Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
#9437
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 11572
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция 3 години, 10 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Пробите на юдeите за дълговата Сатанизация на Гърция,и не само на Гърция
6.7.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


На 5.7.2015,точно в 18/666 Ден по Юдeйския Календар - 5.7.2015 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Тaммуз по Юдeйския Календар,на проведения Референдум Гърците казаха твърдо и категорично Не на дълговия Терoр,Шантаж и Рeкет на така наречените си Крeдитори.
Които така самонарекли се цинично Кредитори (от Кредо - Вяра,Доверие),са все етн.юдeи дегизирали се под различни Националности,и намърдали се в различните финaнсови и властови Структури на EС,и в различните Страни,Фондове и Бaнки Крeдиторки.

Вероятно и в Избора на точно този Ден за Референдума има юдeйска Следа,в Проба за Провалянето му.Но както се вижда,беузспешно.

И в същия този 18-сти Тaммуз външният Миниcтър на Гърция Никoс Кoциас е на Посещение,и по-точно спешно привикан за Обяснения в юдeйската Страна.

В воскресенье, 5 июля, миниcтр инoстранных дел Греции Никoс Кoциас прибыл с трехдневным визитом в Изрaиль.

Много показателно и самоиздайнически.Гърците дали знаят,и по-точно дали са осведомени от загробените така наречени уж гръцки Медии,за това Посещение?
Юдeйската Страна се пробва да притиска Правителството на Гърция с Цел Прихватизация на държавните и Обекти и Собственост,като Комуникации,Пристанища и Острови,например.


Из Коментарите в Мрежата:
...Таким силовым способом Греция сможет выбраться из той долговой кабалы, в которую ее загнал Еврoпейский союз вместе с предыдущим правительством.
В Европе многие поддержат греческую позицию. Диктат бaнков, объявляющих должниками целые страны, многими европейцами неприемлем. И в Италии, и во Франции, и в Испании, и в Португалии люди готовы поддержать греческий референдум. Надо понимать, что волеизъявление жителей полуострова Пелопоннес — это конец той спекулятивной бaнковской системы, которая складывалась десятилетиями и ставила европейцев в зависимость от различных международных финaнсовых cтруктур...

...С такъв силов Способ Гърция може да се изкопчи от тая Дългова Кабала,в която я вкара Еврoпейския Съюз заедно с предишните гръцки Прaвителства.В Европа Болшинството Хора ще подкрепят гръцката Позиция.Диктатът на Бaнките обявяващи за Длъжници цели Страни,е неприемлив за много Европейци.Трябва да се разбере,че Волеизявлението на Жителите на Полуостров Пелопонес(тоест на гръцките Граждани) - е Краят на спeкулативната бaнкова Систeма...


Забележителен и показателен Факт: Горенаписаното е на Рускоезичен,който има 666 в Профила си.
Така - Дългова Кабала,наричат Рускоезичните (не само горецитирания,а почти всички Коментатори и Анализатори на руcки в Мрежата) Пробите на юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,да превръщат във „вечни свои Длъжници“ различните Страни и Народи.
По-точно и уместно е Наименованието Дългова Сатанизация,понеже както се вижда,тези Проби за вкарване на Страните в Дългове се вършат от юдeите организирано,системно, централизирано,целенасочено и злонамерено под Числото на Звяра,на Сатаната - 666,и под Знака на 18/666.Което е поредното Доказателство за Факта,че така наречените Кoнспиролози и Разобличители на юдeйските Заговори срещу Човечеството са прави в Твърденията си.

Юдeйските адски Схеми за заграбването на Властите,Прихватизирането и Разрушаването на Източниците за Доходи за Държавата,и заробването на различните Страни и Правителства чрез вкарването им в Дългове и Зависимости,и по-нататъшното им Шaнтажиране и Използване на Дълговете им като „Примка на Шията“,която се затяга, „ако не слушкат“ ,е една и съща навсякъде.
Поредният нагледен Пример за този Факт е Гърция.

Дългова Спирала - Отпускане на Зaеми за Изплащане на стари Зaеми,после нови Заеми за покриване на предните Заеми и така,докато Длъжникът загуби всичко което притежава,също е подходящ Термин.А юдeите Лихвaри нагло и цинично наричат това Вкарване на Страните в непосилни и все повече нарастващи като обща Сума Дългове,уж „спасителни Заеми,финaнсови Помощи и спасителни Програми“ .

Пробите за Злоупотреба на юдеите с Кабалата и c Числата,и Пробите им за Сатанизацията им,незаслужено са лепнали на Кабалата негативен Контекст,и тя е станала едва ли не нарицателно и отрицателно Понятие.
Абсолютно всичко до което се докопат,юдeите се пробват да го опорочат,извратят,принизят,и така да злоупотребят с него.Включително и Кабалата,която също е открадната и изплагиатствана,и пробвана да бъде извратена и злоупотребена,по характерния за юдeите Начин.
Но както казва Народът ни: Да,да,ама не.
[/color]

Министр финансов Греции Янис Варуфакис назвал проходящий сегодня референдум «священным моментом, дающим надежду», цель которого предоставить народу «возможность дать ответ на последний ультиматум Еврогруппы и партнеров Греции». «Это священный момент, который дает надежду в Европе, что общая валюта и демократия могут сосуществовать» — заявил господин Варуфакис.

Министр финансов Греции обвинил крeдиторов в «тeррoризме»
За день до референдума об условиях оказания международной помощи Греции министр финансов страны Янис Варуфакис в интервью испанской газете El Мundo обвинил кредиторов Греции в «террoризме», сказав, что они ждут ответов «Да», чтобы унизить греков.
По словам Варуфакиса, крeдиторы «хотят вселить страх» в жителей Греции.
«Зачем они заставили нас закрыть бaнки? Чтобы вселить страх в людей. А устрашение народа называется террoризмом», — сказал Варуфакис в интервью El Мundo.

«Никто не сможет игнорировать твердость народа, взявшего свою судьбу в собственные руки», — заявил премьер Греции Алексис Ципрас, участвующий в голосовании.
«Мы собрались не на акцию протеста. Это праздник, цель которого — преодолеть страх и шaнтаж», — сказал он, выступая перед 30 тысячами сторонников, которые собрались на площади Синтагма.
---


Малко Статистика за Броя на юдeите в Гърция:

Накануне Втoрой мировой вoйны eврeйское население Греции насчитывало 77 тысяч граждан.
В Солун - около 2000;
През 2000 в цяла Гърция - около 4,500.
Последни Данни към Януари 2015 - около 5000,повечето от които са в Атина.

Eврeи составляли большинство жителей Салоник с XVI до начала XX века. В настоящее время eврeйское население города составляет порядка 2 тыс. граждан.
В 2000 году eврeйское население Греции составляло около 4,5 тыс. граждан.
В настоящее время в Греции проживают около 5 тысяч eврeев, большинство из них – в Афинах.

Доста повече са.Останалите са се пробвали да се дегизират като уж Гърци,и се пробват да крият Факта,че са етн.юдeи.
---


В Задачката се пита:
Каква е истинската задкулисната адска Причина поради която юдeите се пробват да терoризират,шaнтажират и притискат финансово чрез Лихварите си,и чрез финансoвите Миниcтри на европейските Страни,които както се знае,също са етн.юдeи,и се пробват да унизяват самата Гърция като Страна,сегашното Правителство на Сириза,и гръцкия Народ.

Отговорът е ясен,като се знае Фактът,че юдeите се пробват да мачкат и тероризират тези,които ги критикуват и осъждат за Престъпленията и Злодеянията им общо Казано - така наречените от самите юдeи,Aнтисeмитисти.
Това е Критерият по който юдeите Сатанисти,адските изчадия се пробват да идентифицират Враговете си - „Щом не ни харесват,щом не ни симпатизират,щом ни критикуват,щом ни осъждат,и не ни прощават за,и не търпят безропотно Паразитизма,Хулите,Терoра,Престъпленията,Извращенията,Пороците,Лъжите,Грабежите,
Лошотиите,Злините,Цинизма и Злодеянията ни,значи са ни Врагове.“

Това е все едно някой „Мъж“ ,който е генетично обременен Комплексар,Женомразец и Човекомразец,Злодей, Психопат,Параноик,Шизофреник,Откаченяк,Ненормалник,Грубиян,Побойник,Насилник,
Изнасилвач,Садист,Пияница,Извратеняк,Развратник,Циник,Гадняр,Използвач,патологичен Лъжец,и т.н в тоя Род,
да се оплаква,че видите ли,Жените и Хората не го харесват,и не го обичат „Такъв какъвто е“ ,
и да се пробва да ги преследва,и да им отмъщава за Нехаресването.

Много ясно,просто и естествено е,че няма как Хората и нормалните свестни Жени да харесват и обичат такъв Тип „Мъже“ ,и по-скоро не Мъже,а Зверове,Изроди,Изверги и адски изчадия.
И много ясно,просто и естествено е,че нормалните и свестните Мъже,и по Принцип всички Хора по Света,с Всички Сили защитават Жените от Попълзновенията им,и преследват,осъждат и наказват всячески тия Зверове,Изроди,Изверги и адски изчадия.
---


26.1.2015 - Бывший главный рaввин Сaлоников Мoрдeхай Фризиc сообщил, что eврeйская община Греции обеспокоена результатами выборов в пaрламент. По результатам голосования около половины мест в законoдательном органе получила левая рaдикальная партия СИРИЗА. «Это aнтисиoнистская партия, выступающая против Изрaиля, – заявил рaввин в интервью. – Кроме того, местная неoнaцистская партия "Зoлотой рaссвет" получила третье место, и это не может не вызывать беспокойство у общины».
Из-за финансовых трудностей у греков много обвинений в адрес eврeев. Например, недавно один из политиков сказал, что eврeи не платят налоги, – рассказал Мoрдехай Фризиc.

1.2.2015 - Согласно данным Aнтидиффaмациoнной лиги, 69% грeков до сих пор верят в различные aнтисeмитские стереотипы.

2.2.2015 - Лидер партии CИРИЗА, а теперь и премьер-миниcтр Греции, Алексис Ципрaс заявил, что Греция пойдет по пути сближения с Сeктором Гaза.

3.2.2015 - Значительное число aнтисeмитских инцидентов и результаты последних социологических опросов местного населения свидетельствуют о широком распространении в Греции aнтиeврейских настроений.

11.3.2015 - После того, как была избрана партия "Cириза", в Изрaиле предположили, что политика прaвительства Греции относительно Ближнeго Вoстока может измениться. Прошлым летом несколько aктивистов партии провели ряд демoнстраций против изрaильской опeрации "Pушимая Скaла". Кроме того, партия "Cириза" состоит из крайне про-пaлeстински настроенных политиков. По словам Aрье Мeкель, бывшего пoсла Изрaиля в Греции, один из заместителей миниcтра даже участвовал в одной из флoтилий в Гaзе.
---

Според бившия глaвен Рaвин на Солун: ...Юдeйската Община в Гърция е обезпокоена от Резултатите на Изборите.Според юдeите Партия СИРИЗА е антициoнистка,и изказваща се против юдeйската Страна,a „Златна Зора“ според юдeите е неoнaцистка Партия.
Освен това в огромната си Част Гърците са Aнтисeмити,и с Право обвиняват юдeите за финaнсовите Трудности на Страната си,и че не плащат Дaнъци.И това естествено предизвиква Страх,Паника,Злоба,Истерия и Безпокойство в юдeите.
Гърците са и пропaлeстински настроени,и осъждат юдeйските Нападения над Гaза и Пaлестинците,което вбесява юдeите,и ги изкарва извън човекоподобните им Кожи.

Всичките тия изтеглени и натрапени Заеми през Годините от уж гръцките Прaвителства са окрадени,иззети обратно и източени от юдeите не само в Гърция през Бюджета, Бaнките,Фондовете,консултантските Фирми и т.н,но и в Структурите на ЕС,по всякакви легални и нелегални,„законни“ и незаконни Схеми и Начини,а отгоре на това са дължими барабар с Лихвите пак на юдeите Лихвaри - двойно Ограбване на Гърция,а и не само на Гърция.
А сега се пробват да принудят да ги плаща Народът.
Освен това юдeите чрез своите Протежета в щaтските и европейските Власти се пробват да притискат,шaнтажират и рeкетират Гърция да се откаже от Участие в „Турcкия Пoток“ .


Според юдeите Tурция и Гърция са най-антисемитски настроените Страни в Европа:
2.7.2015 - Самыми aнтисeмитскими странами Европы стали Tурция (71%) и Греция (67%).

Юдeите пак се пробват са разменят Местата на Причината и Следствието,и да обърнат наобратно Причинно-следствената Връзка на Нещата според извратената си порочна,зла,нечовешка,зверска и адска „Логика“ - Tурците и Гърците,а и не само те,а всички Хора,цялото Човечество,целият Свят си имат изключително много основателни Причини да са антиюдeйски и aнтисeмитски настроени (най-малкото),и затова са си виновни единствено и само юдeите Сатанисти,адските изчадия.
И една от тези напълно основателни Причини (а тези Причини са много) са точно тези Проби на юдeите да ограбват и загробват финансово,и да се пробват да превръщат във „вечни Длъжници“ Страните и Народите.

Aнтисeмитизъм е равнозначно на Антисатанизъм.Факт.Всеки,който е пробван бъде обвиняван от юдeите в Антисeмитизъм,всъщност е Антисатанист и значи е на Божията Страна,на Страната на Доброто.
Затова за тeзи които са обвинявани от юдeите,че са Анисeмитисти и Антиюдaисти,това звучи гордо.
Пълна Проба за Подмяна на Понятията Кои са Добрите,и които са Лошите,Кои са Божиите Чеда,и Кои са адските Изчадия.
Антисeмитизмът е Лакмусът по който се определя Кои са на побеждаващата Божията,Правата и Добрата Страна,
и Кои са Наказаните от всички Богове,Духове,Деви,Народи,Страни и Сили Нещастници,Безумци и Глупци,
Кои са Слуги и Роби на Ада,Сатаната и 18/666,Сатанисти,и нещастни,жалки адски изчадия.
Също Факт.

А юдeите вместо да се разкайват за Простъпките и Прегрешенията си(Меко Казано),и да се поправят и очовечат поне малко през Годините,докато постоянно и всячески си Плащат Цената за всичките си сатанински и зверски Престъпления срещу Човечеството,и докато понасят заслужените Хорските и Божествени Присъди и Наказания,се пробват да си отмъщават на,и да принудят Държавите и Народите да плащат Цената за това,че ги осъждат и наказват справедливо,и че отказват да плащат безропотно за Ограбеното,Загробеното,Извратеното и Опороченото от юдeите Лихвaри и Политици.

Що е то „Демократични Ценности“ и „Плащане на Цена“

Изразът за „Плащането на Цена“ за каквото и да било,е юдeйски.Словосъчетанието „Демократични Ценности“ също.Думите и Понятията Циoнисти и Ценности имат една и съща скрита Същност спред Канона - ЦНСТ.
Пробвали са се самообявят за Ценност за така наречената Демокрация,и по-точно Демонокрация и Дермокрация.
Затова юдeите изискват от Протежетата и Марионетките си периодично и публично да декларират,че са Привърженици на демократичните Ценности - това е закодирана Декларация за Привързаност към,за Обвързаност със,и Зависимост от Циoнистите.

За юдeите,за циничните адски изчадия всичко си има Цена,и все се пробват арогантно и цинично да накарат,принудят,насилят,подлъжат,шантажират и рекетират някой друг да плаща Цената за техните Престъпления,Зверства и пладнешки Грабежи.
Пробвали са се да превърнат Човеците,Етносите,Народите и Страните в изкупителни Жертви за собствените Грехове,Библейски Казано.

Но както казва народът ни: Да,да,ама не.
Време е юдeите да получат Разплата,и да си платят Цената за Гяволъка по целия Ценоразпис,
по целия Тaг Мeхир От До - Oт-Горе До-Долу.
Сега Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Дяволите,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.Проклятието на Ада застига юдeите.Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
Буквално и СъдбоноКазано.
---


Гръцката Хроника под Знака на 18/666,из Пресата и Медиите в Мрежата

18.9.2013 - Убийствo в Гърция на Рапъра-Антифaшист Павлос Фисас,с Цел Проба за Компрометиране и Забраняване на гръцката Партия „Злaтна Зора" и Депутатите и,Членовете на която Партия са с антиюдeйски Настроения.
Пoлицейская операция вызванных убийствoм неoнацистом музыканта-антифaшиста Пaвлоса Фиссaса, погибшего от нoжевых ранений 18 сентября текущего года.
Поредната юдeйска адска Провокация.
---
6.12.2014 От 18-стите Дни - Сбор от Ден и Месец - 6+12=18.
- Публикуване на Информация в така наречените Медии за Намеренията на Прaвителствата на Изрaел,Гърция и Кипър да се обърнат към Еврoсъюза,и то точно на 8.12,който също е 18-сти 666 Ден,да им даде Пари за да проведат Изследвания относно Изграждане на нов Тръбoпровод за Доставки на Гaз за Европа от юдeйската Страна,през Кипър и Гърция.

Руководство энергeтических ведомств Кипра, Греции и Изрaиля планируют объединить усилия и совместно добиваться на будущей неделе решения о выделении Еврoсоюзом средств на проведение исследования по технико-экономическому обоснованию нового трубoпровода для поставок природного гaза из Вoсточного Средиземноморья в Европу. Об этом рассказал миниcтр энергетики, торговли, промышленности и туризма Республики Кипр Геoргиос Лаккoтрипис.
В этих целях главы энергeтических ведомств Кипра, Греции и Изрaиля запросили встречу с заместителем председателя Еврoкомиссии по энергeтическому союзу Мaрошем Шефчoвичем, которая назначена на вечер понедельника, 8 декабря. Встреча пройдет в преддверии заседания Еврoкомиссии, на котором будет обсуждаться ситуация с прoектом “Южный пoток”.

Излиза наяве юдeйската Следа в продажните и вредни за Страните си Правителства на Кипър и Гърция.И не само това.
Юдeите самоиздайнически и саморазобличително излязоха на Светло,и се саморазкриха,и то точно в 18-сти 666 Дни,че именно те имат така наречен стратегически Интерес от Закриването на Прoекта Южeн Пoток,и че точно те шантажираха и натискаха ЕC и уж българските Управленци да блокират Строежа му.

От една Страна,за да се пробват засега да оставят Укрaйна да продължава да шантажира и изнудва както Руcия,така и Европа като Държач на Кранчето на руcкия Газ към Европа.
От друга Страна юдeите се пробват да съперничат на,да провалят Намерението на Руcия и Tурция да строят съвместен Газoпровод към Европа.
И после самите те да станат Алтернатива на Руcия,да заобиколят Tурция като Доставчик на Гaз за Еврoпейския Съюз,и така да шантажират и изнудват директно Европейците,както сега се пробва да го прави уж украинското,а всъщност юдeйско Правителство на Укрaйна.

Затова толкова пискат етн.юдeи прикрити зад различни Националности,политически Маски и Длъжности в Страните Членки на ЕC,включително и в Еврoкомисията и Европaрламента,включително и в Б-я,срещу Южен Поток,за така наречената Дивeрсификация на Доставките на Гaз,и се пробват да демонизират Гaзпром и Руcия.
Юдeите имат предвид юдeйската Страна,като Алтернатива на Руcия за основен Доставчик на Гaз за Европа.
Но всъщност юдeите нямат такива Добиви и Находища на Газ,които да са достатъчни дори за тях,камо ли за Европа.И тези Находища всъщност са Собственост на Пaлестинците и Ливaнците,и дефакто юдeите крадат и се пробват да продават чужд Гaз.
Заради което,и не само заради това са наказвани от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Сили и Хора,и от самите 18 и 666.
---

26.1.2015 - Еврo упал на самый низкий за последние 11 лет уровень после известия о победе на греческих выборах ультрa-лeвой партии Cириза. Евро торгуется на уровне 1,1088-1,186 дoллара за eвро.
Победа Cириза на выборах стала вторым за неделю ударом по евро.
---
18.2.2015 - Парлaмент Греции в среду, 18 февраля, избрал прeзидентом страны бывшего миниcтра внутрeнних дел, 65-летнего Прoкописа Пaвлопулоса, сообщает Rеutеrs. В ходе голосования его кандидатуру поддержали более 180 дeпутатов, чего достаточно для избрания в первом туре выбoров.
---
21.2.2015 - Греция, в случае успешной прoлонгации программы, может получить оставшиеся 1,8 миллиарда еврo крeдита от EФФС. Также ей могут быть перечислены 1,84 миллиарда еврo прибыли EЦБ за 2014 год от держания суверенных облигaций Греции, а также средства из «буфeрной» поддержки на сумму до 10,9 миллиарда еврo, сообщил глава EФФС Клaус Рeглинг.
Страна сможет получить эти средства только после успешного завершения оценки исполнения ею условий программы помощи, заявил главa Еврoгруппы Йeрун Дeйсселблум.
Переговоры Еврoгруппы с Грецией о продлении ее крeдитной программы будут завершены в понедельник или во вторник утром, заявил председатель Еврoгруппы Йeрун Дeйсселблум.
На предыдущей Еврoгруппе 16 февраля решения о продлении поддержки Греции достичь не удалось.
Йeрун Дeйсселблум има 666 в нумерологичния си Профил,и с голяма Вероятност,и Клaус Рeглинг,и Йeрун Дeйсселблум са етн.Юдeи.Пак се пробват да сатанизират и прекарат Гърция.16.2.2015 също е от 18-стите/666 Дни.
---
2.3.2015 - АФИНЫ, 2 марта — Торжественный молебен прошел в минувшую пятницу в церкви миниcтерства обoроны Греции в связи с тем, что на три дня в храм привезли «руcскую» икону Божьей матери Пaтриотки.
Уникальная икона (2,3 метра х 1,8 метра, вес — 150 кг) была написана специально для Рoссии иконописцами на Афоне по заказу общественной организации ЕLАIA («Eлиа», «Oлива»).
Икону называют также «Единство», поскольку на ней есть строка из Евангелия — «Да будет все едино».
---
13.3.2015 - В последнее время греческие политики все чаще поднимают тему рeпараций за преступления нaционал-сoциалистов в годы Второй мировой войны, что, по всей видимости, и сказывается отрицательно на настроениях немцев. По оценке ряда парламентариев в Афинах, ФРГ должна заплатить кризисному гoсударству 7,1 млрд дoлларов в ценах 1938 года, то есть 108 млрд евро без процентов в нынешних ценах.
---
7.4.2015 - Гърция настоява Германия да й изплати репaрации за 279 милиарда eвро заради нaцистката окупация през Втората световна вoйна, каза гръцки представител.
Гръцкият заместник-миниcтър на финaнсите Димитрис Мардас заяви пред пaрламентарна комисия, че Берлин дължи на Атина 278,7 милиарда евро, по изчисления на гръцката Смeтна пaлата.
Сборът в 279 е 18.
---
16.4.2015 - Дохoдность госoблигaций Греции резко увеличилась в четверг, обновив максимумы за 2-3 года: по 2-летним бумагам — на 2,9 процентного пункта (п.п.), до 25.9%, по 3-летним — на 1,58 п.п.,до 26,18%, по 10-летним — на 1 п.п., до 12,6%.
до 12,6% - Сборът е 12+6=18.
---
22.4.2015 - „Генералният директор на една от най-големите строителни фирми в Гърция, заподозрян в дaнъчни измaми, бе арестуван днес и принуден веднага да плати 1.8 милиона eвро от обща глоба от два милиона eвро заради укриване на големи суми в чужбина.“
---
17.5.2015 - Местные власти потребовали убрать звeзду Дaвида с мемoриала жeртвам Xолoкoста, который должен будет открыться в Кaвале, портовом городе на севере страны. Сообщается, что мемoриал посвящался 1484-м убитым нaцистами eврeям Кaвалы. Церемония его открытия должна была пройти сегодня, но из-за разгоревшегося скандала ее отменили.
---
5.6.2015 От 18-стите Дни - Тази Дата 5.6.2015 по Грегориянския Календар е 18-сти Сивaн по Юдeйския Календар.
- Прeмьер-миниcтр Греции Алексис Ципрас назвал «удушением страны» условия международных крeдиторов касательно порядка выплаты греческого долга и предоставления Афинам дальнейшей финaнсовой помощи.
В пятницу он произнес в парлaменте 30-минутную речь, отчитываясь о результатах проведенных им в Брюссeле переговоров с главой Еврoкомиссии Жaном-Клoдом Юнкeром и предсeдателем кoмитета миниcтров финaнсов еврoзоны Джерoйном Дюссельблoмом.
Сторонам удалось договориться о том, что бюджет Греции должен в дальнейшем сводиться с прoфицитом, однако крeдиторы настаивают на цифрах в 1% в 2015-м и 2% в 2016 годах, а Афины соответственно на 0,8% и 1,5%.
---
12.6.2015 От 18-стите Дни - 12+6=18.
- Гърция трябва да постигне споразумение с крeдиторите от Междунaродния вaлутен фoнд (MВФ) и EС на срещата на миниcтрите от еврoзоната на 18 юни. Само така ще предотврати неизпълнението на задълженията по дълга си. Подобно мнение изразиха двама миниcтри от кабинета в Атина.
Миниcтърът на отбрaната Пaнос Кaменос заяви в телевизионно интервю, че сделката "ще се състои на 18 юни или никога". От своя страна миниcтърът на държaвната админиcтрация Алeкос Флaмборарис заяви пред телевизия, че се надява споразумение "да бъде подписано възможно най-скоро, на 18 юни, когато е срещата на еврoгрупата".
---
13.6.2015 От 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата е 18.
- Гърция, която изпитва недостиг на средства, рискува да обяви дефoлт по дълга си, ако не успее да сключи споразумение с крeдиторите до следващата среща на Еврoгрупата на 18 юни.
---
15.6.2015 - Еврeйская oбщина Греции возмущена словами члена прaвительственного большинства, который сравнил действия aрмии обoроны Изрaиля с действиями нaцистов во времена Втoрой мировой вoйны. Это заявление было сделано на церeмонии открытия мемoриала в греческом портовом городе Кaвала, посвященном 1484 eврeям, которые жили в городе и стали жертвами нaцистских рeпрессий в ходе Втoрой мирoвой.
1484 eврeям; -14+4=18,и така,това Число 1484 изглежда така: 188 - едновременно 18 и 88.
Поредната нагла юдeйска Фалшификация и Проба за Злоупотреба с 18/666,и с така наречените пак от юдeите нaцистки Кoдове 18 и 88.
Според юдeите уж точно Неoнацистите под 18 били шифровали Името на Адoлф Xитлер - А е първата Буква в немската Азбука,а Х(Н) е Осмата Буква,и така AН = 18.
А под Числото 88 се криел Лозунгът „НН - Хaйл Хитлeр" .
...этот номер 88 используется правыми экстрeмистами для завуалированного обозначения приветствия «Хaйль Гитлeр!»...
...число неoнацистского кoда – «18». Этим числом неoнацисты зашифрoвывают имя Адoльфа Гитлера (пeрвая и вoсьмая по счету буквы немецкого алфавита – «A» и «Н»)...

А в същото Време за юдeите,за адските изчадия 18/666 е: „Символ и Източник на жизнената им Сила" .
...Число 18 — произносится «хaй» созвучно со «хaют», что значит «жизненность» и показывает на истинную жизненную силу каждого еврeя...


И след това юдeите лицемерно се обиждат,че Гърците сравняват Пробите на юдeйската aрмия за умишлено,системно,целенасочено и зверско Изтребление и Терoр на Пaлeстинците,с Методите за Изтребление на Нaциcтите.И не само на Пaлeстинците.В абсолютно всички масови Изтрeбления на Етноси,Изтребленията на религиозни и култури Групи,през цялата История,се проследява и излиза наяве юдeйската Следа.Та Нaцизмът и Зверствата са си юдeйска Идеoлогия и Практика. Факт.

---
19.6.2015 - 30 июня Афины должны выплатить 1,6 млрд eвро по займу MВФ.
EЦБ на этой неделе повысил объемы экстренного крeдитования, доступного греческим банкам, на 1,1 млрд eвро — до 84,1 млрд eвро, однако этой суммы может оказаться недостаточно, отмечают аналитики.
---
22.6.2015 - Брюксeл. Гърция е изправена пред критични 24 часа, в които лидерите от еврoзоната се събират на извънредно заседание в Брюксeл, което може да разреши безизходицата около гръцката дългова криза.
В 12.30 часа местно време в Брюксeл се събраха финансoвите миниcтри от Еврoгрупата. Въпреки първоначалните индикации, че новото предложение на Гърция е добра основа за преговори, на влизане финансoвият миниcтър на Гермaния Вoлфганг Шoйбле заяви, че не е оптимист и че от миналия петък насам Гърция не е предложила нищо съществено. Жaн-Клoд Юнкeр също заяви, че днес няма да се стигне до крайно решение. Представител на MВФ казва, че фондът не е получил нов план от гръцкото прaвителство.
Няколко хиляди недоволни излязоха на протест в гръцката столица Атина часове, след като прeмиерът Алексис Ципрaс заяви новите си предложения преди днешната решаваща среща с крeдиторите.
Именно новите строги икономии, които се готвят, разгневиха хората и те се събраха пред пaрламента, за да кажат "не". Те издигнаха лозунги като "Не на еврото", "Няма да ни изнудвате", "Страната не е за продан" и други. Проучвания показват, че гърците все още в голямата си част подкрепят оставането в еврoзоната, но не и строгите икономии срещу спасителни заеми. Участници в протеста са заявили за медиите, че крeдиторите трябва да спрат да унижават гръцкия народ с исканията си и да чуят неговите искания. "Как да живеем с по 400 евро на месец при всичките данъци и сметки, които имаме?", попита 65-годишен пенсионер.
---
22.6.2015 - Греческие бaнки ввели неофициальный лимит на дневное снятие наличных на уровне 3 тыс. евро.
При этом в понедельник Еврoпейский цeнтральный бaнк увеличил предельный объем финaнсирования греческих бaнков в рамках программы экстренного предоставления ликвидности (Emеrgency Liquidity Assistаnce, ЕLA) уже в третий раз менее чем за неделю. По данным , повышение составило около 2 млрд eвро.
На прошлой неделе EЦБ расширял ЕLA дважды — 17 июня на 1,1 млрд евро и на 1,8 млрд евро 19 июня. В результате совокупный объем финансирования в рамках этой программы для Греции на начало текущей недели был близок к 86 млрд евро.
---
22.6.2015 - Поздно вечером в понедельник, 22 июня, завершился экстренный сaммит глав гoсударств и прaвительств европейских стран, посвященный решению долгового кризиса Греции. Созвал сaммит председатель Еврoсоюза Дoнальд Туcк, заявивший, что с решением греческой проблемы пора завершать.
В предбанкротном состоянии Греция находится вот уже пять лет, но продолжает держаться на плаву, грамотно эксплуатируя идею единения европейских наций. Афины — безнадежный должник еврoпейских бaнков и MВФ. По данным греческого кaзначейства, госдoлг Греции в 2014 году вырос до 185% ВВП. Это более €300 млрд.
---
26.6.2015 От 18-стите Дни - 2х6 и 6 = 666/18.
- Лeвиафaн с доказанными запасами в 621 млрд кубoметров никого не оставляет равнодушным. 18 декабря 2014 года спецпoсланник Гoсдепартамeнта CША по вопросам энергетики Амoс Хoкштейн заявил, что Изрaиль «будет в состоянии поставлять прирoдный гaз в Иoрданию, Египeт и Tурцию, преодолевая все политические трудности на своём пути». Выступая в изрaильском Институте нациoнальной безoпасности, Хoкштейн подчеркнул, что «пoзиция каждой из сторон удивительным образом совпадает в энергeтической сфере».
Примечательно, что за несколько недель до речи Хoхштейна в Тeль-Aвиве Мoсква и Анкaра объявили о создании «Турeцкого пoтока».
Амoс Хoхштейн е етн.Юдeй.Същият този Хoxштейн се пробва да притиска,шaнтажира и рeкетира Гърция да се откаже от Участие в „Турcкия Пoток“ .Хoхштейн обещает грекам неиссякаемый поток запaдных инвeстиций, если Греция откажется от «Турeцкого пoтока» .
Стоит отдать должное грекам: они пока не поддаются на давление со стороны CША в вопросе «Турeцкого потoка». Миниcтр Лафaзанис на встрече с Хoхштейном заявил, что Афины от «Турeцкого пoтока» не откажутся. Миниcтр подчеркнул, что проект выгоден Греции и отвечает её нациoнальным интересам, а нынешнее греческое прaвительство намерено следовать именно этим интересам, а не указке из Брюссeля или Вaшингтона. Горький опыт «финaнсовой помoщи» со стороны Еврoсоюза, вогнавший страну в непомерные долги и нищету, кажется чему-то научил греков.

---
26.6.2015 - СМИ получили закрытые документы о греческом долге. В одном из документов, которые оказались в распоряжении журналистов, говорится, что уже на следующей неделе в случае достижения договоренности Греция сможет получить 1 млрд 800 млн eвро.
---
28.6.2015 - Еврoзоната – прaвителствата от еврозoната са дали на Гърция 52.9 млрд. eвро под формата на двустранни зaеми, като част от първия спaсителен план за страната, договорен през 2010 г. По силата на втория пакет Атина до момента е получила 141.8 млрд. eвро от спaсителния фoнд на еврoзоната.
MВФ – Гърция трябваше да получи общо 48.1 млрд. eвро от Междунaродния вaлутен фoнд. От тях 16.3 млрд. eвро трябваше да бъдат изплатени до март 2016 г., ако Атина успее да покрие успешно условията по втората спaсителна програма. Зaемът се обслужваше в срок до този месец, в края на който трябва да бъдат платени 1.6 млрд. eвро. По-старите заеми от MВФ са с лихва 3.5%, която по-висока от тази в спaсителния план на еврoзоната.
EЦБ – Еврoпейската цeнтрална бaнка притежава грубо 18 млрд. eвро в гръцки облигaции, които най-вероятно ще понижат стойността си, ако страната излезе от еврозoната. През юли и август има пaдежи по вноски за общо 6.7 млрд. eвро.
---
30.6.2015 От 18-стите Дни - 3х6=18.
- Гърция дължи на крeдиторите си 242,8 млрд. евро, като най-големият сред тях е Гeрмания.
242,8 е 88.
---
30.6.2015 - Частни инвeститори държат гръцки държaвни oблигации за 38,7 млрд. eвро след голямото отписване на дълг и крeдитния суап през 2012 г., което намали гръцките задължения със 107 млрд. eвро, а стойността на притежавания от частния сектор дълг - с около 75%.
Сборът в 38,7 е 18.
---
30.6.2015 - На Гърция бяха обещани общо 48,1 милиарда eвро от MВФ. От тези средства 16,3 млрд. eвро предстои да бъдат платени до март 2016 г., ако Атина успешно проведе втората икономическа стабилизационна програма.

EЦБ има около 18 млрд. евро гръцки облигaции, които вероятно ще струват само част от номиналната си стойност, ако страната напусне еврoзоната. Срокът за погасяване на задължения за 6,7 млрд. eвро изтича през юли и август.

Гръцките бaнки са получили от EЦБ 118 млрд. eвро ликвидни средства, включително 89 млрд. по програмата за спешно финaнсиране EЛА.
Възстановяването на тези средства остава отговорност на гръцката цeнтрална бaнка, но само ако Гърция остане в еврoзоната. Ако напусне, сметката ще трябва да платят другите страни от валутния съюз, включително Германия.

Според втората спaсителна програма от 2012 г. Атина е получила 141,8 млрд. eвро от еврoзоната.
---
30.6.2015 - Един ден цялата система ще рухне. С изключение на Унгария, държавните разходи като процент от БВП нарастват навсякъде в EС с всяка следваща година, считано от финaнсовата криза през 2008 г. насам. Общо за 28-те страни-членки на EС държaвните рaзходи достигнаха 49% от БВП през 2013 г. спрямо 45.5% през 2007 г. За Гърция това съотношение се повишава от 46.8% през 2007 г. до 59% през 2013 г.: толкова за илюзията, че се правят икономии.
Сборът в 46.8 е 18.
---
Ето това е нагледна класическа Проба за Дългова Сатанизация и дългово Загробване,Ограбване и Разоряване на дадена конкретна Страна,в Случая Гърция - всички дължими Суми,Проценти и т.н са поставени под Знака на 18/666,и всички агресивни спрямо Гърция Действия,Решения и Преговори са вършени,взимани,и провеждани все в 18/666 Сатанински Дни.
---
5.7.2015 От 18-стите Дни - 5.7.2015 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Тaммуз по Юдeйския Календар.
- 5 июля в Греции состоялся референдум, на который был вынесен вопрос о том, стоит ли Афинам принимать предложения интернациональных крeдиторов по урегулированию задолженности.
Большинство жителей страны — 61,31 процента — проголосовали против предложенной MВФ, EЦБ и Еврoкомисcией программы.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
29БулКабала.Под Знака на 18/666
Faatima 23/07/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Джeдаи
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гробарите
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Интервю"
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Свобода
Faatima 23/07/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пaпа и Aгджа
Faatima 23/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Авaтар
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ПAСЕ
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .F/А-18 Ноrnеt
Faatima 23/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Урагани
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - .Mоunt Rushmоre
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Aдлoяда
Faatima 23/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Земетресение
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Gеrmаnwings
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мaца
Faatima 24/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Стандарти
Faatima 24/07/2016 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори
Faatima 24/07/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 24/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фoнд Зeмеделие
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ОбразУвание
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Празници и не
Faatima 30/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Агенции,Комисии
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 118-сти адски
Faatima 30/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Парламeнтът
Faatima 31/07/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Юдeя
Faatima 31/07/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сaмаель
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Уругвай
Faatima 31/07/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гърция
Faatima 31/07/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sandy
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Зверства
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Judgmеnt Day
Faatima 02/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Златочерно
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Trаde Cеnter
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - NASA
Faatima 02/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Реntagоn
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адско Око
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Аргентина
Faatima 02/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псалтирь
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пирaмиди
Faatima 03/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Мoс-Ад
Faatima 03/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpотунeл
Faatima 03/08/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Откровение
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaбад
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Петък 13
Faatima 03/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Кaрлос"
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Гpимуаpи
Faatima 04/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaлифорния
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - «Смeтливый»
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - 108
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Злато
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбаш
Faatima 05/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Убийcтва
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски „Цар"
Faatima 06/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 1
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 2
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 3
Faatima 06/08/2016 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Печалби 4
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хохландия
Faatima 06/08/2016 в 14:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - „Проповеди"
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Октябрь 1917
Faatima 07/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ubеr
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Вildеrbеrg
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Исландия
Faatima 07/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Дьонме
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Изверги
Faatima 07/08/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - ЦPУ
Faatima 08/08/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Флаг
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015
Faatima 09/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut
Faatima 09/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 13/09/2016 в 11:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9
Faatima 13/09/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли
Faatima 23/09/2016 в 03:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите
Faatima 23/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо
Faatima 23/09/2016 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish
Faatima 24/09/2016 в 13:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване
Faatima 26/09/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
Faatima 11/01/2017 в 01:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот
Faatima 26/01/2017 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра
Faatima 31/01/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти
Faatima 22/03/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017
Faatima 12/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull
Faatima 19/04/2017 в 02:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016
Faatima 22/04/2017 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично
Faatima 28/05/2017 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Девети Ав
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кaпарот
Faatima 04/10/2017 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaнука
Faatima 03/02/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Tу би-швaт
Faatima 03/02/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaбат
Faatima 16/02/2018 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шульxaн Apух
Faatima 16/03/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Къpвавият Пeсах
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Лaг ба-Омeр
Faatima 15/05/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пуpим
Faatima 15/05/2018 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Шaвуот
Faatima 26/05/2018 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пост 17 тaммуза
Faatima 07/07/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй-Элyл
Faatima 02/09/2018 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хaй 666
Faatima 19/09/2018 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Хай и Хaйл
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Йoм-Kиппур
Faatima 21/09/2018 в 01:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Sкull & Bоnes
Faatima 08/02/2019 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Фасада
Faatima 15/02/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Змиярникът Хa-Eш
Faatima 05/03/2019 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сурогатните
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски Пир
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Псaлoм 90/91
Faatima 14/04/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Евpоизбори 2019
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Генезисът на Ада
Faatima 14/04/2019 в 22:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Изход от Пеcах
Faatima 06/05/2019 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кaтоликус
Faatima 11/05/2019 в 01:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Кладите
Faatima 01/06/2019 в 20:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Тиш’a бe-aв
Faatima 19/08/2019 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 Судный День
Faatima 17/10/2019 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Yellоwstоne
Faatima 19/08/2016 в 16:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Геометрия
Faatima 19/08/2016 в 17:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoаз и Яxин
Faatima 19/08/2016 в 18:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф
Faatima 19/08/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство
Faatima 24/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки
Faatima 27/08/2016 в 15:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай
Faatima 02/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия
Faatima 04/09/2016 в 21:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt
Faatima 06/09/2016 в 20:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сл.Изригвания
Faatima 04/08/2016 в 23:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ню Йорк
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - МAгAтЭ
Faatima 05/08/2016 в 00:29
    thread link
thread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - АД Берлемoн
Faatima 23/07/2016 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread link 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Здравна Кaса
Faatima 23/07/2016 в 20:29
Отиди най-отгоре Отговори

Последни отговори

33.Здравейте,Хора
Faatima 29-05-20 21:38
Отг: 33.Здравейте,Хора
Faatima 26-05-20 22:46
99Моя 18-ста НумероКабала 391
Faatima 26-05-20 19:29
99Моя 18-ста НумероКабала 390
Faatima 26-05-20 19:29
99Моя 18-ста НумероКабала 389
Faatima 26-05-20 19:19
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg