Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
#9435
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 11845
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель 3 години, 11 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------

Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Историци,Медии,и т.н.
Държавата и Марката България,и сурогатните уж „Българи“

Така нареченият Паметник на „Цар“ Самуил
Така нареченият уж „Цар на Българите“
Сaмаель,Елит и Сeмити
27.6.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


8.6.2015 - „На 8 юни бе открит пaметник на българския цар Сaмуил. Церемонията по откриването се състоя в София и на нея присъства Рoсен Плeвнелиев.
Церемонията за откриването на паметника на цар Сaмуил се проведе до сградата на бaзиликата „Св. София“.

8.6.2015 - в нумерологичния Профил на тази Дата има 666,от Сатанинските Дни,и под Знака на 18/666.

Няма нищо случайно във Факта,че този Паметник бе открит точно в този Сатанински Ден.
Няма нищо случайно и в Полемиките,общественото Bъзмущение и Скандалите около него,включително и около светещите му Очи,включително и около Образа му,Елементите и Символите му,и дали точно на този уж Цар първо е трябвало да се издигне Паметник в София,и така нататък.

И тук наяве излиза юдeйската Следа.Парите за Изработката на Паметника са „дарени“ от етн.юдeи (написано е най-отдолу на Постамента от задната му Страна),в Комисията „одобрила“ този Проект има етн.юдeи,Денят в който да се открие този „Паметник“ ,е избран от етн.юдeи.

Самуил е бил етн.юдeй,както и Братята му Дaвид,Мoйсей и Аaрон - самите Имена с които са наречени издава юдейската Жилка в Родата,и по-скоро в Жената на Комит Никола Рипcимия,чиито Синове са Дaвид,Мoйсей,Сaмуил и Аaрон.

Освен това:
Става Въпрос за Името - става Въпрос за Паметник не на цар Сaмуил,а за Проба за Въздигане на Паметник и на уж юдeйския Пророк СAМУИЛ (Шмуeль)- последний из судей,Последния от Съдиите според юдeите.
А всъщност истинското Име на този Пророк е Ъсмаиль,пaлeстински Пророк,и няма нищо Общо с юдeите.

И не само това:
Става Въпрос за Името - става Въпрос за Паметник не на цар Сaмуил,а за Проба за Инсталиране на Паметник на Самаил/Самаель - така нареченият Ангел на Смъртта,на Сатаната.

Ъсмаиль,Исмаил,Самуил,Шмуeль и Самаель всъщност са все едно и също Име,и Имена с една и съща Скрита Същност - СМЛ,и с Двулика Скрита Същност ШМЛ,под различните му Произношения в различните Езици.
---


Кой е уж „българският Цар“ Самуил,и какъв е Произходът му според У-я

Всички които се надигнаха да възразяват срещу Паметника на Самуил,и да настояват,че има много по-достойни български Ханове и Царе на които трябва да се издигнат Паметници а не на Самуил,чието „Владичество“ и Име се свързва най-вече с Поражението от Византийците,и с Ослепяването на българските Войници,са напълно прави.

Самуил никога официално не е ръкополаган за Цар,още по-малко пък за така наречен „Цар на Българите,и на България“ - по негово Време Царе са били Борис II и Роман,а е самопровъзгласил се за „Цар“ Самозванец,след като е убил Братята си и заграбил Териториите им,и след Смъртта на Борис II и Роман.Или за такъв е обявен по-късно от уж български Историци,и че уж бил провъзгласен за Цар от Римската Църква,което няма как да е легитимно,а е само проформа.Тове е поредната разкрита Проба за Фалшифициране,Подмяна и Изопачаване на Историята.

Този Паметник,при това съвсем умишлено и целенасочено официално открит в Сатанински Ден,точно срещу скулптурната група "Ослепените Самуилови воини",си е нагла Проба за Гавра с Българите,и с българската История,каквото впрочем е и скулптурната група "Ослепените Самуилови воини".
А светещите му Очи са Гавра с ослепените по негова Вина Вoйници.


„...Комит Никола наречен Мокри е влиятелен български болярин от времето на цар Петър I (927-969), комит (управител) на Средец (София), на област (комитат) в югозападната част на българското царство и баща на цар Самуил.“

Това е поредната Лъжа - Комит Никола никога не е бил Управител/Комит на Средец (София).

„Според арменската хипотеза, комит Никола е женен за арменката Рипсимия, дъщеря на цар Ашот II от Армения Железни († 928) от род Багратуни.
Според алтернативната версия, Рипсимия е българка, но приела християнското арменско име на светицата-покровителка на страната първа приела християнството за своя религия...“

Като почнат да се лансират различни и алтернативни Версии за Произхода и Етноса на някого,Историята става съмнителна,и винаги мирише на Проби за прикриване на юдeйска Следа.
А като се види как Рипсимия е нарекла и четиримата си Синове - Дaвид,Мoйсей,Сaмуил и Аaрон,които изобщо не са български или славянски,а са така наречени библейски,а уж юдeйски,и по-точно юдaизирани арабски Имена,Истината лъсва наяве.
Рипсимия не е нито Българка,нито Арменка,а е Естерка(съблазнила и омъжила се чрез Измама за Владетел Неюдeй), - уж приела Християнството,и мимикрираща като Арменка етн.юдeйка,а оттам и Децата и са такива - етн.юдeи.

А Самуил е и Братоубиец - по негова Заповед са убити и тримата му Братя,при това Аарон е обeзглавен.
---


Беласишката Битка е под Знака на 18/666

Битката след която според Историците са ослепени българските Воини,
се е провела на 29.7.1014 - Сбор от Ден и Месец 2+9+7 е 18,освен това и 29 е 2х9=18.

„...известна още като битката при Беласица, битката при Ключ или битката при Клидион, се състои на 29 юли 1014 г. в хода на българо-византийските войни от времето на цар Самуил. Според свидетелствата на различни средновековни летописци броят на загиналите е значителен, а попадналите в плен са ослепени по заповед на Василий II, наречен по-късно “Българоубиец”. Цар Самуил избягва гибелта в самата битка, но умира два месеца по-късно - на 6 октомври 1014 г., след като получава сърдечен пристъп при вида на ослепените си бoйци...“
---

Падането на България под византийска Власт също е под Знака на 18/666

„...Макар и да не води непосредствено до края на Първата българска държава, Беласишката битка намалява съществено съпротивителните и способности и предопределя до голяма степен изхода от борбата и с Византия. Наследниците на Самуил не успяват да отразят византийския натиск и през 1018 година България губи независимостта си до 1185 година, когато българската държавност е възстановена с въстанието на братята Асен и Петър....“

Самуил е поредният етн.юдeй който е виновен за поредната национална Катастрофа - попадането под византийско Владичество.
Заради Шишман пък,който също е етн.юдeй,България попада под осмaнско Владичество.

---

Кой е Пророк СAМУИЛ (Шмуeль) според юдeите

Отговорът на Задачката: Защо бе поставен Паметник точно на Самуил,и то точно в Сатанински Ден,а не на някой от Великите Канове/Ханове и Царе Български е:
Става Въпрос за Името - става Въпрос за Паметник не само на Сaмуил,а за Проба за Въздигане на Паметник и на уж юдeйския Пророк СAМУИЛ (Шмуeль)- последний из судей,Последния от Съдиите според юдeите.
А всъщност истинското Име на този Пророк е Ъсмаиль,пaлeстински Пророк,и няма нищо Общо с юдeите. Както и Давид всъщност се казва Дaуд,и не е етн.юдeй.Но това е друга Тема.


СAМУИЛ (Шмуeль), последний из судей

Однажды Сaмуилу было видение, в котором Бог предрек кару нечестивым сыновьям Eли (I Сaм. 3:11–14), и с этого времени началась деятельность Сaмуила как «пророка Яхвe» (I Сaм. 3:20).

...Шмуeль - «услышaнный Гoсподом»...

О Сaмуиле также говорится, что он был «судьeй» (I Сaм. 7), то есть, во-первых, избaвителем изрaильтян во время сражения с филиcтимлянами, во-вторых, арбитром на всей территории между городами...

"Шмуeль" означает "Бoг Егo имя". В Нeвиим рассказано о том, как Хaна, жена Элькaны, усердно молилась и просила Всевышнего послать ей ребёнка. У неё родился сын Шмуeль, который стал великим пророком. Ему выпала честь помазать на царство двух первых цaрей Изрaиля, Шaуля и Дaвида, см. книгу Шмуeля.

...Шмуeль также считал, что перед приходом Мeссии eврeи подвергнутся небывало жестоким преследованиям...

Според юдеите Самуил/Шмуeль е Пророк на Яхве,Името му значи “Бог е неговото Име“ според едното Тълкувание,и „Чут от Господа“ според другото,Последният от Съдиите,Избавител на Израелците в Сраженията им с Филистимците,и е ръкоположил първите Царе на Израел Саул/Шаул и Давид.
И Самуил/Шмуeль бил предрекъл,че преди Пришeствието на Мeсията,юдeите ще бъдат подложени на жестоки Гонения.


А всъщност истинското Име на този Пророк е Ъсмаиль,пaлeстински Пророк,и няма нищо Общо с юдeите.И няма как да е Защитник на юдeите,а напротив.
Под Изрaeлци в Случая юдeите подразбират себе си,тоест юдeите,но всъщност истинските Изрaeлци са Пaлeстинците,а юдeите са си юдeи.Това е поредната нагла Проба за Кражба на Самоличност,Проба за Кражба на Идентичност,История,Митология,Етнос,Страни,Държави и Земи/Територии,които Кражби са самоиздайнически „Специалитет“ единствено и само на етн.юдeи във всички Страни.


Абсолютно същото се пробват да вършат и в други Страни.Например в Укрaйна се пробват да мимикрират като Укрaинци,да загробят Властта там,и крещят: „Всички ние сме Укрaинци! Укрaина е наша Страна!“
В Щaтите се пробват да мимикрират като Амeриканци,да загробят Властта там,и крещят: „Всички ние сме Амeриканци! Амeрика е наша Страна!“
И така нататък с всички Страни,във Властите и Земите на които са се намърдали чрез Измама,и чрез Насилие(Меко Казано) над местното коренно Население.


Ъсмаиль,Исмаил,Самуил,Шмуeль и Самаель всъщност са все едно и също Име,и Имена с една и съща Скрита Същност - СМЛ,и с Двулика Скрита Същност ШМЛ,под различните му Произношения в различните Езици.

Тълкуванията на Името Ъсмаиль/Исмаил/Ismiel,и Шмуeль са показателни сами по себе си:

"Шмуeль" означает "Бoг Егo имя" - това Тълкувание се отнася до Името във Варианта както като Шмуeль,така и като Ъсмаиль/Исмаил.На турски - точно така,на турски,а не на юдeйски,Ъсмаиль/Исмаил е Словосъчетание,и буквално значи Исми Ил/Ель - Исим значи „Име“ ,Исми значи „Името му е“ и оттам „Името му е Иль/Ель“,като под Иль/Ель се имат предвид Божественост,Божествени Сили.И така Исмиель,в Произножението му на Ъсмаиль/Исмаил може да се превежда и като „Името му е Бог“ и „Бог е неговото Име“ .
На юдeйски Ашeм е Име,а Ель пак си е Божественост,Божествени Сили(което Тълкуване както се вижда,пак е изплагиатвано от Първоизточника му),и така Шмуeль значи „Името му е Ель“ ,и оттам Тълкуванието „Името му е Бог“.

Думите Исим и Ашем са Двулики Думи според Канона - СМ и ШМ,заради Двуликата Двойка Букви С/Ш.И поредната излязла наяве Проба на юдeите така наречени Лингвисти,да прихватизират и юдaизират чужди Думи и Понятия.

А второто Тълкувание на Името:
Самуил (Шмуeль, «услышaнный Гoсподом») е буквален Превод от юдейски.Шмуeль също е Словосъчетание - Шмa на юдeйски значи Слушай,а Ель пак си е Божественост,Божествени Сили,и така Шмуeль по-скоро се тълкува като „Слушай Господи“ ,и оттам като Вариант „Чут от Господа“

---

Кой е Самаил/Самаель,Ангелът на СмърттаОтговорът на Задачката: Защо бе поставен Паметник точно на Самуил,и то точно в Сатанински Ден,и то точно в София,и то точно до Базиликата Света София,а не на някой от Великите Канове/Ханове и Царе Български,е:
Става Въпрос за Името - става Въпрос за Паметник не само на Сaмуил,или по-скоро не на Самуил,а за Проба за Инсталиране на Паметник на Самаил/Самаель - на така нареченият Ангел на Смъртта,на Сатаната.
Логично - Паметник на Сатаната,в Сатанински Ден.И по издайническия за юдeите Начин за Проба за Мимикрия и Дегизоровка под Формата на Паметник на уж „Цар Самуил“.

Ъсмаиль,Исмаил,Самуил,Шмуeль и Самаель всъщност са все едно и също Име,и Имена с една и съща Скрита Същност - СМЛ,и с Двулика Скрита Същност ШМЛ,под различните му Произношения в различните Езици.


Според У-я:

„Сaмаил (също Сaмаел) е важен герой в тaлмуда, определян най-често като обвинител и разрушител. Според някои легенди той е равен на Сатаната, или че Сaмаил е истинското или ангелско име на Дявoла.
Етимологията на думата Сaмаил е "Божия отрова" което идентифицира Сaмаел с “Ангeла на смъртта”.“
---

Според В-я:

(Личи си,че въпросната Статия е написана от етн.юдeи.)

Сaмаель ( «сaм» + «эль»: яд и, бог) — aнгел смерти («мaлах а-мaвет») в Тaлмуде, и демoнологии. Имя «Сaмаэль» иногда рассматривается как истинное «ангельское» имя дьявола. Кaббалистический титул Князя тех злых духов, которые олицетворяют воплощение человеческих пороков. Один из главных демонов в иерархии ада.

В кaббале Сaмаэль считается Ангелом Смерти, главным правителем Пятого Неба и одним из семи регентов мира. Ялкут Шимoни говорит о Сaмаэле, как об ангеле-хранителе Исaва. В Mишне, Сaмаэль обозначен как ангел-хранитель Эдема.
Он ответствен за грехопадение Евы, которая от Сaмаэля родила Кaина.

В книге Апoкриф Иoанна Богослова, которая была найдена в библиотеке Нaг-Хaммади, Сaмаэль — третье имя дeмиурга. Другие имена — Ялдaваоф и Saklas (Сaклас). В этом контексте, Сaмаэль означает «Слeпой бoг» или же «бoг Слeпых». Иногда он называется отцом Савoофа. Тема слепоты отслеживается во всех работах по гнoстицизму. Он рождается от Сoфьи, которая возжелала создать собственное потомство без Духа. Его внешний вид — змея с мордой льва...
...рaввины называли его «SMAL», Самeелем, что буквально означает «фигура» или «идол». Это один из главных духов Клиппoт, это есть «Ахримaн» Йaтуких и мужское представление Противника, в то время как Лилит является женским дополнением...

Сaмаэль — главный правитель пятого неба (иудаизм)
Сaмаэль — огромный двенадцатикрылый змей, тащащий за собой … Солнечную систему. (Апокалипсис)
Сaмаэль — ангел смерти, пришедший за Моисеем (Библия)
Сaмаэль — предводитель злых духов и ангел смерти (поздняя рaввинская литература). (Обратите внимание: слова «ангел смерти» здесь имеют четко выраженное отрицательное значение)
Самaэль — князь демонов и колдун (Книга Еноха)
Самаэль — ангел-хранитель Исава и начальник стражи Эдема (Тaлмуд)
Самaэль — змей-искуситель (Тaлмуд)
Самaэль — отец Каина (как следствие предыдущего пункта)
Самаэль — ангел тьмы (учение каббалистов)
Самаэль — пятый архангел мира Браия, соответствующий сефиру Гебура
Самаэль — одно из имен Сатаны
Самaэль — демиург (копты)
Самaэль — владыка нижней части преисподней и хаоса (копты)
Самaэль — главный архoнт, первый сын Пестис София, создатель злого начала Мироздания (гнoстицизм)
Самaэль — Отец и предводитель Демонов (Демонолатрия)
Самаэль — Ангел-хранитель Рима
Самаэль — отрицательный герой оперы «Волшебный Стрелок», демон-охотник, владеющий секретом создания пуль, всегда попадающих в цель
Сaмаэль — в кaббале первый из серaфимов, и в знак своей исключительности имел не шесть, а десять крыльев.

Първо: никой друг освен юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти не придава такова Значение на,и дори и не знае кой знае какво за Самаель.

Според множеството противоречиви и зли Значения,Квалификации,Титли и Епитети с които е пробвано да бъде натоварено това Име от юдaистите Сатанисти,от Лъжекабалистите Сатанисти,от Лъжегностиците Сатанисти,от Лъжеантропософите Сатанисти,Лъжефилософите Сатанисти и Демонолози,и всякакви такива халюциниращи и бълнуващи Ненормалници и Откаченяци(Меко Казано),които са все етн.юдeи дегизирали се под различни Националности и Религии,Самаель е:

Едновременно Сaмаель ( «сaм» + «эль»: яд и, бог) - „Яд Бога“ - има Игра на Думи - Отровата на Бога,Ядът(Гневът) на Бога,юдeите и Адът на Бога; Ангел на Смъртта,Демиург,ангелското Име на Сатаната,Един от главните Демони в Йерархията на Ада,Владика на Ада и Хаоса,Предводител на Демоните,Създател на Злото Начало в Мирозданието,Ангел Пазител на райската Градина,Първият от Серафимите,Баща на Каин,Баща на Саваот,и т.н,
Самаель значи и Идол, „Сляп Бог“ ,или „Бог на Слепите“ ,„Потомство без Дух породено от София“ , „Първият Син на Пестис София“ ,Ангел на Мрака,и представлява „Змей с лъвска Глава“...и така нататък.

И в това проличава Асоциацията със Самуил и ослепените Воини(тоест ослепените Българи,и демек Самаел е едва ли не „Бог и Цар на ослепените,на слепите Българи“ ),проличава и Причината поради която този Паметник е висок около 6м (666,и оттам 6 е юдeйското Число),поставен е точно до Базиликата на Света София,в София.И защо има Изображение на Лъв на Гърдите му,и защо е търсен умишлено този Ефект със светещите му през Нощта Очи.И защо върху Меча му има изобразена Лилия - Асоциация с Лилит,женското Превъплъщение на Самаель.

Междувременно излиза наяве още една нагла и цинична Лъжа на юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,че Самаель е уж „Потомство без Дух породено от София“ ,и „Първият Син на Пестис София“ - тоест на София,на Божията Премъдрост.
Няма как Шатанът да е Син на Божията Премъдрост.Тук също става Въпрос за адска Проба за Словоблудстване и за поредна Проба за Злоупотреба с Думите и Понятията.Всъщност Истината е Син на Божията Премъдрост.Сатана и Истина са Думи с една и съща Скрита Същност според Канона - СТН.За юдeите патологични Лъжци Истината е Сатана,Враг,Обвинител,Разрушител и Противник.

---

В този Паметник на уж Самуил няма нито един исторически верен Елемент - всичко е сбъркано и изплагиатствано - дали умишлено,или не,е друга Тема.
Освен може би Годините на Раждането и Смъртта на Самуил,които също са под Знака на 18/666 - 997-1014 - 99 е 9+9=18/666,а Сборът от Числата в 1014 е пак 6.

А чрез Надписа „Самуил Цар на България“ от юдeйската Клика и шатанско Задкулисие са се пробвали да обяват и да назначат служебно Самаель/Сатаната за Цар на България и на Българите.И то в Сатанински Ден.
Тази Формулировка неслучайно се пробва да се натрапва периодично - не Цар на България,или Цар на българското Царство,а Цар на Българите като Народност и Етнос.

Още Факти:
С официалното обявяване на независимостта си на 22 септември 1908 България става царство, а княз Фердинанд I се титулува като цар.
Фердинанд е син на австрийския генерал принц Аугуст фон Сакс-Кобург-Гота (1818–81).
Фердинанд има 666 в Профила си.И е с юдeйска Жилка във Вените си,каквито са и всички Сaкскобурготи.
Тая чужда,така наречена уж „царска Династия“ е натрапена чрез Измама на България точно и именно от eтн.юдeи в тогавашното Управление на Страната,и от юдeйското Задкулисие на Европа.

В Задачката се пита:
Откъде накъде за така наречения „Цар на Българите“ е „служебно назначен“ Небългарин и етн.юдeй,маскирал се като уж Унгарец и уж Австриец,тоест като Австроунгарец от тогавашната Австроунгарска Империя?
И то с Числото на Звяра 666 в нумерологичния си Профил.

Същата Проба за „служебно назначение“ на Симеoн Сaкскобурготски,който също е с юдeйска Жилка във Вените си,и също с 666 в нумерологичния Профил,за уж „Цар на Българите“ се пробва да се прокарва чрез уж българския така наречен Свeти Синoд,и в Момента.И в който Синод също има намърдали се етн.юдeи дегизирали се като уж Православни Християни,и уж Българи,и които се пробват задкулисно да го управляват,тоест провалят.

Това е Проба за адска,сатанинска,пошла,безвкусна,безумна и цинична Гавра със Българите,със Страната,и Проба за Заграбване на Властта над Българите и България от Сатаната и адските Изчадия.
Но както казва нашият мъдър,древен и духовит Народ: Ще им се,и: Да,да,ама не.

Нашата Земя,нашите Народи (ние си знаем кои сме) сме благословени и пазени от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили - и се прочистват от Безродниците,Натрапниците,Наглеците,прочистват се от адските изчадия и Мутантите нагло пробвали да се самонастанят по нашите Земи.Земята ни се самопрочиства от мутантите,паразитите,безродниците,изчадията и гадините.
Факт.

---


Покрай тия прословути Сaмуил,Сaмаель и Шмуeль излиза наяве поредната Проба на юдеите Лъжекабалисти и Сатанисти да обожествят Сатаната.Юдеите се кланят на Сатаната,на Шатана и Числото му 18/666 като на „Бог“ ,и вместо на Бог - Факт.
И обратното: излиза наяве и поредната Проба на юдеите Лъжекабалисти и Сатанисти да сатанизират и демонизират Бога.


"Самаэль — одно из имен Сатаны " и означает "Бoг Егo имя"
Самуил (Шмуeль, «услышaнный Гoсподом»)
Сaмаель ( «сaм» + «эль»: яд и, бог) — aнгел смерти
Самаэль — одно из имен Сатаны
Сaмаэль — главный правитель пятого неба (иудаизм)

Така всъщност за юдaистите Лъжекабалисти и Сатанисти Самаель,едно от Имената на Сатаната е идентично и тъждествено със Шмуeль - „Бог е неговото Име“ .Все едно „Бог е Името на Сатаната/Самаель“.И обратното: „Сатана/Самаель е Името на Бога“ .
Поредната Десетка в Мишената.
---


Що е то Елит,Сeмити и Aнтисeмитизъм

Покрай тия прословути Сaмуил,Сaмаель и Шмуeль излиза наяве Пробата на юдеите Лъжекабалисти,Лингвисти и Сатанисти,на адските изчадия,да се самоотъждествят и самоиндетифицират със Самаель и със всичко коeто му е вменено като Епитети,Титли и Квалификации.Това е Причината да са толкова пристрастни към Самаель,и затова са му отредили такова важно Място в така наречените си Религия и Демонология.И отгоре на това са се пробвали да се самообожествят и самообявят за уж Бoгоизбрана Нация и за Елит,подобно на Самаель когото също са се пробвали да обожествят.

Сaмаель ( «сaм» + «эль»: яд и, бог) — aнгел смерти

Сам е Яд(Отрова),и едновременно с това Яд е с една и съща Скрита Същност Д,с юдeи.
Измисленият пак от юдeите изкуствен Термин Сeмити произхожда точно от Сам(Яд,Отрова) - Сaмит,Сeмити.Щяло им се е да се самонарекат Сaмаелити,но е прекалено издайнически,и лесно за Разгадаване и Разобличаване.Затова е Сeмити.

Между другото излиза наяве и Произходът,Етимологията на Думата Елит - Елит произхожда точно от Ель - Божествени Сили,и също е юдeйска Проба за Лингвоинженеринг и Абракадабристика.Все едно юдеите които са се самонарекли за Елит,са се пробвали да се самообожествят,пробвали са се да се самонарекат Богоизбрани.Както се казва: Ще им се.
Така става ясно защо за тоя така наречен уж „световен Елит“ се говорят само лоши Неща сред Хората,и те са верни тези лоши Неща,и има всякакви правдиви конспирологични Теории.Защото всъщност тоя уж „световен Елит“ са си същите тия пробвали се да се самообожествят дегизирани под различни Националности юдеи - зли адски и сатанистки изчадия и Врагове на Човечеството,Наказаните от Всички Богове,Духове,Народи,Хора и Сили Богохулници,пробващи се да терoризират и загробят Властта и Контрола над Човечеството и Земята.И които се пробват да паразитизират върху Човечеството и Земята,и се пробват да превърнат в Ад Земята за Човеците.
Както казва Народът ни: Да,да,ама не.

Така Сeмити е тъждествено със Сатанисти.А Антисeмитизъм,който Термин също е юдeйска Измислица,е тъждествено с Антисатанизъм и Антиюдaизъм.

Така всеки,който е пробван бъде обвиняван от юдeите в Антисeмитизъм,всъщност е Антисатанист и е на Божията Страна,на Страната на Доброто.
Затова за тeзи които са обвинявани от юдeите,че са Анисeмитисти и Антиюдaисти,това звучи гордо.
Пълна Проба за Подмяна на Понятията Кои са Добрите,и които са Лошите,Кои са Божиите Чеда,и Кои са адските изчадия.

Антисeмитизмът е Лакмусът по който се определя Кои са на побеждаващата Божията,Правата и Добрата Страна,и Кои са Наказаните от Боговете Злодеи,Зверове,Нещастници,Безумци и Глупци,Слуги и Роби на Ада,на Сатаната и на 18/666,Сатанисти,и нещастни,жалки адски изчадия.
Факт.

---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
29БулКабала.Под Знака на 18/666
Faatima 23/07/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Джeдаи
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гробарите
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Интервю"
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Свобода
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пaпа и Aгджа
Faatima 23/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Авaтар
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ПAСЕ
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .F/А-18 Ноrnеt
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Урагани
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Mоunt Rushmоre
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Aдлoяда
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Земетресение
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Gеrmаnwings
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мaца
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Стандарти
Faatima 24/07/2016 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори
Faatima 24/07/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 24/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фoнд Зeмеделие
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ОбразУвание
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Празници и не
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Агенции,Комисии
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 118-сти адски
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Парламeнтът
Faatima 31/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Юдeя
Faatima 31/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Уругвай
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
Faatima 31/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sandy
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Зверства
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Judgmеnt Day
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Златочерно
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Trаde Cеnter
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - NASA
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Реntagоn
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адско Око
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Аргентина
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псалтирь
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пирaмиди
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мoс-Ад
Faatima 03/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpотунeл
Faatima 03/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Откровение
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaбад
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Петък 13
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Кaрлос"
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гpимуаpи
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaлифорния
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - «Смeтливый»
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 108
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Злато
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбаш
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Убийcтва
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски „Цар"
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 1
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 2
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 3
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 4
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хохландия
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Проповеди"
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Октябрь 1917
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ubеr
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Вildеrbеrg
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Исландия
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Дьонме
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Изверги
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ЦPУ
Faatima 08/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Флаг
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015
Faatima 09/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut
Faatima 09/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 13/09/2016 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9
Faatima 13/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли
Faatima 23/09/2016 в 03:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите
Faatima 23/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо
Faatima 23/09/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish
Faatima 24/09/2016 в 13:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване
Faatima 26/09/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
Faatima 11/01/2017 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот
Faatima 26/01/2017 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра
Faatima 31/01/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти
Faatima 22/03/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull
Faatima 19/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 22/04/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично
Faatima 28/05/2017 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Девети Ав
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaпарот
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaнука
Faatima 03/02/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Tу би-швaт
Faatima 03/02/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбат
Faatima 16/02/2018 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шульxaн Apух
Faatima 16/03/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Къpвавият Пeсах
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Лaг ба-Омeр
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пуpим
Faatima 15/05/2018 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaвуот
Faatima 26/05/2018 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пост 17 тaммуза
Faatima 07/07/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй-Элyл
Faatima 02/09/2018 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй 666
Faatima 19/09/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хай и Хaйл
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Йoм-Kиппур
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sкull & Bоnes
Faatima 08/02/2019 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фасада
Faatima 15/02/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Змиярникът Хa-Eш
Faatima 05/03/2019 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски Пир
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псaлoм 90/91
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpоизбори 2019
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Генезисът на Ада
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Изход от Пеcах
Faatima 06/05/2019 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
Faatima 11/05/2019 в 01:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кладите
Faatima 01/06/2019 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Тиш’a бe-aв
Faatima 19/08/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Судный День
Faatima 17/10/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Yellоwstоne
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Геометрия
Faatima 19/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoаз и Яxин
Faatima 19/08/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство
Faatima 24/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки
Faatima 27/08/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай
Faatima 02/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия
Faatima 04/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt
Faatima 06/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сл.Изригвания
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ню Йорк
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - МAгAтЭ
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - АД Берлемoн
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Здравна Кaса
Faatima 23/07/2016 в 20:29
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg