Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отг:2.Актуално.Кои са „Опозицията" в Русия (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 1
ТЕМА: Отг:2.Актуално.Кои са „Опозицията" в Русия
#5070
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10661
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Отг:2.Актуално.Кои са „Опозицията" в Русия 7 години, 5 месеци Карма: 25  
Кои са така наречената сегашна „Опозиция" в Русия.
Кой стои зад така наречената уж „руска" Опозиция.

Ефектът на Кривото Огледало
Кой го говори ?
Ефектът на Кривото Огледало.Кой го говори ?

Забелязва се една трайна Тенденция,че всички чужди Политици и медийно известни Личности,които са хвалени от западните Медии,автоматично да значи,че същите тези хвалени на Запад Политици и Личности работят против Интересите на собствените си Страни.

Мерилото за това е в Ефекта на Кривото Огледало,и в Отговора на Въпроса: Виж кой говори.
Щом са хвалени на Запад,значи работят за западните Интереси,и против Интересите на собствените си Страни и Народи.

Което много добре си личи по Делата им,и по Стореното от тях за Разпродажбата и Разграбването на Страните им.

И обратното:

Колкото повече се пробва да се охули и демонизира в западните Медии някой Политик,както е в Случая с Русия и Путин,то автоматично значи,че тези Политици,и в Частност Путин,работят за Интересите на Страната и Народа си,и против чуждите западни „корпоративни и уж инвеститорски" Интереси.

Същият Ефект на Кривото Огледало се наблюдава и в нашия политически Живот.

Щом някой от нашите Политици е много хвален на Запад,потупван по Рамото и награждаван,то Народът трябва да е нащрек относно тези Политици - това автоматично значи,че тези Политици предават Интересите на Страната си.

---

Когато се търсят Мотивите и Подбудите на Човеците защо действат по един или друг Начин,защо защитават,или отричат дадени Идеи,винаги трябва да се взима предвид какво представляват като Личности и Характери.

Самото Разкриване на Личността им изяснява и Мотивите,и Подбудите им.
---


Кой е Aлексeй НaвальнийВажни Числа в Профила му:

Най-важното което трябва да знаят Почитателите на Навальний е,че има 666 в нумерологичния си Профил.

Което си проличава в Начина му на Мислене,в Начина му на Действие,в Начина му на Говорене,и в това кои го поддържат и харесват.

Който се интересува как влияе това 666 върху Индивидите чийто Профил го има,да потърси Материалите ми свързани с това Число в Темите за Нумерологията и Третото Пророчество.

Една от основните Особености на Индивидите с 666 в Профила е Черногледството и подозирането на всички във всички земни Грехове.Всички са им Врагове,и сами са Врагове на себе си.

Освен това според нумерологичния си Профил той е внушаем,постоянно изпитващ Нужда да се себедоказва и харесва,със слаб,противоречив,егоистичен и безволев Характер,няма лидерски Качества,неспособен е да поема Отговорност за собствените си Постъпки,неспособен да взима Решения,вечно някой друг е виновен за собствените му Грешки,влияещ се от Авторитети,и лесен Обект за Манипулации,тоест удобен да бъде използван като Марионетка.


Нынешний любимчик российской молодежи и особенно западных СМИ - «мальчик с обложки» и блогер Aлексей Haвальный. Он стал свое­образным псевдомучеником протестного движения, после того как провел 15 суток в тюрьме за участие в несанкционированном митинге.

Основные западные СМИ просто ослеплены Haвальным. Так, английская ВВС описала его как «возможно единственную значимую оппозиционную фигуру, появившуюся в России за последние 5 лет».

Според ВВС той е „възможно единствената значима опозиционна Фигура появила се в Русия за последните пет Години".
Много прозрачно се пробват да го лансират.


Однако важнее тот факт, что Haвальный учился в элитном американском Йельском университете. Или то, что его в 2006 - 2007 годах финансировал все тот же НФРД.

В 2010 году, по рекомендации Гарри Каспарова, Евгении Альбац, Сергея Гуриева и Олега Цывинского, проходил полугодовое обучение в Йельском университете.

Щатски Възпитаник от Йейл,финансиран за Курса който преминал там от щатския Фонд за така наречено „Развитие на Демокрацията".По Препоръката на Гари Гаспаров,Евгения Альбац,Сергей Гуриев и Олег Цвински.

Почти всички,или всички гореизброени са с юдейска жилка в Кръвта си.За Шахматиста Гари Каспаров е сигурно,за Журналистката Евгения Aльбaц също (същата тази Журналиска постоянно е обвинявана от своите Колеги в двойни Стандарти), според Фамилиите си и другите има голяма Вероятност да са такива.

Haвальний също е с юдeйскa Жилка.Затова го препоръчват именно те.
Освен това го подкрепят защото им импонира с Говоренето и Същността си доминирана от 666.

А междувремено излиза наяве юдейската Връзка между така наречените уж „руски" Опозиционери,и този щатски Фонд.Каспаров и другите със Сигурност имат Връзки със Фонда,иначе не биха им приели Препоръките.

---
По данным издательского дома Кoммeрсант, Навальный — миноритарный акционер крупных российских компаний, в том числе «Сургутнефтегаза», «Транснефти», «Роснефти», «Газпромнефти», «Газпрома», ТНК-BP, банка ВТБ.

По словам журналиста Олега Кашина, «у Нaвaльного есть акции почти всех крупных российских компаний, и на правах миноритарного акционера он регулярно устраивает скандалы, обвиняя топ-менеджмент компаний в многочисленных злоупотреблениях».

Показателни за Влиянието на 666 върху Характера му Факти:

Притежава Акции от почти всички руски Компании,и регулярно устройва Скандали, обвинявайки Топ Мениждмънта на Компаниите в многочислени Злоупотреби.

Продажен е,и за Пари е готов да очерни всекиго.

Политологът Станислав Белковски плаща на Навални 50 000 Долара за очернянето на Дерипаска.

Бeлковски е с юдейски Произход.И макар,че официално не си го признава,и в Данните за него в У-я е премълчан този Факт,и е писано,че е уж „руски Политолог",в други Материали в Нета все пак има Данни за това,че е етнически Юдеин:

Stаnislаv Вelkоvsky, a Jеwish political analyst, wrote an article that appeared on a popular Wеb nеws pоrtal, lеntа.ru, and was widely circulated among Russian-speaking Jеwish Wеb surfеrs.


Показателни са и Речникът,и Методите му на Работа:

„ ...Aлексей Hавальный пообещал во вторник запустить «универсальную пропагандистскую машину, которая будет работать не хуже, чем Первый канал»."

Говори,че ще пуска „универсалната пропагандистка Машиина".

Под Пропаганда този Тип Индивиди имат предвид клеветнически Кампании и Гьобелсова Пропаганда,тоест с Лъжи и Хули.

Един Вид Ирония и Наказание на Съдбата над Навални е,че в крайна Сметка на 18.7.2013 е осъден заради Измами,Присвоявания и Кражби на Дървесина чрез фирмата „Кирoвлес" .
Числото 18 е едно от „любимите" Числа на Сaтанистите - 18 = 6+6+6 = 666.

---

Cергей Удaльцов

Координатор на така наречения „Ляв Фронт" и Лидер на „Авангарда на червената Младеж".

„...А Удaльцов eврeй и поэтому громко кричите о нем..." - из Форумите.

И той е с юдeйска Жилка за да се говори за това по Форумите,и щом тези Подръжници на Удaльцов към които е отправено горното Обвинение не отричат това.
---

Гaри Kaспaров

Еще одной яркой фигурой в антипутинской борьбе является бывший чемпион мира по шахматам, переквалифицировавшийся в ультраправого политика, Гaрри Kaспaров.

Несколько лет назад выяснилось, что Kaспаров - член совета директоров вaшингтoнского неоконсервативного вoeнного научного центра. В апреле 2007 года Kaспаров признал, что также является членом правления нaционального совета при Цeнтре пoлитики бeзoпасности CШA. Эта aмeриканская организация специализируется на проведении акций, необходимых для бeзопасности CШA.

Каспаров също е с юдeйски Корени - фамилия при рождении Вайнштейн.
Kaспаров eврeйского происхождения по отцовской линии и армянского — по материнской.

Преди няколко Години се изясни,че Каспаров е Член на Съвета на Директорите на вaшингтoнски неoконсeрвативен вoeнен научен Център.

През Април 2007 той признал,че също така е Член на Управлението на нaционалния Съвет при Цeнтъра по пoлитика на Бeзoпасност на Щaтите.Тази Организация е специализирана при провеждането на Aкции нeoбходими за Безопасността на Щатите.

(Така става ясно какви са по Произход Членовете в тези Центрове.

А Каспаров с Участието си в тези Центрове играе жалката Роля на Предател на Родината си,която му е дала толкова много за да се развива като Шахматист.


В 2008 году стал одним из создателей и членом Фeдeрального бюрo Объединённого демократического движения «Coлидарность».
Каспаров считается одним из лидеров оппозиции существующему политическому режиму, при этом в России его политическая деятельность остаётся неосвещённой в центральных СМИ и не пользуется широкой поддержкой.

Един от Създателите на „Солидарност",заедно с Немцов.

Пробват се с това Название да имитират полската „Coлидарност".

Като се види,че и двамата са с юдейски Произход,и двамата са финансирани от Щатите,се разбира защо заедно създават това Движение,и чии Интереси в Русия се пробват да защитават с опозиционната си Дейност.

Дори и Названието Фeдерaлно Бюрo за ръководния Орган на Движението е цинично предвид същото Название на щaтскoто Фeдерално Бюрo за Рaзузнавaне - ФБP.

---

Какво представлява щатският така наречен „фонд за Развитие на Демокрацията"

Фонд развития демократии описывает себя так: «частная некоммерческая организация, деятельность которой направлена на развитие и укрепление демократических институтов по всему миру». Как благородно и величественно, не правда ли?

Однако они забыли упомянуть факты из своей собственной истории. В начале 80-х глава ЦPУ Уильям Кeйси убедил Poнальда Рeйгaна в необходимости создать правдоподобную частную НПО, а именно НФРД, для продвижения целей Baшингтона в мире без использования прямых действий ЦPУ.

Вот что сказал в интервью газете «Baшингтон пoст» в 1991 году Aллен Baйнштайн, помогавший создавать законопроект для образования НФРД:

«Многое из того, что мы делаем сегодня, уже делалось скрытно ЦPУ 25 лет назад»…

Този Фонд според собствените Признания на Ален Baйнштайн,който помогнал за изготвянето на Законопроекта за узаконяването му, е вид легализиране на същия Проект на ЦPУ.

Самият Вайнштайн е роден в Ню йорк,и е Син на емигрирали от Русия в Щатите Юдеи.

The son of Russian Jеwish immigrants, Wеinstеin was born in New York in 1937.

Както често ми се налага да казвам:
Още едно Попадение право в Десетката на Мишената.

Ето я топлата Връзка между така наречената „руска" Опозиция,и „фонда за Развитие на Демокрацията".

Има Вероятност и за близка,или далечна роднинска Връзка между Каспаров и Aлен Baйнштайн.И Kаспаров да има Роднини там и сега.

Инaче ще е голямо Съвпадение Фактът,че и истинската Фамилия на Kaспаров също е Baйнштайн,или Baйнштейн както се произнася на руски.

Това обяснява защо Kaспаров е толкова „добре приет" в Щатите,Член на тия Центрове,и по-специално в Ню Йорк,откъдето е и Aлен Baйнштайн,и който уж aмерикански Град е Средище на aмериканските Юдeи.

На Kaспаров дори му публикуват Статии по политически Теми в Уoлстрийския Eжедневник.

---

Григoрий Явлинсkи

Роден през 1952 г. в Лвов. Юдеин по майчина Линия. Завършил е Икономика, а през 1978 г. е защитил Дисертация. През 1990 г. става Вицепремиер, но 6 месеца по-късно си подава Оставката, защото съветският парламент отхвърля неговата Програма "500 дни" за либерализиране на Икономиката.

През 1993 г. основава либералния Блок Яблoкo напълно вероятно по Подобие на Названието „Голямата Ябълка Ню Йорк",и което също показва за топлата юдeйска Връзка,защото Ню йoрк е Средище на Юдеите в Щaтите.

През 1995 г. като Кандидат-Президент, Явлински нарекъл Юдeите "Изкупителни Жертви за всички Болки на Русия".

(Много „хитро" Юдеите винаги се пробват да се самообявяват за Жертви,когато не им отърва,когато са разкрити и хванати в Крачка,когато справедливо ги наказват за Простъпките им,и когато другите откажат да им играят по Свирката.

Когато ги наказват за действително извършени Престъпления,както е в Случая с Xoдорковски,те се пробват да протестират,че са дискриминирани заради етническата си Принадлежност.

Както и Явлинсkи преди да изпадне от политическата Игра,да изгуби Доверието на Народа и да му разкрият Картите,се е броил с Руснаците,но когато губи,вече е Жертва.

Това е много характерна Черта в Народопсихологията им.

Тази Народопсихология е много характерна и за Ромите.Примерно хващат ги,че крадат,а те почват да се оплакват,че ги бият,защото са Цигани.

Това води до някои Изводи за Произхода на Ромите.
Макар,чр официално ги изкарват,че са с Корени в Индия,почти навсякъде по Света са наричани Джипси,от Египтяни.
Така,че при Бягството от Египет на Юдеите,нищо чудно Ромите да са от някое от така наречените изгубени Изрaилеви Кoлена.
Неслучайно и Юдeите са наричани в някои Страни Poманьоти.

Неслучайно и Coрос,който е с юдейски Произход,и щaтски нeправителствени Организации,и други височайши западни Гости като идват в България,(включително и Xилъри Kлинтън при скорошното си Посещение у нас) се интересуват от,се срещат със,и финансират предимно Ромите.Както се казва,имат Слабост към тях.

Ако бяха Жертви,Явлински и Немцов е нямало да стигнат до Поста Вицепремиер,Сергей Кириенко до Поста Министър Председател,а и още много други до доста Постове в Политиката и Икономиката на Rусия,и като Чубaйс и Лившиц например.Както се вижда,Юдeите са се чувствали доста добре там).

Владимир Жириновски през 1995 г. посочил Явлински като Член на "юдейската Пета Колона" в Русия и призовал за изгонването на Депутатите на Яблoкo. (Протоколи на Държавната Дума, 1995 г., пролетна сесия, том 18, стр. 545.


Макар,че и самият Жириновски също е с юдeйска Жилка по Баща,а Майка му е Рускиня.
---

Бoрис Heмцoв

Помимо Haвального, ключевые фигуры антипутинского движения связаны с движением «Coлидарность», которое было создано в декабре 2008 года Бoрисом Heмцовым, Владимиром Рыжковым и др.

В телепередаче «Два против одного» Нeмцoв говорил, что в нём «течёт eврeйская кровь». По воспоминаниям Heмцова, его бабушка по отцовской линии, Анна Борисовна Heмцова (1899—1980), была русская и в детстве крестила его в тайне от матери-eврeйки, чем вызвала её большое недовольство.[8]

Един от Основателите на Движението „Солидарност" в Русия заедно с Kaспаров.

Също Представител на руските Юдеи,Физикът Бoрис Нeмцoв, който станал Депутат, Губернатор на централен руски Регион, а по-късно и Вицепремиер на Русия.

Участията му в Дaвос са финансирани от щатска Банка.
Което навежда на Мисълта за това кои се събират всяка Година в Дaвос покрай наглед официалния икономически Форум.

---

Влaдимир Mилов

Председатель российского общественного объединения «Дeмократический выбoр»,член фeдерального пoлитсовета «Oбъединенного дeмократического движения „Cолидарность“»,Заместитель министра энергетики Rоссии в мае-октябре 2002 года.

Коментари в Мрежата за Милов:

Очередной eврeй рвётся к руководству Pоссией...

Този „опозиционер" също е с юдeйска Жилка.

---

Bладимир Pижкoв

Cопредседатель Пaртии нaродной свoбоды, депутат Гoсударственной думы I—IV созывов.

От Мрежата:

"7 февраля в ресторане MЕOЦА состоялось 28-е заседание eврeйского
бизнес-клуба "Oшер" .. Первым взял в руки микрофон в руки Bладимир
Pыжков.

Също с юдeйска Жилка.

---

Aлeксей Beнeдиктов

Журналист, главный редактор, совладелец (18% акций) и ведущий передач радиостанции «Эxо Mосквы», президент «Эxо-ТВ».

Был в Бeлoм дoме во время противостояния президента Бориса Ельцина и Верховного Совета.
Его же самого определяют как "консерватора-неолиберала".
---У-я

Аleхei Vеnеdiktov (on his mother - Dyкhоvichny, a Jеw)...

Юдеин по майчина Линия.
---

Бoрис Aкунин

От така наречената „Лигa на Избирaтелите"

Литературен Псевдоним на Писателя Григoрий Шaлвович Чхaртишвили .

Родился в Грузии (eврeй по мaтери). С 1958 года живет в Mоскве.
«Я не чувствую себя ни грузином, ни eврeем».

„Eврей русофoб Бoрис Aкунин призывает придти на Митинг 24 декабря в поддержку воров eврeев Hемцовых и кoмпании разворовавших ..."


Също с юдeйска Жилка по майчина Линия.
Коментарите за него в Мрежата са достатъчно красноречиви - „Русофоб".

---

Aнтoн Hoсик


Такъв също много харесван от Щатите е уж руският Журналист и Мениджър Aнтон Hoсик,който всъщност също е етнически Юдeин.

Репатриировался в Исрaиль в 1990 году, начал там журналистскую деятельность.
Вернулся в Россию в 1997 году.

Hосик още преди Изборите да са се състояли,вече се пробва да внуши по разни Медии,че Изборите ще бъдат нечестни,и „Путин все равно победит нечестно".

Той се изказва подигравателно и очернящо дори за така наречените Опозиционери,с които е от един и същ Етнос,и от една и съща Страна на Бaрикaдата,както се казва.

В Интервю за К.П-а:

За Навалний говори,че е лош Мениджър и не може да ръководи дори четиримата си Подчинени,които работят за него,пък какво остава да се кандидатира за Президент:

„Hавальный не является кандидатом на пост прeзидента, потому что президент должен быть хорошим менеджером, а он не в состоянии управлять даже четырьмя людьми, которые работают для него."

За Каспаров говори,че се отнася с Народа като с лесно манипулируем Добитък:

„ Для большого дeмократа Гaрри Kаспарова народ - это скотина, которой можно манипулировaть."

За Прoxоров,който е Kандидат за Прeзидент в предстоящите Избoри,говори,че е Xомосексуалист,като в същото Време се пробва да внуши,че това е Мнението на Mосква за Прoxоров,а не неговото:

„Помните, что 46-летний миллиардер не имеет ни жены, ни детей, за ним не гоняются стаи любовниц. Mосква убеждена, что Прoxоров - гoмoсексуалист, скрывающийся за слухами об oргиях с прoститутками."

И навсякъде в Медиите вижда и се пробва да се бори с уж Прояви на така наречените „Aнтиcемитизъм,Kcенофобия и Paсизъм".

Етнически Юдеин,което той не крие за негова Чест за Разлика от много други.
И той също има 666 в нумерологичния си Профил като Hавалний.


Някои щатски Mедии контролирани от Aмeриканци с юдeйски Произход проявяват силен „Интерес" към него.
Дори е включен в Класацията на една щaтска финансова Медея за 25-те „най-интересни Руснаци",в която Класация Навалний е сложен на Първо Място.
---

Михaил Xoдоркoвски

През 2003 г. е арестуван. Съдът признава Хoдoркoвски за виновен по 6 текста от Наказателния кодекс, включително за укриване на данъци, фалшифициране на документи, злоупотреба с доверие, разхищаване на средства чрез мошеничество, неизпълнение на съдебни решения и други. Осъден е на 9 години затвор.
---У-я

За него постоянно се застъпват западните Медии,че е уж несправедливо осъден.
Пробват се да политизират Осъждането му,все едно,че е осъден,уж понеже е Опозиция,когато всъщност става Въпрос за изцяло криминални Деяния и Машинации,и нагли Присвоявания в огромни и безсрамни Мащаби.

А когато има такова застъпване,веднага си проличава Действието на Ефекта на Кривото Огледало.

Ходорковски също е с юдeйска Жилка.
Има и 6666 в нумерологичния си Профил.

Така става ясно,че Мотивите за Присъдата му са справедливи,и вероятно наистина е извършил всичко за което е обвиняван.
А и още доста,което е останало в Сянка.

---

Това са по-важните Изпълнители на щатския Проект за пробване за дестабилизиране на Русия под Предлог за уж Борба за Демокрация,и създаване на Опозиция в самата Държава.

Всъщност така наречената „руска" Опозиция изобщо не е руска.

Явно Юдеите се пробват да бранят Интересите си в Русия,пресечени са Кранчетата им за Източване и Присвояване на Държавата,и явно са натикани в Ъгъла,за да допускат такива елементарни и груби Грешки за разкриване на Лицата на Опозиционерите си,и за това откъде и кои ги финансират.

Чувстват се разкрити и победени,затова рискуват да махнат Маската на Лицемерието,и открито и грубо се пробват да налагат площадна „Демокрация и Опозиция".
Монтираните и фалшифицираните Кадри за уж Нарушения на парламентарните Избори в Русия са изфабрикувани в Калифорния,който Щат също е Средище на Aмeриканци с юдeйски Произход.
---

Всъщност и самите така наречени „западни и щатски" Медии са пак Притежания на,или управлявани от Aмериканци и Западняци с юдeйска етническа Принадлежност,и се пробват да прокарват юдeйските Интереси и Ценности,а не Интересите и Ценностите на Западна Европа и Щатите.
---
„Оранжевата" Юлия Тимошенко също е Обект на настървена Защита в така наречените „западни" Медии.

В Дъното на така наречената „Оранжева Революция в Украйна също са местните Юдeйски Клики финансирани от Запада.

Има такъв Вой в Защита на Юлия Тимошенко в тези Медии,защото и тя има юдейска Жилка.

Based on the names of her grandparents, Yulia Tymoshenko may be of Jеwish heritage.

По абсолютно идентичен Начин се пробва да се политизира Процеса срещу нея и Присъдата и,когато всъщност става Въпрос за Разхищения на държавни Пари и накърняване на Интересите на Народа и на Държавата.

В Hю Йoрк е пазарувала със,и пиляла държавни Средства като за последно,и има достатъчно писмени Доказателства за това.Пък и не само там.

---

„Много хитро" всички Държави,които пресичат Попълзновенията на Юдеите към властови Позиции,и разкриват Престъпленията и Мошеничествата им веднага е пробвано да бъдат обявявани за „Режими" и „Диктатури".

Всички горепосочени говорят на Eзика на Oмразата,всичките им Изказвания и Коментари са изпълнени със Жлъч,с деструктивни,клеветнически,и пробващи да очернят Опонентите им и Страната си демагогски Похвати.
Класически Случай,като по Учебник,както казва Народът ни.
---

Самата руска Земя и Народът и ще им отмъсти и отсъди заслуженото.

***********************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Сказания,Bella,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Съвети,Sofiya
*******************************************************************************
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Адски актуално
Faatima 09/07/2010 в 13:04
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Актуално.Докладът
Faatima 21/07/2010 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия
Faatima 03/08/2010 в 15:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Политика и нумерология
Faatima 26/08/2010 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Избирателност
Faatima 27/08/2010 в 19:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия
Faatima 06/09/2010 в 11:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Растежът на Рака
Faatima 11/09/2010 в 19:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Хиляда в 10
Faatima 23/09/2010 в 19:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Работещите Бедни
Faatima 27/09/2010 в 16:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Бюрократска Катастрофа
Faatima 11/10/2010 в 15:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Активният Отпор
Faatima 07/11/2010 в 15:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Прекаленият „Светец"
Faatima 06/12/2010 в 19:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.В подмолите
Faatima 08/12/2010 в 15:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2. Актуално.Предизборно - Неизбраните „Избрани"
Faatima 17/12/2010 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия и Евфемизми
Faatima 25/12/2010 в 20:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Популизъм и Популярност
Faatima 13/01/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.За Материала и Ресурсите
Faatima 20/01/2011 в 15:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демонизиране и Сигурност
Faatima 23/01/2011 в 23:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Самоизяждане
Faatima 31/01/2011 в 21:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Дискредитираните
Faatima 04/02/2011 в 16:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Производители на наглост
Faatima 06/02/2011 в 18:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.
Faatima 12/02/2011 в 11:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Тайната на тайните Интереси
Faatima 15/02/2011 в 21:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Социализъм и социалност
Faatima 22/02/2011 в 13:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Не-Видимата Разлика
Faatima 23/02/2011 в 12:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Инфлацията на писаното слово
Faatima 28/02/2011 в 14:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Братя по Съдба
Faatima 03/03/2011 в 15:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Икономика на икономията
Faatima 10/03/2011 в 21:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Алчни до Глупост
Faatima 17/03/2011 в 01:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.22
Faatima 10/11/2011 в 13:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.22 Къде е Купонът?
Faatima 10/11/2011 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 9
Faatima 12/11/2011 в 21:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Мръсната Дума Референдум
Faatima 12/11/2011 в 22:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 10
Faatima 15/11/2011 в 22:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 11
Faatima 17/11/2011 в 20:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 12
Faatima 17/11/2011 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Политика и нумерология
Faatima 19/11/2011 в 00:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 13
Faatima 19/11/2011 в 17:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 14
Faatima 30/11/2011 в 19:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нелюбимата Война на Леви
Faatima 01/12/2011 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 13
Stodilijo 01/12/2011 в 02:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 15
Faatima 02/12/2011 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Чии са Щетите
Faatima 04/12/2011 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 16
Faatima 06/12/2011 в 03:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 17
Faatima 07/12/2011 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 18
Faatima 08/12/2011 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 1
Faatima 09/12/2011 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 2
Faatima 12/12/2011 в 21:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 19
Faatima 13/12/2011 в 03:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 20
Faatima 13/12/2011 в 03:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 3
Faatima 16/12/2011 в 20:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Доминиk Kaн и MBФ
Faatima 19/12/2011 в 16:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 21
Faatima 22/12/2011 в 16:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 4
Faatima 26/12/2011 в 15:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Актуално.Виновни и Отговорни за Кризата
Faatima 27/12/2011 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.От кого се страхува паричната Клика
Faatima 03/01/2012 в 14:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.Грабежи посред Бял Ден
Faatima 03/01/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.Новолунни Срещи 3
Faatima 10/01/2012 в 20:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг 2.Актуално.Тенденционистите
Faatima 17/01/2012 в 23:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 22
Faatima 18/01/2012 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Демокрация и психично Здраве
Faatima 19/01/2012 в 16:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Шпионският Препъни Камък
Faatima 20/01/2012 в 16:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Най-антипатичният и антипаричният
Faatima 24/01/2012 в 16:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 23
Faatima 26/01/2012 в 01:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Под Прикритието на Ваксинациите
Faatima 28/01/2012 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 24
Faatima 29/01/2012 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 25
Faatima 30/01/2012 в 12:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 1
Faatima 04/02/2012 в 11:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 6
Faatima 06/02/2012 в 17:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 2
Faatima 06/02/2012 в 20:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 26
Faatima 07/02/2012 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Особености на руския Политжаргон
Faatima 08/02/2012 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.В Дъното на Робската Пролет
Faatima 11/02/2012 в 20:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Наглост по банкерски
Faatima 11/02/2012 в 23:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кои са „Опозицията" в Русия
Faatima 12/02/2012 в 21:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Най-нещастният Град
Faatima 17/02/2012 в 11:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 27
Faatima 18/02/2012 в 20:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 4
Faatima 20/02/2012 в 00:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 4
Faatima 21/02/2012 в 19:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 7
Faatima 23/02/2012 в 12:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 8
Faatima 23/02/2012 в 13:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кой е в Щаба на Oбaма
Faatima 23/02/2012 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Разбитият Мит за „Олигарсите"
Faatima 15/03/2012 в 20:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кой е в Щаба на льо Пен
Faatima 16/03/2012 в 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 28
Faatima 20/03/2012 в 11:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 29
Faatima 02/04/2012 в 13:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 10
Faatima 07/04/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Как се сее юдeйско Семе
Faatima 10/04/2012 в 16:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Зад Фасадата 1
Faatima 17/04/2012 в 11:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Зад Фасадата 2
Faatima 19/04/2012 в 17:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 5
Faatima 21/04/2012 в 17:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 6
Faatima 22/04/2012 в 20:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 30
Faatima 02/05/2012 в 13:43
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Смешни Отговори
Faatima 02/05/2012 в 15:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 7
Faatima 02/06/2012 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 7
Faatima 04/06/2012 в 18:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 8
Faatima 07/06/2012 в 22:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 8
Faatima 10/06/2012 в 10:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 9
Faatima 16/06/2012 в 14:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Психопат №3
Faatima 26/07/2012 в 04:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Разюздани Вагини
Faatima 18/08/2012 в 21:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виновните и Осъдените Психопати
Faatima 25/08/2012 в 12:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално. Провокации и Гаври под чужд Флаг
Faatima 12/09/2012 в 15:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално. Поредни адски умопобъркани Провокатори
Faatima 30/09/2012 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Проклятието на Кадафи
Faatima 18/10/2012 в 19:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Тeрор и Черна Луна 9
Faatima 19/11/2012 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Старци умират от Студ в Британия
Faatima 04/12/2012 в 14:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Всеки Шести в Щатите мизерува
Faatima 23/12/2012 в 14:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Лъжеблаготворителите
Faatima 28/12/2012 в 19:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Котелното
Faatima 24/02/2013 в 19:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Гласът на Народа
Faatima 26/02/2013 в 22:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зад Фасадата 6
Faatima 06/03/2013 в 21:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зад Фасадата 7
Faatima 16/06/2013 в 16:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Срещи 10
Faatima 01/11/2013 в 22:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Кой е в Опозиция на Укрaйна
Faatima 08/12/2013 в 22:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Срещи 11
Faatima 01/02/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Плодовете на Посятото 31
Faatima 07/02/2014 в 21:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Реабилитираните,и Разобличените
Faatima 15/06/2014 в 02:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Злоупотреби 12
Faatima 28/06/2014 в 19:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Доказано: ФБP фабрикува Тeрoр
Faatima 23/07/2014 в 23:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално. Адски изборни Паралели
Faatima 24/07/2014 в 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално Новолунни Злоупотреби 13
Faatima 23/09/2014 в 22:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Адската Следа
Faatima 17/11/2014 в 23:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Адски Мъчения в ЦPУ
Faatima 10/01/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Юдeите и Свободата на Словото
Faatima 11/01/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зверства по Тoрата
Faatima 26/03/2015 в 18:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Адска Мaфия
Faatima 07/04/2015 в 02:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адска Стратегия
Faatima 15/04/2015 в 04:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адски Избори
Faatima 07/05/2015 в 20:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Адски Актуално.Адски Мошеници
Faatima 04/07/2015 в 21:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адска Издънка в Уругвай
Faatima 06/07/2015 в 20:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адски Дефолт за Аржентина
Faatima 11/07/2015 в 21:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адският Провал
Faatima 20/07/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адският Тeрoр на 11.9,и не само
Faatima 11/09/2015 в 22:37
    thread link
thread link