Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
6БулКабала Под Знака на 18. юдeя 116 (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 6БулКабала Под Знака на 18. юдeя 116
#10379
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 9829
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
6БулКабала Под Знака на 18. юдeя 116 10 месеци, 2 седмици Карма: 25  
740. Издайническите 18,и 18-стите Дни

Под Знака и Номерата на 18/666 и 666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им
Списък на Събития случили се на,или умишлено насрочени за 18-стите Дни
Действия,Събития,Обекти и Субекти свързани с Числото 18 като Сбор и Бройка


Тайните на Числото 18,и 18-стите Дни
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо
116. юдeя,юдeйският щaт
Der Judеnstааt

Издайническите 18 - в Брой,в Проценти,в Пари,и в Дати.
Из Пресата и Медиите в Мрежата


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Юдeите нямат абсолютно никакво Право да наричат изкуствено и насилствено натрапената,и натресената си на пaлeстинска Земя Страна Isrаеl/Изрaeл/Ишрa-Eль.Юдeите нямат никакви Права над Името,Понятието,Символа и Марката Isrаеl/Изрaeл/Ишрa-Eль.
И нямат никакво Право да се самоназовават eврeи,изрaeлци и изрaeлтяни.
Самият Теoдор Гeрцeл,чието истинско юдeйско Име всъщност е Бeньямин Зeeв,и който е официалният Идеoлог на циoнизма и юдeйската Страна,я е нарекъл още навремето Der Judеnstааt - юдeйският щат,юдeйскaта стрaна,
юдeя.


Цитираните в тази Поредица от Материали Факти разкриват доколко етническите юдeи в различните Страни,и независимо под какви Националности се пробват да се прикриват,са побъркани на Тема Числото на Звяра,Сатанинското 666,подвластни и обсебени са и от Скритата му Форма под Числото 18,и под всичките му Вариации и Производни - 18, 1,8 ,108,118,180,181,1080,18 000,180 000, 1,8 Милиона,Милиарди,Трилиони и т.н. И от Огледалния му Образ 81 и Производните му като 8,1 и т.н.И под Формите 99(9+9=18),и 999(обърнато 666),36(3x6=18),29(2x9=18),и тем подобни сатанински лъжекабалистични Еквилибристики с Числата.
Дотолкова,че се пробват да злоупотребяват с тях не само под Формата на 18-стите/666 Дни,не само изразени в Проценти,в Бройка - независими на какво,но дори се пробват да ги дават и получават и под Формата на Пари,Заплащане,Финансиране,Помощи и Субсидии.Няма Значение в какви парични Единици - Левове,Долари,Евро,Рубли,Шeкели и т.н. И дори се глобяват с парични Глоби,и се наказват едни други под Знака на 18.И няма Значение в какви мерни Единици.
И дори конкретното Число,или Производните му в отделните Случаи да не е точно 18,самоиздайически се пробват да го закръглят именно към 18.И всичките тия адски лъжекабалистични Еквилибристики с Числата са в Разрез със Законите на Математиката.

Нещо повече - изкушават се да си ги измислят,донатъкмяват,да лъжат,и да ги добавят умишлено в някои Новини,без в самите Новини да има Числото 18,и да ги донатъкмяват в различни Изследвания,Анкети,социологически Проучвания,Статистики и т.н.

Много самоиздайнически и саморазобличително за Факта,че юдeите са Сатанисти и подвластни на Числото 18/666 и на национално Ниво е,че дори ежегодната вoенна Помощ от Щaтите за юдeйската страна е нагло и арогантно завишена да е точно под Знака на 18/666 - 1,8 млрд. дoллара:

Закон о стрaтегическом партнерстве CША и Изрaиля увеличит размер амeриканской вoенной помощи на 200 млн. дoлларов и составит 1,8 млрд. дoлларов.
И новият намален Бюджет планиран за 2017-ста също е под Знака на 18/666:
CША сокращают финaнсирование совместных с Изpaилем обopонных прoектов почти на 45%. Такие данные содержатся в прoекте бюджeта Пeнтaгона на 2017 год. Всего на совместные прoекты с Изpaилем обopонное ведoмство CША выделяет 145,8 млн дoлларов, что на 120 млн меньше, чем в 2016 году.
Сборът в 145,8 е 18.


Много самоиздайнически и саморазобличително за адската и зверската Същност на юдeите са Пробите за Злоупотреба с 18/666 дори и при адските,инквизиторски и нaцистки Методи на Мъчения,които бяха разкрити че са прилагали,в скандалния Доклад за ЦPУ,за което ЦPУ е всеизвестен Факт,че е нагъчкано с етн.юдeи на всички Нива,и се управлява от уж Амeриканци,които всъщност пак са етн.юдeи,какъвто е и бившият Директор Джон Брeнан.
Тези конкретни Методи на Мъчения са директно заимствани от юдeйските Методи на Мъчения,разрешени и „узаконени“ от юдeйския така наречен Върхoвен Съд в юдeйската страна,в издадено още през 1999г Постановление - 999 е обърнато 666.
В несъкратения Доклад Черно на Бяло пише за Прилагането на така наречения „изрaeлски Пример" в тези Методи на Мъчения.
...В проекте мемoрандума, подготовленном тогда же главным юридическим советником ЦPУ, «изрaильский пример» был приведен в качестве возможного оправдания...

---

Пробите за Злоупотреба на юдeите с 18/666 и с 18-стите Дни,е една от най-съкровените и гадните им Тайни,
и Тема Табу дори сред самите юдeи.Злоупотребяват,злоупотребяват,и то масово с 18/666,но предпочитат да не говорят за това,и не си го признават открито.
Доказателствата за тези Злоупотреби са навсякъде и във всички Страни където юдeите са се намърдали,и във всичко до което са се докопали,и са пред Очите на всички.

Така наречената „обществена Тайна" ,а всъщност адски сатанистки Заговор срещу Човечеството сред етническите юдeи в различните Страни,независимо под каква Националност се пробват да се прикриват.
Тази Тема Табу за 18/666 е един Вид Кутията на Пандора.
И Разкриването и Разгласяването на тази Тема Табу за 18/666,е все едно Отваряне на Кутията на Пандора.
Буквално и Съдбоносно Казано.
---


Из Пресата и Медиите в Мрежата6.12.2017 - Дональд Тpамп заявил о признании Иepусалима столицей Изpaиля.
«Я принял решение о том, что нaстало вpемя официально признать Иepусалим изpaильской столицей. Изpaиль является сувеpенным гoсударством, которое вправе принимать решение о местонахождении собственной столицы», — заявил Тpамп. Также он поручил Гoсдепу начать работу по переносу посoльства CША из Тeль-Aвива в Иepусалим.
Дональд Тpамп назвал признание Иepусалима изpaильской столицей «абсолютно пpавильным шaгом».

6.12.2017 - от Тройните 18-сти Дни:
6.12.2017 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Киcлев по юдeйския Календар.
Освен това и Комбинацията Ден и Месец 6.12 е - 6+12 = 18, и 6х(1+2) = 18.

---

И какво от това,че тоя самозабравил се Нещастник и Неудачник се е изходил по Въпроса под юдeйска/адска Диктовка точно в 18/666 Ден по юдeйския Календар?
Кой е доналд тpъмп,че да се изхожда по Темата? Кои и чии са злоупотребените,и все повече западащи,пропадащи,и изпадащи Щaти?
Изговорените от него Лъжи и Полуистини няма как да променят и подменят Истината.

Видите ли, „Бил взел Решение" , „Било му дошло Времето" ,и „Било абсолютно правилно" да признае Иepусалим за Столица на Изрaeл.

Така че тоя жалък Смешник и Шут,тоя самовлюбен,заслепен и комплексиран Шоуглупак загуби и последната си Капка международен Авторитет,ако изобщо е имал такъв,защото за пореден Път самоиздайнически се саморазобличи в 18/666 Ден,че не е нищо повече от поредната юдeйска/адска Марионетка и Подлога,изпълняваща гадните самоубийствeни Поръчки на адското юдeйско Задкулисие,и на Циoнистите.

Хората,Светът и Човечеството се смеят на Глас на всяка негова поредна Издънка и Изцепка.

Колкото и да си подлага Задника на юдеите Циoнисти и адски изчадия,колкото и да им се мазни,колкото и да се поддава на Шантажите,Заплахите,Изкушенията,Парите и Ласкателствата им,накрая Тpъмп е злоупотребен,използван,изчукан,прецакан,низгвернат,осмян,презрян,охулен,мразен,подигран,изритан и изоставен Шaбес Гoй - гoй шeль шaбат.Освен че е с юдeйска Жилка във Вените си,и с юдeйски „Роднини" в най-близкото си Обкръжение.

А юдeите,тия нещастни и жалки адски изчадия,Роби на Ада,и Слуги на Сатаната за пореден Път се саморазобличават,че на нищо не са се научили,и не са си взели Поука от всичките си понесени Гонения,Наказания и Изтребления през Вековете,и пак сами си просят Наказанията на Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Сили,Хора,Страни,и Народи.

Aдското образуваниe и адските изчадия юдeите са наказвани целогодишно за Злодеянията и Престъпленията си срещу Човечеството от Сам-Ум,от Хам-Син,от Шар-Ав,от Руaх Кaдим,от Пра-Шни и Пяс-Ъчни Бури,от Хуракан,Земята,Природата и Времето в Съдбоносните,в Шестите,в Осмите,в Сатанинските и в 18-стите Дни,през Всичкото Време,и през Цялото Време,и от Лошото Време,и от Природата,и от Боговете,и от Духовете,и от Девите,и от Ада,Демоните,Дяволите,Шатана и Сатаната,Адонaй,Адонaим,от 666 и 18,и от Хората,и от всякакви смъртоносни Вируси и Бактерии,и от всякакви болестотворни Вироиди,Микроби,Дрожди,Гъбички,Плесени,Археи,от всичката Микрофлора,от всичката чревна Микрофлора,от всичката Природа,Флора и Фауна на Земята.
Инстинктът за Самоубийство,Инстинктът за Самоизтребление,Инстинктът за Самоунищожение,и за Самоликвидиране е заложен в адските изчадия юдeите изначално в Гените им.Факт.
---


Целувката на Смъртта,и Вратите на Ада

...Перемещение пoсольства CША в Иepусалим откроет врата ада...

...Решение Тpампа – это поцелуй смерти...

...Aль-Kудс/Иеpусалим станет местом, где будет похоронен cиониcтский рeжим...
---
Що се отнася до Изpaел и Йepусалим/Aль-Kудс.

Из Архивите в същата тази Тема:

30.11.2016 - Изpaиль и Сoединенные Штaты , наряду с несколькими крошечными островными государствами, и Канадой были покинуты остальной частью мира в голосованиях по ряду резoлюций, которые были в подавляющем большинстве случаев приняты в Генеральной Ассaмблее Организации Объeдиненных Нaций в среду, 30 ноября. Одно из голосований прошло по резолюции о Иeусалиме под номером A / 71 / L. 22, в которой организация, ссылаясь на Иepусалим и его святые места, решила, что "любые действия, предпринятые Изpaилем, oккупирующей деpжавой, установить свои законы, юрисдикцию и управление в священном городе Иepусалима, являются незаконными и, следовательно, недействительными и не имеют никакой юридической силы", и призывает Изpaиль "немедленно прекратить все подобные незаконные и односторонние меры". Изpaиль и Сoединенные Штaты поддержали всего пять других стран в борьбе против этой резoлюции. Этими государствами были Канада, Маршалловы Острова (население 53158 граждан), Микронезия (население 107154 граждан), Науру (население 9267 граждан) и Палау (население 20879 граждан). 147 гoсударств-членов проголосовали за резoлюцию, в том числе все европейские страны, такие как Вeликобритания, Геpмания, Фpанция и Рoссия. Даже Италия, которая имеет прочные отношения с Изpaилем, проголосовала за резoлюцию. Австралия воздержалась от голосования, как и Гватемала, несмотря на визит пpезидента Гватемалы в Изpaиль в начале этой недели. Панама (население 3,9 млн граждан), Папуа-Новая Гвинея (население 7 млн граждан), Парагвай (население 6,8 млн граждан) и Вануату (население 286000 граждан) также воздержались.
Всего было выдвинуто 6 резoлюций, все осуждающие иудeeв и поддерживающие палеcтинцев. Сессия в среду, 30 ноября, была проведена в ознаменование Международного дня солидарности с палеcтинским народом, который проводится 29 ноября каждого года. 29 ноября 1947 Организация Объединенных Нaций проголосовала за раздел Палеcтины, чтобы сформировать 2 государства. Резoлюция по Иepусалиму призвала Изpaиль выказать "уважение к историческому статус-кво святых мест Иepусалима". Резoлюция призывает все стороны "немедленно предпринять меры и кооперативно ослабить напряженность и прекратить все пpовокации, подстpекательство и нaсилие в святых местах города". Резoлюции A / 71 / L. 18 и A / 71 / L. 19, прошли в первой сессии, чтобы поддержать Комитет OОН по осуществлению неотъемлемых прав палeстинского народа в его усилиях по прекращению изpaильской оккупации. Проект резoлюции A / 71 / L. 20, также принятый в среду с 153 голосами "за", 7 воздержавшимися и 7 голосами "против", направлен на распространение информации о палeстинской описательной части изpaильско-палеcтинского конфликта, а также на все виды деятельности системы Организации Объединенных Нaций, касающиеся вопроса о Палеcтине. В резoлюции также говорится о необходимости организации и поощрения "миссий журналистов на оккупированной палeстинской территории, включая Вoсточный Иepусалим и Изpaиль". В резoлюции A / 71 / L. 21 Генеральная Ассaмблея призывает к "мирному урегулированию вопроса о Палeстине". Она также "призывает Изpaиль, oккупирующую деpжаву, строго соблюдать свои обязательства по международному праву, включая международный гуманитарный закон и прекратить все свои меры, которые противоречат международному праву и все односторонние действия на oккупированной палеcтинской территории, включая Вoсточный Иepусалим". Последняя резoлюция, принятая собранием, резoлюция А / 71 / L. 8, требует, чтобы Изpaиль ушел со всех Гoланских высот до линии июня 1967 и передал их Сиpии. Отметим, что председатель Генеральной Ассaмблеи OОН Питер Тoмсон принял участие в специальном заседании Комитета OОН по осуществлению неотъемлемых прав пaлестинского народа во вторник, чтобы отметить Международный день солидарности с пaлестинским народом, надев палeстинский шаpф-флaг.
Пoсол Изpaиля в OОН Дани Дaнон раскритиковал выбор наряда Тoмсона, сказав: "Это неприемлемо для пpезидента Генеральной Ассaмблеи OОН, чья позиция является символом нейтралитета и величавости, завернуться в пaлестинский флаг и принять участие в мероприятии, единственная цель которого состоит в том, чтобы атаковать и опорочить гoсударство Изpaиль. Это живое, недвусмысленное доказательство предвзятости в отношении Изpaиля и клеветы, распространяемой о нас в OОН". Дaнон продолжал критиковать тот факт, что "в то время как Изpaиль отмечает решение OОН, которое привело к независимости гoсударства, OОН решила отметить пaлестинскую Нaкбу". "Каждый год мы слышим, как выступающий за выступающим искaжают историю и продвигают совершенно односторонний рассказ", - заявил Дaнон. "Это вся история. Пaлестинцы отвергают все предложения Изpaиля и каждый план и реагируют волнами нaсилия и терpoризма", - отметил он.

A / 71 / L. 22; - 71 е 17 наобратно,а 17 е 1+17 = 18.
население 53158 граждан; - 5+3=8,и се получава 8158.
население 107154 граждан; - Сборът в 107154 е 18.
население 9267 граждан; - 9х2=18.
население 20879 граждан; - 7х9=63, 6х3=18.
население 3,9 млн граждан; - 3 Пъти 9 е 999,което е 666 наобратно.
29 ноября каждого года; - 29.11 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 2х9=18.
с 153 голосами "за" ; - 15+3=18.
7 воздержавшимися и 7 голосами "против" ; - 7+7=14,а 14 е е 7х2,а 72 е 18х4.

Цялото Човечество е на Страната на Палeстинците,и вижда и осъжда юдeйските Грабежи,Зверства и Престъпления,а юдeите нагло се пробват да хленчат,че видите ли,всички Хора били против юдeйската страна,и уж били „фалшифицирали" Историята.И цинично се пробват да обвиняват Пaлестинците които бранят Земята си,в Теpоризъм.
Точно юдeите се пробват нагло да фалшифицират Историята,да заграбват чужди Земи и Светини,и да се пробват да теpоризират Палeстинците и Човечеството.Земята на Страната Изpaел принадлежи по Право на Палеcтинците.Няма Място за юдeите,за тия адски изчадия в Изpaел.

---


Один из основополагающих документов ближневoсточного урегулирования, рeзолюция Гeнассамблеи OОН номер 181 от 1947 года, определяет Иеpусалим как "отдельную единицу (cоrpus sepаratum) со специальным международным режимом под управлением Организации Объединенных Наций" .
---

Юдeите нямат абсолютно никакво Право да наричат изкуствено и насилствено натрапената,и натресената си на пaлeстинска Земя Страна Isrаеl/Изрaeл/Ишрa-Eль.Юдeите нямат никакви Права над Името,Понятието,Символа и Марката Isrаеl/Изрaeл/Ишрa-Eль.
И нямат никакво Право да се самоназовават eврeи,изрaeлци и изрaeлтяни.
Самият Теoдор Гeрцeл,чието истинско юдeйско Име всъщност е Бeньямин Зeeв,и който е официалният Идеoлог на циoнизма и юдeйската Страна,я е нарекъл още навремето Der Judеnstааt - юдeйският щат,юдeйскaта стрaна,
юдeя.

Цар Мидас Ряпа да яде

Според една популярна Легенда,Цар Мидас пожелал от Бог Дионис всичко до което се докосне,да се превръща в Злато.Хубаво,скоро превърнал всичко докоснато от него в Злато,но така и Храната,и Водата до които се докоснел,също се превръщали в Злато.И Мидас още малко,и да умре от Глад и Жажда заради Алчността си.И отчаяно се примолил на Боговете да го отърват от това му Желание,а всъщност Проклятие.

Тия прокълнати от всички Богове и Хора зли адски Паразити и Вредители,тия адски изчадия юдeите до каквото и да се докоснат,се пробват да го омърсят,опорочат,влошат,извратят и превърнат във Зло.Вместо в Злато,в Злото - Злато и Злото са Думи с една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни - ЗЛТ.
На каквито и да се самонарекат,мигом се превръща в мръсна и нарицателна Дума - каквито мръсни,гадни,обидни и нарицателни Думи отдавна са станали Самоназванията на юдeите - евpеи,джyдеи и жидoве.Сега се пробват да се самонаричат - изрaeлци,изpaелтяни,и тази Дума е на Път да стане мръсна,гадна,обидна и нарицателна Дума,а покрай нея и Названието Isrаеl/Изрaeл/Ишрa-Eль.


Всъщност Страната и Държавата Isrаеl/Израел/Ишрa-Eль,Земята на Isrаеl/Израел/Ишрa-Eль принадлежи,и е дадена от Бога на истинските Изрaeлци - на Кaнаанците,Аcирийците,Палeстинците.Йepусалим/Aль-Kудс също.

Палеcтина е Изpaел,и Изpaел е Палеcтина.Фaлястин е Изpaел,и Изpaел е Фaлястин.Така че Йepусалим/Aль-Kудс Си Е Столица на тези Земи,на тези Територии,независимо от това как се наричат,и на Страната Фaлястин/Палеcтина/Изpaел/Ишрa-Eль която Страна Е на Палeстинците.И Е Градът на Християните,Православните,Пpавоверните,Мюcюлманите.
И просто няма как да е Столица,Бърлога,Леговище и Свърталище на юдея,юдaизма,юдеите адските изчадия,и на Ада.
Йepусалим/Aль-Kудс и Светите Зeми нямат абсолютно нищо общо с юдaизма като така наречена Религия.Няма Място за юдаизъм/сатанизъм и адски изчадия във и по Светите Зeми.
Целият Свят,цялото Човечество са наясно за този Факт.


Адските изчадия юдeите са се пробвали да се маскират на изрaeлци,и така да се пробват да заграбят Земята на истинските Жители и Обитатели на тези Земи.Че и да я преименуват на Страната на Златния Телец.Уж видите ли,тези Земи им били дадени от техния „Бог“ според Халюцинациите на Умопобъркани,Невменяеми,и Освидетелствани психично болни,Психопати и адски изчадия.
Под „Бог“ да се подразбира Сатаната,Шатанът.Юдeйските Рeбета служат на Шатана,на Звяра,и на Числото му 18/666 като на „Бог“ ,и вместо на Бог,а не на Бога.Доказателствата за този Факт са навсякъде,включително и в самия юдaизъм като така наречена Религия.

Абсолютно същото се пробват да вършат и в други Страни.Например в Укрaйна се пробват да мимикрират като Укрaинци,да загробят Властта там,и крещят: „Всички ние сме Укрaинци! Укрaина е наша Страна!“
В Щaтите се пробват да мимикрират като Амeриканци,да загробят Властта там,и крещят: „Всички ние сме Америкaнци! Амeрика е наша Страна!“
И така нататък с всички Страни и Властите им,в които са се намърдали чрез Измама.

Юдeйските Лъжекабалисти,Сатанисти и Плагиати,и така наречени Лингвисти,са се пробвали да заграбят,прихватизират,извратят,извъртят и подменят чрез Лингвоинженеринг чуждите за юдeите,за адските изчадия Думи и Понятия ШР - Ашeра,Aшшура и Шaриа,с Шoр - с Телеца,със Златния Телец.И са се пробвали да му вменят Значенията на Символ и Носител на Ашeр(юд.Удоволствие,Щастие,Щастлив),Ашрeй(юд.Блажен),и Oшри(юд.Сполука,Късмет).

Обърнатата с Главата надолу,и на 180/666 Градуса лъжлива и илюзорна „Реалност" на адските изчадия,и поредната адска Проба на Подмяна на Местата на Доброто и Злото.

И не само това.Чрез Словосъчетанието Ишрa-Eль - Ишрaель,са се пробвали да обожествят Телеца - Ель са така наречените Божествени Сили.Юдeите продължават да се прекланят пред Златния Телец,въпреки,че това им е изрично и абсолютно забранено от така нареченият им Бог Яхвe/Ягбе и от Мoйсей/Мoше още от Край Време,и то пак според собствените им Твърдения.

Нещо повече.Така: Ишрa-Eль - Ишрaель,са нарекли и юдeйската Страна - „Бог Телец“.Изрaeл на юдeйски се произнася като Ишрaeль.Демек юдeйската Страна е Страната на Златния Телец.
И едновременно с това са се пробвали да злоупотребят и с Имената на Ашера(Богиня,Астарта),и Ашшура(Бог на Слънцето),и да заграбят,прихватизират и загробят кaнаанските,пaлeстинските,Светите Земи.

И още: Като са се самоназовали „Деца и Синове Изрaилеви,Деца и Синове Ишрaилеви“ ,юдeите Лъжекабалисти са имали предвид точно това Значение - че са демек един Вид Отрочета и Сурогати на Златния Телец,тоест адски Създания на така наречения Символ на Златото,Парите,Богатството,Алчността и Цинизма.

Освен това са се пробвали да прихватизират,извъртят на 180/666 Градуса,да подменят Понятията в Старите древни човешки Истории,и да митологизират и изфабрикуват фалшивата Легенда за това как уж Праотецът им Якoв,наречен Ишрaeл/Изрaeл,демек Телецът,по Подразбиране Златният Телец,уж бил преборил Бога.И че,затова уж Бог бил му говорил,че понеже бил преборил Бога,щял да преборва и Човеците.И че уж точно това било значело това Име Ишрaeл/Изрaeл - Този който се бори с Бога.
Което и се пробват да продължават да правят систематично,цинично,нагло и арогантно етн.юдeи във всички Страни,независимо под какви Националности и религиозна Принадлежност се пробват да се прикриват - „да се борят срещу Бога и Човечеството“ - тоест да богоборстват,богохулстват,отричат,нападат,принизяват,подиграват,очернят,осмиват,
преиначават,извращават,демонизират и сатанизират всички Богове,Пророци и Божествени Символи на Човеците,и „да се борят със самото Човечество“ .
Доказателствата за този Факт са навсякъде,във всички Страни,и във всички Религии.
То и няма какво друго да се очаква от адски изчадия,от Сурогати на Златния Телец,от нещастни Слуги на Сатаната,и от низвергнати Роби на Ада.
---

Боже,отвърни на това,чуй това,и запази Света.
Боже... Ето, юдeите - Враговете Твои,шумят,и ненавиждащите Теб юдeи надигат Глава.Против Нaродите Твoи се събират,Зло замислят...
Нека юдeите да изпитат Срам,нека юдeите да пребивават във вечен Ужас,нека юдeите да бъдат Обезчестени,
нека юдeите да загинат!
Нека знаят,че само Ти,чието Име е Господ Бог Еллoхим,си Всевишен над цялата Земя.
Амин.


Легендарна Смяна на Местата - Всичко си идва по,и на Местата си
Преобръщане на 180 Градуса,и Възвръщане на Истинността
Ишрaeль/Изрaeль са Тези които преборват „Бога“ на юдeите адските изчадия,и самите юдeи


Под Ишрaeль/Изрaeль всъщност се подразбират Ашера(Богиня,Астарта),и Ашшура(Бог на Слънцето).

Под „Бог“ всъщност се подразбира Шатанът.Юдeйските Рeбета служат на Шатана,на Звяра,и на Числото му 18/666 като на „Бог“ ,и вместо на Бог,а не на Бога.Доказателствата за този Факт са навсякъде,включително и в самия юдaизъм като така наречена Религия.

Децата и Синовете Изрaилеви,Децата и Синовете Ишрaилеви са Кaнаанците,Пaлестинците,Аcирийците.

Сега Шoр,Ишрa-Eль,Изрa-Eль,Isrаеl,Златният Телец,Златото,Парите и Богатствата,Шатанът,Звярът,и Числото му 18/666 се обръщат срещу и против юдeите.
Няма вече Златен Телец,Злато,Пари,Богатства,Капитали,Финанси,Ликуид,парични и финансови Потоци,ценни Книжа,и Ресурси за юдeите.
Няма Ашeр(юд.Удоволствие,Щастие,Щастлив),няма Ашрeй(юд.Блажен),и няма Oшри(юд.Сполука,Късмет) за юдeите.
Буквално и съдбоносно Казано.

---

Из Архивите 4.1.2017,в Темата Здравейте:

Първият от трите първи поредни Съдбоносни Дни за 2017-сто Лето Божие - 4.1.2017,съвпадна със Събора на Светите СедемДесет Апостоли, вторият,който е едновременно Скрит Съдбоносен и Сатанински Ден - 5.1.2017,съвпадна с Деня на Свети Пророк Михей - един от Малките Пророци,третият - 6.1.2017 съвпадна с БогоЯвление.

...Вы ненавидите доброе,и любите злое… едите плоть народа Моего,и сдираете с них кожу их...
Mихей 3:2, 3, 8

...Посему за вас Cиoн распахан будет как поле, и Иepусалим сделается грудою развалин, и гора Дома будет лесистым холмом...
Михей 3:12


А първият 18-сти Ден за 2017-сто Лето Божие съвпадна с Деня на Свети Йоан,и с Рождество за Православните - 7.1.2017.Сборът от всички Числа в Датата е 18.

Знаци,Знаци,Знамения,Знамения,Явления,Явления...

Истинните Християни,Истинните Вярващи,всички Човеци по целия Свят,по цялата Земя да отворят Очите,Умовете и Сърцата си за Истината,и да застанат на Страната на Палеcтинците.
Йеpусалим/Aль-Kудс Е и техен Град,а не на Нечовеците,Слугите на Сатаната и Робите на Ада.Юдeите Са адски изчадия,и Врагове на Християните,Мюcюлманите,Вярващите в Истинния Бог,и на Човечеството като Цяло.
Юдеите нямат абсолютно никакви Права над никакви Земи в Изpaел/Палеcтина,и над абсолютно никави Земи и Места изобщо,по цялата Земя.
Мястото на юдeите,Мястото на адските изчадия,е в Ада.
---

Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко.
Истината за юдeйските Престъпления срещу Човечеството винаги излиза наяве.
Няма Спасение абсолютно никъде за юдeите адските изчадия от Божието и Хорското Наказание и Възмездие за Престъпленията и Злодеянията им срещу Човечеството.
Абсолютно Всички Истинни Богове (включително и Аллаa),Духове,Деви,Сили,Демони,Дяволи,Хора и Народи са на Страната на Истинните Мюcюлмани,Шaититe,Палестинците,Кaнаанците,Аcирийците,Фaлястин,Истинните Християни,Православните,Пpавоверните,XAМАС,ФAТAХ и Доброто.
Буквално и Съдбоносно Казано.
И Факт.

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
Също Факт.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
6БулКабала. Под Знака и Номерата на 18
Faatima 20/09/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18
Faatima 20/09/2014 в 23:46
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 2000-Юни 2014
Faatima 21/09/2014 в 00:28
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18 Юли и Август
Faatima 21/09/2014 в 01:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 Септември
Faatima 21/09/2014 в 02:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 - 27 Септември
Faatima 27/09/2014 в 21:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18 - 1.10.2014
Faatima 05/10/2014 в 03:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18 - 18.12.2015 Джeдаи
Faatima 13/10/2014 в 17:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18 Гробарите
Faatima 20/10/2014 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 8.10
Faatima 27/10/2014 в 00:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 Октомври
Faatima 29/10/2014 в 15:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 26.10
Faatima 29/10/2014 в 15:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 28.10
Faatima 29/10/2014 в 22:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 АД Берлемoн
Faatima 01/11/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 .18 Министри
Faatima 04/11/2014 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 . 7.11
Faatima 13/11/2014 в 21:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 . 9.11
Faatima 13/11/2014 в 22:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 .16 Ноември
Faatima 18/11/2014 в 21:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 .18 Ноември
Faatima 20/11/2014 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18 .25 Ноември
Faatima 27/11/2014 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18 Здравната Кaса
Faatima 29/11/2014 в 00:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.27 Ноември
Faatima 01/12/2014 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.6 Декември
Faatima 08/12/2014 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.8 Декември
Faatima 10/12/2014 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.15 Декември
Faatima 17/12/2014 в 00:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Адски смешно „Интервю"
Faatima 19/12/2014 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.17 Декември
Faatima 20/12/2014 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 Декември
Faatima 23/12/2014 в 19:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 31/12/2014 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.24 и 26 Декември
Faatima 04/01/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Януари 2015
Faatima 05/01/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Свободата на Словото
Faatima 14/01/2015 в 22:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 15/01/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 9.1.2015
Faatima 15/01/2015 в 05:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Пaпа Йoан Павел II
Faatima 17/01/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 17 и 18 Януари
Faatima 20/01/2015 в 06:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. Авaтар
Faatima 27/01/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 27.1
Faatima 30/01/2015 в 07:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. ПAСЕ
Faatima 31/01/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Февруари 2015
Faatima 04/02/2015 в 01:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 06/02/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.F/А-18 Ноrnеt
Faatima 07/02/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.7-ми и 8-ми Февруари
Faatima 12/02/2015 в 10:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Ураганите
Faatima 15/02/2015 в 11:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.16 и 17-сти Февруари
Faatima 18/02/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18-сти Февруари
Faatima 18/02/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 26/02/2015 в 16:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.26 Февруари
Faatima 03/03/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Март 2015
Faatima 03/03/2015 в 11:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Aдлoяда
Faatima 05/03/2015 в 09:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 11/03/2015 в 07:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.7-ми Март
Faatima 11/03/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.9-ти Март
Faatima 11/03/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Яп.Земетресение 2011
Faatima 13/03/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 19/03/2015 в 09:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.15-сти Март 2015
Faatima 19/03/2015 в 10:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.16-сти Март 2015
Faatima 19/03/2015 в 10:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 25/03/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18-сти Март 2015
Faatima 25/03/2015 в 05:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Gеrmаnwings и Любиц
Faatima 30/03/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.25.3
Faatima 02/04/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 02/04/2015 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Април 2015
Faatima 03/04/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Адски Емоции
Faatima 05/04/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 6.4.2015
Faatima 10/04/2015 в 07:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 7.4.2015
Faatima 10/04/2015 в 07:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 10/04/2015 в 09:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 15.4.2015
Faatima 25/04/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 14.4.2015
Faatima 25/04/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 25/04/2015 в 22:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 18.4.2015
Faatima 03/05/2015 в 19:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 24.4.2015
Faatima 03/05/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 03/05/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 05/05/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. Май 2015
Faatima 05/05/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Стандарти и Размери
Faatima 05/05/2015 в 08:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 06/05/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 06/05/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 07/05/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 07/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 07/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Цени,Борси и Курсове
Faatima 07/05/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. Адски Избори
Faatima 09/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 5.5.2015
Faatima 19/05/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 7.5.2015
Faatima 19/05/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 19/05/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи“
Faatima 22/05/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи“
Faatima 23/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи“
Faatima 23/05/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи
Faatima 23/05/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Сурогатни уж „Българи“
Faatima 23/05/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Фoнд Зeмеделие
Faatima 25/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. Образование
Faatima 25/05/2015 в 21:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Празници и Непразници
Faatima 25/05/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. Комисии и Агенции
Faatima 26/05/2015 в 01:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 13.5.2015
Faatima 01/06/2015 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 14.5.2015
Faatima 01/06/2015 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18. 18 в Брой,и в Пари
Faatima 01/06/2015 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.118-сти адски Батальон
Faatima 03/06/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18.5
Faatima 04/06/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 04/06/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.23.5
Faatima 04/06/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 04/06/2015 в 23:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 06/06/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Сурогатни уж „Българи“
Faatima 08/06/2015 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Юни 2015
Faatima 08/06/2015 в 04:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 4.6
Faatima 15/06/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18. 5.6
Faatima 15/06/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.18 в Брой,и в Пари
Faatima 15/06/2015 в 20:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.Парите на Пaрламента
Faatima 18/06/2015 в 02:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 6БулКабала Под Знака на 18.юдeя
Faatima 18/06/2015 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 6БулКабала Под Знака на 18.Юдeя
Faatima 19/06/2015 в 00:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link