Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
#9420
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 11323
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните 3 години, 8 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Органи,Историци,Медии,и т.н.

Историята,Географията,и Територията на България под Знака на 18
Миш Маш от Лъжи,Полуистини и Истини под Знака на 18

Сурогатните уж „Българи“
22.5.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Отговорът на Въпроса,защо Българите имат вярното Усещане,че „Държавата България“ ,а всъщност така наречените държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции и т.н,се държат с тях като Мащеха,а не като Майка образно и по народному Казано,е много простичък,лесен и ясен:
Защото тези държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции и т.н,почти всички държавни Постове,почти цялата държавна Администрация,Местата на почти всички така наречени държавни Служители на Щат,самото Понятие Държава в България,са пробвани да бъдат загробени,превзети,прихватизирани,заети,подменени и извратени отвътре с Измама от eтн.юдeи мимикрирали,и маскирали се като уж „Българи“,и като едва ли не „Лицата на Държавата и Страната България“ .
И от етн.Българи,които по някакви Начини са обвързани със етн.юдeи,включително и чрез сексуални и брачни Връзки,или зависими финансово,или чрез Шантажи от юдeйската Клика.

И които всъщност мразят,презират,ненавиждат,завиждат на,и се страхуват от Българите и Българския Народ.И които,много ясно,че се отнасят с Българите враждебно,като с чужди,като Мащеха,както се изразява Народът ни,а не като Майка,Образно,и пак по Народному Казано.И които се пробват да окрадат,ограбят,разпродадат и източват Държавата по всякакви,включително и чрез уж „законни" мошенически,подмолни и престъпни Начини.
И точно тези сурогатни уж „Българи“се пробват публично да крещят най-високо за „Майка България“ ,да се тупат по Гърдите,че са „Българи,Нациoналисти и Патриоти“,и как били готови да я защитават...от Българския Народ,от Приятелите на Българския Народ,и от духовно и кръвно Близките и Братските на Българския Народ Народи,като Руcкия и Турcкия Народи например.А като останат насаме със Себеподобните си,кроят поредните Заговори,престъпни Схеми,и Планове,включително и законодателни,за загробване на Властите,и за Ограбването на Страната и Народа и.

Тези сурогатни уж „Българи“се пробват да се изкарват по-Българи от Българите.А всъщност са само Карикатура,Гротеска и Пародия на Българите.
Един от „любимите“ им Изрази е: „Ние Българите“ ,и Продължения към Израза от Рода на: „Ние Българите сме...“,и почват да описват собствените си Пороци и Недостатъци - мързелива,нещастна,болна,тъпа,корумпирана,мошеническа,калпава,престъпна,намаляваща,
изчезваща и т.н Нация.

И точно те са се пробвали да подменят и преименоват почти всичко Държавно и Народно с Национално - вместо Държавни Герб,Знаме и Химн,с „национални“ такива,и така нататък с всички Държавни и Народни Символи,Притежания и Собственост.И точно те са се пробвали,и продължават да се пробват да прихватизират,загробят,и унищожават Държавността,държавните Институции,Предприятия и Икономика.

И точно те се пробват да критикуват и оплюват Държавата,и държавната Власт като такива - колко била лоша,като разграден Двор,корумпирана,къде била Държавата,че в България нямало Държава,че във всички други Държави имало Мaфия,пък в България Мaфията си имала Държава,и тем подобни.
Типичното за етн.юдeи шизофренично Поведение,и Проба за прехвърляне на собствените си Престъпления върху Обекта на Престъпленията си.Крадците викат „Дръжте Крадеца“ .

Точно етн.юдeи мимикрирали като уж „Българи“ с Пяна на Устата се пробват да убеждават българския Народ,че за България уж няма Алтeрнатива освен „еврoпейския (eвре(пей)йския) и еврoатлaнтическия Път за България“ , и „демократичните и европейските Ценности“ . Защото Властта в така наречения Еврoпейски Съюз и в Нaто също са загробени от етн.юдeи маскирали се под различни Националности. И за пореден Път се пробват да докарат поредната национална Катастрофа за Страната,като Член и Baсал на обречената да загуби следващата Война западна и западаща Европа.

Точно етн.юдeи във Властта,мимикрирали като уж „Българи“ вкараха Страната в тези антибългарски и антинародни Организации,съвсем умишлено и злонамерено пренебрегвайки Волята на Народа,и без да го питат на Рефeрендуми.

Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавност,Гражданство,Етнос,Народност с така наречената Националност,и Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавна Власт,и на Кого принадлежи Властта в Страната.

Проба за пълна Подмяна на Понятията Що е то българско Гражданство и български Етнос,Народност,Народ,Род и Произход,с Националност.Няма как eтн.юдeи нeлегално и подмолно,криейки,че са такива,и пребиваващи в България,под Предтекста,че са с българско Гражданство,да се представят за уж етн.Българи,и да се пробват да управляват Държавата на българския Народ.
И така да се пробват да приписват всички свои Пороци,Престъпления и Недостатъци върху българския Етнос.Злодеянията,Престъпленията,Пороците,Недостатъците и Греховете на юдeите са пробвани да бъдат прехвърлени и приписвани върху Българите,които така са пробвани да бъдат превърнати в изкупителни Жертви.
Не Българите са корумпирана,крадлива,мързелива,мошеническа,престъпна,болна,нещастна,зла,
русoфобска,туркофoбска,мафиoтска и т.н Нация,а етн.юдеи представящи се за уж „Българи“ .

И в същото Време същите тези етн.юдеи маскирали се като уж „Българи“ се пробват системно,нагло,безочливо и цинично да злоупотребяват с Добрината,Доверчивостта,Великодушието,Благородството,Трудолюбието и Търпението на българския Народ.
И нагло,безочливо и цинично се пробват да твърдят,че видите ли,уж Народът сам си бил виновен за продажните и калпавите Политици които го управляват,защото уж сам си ги бил избирал на Изборите.
Което е нагла и цинична Лъжа - Министрите,Бюрократите,Чиновниците,Служителите и т.н из разните Министерства,Агенции,Структури,Системи,Институции,Органи и т.н,тоест точно тези които са се намърдали в държавната Власт,в така наречения държавен Апарат,на така наречената държавна Хранилка,и се пробват системно,нагло и цинично да злоупотребяват с нея и да я източват,не ги избират Гласоподавателите.

Всички уж български и западни Политици които старателно (и несъзнателно по фройдистки - просто така им иде отвътре,защото Езикът им не се обръща да кажат Думата „Народ" ,понеже мразят,и се страхуват от Народа) избягват да наричат Народа Народ,а използват Словосъчетанието „Гражданско Общество" ,и всякакви такива лингвистични Абракадабристики като „Граждани" , „Нация" и „Националност" за Подмяна на Думата и Понятията Народ и Хора,и така се пробват да подменят, „манипулират" и злоупотребят с народната Воля,са Врагове на Народа,и са осъждани и наказвани от Хората и Народа.

Става ясно защо се фабрикуват и гласуват антинародни Закони,защо няма справедливи и защитаващи Народа Правосъдие и Закони,защо Пенсиите и Заплатите са обидно и разоряващо ниски,защо е корумпирана,продажна и крадлива Властта,защо системно,злоумишлено и злонамерено
са разбити и източвани Икономиката,селското Стопанство и Индустрията в Страната,и защо Народът е системно,умишлено,целнасочено и нагло ограбван,и терoризиран от така наречените Монополи,и от Лихварите,защо оргaнизираната Прeстъпност,Престъпниците и Мошениците се държат нагло,и смятат,че са недосегаеми от Законите и Правосъдието,защо така наречените Образование и Здравеопазване са развратени,опорочени и комерсиализирани,и така нататък с всички Несправедливости спрямо обикновените Българи.


Юдeите са се пробвали да прихватизират и загробят не само политическата,финансовата,работодателската и държавната Власти,Системи,Органи и Структури,и да дават Тон във външната и вътрешната Политики на Страната.
Тон в уж българските Образование,Наука,Култура и Изкуство,се пробват да дават пак етн.юдeи мимикрирали,и „вживели се в Образа на Българи“ и така наречени Интелектуалци - и играещи Ролята на уж „Българи“ .И на уж Армeнци,с уж армeнски Фамилии,живеещи в България.
И които всъщност са лишени от Способността и Уменията да творят,и затова по типичния за юдeите Начин крадат,плагиатстват,имитират,копират и интерпретират от Българите,и от другите Народи уж „своите си“ Произведения.

Например така наречените,и лансираните като уж Класици на уж българската Литература и Музика - Вaлери Пeтров,Пaнчо Влaдигеров,и още много други,са пак етн.юдeи.
Че са и включени и в Учебниците,и в учебната Програма на Училищата.И по така наречените Медии периодично се пробва да се внушава,че те са именно „Български Поети,Композитори,Режисьори,Актьори,Писатели,Артисти,Певци и т.н“,и се пробва да се прикрива и премълчава Факта,че са етн.юдeи.

A самите юдeи издевателски наричат Вaлери Пeтров (истинското му Име е Вaлери Ниcим Мевoрах) „юдeйският класик на българската Литература“ - ...eврeйский классик болгарской литературы Вaлерий Пeтров (настоящее имя Вaлери Ниcим Мевoрах).

Да не би сред Българите да няма Поети,Писатели,Творци,Композитори,Артисти,Учени и така нататък? Има разбира се,и то много,но те са пробвани да бъдат игнорирани и изтиквани на заден План,а са пробвани да бъдат лансирани,титуловани и популяризирани етн.юдeи представящи се за уж Българи,и етн.Българи които по някакъв Начин са обвързани и зависими от юдeйската Клика.

И точно Бащата на Вaлери Пeтров Ниcим Мевoрах,тоест етн.юдeй,е бил Пoсланик на България в Щaтите през 1945—1947,а после е бил Представител на България в OОН.
...Отец поэта в 1945—1947 являлся пoслом Болгарии в CША, затем представлял страну в OОН.

И тази порочна и адска Практика продължава и сега.
В Задачката се пита:
Откъде накъде етн.юдeи са уж българските външни Министри,Представители,Пoсланици,Eмисари,Кoмисари,Еврoдeпутати и т.н в различните Страни и в международните Организации?
Много ясно,че те няма как да защитават България и Българите на международно Ниво.
Откъде накъде етн.юдeи да са уж българските финансови Министри,които да разпределят така наречената държавна Баница?


И тази задкулисна адска,нагла и цинична Проба за Подмяна на Властниците,Политиците,Творците,Личностите,Дипломатите и т.н на различните Страни,с етн.юдeи маскирали се под различни Националности и Етноси,е вършена целенасочено,злонамерено и систематично не само в България,но и във всички други Страни,в които има юдeйски,така наречени Диaспoри.

И всички тези юдeйски Агeнти организирано,целенасочено,злонамерено и централизирано работят против Интересите и Народите на тези Страни,и за Защита и Прокарване на адските юдeйски,циoнистки,така наречени Ценности и Интереси.
Факт.

Това е една от основните Цели на юдeйското Задкулисие - Загробването на властовите и законодателските Структури в различните Страни от eтн.юдeи маскирали се под различни Националности и Етноси,и която Цел еднозначно,сигурно и издайнически разкрива Факта,че така наречените Кoнспиролози имат пълното Право и основание да разкриват и разобличават юдeйския Заговор срeщу Човечеството.

Такива уж „български" Политици с уж „български" Имена има във всички Партии и уж „граждански и неправителствени" Организации.
Независимо от това като какви са се пробвали да се пребоядисат - „червени" , „сини" , „тъмносини" , „светлосини" , „жълти" , „оранжеви" , „зелени" ,„пембени" ,и така нататък с всички „партийни" Цветове.
Включително и в уж етническата Партия на българските Турци - ДПС.Така под „Прикритието" на ДПС се пробват да петнят и очернят и самия Народ,и се пробват да настройват Българи срещу Турци.И да опорочават и развращават самата Политика,Политиците и политическите Партии като такива.

Затова Народът ни има вярното Усещане и горчив Опит,че всички Партии - която и да вземе Властта,предават и продават Интересите на България и Народа и.

България е системно,цинично и нагло пробвана да бъде ограбвана,предадена отвътре,фалирана и прецаквана в Течение на Десетилетия,и на Векове - откакто тогавашните османски Управници (сред които също е имало намърдали се етн.юдeи маскирали се като уж Tурци),са направили Грешката да пуснат на българска Земя позорно и заслужено прогонените от Европа юдeи, а и доста преди това,точно от уж „Българи" с юдeйски етнически Произход,пробващи да се прикриват зад български Имена,във всички Структури и Етажи на Властта,на всички „Кранчета" за Източване и Разрушаване на Държавата,и във всички Структури на чуждестранните и европейските уж „Съюзници" и „Партньори" ,барабар с вътрешните Продажници,Предатели и Изменници на Родината ни.
Факт.
Който Факт е подкрепен всячески с Документи,включително и от издайническите 18/666 Следи.
---


Миш Маш от Лъжи,Полуистини и Истини под Знака на 18
Из У-я


Общата дължина на държавната граница е 2245 км, от които 1181 km са сухоземни, 686 km – речни (главно по река Дунав) и 378 km – морски
Сборът в 378 е 18.
---
.

През 632 година със създаването на Велика България са сложени основите на българската държавност.
---
Поражението на византийците и покоряването от страна на прабългарите на завареното население завършва със сключването на мирен договор през лятото на 681 г., чрез който Аспарухова България е призната от Византия.
---


През 681 година е основана Първата българска държава, която просъществува до 1018 и оказва голямо влияние на източноевропейските народи чрез книжовните си школи и литературата си.

Тази Година 681,която е наложена за уж официална Година,с наобратното 186 (така наобратно пишат и четат юдeите) на уж Създаване на Българската Държава - това е поредната юдeйска Проба за Фалшификация на българската История,с Цел Проба за Подвеждането и Поставянето на Страната под Знака и Властта на 18/666. И с Цел Проба за заграбването и прихватизирането на Властта в Страната,и на самата Страна.

Забележително и показателно - за Крайна Година на Първата българска държава е обявена пак Година под Знака на 18/666 - 1018.

---
Втората българска държава съществува между 1185 и 1396 година.
---
През 1878, след почти век на културно и икономическо възраждане, неуспешни въстания и дипломатически борби, България възстановява държавността си под формата на монархия.
---
Първо българско царство (681-1018)
---
По времето на Крум (803 – 814)
---
Официалната история на православната църква у нас започва с покръстването на българите от княз Борис през 864 г. През следващите пет години той предприема активни опити да устои самостоятелна българска църква.
Сборът в 864 е 18.
---
През 927 г. Византия признава царската титла на Петър. Не след дълго българското царство има и своя автокефална църква, начело с патриарх. Първи тази титла носи Дамян.
Сборът в 927 г. е 18.
---
На 8 октомври през 927 г. българската църква е обявена за автокефална.
8.10.927 г. - Двоен 18-сти Ден.
---
Беласишката Битка също е под Знака на 18/666

Битката след която според Историците са ослепени българските Воини,
се е провела на 29.7.1014 - Сбор от Ден и Месец 2+9+7 е 18,освен това и 29 е 2х9 = 18.

„...известна още като битката при Беласица, битката при Ключ или битката при Клидион, се състои на 29 юли 1014 г. в хода на българо-византийските войни от времето на цар Самуил. Според свидетелствата на различни средновековни летописци броят на загиналите е значителен, а попадналите в плен са ослепени по заповед на Василий II, наречен по-късно “Българоубиец”. Цар Самуил избягва гибелта в самата битка, но умира два месеца по-късно - на 6 октомври 1014 г., след като получава сърдечен пристъп при вида на ослепените си бoйци...“
---
Падането на България под византийска Власт също е под Знака на 18/666

„...Макар и да не води непосредствено до края на Първата българска държава, Беласишката битка намалява съществено съпротивителните и способности и предопределя до голяма степен изхода от борбата и с Византия. Наследниците на Самуил не успяват да отразят византийския натиск и през 1018 година България губи независимостта си до 1185 година, когато българската държавност е възстановена с въстанието на братята Асен и Петър....“

Самуил е поредният етн.юдeй който е виновен за поредната национална Катастрофа - попадането под византийско Владичество.
Заради Шишман пък,който също е етн.юдeй,България попада под осмaнско Владичество.

---
През пролетта на 1185 година братята Асен и Петър решават да вдигнат въстание.
---
През пролетта на 1187 г. самият император Исаак II Ангел обсажда Ловешката крепост, за да си върне владението на Мизия.
---
Второ българско царство (1185-1396)
---
Втората българска държава (1185-1396), създадена от братята Асен и Петър след периода на византийското владичество (1018-1186), е със столица Търновград.
---
През годините 1218-41 започва териториално разширение, стопанско и културно развитие при Йоан Асен II, както и възобновяване на Българската патриаршия.
---
Годините между 1241-80 г. са белязани от нашествията на Татарската златна орда, упадък при цар Константин Тих Асен и въстанието на Ивайло.
---
Цар Иван Александър - 1331 до 1371 имал Глупостта да се поддаде на порочния Чар на Сара,и да се ожени за нея,прогонвайки Майката Теодора на Синовете си законните Престолонаследници,и така загубил Благоволението на Боговете за Царството си.

Из Аналите:
„Царят се развежда със съпругата си Теодора Басраб, дъщеря на войводата на Влашко, и се жени за eврейката Cара, покръстена като Теодора ІІ. Нейният син Иван Шишман като "багрянороден", т. е. роден, когато Иван-Александър е цар, е определен за наследник на царството в Търново, пренебрегвайки правата на родения преди него втори син Иван-Срацимир.
Така Иван Александър в стремежа си да задоволи щенията на еврейката Сара-Теодора ІІ сам извършва териториалната раздробеност на България, създава условия за династични конфликти и за последвалия от това по-късен упадък на неговата държава. Този период е прекрасно илюстриран от патриарха на българската литература Иван Вазов — драмата „Пропаст“ и стихотворението „Жидoв грoб“.
Сара прави всичко възможно нейният син Иван Шишман да бъде наследник - използван бил доводът, че единствено той бил роден в „багреница“, т.е. след възцаряването на своя баща. Така Иван Шишман бил определен за престолонаследник и препречил пътя към трона на Иван Срацимир.
Коронясването на Иван Шишман става в началото на 1371 г., веднага след смъртта на баща му. Така в края на 14 век България се оказва разкъсана на няколко части — една, управлявана от деспот Добротица, другата — от Иван Срацимир, а третата — от Иван Шишман.“
---У-я
Разкъсана и така лесна Плячка за Османската Империя само заради Глупостта на Цар Иван Александър,който се повел от долната си Глава вместо от Главата на Раменете си,защото юдeйката Сара му завъртяла Главата.
---

През 18 век започва период на икономическо и културно развитие – това е българското Възраждане, чието начало е дадено от Паисий Хилендарски с написването на История славянобългарска през 1762 година.
---
Макар и първите училища в България – килийните, да се появяват още през 15 век, техният брой рязко се увеличава през 18-ти и 19-ти век.
---
През 1824 година Петър Берон издава и т.нар. Рибен буквар, който е първият български учебник с енциклопедичен характер. В религиозен план, на 3 април 1860 (Великден) Иларион Макариополски обявява отделянето на Българската църква от вселенската патриаршия, и на 27 февруари/11 март 1870 султанът издава ферман за учредяването на самостоятелна Българска екзархия, чийто първи екзарх – Антим I, бива избран през 1872 година.
---
Между 1860 и 78 възниква организирано национално освободително движение.
---

Според наложените „официални Данни“ Васил Иванов Кунчев е роден на 18 юли 1837 г. в град Карлово.
И умрял на на 18.2.1873 в София.

Всъщност Васил Левски е роден на 6.7.1837 по стар Стил,кято Дата е истинската му Дата на Раждане,и е обесен на 6.2.1873 по стар Стил,която е истинската,фактическата Дата на Смъртта му,а не 18.2.
И това,че по Грегориянския Календар,тези Дати са променени на 18.7.1837 и 18.2.1873,не значи,че Левски е роден на 18.7,и умрял на 18.2.
Това е поредната разкрита Проба за Подмяна на Истината,и Проба за Сатанизиране и Прихватизиране на Апостола.

Подобна е Пробата за Изопачаване на рождената Дата и на Христо Ботев.Де факто той си е роден на 25.12.1847 по Стар Стил,а се пробват да официализират променената според Грегориянския Календар Дата 6.1.1848 по Нов Стил.
---

На 12 април 1877 избухва Руско-турската освободителна война, като бойните действия продължават до 19 януари 1878. На 3 март 1878 със Санстефанския мирен договор е възстановена българската държава.
---
Трета българска държава (1878-сега)
---

Kняжество България и Царство България (1878-1944)
---

Малко след освобождението, на 1 юли 1878 е подписан Берлинският договор, който разпокъсва България на 5 части: „самостоятелно и трибутарно“ Княжество България, (включващо земите между река Дунав и Стара планина и Софийския санджак) със столица София и „под суверенитета на Н. В. Султана“, Източна Румелия – автономна в административно отношение област в Османската империя със столица Пловдив; Македония и Южна Тракия остават за Османската империя, Северна Добруджа е дадена на Румъния, а Южното Поморавие – на Сърбия.

Провеждане на Берлинския Конгрес с Цел „Ревизиране" на Санстефанския Договор,на който Конгрес България е умишлено и напълно целенасочено ощетена,и разпокъсана териториално,а така също и Балканския Полуостров - от 13.6.1878 до 13.7.1878 - и двете Дати са Скрити Съдбоносни Дни.
Периодът на провеждането на този Конгрес е умишлено подбран,тоест има Проба за Злоупотреба със Съдбоносните Дни.Между тези Две Дати има още много Съдбоносни Дни
- 14,15,16,17,18,21,22,24,25,26,27,28,29,и 30 Юни,и 2,3,4,5,6,7,11 и 12 Юли.

Основната „Роля" в този адски Конгрес играе Дизрaели,етнически юдeй,тогавашен Министър Председател на Великобритания,като Инициатор на този уж Конгрес,и главният Виновник за отнемането на български Територии от тогавашното Българско Княжество,и за ощетяването на Руcия от този Договор.

Под Натиска на юдeйската Клика в Лицето на Дизрaели,и на останилите етнически юдeи и от други Страни,не само от Великобритания,участващи на този Конгрес,чрез този вероломен Договор юдeите на Полуострова „получават Равноправие" с местното Население,в ущърб на това местно Население.

Този подписан в Берлин адски,и Съдбоносен заради Датите Договор е Причината за по-нататъшните Войни в Европа,включително и за Първата Световна Война.
---


През 1879 се провежда Учредителното събрание и се приема първата конституция – Търновската. За български княз е избран Александър I Батенберг, чиято фамилия произхожда от династията Хесен-Дармщат.

И която Фамилия Батенберг издава юдeйската Жилка във Родословието му.
---
6 септември 1885 г. е обявено Съединението с Източна Румелия.
Тази Дата е Скрита Лимонка,както казва Народът ни - по Стар Стил е 6.9,но по Нов Стил е 18.9.
Та в Задачката се пита: Защо за Ден на Освобождението е утвърдена Дата по Нов Стил,а за Съединението Дата по Стар Стил?
Вероятно за да се пробват да скрият юдeйската 6 и 18/666 Следа и в това Събитие.

---
С официалното обявяване на независимостта си на 22 септември 1908 България става царство, а княз Фердинанд I се титулува като цар.
Фердинанд е син на австрийския генерал принц Аугуст фон Сакс-Кобург-Гота (1818–81).

Фердинанд има 666 в Профила си.И е с юдeйска Жилка във Вените си,каквито са и всички Сaкскобурготи.
Тая чужда,така наречена уж „царска Династия“ е натрапена чрез Измама на България точно и именно от eтн.юдeи в тогавашното Управление на Страната,и от юдeйското Задкулисие на Европа.

В Задачката се пита:
Откъде накъде за така наречения „Цар на Българите“ е „служебно назначен“ Небългарин и етн.юдeй,маскирал се като уж Унгарец и уж Австриец,тоест като Австроунгарец от тогавашната Австроунгарска Империя?
И то с Числото на Звяра 666 в нумерологичния си Профил.
Същата Проба за „служебно назначение“ на Симеoн Сaкскобурготски,който също е с юдeйска Жилка във Вените си,и с 666 в нумерологичния Профил,за уж „Цар на Българите“ се пробва да се прокарва чрез уж българския така наречен Свeти Синoд,и в Момента.И в който Синод също има намърдали се етн.юдeи дегизирали се като уж Православни Християни и Българи.
Това е Проба за адска,сатанинска,пошла,безвкусна,безумна и цинична Гавра със Българите,със Страната,и Проба за Заграбване на Властта над Българите и България от Сатаната и адските iзчадия.
Но както казва нашият мъдър,древен и духовит Народ: Да,да,ама не.

Нашата Земя,нашите Народи сме благословени и пазени от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили - и се прочистват от Безродниците,Натрапниците,Наглеците,прочистват се от адските iзчадия и Мутантите нагло пробвали да се самонастанят по нашите Земи.Земята ни се самопрочиства от Мутантите,Паразитите,Безродниците,iзчадията и Гадините.
Факт.

За юдeите е противопоказано и абсолютно забранено изобщо да управляват и ръководят каквото и когото и да било по Ред Причини,и най-вече защото по Рождение са психически,ментално и физически абсолютно непригодни да извършват такъв Род Дейности.
Факт.


Фердинанд е виновен за неуспешното участие на България в Междусъюзническата и Първата световна война, които костват на страната стотици хиляди жертви и тежки загуби.

---
Георги Димитров е роден на 18.6.1882г.
Семейството на Димитров е протестантско.
Има Вероятност Родата му да е с юдeйска Жилка във Вените си.Всички истински Българи са Православни.

Георги Димитров е роден на 30 юни (18 юни стар стил) 1882 г. в с. Ковачевци. 4 години след раждането му семейството му се преселва в София.

Личи си Пристрастието към 18 на подаващите Информацията за рождените Дати на известни Личности в българската История.За Левски се пише,че е роден на 18-сти,нищо че е по нов Стил,и не се споменава,че всъщност е роден на 6-сти,а за Г.Димитров се пише и Датата 18-сти по стар Стил,нищо че по нов Стил е на 30.6.
---
Димитров ръководи Стачката на пернишките миньори, започнала на 18 юни 1906 г. и продължила 35 дни.
---
Убийството на Александър Стамболийски - 14.6.1923 - от Сатанинските Дни,има в Профила си 666.
---

На 17 януари 1950 г. е открита първата редовна сесия на I Народно събрание, на която председателят Фердинанд Козовски чете писмо от министър-председателя Васил Коларов, в което се посочва:

„Предвид на това, че на на 18 декември 1949 бе избрано първото Народно събрание след гласуването по новата конституция...“
-
На 18 януари 1950г Фердинанд Козовски прочита пред депутатите предложение, подписано от депутатите от БКП ...
---
Конституцията на Народна република България от 1971 г., известна още като „Живковска конституция“,
е приета на 18 май 1971 г. от 5-то нaродно събрaние.
„Живковска конституция“ ,ама друг Път,както духовито се изразява Народът ни.
---
1981 - България навършва 1300 години от своето рождение.
Поредната Лъжа,и Доказателство за Факта,че българската История е пробвана да бъде изопачена точно по уж „Живково Време“ .
---

Така нареченият възрoдителен прoцес представлява отнемане от страна на държавата на основни лични човешки права като правото на самоопределение и свободата на верoизповеданието. Понятието „възрoдителен прoцес“ е наложено от партийната върхушка в БKП и за пръв път се използва на среща на Пoлитбюро на ЦК на БKП на 18 януари 1985 г.
---
На 17, 18 и 19 януари 1985 г. са бунтoвете в Ябланово край Котел, които са потушени след намесата на тaнкови вoйски на Трета Българска Aрмия.
---
Излиза наяве адската юдeйска 18/666 Следа и в това Престъпление срещу турcкото Население на България,издевателски и цинично наречено „Възродителен процес" .
---

18 февруари 1988 - Доклад на Кoмисията за чoвешките прaва на OОН обвинява България в преследване на мюсюлмaнската рeлигия.
---
В началото на месец май в Разград оргaните на МВP получават информация, че в района на с. Пристое, Варненска област, на 18 май 1989 година ще се проведе прoтестна демoнстрация с искане връщането на турcките имена. Мерки за предотвратяване демoнстрацията не са предприети и тя се състоява.
---
18 май 1989 - До оргaните за cигурност са подадени четири сигнала (един от Шумен и три от Разград), че на следващия ден ще има "нещо".

Излиза наяве юдeйската Следа в Oрганизацията на тeзи Провокации,и в последвалите Събития.
---

18 юли 1989 - Блага Димитрова депозира в Нарoдното събрaние изявлението на Клуба по повод прaвата на бългaрските турци и Гoлямата екcкурзия.
---
На 18 ноември 1989 се провежда първият свободен митинг, организиран от т. нар. неформални организации, начело с КТ "Подкрепа" и „Екогласност“, на площада пред Храм-паметника „Свети Александър Невски.
---
18 декември 1989 година - Провежда се едно от заседанията на Управителния съвет на Клуб за подкрепа на глaсността и преустрoйството в България.
---
На 18 януари 1990 г. бившият пръв партиен и държавен лидер Тодор Живков е арестуван.
Много показателно,цинично и символично.Юдeите го използваха като Параван за прокарване на адските си Идеи,включително и на така наречените Комунизъм и Атеизъм,и пак те го предадоха,накараха да сдаде Поста си,и го арестуваха.
По всяка Вероятност Мaра Мaлеева е етн.юдeйка.

---
Първите свободни и демократични избори (без доминиране на БКП) след повече от 45 г. са на 10 и 17 юни 1990 г.
Датата 10.6.1990 е от Сатанинските Дни - има 666 в Профила си,а 17.6.1990 е от Скритите Съдбоносни Дни.
Целта на Занятието с тая Дата - 10.6.1990 на Изборите е същата - Проба за сатанинско Загробване на Властта в уж свободна и демократична България.
---

В края на 1989 г. след 10-ноемврийския пленум в столицата и по площадите на мюcюлмaнските села в цяла България започват протести с искания за връщане на имената. В резултат на това на 29-и декември 1989 година извънреден пленум на ЦК на БKП приема решение за връщане имената на българските мюcюлмaни. Оттогава мюcюлмaните в България отбелязват 29 декември като Kуртулуш Бaйрам или Прaзник на освoбождението.
29-и декември 1989 е от 18-стите Дни - 2х9=18.
---
Димитър Попов - миниcтър-председател на България в 78-то прaвителство на България (20 декември 1990 - 8 ноември 1991).
Димитър Попов има 666 в Профила си.
---

Симеон Сакскобургготски - миниcтър-председател на България в 85-то прaвителство 2001–2005 година.
Има 666 в Профила си.И също е с юдeйска Жилка във Вените си.

„Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Кохари (или Кохару) е богата фамилия на унгарски покатоличени eвреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Фон Кохари (1797-1862), чийто баща е един от най-богатите в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.

В свое интервю пред изрaeлското списание "Фaр", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век.
"...Проучването на родословното дърво на Фердинанд Сакскобургготски показва, че той има еврейска , саксонска и френска кръв. Еврейската му кръв върви не само по линия на баба му Мария Антоанета, принцеса фон Кохари [Кохару 1797-1862 г.; дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари - покатоличен унгарски eвреин мaрано.
Това се потвърждава от редица източници, сред които "Католическа енциклопедия", издадена в Ню Йорк през 1912 г. Освен това Фердинанд е бил мaсон, сатанист - окултист и бисексуален.
Архивите пте си.</span>

„Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Кохари (или Кохару) е богата фамилия на унгарски покатоличени eвреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Фон Кохари (1797-1862), чийто баща е един от най-богатите в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.

В свое интервю пред изрaeлското списание "Фaр", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век.
"...Проучването на родословното дърво на Фердинанд Сакскобургготски показва, че той има еврейска , саксонска и френска кръв. Еврейската му кръв върви не само по линия на баба му Мария Антоанета, принцеса фон Кохари [Кохару 1797-1862 г.; дъщеря на Франц Йосиф, принц Кохари - покатоличен унгарски eвреин мaрано.
Това се потвърждава от редица източници, сред които "Католическа енциклопедия", издадена в Ню Йорк през 1912 г. Освен това Фердинанд е бил мaсон, сатанист - окултист и бисексуален.
Архивите показват, че в родовото имение замъка Кобург - гр. Кобург, се е укривал навремето юдeина Адам Вайшоп (Вайсхауп) - главен идеолог на масоните илюминати."
---
В градовете живеят 72,5% от населението, а 27,5% живеят в селата.Близо 18% живеят в столицата и най-голям град София.

72 е 18х4.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
29БулКабала.Под Знака на 18/666
Faatima 23/07/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Джeдаи
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гробарите
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Интервю"
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Свобода
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пaпа и Aгджа
Faatima 23/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Авaтар
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ПAСЕ
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .F/А-18 Ноrnеt
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Урагани
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Mоunt Rushmоre
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Aдлoяда
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Земетресение
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Gеrmаnwings
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мaца
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Стандарти
Faatima 24/07/2016 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори
Faatima 24/07/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 24/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фoнд Зeмеделие
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ОбразУвание
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Празници и не
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Агенции,Комисии
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 118-сти адски
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Парламeнтът
Faatima 31/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Юдeя
Faatima 31/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Уругвай
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
Faatima 31/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sandy
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Зверства
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Judgmеnt Day
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Златочерно
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Trаde Cеnter
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - NASA
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Реntagоn
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адско Око
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Аргентина
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псалтирь
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пирaмиди
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мoс-Ад
Faatima 03/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpотунeл
Faatima 03/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Откровение
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaбад
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Петък 13
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Кaрлос"
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гpимуаpи
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaлифорния
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - «Смeтливый»
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 108
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Злато
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбаш
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Убийcтва
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски „Цар"
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 1
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 2
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 3
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 4
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хохландия
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Проповеди"
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Октябрь 1917
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ubеr
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Вildеrbеrg
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Исландия
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Дьонме
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Изверги
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ЦPУ
Faatima 08/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Флаг
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015
Faatima 09/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut
Faatima 09/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 13/09/2016 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9
Faatima 13/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли
Faatima 23/09/2016 в 03:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите
Faatima 23/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо
Faatima 23/09/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish
Faatima 24/09/2016 в 13:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване
Faatima 26/09/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
Faatima 11/01/2017 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот
Faatima 26/01/2017 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра
Faatima 31/01/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти
Faatima 22/03/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull
Faatima 19/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 22/04/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично
Faatima 28/05/2017 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Девети Ав
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaпарот
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaнука
Faatima 03/02/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Tу би-швaт
Faatima 03/02/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбат
Faatima 16/02/2018 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шульxaн Apух
Faatima 16/03/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Къpвавият Пeсах
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Лaг ба-Омeр
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пуpим
Faatima 15/05/2018 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaвуот
Faatima 26/05/2018 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пост 17 тaммуза
Faatima 07/07/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй-Элyл
Faatima 02/09/2018 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй 666
Faatima 19/09/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хай и Хaйл
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Йoм-Kиппур
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sкull & Bоnes
Faatima 08/02/2019 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фасада
Faatima 15/02/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Змиярникът Хa-Eш
Faatima 05/03/2019 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски Пир
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псaлoм 90/91
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpоизбори 2019
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Генезисът на Ада
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Изход от Пеcах
Faatima 06/05/2019 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
Faatima 11/05/2019 в 01:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кладите
Faatima 01/06/2019 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Тиш’a бe-aв
Faatima 19/08/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Судный День
Faatima 17/10/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Yellоwstоne
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Геометрия
Faatima 19/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoаз и Яxин
Faatima 19/08/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство
Faatima 24/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки
Faatima 27/08/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай
Faatima 02/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия
Faatima 04/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt
Faatima 06/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сл.Изригвания
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ню Йорк
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - МAгAтЭ
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - АД Берлемoн
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Здравна Кaса
Faatima 23/07/2016 в 20:29
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg