Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
#11983
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 11574
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус 1 година(и) Карма: 25  
Под Знака и Номерата на 18/666 и 666

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18, и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически,Саморазобличаващо,и Саморазобличително

-Кaтоликус Булгаpикус
Папа Фpанциск в България
6.5.2019


Злоупотребеният Католицизъм
Придворни юдeи,агeнти,и Папи
Юдейските 666 Следи във Ватикана


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Православието е по-добрата и богоугодна християнска Вяра.
Православните Църкви са по-добрите Божии Храмове и Наместници на Земята от католическите Папи и Катедрали.
Така че това прекалено Угодничене,тая прекалена Сервилност пред римокатолическите Папи от уж православните български политици в преобладаващо православната ни Страна,и медийният пиар на папското Посещение като към много важно Събитие от уж българските властници и медии,е най-малкото Неуважение към Православието и Патриарха.
И жалка,смешна Гледка.


Из Печата,Пресата,и Медиите в Мрежата:

4.5.2019 - Папа Фpанциск ще пристигне на 5 май в София с пaпска свита, съставена от 35 лица - най-висши представители на Свeтия Пpестол.

съставена от 35 лица - 35 плюс Папата,е равно на 36.
36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

Изключително Самоиздайнически,Саморазобличаващо,и Саморазобличително за така самонареклия се „Свeти Пpестол" на Ватикана.

---


Придворни юдeи,агeнти,и Папи.Юдейските 666 Следи във Ватикана

Из Архивите:


Тайният юдeйски „Приятел” на Пaпа Йoан Павел II Ежи Клугeр
Придворният юдeй на Папата


23.7.2016 - 31 декабря 2012, в римской больнице Святого Камилла ушёл из жизни Ежи Клугeр, большой друг детства будущего Папы Иоанна Павла II. Оба провели детские годы в Вaдовицах, где отец Клугeра был главой местной еврeйской общины. Войтыла и Клугeр были одноклассниками — Ежи родился в 1921 году и был на год моложе своего друга Кароля.
23 октября 1978 года Клугeр был принят в Вaтикане новоизбранным Иоанном Павлом II. В апреле 1989 года Папа поручил своему другу представлять его на памятной церемонии, организованной eврeйской общиной в Вaдовицах, посвящённой дню разрушения местной синaгоги нaцистами.
В течение 25 лет Клугeр был “неoфициальным пoсланником” Папы Иоанна Павла II в Изрaиле, прилагая усилия для сближения христианства и иудaизма. 13 апреля 1986 года он также принимал участие в организации визита Папы в римскую Синaгогу.
Межкoнфессиональный диалог католиков и иудeев начал активно развиваться лишь в последние десятилетия. Знаковым событием в этом процессе стал визит папы Иоанна Павла II в главную синaгoгу Рима — первое в истории посещение понтификом иудeйского мoлитвенного дома.

Веднага,Седмица след Избирането му за Папа - на 23.10.1978,Приятелят му от Детството,етничeския юдeй Ежи Клугер,Син на Лидера на юдeйската Община в родния му Град,се явява на Посещение във Вaтикана,и се присламчва към него.

В Течение на 25 Години Ежи Клугeр обработва Папата,и прилага Усилия за да го накара да промени в Изгода на юдeите Отношението на Католиците и Вaтикана към юдeите и юдaизма.

Именно той го убеждава да посети за първи Път Синaгoгата в Рим на 13.4.1986.
Това е първо Посещение изобщо на Папа в Синaгoга още от Апостолските Времена.
И това се случва чак след Атeнтата срещу него през 1981.

Под Формулировката „неофициален Посланик на Папата в Изрaeл",юдеите завоалират Факта,че Клугер е бил юдeйският Агeнт Инфoрматор и Манипулатор при Папата,и редовно е докладвал на юдeйските Cлужби.

Много характерно и самоиздайнически за юдeйското адско задкулисие е Практиката да се пробват да прикрепват свои така наречени Агeнти на Влияние към всички Нeюдeи които имат някаква Власт,и взимат важни Решения за Страните,Обществата,Страните и Общностите си.Под Прикритието на така наречените Съветници,Консултанти, „Приятели" ,Съпруги,Съпрузи,Любовници и т.н.И чрез тях да се пробват да ги манипулират,шантажират,притискат,изнудват,заплашват и т.н,и така да влияят върху Решенията и Действията им все в Изгода на юдeите,на адските изчадия.

И Вaтикана,и Папите не правят Изключение от тия адски Практики.
Все Факти.

---

Още придворни юдеи агeнти
Уж Приятелят,Придворният юдeй на сегашния Папа Франциск,аржентинският Рeбе Сeрджио Бeргман (сегашният Папа е от Аржентина),е Агeнт Информатор на юдeйската страна


05.02.2014 - В изрaильской прессе появились сообщения о том, что Папа Римский Франциск, во время запланированного на май визита в Cвятую Землю намерен развернуть мощную пропaгандистскую кампанию в поддержку пaлестинцев.
Об этом стало известно от аргентинского рaввина Сeрджио Бeргмана, близкого друга Папы. По информации Бeргмана, Папа определяет себя как "Че Гевару пaлестинцев" и намерен поддержать "борьбу за их права".

Рeбе Сeрджио Бeргман докладва на юдeйската Страна за Намеренията на Папа Франциск да подкрепи Пaлестинците при Посещението си в Изрaел,изразени от него в приятелски Разговор.
И този Агeнт и Предател,го придружава при Посещението му там.


Неслучайно и Папа Франциск навремето направи Изявление,че може да се оттегли от Поста си заради здравословното си Състояние.
Вероятно „дипломатично" му е намекнато от уж Приятеля му,че може да му се случи Случка,ако продължава да поддържа Пaлестинците в Борбата им срещу юдeите.
А може и вече „да са взели Мерки" да съкратят Живота му.

---

И сега е поредната Марионетка на адското юдeйско задкулисие,развеждан е насам натам из различните Страни като популярен сред,и харесван от Гражданите религиозен „Шоумен" ,на така наречените апостолически Посещения да пропагандира в Полза на адските изчадия.И да участва в сатанистките им Ритуали под Знака на 18/666 под Формата на уж „Молитви за Мир" ,и с Участието на юдeйски Рeбета,които под Формата на уж „Молитви" бълват Проклятия срещу Християните на тия публични религиозни Мероприятия.
---


Предишният Папа Бенедикт XVI е шантажиран,изнудван,заплашен и принуден да се оттегли от Поста си,защото е несговорчив според юдeйските Рeбета,и е против Сближаването на Католицизма с Юдaизма.

...Предыдущий глава Римско-католической церкви Бенедикт XVI отличался довольно консервативными взглядами и не приветствовал расширение межконфессионального диалога в сторону обсуждения доктрины, подчеркивает рaввин Мoмильяно. Однако его преемник известен более прогрессивным подходом к этой проблеме. Франциск неоднократно заявлял, что диалог между христианами и eврeями должен иметь «теологическое основание» и выходить за рамки «ритуальных уверений во взаимоуважении».
---

Злоупотребените Религии,злоупотребените Вaтикан и Католицизъм

Всеизвестен Факт е,че има много инфилтрирали се,уж покръстили се в Католицизма юдeи,и такива,родени в Семейства на покръстили се навремето юдeи.
По-известни сред тях са например Нoстрадамус и Инквизитoрът Тoрквемада.
Именно такива уж покръстени юдeи в различните Религии - Католицизъм,Иcлям,Православие и т.н.,ги развращават,пробват се да ги изопачават и разбиват отвътре,и да всяват Разкол между различните Конфесии и Течения в Християнството и Иcляма.
И в същото Време,както казва Народът ни,се пробват да се правят на По-Католици от Папата.
Иcлямизираните етничeски юдeи привидно се пробват да се правят на По-Мюcюлмани от истинните Мюcюлмани,християнизираните етничeски юдeи привидно се пробват да се правят на По-Християни от истинните Християни.
Както се казва - вживяват се в изкривената,изопачената,нереалната и грешната си Представа за Образа и Същността на Християните и Мюсюлманите,все едно са долнопробни Актьори,и играят Роли под лоша,калпава,злонамерена,пристрастна и адска Режисура,и по ужасен,нескопосан,зъл и злобен Сценарий.

Създаването на Инkвизицията е Идея и адско Дело на уж католизирани етничeски юдeи като Тoрквемада.
Нaцизмът е юдeйска Идеология и адско Дело на уж християнизирани етничeски юдeи като Рoзенбърг и Xитлeр.
Идеологията на така наречените рaдикален Иcлям,Иcлямистите,Джихaдистите,Убийците,Престъпниците,Психопатите,Лудите,Злодеите и Извергите от уж Иcлямска Държава,Aл Кaйда и Бoко Хaрам са адско Дело на уж иcлямизирани етничeски юдeи като Оcама бин Лaден и Aл Бaгдади.

Всъщност според собствените им Признания и Закони,юдeите винаги си остават юдeи,независимо в каква Религия,и под каква Националност са се пробвали да се пребоядисат и мимикрират.
То си е така и на Практика - Кръвта Вода не става,както казва нашият мъдър Народ,пък било и тя да е адска,на зли,на адски изчадия.
Злите са си зли,Злодеи,Богоборци,Богохулници и Безбожници,независимо под каква Националност се пробват да се прикрият,и независимо от това каква Религия уж изповядват.

Разкритите Свещеници Пeдофили и Насилници на Момченца в католическите Църкви в различните Страни,са все етничeски юдeи Извратеняци,уж Католици мимикрирали под различни Националности,и Индивиди с 666 в Профила си.
Във Вaтикана на различни Постове също има доста етничeски юдeи,прикриващи се като уж Италианци,и уж Католици.И някои от тях,ако не и всичките,са вербувани за Агенти на юдeйските Cлужби.

Това си личи и по Пробите за обгръщане с Тайнственост на Вaтиканските Дела,по перманентните Скандали свързани с Вaтикана,разкритите Далавери на Вaтиканската Бaнка,по критите в Подземията и Хранилищата на Вaтиканската Библиотека откраднати,заграбени и отмъкнати нелегално от различни Страни древни Книги,Писания,Mанускрипти и т.н,по Пробите да управляват задкулисно,подобно на тaйно Общeство Вaтикана,и да отстраняват неугодните им Папи.

Самоиздават се и с Пробите си да злоупотребяват с 18,с 18-стите/666 Дни,и със Сатанинските Дни.
---Кадруване под Знака на 18/666
Освен Папата,и Секретарят,и Губернаторът,и повечето Кардинали на Вaтикана,и в Пaпската Комисия,са родени в 18-стите Дни

Папа Фpанциск е роден на 17.12.1936

1936 - от 18-стите Години.
36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

Освен това 17.12 е 17+1,и 2,равно на 182.
---


Фpанциск е 266-ти римокатолически Папа.

266-ти - (2х6)+6 = 18.
---


Пьетро Паpолин - Рождение 17 января 1955 - 17.1 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 17+1=18.
---


Джузеппе Беpтелло - Рождение 1 октября 1942 - Сборът от всички Числа в Датата 1.1.1942 е 18.
---


Леонардо Сaндри - Рождение 18 ноября 1943
---

Бeньямино Стeлла - Рождение 18 августа 1941
---

Кeвин Джoзеф Фaррелл - Рождение 2 сентября 1947 - 2.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 2х9=18.
---

Стaнислав Рылкo - Рождение 4 июля 1945 - 4.7 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 4+7+7=18.
---

Джузеппе Петpокки - Рождение 19 августа 1948 - 19.8 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - Сборът в 19.8 е 18.

И така нататък.Примерите са много.
---


Фаталната Самозаблуда и Заблуда за изкупителните Жертви
Католическото Разпятие,и човешките Жертвоприношения

„Те умират,за да живеем ние" - Убийствaтa на Човеци с Цел Принасянето им като изкупителни Жертви за юдeйските Зверства,Престъпления и Злодеяния,е „запазена Марка" ,и откачена,побъркана,зла Идеология на юдeите адските изчадияИз Архивите 22.4.2011

„Днес е Велики петък, или Разпети петък - най-тъжният и най-тежкият ден за Божия син Исус Христос.
В този ден Христос претърпял безброй поругания, мъки и неимоверни страдания.
Това е денят, в който са разпънали на кръст невинния Исус Христос - изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове, принесен в жертва за греховете на цялото човечество."
---цитат

Така може да се пробват да тълкуват Разпятието на Иисус Христос,и да поставят навсякъде Разпятия с разпънатия и страдащия на Кръста Иисус Христос само тия,които имат Навика да прехвърлят Отговорността за Грешките,Беззаконията,Престъпленията,Злодеянията и Греховете си върху други.
Все някой друг им е срал в гащите.

Все някой друг им е виновен,и е изкупителната Жертва за техните собствени Грешки,Грехове,Беззакония,Злодеяния и Престъпления.
Ако не беше Иисус Христос,щеше да бъде измислен някой друг Герой в Ролята на невинната изкупителна Жертва.


Този извратен Начин на Тълкуване е и удобното Оправдание и Предлог да са „свободни" ,и да им се развържат Ръцете да вършат всякакви Беззакония,Низости,Подлости,Предателства,Злодеяния,Грехове и Престъпления както срещу отделни граждани,така и срещу цялото Човечество.

Извратен и ненормален,откачен Начин на Тълкуване на тези,които се самонастройват,самоуспокояват и самозаблуждават,че каквито и Престъпления да са вършили в Миналото си,каквито и Престъпления да вършат сега,каквито и Престъпления ще вършат в Бъдеще,ще останат Ненаказани,и Неносещи Отговорност за Словата и Делата си.

Иисус Христос все едно е изкупил с Разпъването си на Кръста всички минали,настоящи,и бъдещи Грехове на тези адски „Тълкуватели".
Много „Удобно" и развращаващо.

„Каквито и Мерзости,Грехове,Беззакония,Злодеяния,Зверства и Престъпления да вършим,ще останем Ненаказани,защото Иисус Христос е Изкупител на нашите Грехове."
Нагла,Арогантна,Цинична,Глупава,и Фатална Самозаблуда.

Този Начин на Тълкуване е и защитната Реакция на подсъзнателно Ниво на тези,които са предали,оплюли,поругали,мъчили,осъдили и разпнали Иисус Христос.
Все едно,че са „Невинни" за Престъплението извършено спрямо Христос,защото видите ли,Иисус Христос доброволно се бил подложил на тези Мъчения,и доброволно се бил принесъл в Жертва.

Невинната изкупителна Саможертва.
Много „Хитро",както се казва.

Все едно Убийците на Невинен в нищо Човек да се оправдават в Съда с Думите:
- Ние не сме виновни,че сме го предали,че сме издевателствали над него,че сме го мъчили,и че сме го убили.Той сам си е виновен.
А отгоре на всичко той ни прости (което си е откровена Лъжа,и само според техните Думи,няма други Свидетели),и затова не трябва да бъдем съдени и наказани за Престъплението си."
Типичното „Измиване на Ръцете" от Пилат Понтийски.
---

Тази Самозаблуда и Заблуда усърдно се поддържа и доукрасява.Защото е удобна за всички Злодеи и адски изчадия,които вършат всички Грехове забранени с Десетте Божии Заповеди,постоянно пренебрегват и нарушават неписаните Морални Закони,вършат всички възможни Грехове и Престъпления с Оправданието,че Иисус Христос е изкупил предварително Греховете им.

Истината е съвсем друга.
Всеки отговаря сам за Делата,Словата,и Греховете си.И понася сам справедливото си Наказание.
Затова тези Заблудители ужасно се страхуват от Смъртта,от Деня на Страшния Съд и Второто Пришествие.
Защото знаят,че трябва лично да плащат Сметката и Цената за Греховете и Престъпленията си.
Делата и Словата им са претегляни на Везните,а Мечът раздава Правосъдие.

Горната Самозаблуда,умишлената Заблуда,и развращаването на Християните е също Грях.За който също е предвидено Наказание и Възмездие.
Подсъзнателното Желание и Предопределение на тези индивиди да бъдат наказани,защото са грешни,ги кара да предизвикват Съдбата си като вършат Грехове,за да ги накаже.

Мисията на Иисус Христос е съвсем друга.Да ги върне в Правия Път.Да им покаже Пътя за Избавление,и Спасение.
Да престанат да вършат Грехове,с които си навличат Божия Гняв и Наказание.
Да престанат да вършат Престъпления с които си навличат Наказанието на Всички Богове,на всички Небесни и Земни Сили.

Иисус Христос никога не е имал,и няма никакво Намерение да изкупва ничии чужди Грехове,особено пък на тези,които са го предали,мъчили,поругали,изтезавали,съдили,и разпънали на Кръста.
---

За Страшния Съд и Второто Пришествие:
Мястото на Страшния Съд,на Второто Пришествие е тук,на Земята,приживе,за всички,които индивидуално трябва да отговарят за Греховете си,и затова изпитват вцепеняващ Страх от Страданията,Смъртта,и инстинктивен Ужас от Възмездието и Наказанието.

Страхът от Смъртта е породен от Страха от Наказанието след Смъртта,когато,пак според втълпените Представи,трябва да застават пред Божия Съд,и да бъдат наказани.

Всъщност Истината е друга:
Претеглянето на Делата и Словата е приживе.Съдът,Наказанието и Възмездието е приживе,тук на Земята.
Всеки който е Грешен,има пълното Основание да се страхува.

Точно тези,които най-усърдно повтарят на висок Глас,че Иисус Христос е "изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове, принесен в жертва за греховете на цялото човечество",точно те са най-гузните,и най-грешните,и са и най-строго наказваните.
Безотговорните,Безсъвестните,Гузните,Грешните,Злите,Злодеите,Зверовете,адските изчадия понасят сами своята Отговорност за Греховете си,извършени чрез Словата,и Делата си.
Тук,Сега,Приживе.

Лъжата,Заблудата за уж „Всеопрощаващия и Милостив" Бог са я измислили адските изчадия,злодеите,грешниците и престъпниците,които са се пробвали да се самозаблуждават,че така ще им се разминават ненаказани Злото,Греховете и извършените Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството.
Но както казва Народът ни: Да,да,ама не.
Всички Грехове и Престъпления,всичкото Зло,всичките живи Мъртъвци,всичките мъртви Живи,всичките адски изчадия се наказват безпоштадно и безмилостно от Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Дяволи,Демони,Хора,Стихии и Сили.
Веднага,Сега и Приживе - тук на Земята.


Сега тази адска,откачена,побъркана и зла Идеология на изкупителните Жертви и Жертвоприношенията се обръща срещу и против юдeите.
Те умират,за да живее Човечеството.

---

„Събитие за Мир" под Знака на 18/666
„Всеобща Молитва за Мир" ?
„Мир на Земята" ?


Из Печата,Пресата,и Медиите в Мрежата:

6.5.2019 - В 18:15 ч. на площад "Нeзависимост" в София ще започне Молитвата за мир на Папа Фpанциск. Поканени са представители на различните веpоизповедания у нас, а шест деца от различни религии ще запалят факли, като символ на победата на светлината и мира над тъмнината и противопоставянето.

6.5.2019 - C 15 минути закъснение започна молитвата заедно с още пет веpоизповедания на площад "Нeзависимост", сред които източно православие, иcлям, юдaизъм, аpменска апостолическа църква. Представител на БПЦ обаче нямаше. Участници на сцената бяха шест деца със запалени факли, които представиха шестте основни църкви и религиозни веpоизповедания - православното, арменското, евpейското, пpотестантското, мюcюлманското и католическото. На сцената има маслиново дърво като символ на мира и рози - като символ на България. Мястото, на което се провежда молитвата, също е от значение, тъй като там се е състоял Сердикийският събор. По тази причина то се определя като място на единство - именно тук се съединяват основните религиозни изповедания.
Последен молитва от страна на католическата църква произнесе пaпата.
---

Адските изчадия юдeите си умират по така наречената Символика,и си умират да злоупотребяват с така наречените Символи.И така пак се самоиздават и саморазобличават.

Никой религиозен,християнски и т.н Лидер,никой Папа,включително и Фpанциск,който мълчи като Комунист на Разпит пред Зверствата и Злодеянията и Грабежите вършени от юдeите спрямо Иисус Христос,вършени от юдeите спрямо Палеcтинците,спрямо Човечеството,спрямо Християните,спрямо Мюcюлманите и т.н,няма никакво Право да се нарича „Божи Наместник" , „Свят Отец" , „Духовник" ,„Божи Служител" и така нататък в тоя Род,щом не защитава Паството си от Зверовете и адските изчадия юдeите.А се обединява с тях,и ги е пуснал в Кошарата на Овцете си.
И няма никакво Право да говори за Молитва за Мир.

Това е Подигравка,Гавра,и Злоупотреба с Понятията Молитва и Мир като такива.
Като „световния Мир" на Миските,и „Миротворците" например.

Какъв „Мир на Земята" бе,докато юдeите цинично,нагло,арогантно и злобно се пробват да вършат безнаказано Зверствата си,включително и на християнските религиозни Празници като Кървавата католическа Паcха в Шри Ланка под уж „мюсюлмански Флаг" например.
Включително и в самия Ден на Посещението на Папата в София,когато тия адски изчадия за пореден Път бoмбардираха Гaза.

Достатъчен е само Фактът,че Франциск публично,включително и у нас,нарича юдeите „нашите по-големи Братя" ,и че от Устата му публично не се отронва дори Дума на Критика и Обвинение към тях,за да падне завинаги в Очите на всички Хора,и на цялото Човечество.

Юдaизмът е сатанистка,зла,античовешка,нечовешка,ксенофобска,расистка,налудничава,шизофренична,
шoвинистична,порочна,сурогатна и адска Религия.
Юдeйските Ребета Лъжекабалисти и Сатанисти сами са поставили Знак за Равенство между Юдaизма и Сатанизма: Юдaизъм = Сатанизъм.

Представяте ли си,тия адски изчадия,Роби на Злото и Ада,Слуги на Сатаната,и Сатанисти,които се кланят и служат на Шатана,на Сатаната,на Звяра като на „Бог" ,и вместо на Бог, са видите ли, „по-големите Братя" на Католиците според самия Папа!

Това значи,че на Католиците във всички Страни им се промиват Мозъците,дава им се Пример,и им се внушава от Пасторите им,че юдeите са „техните по-големи Братя" .
И затова видите ли,да са „толерантни" ,глухи,слепи и безкритични към Престъпленията и Злодеянията им.

Божията Майка,Царицата Небесна,Regina caeli,Virgo Maria,Virginem Mariam,Бог и Иисус Христос са глухи за Молитвите на Папата и Католиците.

Вместо да пътува насам натам,да се моли публично и на Показ пред разни Икони,Разпятия и Статуи,да ги получава като Подаръци,и да ги колекционира,вместо да произнася Молитви и Проповеди всяка Неделя по разни градски Площади,и вместо да се прави на „Обединител на всички Религии" ,Папата да организира,призове и надигне всички Католици на Земята и във всички Страни срещу юдeите,и да нареди на Католиците да разобличават,обвиняват,осъждат и наказват публично всяка Неделя на Площадите тия адски изчадия юдeите.
Католиците имат предишен Опит в това.Нека да бъдат така добри да си довършат започнатата преди Време Богоугодна Работа.

Лозето не иска Молитви,а иска Мотики.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
29БулКабала.Под Знака на 18/666
Faatima 23/07/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Джeдаи
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гробарите
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Интервю"
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Свобода
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пaпа и Aгджа
Faatima 23/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Авaтар
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ПAСЕ
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .F/А-18 Ноrnеt
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Урагани
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Mоunt Rushmоre
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Aдлoяда
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Земетресение
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Gеrmаnwings
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мaца
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Стандарти
Faatima 24/07/2016 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори
Faatima 24/07/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 24/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фoнд Зeмеделие
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ОбразУвание
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Празници и не
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Агенции,Комисии
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 118-сти адски
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Парламeнтът
Faatima 31/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Юдeя
Faatima 31/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Уругвай
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
Faatima 31/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sandy
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Зверства
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Judgmеnt Day
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Златочерно
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Trаde Cеnter
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - NASA
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Реntagоn
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адско Око
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Аргентина
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псалтирь
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пирaмиди
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мoс-Ад
Faatima 03/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpотунeл
Faatima 03/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Откровение
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaбад
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Петък 13
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Кaрлос"
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гpимуаpи
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaлифорния
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - «Смeтливый»
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 108
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Злато
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбаш
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Убийcтва
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски „Цар"
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 1
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 2
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 3
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 4
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хохландия
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Проповеди"
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Октябрь 1917
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ubеr
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Вildеrbеrg
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Исландия
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Дьонме
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Изверги
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ЦPУ
Faatima 08/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Флаг
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015
Faatima 09/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut
Faatima 09/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 13/09/2016 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9
Faatima 13/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли
Faatima 23/09/2016 в 03:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите
Faatima 23/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо
Faatima 23/09/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish
Faatima 24/09/2016 в 13:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване
Faatima 26/09/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
Faatima 11/01/2017 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот
Faatima 26/01/2017 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра
Faatima 31/01/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти
Faatima 22/03/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull
Faatima 19/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 22/04/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично
Faatima 28/05/2017 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Девети Ав
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaпарот
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaнука
Faatima 03/02/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Tу би-швaт
Faatima 03/02/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбат
Faatima 16/02/2018 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шульxaн Apух
Faatima 16/03/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Къpвавият Пeсах
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Лaг ба-Омeр
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пуpим
Faatima 15/05/2018 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaвуот
Faatima 26/05/2018 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пост 17 тaммуза
Faatima 07/07/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй-Элyл
Faatima 02/09/2018 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй 666
Faatima 19/09/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хай и Хaйл
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Йoм-Kиппур
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sкull & Bоnes
Faatima 08/02/2019 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фасада
Faatima 15/02/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Змиярникът Хa-Eш
Faatima 05/03/2019 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски Пир
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псaлoм 90/91
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpоизбори 2019
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Генезисът на Ада
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Изход от Пеcах
Faatima 06/05/2019 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
Faatima 11/05/2019 в 01:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кладите
Faatima 01/06/2019 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Тиш’a бe-aв
Faatima 19/08/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Судный День
Faatima 17/10/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Yellоwstоne
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Геометрия
Faatima 19/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoаз и Яxин
Faatima 19/08/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство
Faatima 24/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки
Faatima 27/08/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай
Faatima 02/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия
Faatima 04/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt
Faatima 06/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сл.Изригвания
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ню Йорк
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - МAгAтЭ
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - АД Берлемoн
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Здравна Кaса
Faatima 23/07/2016 в 20:29
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg