Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 3
ТЕМА: Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо
#3440
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10521
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо 8 години, 9 месеци Карма: 25  
Земните ЧовециВсички са чували на кои хора се казва гей,или хомосексуалист.Обикновено така се казва на мъжете.

И с пълно право.

Всичките обяснения за произхода на думите Гей и Хомосексуалист издишат пред очевадната връзка с Адам като първият човек,и първият мъж на Земята според митологиите и религиите.

И като такъв,той е събирателен образ за всички земни мъже.Преди да се появи Ева,тоест,преди изобщо да има жени,е нямало друг вид любов,освен еднополовата между мъжете.

Мъжете много обичат да казват:„Жената не е човек",и „Жените не са като хората". Жените не трябва да се обиждат от тези фрази,а да се радват.

Мъжете са прави от своя гледна точка.Особено от гледната точка на хомосексуалистите и гейовете.

Гея на гръцки е Земя,а Хомо на латински е Човек.Ето това са думите,които са корени на думите обозначаващи мъжете предпочитащи еднополовата любов.

Хомосексуалност е секс с човек,а Гей е земянин,жител на Земята.
А щом под хомосексуалност се разбира еднополов секс между мъже,значи и хомо по подразбиране е мъж.А жената която предпочита еднополовота любов не е хомо,а лесбийка,а от това следва,и че не е човек.

А гей се казва само на мъже,значи,и че само мъжете са жители на Земята.

А гай на английски е момче.

А какво са правели адамовците преди да се появят Евите? Еднополова любов.Секс само между мъже.

Като се каже еректус колко хора могат да се сетят,че това значи изправен,а хомо еректус - изправен човек.

Но всички се сещат за ерекцията на мъжкия полов член.А „хомо еректус" звучи като „еректирал хомосексуалист".
---

Всички мъже се раждат с латентна хомосексуалност по дефиниция.И вече според възпитанието,религията, и времената в които живеят,зависи дали открито ще изявят сексуалността си,или ще бъдат превъзпитани в хетеросексуалност.Другият вариант е да се женят за жени,но да крият в себе си истинската си хомосексуалност.А последният начин е отричане изобщо от секс чрез обети за безбрачие и въздържание от секс.


Отговорът на въпроса как са се размножавали мъжете преди да се появят жените,които да ги раждат,е в самата Природа.Има толкова много земни същества - и растения,и животни,и микроорганизми,които се размножават по всякакви други начини,а не непременно чрез сливане на женски и мъжки полови клетки.

Чак след появата на Ева,тоест жените,мъжете са изгубили тази си способност.

Жените са се принизили до земната природа на мъжете,а мъжете се опитват да се възвисят към Небето чрез секс с жени,и да предадат гените си.

Самата дума хетеросексуалност с която се обозначава сексът между мъже и жени произлиза от думата хетера - жена, водеща свободен и независим начин на живот,другарка,спътница на мъжете.Сексуално освободена,образована и умна жена.Съвременният вариант на хетерите са японските гейши,и така наречените компаньонки.

Затова и проституцията винаги е съпътствала човечеството,откакто има жени на Земята.А в сегашно време е добила извратената форма на търговия с плът,и насилствено принуждаване на жени да проституират.Мъжете - тези,които се смятат за хетеросексуални, предпочитат секса с хетери(проститутки),и са склонни да плащат за това.

Затова и мъжете са наказани и ще продължат да бъдат наказвани със импотентност и безплодие за този грях пред жените,и заради отказването си от естествената си хомосексуалност.

Корените на проституцията са в самите мъже,и в хетеросексуалността по дефиниция.


Ако това беше естествената и нормална сексуална ориентация за хората,за който се смята хетеросексуалността,би трябвало самата дума да е друга.Например само сексуалност,без хомо,или хетеро отпред.

За мъжете жените са или майки,или майки на децата им,или хетери(проститутки).

След хилядолетия време и опити за възвисяване на мъжете чрез любов и секс с жени,мъжете не са се отдалечили и с една молекула от земната си Природа.

И не са се научили да ценят жените,с малки изключения в някои страни.

Истинско приятелство,другарство между мъж и жена може да има само,ако мъжът е гей.
---

За мъжете по-естествена според Природата им е хомосексуалната любов.

И са на път да се върнат назад към Природата си.

За тези,които не се усещат,Природата е намерила начин да им покаже,че хетеросексулността не е за тях: чрез импотентност,и стерилитет.Особенно в „развитите,цивилизовани" страни.
---

Вероятно това мое твърдение ще се стори шокиращо за много от четящите.Но преди да почнат да го отричат,да си спомнят,че мъжете обичат предимно своята собствена компания,правят си затворени общества и клубове,където не допускат жени, мъжете държат повече на приятелите си пред семейството,предпочитат да се доверяват на приятелите,а не на жените си,склонни са да идеализират някой мъж за кумир,предпочитат да работят с мъже,и т.н.

Склонни са да обясняват,че приятелството с някой мъж е много важно за тях,но всъщност зад това приятелство се крие обич,духовна близост,и сексуално привличане.


Мъжете са способни да обичат изцяло и безрезервно единствено само някой друг мъж,а тази обич наричат приятелство.

Открай време всички са на мнение,че жените и мъжете все едно,че говорят на различни езици,и че сякаш са от различни планети.
---

Хилядолетните опити на религиите,и режимите, да откажат мъжете от естествената им хомосексуалност чрез наказания винаги са били обречени на неуспех.Доказва го и сегашното състояние на нещата.Хомосексуалността не е изчезнала,а напротив,изявява се все по-открито,и се приема за нормално в цивилизованите общества.

A и в самите редици на религиозните служители хомосексуализмът е добре познат.Както се казва,сами себе си не са успели да превъзпитат,пък какво остава за обикновените мъже.

Назад към Природата,както се казва.
---

Интересното в цялата история е,че всички тези имена,и цялата тази терминология -Гея, гей,хомо,хомо еректус,хомосексуалност,хетересексуалност, са избирани и давани от мъже -религиозни мъже, мъже учени,и мъже философи.

Самите мъже са се самоопределили като хомосексуалисти и гейове.


***********************************************************
Fatima,предсказания,пророчества,maria,гадател,оракул,sofia
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Всичко за Нещата от Живота
Faatima 20/07/2010 в 15:21
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Всичкология-за нещата от живота.Homo
Faatima 02/08/2010 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота.Целувката и Душата.
Faatima 11/08/2010 в 16:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Кажи: Обичам те!
Faatima 12/08/2010 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо
Faatima 23/08/2010 в 17:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Невидимите
Faatima 28/08/2010 в 18:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Сурогатни Деца
Faatima 29/09/2010 в 13:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради
Faatima 09/10/2010 в 19:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Мара Подробната
Faatima 20/10/2010 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Симпатичните негодници
Faatima 11/11/2010 в 19:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Всевиждащата Съдба
Faatima 09/12/2010 в 19:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Пси-Pрограмистите
Faatima 13/02/2011 в 20:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Първият Мъжкар
Faatima 20/03/2011 в 10:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Само за жени
Faatima 05/04/2011 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.По Звъна ще ги познаете
Faatima 11/04/2011 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Психопата
Faatima 05/05/2011 в 23:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Мухльото
Faatima 06/05/2011 в 22:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Опознай при Запознаване
Faatima 09/05/2011 в 10:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Завиждащото Зло и Съдбата
Faatima 12/06/2011 в 22:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 1
Faatima 04/07/2011 в 22:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Възпитание на Речта
Faatima 03/08/2011 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Култура на Пиенето
Faatima 10/08/2011 в 17:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Черните Мозъци
Faatima 26/08/2011 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 2
Faatima 29/10/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Числа и Суеверия
Faatima 12/11/2011 в 14:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Нещата от живота.Познай кой е дошъл на Гости
Faatima 19/12/2011 в 22:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише
Faatima 16/02/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Тайните на мръсната Чистота
Faatima 23/06/2012 в 14:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.Поруганата „Любов"
Faatima 07/10/2012 в 01:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните
Faatima 06/01/2013 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Виж кой как говори
Faatima 30/08/2013 в 19:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 2Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 3Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 4Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 5Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 6Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 01:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 7Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 8Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 9Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 16/05/2014 в 23:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 10Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 21/05/2014 в 23:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 11Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 22/05/2014 в 00:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 12Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 01:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 13Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 02:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.14Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 28/06/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.15Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.16Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.17Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.18Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 21:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 20:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.21Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 21:10
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg