Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 3
ТЕМА: Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради
#3610
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10770
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради 8 години, 11 месеци Карма: 25  
Прокълнатите нови сгради и строежи на България
Сега покрай зачестилите земетресения у нас всички собственици на апартаменти се безпокоят доколко устойчиви на земетресения са сградите в които се намират апартаментите им - блокове и кооперации.

Безпокоят се всички,които имат покрив над главата си.Независимо от това дали са в стари сгради строени преди 1989г.,или в в нови,строени след „демокрацията".

Независимо от това дали са едноетажни къщи,няколкоетажни тухлени кооперации ,многоетажни блокове от едроплощен кофраж,или обичайните панелки.

Но дори и собствениците на апартаменти в най-калпаво строените панелки,останки от социализма,могат да са по-спокойни за домовете си,отколкото тези,които са си купили апартаменти даже и в най-луксозните кооперации,и селища от затворен тип,строени след 1989г.
Нямат никакво основание да са спокойни за покрива над главата си и всички,които имат офиси,или дялове в новопостроените бизнесцентрове,хотели по черноморието,спа-центрове,магазини,и всички,които притежават нещо строено след 1989г.в София.

Независимо от това доколко строителството е съобразено и проектирано според изискванията за устойчивост на земетресения,независимо от това доколко са качествени вложените материали,независимо от това доколко е спазен първоначалният проект,или са внесени промени,които отслабват конструкцията на сградата.


Всички „щастливи собственици и новодомци" в новопостроените след 1989г. сгради имат пълното основание да се безпокоят.

Защото повечето собственици никога не са се заинтересовали кои и какви фирми са строили сградите им,и дали тези фирми са плащали на строителите си,и са били коректни с работниците си.

---

Как се строи благополучен дом?

Сградата не е само проект,и материали.Сградата е дело на труда и майсторлъка на строителите.Строителите влагат част от Душата,Чувствата,и Емоциите си във всяка сграда,която се ражда изпод Ръцете им.

Едновремешните хора са били по-наясно с факта,че е важно какви хора строят дома им, дали строителите са възнаградени справедливо за труда и майсторлъка си,а оттам и доволни и благоразположени спрямо хората на които строят дом,а оттам и към самия дом.
Едно време са хранели,и дарявали с дрехи майсторите,освен парите за възнаграждение на труда им.

При строежа са помагали роднини и комшии,но майсторът си е бил майстор.Уважаван,и на почит.
---

Как се строеше по време на социализма?

Професията на строителя западна,уважението към майсторите също,но поне трудът им беше заплатен.Разбира се,имаше и много уважавани майстори,които бяха познати на мнозина хора,бяха награждавани с премии и ордени,и търсени за частни ремонти и строежи по домовете.

Имаше разряди,и опитните дългогодишни строители бяха с по-висок разряд,и по-висока заплата.

Имаше строителни войски и Софстрой,които построиха почти всичко от това време.Особено панелките.

Понеже в София имаше малко желаещи да работят в строителството,(то и сега няма желаещи),и това беше един от вариантите за да се получи софийско гражданство от жители на провинцията.Да се работи в поделенията на Софстрой.А Софстрой им осигуряваше общежития,докато се устроят със собствено жилище.На много места имаше и столове,където храната беше за стотинки.

За да се получи апартамент по-бързо,начинът пак беше да се работи няколко години в строителството.

Но в крайна сметка всички си получаваха заплатите за положения труд,мечтаното жителство,мечтаното жилище,а войниците така отбиваха службата си.

Всичко построено от това време може и да не е чак толкова качествено и красиво,но е опазено от лоши чувства,и негативната човешка енергия на недоволни строителни работници.
---

Как се строи сега?

След 1989г,настъпилата „пазарна икономика",и „демокрация",се нароиха много строителни фирми,които използваха „демокрацията и пазарната икономика",за да строят и работят в зоната на здрача.

Пак строители са хора от провинцията,принудени от създадената изкуствено безработица по родните им места,да идват на гурбет в София,и по Черноморието,за да могат да изхранват семействата си.

Но са малко строителните фирми,които се отнасят почтено с работниците си.Малко са фирмите,които правят договори,плащат осигуровки,осигуряват работно облекло и храна на работниците си,плащат заработеното навреме,и сравнително добре.А още по-малко са фирмите,които осигуряват общежития и квартири.

Повечето просто използват безизходицата в която са поставени почтените работници заради безработицата,и ги карат да работят без договори,без осигуровки,а много често,и без да изплатят заплатите им.Карат ги работят по месец за нищожен аванс,а щом дойде време за заплата,ги гонят,и наемат други.

Всички сгради построени от такива непочтени фирми,ограбили труда на строителите,са прокълнати.Всички материали,с които са построени,са попили яростта,справедливия гняв,проклятията,и желанието за мъст на измамените строители.

Зад тези ограбени строители стоят сълзите на децата и семействата им,които са оставени да гладуват и мизеруват.За да си тъпчат гушите босовете на строителните фирми.

Тези сгради са прокълнати.Те носят само нещастия,неразбирателства,болести,недоимък,и неуспехи на обитателите си.

Едно малко по-силно земетресение,и разрухата на проклятието ще си довърши работата,започната от нещастията,вградени в основите и материалите на тези прокълнати сгради.


Всички строителни фирми,мамили работниците си също са прокълнати и обречени.Обречени и прокълнати са и семействата на собствениците им,и самите собственици.

Фирмите им фалират,губят инвестираните пари,спечелени по такъв разбойнически и мошенически начин,налягат ги болести,децата им пропадат,семействата им се разпадат,и т.н.

Губят най-скъпото си.Проклятието удря там,където е най-чувствителното им място.За някои са парите,за някои жените,или имотите,за някои родителите,или децата им.

Сбъдват се най-големите им страхове.

Възмездие има за всички,които си играят с живота и хляба на почтените хора,които с честен труд се опитват да изхранват семействата си.

---

От какво трябва да се интересуват новодомците,когато тръгнат да си купуват новопостроено след 1989г.жилище?

Трябва да се интересуват не само от цени,разположение,квадратура,материали,квартал,и т.н.

Трябва да се интересуват и коя фирма,или фирми са строили сградата,и дали са били почтени с работниците си.

И ако разберат,прочетат,или чуят,че фирмата е измамила работниците си,веднага да се отказват от покупката,колкото и да им се струва изгодна.

Този дом е прокълнат и ще им донесе само нещастия.В такъв дом земетресението ще им е най-малкия проблем.
---

И в момента има много фирми,не само от строителния бранш,а и от други браншове,които използват „кризата и безработицата,за да мамят работниците си.

Всички тези фирми,всички собственици на такива фирми са обречени и прокълнати.


*********************************************************************
Fatima,предсказания,пророчества,mariyam,гадател,оракул,sofia
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Всичко за Нещата от Живота
Faatima 20/07/2010 в 15:21
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Всичкология-за нещата от живота.Homo
Faatima 02/08/2010 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота.Целувката и Душата.
Faatima 11/08/2010 в 16:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Кажи: Обичам те!
Faatima 12/08/2010 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо
Faatima 23/08/2010 в 17:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Невидимите
Faatima 28/08/2010 в 18:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Сурогатни Деца
Faatima 29/09/2010 в 13:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради
Faatima 09/10/2010 в 19:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Мара Подробната
Faatima 20/10/2010 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Симпатичните негодници
Faatima 11/11/2010 в 19:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Всевиждащата Съдба
Faatima 09/12/2010 в 19:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Пси-Pрограмистите
Faatima 13/02/2011 в 20:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Първият Мъжкар
Faatima 20/03/2011 в 10:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Само за жени
Faatima 05/04/2011 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.По Звъна ще ги познаете
Faatima 11/04/2011 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Психопата
Faatima 05/05/2011 в 23:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Мухльото
Faatima 06/05/2011 в 22:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Опознай при Запознаване
Faatima 09/05/2011 в 10:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Завиждащото Зло и Съдбата
Faatima 12/06/2011 в 22:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 1
Faatima 04/07/2011 в 22:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Възпитание на Речта
Faatima 03/08/2011 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Култура на Пиенето
Faatima 10/08/2011 в 17:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Черните Мозъци
Faatima 26/08/2011 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 2
Faatima 29/10/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Числа и Суеверия
Faatima 12/11/2011 в 14:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Нещата от живота.Познай кой е дошъл на Гости
Faatima 19/12/2011 в 22:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише
Faatima 16/02/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Тайните на мръсната Чистота
Faatima 23/06/2012 в 14:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.Поруганата „Любов"
Faatima 07/10/2012 в 01:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните
Faatima 06/01/2013 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Виж кой как говори
Faatima 30/08/2013 в 19:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 2Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 3Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 4Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 5Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 6Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 01:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 7Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 8Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 9Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 16/05/2014 в 23:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 10Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 21/05/2014 в 23:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 11Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 22/05/2014 в 00:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 12Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 01:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 13Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 02:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.14Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 28/06/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.15Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.16Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.17Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.18Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 21:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 20:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.21Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 21:10
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg