „манипулират" ,да ги лъжат че самите те са добри Хора на които може да се има Доверие.Което няма нищо общо с истинската им лоша и зла Същност.„Целата на Занятието" им е да се пробват да злоупотребяват с доверилите им се за каквото и да било Човеци.

Същите тези зли и лоши Индивиди по аналогичен Начин са се пробвали да злоупотребят и с латинската Дума за Вяра,Доверие - Кредо,като са нарекли Заемите с Лихви с които се пробват да зарибят и заробят Длъжниците си - „Кредити".
Думата Кредит има една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни с Думите Крадат,Окрадат,Крадете - КРДТ.
---

180. Тайните на Кабаретата

КБР Кубера(индуистки Бог на Богатството),Кабир(Велик),Кабир(Гроб),Кобра,Кобри,Кобур,Кобури,
Кабара(Кабърче),Кабари,Кибар(Благороден,Знатен),Кубра(Възвеличен/а),

Личи Пробата да се вкарат Кабаретата - „развлекателните" Зеведения на Разврата в Семейството на Кубера.
Никаква друга смислена Етимология няма за тези Шантани - точно така ги нарича Народът,а не Кабаре.Шантан и Шантонерки от Шатан - Сатана.

Личи Пробата да се вкара и така нареченото „Кибер Пространство" в това Семейство.
---

181. Тайната на Сурогатите

СРГТ Сурогат,Сурогата,Сурогати,С-Рогатия,

Всички Сурогати са от Рогатия,както казва Народът ни,тоест са Дело на Слугите на Шатана.
Цялата тая Индустрия бълваща Сурогати и Фалшификати едва ли не на всичко - от Храни до Изкуство,включително всички Храни с “Подобрители" и тем подобни,включително и на така наречените „сурогатни Майки" е Дело на Ада.

Няма как Майката да е сурогатна.
Именно тази чиято е Яйцеклетката,и тази която износва Плода,и ражда Бебето си е истинската Майка на Детето.Независимо по какъв Начин е заченала,или пък Яйцеклетката и е взета и вкарана в друга Утроба.
---

182. Тайният Зов на Живота

ЖВ и ЗВ

ЖВ Жив,Живо,Жива,Живи,Живия,Живя,Живея,Живее,Живей,Оживея,Оживее,Оживей,
Оживя,Живу(Живея),Живва,

ЗВ Зов,Зова,Зови,Зове,Изява,Изявя,Изяви,Заявя,Заяви,Завия,Завие,Завий,Извия,
Извие,Извий,Язва,Язви,Уязвя,Уязви,Завее,Завей,Зейва,

Неслучайно има устойчиви Изрази като: „Зовът на Живота" и „Животът ни зове".
И неслучайно се казва,че трябва да се избягва да се споменават,трябва да се избягва да се приказва за лоши Неща.

Да се назове Нещо,да се даде Име на Нещо,да се зове Името на Нещо,независимо какво,значи да се призове към Живот,да се извика към Живот,да му се вдъхне Живот.
Като „Призоваването на Духове" примерно.

Зов и Жив са Две от Лицата на една и съща Скрита Същност,която има и други Лица.

А тия,които „много си падат по Живота" , и които са „го ударили на Живот" (в които Изрази Животът е пробван да бъде опорочен и сведен само до Наслади,Забавления,Разврат и Удоволствия) стават Язваджии - Животът ги уязвява.
---

183. Тайните на Завета

ЖВТ и ЗВТ

ЖВТ Живот,Живота,Животи,Живот(Корем),Живият,Живата,Живото,Живите,Живеят,Живейте,
Оживеят,Оживейте,

ЗВТ Завет(Съвет,Наставление на Дедите),Завета,Завет(закътано Място),Завеят,Завейте,
Завоят,Завоите,Извият,Извийте,Завият,Завийте,Зовът,Зоват,Зовете,

Да се живее според Завета на Дедите буквално значи да се живее според Живота и Наставленията на Дедите,така както те са живели,и според Опита,Мъдростта и Знанията натрупани и минали Проверката на Живота и Времето,от Дедите,от Предците през техния Живот.

Буквално самият Живот диктува тези Завети.

Така Животът на новите Поколения има Шанс да бъде на Завет (закътано Място) - опазено от Бурите и Ветровете на Времето.
Загърбилите,отреклите,забравилите Заветите на Дедите си (то си зависи и какви са били Дедите,и дали е заслужавало да бъдат почитани Заветите им),се помитат от Бурите и Ветровете на Времето - в буквален и в преносен Смисъл.

Библейските Стар Завет и Нов Завет буквално значат Стар Живот и Нов Живот - чрез Новия Завет все едно се е пробвало да се даде Нов Живот на библейските Писания.
---

184. Тайните на Злобните

ЖЛБ и ЗЛБ

ЖЛБ Жалба,Жалби,Жлеб,Жлеба,

ЗЛБ Злоба,Злобее,Злобей,Залюбя,Залюби,

Най-много се жалват от Живота си,от Съдбата си,и от всичко и всички злобните в Същността си Индивиди,със злобни по Рождение Характери.Понеже самите те са зли и злобни с Околните,и мислят,че и всички други са зли и се отнасят зле с тях.Разсъждават от „собствената си Камбанария" както се казва.И съвсем справедливо получават това което очакват - лошо Отношение от Човеците,и Наказанията на Съдбата,Боговете,Духовете и Силите.

И се завърта омагьосаният Кръг - те се жалват от,държат се зле с Околните,и хулят Боговете,те в Отговор им отвръщат със същото,и с Проклятие,Осъждане и Наказания.Както казва Народът ни: Каквото повикало - такова се обадило.

Злобните вместо да се жалват от Живота и Съдбата си,по-добре „да ходят да се гръмнат" както остроумно казва Народът ни.
Те трябва да се вгледат във,и да се пробват да променят себе си - Характерът е Съдба.Лош и злобен Характер - лоша и злобна Съдба.

И точно злобните страдат (много ясно защо - та кой нормален Човек ще обича зъл в Същността си Индивид) от нещастна,несподелена,изпепеляваща ги отвътре,тровеща Живота им,и често докарваща ги до Умопобъркване и Самоубийство „Черна Любов".
Както я наричат нашите стари Хора - Кара Севда.
---

186. Още една от Тайните на Гаднярите
Тест за Гадняри


ГДН и ХДН

ГДН Година,Години,Годен,Годно,Годна,Годни,Угоден,Угодна,Угодни,Угодно,Гадаене,
Гадина,Гадини,Гаден,Гадно,Гадна,Гадни,Гадене,

ХДН Ходене,Ехиден,Ехидна,Ехидно,Ехидни,Ехидния,Ехидна(Животно),

Гадно и Ехидно са две Лица на една и съща гадна и зла Същност.

Само злите,гадните в Същността си Индивиди се „усмихват" ,хилят ехидно,и правят ехидни Подмятания и Забележки.
Като видите ехидна „Усмивчица" върху „Лицето" на,и чуете някоя ехидна Забележка от някого в Обкръжението си по Адрес на когото и да било,за каквото и да било,можете веднага да му поставите Диагнозата: Гадняр.
И да го сиктирдосате,и да имате едно Наум да си нямате Работа с него,както прямо,точно и цветисто се изразява Народът ни.
От такива ехидни Гадняри няма да видите нищо Добро.

На добрите в Същността си Хора дори и през Ум не им минава Мисълта да се държат гадно и да се хилят,подхилкват ехидно.

Хилене е равнозначно на,има една и съща Скрита Същност с Хулене - ХЛН. Хуленето също като Хиленето е запазен „Патент" на Гаднярите.
---

187. Още една от Тайните на Наглите

ГЛ и ХЛ

ГЛ Аггел,Аггела,Аггели,Агел,Агела,Агели,Гюл(Роза),Гюль(Смей се),Гало(оптически Феномен около светещ небесен Обект),
Ъгъл,Ъгъла,Ъгли,Галя(Погалвам),Гали,Гол(в Спорта),Гол,Голи,Голо,Гола,Голия,Иглу,
Гулия (земна Ябълка),Игла,Игли,Гель(Ела,Идвай),Гел(козмет.Продукт),Гуляя(Разхождам се),
Гуляе,Гуляй,Гьол(Езерце),Гьола,Гул(Шум),Гала(Вечеря),Гюлле,Геула(Избавление),
Гайле(Грижа),Оголя,Оголи,

ХЛ Хел(Богиня на подземния Свят на Мъртвите в сканд.Митология),Hell(Ад),
Хало,Holy(Свещен),Хал,Хала,Хали,Хула,Хули,Хелий,
Hill(Хълм,Височина,Могила),Hello(Здравей),
Hull(Корпус на Кораб и Танк),Хуля,Хала(юд.обреден,празничен Хляб),Хол,

Класически Пример за двулични и антагонистични в Същността си Думи и Понятия - Аггелите и инглиш Ада.

Християнският Термин „Ангели" всъщност е нагла Проба за Подмяна на истинския Термин за тези небесни Сили - Аггели.
---

188. Тайната на Нахалните

НГЛ и НХЛ

НГЛ Ангел,Ангели,Аналог,Аналога,Аналогия,Аналогии,Engel(Пречка),Angle(Англи),
Англи,Нагъл,Нагла,Нагло,Нагли,Наглия,

НХЛ Нахал(Нахален),

Наглите са нахални,Нахалните са Нагли.
„Чрез Нахалство към Прогрес" е „Девиз" на Наглите.

Наглите и Нахалните „разбират" само от Бой по Мутрите,както прямо,точно и колоритно се изразява Народът ни.

На зла Круша - зъл Прът.Също точна и правдива народна Пословица.
---

****************************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhiа,Tema,Izhor,Domino,Bile,Salma,Isida,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,ManySara,Ясновидие,Feeriya,Fatimun,Maystoriya,Ggala,Сказания,Xora,Motori,Vesta,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Seba,Fatum
**********************************************************************************************

 


Изработка violeta.bg