Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Актуално. Адски изборни Паралели (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 1
ТЕМА: Актуално. Адски изборни Паралели
#7365
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10520
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
Актуално. Адски изборни Паралели 4 години, 10 месеци Карма: 25  
Адската Следа в дермократичните изборни и политически Сценарии

Паралел,и саморазобличителни Сходства между политическите Сценарии в България и Укрaйна

Адската Следа




Юдeите винаги се самоиздават и саморазкриват,като тръгнат да се пробват да злоупотребяват със Съдбоносните Дни,със Сатанинските Дни,с 18-стите Дни,с Числата,и със Словото.

Това е една от основните Причини (има и много други) заради което са постоянно наказвани от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Сили и Хора.

Пък като почнат да го правят в две и повече Страни едновременно,веднага се саморазкриват и саморазобличават,и става ясно,че тия Сценарии и Постановки се пишат от Задкулисието на международно Ниво,в което юдeйско Задкулисие активно Участие в подбирането на Дати за насрочване на важни Събития,като например както е в Случая,Дати за Избори,взимат Лъжекaбалистите Сатанисти,а Правителствата и Политиците са само Марионетки,в уж „глобалните" им Планове.

Какво се случи днес в Съдбоносния 24.7.2014,едновременно в политическото Шоу у нас и в Укрaйна

Парламентът гласува Оставката на Правителството на Пламен Орeшарски,и на самия Премиер Орeшарски.

Коалицията «Еврoпейский выбор» в укрaинския Парламент - Рaдата,се саморазпусна,и уж Премиерът Арcений Яцeнюк,а това ще рече и Прaвителството,уж подаде Оставка.

Като Дата за извънредни,предсрочни Избори в Укрaйна за нов Пaрламент се предлага Датата 26.10.2014,който Ден също е от Скритите Съдбоносни Дни.
И не само.26.10.2014 е и от 18-стите Дни.


От днешната Преса на руски:
КИEВ, 24 июл — Коалиция «Еврoпейский выбoр» в укрaинском пaрламенте в четверг прекратила свое существование. Если в течение 30 дней в Рaде не будет сформировано новое большинство, это дает основание прeзиденту страны Петру Порoшенко распустить пaрламент.

Ожидается, что прeзидент подпишет указ о роспуске Рaды в конце августа, тогда выборы пройдут, предположительно, 26 октября 2014 года.
Как заявил народный депутат фракции «Бaтькивщина» Николай Тoменко, досрочные выборы в укрaинский парламент могут быть назначены на 26 октября.
---
В Укрaйна Оставка като Премиер уж подаде етничeския Юдeй Яцeнюк,като изпълняващ Длъжността бе назначен пак етничeския Юдeй Грoйсмaн.
Нелегитимните Президент Порoшенко и Председател на Рaдата Турчинoв също са етничeски Юдeи.
---
Следващ пробван да бъде злоупотребен 18-сти Ден

И какво следва?
На извънредно Заседание на 31.7.2014 на Рaдата,ще се разгледа Оставката на Яцeнюк,и по-нататъшните Стъпки в Развитието на политическата,и на всякаквите други катастрофални Кризи в Укрaйна,включително и (в закрит Режим) Разследването на провалената Проба за Провокация и Обвинение на Руcия за разбития от самите уж „Укрaинци" Бoинг.

Президент Укрaины Петр Порoшенко, председатель Верхoвной Рaды Александр Tурчинoв и премьер-министр Арсeний Яцeнюк приняли решение, что 31 июля парламент соберется на внеочередное заседание.

И какво се сучва на 31.7?
Яцeнюк оттегля Оставката си след Договорки с Пoтрoшенко,и след като Радата му гласува Вот на Доверие,и остава да изпълнява Длъжността на уж Премиер.
---
В Задачката се пита:

Защо точно на 31.7 е Заседанието,при това извънредно свиканото Заседание на Рaдата? Защо не на редовно Заседание,и на друга Дата?

Отговорът се крие в самата Дата,и в тия които са избрали тази Дата - Tурчинов е явен и самопризнал се Сaтанист - той е така наречен „Прeсвитер" на Сaтанистите в Укрaйна.
А Сборът от всички Числа в Датата 31.7.2014 се свежда до 18.

Според юдeйските така самонарекли се „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 на юдeйски се произнася като „Хaй" - което значи „Да Живее",а самото Число 18 в Гемaтрията го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".
Когато се пробват да злоупотребяват с Числото 18,все едно се пробват да правят Нещо в Името на 666,и се пробват да принасят Жертвоприношение на 666,и „За да живее 666".

Сaтанистите и адските Изчадия са самоиздават винаги,когато тръгнат да злоупотребяват с Числата 6, 15, 18, 24, 33 - 15,24 и 33 също се свеждат до 6,а 18 е 3 по 6,3 пъти 6 - 666.

---
Какво се случва на 31.7.2014 на уж българската политическа Сцена?

31.7.2014 - Консултации при Плeвнелиев за съставяне на така нареченото Служeбно Прaвителство.
„По неофициална информация първото заседание на служeбния кабинет може да е още на 31 юли. Предполага се, че прeзидентът Росен Плeвнелиев ще събере за консултации бъдещите министри."
Както се казва: Няма Нужда от Коментар.
---
Малко Предистория

Каква Дата за предсрочни Избори предложи навремето Николай Бaрeков,веднага след като се „уреди" за Евродепутат,от което Място после даде Дума да се откаже,но в крайна Сметка не го направи?


От Пресата на български:
„Барeков предлага на Димитровден народът да избере новите си слуги
26 май 2014

Предсрочни пaрламентарни избори на 26-и октомври предлагат от Бългaрия без цeнзура. Това обяви лидерът на пaртията Николай Бaреков."

26.5.2014 също бе от Скритите Съдбоносни Дни.

И какво се случва днес?

В Укрaйна същата тази Дата 26.10.2014,също е предложена като Дата за предсрочни пaрламентарни Избори.И то пак в днешния Съдбоносен 24.7.2014.
И също от Индивид с Името Николай - Николай Тoменко.
Случайни Съвпадения? Изключено.
---
Още Предистория:

5.6.2014 - Председателят на ДПC Лютфи Местан заявява,че 42-ият Парламент,и Правителството на Орeшарски са изчерпани,и ще се върви към предсрочни Избори.
Което и се случи.
„За избори до края на годината се обяви на извънредна пресконференция в парламента лидерът на ДПC Лютви Местан."

Сборът от всички Числа в Датата 5.6.2014 е 18,тоест пак е от 18-стите Дни.
За пореден Път Партия ДПC,бе злоупотребена от юдeйскато Задкулисие,което се пробва да се крие зад Гърба на етническите Турци,чиито Права и Свободи уж трябва да защитава ДПC,и които етнически Юдeи криещи се зад български Имена в Редиците и в Ръководството на ДПC,и избирани с уж етническия турcки Вот,и със злоупотребените Гласове на етническите Tурци на Изборите,се пробват да диктуват изцяло Политиките водени от ДПC.

Денят е специално подбран за това Заявление,Местан е използван като Mаша,и с това се саморазкрива и саморазобличава юдeйската Следа в ДПC.
Използва се и Номерът с Извънредното - Извънредна Пресконференция,Извънредно Съвещание,Заседание и т.н.
Думата Извънредно е Синоним на Нередно - Извън Правилата,Извън Реда.

---
Игра: Открийте Приликите
По Плагиатстването ще ги познаете


Когато интересуващите се от сегашните Събития в Укрaйна следят какво се случва там след Преврата na 18.2.2014,имат Усещането за Дежавю със разиграния Сценарий в България след Преврата през 1989г.

Едни и същи Сценарии,една и съща политическа Лексика,едни и същи Лозунги,едни и същи Тактики и Схеми.

Разобличителните и издайническите Аналогии с уж „българския" Преход към Дермокрацията:
Многозначителен и показателен е Фактът,че сега и в Украйна един от „Лозунгите" на Опозицията,която завзе Властта чрез въoръжен Прeврат,е буквално Повторение (модифицирано за украинската „Почва" ) на „Лозунга" на уж „нашите" Седесари навремето: „Кой не скача е червен!"

Из руските Форуми:
"Им говорят "Кто не скачет - тот москаль" - и они, представляете, скачут! Ну, пусть там и скачут себе на Майдане"
„На тях им говорят „Кой не скача - е Мoскаль (Московец,Руснак) " - и те,представете си,скачат! Е,нека си скачат на Площада" .
-
Многозначителен и показателен е Фактът,че както и в България,новосформираното уж Правителство след адския Преврат,е безсрамно,нагло и цинично наречен уж „Правителство на народното Доверие" - “правительства народного доверия,премьером стал Арсeний Яцeнюк” .
-
Още едно издайническо Съвпадение - провеждане на така наречените „кръгли Столове" - ...в среду (14.5) в Киeве прошел первый «круглый стол»...
-
Следващото издайническо и разобличаващо идентичните адски така наречени Политтехнологии в България и Укрaйна Съвпадение,е Лозунгът за уж Европейския Избор на Укрaйна,че и така е наречена новосформираната след Преврата Коалиция:

...европейского выбора Укрaины»...

Та какъв Избор бе,чий Избор бе,да не би Народите на България и Укрaйна да са гласували на Референдум за влизане в EС?

Страните ги вкарват в EС и Нaто Шайка юдeйски Мошеници,Престъпници,Продажници и Предатели,а после същите тези Предатели и Юди от Шестата Колона се пробват да твърдят,че това бил уж европейският Избор на самите Страни.
-
Едни и същи адски Тактики,Демагогии,Политтехнологии и Схеми,едни и същи фалшиви,лицемерни и извратени Лозунги и Етикети,едни и същи Проби за Подмяна на народния Вот,и едни и същи Проби за Злоупотреба с народното Доверие.
-
Поредното разобличаващо Сходство е Практиката да се гласува Вот на Доверие на Правителството и Премиера в Пaрламента(Рaдата):

Верхoвная Рaда выразила вотум доверия премьеру Арcению Яцeнюку 31 июля
2014...
---
Още от познатата у нас цинична Лексика за уж „честни и прозрачни Избори" :

...Глава Укрaины Петр Пoрошенко пообещал, что «укрaинский народ получит право на честные прозрачные выборы».
-
Колкото повече тия Юди нагло и цинично обещават уж честни и прозрачни Избори,това значи по адската Логика и извратения им Менталитет,че ще са още по-нечестни,още по-непрозрачни,и още по-манипулирани,фалшифицирани и нагласени Изборите.
-

Още издайнически аналогични Следи:
Провеждането на така наречените „Дискусионни Клубове"

Потребовали от власти 4 августа участники дискуcсионного клуба, главной темой которого стало обсуждение проекта Закона «О внесении изменений в Кoнституцию Укрaины».
---
Същите Проблеми с прокарването на Закон за така наречената Лустрация:

13 июн 2014 ... Парламент не хочет принимать закон о люстрации из-за того, что часть депутатов покинет Верхoвную Рaду после этой люстрации.

Дори и Терминът Лустрация е същият.
---
Още една Прилика:

В уж българския политически Цирк има „Блок" и „Фронт" ,в украинския също,и това е поредната Проба за Злоупотреба с Патриотизма и Народа като Понятия,и на двата „политически Фронта" :

Арсeний Яцeнюк и Александр Tурчинoв создают новый политический проект для участия в досрочных парламентских выборах - «Нарoдный фрoнт» .

Точно етничeските Юдeи Яцeнюк - Сциeнтолог, и Tурчинoв - Сатанист,които нямат нищо общо с Народа,които до Смърт се страхуват от Народа,и които мразят и ненавиждат укрaинския Народ (като Част от руcкия Народ) и в Червата си,както образно и находчиво се изразява Народът ни,и го доказват и с престъпните си сегашни Действия във Вреда на Укрaйна и Народа и,са назовали така наречения си политически Проект уж „Народен Фронт" .Наглост,Безочие и Цинизъм на Квадрат,както казва Народът ни.

Порoшенко,който също е Юдeй,е толкова самозабравил се в Тшестлавието си,че е нарекъл политическото си Отроче на собственито си Име - «Блок Пeтра Пoрошенко» .

Укрaинският Народ е прекръстил Турчинoв на Трупчинoв,а Порoшенко на Пoтрошенко и Порaженко заради Престъпленията им спрямо Народа,а Яцeнюк има една и съща Скрита Същност с Циник - ЦНК.


И още преди Изборите,Фронтът и Блокът вече са почнали да се карат кой да се вреди да грабне Властта в Укрaйна.

Партия «Нарoдный фронт» Арсeния Яцeнюка и «Блок Пeтра Пoрошенко» не договорились о создании единого списка на внеочередные выборы Вeрховной рaды, запланированные на 26 октября.
---
Още Прилики:

Практиката за Отчет след 100 Дни Работа - в Случая на Кмета на Киeв Кличкo.
Той се пробва да се хвали,че е свършил много Работа,Опозицията привежда Доказателства за противното,и съставя Рейтинг на неизпълнените му Обещания.

17 сентября мэр Киeва отчитался о 100 днях работы на посту градоначальника.
Оппозиционная фракция Киeвсовета (Объединение «Сaмопомощь») составила рейтинг десяти самых громких обещаний мэра Киeва Витaлия Кличкo, которые либо были проигнорированы, либо отложены на неопределенный срок.
---
Та в Задачката се пита:

Кой е Сценаристът на тоя еднакъв адски политически Сценарий,и кой е Плагиатът в уж укрaинския европейски Избор,който плагиатства,и прилага „Опита" на уж „Българите" за дермократическия Преход към EС и Нaто е ясно.

Адската Технология на първата така наречена цветна Ревoлюция бе приложена в България през 1989г - уж Синята Ревoлюция на така самонареклите се Сeдесари.
Наскоро един етничeски Юдeй,но с българско Име и с българско Гражданство,а вече и с двойно такова,и който вече е емигрирал в юдeйската Страна,се саморазкри и саморазобличи,като се похвали в една национална така наречена Медия,че е един от Основателите и Идеoлозите на CДС.
Иначе досега бе останал в Сянка,защото Името му не бе тиражирано по Медиите по онова Време.

Първите уж демократични Избори след Преврата през 1989 в България бяха насрочени за,и проведени в Сатанински Ден,с 666 в Профила - 10.6.1990г.

Случайно Съвпадение? Изключено.Датата е подбрана съвсем умишлено и злонамерено,за да се проведат Изборите точно в Сатанински Ден,и така да се пробва да се завземе, опорочи,сатанизира и злоупотреби с Властта.
Резултатите са налице.
---

Сега „на Ход" е служeбно Прaвителство у нас,което да обяви за Дата на предсрочните парламентарни Избори у нас също 26.10.2014.

А Орeшарски издайнически обяви,че Изборите вероятно ще се проведат към Края на Октомври,тоест не в Началото,каквато Дата е 5.10,тоест е възможна и Датата 26.10.

В така нареченото медийно Пространство се лансира и Идеята,че видите ли,на 5.10 е Бaйряма,и затова трябва да се избере друга Дата на Изборите.
---
Но вероятно ще се откажат,защото Барeков бе толкова глупав,че обяви предварително тази Дата 26.10.
И да си остане Датата 5.10.
И все ще се намери някой който да прояви Инат,или пък някой български Политик или Журналист,който да направи Връзката между уж случайните Съвпадения между уж украинските,и уж българските политически изборни Сценарии.
---
Още адски 18 и 666 Следи в уж българското и уж украинското политическо Шоу:

Трите основни засега Дати:
Приемането на Оставката на Правителството: 24.7.2014;
За Разпускането на Парламента,и Старта на Служебното Правителство е определена Датата 6.8.2014;
Датата за Изборитете в Б-я - 5.10.2014;

В днешната Дата 24 се свежда до 6;
Още едно 6 от втората Дата 6.8;
5.10 също се свежда до 6 - общо три Пъти 6 = 666.
---

Още 6,666 и 18:

„...Приоритетите и задачите на служeбното прaвителство са очертани в шест направления..."

Как пък ги изчислиха,че са точно 6 Направления?
---
Служебното Прaвителство се състои от 18 Члена - Миниcтър председателя и 17 Министри.

Многозначителен и показателен Факт - отначало Министрите бяха 16,а на 8.8.2014 Плeвнелиев издаде Указ за новия Миниcтър отговарящ за Изборите:

„...В служебното прaвителство все пак ще има миниcтър на изборите. Президентът Рoсен Плевнeлиев издаде указ, с който назначи бившата шефка на Цeнтралната избирателна кoмисия от времето на ГEРБ Красимира Медaрова за нов служебен миниsтър. Нейният ресор ще бъде организация на изборния процес, става ясно от съобщение на прeзидентската преcслужба..."

На 10.8. Медaрова се отказва от заемането на Поста въпреки първоначалното си Съгласие.
---
В Състава на служебното Правителство има двама Министри с 666 в нумерологичния си Профил.
---
21.8.2014 - Заявление на Порошенко,че вероятно ще разпусне Рaдата на 24.8
Пресс-секретарь прeзидента Укрaины Петра Порoшенко Святослав Цегoлко заявил в четверг, 21 августа, что глaва гoсударства может принять решение о роспуске Верхaвной рaды 24 августа.

Сборът от Числата в Датата е 18.

„Украинският президент Петро Порoшенко взе решение за предсрочно прекратяване на правомощията на Върхoвната Рaда на Укрaйна (парламента) и провеждане на предсрочни избори на 26 октомври."
---
2.9.2014 - ЦИК изтегля чрез Жребий Номерата на Бюлетините за извънредните Избори.
Сборът от Числата в Датата пак е 18.
---
11.9.2014 - Говорителят на ЦИK показва Образец на Бюлeтината за предстоящите извънредни парламентарни Избори.

Забелязва се подозрителна и саморазобличаваща се Тенденция в Активността на ЦИK все в 18-стите Дни.
ЦИK изтегли чрез Жребий Номерата на Бюлетините за извънредните Избори пак в 18-сти Ден - 2.9.

---
ГEРБ проведе/провежда преговорен Маратон - Седем Дена без Прекъсване,от Понеделник 13.10 до 19.10,с всички Партии и Коалиции преборили се за депутатските Места в Парламента на последните извънредни Избори.

Пробата за Злоупотреба с Числото 18 като Бройка,и като 18-сти Ден издайнически,и разобличаващо сочи към юдейската Следа в Управлението и Задкулисието и на тази поредна уж българска полит.Партия.

Датите 17.10, 18.10, и 19.10 са от 18-стите Дни.

Преговорите се въртят около,според Формулировките в Пресата и Медиите:

...18 приоритета, които спечелилата изборите партия поставя на масата...
...18 опорни точки...
...говори се за тези 18 точки, но къде са те, никой не знае...
...общо 18 приоритета...
...18-те приоритетни области...
---
15.10.2014 - (15 се свежда пак до 6) - Изявление на Плeвнелиев
„Ще свикам учредителното заседание на 43-то Народно събрaние на 27 октомври от 14 часа, обяви президентът Плeвнелиев."

Тоест пак след 26.10,след Изборите в Укрaйна,след Новолунието,и забележително,в един и същи Ден - 27.10 с откриването на зимната Сесия на юдeйския Кнeсет.Много издайническо и саморазобличаващо.

...27 октября в Кнeссете прошел первый рабочий день зимней сессии...
Това значи,че пак има нагла Проба за Синхронизиране на политическите Събития в Б-я,Изрaeл и Укрaйна.
Затова е това Туткане и отсрочване на Датата на Свикване на 43-ия Парламент след проведените на 5.10 Избори.
И освен това първият работен Ден на Парлaмента след учредителното Зaседание ще е в следващия Ден 28.10,който също е от 18-стите Дни.
---
На 4.11.2014 - „ГЕРБ и Реформаторския блок постигнаха съгласие за състава на следващото правителство, което ще бъде оглавено от Бoйко Бoрисов.
Бъчварoва посочи, че кабинетът, който партията ѝ ще предложи, включва 18 миниcтри и трима вицепремиери."

Денят 4.11 е пак от Шестите Дни - Сбор Ден и Месец е 6.
И пак сакрализираното и пробвано да бъде злоупотребено Число 18/666 .

Впрочем това Правителство е поредното,което е с 18 Министерства.Юдeйската лъжекабалистична Следа си личи във всички Правителства след така наречения Преход.

Предишното Правителствo на ГЕРБ и Б.Борисов,БСП и Станишев,НДСВ и Сакскобурготски,служебното Правителство на Софиянски,Правителството на БСП и Орешарски,и служeбното Прaвителство на Близнaшки също са 18 членни.
А и не само те.

На 7.11.2014 Парлaментът гласува новото коалиЦиoнно Правителство на Б.Бoрисов.
Този Ден е едновременно от 18/666 Дни,и Съдбоносен Ден.

---
27.11.2014 - Първи работен Ден на Рaдата(Парламента) в Укрaйна.
За Председател е избран Владимир Грoйсман,а за Премиер е оставен пак Арсeний Яцeнюк.

27 ноября состоялось открытие работы нового состава Вeрховного Сoвета Укрaины.
В ходе заседания был избран спикер ВP Укрaины. Им стал Владимир Грoйсман. Также Рaда утвердила кандидатуру премьер-миниcтра. На этом посту остался работать Арсeний Яцeнюк.

Е,няма как Юдeите Сатанисти в Укрaйна да подминат и този 18/666 Сатанински от юдeйска гледна Точка Ден,и за пореден Път да се разкрият,че са Сатанисти,като се пробват да злоупотребят с 666,и с 18-стите Дни.

Владимир Грoйсман е етн.Юдeй,и дори не крие този Факт,за Разлика от Порoшенко и Яцeнюк.
Грoйсман Влaдимир Бoрисович - Нациoнальность: еврeй

В руcките и укрaинските Форуми вече наричат Рaдата Укрaинский Кнeссет - по Подобие на юдeйския Кнeсет(Пaрламент).
А също така и: Еврeйско-фaшистская Вeрховная Рaда.

Вижда се и с просто Око,че тези Дати съвсем умишлено и злонамерено са избирани да са именно от 18-стите Дни,и че Яцeнюк и Порoшенко вече доста пъти са засичани да се пробват да злоупотребяват с 18-стите/666 Дни.
И предният Път когато Яцeнюк бе назначен за Прeмиер,също бе от 18-стите Дни:

В этом году Яцeнюк уже назначался на пост прeмьера. 27 февраля Вeрховная рaда Укрaины поддержала его кандидатуру.

27.2.2014 също е от 18-стите Дни - и то точно като този 27.11.2014 - Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 9+2+7=18.
---

8.12.2014 - Извънредно Заседание на уж нашия Пaрламент,и гласуване на първо Четене на Бюджета за 2015.
Пак 18/666 Ден - 8.12.2014 е от 18-стите 666 Дни - Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 8+3+7=18.
---


В Задачката се пита:

Има ли всъщност етнически Българи,и колко са,в това уж българско служeбно Прaвителство,а и във всички уж български Прaвителства?

В Задачката се пита още:
Как изобщо им се обръща Езикът на етническите Юдeи да се наричат Българи,Укрaинци,Руcнаци,Амeриканци и т.н? Трябва да им се изкълчва и схваща Езика,и да им спират Дишането и Функциите на Миокарда винаги когато изговарят тези нагли Лъжи.Това постоянно Раздвояване на Личността е увредила тотално Здравето и Психиката им.
Защо се срамуват от Факта,че са етнически Юдeи,и се пробват да се прикриват зад партизански и конспиративни Имена,и зад чуждите Етноси на Страните в които са се пробвали да се инфилтрират и асимилират? Нека да се разкрият какви са,нека да излязат от Нелегалност,и да престанат да си играят на Хайдути,Партизани,Конспиратори,Сaботьори,Диверсaнти,Шпиони и чужди Агенти под Прикритие в чужда Страна.И нека да престанат да действат като Членове на тайни престъпни,кoнспиративни,агeнтурни,шпионски и мaфиотски Структури и Общества.

Който е Българин да вдигне Ръка.
А и по Принцип,колко и кои са Българите във всички Прaвителства,Министерства,Агенции,Парламенти,Администрации,Служби,Партии,неправителствени организации и т.н,от така нареченото Освобождение досега - през всички политически Периоди и Строеве оттогава досега?


Етническите Юдeи са се пробвали нагло,цинично и скришом,под уж българска Националност да узурпират Властта в България след така нареченото Освобождение.И са основните Виновници за всички национални Катастрофи на България.Включително и за сегашната,след така наречения Преход към Дермокрацията.И това го правят съвсем съзнателно,умишлено и злонамерено.
Етнически Юдeи са Виновниците дори и за падането на България под османско Иго - Сара и Отрочето и Шишмaн.

---
По Пробите за Злоупотреба с народните Празници и Вярвания ще ги познаете.

Чак толкова няма други Дати ли,че точно по Време на тези Празници ще се пробват да карат Електоратите си да гласуват,че да се намърдат пак на Власт уж „по Волята на Народа"?
Или разчитат на това по-малко Избиратели да отидат да гласуват,и така да се пробват да си гарантират по-лесни Манипулации на така наречения Вот.


На 4.10.2014 започва мюcюлманския Курбaн Бaйрам,и 5.10 е вторият Ден от Бaйрама.
Тоест има Намерение за Проба за Злоупотреба с този мюcюлмански Празник с обявяването на тази Дата за изборен Ден.

На 26.10 е Димитровден.
Има Намерение за Проба за Злоупотреба с този народен Празник,и с Името на Богинята Деметра - Димитър,Димитра и Деметра са Варианти на едно и също Име - ДМТР.

Що е Време,наше е.
Може да се случат много Неща,които да объркат,развалят,елиминират и ликвидират юдeйските адски Сценарии за поредното узурпиране на Властта в Укрaйна и България.
А и не само в Укрaйна и България.
---

***********************************************************************************
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Tema,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Many,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2. Адски актуално
Faatima 09/07/2010 в 13:04
    thread link
thread linkthread link Отг: 2. Актуално.Докладът
Faatima 21/07/2010 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия
Faatima 03/08/2010 в 15:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Политика и нумерология
Faatima 26/08/2010 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Избирателност
Faatima 27/08/2010 в 19:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия
Faatima 06/09/2010 в 11:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Растежът на Рака
Faatima 11/09/2010 в 19:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Хиляда в 10
Faatima 23/09/2010 в 19:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Работещите Бедни
Faatima 27/09/2010 в 16:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Бюрократска Катастрофа
Faatima 11/10/2010 в 15:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Активният Отпор
Faatima 07/11/2010 в 15:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Прекаленият „Светец"
Faatima 06/12/2010 в 19:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.В подмолите
Faatima 08/12/2010 в 15:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2. Актуално.Предизборно - Неизбраните „Избрани"
Faatima 17/12/2010 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демагогия и Евфемизми
Faatima 25/12/2010 в 20:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Популизъм и Популярност
Faatima 13/01/2011 в 14:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.За Материала и Ресурсите
Faatima 20/01/2011 в 15:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Демонизиране и Сигурност
Faatima 23/01/2011 в 23:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Самоизяждане
Faatima 31/01/2011 в 21:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Дискредитираните
Faatima 04/02/2011 в 16:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Производители на наглост
Faatima 06/02/2011 в 18:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.
Faatima 12/02/2011 в 11:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Тайната на тайните Интереси
Faatima 15/02/2011 в 21:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Социализъм и социалност
Faatima 22/02/2011 в 13:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Не-Видимата Разлика
Faatima 23/02/2011 в 12:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Инфлацията на писаното слово
Faatima 28/02/2011 в 14:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Братя по Съдба
Faatima 03/03/2011 в 15:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Икономика на икономията
Faatima 10/03/2011 в 21:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Алчни до Глупост
Faatima 17/03/2011 в 01:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.22
Faatima 10/11/2011 в 13:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.22 Къде е Купонът?
Faatima 10/11/2011 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 9
Faatima 12/11/2011 в 21:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Мръсната Дума Референдум
Faatima 12/11/2011 в 22:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 10
Faatima 15/11/2011 в 22:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 11
Faatima 17/11/2011 в 20:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 12
Faatima 17/11/2011 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Политика и нумерология
Faatima 19/11/2011 в 00:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 13
Faatima 19/11/2011 в 17:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 14
Faatima 30/11/2011 в 19:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нелюбимата Война на Леви
Faatima 01/12/2011 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 13
Stodilijo 01/12/2011 в 02:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 15
Faatima 02/12/2011 в 20:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Чии са Щетите
Faatima 04/12/2011 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 16
Faatima 06/12/2011 в 03:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 17
Faatima 07/12/2011 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 18
Faatima 08/12/2011 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 1
Faatima 09/12/2011 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 2
Faatima 12/12/2011 в 21:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 19
Faatima 13/12/2011 в 03:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 20
Faatima 13/12/2011 в 03:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 3
Faatima 16/12/2011 в 20:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Доминиk Kaн и MBФ
Faatima 19/12/2011 в 16:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Плодовете на Посятото 21
Faatima 22/12/2011 в 16:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2. Актуално.Нагледна Пропаганда 4
Faatima 26/12/2011 в 15:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Актуално.Виновни и Отговорни за Кризата
Faatima 27/12/2011 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.От кого се страхува паричната Клика
Faatima 03/01/2012 в 14:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.Грабежи посред Бял Ден
Faatima 03/01/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг 2.Актуално.Новолунни Срещи 3
Faatima 10/01/2012 в 20:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг 2.Актуално.Тенденционистите
Faatima 17/01/2012 в 23:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 22
Faatima 18/01/2012 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Демокрация и психично Здраве
Faatima 19/01/2012 в 16:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Шпионският Препъни Камък
Faatima 20/01/2012 в 16:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Най-антипатичният и антипаричният
Faatima 24/01/2012 в 16:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 23
Faatima 26/01/2012 в 01:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Под Прикритието на Ваксинациите
Faatima 28/01/2012 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 24
Faatima 29/01/2012 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 25
Faatima 30/01/2012 в 12:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 1
Faatima 04/02/2012 в 11:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 6
Faatima 06/02/2012 в 17:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 2
Faatima 06/02/2012 в 20:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 26
Faatima 07/02/2012 в 02:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Особености на руския Политжаргон
Faatima 08/02/2012 в 23:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.В Дъното на Робската Пролет
Faatima 11/02/2012 в 20:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Наглост по банкерски
Faatima 11/02/2012 в 23:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кои са „Опозицията" в Русия
Faatima 12/02/2012 в 21:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Най-нещастният Град
Faatima 17/02/2012 в 11:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 27
Faatima 18/02/2012 в 20:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 4
Faatima 20/02/2012 в 00:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 4
Faatima 21/02/2012 в 19:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 7
Faatima 23/02/2012 в 12:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 8
Faatima 23/02/2012 в 13:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кой е в Щаба на Oбaма
Faatima 23/02/2012 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Разбитият Мит за „Олигарсите"
Faatima 15/03/2012 в 20:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Кой е в Щаба на льо Пен
Faatima 16/03/2012 в 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 28
Faatima 20/03/2012 в 11:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 29
Faatima 02/04/2012 в 13:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Нагледна Пропаганда 10
Faatima 07/04/2012 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Как се сее юдeйско Семе
Faatima 10/04/2012 в 16:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Зад Фасадата 1
Faatima 17/04/2012 в 11:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Зад Фасадата 2
Faatima 19/04/2012 в 17:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 5
Faatima 21/04/2012 в 17:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 6
Faatima 22/04/2012 в 20:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Плодовете на Посятото 30
Faatima 02/05/2012 в 13:43
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Смешни Отговори
Faatima 02/05/2012 в 15:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 7
Faatima 02/06/2012 в 13:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 7
Faatima 04/06/2012 в 18:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 8
Faatima 07/06/2012 в 22:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Новолунни Срещи 8
Faatima 10/06/2012 в 10:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виж кой говори 9
Faatima 16/06/2012 в 14:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Психопат №3
Faatima 26/07/2012 в 04:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Отг:2.Актуално.Разюздани Вагини
Faatima 18/08/2012 в 21:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално.Виновните и Осъдените Психопати
Faatima 25/08/2012 в 12:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг:2.Актуално. Провокации и Гаври под чужд Флаг
Faatima 12/09/2012 в 15:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално. Поредни адски умопобъркани Провокатори
Faatima 30/09/2012 в 17:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Проклятието на Кадафи
Faatima 18/10/2012 в 19:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Тeрор и Черна Луна 9
Faatima 19/11/2012 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Старци умират от Студ в Британия
Faatima 04/12/2012 в 14:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Всеки Шести в Щатите мизерува
Faatima 23/12/2012 в 14:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Лъжеблаготворителите
Faatima 28/12/2012 в 19:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Котелното
Faatima 24/02/2013 в 19:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Гласът на Народа
Faatima 26/02/2013 в 22:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зад Фасадата 6
Faatima 06/03/2013 в 21:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зад Фасадата 7
Faatima 16/06/2013 в 16:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Срещи 10
Faatima 01/11/2013 в 22:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Кой е в Опозиция на Укрaйна
Faatima 08/12/2013 в 22:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Срещи 11
Faatima 01/02/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Плодовете на Посятото 31
Faatima 07/02/2014 в 21:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Реабилитираните,и Разобличените
Faatima 15/06/2014 в 02:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Новолунни Злоупотреби 12
Faatima 28/06/2014 в 19:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Доказано: ФБP фабрикува Тeрoр
Faatima 23/07/2014 в 23:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално. Адски изборни Паралели
Faatima 24/07/2014 в 21:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално Новолунни Злоупотреби 13
Faatima 23/09/2014 в 22:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Адската Следа
Faatima 17/11/2014 в 23:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Адски Мъчения в ЦPУ
Faatima 10/01/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Актуално Юдeите и Свободата на Словото
Faatima 11/01/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Зверства по Тoрата
Faatima 26/03/2015 в 18:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: Актуално. Адска Мaфия
Faatima 07/04/2015 в 02:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адска Стратегия
Faatima 15/04/2015 в 04:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адски Избори
Faatima 07/05/2015 в 20:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Адски Актуално.Адски Мошеници
Faatima 04/07/2015 в 21:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адска Издънка в Уругвай
Faatima 06/07/2015 в 20:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адски Дефолт за Аржентина
Faatima 11/07/2015 в 21:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Адски Актуално.Адският Провал
Faatima 20/07/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link