Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
3. Здравейте,Хора (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 3
ТЕМА: 3. Здравейте,Хора
#10378
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 9872
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
3. Здравейте,Хора 11 месеци, 1 седмица Карма: 25  
7.12.2017 (7)(10)(200)*1000*
7525 6766 6760 6016 5778 5117 4713 4509 3753 2560 2072 2017 2009 1938 1466 1438 1395

99987778665543332221 ЧетVartak

В Началото бе Словото...
В Началото Е Думата
Всичко започва с Думи - Всичко завършва с Думи
Силата на Думите - Думите на Силата
Дела с Думи - Буквално Казано
Поменете им Думите
Думата е на Думата
Имаме Думата

Сърце и Свят се опознават,
Светът в Сърце се разпознава,
Душата моя Свят се назовава,
Духът ми Свят Света предупреждава.


Здравейте,Хора,
Желая ви добри,успешни,спокойни,миротворни,добротворни,плодотворни,благотворни,благодатни,благодарни,благопопучни,
доброжелателни,добронамерени и благословени Дни,Нощи,Седмици,Месеци,и Летo Божие 2017-сто.
Желая ви добър,добротворен,благотворен,миротворен,благодатен,спокоен,благодаряващ и успешен Месец Декември 2017.

7.12 също е от Скритите и Явните Съдбоносни Дни,които са много и през това Лето Божие 2017-сто.
Съдбоносните Дни през Декември 2017 са: 3, 6, 7, 12, 13, 14, 21, 25, 26, 30.

Пробите за Злоупотреба със Съдбоносните Дни се наказват от самата Съдба,и от Провидението.Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба и с 18 и 18-стите Дни,и със Сатанинските Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.

Днес Луната е Стара в Лъв,и гледа на Северозапад,Лунната е Цъфтяща,Ярка и Цветна,в Целия си Блясък,и в Цялата си Сила и Мощ.Венера е на близка Среща,в Компанията на Звездата Ре-Гул,във Формата на Бейтлехемската Звезда на Небосклона.Всъщност всички Планети винаги са си били,и Са си много Близки,та нали са от едно звездно Семейство - Семейството на Земята,Слънцето и Луната.

2017 започна в Неделя,след Съдбоносен 31.12.2016,при растяща Луна във Водо-Лей,на близка Среща с Венера на 1.1,и Съединение,Единение,близка Среща между Марс,Луна и Венера на 2.1.
Числата на 2017 са 19, 1 и 10 - Сборът в 2017 е 10,което се свежда до 1. А 2+17 = 19. 2017-ста е под Знака,Влиянието и Властта на Девет-на-Десет/19,на Девет Десети/ 9/10,на Едно/1,и на 10/Десет.

Първият от трите първи януарски поредни Съдбоносни Дни за 2017-сто Лето Божие - 4.1.2017,съвпадна със Събора на Светите СедемДесет Апостоли,вторият,който е едновременно Съдбоносен и Сатанински Ден - 5.1.2017,съвпадна с Деня на Свети Пророк Михей - един от Малките Пророци,третият - 6.1.2017 съвпадна с БогоЯвление.

...Вы ненавидите доброе,и любите злое… едите плоть народа Моего,и сдираете с них кожу их...
Mихей 3:2, 3, 8

...Посему за вас Cиoн распахан будет как поле, и Иepусалим сделается грудою развалин, и гора Дома будет лесистым холмом...
Михей 3:12


А първият 18-сти Ден за 2017-сто Лето Божие съвпадна с Деня на Свети Йоан,и с Рождество за Православните - 7.1.2017.Сборът от всички Числа в Датата е 18.

Знаци,Знаци,Знамения,Знамения,Явления,Явления...
Да,знаково,знаменателно и пълно със Съ-Бития и Я-Вления Е и това поредно съдбоносно 2017-сто Лето Божие по Грегорианския Каллендар,това поредно Божие Лето по всички Календари,и по всички Солендери.

Християните да отворят Очите си.Юдeите са адски изчадия,и Врагове на Християните,Мюcюлманите,и на Човечеството като Цяло.


Сегашният Декември започна в Петък,при растяща Луна в Телец,Два Дена преди Мега Луна в Близнаци.
Месецът на Правото,Правото на Месеца,под Знака на Змейо-Носеца.
Декември - Дванайсетият Месец в сегашния Календар е едновременно и заради Името си Десетият Месец,започващ през Март в староримския Календар - Decem на латински е 10.
До 18.12 Слънцето е в Змиеносеца,а сетне в Стрелец.
Добро за Добрите,Зло за Злите.

Слънцето е в Цялата си Сила и Мощ.Слънцето вече е Раз-Лично,Първично,Про-Мен-Ено,Първо-Начално,Из-Начално,и все повече Гн-Евно и Отмъсти-Телно.Всъщност Слънцето си е Все Доброто Старо,Древно,и Езическо/Народно Слънце,и неслучайно е все по-отмъстително и раздава Възмездие и Наказания над адските изчадия по цялата Земя.Факт.
Време за По-Митане,Чистене,Из-Хвърляне,Из-Тръскване,и Из-Гаряне на Боклука,Време е за Прочистване на Земята от паразитите,изчадията и вредителите е.Който пося Ветрове,него сега го жънат и помитат Ветровете,Бурите,Ураганите и Хураканите.
Който сее Смърт,сега него го жъне Смъртта с Голямата Коса.
Вихрят се Четвъртите,Шестите,Осмите и 18-стите Дни.

Природата,Хуракан и Времето продължават да въвеждат Равновесието си и през това Лето Божие 2017-сто,и да наказват с всичките си Сили там където е необходимо.
Вижте при какво катастрофално лошо Време,и при какви природни Бедствия от които и в Момента страдат,и при които изкараха Рождество,Нова Година,всичките Месеци на 2016,и досегашните Месеци на 2017 eвр(оп)ейските Западняци,Щaтите,Кaнада,Нова Зеландия и Австралия.
А адското образуваниe и адските изчадия юдeите са наказвани целогодишно за Злодеянията и Престъпленията си срещу Човечеството от Сам-Ум,от Хам-Син,от Шар-Ав,от Руaх Кaдим,от Пра-Шни и Пяс-Ъчни Бури,от Хуракан,Земята,Природата и Времето в Съдбоносните,в Шестите,в Осмите,в Сатанинските и в 18-стите Дни,през Всичкото Време,и през Цялото Време,и от Лошото Време,и от Природата,и от Боговете,и от Духовете,и от Девите,и от Ада,Демоните,Дяволите,Шатана и Сатаната,Адонaй,Адонaим,от 666 и 18,и от Хората,и от всякакви смъртоносни Вируси и Бактерии,и от всякакви болестотворни Вироиди,Микроби,Дрожди,Гъбички,Плесени,Археи,от всичката Микрофлора,от всичката чревна Микрофлора,от всичката Природа,Флора и Фауна на Земята.
Инстинктът за Самоубийство,Инстинктът за Самоизтребление,Инстинктът за Самоунищожение,и за Самоликвидиране е заложен в адските изчадия юдeите изначално в Гените им.Факт.
Пожари по Време на Потоп.

И Природата,и Хуракан,и Времето помагат на тези,на които е необходимо.Времето е на Времето.Време е за Велики Времена.Добрите се възнаграждават с Добро,включително и с Блага (Думата и Понятието Добро на руcки включва и всички Блага),Злите се наказват със Зло.Както мъдро казва Народът ни: Каквото повикало - такова се обадило.
Дверите,Вратите,Портите,Порталите са отворени,Походът на Небесното Войнство е в Ход.

Тенденцията очертала се още в Началото на Летата,продължава и през това Лето Божие Две и 17-сто.Очертава се пълен със Събития,и с Вихрене на Сили и Енерхии Месец Декември.Очерта се пълна със Съ-Бития 2017-Ста - кой както иска и може да го разбира.И да разбират,и да не разбират,все тая - Резултатът и Ефектът са еднозначни.
Добро за Добрите,Зло за Злите.

Време за Резитба,Сеч,Вършитба,Копан и Садене през Зимата е - кой каквото посади и е посял - това ште го реже,сече,жъне,вършее,закопае и съди и него.
Време е за Чистене,Метене,Измитане,Прочистване,Пречистване и Изолация през Зимата е.
И Земята,и Природата,и Времето продължават да помагат на тези,на които е необходимо,и да наказват тези които са си заслужили Възмездието и Въздаянието.
Времето е на Времето.Време е за Велики Времена.Добрите получават Добро,Злите се наказват със Зло.

Нашата Земя,нашите Народи са благословени и пазени от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили - и се прочистват от Безродниците,Натрапниците,Наглеците,самопрочистват се от Изметта и адските изчадия по нашите Земи.Цялата ни Земя се самопрочиства от Паразитите,Вредителите,Наглите,Наглеците,Безродниците,Натрапниците,Гадините и адските изчадия.
Факт.

Няма вече Земя,Море,Бряг,Небе,Слънце,Луна и Звезди за наглите адски изчадия.
Тъмни,мрачни,страховити и буреносни Облаци са надвиснали над Главите на нещастните, лишените от Късмет,лишените от Всичко,и прокълнатите от Всички Богове,Духове,Деви,Сили и Хора адски изчадия юди,по цялата Земя.
Няма вече Масло за Светилниците,адските Светилници са изгасени завинаги.Няма вече Рога,Рогове,Цифри,Сифри,Шифри,Свещи,Водоеми,Петли,Кокошки,Риби,Пари,Кaппара и нови Гадини за робите юди.Няма вече cимхат тoра,шмини ацeрет,муcаф,cукка,лулaв,етpог за робите юди.Няма вече гмaр хaтима тoва,няма вече шaна тoва,няма вече xаг cуккот cамеах за робите юди.
Буквално и Съдбоносно Казано.

Няма нищо Случайно във Факта,че Звездободобните Астероиди,Кометите,Болидите и Хураканите зачестиха с Посещенията си,и то често,точно в Съдбоносните,и в 18-стите Дни.Няма нищо Случайно във факта,че Болидите,Ураганите,Хураканите,Природните Стихии и Сили нахлуват и вилнеят в Пространството,Периметъра,и по Земите на точно определени Страни,Области и Територии.
Зората на Севера вече освен Зелена,е И Червена,И Розова.

Много показателно е,че нарочените адски изчадия се пробват да прикриват тези факти в така наречените си Медии,понеже се ужасяват и страхуват до Смърт от Наказанията на Боговете,Духовете,Девите,Силите,Небесата,Земята,Народите и Хората.

Жироскопът на Слънцето възвръща изначалната си Ориентация с Главата Нагоре в Прост-Ранството,в Системата си,и в Сферата си на Влияние.И въвежда Истиннотото Равновесие.Бумерангът на Слънцето лети.

Днешният Ден е Съдбоносен за западната Цивилизация - в буквален и в преносен Смисъл.
Кой както иска да го разбира - все си е Съдбоносен и Съдбовен Ден.
Днес внимавайте какво си пожелавате,защото може и да се сбъдне.
Очите на Провидението и Съдбата виждат кой какви ги върши и говори днес,и кои се пробват да злоупотребят с тези Дни и Ношти,Божият,Небесният и Земният Съд Раз-Дават и Въз-Дават Възмедие и Наказание според Делата,Престъпленията,Хулите и Словата,и според Разминаването между Словата и Делата.
Силата е в Боговете,Силата е в Хората,и в Народа - Боговете,Народите и Хората са Обвинителят,Съдията и Палачът.

Летото Божие на народното Недоволство,на народния справедлив Гняв е в Ход,падат адски Глави.Има осезаемо Напрежение във Въздуха,хвърчат божествени Искри.
Който смята,че Собствениците на енергийните Оператори и на така наречените „Монополи" и „Олигополи" ,Корпорации,Холдинги и тем подобни у нас,и навсякъде в западните така наречени дермокрации,включително и медийните,финансовите,и банковите такива,тия в така наречената енергийна мафия,всички тия които умишлено,нагло и цинично се пробват да разпродават,разграбват и ограбват България и Народа му,пробват се да ограбват Държавите и Страните по Света и Народите им,включително и най-вече чрез загробване на Властта и вкарване в Дългове - са Чехи,Австрийци,Американци и така нататък,или Българи - греши.Всички те са Юди,Безродници,Предатели,Продажници и адски изчадия.Цялото Човечество знае този Факт.
Провокаторите,Подпалвачите,Наглеците,Безродниците,Натрапниците,Сaтанистите,Юдите - всичките адски изчадия изгарят на собствения си адски Огън.
Адът сега си прибира Вересиите - Барабар с Лихвите.
Вечният Огън на Народното ВъзСтание по Света,по цялата Земя на Земята,е запален.

Всички уж български и западни политици които старателно (и несъзнателно,по фройдистки - просто така им иде отвътре,защото Езикът им не се обръща да кажат Думата „Народ" ,понеже мразят,и се страхуват от Народа) избягват да наричат Народа Народ,а използват Словосъчетанието „Гражданско Общество" ,и всякакви такива лингвистични Абракадабристики като „Граждани" , „Нация" и „Националност" за Подмяна на Думата и Понятията Народ.Род и Хора,значи се пробват да подменят, „манипулират" и злоупотребят с народната Воля,и значи,че са Врагове на Народа,и са осъждани и наказвани от Боговете,Хората и Народа.

Хората искат - Народът иска реална и строга наказателна Отговорност и Присъди,иска Съд,Наказание и Възмездие за всички злостни адски Грабители и Хулители на Държавата и Народа ни през всичките Години,иска Наказание и Възмездие за адското Задкулисие на всички Парламенти и Правителства,иска Промяна на антинародното Статукво,иска Смяна на Системата,иска Велико Народно Събрание,иска кардинални и фундаментални Промени в Конституцията,иска намаляване поне наполовина на Броя на Депутатите,иска закриване на всички компрометирани Партии и спиране на Дотациите им,иска Прогонване на паразитите,иска Прогонване на адските изчадия и гадините,иска пряко Участие на Народа в народните,в държавните Дела.Народът ни си иска обратно Страната и Държавата.

Тези юди които се пробват да противопоставят и разделят Народа ни на Българи и Турци, пробват се да го противопоставят на Държавата му,и се пробват да отстранят Народа от Ръководенето на Държавните и Народните Дела - са значи Врагове на Народа и Държавата.
Тези юди които се пробват да подменят и да злоупотребяват с Речта,Думите,Речника,Словото,Гласа,Имената на Народа и Държавата - значи са Врагове на Народа и Държавата.
Това са само едни от Критериите,(има и други),и сигурно Мерило за разпознаване на Враговете на Народа и Държавата ни.Българите и Турците са един и същ древен езически,тракийско-тюркски Народ,Потомци и Носители на кръвната Линия на Кановете.
А които прочитайки горното,умишлено се пробват да злоупотребяват с Думите Народ и Държава,са толкова фалшиви,неискрени и лицемерни,че Народът лесно ги разгадава,разкрива и разобличава.

Глас Народен - Глас Божи.
Свърши Ерата на Рибите (Робите,Рабите,Рeбетата и Рабитата),вече е Ерата на Водолея (ВД-Л Вода,Видия-Ель).Време е за Видело,Време е за Видовден.
МаниВестът на Истинните Богове,Духовете,Девите,Хората и Силите е в Ход,МаниВестът на Великата Майка на Истинните Богове,Духове,Деви,Хора и Сили е в Ход,МаниФестът на Майката Природа,на Майката Земя е в Ход.

Слънцето в Облак от луннослънчева светлинна Буря Вихър увлича,повлича,обгръща и завързва с Възлите си Земята и Змията.
Хелиос всъщност е Гелиос,Хелий всъщност е Гелий,Хадес всъщност е Гадес - Гад.
Венера бе на близка Среща с Юпитер и Марс,и сложи Печата си върху Слънцето и бди,войствената и отмъстителната Марс всъщност е с женска Природа,Сатурн свири на пръстеновите си Струни на Времето,и си има нова Спътница,Юпитер се завъртя вихрено,застана плътно до Венера и Луната,и привлича Звездоподобните,Нептун разкроява Небето,Плутон има Сърце,и преде,плете,уплита,заплита и тъче Нишките на Стана си,Нептун моделира Свода и Кората,Луната си има Гелий,Въздух и Вода,Меркурий пасе всички.
Мястото и Времето на Срещата вече е определено.
Слънцето магнетично завързва електромагнитните си Възли около Земята,и открива Магнитните Портали и Коридори в Х-Точките между Слънцето и Земята за Скритата Девета Планета.

Вселената,Слънцето,Земята,Слъчевата Система съдбоносно е привлечена от Черния Таван,и лети със свръхсветлинна Скорост към Пода на Лоното си според Маите Предсказания,Сферичното,Обло Слънце се обръща в невидимото си,но осезаемо и черно Ложе според Маите Предсказания,Марс чукна предупредително и разби Носа на Любопитните и Наглите,Земята завъртя ВъзДуховите,Океанските и Водните си Въртележки.
Така - Черен Таван и Черна,Тъмна Материя наричат Невидимото за Уредите им,но Осезаемото за Земята и Обитателите и така наречените „Астрофизици".Невидимото и Осезаемото - забранена и недостъпна Територия за западните и адските така наречени „Физици и Астрофизици".Но Видимо за Сетивните.

Днешният Ден е Съдбоносен за цялото Земно Кълбо - Символично и Буквално Казано - кой както иска и може да го разбира.
Мишените денонощно,във всеки Миг са Обект на Специално Внимание,Наблюдение,Съд,Възмездие и Наказание от Страна на Небето,Космоса,Слънцето,Луната,Звездите,Земята,Ада,Народа,Очите на Провидението,Боговете,Духовете,Девите,Дяволите,Демоните,Хората,Силите и Съдбата.

Злото се изтръгва и изтребва от Корен.Няма ненаказано Зло.
Няма имагинерно и абстрактно Зло - Злото е конкретно и има конкретни адски Лица,изродени Гени,Раса и „Кръв" .Злото задължително се наказва,злите адски изчадия задължително са наказвани конкретно и заслужено - всеки Злодей,Злосторник,Злоумишленик и Злословник индивидуално,персонално,един по един,и всички Накуп получават Тaг Мeхира,Присъдата,Възмездието и Наказанието си.

Робите на Шатана са глупави,жалки,нещастни,объркани,смотани,омотани,завързани,оковани,противни,
отвратителни,гнусни,
глухи,слепи,неми,безпомощни,безсилни,жалки,смешни,фалшиви,разкрити и безобидни.
Допускат все повече елементарни Грешки,и се саморазкриват,саморазобличават,себеразрушават,самоубиват и себеунищожават.И разкриват,разрушават,убиват,ликвидират и уништожават Себеподобните си от Легиона на Шатана.

Силата е в Истинната.

Никакви Жертви,никакви Жертвоприношения и изкупителни Жертви,никакво надуване на Шифри няма как да изкупят Вината на адските изчадия - на Злодеите,Злословниците,Злоумишлениците и Злосторниците в Съдните Дни,и няма как да омилостивят Истинните Богове,Духовете,Девите,Дяволите,Демоните,Хората и Силите.
Жертвениците са разрушени,унищожени и сринати,Жертвите са напразни,Жертвоприношенията са напразни,Шoфaрите са разбити и счупени,Трофеите и Терaфимите са отнети завинаги.

Злите ги гори Огън под Краката и Коремите,и им пържи Главите.Земята санитарно се прочиства чрез Силите на Слънцето,Природата,Луната,Мирозданието,Хората,Народите,Болестите избиват робите на Шатана,и Слугите на Ада.
Факт е,че Космосът си има План за западната Цивилизация и за адските изчадия,и методично,последователно го изпълнява Точка по Точка,със Съдействието на Майката Земя.Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Божият,Небесният и Земният Съд отсъждат и наказват според Делата,Престъпленията,Злодеянията срещу Човеечеството,Хулите и Словата,и според Разминаването между Словата и Делата.

Да,интересно и пълно със Събития и с Вихрене на Енерхия Е и това Две и 17-сто Лето Божие - излизат наяве доста мръсни и гадни Тайни на ВлЪстта във дермократизираните Страни,включително и в Страните на „Прехода" като нашата,има открити Сблъсъци и Боричкания за Кокала,но Кокалът вече е в Ръцете на Хората и Народа,хвърчат Божествени Искри и падат адски Глави,Рогатите губят Рога,Сферите и Шифъра си,Вода се лее,Земя се тресе,Ветрове духат,Хуракан пали,залива и руши,Вулкани изригват,Пясъчните Бури и Скакалците на Африка и Сахара ослепяват,изгризват,уништожават и задушават адските изчадия и гадини,Медузите ги отравят и жилят,Змиите ги хапят и убиват.

Черната Серия продължава с още по-голяма Сила през цялата 2017-ста.
Посятото дава Плодове,Природата,природните,народните и хорските Сили и Стихии сменят Системата,и въвеждат Истинното Равновесие.Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили последователно и неумолимо изпълняват своя си План за Възмездие и Въздаяние.

Нашата Земя,нашите Народи (ние си знаем кои сме) сме благословени и пазени от всички Истинни Богове,Духове,Деви,Хора и Сили - и се прочистват от Безродниците,Натрапниците,Наглеците,прочистват се от адските изчадия и Мутантите нагло пробвали да се самонастанят по нашите Земи.Земята ни се самопрочиства от юдите,мутантите,паразитите,безродниците,изчадията и гадините.

Лъжата,Заблудата за уж „Всеопрощаващия и Милостив" Бог са я измислили адските изчадия,злодеите,грешниците и престъпниците,които са се пробвали да се самозаблуждават,че така ще им се разминават ненаказано Злото,Греховете и извършените Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството.
Но както казва Народът ни: Да,да,ама не.
Всички Грехове и Престъпления,всичкото Зло,всичките живи Мъртъвци,всичките мъртви Живи,всичките адски изчадия се наказват безпоштадно и безмилостно от Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Дяволи,Демони,Хора,Стихии и Сили.
Веднага,Сега и Приживе - тук на Земята.

Самозванците със уж „Свещената" и уж „богоизбрана Кръв" са се пробвали да се табуират,пробвали са се да се самообявят за „Недосегаеми" ,и да се маскират като „Свещените Крави на Прехода" - Словосъчетанията „Свещена Крава" и „Свещена Кръв" имат една и съща Скрита Същност - СВЩН КРВ.
И жално се пробват да хленчат,че видите ли,са уж „Свещени" , уж „Богоизбрани" и уж „Спасени" по всички загрОбени Медии,и нагло,цинично се пробват да внушават,че никой не може да ги пипне за Престъпленията и Злодеянията им срещу Народите и Човечеството,и срещу всичко Свято и Добро.
А всъщност няма как нашият Народ да ги е „спасявал" ,защото това Предателство срещу Интересите и Волята на Народа ни е извършено от Клика Предатели на Българщината и България.
Кравите са „Свещени" само в Индия,а и там въпреки,че са наречени така,пак са смъртни,разболяват се,броят им се Ребрата,осакатяват,блъскат ги Коли и Камиони,умират,а и ги колят и изгарят.

Периодът през цялото Лето Божие Две и "17-сто - целите Зима,Пролет,Лято и Есен,е наситен с природни Катаклизми,с Катастрофи,Сътресения,Земетресения от всякакъв Калибър,Вид,под всякаква Форма -
- Пожари,Бури,Торнада,Градушки,Засуха,Жега,Суша,Циклони,Антициклони,Урагани навсякъде,където Природата въвежда Равновесието си в Системата чрез Силите на Всичко - чрез Силите на Квантите,Атомите,Космоса,Вселената,Кометите,Астероидите,Луната,Слънцето,Планетите,
Кометите,Астероидите,Земята,
Светлината,Мрака,Звуците,Трептенията,Вибрациите,Колебанията,Взаимодействията,
Вълните,Теченията,Кохезията,Резонанса,Гравитацията,
Ароматите,Миризмите,Уханията,Ледовете,
Небето,Облаците,Мълниите,Гръмотевиците,Светкавиците,Градушките,Торнадата,Ураганите,
Циклоните,Бурите,Земетресенията,Вулканите,Океаните,Наводненията,
Дима,Мъглите,Камъните,Пръстта,Почвата,Дърветата,Растенията,Животните,Водата,
Въздуха,Храната,Ветровете,Огъня,Ада,Кръвта,Тех-Никата,и на всичко друго за което се сетите.

Извършват се кардинални и фундаментални Промени,има Сътресения и тотална Загуба на Доверие,има Скандали и Разкрития,има огромни парични и финансови Загуби,катастрофални Изтичания и Загуби на Ликвидност за всички долуизброени:

Загуби за Financial Instruments, Загуби за Glоbal Strаtegy, Загуби за Glоbal Pоlicy, Загуби за Capital's, Загуби за Liberal's, Загуби за Banker's, Загуби за Hedge Found's, Загуби за Consultancy, Загуби за Mony-Agent's, Загуби за Investor's, Загуби за Consultant's, Загуби за Advizer's, Загуби за Financial Shark's, Загуби за Exchange, Загуби за Market's, Загуби за Holding's, Загуби за Politician's, Загуби за Fоund's, Загуби за Stock's, Загуби за Foundation's, Загуби за Offshore, и Загуби за Endowment's.

През цялото Време се случват Аварии,Разруха и Инциденти във всякакви Производства,верижни Катастрофи,влакови Катастрофи,автобусни Катастрофи,самолетни Катастрофи,хеликоптерни Катастрофи,Корабокрушения с вoенни Кораби,Фериботи,Контейнеровози и Танкери,и Аварии с комуникацинни и спътникови Апарати,Уреди,Сонди,Радари,Системи,Оборудвания,Мрежи,с всякаква информационна,комуникационна,шпиoнска и съобщителна Техника общо казано.
Целият Период е рисков и катастрофален за „злоумните" и вoенните Машини и Техника,за Индивидите работещи с такава Техника,Уреди,Мрежи и Машини,и за Индивидите даващи Заповедите,и взимащите Решенията за използването на,и за Злоупотребата с такава Техника.

Колкото повече дермократизираните и демонократизираните западняци - най-вече щaтистите и юдeите се пробват да се правят на „прекалени Светци",пробват се да размахват Пръст,пробват се да се месят в Делата на,да терoризират,и се пробват да „демократизират" , „монополизират" и „окупират" подмолно,насилствено и агресивно други Земи,Страни,Държави и Народи,толкова повече сами затъват и деградират всячески,толкова повече са раздирани от вътрешни Разногласия и Противоречия,и са раздирани от Разногласия и Противоборства помежду си,толкова повече враждуват помежду си,толкова повече воюват и се избиват помежду си,толкова повече са подложени на Разруха,Разрушения,Катастрофи,Разлагане,Разпадане,Противоречия,Вражди,Противопоставяния,
Демонстрации,Стачки,Анaрхия,Аварии,
Скандали,катастрофален Разпад и Разкрития в Страните,Обштествата,Обштностите и Обштините си.И толкова повече страдат от злокачествени и Всякакви други тежки Болести,природни Бедствия,Епидемии,Пандемии,Катаклизми и Катастрофи.

Колкото по-зле се чувстват нашите Народи - толкова по-зле става за Западна Европа,толкова по-зле става за Щaтите,толкова по-зле става за юдeите във всички Страни,Земи и Държави,независимо под каква националност се пробват да се крият.
За всеки Един Беден и Страдащ от нашите Народи,с всеки Ден става всячески все по-зле за по 10 000 западняци,юдeи и щатисти.

Процесът е необратим и възмезден,Ситуацията е такава,каквато е.
Колкото по-зле се чувстват в Западна Европа,в Щaтите,колкото по-зле се чувстват всички юдeи по цялата Земя,и във всички Страни - толкова по-добре става за Народите,Хората и Света.

Думата Запад е с една и съща Скрита Същност с Думата Западай,Изпадай - ЗПД,според Канона за Еднаквите Съгласни.
Символът Запад,и всичко свързано с него - западен Тип Финанси,западна банкова Система,западен Тип вътрешна и външна Политика,западен Тип пОзОрна-пазарна-опозорена либерална и неолиберална Икономика,западна Култура,западни,евр(оп)ейски и еврeо-атлантически Ценности,западен Мироглед и Светоусещане,западен Манталитет,западен Начин на Живот,западни Стандарти западат с все по-ускорени в геометрична Прогресия Темпове.
Реформите всъщност са Деформации и Деградация.
Самата западна капиталистическа,либерална и неолиберална Система е уродливо и адски зачената още в Същността си и обречена на Гибел.Един от така наречените Основатели на ЕС - Робер Шуман е със Сатанинското 666,с така нареченото Число на Звяра в нумерологичния си Профил,и най-вероятно и етн.юдeй.
Ракът на Растежа и Ракът на адското Зло са обхванали,разяждат и убиват целия западен Организъм,включително,и най-вече EC.

Злоумишлениците губят злата си Умисъл завинаги,Злословниците,Клеветниците,Хулителите онемяват - загубват Езика си,Словото и Думата завинаги,Злосторниците губят Всичко За-Винаги.
Буквално и Съдбоносно Казано.Решението е взето,Хроно-Метърът отброява обратното Броене.

Във всеки Дебат,във всеки Спор,във всяка Битка цялото Доверие,всички Небесни,Божествени,Земни и Природни Сили и Стихии на своя Страна,цялата Мошт и цялото НадМощие,и Всички Сили и Стихии на своя Страна имат тези,които принасят в Жертва собствените си Интереси в Името на Доброто и Света.

Луна в цяла Сила,Слънце в цяла Сила,Космос в цяла Сила,Земя в цяла Сила,Комети в цяла Сила,Астероиди в цяла Сила,Звездоподобни в цяла Сила,Звезди в цяла Сила,Вселена в цяла Сила,Народи и Хора в цяла Сила,Невидима Тъмна Материя в цяла Сила,Невидима Тъмна Енерхия в цяла Сила,Свят в Цяла Сила.

За кого бият сега Камбаните на Ада?
Камбаните на Ада сега бият за адските изчадия,за юдeите по Цялото Земно Кълбо.
Сега Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Дяволите,Адoнай,Адoнаим,666, 72, 36, 18 и 14 се обърнаха срещу и против юдeите.
Проклятието на Ада застига юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.

...Струнни Сфери са горешти,Световете са На-Срешта,
Не-Видима Но-Видима,Шумна,Гласовита,Гороломна и О-Сезаема е Мрежата...
...и ви се каза:

...Времето е на Времето -
- Време е за Велики Времена...
...Велика е Реката опасваща Стените,
и Мощ-Тен,и Местен,Е Звукът на Сферите на Истинната...

...Дни Съдбовни Ден след Ден,коват История световна,
да бъдеш Чука гледай ти,Земята става Наковалня...
...Желязо Черно днес кове се,искри Червено във Жарта,
Стрели Залежни днес топят се - на Пепел стават във Вода...

...Било е това,което е Било,
Ште стане това,което Ште Е...
...Добро е това,което Е Добро,
Злото Никога Няма да е...
...Злото разбира дотолкова от Добро,
доколкото да се пробва да го превърне в Зло...
...Доброто разбира дотолкова от Зло,
доколкото да може да унищожи всичкото Зло...
...Човеците разбират дотолкова от Зло и Добро,
доколкото да различават кое е Добро,и кое Зло...
...Хората разбират дотолкова от Зло и Добро,
доколкото да бият всичките Лица на Злото...
Кой Води Хорото?
Който се пробва със Зло да владее - Зле живее.
С Добро Вла-Дейте,и Добре Жив-Ейте.
Кой Про-Рочи и Дава Тон?

...Ден след Ден текат си Дните,
спират плещенето си Глупците...
...Ден е видим за Светците,
Ден е веч на Мъдреците...
...Кодер Кадрите кодира,
Кадър Кедрите реди...
...Бодър който е се взира,
Кедър Вредни ослепи...
...Код след Код се разкодират,
генна Нишка се разви...
...Гад след Гад се декодират,
гаден Код се сам разби...
Тук Ген,там Ген - кой с Очите е следен?
И обезвреден?

...Струна по Струна призвънкват Китарите,
Звук мелодичен в Ефира трепти...
...Тон подир Тон се редят в Петолиниите,
Стих хармоничен Ефира строи...
...Звън подир Звън си пригласят Камбаните,
Звукът магичен в Ефира трепти...
Тон подир Тон се зараждат в Дъбравите,
Стихът магичен Ефира строи...
Кой е Но-Тно Гра-Мот-На Въз-Лова Стих-Ия?
...Загадъчни Вълни От-Въд се плискат,
Ветрец се вей Не-Знайно откъде...
...Очите вярват туй що виждат,
реален Свят мистично се кове...
...Fорми Нормите създават,
Формa Нормите гради...
...Паранормал Свят формира,
Инфоформите руши...
Кой Кому Идеите внуши?

...Ръкотворни са Реките,течащи през Земите,
Ръкотворни са Водите,изливащи се от Небето,
Ръкотворни са Ветровете,веещи из Градовете,
Ръкотворни са Огньовете,горящи в Пожарищата,
Ръкотворни са Земите,тресящи се под Нозете,
Ръкотворни са Вълните,вълнуващи Етера,
Неръкотворни са Ръцете...
Кой е О-Духо-Творен?

...и видяха СивоЧерни-Ят ГълъБ яВил се на Бал-Кона иМ,
и Велик е Духът Му,Без-Страшно Сърцето Му,и Вечна Душата Му...
...Паметник издигнах Ръкотворен,
неръкотворно съградих го аз...
...Син вградих във Сайт Съдбовен,
и сътворих Съдбовен Свят...
Спи с Покоя Сине,аз бдя.
...Вдън Горите с Дим пребродих,
росен Мъх, Треви разрових...
...Ум и Разум в Люде търсих,
Лъч Искрица в Мрак намерих...
...Огън Жар Искри разпръснах,
Биле тайно с Длан погалих...
...Свои Думи му изрекох,
Вятър Росен ги отнесе,
Sтоуните ДеВ разтресе...
Пита се: Кой Слу-Ха Раз-Несе?
...Ст-Ръкче Копър,и Стръ-К Маг-Дан-Оз,
от Роз-Ма-Рина Шепа,и от Бос-Иль-Ека Бос...
...Джо-Джен с Корень,и Риг-Ан Трева,
от Пипера Черь Зърно,и Лук-Ова Глава...
...Слън-Чево Оль-Ио,и от Кри-Стали Соль,
Мер-Удия Шаре-На,и Карь-Дамон Бол...
...Мащ-Ерь-Ка Ронь-Ена,и Скиль-Идка Чесън,
от Ша-Фра-На Огнен,и от Ки-Миона Пре-Сень...
Кой За-Стройва с Черьвен Пиперь,Деве-Силь и Чубри-Ца,
Чорба и Я-Хния от Воль,в Песните си?

...Когато Майка плаче - Небето плаче със нея,
когато Небе плаче - Водата гърми на Кея...
...когато Вода гърми - Земята тръпне и пее,
когато Земя тръпне - Луната моштно лудее...
...когато Луна лудее - Вятърът вихрено вее,
когато Вятър се вихри - Огънят Искри пилее...
...когато Огън искрее - ВъзДухът жив пламенее -
- който разгневи Майката - ште се пита зашто живее.
...Когато ВъзДухът се изказва,който има Уши - чува,
когато Водата приказва,който има Очи - вижда,
когато Огънят разказва,който има Ум - разбира,
когато Земята подсказва,който има Нос - подушва...
...Когато Боговете,Духовете,Девите,Хората и Силите наказват -
- лишават от Ум,Разум и Сетива Наказваните.

...Възел Възела завързва,
Възел Възела крепи,
...Звездни Възли се завързват,
Лунна Възлите скрепи...
...Свързва,връзва и завързва,
Връзка Връзките държи...
...Лента въжена се връзва,
в Миг Въжето се уви...
...Барсман Прътите завърза,
с Жезъл тамарисков се сдоби...
...Дев се с Думите се свърза,
Път се с Миро удвои...
...Метър Петрите развърза,
Сой се с Мания спои,
...Рой си Парите отвърза,
Зеро Фасция разби...
...Вятър духа,Вода тече,Облак облича и съблича,
Слънце пече,Луна връзва и развързва...
Машините са нарочени и взети на Мушките.

...Джин и Джем строиха Храм,
Джан със Храм,Храм за Джам...
...Куб връз Куб строят те Клуб,
Храм за Клуб,Клуб със Куб...
...Питка търколи Полето,
Джан настрои си Кубето...
...Чуй Тревите как припяват,
Глъч надига се в Степта...
...Слух Отровите преправят,
Лъч повдига се в Гръдта...
...Глух е,Слепите разправят,
Пръчът счупи си Рогта...
Тревичка си ровичка,и Петички гъделичка...
Отрова се самоотрови,и се самозарови...
Пръч размахва си Рогца,виждат му се Ребърца...
Лъч налучква Лъчко лучен,скучен,лучен,но сполучен...
Глух е глухият Глухар,Сляпото му е Другар...
Слух Слухаря подочул,шепнейки го се прочул...
Глъч надига се в Степта,кой си потроши Рога?
Наше,наше е Небето,Шини кой строши в Полето?

...Вятър Вятъра прегръща,
Вихър Вихъра реди...
...Род Реда си веч разгръща,
Хъс от Руда Вятърът роди...
...Когато духне Вятър мощен,
Гадини гнили се провалят...
...Гори превиват се и пазят,
Дървета древните и Вещи...
...Прогнилото завинаги ште си отиде -
Земя и Вятър за това ще се погрижат...
Кой от Ветрове бои се?
...Стихийни Стихове С-Тихе усетиха,
стихнали Градове под Стихии стояха,
и не устояха...
Кой не се усети?

...Низи ниже,Връв усуква Море ле,
Листи ръси,Дъб полюшва Море ле,
Тътен тътне,Гръм гъргори Море ле,
Громен шепне,Храм танцува Море ле...
Птичке Петичке,чу ли Облака?
...Петльо на Плет седеше,
през Плет Плетльо стоеше...
...Плетльо над Плет висеше,
под Плет Петльо лежеше...
Кой Приумки плетеше?

...Вятър северен духа Майньо ле,
духа и Прах подмята...
...Огън северен пали Майньо ле,
пали и Диск размята...
...Въздух северен грее Майньо ле,
грее и Шарф замята...
...Воден северен зрее Майньо ле,
зрее и Хъс намята...
...Конят северен рие Майньо ле,
рие и Зима надмята...
...Вихър северен вие Майньо ле,
вие и Гад премята...
Пита се: - Чия е Земята?
...Пътник Пътища пътува Майньо ле,
пътува и Пътя избира...
...Водник Водища водува Майньо ле,
водува и Вода забира...
...Огник Огнища огнюва Майньо ле,
огнюва и Огън подбира...
...Земник Земища земува Майньо ле,
земува и Земя пробира...
...Дръвник Дървища дървува Майньо ле,
дървува и Дърва събира...
...Конник Конища конюва Майньо ле,
конюва и Коне набира...
Пита се: - Кой от Наумици разбира?
...Косьо си Коса точеше Майньо ле,
точи и Точило въртеше...
...Косьо си Трева косеше Майньо ле,
коси и Коса искреше...
...Косьо си Сено пластеше Майньо ле,
пласти и Сабя държеше...
...Пласт Сено,Пласт Трева,
кой загуби си Глава?
...Киро си на Къра седеше Майньо ле,
седеше и Меч държеше...
...Стрък си на Земя растеше Майньо ле,
растеше и Пръст бодеше...
...Пръст си над Трева лежеше Майньо ле,
лежеше и Друм тресеше...
...Друм си на Поле зовеше Майньо ле,
...зовеше и Небе кръжеше...
Пита се: - Кой със Вятърко летеше?
...Бор Бури береше Майньо ле,
береше и си пееше...
...Вор Вери вареше Майньо ле,
вареше и си дуеше...
...Гор Гари гореше Майньо ле,
гореше и си вееше...
...Дор Дири следеше Майньо ле,
следеше и си баеше...
...Кор Кори редеше Майньо ле,
редеше и си ваеше...
Пита се: - Кой си под Нос шепнеше?
...Пети за Път пита,Майньо ле,
пита и Склон дири...
...Трети Свита сбира,Майньо ле,
сбира и Клон брули...
...Седми на Връх рита,Майньо ле,
рита и Брон жули...
...Осми на Кон свири,Майньо ле,
свири и Крон буди...
Пита се: - Кой Седмата Змия разбуди?
...Волна си Вълна предеше Майньо ле,
предеше и запридаше...
...Сребра си Сребро лъскаше Майньо ле,
лъскаше и си блескаше...
...Злата си Злато бореше Майньо ле,
броеше и преборваше...
...Гана си Огън кладеше Майньо ле,
кладеше и подклаждаше...
Пита се: Кой си Н-Аум приказваше?
...Камък се търкаля,Майньо ле,
търкаля се,и Камъните буди...
...Пясък се завихря,Майньо ле,
завихря се,и Пясъците буди...
...Вятър се заформя,Майньо ле,
заформя се,и Ветровете буди...
...Капка се формира,Майньо ле,
формира се,и Капките буди...
...Пръст се разтърсва,Майньо ле,
разтърсва се,и Почвата буди...
...Етер се раздвижва,Майньо ле,
раздвижва се,и Ефира буди...
...Роза се събужда,Майньо ле,
събужда се,и Резонанса буди...
Пита се: Кой Ли Лунната Земья Разь-Будьи?

...Трева расте,Могила боде,Майньо ле,
Ефир простее,Етера сътваря...
...Огън гори,Вода струи,Майньо ле,
Майстор строи,Врати разтваря...
...Тъпан бучи,Песен звучи,Майньо ле,
Сова бди,Очища притваря...
...Въздух тръпне,Вятър тътне,Майньо ле,
Гора гъгне,Друмища затваря...
...Море пее,Океан вее,Майньо ле,
Земя зее,Небе се отваря...
Кой,Кому,Кога,Къде,Колко,Как,и Какво шепне,и го повтаря?
...Изток,Запад,Север,Юг,Ветрове се раждат тук,
Седем К-та кога се сбират,Все Силите се тук събират...
Чий е Изворът що пак извира?

...Напевно На-Певи напяват,
на Древни Дни Зву-Кът ечи...
...вековни При-Ливи запяват,
на Славни Дни Е-Кът звучи...
...Сънуван Сън Кри-Ле развява,
от Древни Дни Кажи-Речи...
...наяве Сън,Насън припява,
за Славни Дни,и за Лъчи...
...Вековни Напеви напяват,
на Древни Дни Зву-Кът ечи...
...чутовни При-Ливи запяват,
на Славни Дни Е-Кът звучи...
За Кой Денят,от Вчера си Личи?
...Мостове дървени протягат,
за двата Бряга Връзката държат...
...Мостове древни се полагат,
на Днес и Утре Връзките множат...
За Кой в Морето Чайките кръжат?

...Мрак пропада в Пропаст мрачна,
Брегове затрупват Мрак...
...Грак разпада Крепост злачна,
Ветрове разнасят Грак...
Мярка взета е на Мрака - хоп,захлупва се Капака,
Жив затрупан Смърт да чака...
...Няма Милост,Няма Смърт,
Жив затворен - Жив до Смърт...
...когато Адът за адските изчадия е приживе,тук на Земята,
няма никакво Значение дали има „Бог и Рай" в Книгите им...

...Роз Розо Розичке ле,
Риз Ризо Ризичке ле,
Чер червена Розичке ле,
Чер червена Ризичке ле...
...Час часъчно Пясъчко ле,
Пяс пясъчно Часовнико ле,
От отровно Кравичке ле,
Кров коровно Травниче ле...
...Пясък върху Пясък,Песъчинка след Песъчинка,
Минута след Минута,отброяват се Тичинките...
Кой движи Се-Кун-Ударника?

...и ви се зададе точен Въпрос:
Кой е казал,че всеки в уж човешки Образ,задължително Е Човек?
Кой Пита?
...и видяха Раз-Гло-Бената Червена Месомелачка в Цент-Ра-Ла-Та,
и Черно бе Кучето захапало Капака...
...Енти Месец,Енти Ден -
- кой с Очите е следен?
...Шести взима,Седми Дава -
- кой Възмездие въздава?
...Осем Девет е Числото -
- кой играе си Хорото?
...Хоп Троп - кой Такт-Ува -
- кой със Облаци хортува?
Кой Хор-Тува - Май Чува...
...Кой чете ми тук Словата,
тайничко,със Страх в Душата?
Да се самозапита:
- Има ли всъщност Душа
четящият това?

...и видяха как Калта от Обувките им бе използвана за Боя...
Кой е Плетен Пазач?
...когато На-Кулата Огънят задими,
значи Боговете и Светците забиват На-Кол,
и пекат на Жарава Jеws - Finacial Shark...
Кой пие солена Вода?
...Древните Коньове са на Ход...
...и видяха как погалиха по Корема Бялата Коза...
Времето Бременно ли е?
...тук Парчен-Це,там Парче,
тук Дръвче-Нце,там Дръвче...
...тук там,там тук,
и със Звук,и без Звук...
...там След-Ичка,тук Следа,
тук Треви-Чка,там Трева...
...там тук,тук там,
и със Плам,и без Плам...
...Вятър казва: Знам,Знам...
Кой Пулси-Ра Волно и Мощно в Севера на Сферата?

...Етаж по Етаж катерят се Стъпалата,
Подемникът взима на Вдъх Височини...
...Етаж по Етаж се слиза до Земята,
Връх за Орлите е Летежът във Висини...
...Седем Етажа изкачват се Стъпалата,
Седмо Небе с Раз-Мах на Кри-Ле се приземи...
...Основни са Мостовете свързващи Небесата,
Орлица с Дъха си Седемте Небеса съживи...
Кой е Небесата и Земята ?

...Кой във Пръст,кой във К-Ал,
кой със Кр-Ъст,кой със Жал...
...Кой във П-Ръст,кой във Кал,
кой със Мъст,кой със С-Ал...
...Бриз подухва през М-Орето,
Пръст размахва с П-Рах Кубето...
...Чист е Проходът в Полето,
Чест е П-Рех-Одът в Небето...
...Кой е Пръст,кой е Кал,
кой родил се е - умрял...
...Кой е Пръст,кой е Кал,
кой умира - е живял...
Спи с Покоя Сине,аз бдя.

...Три са на Площадката пред Би-Блио-Теката Стъпалата,
и прозрачно-стъклена,затворена е предната и Вр-Ата...
...Виждат се притихналите Кн-Иги,наредили се на По-Лиците край Стената,
Затишието усеща се,преди Мига на Разплатата със Врага...
Кой Пред-Упреж-Дава?
...Три са на Площадката пред Би-Блио-Теката Стъпалата,
и прозоречно-стъклена,притворена е предната и Вр-Ата...
...Виждат ви притихналите Кн-Иги,наредили се на По-Лиците на Стената,
Затишие пред Буря усеща се,преди Мига на Разплатата със Врага...
Кой Пред-Вижда?
...Три са на Под-Стъпите пред Библио-Теката Стъпалата,
и призрачно-стъклена,отворена е предната и Вр-Ата...
...Виждат ви При-Тих-Налите Кн-Иги,строили се на По-Лиците до Стената,
Затишие пред Пот-Оп усеща се,преди Мига на Само-Раз-Правата със Врага...
Кой Пред-Вожда?

...Който е посял Ветрове,него сега го жънат и помитат Бурите и Хураканите,
който сее Смърт,сега него го жъне Смъртта с Голямата Коса...
Кой Свети и Духа?
...И видяха как Раз-Требиха,и чуха З-Вука на С-Ферите на Кад-Ените Дюни...
Кой Устн-О Духа и Свири?

...Оплетени са Мрежите на Рибаря,мощни са Платната на Лодката му,
готова е Сметката на Кръчмаря,излъскани до Блясък са Масите му...
...Омесени са Питките на Хлебаря,и пълни с Брашно Нощвите му,
ожънати са Нивите на Жътваря,и звънтящи,и наточени са Косите му...
...Изпредена е Вълната на Овчаря,зорки са Очите на Кучето му,
разбита е Касата на Лихваря,и безсилни,и жалки,са Клетвите му...
...Издоени са Кравите на Краваря,и нахранен,на Топло Добитъкът му,
стопено е Златото на Златаря,и фалшиви,без Стойност Монетите му...
...Остри са Сабите на Боляря,твърди са Щитовете на Воините му,
отнети са Лопатите на Гробаря,и сравнени с Земята Могилите му...
...Хвърлени са Мрежите на Рибаря,по Вятъра са Платната на Лодката му,
Време е за Сметката на Кръчмаря,в Редици строени са Чашите му...
Пита се: Кой хвърля Заровете,и върти Рулетките по Масите му?

...Вод-Ата Отмъсти-Телна е,не прощава,и на отровителите си От-Мъщ-Ава,
Рибата Отмъсти-Телна е,не прощава,и на Грешниците От-Мъщ-Ава,
Съдният Ден На-Ближ-Ава-Ава-Ава,Свят При-Съдите Раз-Дава-Ава-Ава...
...Земята Отмъсти-Телна е,не прощава,и на отровителите си От-Мъщ-Ава,
Почвата Отмъсти-Телна е,не прощава,и на Блудниците От-Мъщ-Ава,
Съдният Ден На-Ближ-Ава-Ава-Ава,Свят Право-Съдие Раз-Дава-Ава-Ава...
...Небето Отмъсти-Телно е,не прощава,и на отровителите си От-Мъщ-Ава,
Звездата Отмъсти-Телна е,не прощава,и на изчадията От-Мъщ-Ава,
Съдният Ден На-Ближ-Ава-Ава-Ава,Свят Въз-Мездие Въз-Дава-Ава-Ава.
Кой до Смърт от Деветата и Деветте Ави се ужасява?

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
3.Здравейте,
Faatima 09/07/2010 в 10:17
    thread link
thread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 10/07/2010 в 08:46
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 15/07/2010 в 20:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 15/07/2010 в 21:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 16/07/2010 в 10:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 17/07/2010 в 10:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3.Здравейте,
Faatima 18/07/2010 в 09:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 19/07/2010 в 11:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 20/07/2010 в 09:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 21/07/2010 в 11:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 22/07/2010 в 11:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 22/07/2010 в 19:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 23/07/2010 в 10:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 24/07/2010 в 11:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 25/07/2010 в 09:43
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 27/07/2010 в 18:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 28/07/2010 в 11:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 29/07/2010 в 11:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 30/07/2010 в 10:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 31/07/2010 в 11:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 31/07/2010 в 22:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 01/08/2010 в 12:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 02/08/2010 в 11:25
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 03/08/2010 в 11:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 04/08/2010 в 12:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 05/08/2010 в 10:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 05/08/2010 в 10:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 06/08/2010 в 09:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 07/08/2010 в 14:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 08/08/2010 в 15:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 09/08/2010 в 14:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 10/08/2010 в 09:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 11/08/2010 в 11:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 12/08/2010 в 10:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
evgeniq96 12/08/2010 в 16:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 12/08/2010 в 17:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 13/08/2010 в 10:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 14/08/2010 в 11:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 15/08/2010 в 08:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 21/08/2010 в 21:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 22/08/2010 в 11:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 23/08/2010 в 11:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 24/08/2010 в 09:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 25/08/2010 в 03:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 25/08/2010 в 12:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 26/08/2010 в 12:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 26/08/2010 в 21:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 27/08/2010 в 08:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 28/08/2010 в 09:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 29/08/2010 в 08:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 31/08/2010 в 19:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 01/09/2010 в 09:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 02/09/2010 в 08:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 03/09/2010 в 08:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 04/09/2010 в 13:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 05/09/2010 в 08:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 06/09/2010 в 10:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 07/09/2010 в 08:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 08/09/2010 в 08:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 10/09/2010 в 21:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 11/09/2010 в 09:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 12/09/2010 в 11:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 13/09/2010 в 12:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 13/09/2010 в 12:44
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 13/09/2010 в 12:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 13/09/2010 в 12:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 13/09/2010 в 14:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 14/09/2010 в 12:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 15/09/2010 в 12:25
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 15/09/2010 в 17:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 16/09/2010 в 12:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 17/09/2010 в 12:13
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 18/09/2010 в 17:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 18/09/2010 в 18:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 19/09/2010 в 09:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 22/09/2010 в 20:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 23/09/2010 в 11:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 24/09/2010 в 12:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 25/09/2010 в 11:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 26/09/2010 в 11:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 27/09/2010 в 14:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 28/09/2010 в 11:53
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 29/09/2010 в 11:10
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 30/09/2010 в 11:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 01/10/2010 в 11:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 02/10/2010 в 13:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 03/10/2010 в 10:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 04/10/2010 в 09:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 08/10/2010 в 20:15
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 09/10/2010 в 08:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 10/10/2010 в 11:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 11/10/2010 в 10:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 12/10/2010 в 10:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 13/10/2010 в 10:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 14/10/2010 в 10:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,тук са анализите ви
Faatima 14/10/2010 в 21:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 15/10/2010 в 17:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 16/10/2010 в 13:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 17/10/2010 в 10:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 18/10/2010 в 11:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 18/10/2010 в 15:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 19/10/2010 в 14:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 20/10/2010 в 14:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 21/10/2010 в 12:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 22/10/2010 в 12:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 23/10/2010 в 11:40
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 29/10/2010 в 16:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 3. Здравейте,
Faatima 30/10/2010 в 14:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link