Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 3
ТЕМА: Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните
#5695
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10285
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните 6 години, 2 месеци Карма: 25  
Развенчаните така наречени „Тестове за Интелигентност - IQ Тест"

Развенчаната „най-интелигентна" Нация


Поредните развенчани така наречени „Психолози" с юдeйски Произход

Иронията и Пръстът на СъдбатаТези Тестове са отдавна компрометирани,но все още упорито се пробват да се прилагат точно от тези „психологични" Клики,които се пробват да се изкарат уж „по-умни и по-интелигeнтни" от другите Раси и Етноси.И така да се пробват да избиват Комплексите си за Непълноценност и Малоценност,и да се пробват да подхранват Фикс Идеята си за уж „Богоизбраност". Която „Богоизбраност" няма нищо общо с Истината и с Реалността.
Типичен Пример за „научен" Рaсизъм.Което също е характерно за тотално и фундаментално сбъркания Начин на Мислене на Юдeите изобщо.

Пример:

„Согласно The Bell Curve (1994), средний IQ афроамериканцев — 85, латиноамериканцев — 89, белых (европейского происхождения) — 103, азиатов (китайского, японского и корейского происхождения) — 106, еврeев — 113."
У-я

Според цитираната „официална Класация" най-висок уж бил „Коефициентът на Интелигентнст" на Юдeите.

При това забележете,че Юдeите са се самоопределили и изследвали като отделна Раса - Афроамериканци,Латиноамериканци,Бели(Европейци),Азиатци(Китайви,Японци и Корейци) и Юдeи.От което личи,че тази Класация са я правили именно „Психолози" от юдeйския Етнос.
Според собствените им генетични Изследвания правени от Генетици Юдeи,те са си отделна Раса,и дори са Мутанти появили се вследствие на някаква Мутация според собствените им Твърдения.

<<Чтобы объяснить генетическое отличие еврeев от других народов, авторы рассмотренного исследования делают предположение, что eврeи появились, «скорее всего, в результате некоей мутации».

Това Твърдение (което е вярно) обяснява много Неща.


Докато при Преброявания за официалната Статистика за Броя на Населението в различните Страни и особено в Щaтите Юдeите „хитро" се самоброят при „Белите".

Както обича да казва Народът ни: Как ли пък не,и - Да да,ама не.

Няма как да е „интелигентен и умен" Етнос който през цялата си История е вечно наказван по всякакви Начини от всички Богове и Сили,и мразен от всички Хора точно заради Нравите си,заради Менталитета и Начина си на Мислене и оттам на Начините си на Действие,който е дълбоко чужд,различен и враждебен спрямо всички човешки Етноси и Раси.И вместо да се поучи от Наказанията им,той с тъпоглава Упоритост продължава да допуска едни и същи Грешки,продължава да върши едни и същи тежки Грехове и Престъпления срещу Човечеството.

Затуй и продължава да бъде наказван от всички небесни и земни Богове,Духове и Сили.

Тези Тестове и този уж „Коефициент за Интелигентност" са измислени от Юдеи за Юдeи, според техния Менталитет и Разбирания за това що е то аджеба „Интелигентността".И с типичната си Наглост,Тъпотия,Ограниченост,Арогантност,Нахалство,Агресивност,Безочливост и Проба за Себеизтъкване са се пробвали да „задушат" другите гледни Точки,и са се пробвали да наложат тези си „Разбирания" като общовалидни и универсални за Човечеството „Науки",Норми,Еталони,Критерии,Мерки и Модели.

А всъщност няма такова универсално Понятие като „Интелигентност", а пък какво остава за някакъв си конкретен „Коефициент" който да бъде измерван с някакви си измислени,грешни,сбъркани и сгрешени в Същността си,нагодени Тестове.

И то от Индивиди,които възприемат Света по съвсем различен от Човеците Начин.
От аморални Индивиди,които са способни да нарекат обективната Истина Лъжа и Лъжата Истина,от душевни и духовни Инвалиди които са способни да нарекат „Бялото" „Черно" и „Черното" „Бяло" щом така им отърва.

Уж „най-интелигентната Нация" според измерения така наречен „Коефициент на Интелигентност" е развенчана завинаги.

---

Казвам поредните „Психолози",понеже и горният ми Материал на същата тази Страница развенчава и разкрива Истината за някои от така самонареклите се „Психолози,Психоаналитици,Психиатри" и тем подобни,а и за самата Псевдо и Лъже - „Психология".
---

От днешната руска Преса:

Тeсты на IQ признaны бессмыслeнными
Тестовете за IQ са признати за безсмислени


ЛОНДОН, 6 января. Учeные опубликовали данные масштaбного исследования тестов измерения интеллекта, в котором участвовало свыше сотни тысяч человек со всего мира.
Результатом стал вывод о том, что в измерении интeллекта, в том числе и в тeстировании людей на IQ нет никакого смысла, поскольку самого интеллекта на самом деле не существует.

Учените публикували Данните от мащабни Изследвания на Тестовете за измерване на Интелигентността,в които участвали повече от сто хиляди Човека от цял Свят.
Релултатът,Изводът от тези Изследвания е,че в Измерването на Интелекта,в това Число и тестването на Ай Кю - тоест на така наречения Коефициент на Интелигентност няма никакъв Смисъл,защото няма и такова нещо като универсално Понятие за Интелигентност.


Один из авторов исследования Адриaн Оуэн рассказал, что исследование проводилось в онлaйн-режиме, так что пройти 12 тестов на мышление, память и внимание и ответить на несколько вопросов об образе жизни и семье могли все желающие из любой точки мира, где есть доступ к Интeрнету. Специалисты ожидали, что поучаствовать в исследовании изъявят желание всего несколько сотен интeрнет-пользователей, но проект привлек внимание десятков тысяч человек разных верoисповеданий, культур и возрастов.

Когда результаты тестирования были проанализированы, ученые пришли к выводу, что объяснить изменения в производительности могут три фактора: мышление, кратковременная память и вербaльный компонент. Однако нет какого-то единого компонента, который мог бы единолично все объяснить. Кроме того, результаты МРТ тоже подтвердили, что различия в когнитивных картах добровольцев определяются различными мозговыми схемами. На основании этого специалисты сделали вывод, что понятия «интеллект» как единой сущности нет, существуют различные типы способностей, которые действуют независимо друг от друга и в совокупности формируют общую картину. Таким образом, тесты IQ некорректны, так как не могут отобразить реальной картины.

...Специалистите стигнали до Извода,че Понятие „Интелект" като единна Същност няма,а има различни Типове Способности които действат независимо една от друга,и в Съвкупност формират общата Картина на умствените Способности на Човека.
Така IQ Тестовете са некоректни,и няма как да отразят реалната Картина.

---

Така е,да - това наистина е така.
С това си Изследване,и с направените от него Изводи така наречените Учени малко „поизмиват" Срама на цялата така наречена научна „Общност".
---

Та в Задачката се пита:

Кой въобще е въвел Понятието „Коефициент на Интелигентност" в така наречената Психология?

„Понятие коэффициента интеллекта ввёл немецкий учёный В. Штерн в 1912 году."
У-я

Понятието е въведено от Уилям Щeрн през 1912г.

Кой и какъв е Щeрн?

„Штeрн родился в Берлине. Он был сыном еврeйского философа-реформатора Сигизмунда Штeрна."
У-я

Родил се е в Берлин,и е Син на юдейския „философ"-реформатор Сигизмунд Щерн.Тоест също е Юдeй.
Тoва,че се е родил в Берлин нма как да го направи Немец и „немски Учен".

С какво още се занимавал?

„Штерн является также одним из основателей современной детской психологии. В своём труде «Монографии к душевному развитию ребёнка» (2 тома, 1928-31 гг.) обрабатываются наблюдения, осуществлённые Штeрном совместно с его женой Кларой, за собственными детьми в свете уже существующих теорий о психическом развитии детей. Особое внимание уделяется речевому развитию, полученные данные ложатся в основу проводимых Штерном исследований одарённости и интеллекта."

Смятат го за един от „Основателите на детската Психология".
Изследванията си провеждал върху собствените си Деца заедно с Жена си, въз Основа на които си Наблюдения написал Труд за „детска Психология".

Ето заради такива „детски Психолози" Децата в западните Страни са на това Дередже - пълни психологически Развалини тъпкани с всякакви психотропни Лекарства още от невръстна бебешка Възраст!
Няколко увредени безвъзвратно Поколения на Запад и в Щaтите са израснали под „Грижата и Наблюденията" на такива „детски Психолози".


Щерн всъщност е изследвал Начина на Мислене,анализирал е единствено и само Менталитета на Децата от собствения си Етнос,(понеже и самият той мисли по този специфичен и характерен само за Етноса си Начин),и се е пробвал да прикачи тази ненормална Психика,този ненормален,сбъркан и извратен Начин на Мислене и на всички други Деца от всички други Етноси.

---

Кой друг се е занимавал с Изследвания на така наречената Интелигентност,и измислял така наречените „Тестове за Интелигентност" ?

„Наиболее известным тестом является тест Айзенка."
У-я

Най известни са Тестовете на Айзенк.

Кой е Ханс Юрген Айзенк?

„...британский учёный-психолог, один из лидеров биологического направления в психологии, создатель факторной теории личности, автор популярного теста интеллекта."
У-я
Британски Психолог,един от Лидерите на биологичското Направление в Психологията,Създател на „факторната Теория за Личността",Автор на популярния Тест за Интелекта.


Какъв всъщност е Айзенк?

„Eysenck was born in Berlin"...

„Hans Jurgen Eysenck was a British
psychologist of German-Jеwish origin..."

Също е роден в Берлин и по-късно емигрирал в Британия,и също е с юдeйски етнически Произход.Това,че се е родил в Дойчланд и работил в Британия нма как да го направи нито Немец,нито Британец.

И не само това.Айзенк е имал 666 в нумерологичния си Профил според Датата си на Раждане.


От какво още се е интересувал Айзенк?

„В молодости Айзенк увлекался астрологией и даже посылал гороскопы руководителям нaцистской партии".

В младежките си Години (докато е бил още в Дойчланд) Айзенк се е увличал по Астрология и даже изпращал Хороскопи на Ръководителите на нaцистката Партия.
!?
Темата за Връзката на Юдeите с Идеологията и Ръководителите на Нaцизма е дълга и пълна с достоверни Факти като този със Случая на Айзенк.
---

Иронията и Пръстът на Съдбата

Какво е Мнението на един известен руски Учен Математик,Професор и Академик за Тестовете за Интелигентност на Айзенк много преди сега британските Учени да твърдят,че тези Тестове са некоректни и безсмислени?

„ ...в тестах Айзенка на коэффициент интеллекта существенная часть задач составлена некорректно либо авторские решения являются неверными."
У-я

В Тестовете на Айзенк за Kоефициента на Интелигентност съществена Част от Задачите са съставени или некоректно,или Решенията на Автора им са неверни.

„Я …решил изучить тесты без спешки, тем более что их ответы систематически не совпадали с моими в задачах из моих профессиональных областей: логики и геометрии. И обнаружил, что большинство решений автора тестов неверно. А в некоторых случаях испытуемому вообще остается лишь угадать ответ — на логику опираться бессмысленно."
У-я

Реших да изуча Тестовете без Бързане,още повече че техните Отговори систематически не съвпадаха с моите в Задачите свързани с моята професионална Област - Логика и Геометрия.И открих,че болшинството Решения на Автора на Тестовете е невярно.А в някои Случаи пък на правещия Теста му остава само да гадае кой е правилния Отговор - безсмислено е да се опира на Логиката си.


Кое е интересното в Случая,и е Вид Ирония и Пръст на Съдбата?

Че този известен руски Учен,Математик,Професор и Академик който разобличава Тестовете на Айзенк като неверни и некоректни (което си е така),също има 666 в нумерологичния си Профил.
Но е Руснак,или поне няма излезли наяве Данни,че има в Родословието си юдeйска Жилка.

---

Та такова е Положението с всички Тестове за „Интелигентност" ,а и с още много други Тестове измислени от така наречените „Психолози",а и с всички „Науки" измислени от душевни и духовни Инвалиди,Психопати,Шизоиди,Параноици,Човекофоби,Шизофреници,Секс-Извратеняци, и Социопати.

Няма как да са добри Науки които са измислени от зли,лоши в Същността си Индивиди,и няма как да са верни,коректни и смислени Тестове измислени от Индивиди които нямат обективно Чувство за Вярност,Коректност,Смисленост и Истина.

Няма как да е добра за Човеците „Психология" чиито Постулати са формулирани от зли и нещастни в Същността си Индивиди.

Точно Индивиди от юдeйския Етнос са се пробвали да присвоят,откраднат,изплагиатстват,изопачат и извратят,манипулират,покрият или унищожат всяко Знание и Познание от всички Области на Живота до което са се докопали - в буквален и в преносен Смисъл.

Точно заради това на Юдеите завинаги им е забранено от всички земни и небесни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили да се занимават и да „правят" каквито и да било „Науки" във абсолютно всички Области на Познанието,Знанието и Живота.

*********************************************************************
Fatima,Анализи,Magi,Maya,Предсказания,Mariya,Пророчие,Arhi,Tema,Izhor,Domino,Bile,Salma,
Trakiya,Ahavya,Прогнозис,Roza,ManySara,Ясновидие,Feeriya,Fatimun,Maystoriya,Ggala,Сказания,Motori,
KiBella,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Fatum
***************************************************************************************
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Всичко за Нещата от Живота
Faatima 20/07/2010 в 15:21
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Всичкология-за нещата от живота.Homo
Faatima 02/08/2010 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота.Целувката и Душата.
Faatima 11/08/2010 в 16:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Кажи: Обичам те!
Faatima 12/08/2010 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Гей и Хомо
Faatima 23/08/2010 в 17:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Невидимите
Faatima 28/08/2010 в 18:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Сурогатни Деца
Faatima 29/09/2010 в 13:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Прокълнатите сгради
Faatima 09/10/2010 в 19:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. За нещата от живота. Мара Подробната
Faatima 20/10/2010 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Симпатичните негодници
Faatima 11/11/2010 в 19:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Всевиждащата Съдба
Faatima 09/12/2010 в 19:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Пси-Pрограмистите
Faatima 13/02/2011 в 20:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота. Първият Мъжкар
Faatima 20/03/2011 в 10:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Само за жени
Faatima 05/04/2011 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.По Звъна ще ги познаете
Faatima 11/04/2011 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Психопата
Faatima 05/05/2011 в 23:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Разпознай Мухльото
Faatima 06/05/2011 в 22:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Опознай при Запознаване
Faatima 09/05/2011 в 10:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Завиждащото Зло и Съдбата
Faatima 12/06/2011 в 22:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 1
Faatima 04/07/2011 в 22:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Възпитание на Речта
Faatima 03/08/2011 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Култура на Пиенето
Faatima 10/08/2011 в 17:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Черните Мозъци
Faatima 26/08/2011 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Полезните Суеверия 2
Faatima 29/10/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Нещата от живота.Числа и Суеверия
Faatima 12/11/2011 в 14:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Нещата от живота.Познай кой е дошъл на Гости
Faatima 19/12/2011 в 22:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Живот в адско Клише
Faatima 16/02/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Тайните на мръсната Чистота
Faatima 23/06/2012 в 14:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.Поруганата „Любов"
Faatima 07/10/2012 в 01:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.Развенчаните
Faatima 06/01/2013 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота. Виж кой как говори
Faatima 30/08/2013 в 19:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 21:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 2Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 3Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 22:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 4Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 5Виж кой,как,и защо
Faatima 12/05/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 6Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 01:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 7Виж кой,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 8Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 15/05/2014 в 02:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 9Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 16/05/2014 в 23:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 10Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 21/05/2014 в 23:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 11Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 22/05/2014 в 00:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 12Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 01:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота. 13Виж кой,кое,как,и защо
Faatima 28/05/2014 в 02:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.14Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 28/06/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.15Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.16Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 10/08/2014 в 02:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.17Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.18Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 20:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 29/12/2014 в 21:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Нещата от Живота.19Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 20:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Нещата от Живота.21Виж кой,какво,как,и защо
Faatima 20/09/2015 в 21:10
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg