Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 3
ТЕМА: 2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише
#5087
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10521
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише 7 години, 3 месеци Карма: 25  
Уж „Aмeрикански" Живот като на Филм в Клише,с Клишета

Кой произвежда уж „амeриканската" развлекателна Индустрия
Щатските Ситкоми,Сериали,филмовата Индустрия като Цяло,чиито Продукции се натрапват и по нашите Телевизии,се пробват да създават и внушават Модели,Стереотипи на Мислене,Поведение,Говорене и Действие сред Зрителите си,а това значи,и сред нашите Телезрители след натрапването на така наречените демократични Промени.

Разбира се,че не става Въпрос за абсолютно всички щaтски Филми.
И сред тях има много стойностни и с добри морални Послания и Внушения Филми.

За наше Щастие Народът ни е много мъдър,духовно стабилен,духовно извисен,благословен и пазен от Боговете Народ с уникална устойчива Народопсихология,Душевност,Психика и Физика,с много верен Усет за Фалша,усещащ Пробите за Манипулиране,и затова неподдаващ се на никакви Манипулации.
По народному казано - нашият Народ е твърдоглав и своенравен Народ,който отрязва и изритва без да му мигне Окото всеки,който се пробва да му се качи на Главата,да се пробва да го манипулира и командва,и да се пробва да му дърпа Конците.

За Разлика от повечето Американци,които са лесно манипулируеми,както се вижда от Влиянието което им оказват Филмите,Рекламите и Ситкомите.
Превърнати са в Консуматори,Потребители и Имитатори на Живота във Филмите с които се преобват да ги зомбират с Клишета нон стоп.

Живеят в Клишета,говорят с Клишета,мислят с Клишета.
Жалко за този голям Народ.Явно си е заслужил такава Съдба.
---

Личи си,че тези щатски Филми и Ситкоми по Кабелните Телевизии се пробват да изпълняват пропагандни функции,защото се пробват да налагат определени Модели на Поведение и Говорене както сред Американците,така и навсякъде където се показват,и са изпълнени с едни и същи Клишета.
Всички те са произведени като на Конвеер.

Агресивното Разпространение и Пробата за налагане на тези Филми е с Цел да се пробва да се задуши филмовата Продукция на тези Страни в които се рзпространяват,с Цел Пропаганда,и с Цел изместването от Пазара на всички други Филми на различните Държави.

Въпросът дали Филмите са такива,и изпълнени с Клишета,защото самите Aмериканци живеят и общуват по този Начин и Филмите само пресъздават и показват това,или дали Aмериканците са станали такива,защото са се повлияли от Филмите,не стои на дневен Ред.

Ясно е,че Aмериканците,aмериканският Стереотип на Поведение,Говорене и Действие,така нареченият уж aмерикански Начин на Живот е създаден първо във Филмите и така наречената образователна Система.
Десетилетия наред са им промивали Мозъците с тези Ситкоми,Филми,Шоута и Реклами.

Като се знае кой притежава болшинството филмови Компании и Студия - Aмериканци с юдeйски Произход,става ясно кой се пробва да създава тези Стереотипи и Модели на Поведение.
Кажи речи във всеки Ситком и Филм има по някой Герой,или Актьор който е с такъв Етнос,в който се говори за Празнуване на Xанука,за празнуване на Бaр Mицва,и така нататък.

Като Ситкомите „Приятели", „Зайнфелд", „Гувернантката", „Сексът и Градът", „Али Макбийл", „Уил и Грейс", „Мама и аз", „Дарма и Грег", „Малкълм",„Развитие в Застой", „Трева", „Каролайн в Града", „Царят на Квартала", „Клуб Веселие" , „Теория за големия Взрив", „Войната в Къщи" , „Колеж Грийндейл" , „Слънчева Филаделфия" , „Модерно Семейство" , „Блондинка в Книжарницата" , и още доста Сериали като „Досиетата Х" ,игрални Филми,Шоу Програми и Ток Шоута.

От Факта,че тези Сериали и Ситкоми „вървят" по една точно определена уж наша „Медия" може да се съди и на кого принадлежи,и чии „Интереси" се пробва да прокарва тази „Медея".

Филмите натрапчиво се пробват да налагат Усещането,че Американците с юдeйски Произход са Мнозинството от Населението на Страната,ако се съди по Честотата с която се споменават и показват Неща свързани с тях.А всъщност те са около 2 Процента от цялото Население на Щaтите.

Много Актьори са от този Етнос,и са лансирани като известни Актьори,и често ангажирани във Филми именно заради Произхода си,тоест са с Връзки във Филмовите Корпорации,а не че са кой знае колко по-талантливи от другите американски Актьори.

Все пак не може да се отрече Факта,че сред тях има доста талантливи Актьори,който Факт е обусловен от самия Начин на Живот на юдeите,които са свикнали лицемерно да прикриват истинското си Лице,и истинската си Същност пред Неюдeите,и затова постоянно влизат в Образи и играят Роли за пред другите,а сред свои се държат по друг Начин.Актьорството,Позьорството,Двойнствеността,Двуличието,Лицемерието са им отровили Кръвта,както се казва.

Ето по-известните:

Скарлет Йохансон,Мила Кунис,Сара Пакстън,Даниел Радклиф,Натали Портман,
Бар Рафаели,Дейвид Аркет,Патриша Аркет,Елизабет Банкс,Адам Броуди,Саша Барон Коен,
Ейдриън Броуди,Сара Браун,Дженифър Конъли,Сара Мишел Гелар,Дженифър Гудуин,
Браян Грийнбърг,Алисън Хъниган,Миа Киршнер,Гуинет Полтроу,Уинона Райдър,
Ривър Финикс,Джон Раднър,Майкъл Розенбаум,Алиша Силвърстоун,Тори Спелинг,
Джейк Джилингхол,Рейчъл Уай,Ноа Уайли,Ханк Азариа,Крег Биерко,Джак Блек,
Ясмин Блийд,Скот Куон,Дейвид Ейнбърг,Дейвид Духовни,Джон Фавро,Джина Гершон,Джексън Айзък,Елaй Рoт,
Питър Джейкъбсън,Роб Мороу,Шон Пен,Дейвид Шуимър,Кийра Седжуик,Бен Стилър,
Лиза Бонет,Хелена Бонъм Картър,Матю Бродерик,Дейвид Крос,Лиза Еделстайн,
Дженифър Грей,Лесли Кей,Лиса Кудроу,Джулиана Маргулис,Дайна Меър,Саща Мичъл,
Сара Джесика Паркър,Адам Сандлър,Роб Шнайдер,Елън Бъркин,Джейми Лий Къртис,
Даниел Дей Луис,Фран Дрешър,Боб Сегет,Стивън Сегал,Джери Зайнфелд,
Джейн Сиймур (по Баща),Робърт Дауни,Робърт Дауни Младши,(четвърт),
Били Кристъл,Майкъл Дъглас,Ричард Драйфус,Боб Дилън,Ричард Елфман,
Харисън Форд(по Майка),Скот Глен,Голди Хоун(по Майка),Барбара Хършли,
Ксавиера Холандер,Джъд Хърш,Анди Кауфман,Бети Мидлър,Франк Оз,Барбра Стрейзънд,
Анук Еме,Уди Алън,Дъстин Хофман,Харви Кайтел,Лорен Бакол,Тони Къртис,Уолтър Матау...

А и още много други.Тези са само по-известните.

А Мерилин Монро и Елизабет Тейлър са приели юдaизмa,макар,че по Рождение не са били такива.Съпругът на Мерилин Монро,Писателят на театрални Постановки,Драматургът Артър Милър е бил от същия Етнос.И затова толериран и награждаван в тези Среди.

Така лансирани са,и са награждавани и доста Режисьори,Продуценти със същия Произход,чрез които се пробва да се налага,че точно тяхната изопачена,психопатска и извратена гледна Точка за Живота е уж „вярната" гледна Точка.

Такъв лансиран и награждаван Режисьор е осъденият за Педофилство и Развращаване на Малолетни, пробващ се да избяга от Правосъдието в Щатите,и пробван да бъде защитаван от юдeйската Клика в Западна Европа Рoман Пoлански.Неговите „Филми" ,Психотрилърите му са нагледен Пример за психопатската,социопатската,адската,извратената,изопачената,злата,гадната,
сатанинската „гледна Точка" за Живота и уж човешките Взаимоотношения като Цяло.

Всъщност на Американците са им налагани Модели и Стереотипи от,и са формирали Мирогледа им щатските юдeи чрез Филмите направени от тях,чрез техни филмови Компании,Режисьори,Продуценти,Актьори,и чрез рекламиране на техния Начин на Живот.

...несмотря на то, что eвреи составляют только 2 % от общего населения CША, 80 % композиторов, исполнителей, продюсеров, руководителей высшего звена и адвокатов являются именно представителями eврeйской общины...


Както се казва: Без Коментар.

Затова Американците (за тяхно Щастие,не всичките,а само тези,които са податливи на Манипулации) са толкова зобмирани,повърхностни,ограничени,затъпели Консуматори и клиширани Потребители,чийто Живот се върти единствено около Секса,Разврата,Алкохола,Наркотиците,Шопинга,Клеветите,Хулите,Насилието,
Интригите,Престъпленията,и колко нещастни и психически обременени са всъщност.

А така стават ясни и Причините за Поведението,Зависимостите, и Особеностите на личния Живот на изредените Актьори,като се знае,че са с юдейска етническа Принадлежност.
Не че другите са по-добри.Самият Начин на Живот на всички западни Актьори е пълен със Стрес и Изкушения.

Става ясно и откъде са Интригите,Насилието и взаимната Завист,Омраза,Интригантството,Коварството,Вероломството,Лицемерието,Прецакването,
Конкуренцията,Похотта,Развратът,
Коварството,Подлостта,и Користолюбието в тези Среди,и в Сюжетите на Филмите.
Като Развратът,Похотта,Изневерите и Сексът с многобройни и различни Партньори се пропагандират като нещо „естествено" .

Така става ясно защо на Саша Барон Коен му иде отвътре да се подиграва на,и да представя изопачени,очернящи,и охулващи Образи на Герои от други Етноси и Народи уж под Формата на Пародии,и да играе Ролята на Гей,
защо Елизабет Тейлър все се женеше и развеждаше,
защо Уди Алън е обсебен от всякакви Мании и фобии,харесва и свири Джаз,постоянно се самоанализира,прелъстява собствената си малолетна осиновена Дъщеря (значи е Педофил),а после се жени за нея,а с другата си Дъщеря,Дилън също се гаври докато е Дете,
защо Майкъл Дъглас е вманиачен на Тема Секс,Сексохолик,и дори се лекува заради Зависимостта си,
защо Уинона Райдър е Клептоманка,
защо Ксавиера Холандер става международно известна Проститутка само от Пристрастеност към Секса и Разврата,и Мадам на Бардак,(което описва и в Книгата си),
защо Сара Джесика Паркър използва Услугите на сурогатна Майка,
защо мнозина Актьори периодично влизат в Клиники за лекуване на всякакви Зависимости,и най-вече към Алкохол,Антидепресанти,Секс и Наркотици,
защо нямат истински Приятелства помежду си,и личните им Психиатри са единствените Субекти пред които могат да са напълно откровени за себе си,и за което трябва да плащат скъпо и прескъпо,защото и Психиатрите им са юдеи.

Това е Дъното на Падението на нормалните човешки Взаимоотношения - да нямат истински Приятели,Близки и Семейство,с които да могат да споделят Тревогите и Мислите си,и да се посъветват.Прекъснато е предаването на Опита,Съветите,Грижата и Мъдростта на по-възрастните,на Родата,на Родителите,Дядовците и Бабите към по-младите Поколения,а трябва да плащат на Психиатри за това,и то на Час!

Отгоре на това самите тези Психиатри (защото и те са юдeи) ги развращават,като им внушават,че почти всичките им психически Пробреми се коренят в Отношенията им с Родителите,и така още повече разрушават естествените Връзки между Родители и Деца,естествената Връзка между Поколенията.


Типичен Пример за пагубното Влияние на Психиатрите върху Клиентите им е Мерилин Монро,която дори е малтретирана физически,освен дето е психически манипулирана,умишлено депресирана и тъпкана с всякакви Антидепресанти от Психотерапевта си Ралф Гринсон който също е етнически юдeй.

Всъщност целият този фалшив,снобски холивудски Блясък е пиар Акция и кух,евтин,развращаващ медиен Продукт без истинско Покритие.
---

Чрез Филмите се пробват да се насаждат определени Стереотипи и Модели на Поведение и Цености в Живота на Aмeриканците.

В Щатите са болни на Тема Популярност - да си харесван от Общността,до такава Степен,че това се насажда в Културата и Мирогледа на Американците чрез Филмите,и на Децата в Училищата - кой и коя са най-популярните,най-харесваните Момче и Момиче на Училището.
(Всъщност това е Проба за избиване на Комплекса за Непълноценност и Малоценност на Юдeите които са мразени от всички други Етноси,и точно заради това всячески се пробват да бъдат популярни,тоест „харесвани" според извратената си Логика.)

И задължително това са Спортиста и Красавицата на Училището,които са злобни, тъпи,ограничени,гадни,суетни,високомерни,надменни,подли,вероломни,покварени,развратни,неблагодарни,коварни и елементарни Дегенератчета.
А умните и добрите Ученици и Колежани задължително са представяни като грозни,непопулярни,дебели,или очилати Досадници,постоянно тормозени и подигравани,и без Приятели.

В тези Филми и Ситкоми „Върхът" на Забавлението е организирането на Парти в Дома на някой от Колежанчетата,където се събират „Приятелки" и „Приятели",които взаимно се мразят и подиграват зад Гърба,а после лицемерно се прегръщат и целуват,задължително си отмъкват един на Друг Гаджетата,където задължително трябва да се изпонапият,да се надрусат с Hаркoтици,да изпоцапат и изпотрошат Къщата и да правят Секс с който им падне във всички възможни Кътчета на „Дома",превръщайки го в Бардак.

И всички да тръпнат в Очакване дали ще ги поканят на Партито.Който не е поканен,значи не е от „Стадото",значи е изолиран и отритнат.

Така чрез Филмите се пробва да се внушава на Децата,че всеки,който иска да е популярен,да е харесван,трябва да притежава точно тези гореизброени „Качества",и да се държи по този Начин.
Което противоречи на нормалната човешка Логика,и на всички морални Принципи.

В тези Ситкоми Момичетата мечтаят да са Мажоретки,после мечтаят да попаднат разголени на Корицата на някое мъжко Списание,а Момчетата мечтаят да станат известни Спортисти,а на всички вкупом върховната им Мечта е да участват в някоя Реклама,да бъдат снимани за Телевизията или в някой Филм,или да си направят актьорска,музикантска,или певческа Кариера.

Тези Филми със Сюжети от Колежите и Училищата ги натрапват и у нас,и така се пробва да се развращават и нашите Деца.
Пробва да се насажда и Омраза към Родителите.Няма Ситком в който Родителите,Майката,Бащата да не са подигравани,представяни като Глупаци,Досадници,Натрапници,и мразени от Главните Герои във Филма.

Насажда се такъв негативен Стереотип за Семейството като Цяло.
Това им е набивано в Главите,и онагледявано с безброй Филми и Ситкоми,където има само Пародии на Семейства,Пародии на Родители,Пародии на Деца,и Пародии на Взаимоотношения между Родители и Деца.

Където Децата повече са разглеждани като Бреме,което носи парични Разходи за отглеждане и Обучение,Неприятности и Скандали,и което е длъжно след навършване на Пълнолетие да се отдели от Семейството си,а ако продължава да живее при тях,трябва да си плаща Наема и Храната.
А като почнат да работят,да върнат Парите,които са дали Родителите им за Обучението в Колежа.

Където Родителите са представяни като досадни,тъпи,лишени от всякакъв Авторитет Нещастници,които само мърморят,гледат да навредят на Децата си,да ги наранят психически и физически,и да ги направят нещастни Индивиди като тях.
А като остареят и се разболеят,да отидат в старчески Домове,за да не се налага Децата им да ги гледат.

Всъщност тези Ситкоми вероятно отразяват Отношенията в Семействата на щатските юдeи,и тяхната извратена,нечовешка и порочна гледна Точка за „Семейството".
---

Във всички тези Филми едни от основните Теми са Сексът,Похотта,Еротиката и Развратът.

Наскоро починалият на 3.2 Режисьор на „култовите" еротични Филми „Дива Орхидея",„Девет Седмици и половина",и „Дневниците на червените Обувки" Залман Кинг също е с юдeйски Произход.

„Музата" на Писателя Владимир Набоков написал скандалната „възпяваща" Педофилията „Лолита",е Жена му Вера Cлоним,която също е от този Етнос.

Порноиндустрията в Щатите е продуцирана,режисирана,снимана и правена предимно от „Американци" с юдeйски етнически Произход,Хазартът в Лас Вегас и другите Градове на Хазарта също е юдейско (адско) Дело,щатската Мафия също.Навсякъде където са Пороците,Грехът,Злото,Сексът и Развратът,в Дъното им са Индивиди с юдeйски Произход.
Факт.
---

По-долу са някои от натрапващите се Клишета в Диалозите в тези уж американски Филми и Ситкоми.
Има ги в абсолютно всички Филми и Ситкоми,и ги използват при всякакви Ситуации.
Само с тези Клишета спокойно може да се развият Диалозите в цели Филми.
Тези Клишета са станали Стереотипи и „Класика в Жанра".„Това трябва да го обсъдим."

„Нека да го обсъдим."

„Да поговорим за това."

„Говори за това."

„Говори с мен."

„Не ми се говори за това."

„Не искам да водя този Разговор."

„Този Разговор не се е състоял."

„Не знам за какво говориш."

„Не мисля,че искам да слушам това."

„Така,да видим дали съм те разбрал(а) правилно."

„Вече не те разбирам!"

„Не те слушам."

„Това Шега ли е?"

„Не мога да повярвам,че ще го кажа,но..."

„Не казах това!"

„Чух какво каза!"

„Това боли!"

„Ти го казваш!"

„Знаеш ли нещо,което аз не знам?"

„Това е откачено!"

„Знам,че това звучи откачено."

„Ясен(а) ли съм?"

„Какво от това,което казах,не разбра?"

„Запомни си Мисълта!"

„Ето,за това говоря!"

„Не се гордея със себе си."

„Не се гордея с това."

„Не се гордея с много от Нещата които съм направил(а) в Живота си."

„Съжалявам,не знам защо направих това."

„Не ме разбирай погрешно."

„Искам да ти вярвам."

„Така,нека започнем отначало."

„Това не съм го чул(а)."

„Какъв е Планът?"

„Трябва да имаш План."

„Какви са Плановете ти?"

„Имам План!"

„Ти решаваш!"

„Ние сме Екип."

„Мразя те!"

„Тя е Кучка!"

„Той е такъв Гадняр!"

„Мразя Родителите си (Майка си) (Баща си)!"

„Родителите ми са Досадници!"

„Мразя Семейството си!"

„Длъжник си ми!"

„Дължиш ми Услуга."

„Задължен(а) съм ти."

„Ще ти бъда Роб до Гроб."

„Ще ти помогна,но ще ми бъдеш Роб."

„Дължиш го на себе си."

„Нищо не ти обещавам."

„А аз какво ще получа в Замяна?"

„И защо да правя това?"

„Мълчанието ми ще ти струва скъпо."

„Скъпо ще си платиш за това."

„Убий ме,не знам какво става тук."

„По-добре ме убий,отколкото..."

„Нищо лично,просто Бизнес."

„Имахме Сделка."

„Имахме Уговорка."

„Това не искам да го чувам."

„Това не искам да го знам."

„Не играеш по Правилата."

„Ти направи достатъчно."

„Така не ми помагаш!"

„Напомни ми да ти благодаря."

„Искам си Парите."

„Ти не си поканен(а)."

„Не си желан(а) тук."

„Трябва да го загърбиш,и да продължиш напред Живота си."

„Не е нужно да го правиш,ако не искаш."

„Длъжен(а) си да го направиш сега."

„Постъпи както смяташ,че е редно."

„Постъпих както е редно."

„Така като го казваш,звучи лошо."

„Това вече е Минало."

„Вече го забравих."

„Ние сме Семейство,и се подкрепяме."

„Нужна ми е Подкрепата ти."

„Ти си (вие сте) моето Семейство."

„Това означава много за мен."

„На Среща ли ме каниш?"

„Сваляш ли ме?"

„До коя База стигнахте?"

„Ти нарани Чувствата ми."

„Как можа да ми причиниш това?"

„Не ми го причинявай това!"

„Защо ми причиняваш това?"

„Мислех,че има Нещо между нас."

„Срамувам се от теб!"

„Причиняваш ми Болка."

„Плашиш ме."

„Заплашваш ли ме?"

„Това не ми харесва."

„Не се оплаквам."

„Нашата Връзка е отворена."

„Ние имаме модерна Връзка."

„Ние експериментираме във Връзката си."

„По-добре известно Време да не се виждаме."

„Да го направим."

„Направихте ли го?"

„Бъди мил(а) с мен."

„Имам Право на лично Пространство."

„Ти ме задушаваш! Искам лично Пространство!"

„Имам Час при Психиатъра си."

„Трябва да се консултирам с Психиатъра си,преди да ти отговоря."

„Гордея се с теб."

„Да разчитам ли на теб?"

„Разчитам на теб да свършиш това."

„Не мога да повярвам!"

„Кажи ми какво чувстваш."

„Можеш ли да живееш с това?"

„Мога да живея с това."

„Да се махаме!"

„Никой няма да пострада!"

„Не бих го пропуснал/а за нищо на Света!"
---

...и тем подобни клиширани „Бисери" .

Жалка Работа - жалък Живот с адски Клишета.

***********************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Прогнозис,Mana,Ясновидие,
Mayestro,Сказания,Bella,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Съвети,Sofiya
********************************************************************************
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Всичко за Нещата от Живота
Faatima 20/07/2010 в 15:21
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Всичкология-за нещата от живота.Homo
Faatima 02/08/2010 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота.Целувката и Душата.
Faatima 11/08/2010 в 16:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Кажи: Обичам те!
Faatima 12/08/2010 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо
Faatima 23/08/2010 в 17:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Невидимите
Faatima 28/08/2010 в 18:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Сурогатни Деца
Faatima 29/09/2010 в 13:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради
Faatima 09/10/2010 в 19:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Мара Подробната
Faatima 20/10/2010 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Симпатичните негодници
Faatima 11/11/2010 в 19:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Всевиждащата Съдба
Faatima 09/12/2010 в 19:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Пси-Pрограмистите
Faatima 13/02/2011 в 20:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Първият Мъжкар
Faatima 20/03/2011 в 10:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Само за жени
Faatima 05/04/2011 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.По Звъна ще ги познаете
Faatima 11/04/2011 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Психопата
Faatima 05/05/2011 в 23:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Мухльото
Faatima 06/05/2011 в 22:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Опознай при Запознаване
Faatima 09/05/2011 в 10:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Завиждащото Зло и Съдбата
Faatima 12/06/2011 в 22:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 1
Faatima 04/07/2011 в 22:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Възпитание на Речта
Faatima 03/08/2011 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Култура на Пиенето
Faatima 10/08/2011 в 17:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Черните Мозъци
Faatima 26/08/2011 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 2
Faatima 29/10/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Числа и Суеверия
Faatima 12/11/2011 в 14:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Нещата от живота.Познай кой е дошъл на Гости
Faatima 19/12/2011 в 22:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише
Faatima 16/02/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Тайните на мръсната Чистота
Faatima 23/06/2012 в 14:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.Поруганата „Любов"
Faatima 07/10/2012 в 01:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните
Faatima 06/01/2013 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Виж кой как говори
Faatima 30/08/2013 в 19:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 2Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 3Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 4Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 5Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 6Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 01:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 7Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 8Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 9Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 16/05/2014 в 23:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 10Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 21/05/2014 в 23:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 11Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 22/05/2014 в 00:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 12Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 01:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 13Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 02:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.14Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 28/06/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.15Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.16Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.17Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.18Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 21:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 20:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.21Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 21:10
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg