Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отг: 2. Нумерология. Дяволът носи ангелски Имена (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 1
ТЕМА: Отг: 2. Нумерология. Дяволът носи ангелски Имена
#3738
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 11322
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Отг: 2. Нумерология. Дяволът носи ангелски Имена 9 години, 4 месеци Карма: 25  
Името като противовес,или усилване на Числата

Падналите Ангели
Даването на име на новородено дете е тайнство.Родителите могат да представят всякакви разумни и неразумни доводи за това,как са избрали името на детето си,но доста често не могат смислено да обяснят защо са предпочели едно,или друго име.

Тук не става въпрос за имената,които се предават в рода по бащина,или майчина линия,които са повторение на имената на родителите,или са по името на църковния светец,или празник.Но дори и при тях също е въпрос на несъзнателен тайнствен процес дали ще ги нарекат така,или ще изберат съвсем различно име.

Просто самото име им е харесало,то е изникнало в съзнанието им незнайно откъде,нещо отвътре им подсказва,че точно това е името,което е подходящо за детето им.

Както винаги,и тук Природата си знае работата.

Името което се дава по рождение,има ролята да подтисне някои неблагоприятни числа в датата на раждане,и да подсили благоприятните.Този ефект е най-голям,ако името на детето е избрано от майка му.Майката интуитивно,подсъзнателно избира името на всяко от децата си,водена точно от подсъзнателната мисъл да помогне на детето си,а оттам и на себе си.

Защото за да роди една майка дете с 666 в профила,значи с нещо е „заслужила" този „дар" от Природата. Дори това нещо да е грешният избор на баща за детето и.

Точно заради този подсъзнателен майчин Избор на Име за Дете,което има в Профила си 666,именно тези Деца са кръщавани от Майките си с хубави,и с така наречените ангелски Имена - Имена на Светци,на Ангели,на християнски Символи и така нататък.

Конкретният пример в случая е за индивид,който има 666 в профила си,и се казва Ангел.Не се е обръщал към мен за съвети,а се запознах с него по случайно стечение на обстоятелствата.Реален индивид.

Привлече вниманието ми с това,че не е първият индивид с име Ангел,от който имам като цяло отрицателни впечатления.Навремето в училище си имахме един съученик с името Ангел,който беше с изключително неприятен характер,и редовен участник във всички гадости и лудории вършени от училищните калпазани,и вечно с намалено поведение.
Имам конкретни неприятни впечатления и от други Ангеловци.

Тук в конкретния случай разглеждам името Ангел като синоним на ангелско,добро,и т.н.,както повечето хора са свикнали да го възприемат,защото самото име би трябвало да значи Вестител.Името е изопачено - трябва да е Аггел,от гръцката Дума Аггелос.

Но така се е наложила Думата - Ангел,и в такъв Вид се е възприело и за Име на Човеци.

В рода на този човек няма друг с това име,а така го е нарекла майка му,въпреки,че баща му и родата са искали да го нарекат със съвсем друго име.Човек вече на възраст,пенсионер.

Моите нумерологични анализи са на базата на точно такива практически наблюдения върху конкретни,реални Човеци в действителния живот от всички нумерологични Профили.

За мен от нумерологична гледна точка беше интересно да видя как е протекъл животът на човек,който има дяволското число в нумерологичния си профил,а има ангелско име.Какви са разбиранията му за живота и хората,каква професия си е избрал,как е протекъл личния му живот,какви са отношенията с децата му,какви са отношенията му с хората,с които общува.

И за пореден път си дадох сметка за величието на Майката.Тя подсъзнателно е усетила какво Дете си е родила.

Защото ако този човек не се казваше Ангел,можеше да причини повече злини на повече човеци,макар,че иначе беше успял да обърка собствения си живот.

Самият той не харесва името си,и държи да му викат Ачо,или Геле.Има силно черноглед и подозрителен поглед върху другите човеци и живота.Всички са маскари,всички са използвачи,всички са гяволи,дори и собствените му деца,собствените му роднини,за него няма добри човеци. Любим израз:„Знам ги аз тия,я да не се правят на светци,защото не са стока за мирисане!".

Обича да клюкарства за другите,като нещата които го интересуват в околните,комшиите и роднините е кой от какво е болен,кой е умрял,кой на кого е изневерил и с кого,кой изхвърлил,или пребил жената или децата си,кой с кого се е скарал,на кого децата му са наркомани,или пияници,кой кого е измамил,или прекарал,и все неща от тоя род - лошите събития,събитията свързани за другите човеци с негативни емоции.

В новините по телевизията привличат вниманието му новини свързани с всякакви катастрофи - автомобилни,влакови,самолетни,природни,новини за убити,ранени в семейни скандали,с „подвизите" на типовете от подземния свят,телефонните измамници,новини свързани с болести,зарази,предупреждения за епидемии,с бедността и измиращите от глад и болести по света - всичко свързано пак с отрицателни емоции.

Всички тези негативни за другите Новини,за него са още едно Потвърждение на Тезата му,че Светът е лош,и всички Човеци са лоши.

За родителите си,и по-специално за майка си,избягва да говори,и ако казва нещо,то е само за периода в който е била болна на легло,и той е трябвало да се грижи за нея (според думите му).

Развел се доста млад,още докато децата му са били малки,защото подозирал,че жена му му изневерява.Без да има конкретни доказателства за изневяра.За сметка на това обича да разказва за връзките,които е имал с други жени,и как ги е „разкарал".

На стари години е останал сам,без близки хора до себе си,макар,че има деца,и роднини.Но той е доволен от себе си.От време на време му помага далечен роднина,който е алкохолик,пребиващ майка си,за да и взима пенсията.За да има пари за пиене.И това го разказва самия той.И самия той му дава пиене в замяна на помоща.

Кой свестен човек би приел да му помага алкохолик,който бие майка си?

Свестния няма да допусне дори да припари в дома му такъв изрод,пък какво остава да общува с него.


Коментарите му за човеците с които общува са пълни със злъчни и иронични подмятания.По същия начин коментира и известните личности по телевизията.

До пенсионирането си е работил в армията,а след пенсионирането си - като охранител в частни охранителни фирми.

Любимите му спомени за разказване: От армията,там е имал чин и подчинени - как е „гърчил" подчинените си,защото са „боклуци",и за нищо не стават.И колко е било добре,че имало много изгода от всичко,което може да се прибере(присвои) безплатно.А от охранителния период - как е бил свидетел на побоища,извращения и изтезания в мутренския период на групировките,пък и в по-ново време.Кой какъв е,какви ги е вършил,и кои е познавал лично.
За семейството: Как изгонил като „мръсни котета" сина и снахата си,защото искали да му „вземат" апартамента.

Любим израз за взаимоотношенията между родители и деца:
„Децата са най-големите врагове на родителите си".

Само този Израз е достатъчен да се разбере Начинът му на Мислене.

Кой нормален свестен човек би казал,че децата и родителите са най-големите врагове?

Това е доста характерен Начин за Мислене на всички,които имат 666 в Профила си - според Наблюденията ми мнозинството от тях мразят Родителите си,и особено Майките си,и са в лоши Взаимоотношения с Децата си.

Всички американски и други Ситкоми,в които на подбив,подигравка са подложени и обект на присмех са Родители,са Дело на точно такива Индивиди с 666 в Профила си,или на Индивиди от един конкретен Етнос за който 666 е почитано Число.

Той не го осъзнава,но точно името Ангел го е спасило да не се забърка лично,или пострада самия той в този силов период.Успял е да запази досието си чисто,както се казва,и не е попаднал под ударите на закона.
Пък и по принцип човеците с 666 в профила се чувстват в свои води в средите на правораздавателните и правоохранителните органи,и са част от системата.Доказателство за това е,че големите злодеи остават ненаказани,и законите, и системата ги защитават.

Обича да гледа криминални и военни филми,филми с насилие,сапунки,харесва ролите на злодеите и лошите във филмите - пример: злобната свекърва,и Ферхунде в „Листопад".Като причина за харесването си изтъква,че са „отлични актьори",защото подсъзнателно се опитва да подтисне мисълта,че и той може да е като тях.

С няколко думи за обобщение на конкретния случай - Добре,че майка му е избрала именно името Ангел.Макар,че дори и това име не е успяло изцяло да го предпази,а само е туширало в известна степен влиянието на 666.

Защото е изопачено и Името на самото Понятие за тези природни Сили - трябва да се наричат Аггели,а не Ангели.

На моменти дори е приятен за общуване,защото има дадена отлична енергия,и сговорчив характер,ако не става въпрос за лични взаимоотношения,а само като събеседник.Стреми се да бъде коректен с хората,от които зависи за нещо.Ако каже за някого,че е свестен,значи,че този човек му е правил някакви услуги,или и в бъдеще очаква някаква помощ,или услуга от него.

Поведението,Начинът на Мислене и възприемане на Света,и на Хората от този конкретен човек Ангел е типичен за всички индивиди,които имат 666 в Профила си,затова го давам за Пример.

Същото Поведение,Начин на Мислене и възприемане на Света и Хората имат и другите Личности с 666 в Профила си над които имам конкретни Наблюдения,и които са специален Обект на моите Изследвания,проучвания Анализи точно заради Наличието на 666 в Профила им.

Това е много характерно за тях - имат черноглед Поглед върху Живота и Хората,и ги подозират във всички Грехове.


Донякъде благоприятно влияние оказват имената на светците,дадени на деца с 666 в профила си, за вярващите християни.Поне малко,както се казва, се подтиска вродената лошотия на тези Субекти.

Една от най-големите заблуди и самозаблуди на хората е,че всички човеци се раждат добри,и после животът ги прави лоши.

Истината е в точно обратното твърдение:
Понеже има индивиди,които по рождение са лоши,затова и животът става лош.Защото именно тези родени злодеи се пробват да правят живота лош на колкото се може повече Човеци в Обществото в което живеят.

Именно тук е Ролята на Обществото в което растат,и Ценностите в които се възпитават тези Индивиди.

Ако в Обществото има наложени морални и законови Спирачки за разгръщане на вродената им Лошотия,то за тях има шанс да преобразуват Шестиците си в Седмици.

Има вероятност за такава метаморфоза между 6 и 7 в моите нумерологични анализи.

Точно заради това у нас за Индивидите с 666 в Профила си родени,възпитани,изучили се,и оформили Мирогледа си по Времето на Социализма имаха Шанса да преобразуват поне една от Шестиците си в Седмица.
Разбира се,от този Шанс се възползват само тези,които изпитват вътрешната необходимост за това,и ако задължително имат и 8 в нумерологичния си профил.

А за всички други с 666 в профила си имаше морални и законови спирачки за да не „развихрят" с пълна сила вродената си лошотия.

---

А какво става,когато Името на дете,което има 666 в профила си, е избирано не от майка му,а от баща му?

Става усилване на 666 заради самата мъжка Природа и Мотивите които я ръководят.

-------

По принцип никога не казвам на самия човек,че има това число в профила си.Само давам съвети как евентуално може да се подтиснат и коригират качествата,които носи то.Един от начините е да се смени името на човека.Което,разбира се рядко се случва,за съжаление на другите хора.
---

Други имена от практиката ми,освен Ангел,които също са на конкретни,реални Лица,с числото 666 в профила си:

Алек,Антонела,Антоний,Антония,Асен,Ася,

Богдана,Борис,Валя,Васил,Василка,Веселка,Владимир,

Георги,Дарин,Десислава,Димитър,Димчо,Деян,

Елвира,Емил,Иван,Иво,Йовка,Йордан,

Кирил,Корнелия,Красимир,Кръстьо,Любо,Любомир,

Магдалена,Мария,Марияна,Милен,Мира,Михаил,Меглена,

Наско,Наталия,Нешка,Николай,Нона,

Павел,Пенчо,Петър,Петя,Радина,Рафаело,Робин,Румен,

Сашка,Светла,Светлозар,Силвия,Симеон,Слави,Стоян,Теодоси,Тодор,

Тотю,Фани,Фердинанд,Христо,Христофор,Цветан,Цонко,Юлиан,Яна
---

Това са Имена само в България.

Има Повторение на някои Имена.
Например има поне трима Човека от горния Списък с 666 в Профила си с Името Красимир,поне двама с Имената Христо,Михаил,Николай,Борис,Десислава,Петър,Милен,Яна.
---

В световен план:

Абрахам,Аксел,Андреа,Алберто,Александър,Алексей,Алоиз,Алън,Ан,Анатолий,Анджей,
Андерсън,Антон,

Бедржих,Бернхард,Били,Бой,Борис,Блез,Бьорн,Василий,Георгий,Григорий,

Дан,Джанет,Джей,Джейкъб,Джейсън,Джеймс,Джек,Джулиана,Джон,Джони,Джордж,Дейвид,Денис,

Дмитрий,Евгений,Егор,Емилио,Елизабет,Еразъм,Ерик,Етел,Жак,Жан,Жюл,

Иван,Йенс,Йоаким,Йозеф,Йохан,Карл,Кевин,Кирстен,Клара,Колин,Кристиан,Кристиян,Кристофър,

Лайза,Лана,Ласло,Ларс,Лари,Лиза,Майк,Максим,Мария,Марта,Мартон,Мило,Миранда,Морис,

Николай,Пиер,Пол,Рафаел,Рембранд,Ричард,Робърт,

Сара,Себастиян,Сид,Сидни,Силвестър,Силвио,Силвия,Станислас,Стийв,

Тери,Тил,Том,Томас,Тони,Уилям,Филип,Франк,Франсис,Фредерик,Харолд,

Ханс,Хелена,Хенри,Хърбърт,Хюго,Чарлз,Чечилия,Шабтай Цви,Шарл,Шиниъд,Юлия,Ян,Янус,
---

При тези имена също има често повтарящи се -

Антон,Василий,Григорий,Емилио,Робърт,Ричард,Дейвид,Джордж,Джон,Йохан,Карл,

Колин,Кристиан,Лари,Ларс,Пиер,Силвио,Тил,Том,Томас,Уилям,Франк,Хенри,

А някои - по-често от другите,като Григорий,Джордж,Джон,Дейвид,Кристиан,Кристиян,Карл,

Многозначителен е фактът,че в така наречените „развити" западни общества има много повече успели и известни Индивиди с 666 в профила си.Причината за това е,че самият принцип на демокрацията и пазарната икономика е като принципите на джунглата,и на Ада: Изяж,или ще бъдеш изяден,и Натопи и Другарчето си в Казана,за да не си самичък в него.

Побеждава и успява по-лошият,решеният на всичко,за да успее,готовият да заобикаля и пренебрегва моралните правила,а не по-благородният и по-добър човек.

Интересен е също фактът,че за разлика от „развитите общества"където тези с 666 в профила си,чиито имена посочвам, са одобрявани и харесвани с някои изключения,тук у нас общественото мнение се люшка между одобрението и омразата към Лицата от българския „каймак",чиито имена посочвам.
У нас мнозинството хора нстинктивно усещат какво се крие под външната лустросана привидност на успеха.

Хората у нас имат вроден инстинкт да разпознават Членовете на Легиона на Шатана.

---

Разбира се,от това,че посочвам конкретни имена на конкретни Индивиди които имат 666 в профила си,не значи,че всички,които носят някое от горепосочените имена,непременно имат 666 в профила си.

Както и преди съм казвала,тези,които имат 666 в профила си,много често успяват да се реализират в живота във почти всички сфери.Има такива и на доста високи постове и длъжности в политиката.Имат предпочитания при професионалната си реализация точно към професии,които дават власт и влияние над други Човеци.

Това е Причината за Деградацията в Политиката,финансовите и Бизнес Средите,за вихрещите се низки Страсти,за Ударите под Кръста,за Корупцията,Подкупността,Шантажите,Злоупотребата с Власт и Влияние,за Престъпленията по високите Етажи на Властта,за Престъпленията на „белите Якички",за Презрението към обикновените Човеците в Обществото,и тяхната Експлоатация.

Индивидите с 666 в Профила си са Инициаторите и Подбудителите на Войните и агресорските Нападения над други Страни,на ксенофобските настроения в западните страни,и са много на брой във всички военизирани Формирования.

„За целта всички средства са позволени" е една от поговорките,измислена от някой от тях,и която се опитват да използват на практика.

Това,че са нещастни в личния си живот,и правят нещастни Човеците с които живеят,Човеците които зависят от тях,Служителите които са им подчинени, е също част от проблема.

Вид спасение за тях са музиката,спортът,религията,изкуството,литературата,науката.
Има доста световноизвестни учени,писатели,музиканти,певци,актьори,художници,спортисти с 666 в профила си,някои от които са като еталон в своя жанр и стил в музиката,изкуството,спорта,и са в предните редици на науката.

Но това не може да се каже за слушателите,почитателите,зрителите,и последователите им.

Проблем е,че точно такива Легионери се пробват да формират общественото мнение и нагласи,и да дават тон в живота на цели западни общества.

Техните идеи,послания,пиеси,творби на изкуството,романи,открития в науката,музиката която създават,филмите които правят,политиката която водят,са като отрова,която трови умовете и душите на Човеците в тези западни общества.

Така наречените Изкушения на Дявола се предлагат на Изкушените именно чрез тези конкретни Легионери с 666 в профила си.

Легионът на Дявола. „Името му е Легион,Числото е Число човешко, и е 666."

---

Малко настрани от Темата за 666,но пак свързано с даването на Имена на новородени:

Един пример как може да се помогне на дете,което е родено на дата с не толкова удачни числа,като му се избере подходящо име:

Ако по рождение числата от датата на раждането не му дават никаква енергия,имената на цветя в голяма степен може да компенсират това.Или направо имената Цветан,Цветанка,Цвета,Цветелина,и всичките им варианти на всички езици.

А на децата родени с 666 в нумерологичния си профил може да се помогне,като се дават имена на светци.

Точно заради това именно сред индивидите с Имена на Светци,с ангелски,хубави,библейски Имена, и Имена свързани с християнските Символи,се срещат най-често Индивиди с 666 в нумерологичния си Профил.

Индивидите от Легиона на Дявола носят ангелски Имена.

Дяволът носи ангелски Имена.

---

Двата Списъка с Имена периодично ги допълвам с Имената на новооткрити от мен Индивиди от Легиона на Дявола.

**********************************************************************************
Fatima,предсказания,пророчества,Mariya,ел,оракул,Sofiya
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2Моя Нумерология
Faatima 09/07/2010 в 16:48
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота
Faatima 21/07/2010 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота
Faatima 23/07/2010 в 00:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота
Faatima 24/07/2010 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота
Faatima 24/07/2010 в 20:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота.6
Faatima 28/07/2010 в 15:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота.666
Faatima 30/07/2010 в 14:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота.
Faatima 31/07/2010 в 18:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - приложение в живота.Йоан
Faatima 01/08/2010 в 18:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерологията - Прогноза до 8..8
Faatima 03/08/2010 в 13:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и религиозни празници
Faatima 06/08/2010 в 13:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и планети
Faatima 07/08/2010 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и Спиритисти
Faatima 12/08/2010 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и Борси
Faatima 13/08/2010 в 16:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Прогноза до 31.8
Faatima 22/08/2010 в 16:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и правосъдие
Faatima 27/08/2010 в 15:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и ООН
Faatima 27/08/2010 в 23:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и инф.агенции
Faatima 06/09/2010 в 17:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и астероиди
Faatima 08/09/2010 в 11:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и Луна
Faatima 13/09/2010 в 18:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - приложение в живота
Faatima 16/09/2010 в 13:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Въздух ИЯ
Faatima 17/09/2010 в 23:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Юпитер
Faatima 18/09/2010 в 20:10
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Равноденствие
Faatima 23/09/2010 в 12:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Прогноза до 13.10,и още...
Faatima 01/10/2010 в 12:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Числата на златото
Faatima 03/10/2010 в 16:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 4 и 8
Faatima 09/10/2010 в 12:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 13 Зодия
Faatima 17/10/2010 в 19:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Под влиянието на Дева
Faatima 20/10/2010 в 12:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Кометата Хартли
Faatima 20/10/2010 в 13:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Последен октомврийски ден
Faatima 31/10/2010 в 14:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Легализирано 666
Faatima 03/11/2010 в 20:43
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и Млечен път
Faatima 10/11/2010 в 23:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология и Политика
Faatima 11/11/2010 в 11:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология. Дяволът носи ангелски Имена
Faatima 18/11/2010 в 14:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология. Съвременните врачки
Faatima 21/11/2010 в 19:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология. Числата и Масонството
Faatima 27/11/2010 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология-Играта с Числата и Климата
Faatima 03/12/2010 в 17:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология-Слънчева усмивка
Faatima 10/12/2010 в 14:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология-Втори шанс
Faatima 18/12/2010 в 22:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология- Red Moon
Faatima 19/12/2010 в 15:53
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 2011 Промяна на правилата
Faatima 02/01/2011 в 18:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Шестите дни през 2011
Faatima 03/01/2011 в 16:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Успешните периоди - 2011
Faatima 04/01/2011 в 16:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Лунният Заек и финансите
Faatima 04/01/2011 в 19:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Съдбоносни дни 2011
Faatima 05/01/2011 в 14:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 2011 и Рождество
Faatima 06/01/2011 в 18:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Удачните дни през 2011
Faatima 07/02/2011 в 14:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 666 и силиконките
Faatima 26/02/2011 в 18:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Съдбата и Освобождението
Faatima 03/03/2011 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология - Съдбата и Земята
Faatima 08/03/2011 в 18:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Мегалуние
Faatima 09/03/2011 в 19:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - 666 и Звездите
Faatima 15/03/2011 в 22:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Суеверие и Техника
Faatima 20/03/2011 в 12:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Осмицата на Катастрофата
Faatima 30/03/2011 в 20:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Съдбоносна Смърт
Faatima 11/04/2011 в 14:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Чернобилска Годишнина
Faatima 26/04/2011 в 18:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Тайната на Катастрофата
Faatima 28/04/2011 в 15:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Парадът и Рим
Faatima 10/05/2011 в 21:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Съдбоносно Затъмнение
Faatima 14/06/2011 в 17:53
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Вчерашният Ден и 666
Faatima 17/06/2011 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Крушката от Деня 666
Faatima 18/06/2011 в 16:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Метротo и Денят 666
Faatima 19/06/2011 в 17:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Avion и Денят 666
Faatima 20/06/2011 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология - Съдба и Сребреница
Faatima 07/07/2011 в 16:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.1.Твоите Числа
Faatima 18/07/2011 в 14:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.2.Твоите Числа
Faatima 21/07/2011 в 19:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.3.Твоите Числа
Faatima 30/07/2011 в 19:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.4.Твоите Числа
Faatima 31/07/2011 в 14:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Обикновени Щастливци
Faatima 02/08/2011 в 17:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.5.Твоите Числа
Faatima 04/08/2011 в 17:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Пръстът на Съдбата и Щатите
Faatima 06/08/2011 в 22:43
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Щастливата Комбинация
Faatima 07/08/2011 в 04:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Психолозите и 678
Faatima 07/08/2011 в 12:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.666 и пазарните Индекси
Faatima 09/08/2011 в 12:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Намери Сродните си Души
Faatima 09/09/2011 в 02:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Сифрология
Faatima 29/10/2011 в 17:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Сифрология 111111
Faatima 11/11/2011 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Номерът на Коледа
Faatima 14/11/2011 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Съдбоносен Процес
Faatima 30/11/2011 в 19:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Гадаенка
Faatima 27/12/2011 в 21:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Небесните Събития
Faatima 02/01/2012 в 17:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Петък 13
Faatima 18/01/2012 в 14:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Екстрасенсно Самоизцеление
Faatima 12/02/2012 в 16:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Затворници и Енергия
Faatima 12/02/2012 в 16:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Прелетяно РавноДенствие
Faatima 20/03/2012 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.666 и Фердинанд
Faatima 31/03/2012 в 17:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Проба за Употреба
Faatima 09/04/2012 в 13:54
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.По сатанински за Ейми
Faatima 16/04/2012 в 15:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Съдбата и Дирижабълът
Faatima 27/05/2012 в 22:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Съдбoносен Юни 2012
Faatima 01/06/2012 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Съдбoносен Юли 2012
Faatima 04/07/2012 в 22:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Съдбoносен Петък 13
Faatima 13/07/2012 в 19:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.666 и Хомо Оскар
Faatima 06/10/2012 в 23:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Зодиите според Канона
Faatima 01/11/2012 в 19:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нумерология.Сатанинските Избори
Faatima 06/04/2013 в 21:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2Моя Нумерология.666 Интервю
Faatima 08/09/2013 в 14:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2Моя Нумерология.Нещастните Дoлари и Еврo
Faatima 30/12/2013 в 01:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2Моя Нумерология.Осъдени и Екзекутирани 666
Faatima 05/04/2014 в 03:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. 666 и Изкуство.Глазгоу Пожар
Faatima 24/05/2014 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. Под Знака на 18
Faatima 30/05/2014 в 00:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2Моя Нумерология. Портрети на 666
Faatima 01/06/2014 в 07:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. Издайническите 18-сти Дни
Faatima 30/08/2014 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. Първите в Китай
Faatima 02/03/2015 в 03:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. 18-ста Номерология 1
Faatima 13/10/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. 18-ста Номерология 2
Faatima 13/10/2015 в 21:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. 18-ста Номерология 3
Faatima 16/10/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2Моя Нумерология. 18-ста Номерология 4
Faatima 17/10/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link