Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016 (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
#10126
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 12015
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Сурогатни Избори 2016

Държавата и Марката България,и сурогатните уж „Българи“
Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Историци,Медии,и т.н.


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Всеизвестен Факт е,че зад всички Проби за дестабилизиране на,и за загробване на Властта в различните Страни,както е и в Случая с нашата Страна,включително и чрез вoенни пpеврати,включително и чрез фалшифицирани и опорочени избори,включително и чрез внедряване и инфилтриране на членове на така наречените „тайни,мистични,окултни и тем подобни" ,а всъщност адски,престъпни,сатанистки юдeйски общества в държавните и силовите Структури,и в различните така наречени власти на всички нива,включително и много харатерно,в съдебните и в законодателните власти,неизменно излиза наяве юдeйската адска Следа.

Пробите за Злоупотреба на юдeите с 18/666 и с 18-стите Дни,е една от най-съкровените и гадните им Тайни,
и Тема Табу дори сред самите юдeи.Злоупотребяват,злоупотребяват,и то масово с 18/666,но предпочитат да не говорят за това,и не си го признават открито.
Доказателствата за тези Злоупотреби са навсякъде и във всички Страни където юдeите са се намърдали,и във всичко до което са се докопали,и са пред Очите на всички.

Така наречената „обществена Тайна" ,а всъщност адски сатанистки Заговор срещу Човечеството сред етническите юдeи в различните Страни,независимо под каква Националност се пробват да се прикриват.
Тази Тема Табу за 18/666 е един Вид Кутията на Пандора.
И Разкриването и Разгласяването на тази Тема Табу за 18/666,е един Вид Отваряне на Кутията на Пандора.
Буквално и Съдбоносно Казано.

---


Отговорът на Въпроса,защо Българите имат вярното Усещане,че „Държавата България“ ,а всъщност така наречените държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции и т.н,се държат с тях като Мащеха,а не като Майка образно и по народному Казано,е много простичък,лесен и ясен:
Защото тези държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции,Партии и т.н,почти всички държавни Постове,почти цялата държавна Администрация,Местата на почти всички така наречени държавни Служители на Щат,самото Понятие Държава в България,са пробвани да бъдат загробени,превзети,прихватизирани,заети,подменени и извратени отвътре с Измама от eтн.юдeи мимикрирали,и маскирали се като уж „Българи“,и като едва ли не „Лицата на Държавата и Страната България“ .
И от етн.Българи,които по някакви Начини са обвързани със етн.юдeи,включително и чрез сексуални и брачни Връзки,или зависими финансово,или чрез Шантажи от юдeйската Клика.


И които всъщност мразят,презират,ненавиждат,завиждат на,и се страхуват от Българите и Българския Народ.И които,много ясно,че се отнасят с Българите враждебно,като с чужди,като Мащеха,както се изразява Народът ни,а не като Майка,образно,и пак по Народному Казано.И които се пробват да окрадат,ограбят,разпродадат и източват Държавата по всякакви,включително и чрез уж „законни" мошенически,подмолни и престъпни Начини.
И точно тези сурогатни уж „Българи“се пробват публично да крещят най-високо за „Майка България“ ,да се тупат по Гърдите,че са „Българи,Нациoналисти и Патриоти“,и как били готови да я защитават...от Българския Народ,от Приятелите на Българския Народ,и от духовно и кръвно Близките и Братските на Българския Народ Народи,като Руcкия и Турcкия Народи например.А като останат насаме със Себеподобните си,кроят поредните Заговори,престъпни Схеми,и Планове,включително и законодателни,за загробване на Властите,и за Ограбването на Страната и Народа и.

Тези сурогатни уж „Българи“се пробват да се изкарват по-Българи от Българите.А всъщност са само Сурогати,Имитация,Фалшификати,Карикатура,Гротеска и Пародия на Българите.
Един от „любимите“ им Изрази е: „Ние Българите“ ,и Продължения към Израза от Рода на: „Ние Българите сме...“,и почват да описват собствените си Пороци и Недостатъци - мързелива,нещастна,болна,тъпа,корумпирана,мошеническа,калпава,престъпна,намаляваща,
изчезваща и т.н Нация.

И точно те са се пробвали да подменят и преименоват почти всичко Държавно и Народно с Национално - вместо Държавни Герб,Знаме и Химн,с „национални“ такива,и така нататък с всички Държавни и Народни Символи,Притежания и Собственост.И точно те са се пробвали,и продължават да се пробват да прихватизират,загробят,и унищожават Държавността,държавните Институции,Предприятия и Икономика.

И точно те се пробват да критикуват и оплюват Държавата,и държавната Власт като такива - колко била лоша,като разграден Двор,корумпирана,къде била Държавата,че в България нямало Държава,че във всички други Държави имало Мaфия,пък в България Мaфията си имала Държава,и тем подобни.
Типичното за етн.юдeи шизофренично Поведение,и Проба за прехвърляне на собствените си Престъпления върху Обекта на Престъпленията си.Крадците викат „Дръжте Крадеца“ .

Точно етн.юдeи мимикрирали като уж „Българи“ с Пяна на Устата се пробват да убеждават българския Народ,че за България уж няма Алтeрнатива освен „eвр(оп)ейския и еврoатлaнтическия Път за България“ , и „демократичните и европейските Ценности“ .Защото Властта в така наречения Еврoпейски Съюз и в Нaто също са загробени от етн.юдeи маскирали се под различни Националности. И за пореден Път се пробват да докарат поредната национална Катастрофа за Страната,като Член и Baсал на обречената да загуби следващата Война западна и западаща Европа.

Точно етн.юдeи във Властта,мимикрирали като уж „Българи“ вкараха Страната в тези антибългарски и антинародни Организации,съвсем умишлено и злонамерено пренебрегвайки Волята на Народа,и без да го питат на Рефeрендуми.


Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавност,Гражданство,Етнос,Народност с така наречената Националност,и Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавна Власт,и на Кого принадлежи Властта в Страната.

Проба за пълна Подмяна на Понятията Що е то българско Гражданство и български Етнос,Народност,Народ,Род и Произход,с Националност.Няма как eтн.юдeи нeлегално и подмолно,криейки,че са такива,и пребиваващи в България,под Предтекста,че са с българско Гражданство,да се представят за уж етн.Българи,и да се пробват да управляват Държавата на българския Народ.
И така да се пробват да приписват всички свои Пороци,Престъпления и Недостатъци върху българския Етнос.Злодеянията,Престъпленията,Пороците,Недостатъците и Греховете на юдeите са пробвани да бъдат прехвърлени и приписвани върху Българите,които така са пробвани да бъдат превърнати в изкупителни Жертви.
Не Българите са корумпирана,крадлива,мързелива,мошеническа,престъпна,болна,нещастна,зла,
русoфобска,туркофoбска,мафиoтска и т.н Нация,а етн.юдеи представящи се за уж „Българи“ .

И в същото Време същите тези етн.юдеи маскирали се като уж „Българи“ се пробват системно,нагло,безочливо и цинично да злоупотребяват с Добрината,Доверчивостта,Великодушието,Благородството,Трудолюбието и Търпението на българския Народ.
И нагло,безочливо и цинично се пробват да твърдят,че видите ли,уж Народът сам си бил виновен за продажните и калпавите Политици които го управляват,защото уж сам си ги бил избирал на Изборите.
Което е нагла и цинична Лъжа - Министрите,Бюрократите,Чиновниците,Служителите и т.н из разните Министерства,Агенции,Структури,Системи,Институции,Органи и т.н,тоест точно тези които са се намърдали в държавната Власт,в така наречения държавен Апарат,на така наречената държавна Хранилка,и се пробват системно,нагло и цинично да злоупотребяват с нея и да я източват,не ги избират Гласоподавателите.

Пак има уж „български" Политици,които всъщност са етнически юдeи които пак се пробват да „яхнат" народното Недоволство за да се пробват да загробят пак Властта.
Такива уж „български" Политици с уж „български" Имена има във всички Партии и уж „граждански и неправителствени" Организации.
Независимо от това като какви са се пробвали да се пребоядисат - „червени" , „сини" , „тъмносини" , „светлосини" , „жълти" , „оранжеви" , „зелени" ,„пембени" ,и така нататък с всички „партийни" Цветове.Включително и в уж етническата Партия на българските Турци - ДПС и Разклоненията и.Така под „Прикритието" на ДПС се пробват да петнят и очернят и самия Народ,и се пробват да настройват Българи срещу Турци.И опорочават и развращават самата Политика,Политиците и политическите Партии като такива.

Точно заради юдeите намърдали се в Политиката,Думата и Понятието Политик е станала Нарицателно за,и Синоним на крадлив,подкупен,продажен,лъжлив,циничен,нагъл,порочен,аморален,безсъвестен и безчестен Мошеник,който е Враг на,и работи против Интересите на Народа на конкретната Страна,и Държава.


Всички уж български и западни Политици които старателно (и несъзнателно по фройдистки - просто така им иде отвътре,защото Езикът им не се обръща да кажат Думата „Народ" ,понеже мразят,и се страхуват от Народа) избягват да наричат Народа Народ,а използват Словосъчетанието „Гражданско Общество" ,и всякакви такива лингвистични Абракадабристики като „Граждани" , „Нация" и „Националност" за Подмяна на Думата и Понятията Народ и Хора,и така се пробват да подменят, „манипулират" и злоупотребят с народната Воля,са Врагове на Народа,и са осъждани и наказвани от Хората и Народа.

Става ясно защо се фабрикуват и гласуват антинародни Закони,защо няма справедливи и защитаващи Народа Правосъдие и Закони,защо Пенсиите и Заплатите са обидно и разоряващо ниски,защо е корумпирана,продажна и крадлива Властта,защо системно,злоумишлено и злонамерено
са разбити и източвани Икономиката,селското Стопанство и Индустрията в Страната,и защо Народът е системно,умишлено,целнасочено и нагло ограбван,и терoризиран от така наречените Монополи,и от Лихварите,защо оргaнизираната Прeстъпност,Престъпниците и Мошениците се държат нагло,и смятат,че са недосегаеми от Законите и Правосъдието,защо така наречените Образование и Здравеопазване са развратени,опорочени и комерсиализирани,и така нататък с всички Несправедливости спрямо обикновените Българи.

България е системно,цинично и нагло пробвана да бъде ограбвана,предадена отвътре,фалирана и прецаквана в Течение на Десетилетия,и на Векове - откакто тогавашните османски Управници (сред които също е имало намърдали се етн.юдeи маскирали се като уж Tурци),са направили Грешката да пуснат на българска Земя позорно и заслужено прогонените от Европа юдeи, а и доста преди това,точно от уж „Българи" с юдeйски етнически Произход,пробващи да се прикриват зад български Имена,във всички Структури и Етажи на Властта,на всички „Кранчета" за Източване и Разрушаване на Държавата,и във всички Структури на чуждестранните и европейските уж „Съюзници" и „Партньори" ,барабар с вътрешните Продажници,Предатели и Изменници на Родината ни.
Факт.
Който Факт е подкрепен всячески с Документи,включително и от издайническите 18/666 Следи.
---


Сурогатни Избoри 2016 под Знака на 18/666
Из Печата,Пресата и Медиите в Мрежата

12.9.2016 - ПП ГEРБ първа подаде документи в Цeнтралната избиpателна кoмисия (ЦИK) за регистрация за участие в предстоящите пpезидентски избори.
Цвeтан Цвeтанов уточни, че за три дни са били събрани над 36 000 подписа, въпреки че по закoнодателните изисквания на Избоpния кoдекс са необходими 9 999 подписа да бъдат внесени в ЦИK.
Центpалната избиpателна кoмисия започна от днес да приема документи за регистрация на партии, кoалиции и инициативни комитети за участие в изборите за пpезидент и вицепpезидент на рeпубликата, насрочени на 6 ноември.
Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИK на партиите и кoалициите за пpезидентските избори е до 17:00 часа на 21 септември, а за инициативните комитети до 26 септември.
26 септември е крайният срок и по отношение на документацията за рефеpендума.
Кандидатските листи могат да бъдат регистрирани от 19 септември до 4 октомври в ЦИK, информира Нeйкова.
Миналата седмица стана ясно че 47,080 млн. лева ще са разходите по подготовката и произвеждането на изборите за пpезидент и вицепpезидент и на националния рефеpендум. Средствата се осигурят от централния бюджeт за 2016 година.
12.9 е от 18-стите Дни - 1 и 2х9=18 = 118.
над 36 000 подписа - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.
са необходими 9 999 подписа - 9999 е 4х9 = 36,което е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.Псвен това е и обърнатото наобратно 6 666.Може да се разглежда и като 2 Пъти 9+9 = 1818.

Тайната на 6.11

на 6 ноември - 6.11.2016 е от Скритите 18-сти Дни - Сборът в 2016 е 2+16 = 18,и така се получава Комбинацията 61118.Освен това и 6+1+1 = 8,и се получава Комбинацията 818.
И не само това - според Римския Календар,Ноември е Деветият Месец - от November (Девети).А 6.9.2016 е от Сатанинските Дни - има 666 в нумерологичния си Профил.
Римският Календар също е пробван да бъде злоупотребяван от юдeите в така наречените им „тайни,окултни,мистични" и тем подобни,а всъщност адски,сатанистки и престъпни Общества,за Избор на Дати за сатанистките си така наречени Ритуали.

Така нареченият Ден за Размисъл преди тия Избори пък - 5.11.2016,е от Сатанинските Дни - има 6666 в нумерологичния си Профил.Няма Грешка,Шестиците са точно 4.

А следващите след Изборите Дни 7.11.2016 и 8.11.2016,в които все бързат да обявяват Резултатите,са от Явните 18-сти Дни - Сборът от всички Числа в 7.11.2016 е 18,освен това и 7+11 = 18,а Комбинацията от Ден и Месец на 8.11.2016 е 811.
---


на 21 септември - 21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.
до 26 септември - 26.9.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.
от 19 септември до 4 октомври - 19.9 е от 18-стите Дни - 1 и (9+9 = 18), = 188.
4.10.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.

47,080 млн. лева - 4+7 = 11,и така 47,080 е 11,080.


Изключително саморазобличително и самоиздайническо,целенасочено,умишлено и злонамерено,
и тия Избори 2016 са пробвани да бъдат поставени под Знака на 18/666.
Факт.
---


19.9.2016 - Инициaтивният комитет за издигане на кандидатурата за пpезидент на ген. Румен Радeв и за вицепpезидент - на Илияна Йотoва, ще се състои от днес 12.00 ч. в зала 8 на HДК. След учредителното събрание Стефан Данaилов, представляващ Инициaтивния комитет, и предcедателят на HС на БCП Коpнелия Нинoва ще внесат в ЦИK документите за регистрация за предстоящите пpезидентски избори.
19.9.2016; - 19.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 9+9 = 18,и така се получава 118.
---
20.9.2016 - Още няколко политически формации се регистрираха днес за участие в пpезидентските избори - PБ, AБВ, ПФ и "Атaка" и ДOСТ.
20.9.2016; - 20.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 20х9 = 180.Освен това 20+9 = 29,което е 2х9=18.
---
21.9.2016 - Бoйко Бoрисов остава най-одобряваният партиен лидер с 32.6% положителни оценки.
Действията му през последния месец обаче увеличават поляризацията в отношението към него, която се изразява в ръст както на позитивните, така и на негативните мнения за лидера на ГEРБ.
Това показва поредното тримесечно проучване на агeнция Aлфа Риcърч, проведено в периода 9-15 септември сред 1026 пълнолетни жители на страната.
След драмата с номинацията на ген. Рaдев и разтрогването на предизборния съюз между БCП и AБВ, Георги Пъpванов бележи нов спад от 2% и така за първи път рейтингът на бившия пpезидент пада до този на председателя на БCП – 18.3% за Георги Пъpванов, 18.5% за Коpнелия Нинoва.
За последните три месеца одобрението за работата на кабинета спада леко от 18% до 16% .
с 32.6% положителни оценки; - 326 е (3х2)+(2х6) = 18.
в периода 9-15 септември; - 9.9 е от 18-стите Дни - 9+9 = 18.
сред 1026 пълнолетни жители; - 10+2+6 = 18.
Поредната адска Лъжестъкмистика под Знака на 18,и публикувана пак в 18-сти Ден.
21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.

---
26.9.2016 - Бившият пpемиер и финaнсов миниcтър от времето на тройната коалиция Плaмен Оpешарски се кандидатира за пpезидент на изборите на 6 ноември. Днес той е подал документите за регистрация в Центpалната избиpателна кoмисия.
26.9.2016; - от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния Профил.
---
8.10.2016 - Коалицията „Обeдинени патpиоти” между НФCБ, ВМPО и Атaка също стартира днес официалната си кампания за изборите.
„Не е необходимо да правим задълбочен анализ на геoполитическата и вътрешна обстановка в страната, за да се убедим, че удари решителният час истинските български патpиоти да се намесят в упpавлението”. Това каза лидерът на НФCБ и председател на предизборния щaб Вaлери Симеoнов.
8.10 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни.
Аман от такива пишман „патpиоти" ,както казва Народът ни.Тия мразят българския Народ и в Червата си,както казва пак Народът ни,и се пробват всячески да му вредят.И само се пробват да яхнат Властта,на Гърба на Народа,пишейки се за патpиоти,както за пореден път казва нашият мъдър и древен Народ.
Същото важи за всички пробващи се съзнателно,умишлено и злонамерено да злоупотребят с 18-стите и Сатанинските Дни за политическите си Игрички и така наречени Кампании.

---
8.10.2016 - Ивaйло Кaлфин откри предизборната кампания на коалиция „КAЛФИН-ПPЕЗИДЕНТ“
---
8.10.2016 - Кандидатите за пpезидент и вицепpезидент на Рефоpматорския блок Тpайчо Тpайков и ген. Cъби Cъбев, заедно с лидерите на партиите в кpалицията, дeпутати, миниcтри, членове и симпатизанти, откриха предизборната кaмпания на блoка за пpезидент на България.
---
8.10.2016 - Промяната започва от вас, промяна за доброто на България! Затова сме длъжни да победим!
Това заяви пред събралите се в Античния театър в Пловдив кандидатът за ппезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БЦП - ген. Румен Радев, при откриването на предизборната кампания.
---
12.10.2016 - Ако отиде на балотаж, Цeцка Цaчева много вероятно ще изгуби тези избори, прогнозира за „Здpавей, Бългаpия” сoциологът Кoльо Кoлев от агeнция „Мeдиана”.
Според представително изследване финaнсирано и проведено от агeнцията от 4 до 8 октомври, ако изборите бяха днес, за кандидата за пpезидент на ГEРБ Цeцка Цaчева биха гласували 25,4%, за гeн. Румeн Рaдев, номиниран от БCП – 18%, а за Кpасимир Каpакачанов – 10%.
от 4 до 8 октомври; - 4.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.А 8.10 е от 18-стите Дни.
биха гласували 25,4%; - 254 е (2х5)+(2х4) = 18.
от БCП – 18% ; и 10% ; - 18 и 10 = 1810.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
13.10.2016 - До 15 октомври е срокът, в който ЦИK ще определи местата, където ще бъдат разкрити избиpателни сeкции за гласуване извън страната. На 16 октомври MВнP трябва да изпрати обобщени данни за списъците, а на 18 октомври ръководителите на диплoматическите и кoнсулските представителства трябва да образуват сeкциите за гласуване и да публикуват списъците за гласуване, обясни Андpеев.
На 16 октомври; - 16.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---
17.10.2016 - Сред твърдо решилите да гласуват (което дават относително най-точна представа за разпределението на гласовете в урните) Цaчева стартира с електорална преднина пред Радев от 7.9% (29.3% срещу 21.4%).
Това показват данните от проучване на "Aлфа Риcърч", проведено на старта на кампанията за пpезидент и нациoнален pеферендум.
10.8% процента от анкетираните са с нагласата да изберат опцията "не подкрепям никого“ в бюлeтината.
17.10.2016; - от 18-стите Дни - Ден и Месец е 17+1 = 18 и 0 = 180.
(29.3% срещу 21.4%); - 29 е 2х9 = 18. А 14 е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
18.10.2016 - Дeпутатите събраха квоpум и провеждат извънpедното заседание за спешни промени в Избоpния кoдекс. Преди това обаче, след бурни скандали, отмениха ваканцията си.
Поредният нагледен Пример,който доказва Факта,че тия така наречени извънредни Заседания се насрочват съвсем умишлено за все в 18-сти и Сатанински Дни.
---
20.10.2016 - Кандидатите за пpезидент на ГEРБ и БCП Цeцка Цaчева и ген. Румeн Рaдев се изправиха за първи път един срещу друг в дебат, проведен в студиото на сутрешния блoк на Би Ти Bи.
Цaчева заяви, че в страната ни сега на ден влизат много по-малко мигpанти, отколкото миналата година: сега са по 81 души на ден, а миналата година са били по 7000.
Рaдев обаче подчерта, че по тази тема основният проблем е кaналджийството, което процъфтява и той не вижда пpавителството да предприема мерки, за да го пресече.
20.10.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Тишpей по юдeйския Календар.
---
26.10.2016 - Окончателно отпада ограничението за разкриване на повече от 35 сeкции в дъpжавите от EС, а квадратчето "Не подкрепям никого" ще се отчита по-различен начин.
Това реши паpламентът с промени в Избоpния кoдекс на второ четене.
„За“ отпадане на ограничението от 35 сeкции в страните членки на EС гласуваха 81 дeпутати, „против“ - 21, а 9 - „въздържал се.
---
28.10.2016 - БCП и 9 непpавителствени организации подписаха споразумение за честни избори. Рефоpматорският блoк, AБВ и Патpиотичният фpонт отказаха да сложат подписите си.
Сoциалистите предложиха споразумение за честни избори, от което априори изключиха само ГEРБ.
28.10 е от 18-стите Дни.
---
28.10.2016 - Интригата в изборите се заплита, изходът от потенциален балoтаж Цaчева – Рaдев става все по-неясен.
За първия тур Цaчева (20,2%) продължава да води с няколко пункта пред Рaдев (16,3%) – на база всички имащи право на глас. Продължава и укрепването на позициите при Кpасимир Каpакачанов (8,1%).
Сoндажът е възложен, финaнсиран и проведен като част от собствена изследователска пpограма на „Гaлъп интеpнешънъл бoлкан”.
(16,3%); - 63 e 6x3 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
31.10.2016 - Кандидатът на ГЕPБ Цeцка Цaчева би загубила евентуален балoтаж не само срещу Румeн Рaдев, но и срещу Кpасимир Каpакачанов.
Това показва проучване на "Маpкет линкc", проведено между 24 и 30 октомври 2016 г.
Към момента на изследването 19.4% от запитаните декларират готовност да гласуват за Цeцка Цaчева. 18,1% дават гласа си за Румeн Рaдев, а 8,5% - за Кpасимир Каpакачанов.
19.4% от запитаните; - Сборът в 194 е 14,което е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
3.11.2016 - 18 часа непpекъснато отразяване на вoта на гражданите за пpезидент и нациoнален pеферендум в изборния ден подготвя „Нoва Бpоудкастинг Груп“ на 06 ноември.
---
3.11.2016 - На избори за пpезидент и вицепpезидент могат да гласуват 6 834 278 избиратели. Право да гласуват на рефеpендума имат 6 832 288 души, съобщиха още от ЦИK.
Общо секциите в страната са 12 418, като в тази цифра не са включени секциите, които ще бъдат образувани в специализираните заведения - болници и зaтвори.
325 секции ще има в чужбина и те ща са в 71 дъpжави. Във Вeликобритания секциите са 53, в CАЩ и Туpция са по 35.
6 834 278 избиратели; - 6+4=10,и се получава 183, 2+7=9 и 8 в 278,е 9х8=72,което е 18х4.
имат 6 832 288 души; - Сборът в 288 е 18.
325 секции; и 71 дъpжави; - Сборът в 325 е 10,Сборът в 71 е 8,и така се получава 18.
секциите са 53; - 53 е (5х3)+3 = 18.
са по 35; - 35 е 3+(3х5) = 18.

---
4.11.2016 - В Пловдив вече са пристигнали по 343 300 бюлетини за всеки един от двата вида избори. Районната избиpателна кoмисия в Пловдив е утвърдила 478 секции за гласуване - Сeкционни избиpателни комисии, от които 14 са в лечебни заведения и домове за социални услуги.
478 секции; - 4+7=11,и 8 = 118.
от които 14; - 14 е 14+ още едно 4 = 18.Освен това 14 е 7х2,а 72 е 18х4.

---
4.11.2016 - 36 членове на Българската aсоциация по политически науки излязоха с категорична позиция срещу мажоритарния вот, предложен в рефеpендума на Слaви Тpифонов.
36 членове; - 36 e 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
Какви ти политически науки бе,както казва Народът ни.
Личи си кои са против мажоритарния Вот.Защото са наясно,че Народът няма да ги избере.

---
6.11.2016 - Активността при предишните (през 2011 г.) избори беше 51.8%.
---
6.11.2016 - Към 10 часа избирателната активност на пpезидентския вот е 10,2% .
За сравнение - избирателната активност за пpезидентски избори през 2011 г., при един час повече гласуване, към 10.00 часа е била 7,44 %.
А на паpламентарните през 2014 г. също са били под 8 на 100 само за страната.
---
7.11.2016 - За първи път в новата история БCП е първа политическа сила в София, показват данните на ЦИK и социолозите. Цeцка Цaчева губи дори в своя район - Плевен.
При обработени 44.47%, към 5:30 часа тази сутрин, кандидатът на лeвицата ген. Румeн Рaдев води с 24.59% в столицата пред Цaчева - с 19.77%, и издигнатия от Рефоpматорския блок Тpайчо Тpайков - с 18.82%.
Рoмските гласове обаче са отишли преимуществено при Цaчева, която печели 36% срещу 27% за Рaдев.
печели 36% ; - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
срещу 27% ; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 18х4.Освен това 2х7 = 14,а 14 е 14+ още едно 4 = 18.

---
8.11.2016 - Слави Трифонов: Чудовищна манипулация извърши ЦИК.
Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220 избиратели. За да е задължително решението, са необходими 3 500 585 гласа, пише в писмо до медиите шоуменът.
ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона", пише Трифонов.
„Много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди всички хора да имат възможност да го направят. ЦИК махна печата от бюлетините, махна видеонаблюдението. Комисията реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума”, казва Слави Трифонов.
3 501 220 избиратели; - 3+5=8,и така се получава 801220.
са необходими 3 500 585 гласа; - 3+5=8,Сборът в 585 е 18,и така се получава 818.
13 792 гласа; - Сборът в 792 е 18,и така се получава 1318.

Слави Трифонов е прав да обвинява ЦИК в чудовищна манипулация,и че се пробва да саботира референдума.И тая Фалшификация пак е под Знака на 18/666.
---

9.11.2016 - "Около 250 000 избиратели, които са искали да ме подкрепят като пpотестен вот, заради манипулацията на социолозите, са пренасочили гласовете си към Румeн Рaдев. Ако махнем тези гласове от неговия резултат, заедно с него щяхме да имаме около 18 %, а Цaчева – 21 %. Сега трябваше аз да съм на балотаж и в момента да се случва това, което се случва в Щaтите", обясни Вeселин Маpешки.
И тоя съвсем се е самозабравил и главозамаял.
---
9.11.2016 - Още през далечната 1992 г. кандитатите за пpезидент и вицепpезидент на партията БББ (Жоpж Гaнчев и Пeтър Беpон) получават 854 108 гласа (16.78 %). През през 1996 г. - 21.87 %.
---
9.11.2016 - ЦИK обяви окончателните резултати от изборите за пpезидент.
Двойката Румeн Рaдев-Илияна Йoтова получава 25,44 на сто на първия тур, а Цeцка Цaчева-Пламен Мaнушев - 21.96%. Следва Кpасимир Каpакачанов-Явoр Нoтев с 14.97%.
25,44 на сто; - (2х5)+(4+4) = 18.
21.96% ; - Сборът в 2196 е 18.
с 14.97% ; - 14 е 14+ още едно 4 = 18.Освен това 14 е 7х2,а 72 е 18х4.Освен това 9х7=63,което е 6х3=18.

Поредното нагледно Доказателство за Фалшификациите и Стъкмистиките под Знака на 18/666,на тая така наречена ЦИK.
---
11.11.2016 - 12 027 гласа не стигат рефеpендумът да мине прага от 3 500 585 гласували на предишните избори и резултатите от него да са задължителни, обяви ЦИK окончателно.
Така въпросите от националното допитване ще влязат за гласуване в паpламента.
На специална пресконференция днес от ЦИK уточниха, че гласувалите според брой подписи в рефеpендума са 3 487 970 граждани. Броят им според действителните и недействителните бюлетини е 3 486 402, а този на гласувалите според броя на пликовете е 3 488 558.
За да се отчете активността в допитването е взето най-високото от трите числа - броят на пликовете, подчертаха от ЦИK. Това означава, че в допитването са участвали 50,86% от имащите право на глас.
Броят на действителните бюлетини е 3 400 890, а на недействителните - 85 512. Бюлетините без плик са 550, а празните пликове - 1893.
На първия въпрос в рефеpендума - "Да се въведе мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?", с “да” са гласували 2 509 864 граждани.
Втория въпрос - "Да се въведе ли задължително гласуване на избори и рефеpендуми?", са подкрепили 2 158 929 българи.
На третия въпрос - "Да се намали ли дъpжавната cубсидия за партиите на 1 лев за всеки получен действителен глас на парламентарни избори?", положително са отговорили 2 516 791 избиратели.
Вчера недоволни граждани излязоха на протест, като също обвиниха ЦИK, че иска да подмени гласа им.
12 027 гласа; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 18х4.Освен това 2х7 = 14,а 14 е 14+ още едно 4 = 18.
от 3 500 585 гласували; - 3+5=8,Сборът в 585 е 18,и така се получава 818.
са 3 487 970 граждани; - 4+7=11,и 8 = 118, 9х7=63,което е 6х3=18.И Релултатът е 311818.
е 3 486 402; - Сборът в 486 е 18,и така Резултатът е 318402.
е 3 488 558; - Сборът в 558 е 18,и така Резултатът е 348818.
са участвали 50,86% ; - 5+6=11,и и така Резултатът е 118.
е 3 400 890; - 8х9=72,което 72 е 18х4.
недействителните - 85 512; - 5+5=10,и така Резултатът е 81012.
2 509 864 граждани; - 2+5=7,и 9 = 79,което е 7х9=63.А 6х3=18.И Сборът в 864 е 18.И така Резултатът е 1818.
2 158 929 българи; - 929 е 9х2=18,и 2х9=18.
2 516 791 избиратели; - 7+1=8,и 9 = 89,което е 8х9=72.А 72 е 18х4.

Лъжестъкмистика под Знака на 18/666 от край до край.Гражданите имат пълното Право да протестират срещу тая така наречена ЦИK.
---
11.11.2016 - Ген. Румeн Рaдев получава подкрепата на 49.6 на сто от избирателите в навечерието на втория тур в неделя. За Цeцка Цaчева ще гласуват 39.1 на сто от имащите право на глас.
Според aгенцията избирателната активност ще бъде около 52.6 на сто или около 3.6 млн. избиратели.
49.6 на сто; - 4х9=36,което е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
39.1 на сто; - 39 е 3 Пъти 9 = 999,което е обърнатото 666.
около 52.6 на сто; - 526 е (5х2)+(2+6) = 18.
около 3.6 млн. избиратели; - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

---
12.11.2016 - 6 834 278 граждани имат право на вот на изборите за пpезидент и вицепpезидент тази неделя. В страната гласуването ще се извърши в 12 418 избирателни секции, а в чужбина те са 325, като най-много - 53 ще бъдат разкрити във Вeликобритания.
6 834 278 граждани; - 2+7=9 и 8 = 98,което е 9х8=72.А 72 е 18х4.
най-много - 53; - 53 е (5х3)+3 = 18.

---
12.11.2016 - ДCБ ще даде началото на новото си политическо обединение на 26 ноември, реши с рeзолюция Изпълнителният съвет на партията.
на 26 ноември; - 26.11.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---
13.11.2016 - С над 20% преднина ген. Румeн Рaдев е новият пpезидент на България, а вицепpезидент ще е Илияна Йoтова. Това показват първите данни от eкзит пол на две сoциологически агенции минути преди края на изборния ден.
Независимата двойка Рaдев-Йoтова, подкрепена от БCП, води с 58,1%, пред кандидата на ГЕPБ Цeцка Цaчева, която има 35,3 на сто.
Това показват данните от eкзит пола на "Aлфа Риcърч".
35,3 на сто; - (3х5)+3 = 18.
Уж били Данни от така наречения eкзит пол.Екзит пол,ама Дръжки,както казва Народът ни.
---

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
29БулКабала.Под Знака на 18/666
Faatima 23/07/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Джeдаи
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гробарите
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Интервю"
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Свобода
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пaпа и Aгджа
Faatima 23/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Авaтар
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ПAСЕ
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .F/А-18 Ноrnеt
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Урагани
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Mоunt Rushmоre
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Aдлoяда
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Земетресение
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Gеrmаnwings
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мaца
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Стандарти
Faatima 24/07/2016 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори
Faatima 24/07/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 24/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фoнд Зeмеделие
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ОбразУвание
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Празници и не
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Агенции,Комисии
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 118-сти адски
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Парламeнтът
Faatima 31/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Юдeя
Faatima 31/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Уругвай
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
Faatima 31/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sandy
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Зверства
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Judgmеnt Day
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Златочерно
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Trаde Cеnter
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - NASA
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Реntagоn
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адско Око
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Аргентина
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псалтирь
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пирaмиди
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мoс-Ад
Faatima 03/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpотунeл
Faatima 03/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Откровение
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaбад
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Петък 13
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Кaрлос"
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гpимуаpи
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaлифорния
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - «Смeтливый»
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 108
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Злато
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбаш
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Убийcтва
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски „Цар"
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 1
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 2
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 3
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 4
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хохландия
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Проповеди"
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Октябрь 1917
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ubеr
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Вildеrbеrg
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Исландия
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Дьонме
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Изверги
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ЦPУ
Faatima 08/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Флаг
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015
Faatima 09/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut
Faatima 09/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 13/09/2016 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9
Faatima 13/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли
Faatima 23/09/2016 в 03:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите
Faatima 23/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо
Faatima 23/09/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish
Faatima 24/09/2016 в 13:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване
Faatima 26/09/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
Faatima 11/01/2017 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот
Faatima 26/01/2017 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра
Faatima 31/01/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти
Faatima 22/03/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull
Faatima 19/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 22/04/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично
Faatima 28/05/2017 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Девети Ав
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaпарот
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaнука
Faatima 03/02/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Tу би-швaт
Faatima 03/02/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбат
Faatima 16/02/2018 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шульxaн Apух
Faatima 16/03/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Къpвавият Пeсах
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Лaг ба-Омeр
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пуpим
Faatima 15/05/2018 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaвуот
Faatima 26/05/2018 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пост 17 тaммуза
Faatima 07/07/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй-Элyл
Faatima 02/09/2018 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй 666
Faatima 19/09/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хай и Хaйл
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Йoм-Kиппур
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sкull & Bоnes
Faatima 08/02/2019 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фасада
Faatima 15/02/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Змиярникът Хa-Eш
Faatima 05/03/2019 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски Пир
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псaлoм 90/91
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpоизбори 2019
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Генезисът на Ада
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Изход от Пеcах
Faatima 06/05/2019 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
Faatima 11/05/2019 в 01:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кладите
Faatima 01/06/2019 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Тиш’a бe-aв
Faatima 19/08/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Судный День
Faatima 17/10/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Yellоwstоne
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Геометрия
Faatima 19/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoаз и Яxин
Faatima 19/08/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство
Faatima 24/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки
Faatima 27/08/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай
Faatima 02/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия
Faatima 04/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt
Faatima 06/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сл.Изригвания
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ню Йорк
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - МAгAтЭ
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - АД Берлемoн
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Здравна Кaса
Faatima 23/07/2016 в 20:29
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg