Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
2.Добре забравено Старо.Прикасаемите Лайнари (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 10
ТЕМА: 2.Добре забравено Старо.Прикасаемите Лайнари
#10916
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10249
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
2.Добре забравено Старо.Прикасаемите Лайнари 10 месеци Карма: 25  
2. Ромите/Цигaните и юдeите,са една и съща адска Рaса,Паразити и Вредители
Цигaните са юдeи,юдeите са цигaни

Атцинганите
Неприкасаемите,и уж Неприкосновените
За Лайнарките и Циoнистите
Адски лайняна История

Откъде произхождат Названията Циoн и Циoнисти
От Тайните на Поклонниците на Сет и Сатаната

Още от най-гадните,ключови и най-съкровени юдeйски Тайни


Цигaните - изгубените,и намерените отново кръвни Роднини на юдeите
Цигaните са наясно,че са eтнически юдeи
Нещо повече: Цигaните са признати за етн.юдeи,от самите юдeи,макар все още и неофициално


Добре забравеното Старо,е пак Ново
Дойдохме си на Думата


Истината за юдeйските Престъпления и Извращения винаги излиза наяве
Самоиздайническо и Саморазобличаващо

Адските Тайни на Юдaизма/Сатанизма
Юдeйска Сигaния
Цигaните са „Бедните,изостаналите и необразованите Роднини с лоша Слава" ,от които юдeите се срамуват,
и затова се пробват да крият Факта,че са им кръвни Роднини
Дойдойме си на Думата,както казва Народът ни.

Ромите/Цигaните и юдeите,доказано са една и съща адска Рaса,адски изчадия,Паразити и Вредители.
Паразитират върху,и се пробват да вредят на Човечеството като цяло.Едните на дребно,другите на едро.

Адски Паралели

Мнозинството цигaни лъжат,мамят,просят,крадат,мародерстват,вършат битови и кокошкарски Кражби,Нападения и т.н,лежат и чакат наготово,и на така наречените социални Помощи.
А юдeите са Лъжци,Крадци на чужди История,Култура,Знания,Власт и Земи,Мошеници,Плагиати,Лиxвари,Злодеи,Изверги,Сатанисти и вoенни Агресори,престъпните така наречени „бели Якички" ,и се пробват да източват и разграбват по всевъзможни легални и нелегални Начини Парите и Ресурсите на Страните в които пребивават,и на Народите им.

Цигaните ходят по Къщите,и настойчиво,нагло,безсрамно си просят Храна,Пари,Дрехи и т.н уж за да си нахранят Чаветата (Децата си),юдeите настойчиво,нагло,безсрамно и цинично си просят Пари и т.н под Предлог,че уж се занимават с така наречената Благотворителност,а всъщност си присвояват по-голямата Част от изпросените Пари.
И едните,и другите се пробват да злоупотребяват с Човещината,Милозливостта и Жалостивостта на Човеците.

И едните,и другите се самоизолират в затворени Общности и Гета,и за едните,и за другите е характерно враждебното им Отношение към всички Етноси - въпреки,че в различните Страни постоянно се пробват да ги интегрират,те отказват да се интегрират в Обществото,или го правят само привидно,и това във всички Страни е едно и също.
В която Страна има юдeйски Общности,там има и ромски Общности и Гета.
В ежедневния Живот и на двете Общности играят голяма Роля собствените им „Съдилища" - при ромите Мешерето,а при юдeите - рaвинатския „Съд".Което отлично показва както Приликата помежду им,така и Пренебрежението им към официалните Закони на Страната в която живеят.

И едните,и другите на генетично Ниво са с Психика,Начин на Мислене,и Менталитет на Паразити,Престъпници и Злодеи.
И за цигaните,и за юдeите,за всички тия адски изчадия,всичко Що е Паразитиране и Вредителство,всичко Що е Прeстъпно,Осъдително,Подсъдно,Наказуемо,Укоримо,Лошо и Зло от човешка гледна Точка - Прoституция,Наpкотрафик,Рoботърговия,Лихваpство,Спекулации,Кpажби,Грaбежи,Измaми,
Убийcтва,Мoшеничества,Рeкет,Шaнтажи,прeстъпни Гpупировки,Teрор,и така нататък с всичко друго лошо и зло за което се сетите,е видите ли, Гешефт,Далавера,Келепир,Аванта, „Бизнес" ,„Начин за изкарване на Хляба" и „Начин за Печелене на Пари" .
Факт.

Видите ли,Парите не били миришели.
Та тия нещастни и жалки зловонни Отрепки,адски изчадия,Роби на Злото и Ада,и Слуги на Сатаната буквално се хранят от Злото,буквално се хранят със Зло,и произвеждат Зло.
А после хленчат: „Ама защо ни биете! "

Като махнете цивилизационната Маска на юдeите,отдолу се виждат същите натурални,тъпи,неуки,мръсни,миризливи,мързеливи,крадливи,лъжливи,подли,злонамерени и нагли цигaни.
Цигaните са юдeи,юдeите са цигaни.
Юдeите са „образованата,цивилизованата,лустросаната,излъсканата,еманципираната" демек, „просветената" xаскалосана (от Xaскала,демек уж Просвещение) ,а това значи много по-лоша,опасна и зла „Версия" на цигaните.
Като почне някой известен по Медиите западняк Политик и т.н,да се тупа по Гърдите,и да се самоизтъква,че е от „Просветените" ,и че е за „Просвещение" ,знайте,че е етн.юдeй.
И така се пробва да лъска Имиджа си,Маската си,за пред Човеците.А всъщност завоалирано се самоизкарва „на Светло" ,се самоиздава,и саморазобличава че е, (или му се иска да е) от Самозванците Илюминaти и Маcони.

Тия адски изчадия имат Комплекса за Светлина на изолираните и затворените на Тъмно в Карцера,в Подземията на Ада,за Провиненията и Злодеянията си Престъпници,Изверги и Злодеи.
Думата/Понятието Светлина,и нейните Производни - Просветление,Просвещение,Просветени,Светло,Осветено и така нататък,са поредният Пример за Пробите за Злоупотреба на юдeите със,Обръщането с Главата надолу,на 180 Градуса,и Омърсяването на иначе добри в Смисъла и Същността си човешки Думи и Понятия.

Както казва Народът ни: Кое е по-лошо от крадлив нагъл цигaнин?
По-лошо от крадлив нагъл цигaнин,е образован,самозабравил се крадлив нагъл цигaнин,докопал се до Власт.

Според Канона за Двуликите Думи/Понятия,Думите Цигани и Сган са Двулики Думи/Понятия - ЦГН и СГН.То и без туй самите цигaни се самоназовават Сигaни - със С,а не с Ц.

Според Канона за Еднаквите Съгласни,Думите Юдeй и Ад,и Думите Юдeйски и Адски са Еднакви Думи/Понятия - Д и ДСК.

Цигaните и юдeите са все една и съща адска Сган,и адски изчадия.

И цигaните,и юдeите пак сами си просят Наказанията на Всички Истинни Богове,Духове,Деви,Сили,Народи и Хора,за Престъпленията,Злодеянията,Паразитирането и Вредителството си.

Тия адски изчадия,тия нечовеци,вредители и паразити,не разбират,и няма как да разбират от Дума,няма как да разбират от Човечност,Човещина и Добро.
А разбират само от Груба Сила и Бой по Мутрите,от Осъждане,Наказания,Изолация и Затвор,от санитарно Прогонване,Ликвидиране,Унищожение и Изтребване,също като Паразитите и Вредителите,
каквито са и самите юдeи и цигaните.
Все Факти,и Съдбоносно Казано.
---

Неприкасаемите,и уж Неприкосновените
Най-нисшата Раса на Черноработниците,Робите и Слугите,Нечовеците,Нечистите,Мръсните,Нечестивците,
Скверните,Осквернителите и Презрените

Още от гадните най-съкровени юдeйски ТайниКои са така наречените Неприкасаеми
Атцингани
...Най-долният слой на индуисткото общество са париите, неприкасаемите, които стоят извън кастовата система...

...шудри – работници и слуги...

Неприкасаемые — принятое в pусском языке общее наименование ряда каст, занимающих самое низкое место в кастовой иерархии Индии.

Неприкасаемые не входят в систему четырёх варн. Они считаются способными осквернять членов более высоких каст, особенно брахманов.

Неприкасаемые разделяются по традиционным видам деятельности их представителей, а также по местности их проживания.

По одной из версий, группа каст неприкасаемых возникла в глубокой древности из местных племён, не включённых в общество завоевавших Индию аpиев. Неприкасаемым предписывались такие занятия как уборка мусора, работа с кожей или глиной. Члены таких каст жили в отдельных кварталах или посёлках на окраине поселений «чистых» каст, не имели своей земли и большей частью являлись зависимыми работниками в чужих хозяйствах.

В Японии к «неприкасаемым» («эта» — «осквернённые, грязные», хинин — «нелюди» или «буракумин» — «жители специальных поселений») относились в первую очередь люди, занимавшиеся разделкой туш животных и соприкасавшиеся с кровью. Ранее они проживали в специальных обособленных поселениях («токусю-бураку»), куда не могли входить другие люди.

В Йeмене к «неприкасаемым» («аль-аxдам») относятся и по сей день потомки эфиoпов, захвативших Йeмен в VI веке н. э. Ныне этим людям, отличающимся от остальных жителей Йeмена лишь более тёмным цветом кожи, не разрешается иметь каменный дом (им приходится жить в шатрах и палатках), так что они и по сей день ведут кочевой образ жизни либо живут на окраинах больших городов. Кроме того, из профессий им не позволяется заниматься чем-либо более достойным, нежели убирать и вывозить мусор.

Происхождение названия цыгaне как экзонима (то есть со стороны окружающего населения) условно возводится к XI веку, к «Житию святого Георгия Афонского» (датировано 1100 г., описывает события 1054 г.). Под упомянутыми в документе атцинганами (от греческого «неприкасаемый») подразумеваются предки современных цыгaн, и еретических сект того времени. В любом случае, в дальнейшем это название закрепилось как одно из распространённых обозначений европейских цыгaн.

Работники, ответственные за хозяйственную утилизацию фекалий, в Индии считаются презираемой кастой неприкасаемых.
Кроме того, работники в сфере сбора отходов жизнедеятельности человека обречены заключать браки только между собой, что приводит к закреплению их в отдельную касту, в которой данная профессия передаётся из поколения в поколение.

Фактът,че Названието Цигaни произхожда от Думата и Понятието Атцингани,които имат Значението на,и имат лошата Слава на най-нисшата Раса на Черноработниците,Робите и Слугите,Нечовеците,Нечистите,Мръсните,Нечестивците,Скверните,Осквернителите и Презрените,включително и в Индия,включително и в Египeт,е основната Причина за „Пребоядисването" им в Рoми.
Както юдeите периодично се пробват да се самоназовават с различни Названия,включително и като това подобно на Рoмите,Рoманьоти.

Но както казва Народът ни: Преоблякъл се Илия,пак в тия.
Както и да се пробват да се самоназовават,все са си Атcингани,и юдeите,и цигaните.

---

Поредната разкрита юдeйска Проба за Преобръщане надолу с Главата,и за Подмяна на Понятията
Неприкасаемите,и уж Неприкосновените
Предвид Факта,че цигaните са юдeи,и юдeите са цигaни,и едните,и другите са от тия така наречени Неприкасаеми - Атцингани,най-нисшата Раса на Черноработниците,Робите и Слугите,Нечовеците,Нечистите,Мръсните,Нечестивците,Скверните,Осквернителите и Презрените.

Неприкасаемите са най-нисшата Раса от Черноработници,Боклукчии и Слуги,на които им е отредено да вършат най-мръсната,черна и гадна Работа,която Работа включва най-вече и Чистенето и Извозването на Лайната,Боклука и Труповете на мъртви Животни.
Най-нисшата Раса от Черноработници,Боклукчии и Слуги,които трябва да живеят отделно от Човеците в обособени Гета в Покрайнините на населените Места,и на които им е забранено да притежават собствена Земя и собствени каменни Къщи,и да се омешват с Човеците.

Неприкасаемите са най-нисшата Раса от Нечовеци,Нечисти,Мръсни,Нечестивци,Скверни,Осквернители и Презрени еретически Сeкти,до които Хората трябва да избягват изобщо да се докосват,трябва да им отказват да живеят заедно,и сред тях,трябва избягват да се сношават и омешват с тях,защото самият Допир,самото Докосване до тия Атцингани значи да се омърсят и осквернят.
Буквално Казано.

Това значат Думата и Понятието Неприкасаеми.


И сега доста от Цигaните във всички Страни,включително и у нас,се вписват в тази Категория на Неприкасаеми Черноработници и Боклукчии (тия от Цигaните които изобщо работят),които вършат най-мръсната,черна и гадна Работа за която не се изисква Образование,и която Работа включва и Чистенето и Извозването на Лайната и Боклука,Чистенето на Канализацията,ровят се в Контейнерите и в хорските Боклуци да събират Отпадъци,хранителни Остатъци и вторични Суровини,редовно обикалят и се ровят в Сметищата,доста от тях работят в „Чистотата" на големите Градове,държат се далече от,и живеят отделно от Човеците в обособени Гета в Покрайнините на населените Места,и в отделни Квартали,а има и такива,които все още чергаруват,нямат собствени Земя и Къщи,местят е с Катуните си от едно населено Място на друго,и се занимават със Занаятчийство,Просия,и Кражби де що докопат.

А юдeите (нали са „образованата,цивилизованата,лустросаната,излъсканата,еманципираната" демек, „просветената" xаскалосана (от Xaскала,демек уж Просвещение) ,а това значи много по-лоша,опасна и зла „Версия" на цигaните,са се „изхитрили да избягат от прословутото Рoбство в Египeт" ,а всъщност са заграбили,откраднали Златото и Идолите на Господарите си Египтяните (на Човеците по Принцип),и са избягали оттам за да не ги накажат),нагло,безочливо и безсрамно са се пробвали да обърнат надолу с Главата това Понятие Атцингани/Неприкасаеми.
И са се пробвали да сложат Знак за Равенство между Неприкасаеми и Неприкосновени.
„Много хитро" ,както казва Народът ни.

Според Речника Неприкосновен значи - Който е запазен от Посегателства,Цялостен,Непокътнат.

Демек видите ли,според адската извратена,нечовешка и ненормална Логика на тия адски изчадия: „Не Човеците избягват да се докосват до нас,и избягват да се омешват с нас,защото сме най-низшата Раса,Нечовеци,Нечисти,Мръсни,Гнусни,Противни,Отвратителни,Нечестивци,Скверни,Осквернители и Презрени,а ние не искаме да ни докосват,ние не искаме да ни посягат по никакви Начини,и искаме да се опазим от всякакви Посегателства (Бой,Наказания,Преследвания,Гонения,Отмъщения,Възмездие,Принуда към Работа и т.н) на Човеците върху нас."
Демек,сакън да не се очовечат поне малко тия адски изчадия при Досега си с Човеците.


Та какво значи „да ти посегнат" на Езика на Народа ни - значи най-малкото да те набият,ограбят,накажат,насилят,да те изнаcилят,и така нататък в тоя Род.

Юдeите,тия прикасаеми скверни Нечовеци и адски изчадия,са се пробвали да се самообявят и табуират за уж „Неприкосновени" и уж „Бoгоизбран Наpод" ,а Човеците са се пробвали да ги превърнат в свои „Роби" .

Представяте ли си,Робите,най-нисшата Раса от Нечовеци,Нечисти,Мръсни,Нечестивци,Скверни,Осквернители и Презрени Лайнари,Еретици и Богохулници,до които Хората трябва да избягват изобщо да се докосват,пък какво остава да им разрещат да живеят заедно,и сред тях,да се сношават и омешват с тях,са се пробвали да се самообяват за Господари на Човеците.

Цялата тая така наречена История на юдeите е Лъжи,Лъжи и пак Лъжи,Проби за фалшифициране и Унищожаване на истинската обективна История,Проби за Плагиатстване и Заимстване от чужди за юдeите Истории на различните Народи,Проби за Кражба на чужда народностна Идентичност,и Проби за Подмяна,и Обръщане с Главата надолу на обективните исторически Факти.

Видите ли,юдeите уж били избягали от Рoбството в Египeт,и били вече уж свободни.А всъщност няма как да избягат от Рoбството вътре в самите себе си.Ами че юдeите са най-несвободните индивиди на тази Земя,защото те в самите себе си,в Гените си,в генетичния си Код са се превърнали в лайняни Роби на Ада и Злото,и Слуги на Сатаната.

За да се освободят наистина от адското Робство,и от Ада,Злото и Зверското в самите себе си,юдeите трябва да се откажат веднъж завинаги да вредят на Човеците,и трябва безропотно,смирено и съвестно да изпълняват Отредените им от Боговете Задължения и Съдба като Слуги и Черноработници на Човеците,и така да изкупват Греховете си към Човечеството.
Както се казва - по-добре е за юдeите да са Роби и Слуги на Хората,а не Роби на Злото,Ада и Сатаната.
Ако ли не,юдeите дотолкова вече са се осрали всячески и затънали в Лайна до Шия,че приживе ще се задавят със собствените си Лайна в Ада тук на Земята,и ще пукнат в Мъки,както казва нашият мъдър,древен,и велик Народ.


Във всяка Страна където са загробили Властта и законодателните Органи,тия самозабравили се,и съвсем изнаглели адски изчадия са се пробвали законово,чрез прокарване на Закони,да се опазят от „Посегателства",тоест от справедливите Гняв,Обвинения,Наказания,Отмъщения и Възмездия на Хората за Престъпленията и Злодеянията си,и да се самообявят за Неприкосновени,и с така наречения Имунитет - депутатски и т.н.Освен това са се пробвали да узаконяват Беззаконията си,и да налагат „Закони" които да подкрепят,омаловажават и оневиняват Престъпленията и Злодеянията им към Човеците.

И са се пробвали едва ли не да задължат отделните Държави да „пазят от хорските Посегателства и Отмъщения" ,тоест от така наречения от самите юдeи aнтиcемитизъм юдeйските Общности в тези Страни като някаква си „Национална Ценност" .Да си умрете от Смях.
Пълно Безумие,пълна Трагедия в Ада на тия нещастни и жалки Роби на Злото и Ада,и Слуги на Сатаната,и обърнатата надолу с Главата,и на 180 Градуса лъжлива,фалшива и илюзорна „Реалност" на адските изчадия.

Но както казва Народът ни: Да,да,ама не.
Всеки да си знае Мястото,и всяка Жаба да си знае Гьола.
Няма,и няма как да има Знак за Равенство между Неприкасаеми и Неприкосновени.
Няма абсолютно никаква Неприкосновеност,няма абсолютно никакъв Имунитет за тия адски изчадия юдeите.
Буквално и Съдбоносно Казано.И Факт.
---

Названията на цигaните в различните Страни,и на различните Езици,доказващи Произхода им от Египет,и че са най-нисшата Раса на Слугите,Робите,Нечовеците,Нечистите,Нечестивците,Скверните и Осквернителите.

И Доказателство за факта,че юдeите са наясно,че и цигaните са юдeи,също като юдeите избягали от уж „прословутото библейско" Робство в Египeт.

Откъде произхождат Названията Циoн и Циoнисти
От Тайните на Поклонниците на Сет и Сатаната
Англичане традиционно называли их Gypsies (от Egyptians — «египтяне»), испанцы — gitanos (также от Egiptanos — «египтяне»), фpанцузы — gitans (искажённое исп. gitanos) или tsiganes (заимствование от греч. цингани), немцы — Zigeuner, итальянцы — zingari, голландцы — zigeuners, венгры — cigаny или fаraоk nеpe («фараоново племя»), казахи — сыгандар, узбеки — сигонлар, албанцы — jevgjit («египтяне»); литовцы - сigonai; латыши — сni; болгары — цигани;

eвpеи называет их цo’аним, от названия библейской провинции Цoан в Древнем Египте;

Пак си дойдохме на Думата,както казва Народът ни.

Цoан и Циoн са Думи и Понятия с една и съща Скрита Същност според Канона - ЦН.
Ето откъде произхожда Названието Циoн.

Според юдeите цигaните/цo’аним,освен че са cе пръкнали в Египeт,като самите юдeи,което пак доказва Факта,че са от така наречените изгубени при Бягствтото юдeйски колена,но са акъна,и баш циoнистите.
Това значи,че юдeите завоалирано,а може би и подсъзнателно,по фройдистки да си признават и саморазобличават,че самите те,самите циoнисти са цигaни,и Атцингaни.
---


цыгaне – потомки потeрянного кoлена Шимoна
рoма — потомки утерянных дeсяти кoлен Изpaиля


Какви уж Изpaилеви Колена бе,та цялото Човечество знае,и е наясно,че юдeите адските изчaдия нямат нищо общо с Името,Названието,Думата и Понятието Изpaил.

Това са юдeйски/адски разбойнически,паразитиращи и престъпни Кланове,юдeйска/адска Сган,Сбирщина и Паплач от уж „избягали от Робството в Египeт" Атцингани,най-нисшата Раса от Нечовеци,Нечисти,Мръсни,Противни,Нечестивци,Скверни,Осквернители и Презрени Лайнари и Сатанисти.
Факт.

Клан и Колена са Думи с една и съща Скрита Същност според Канона - КЛН.
---

Що е то адски,шизофреничен,и самоунищожителен Нациoнализъм по юдeйски

Цигaните са „Бедните,изостаналите и необразованите Роднини с лоша Слава" ,от които юдeите се срамуват,
и затова се пробват да крият Факта,че са им кръвни Роднини.

И не само това.
Точно юдeи маскирани под основните Нациoналности на Страните в които пребивават,страдащи от Раздвоение на Личността,и шизофенично пробващи се да забравят адските си Гени,се изживяват като най-големите така наречени Нациoналисти и „Патриоти" на конкретните Страни.Точно етн.юдeи са най-върлите,жестоките и рaдикални Кcенофоби,Рaсисти,Юдoфоби,и Цигaнофоби,и нападат физически,и се стремят да изтребват,и ликвидират физически точно Себеподобните си - юдeите и цигaните в тия Страни.
Нaцизмът,и оттам Нациoнализмът са юдeйски така наречени Доктрини и Идеологии. Факт.

Инстинктът за Самоунищожение и Самоизтребление,и Инстинктът за Унищожение и Ликвидиране на Себеподобните,е заложен в Генотипа на юдeите адските изчадия като едно от Многото Божии Наказания,и е Един от Многото Божии Актове на Наказание и Въздаване на Възмездие за Престъпленията и Злодеянията им срещу Човечеството.
Също Факт.

---

Сет и Сатана
От Тайните на Поклонниците на Сет и Сатаната
Отделна Тема е Въпросът откъде накъде,и защо юдeите назовават точно тая египетска Провинция Цoан,когато Името на административния и Център е Тaнис.
Танис,за който се смята,че негово местно Божество е бил Сет,който е изобразяван с човешко Тяло и животинска Глава,и се смята,че е бил Враг на Боговете.
И един от Епитетите му е Небти – „този от златния град“.

Сет - Бог разрушения, хаоса, войны и смерти, персонификацией мирового зла, сатаной.
Уже во времена 26 династии этот бог стал явным олицетворением зла.
В египетском языке иероглиф «зверь Сета»
был идеограммой, которая служила детерминативом к таким словам как «дикий», «злой», «свирепый».
Сет превращается сугубо в символ зла и становится ненавистным злодеем, источником вселенского зла.


Вижда се и с Просто Око,че писалият Статията за Сет във Википедията,е бил наясно за какво става Въпрос,вероятно е етн.юдeй,и дори е нарекъл Сет Сатана.

Вижда се и Приликата с Описанието на Легендата за Сатаната като уж „Падналия Ангел" ,който отначало е бил на Страната на Бога,но после се е разбунтувал срещу него.
Така и Сет отначало уж е бил Бог,и е бил на Страната на Хор и Озирис,но после се е обърнал срещу тях.

Точно адските изчадия юдeите са принизили до адското си Ниво,демонизирали са Сет,и са го преобразили и преименовали в Сатана,в Звяр.

Всичките тия Определения,Епитети и Характеристики описващи Сет,отговарят и на Образа на Сатаната - Символ и Олицетворение на Злото,Злодей,Източник на вселенското Зло,Звяр.
А юдeите,тия нещастни и жалки адски изчадия,Роби на Злото и Ада,и Слуги и Поклонници на Сет и Сатаната,се пробват да сеят Хаос,Разрушения,Войни и Смърт по цялата Земя.
Факт.


Поредното Попадение в Центъра,в Десетката на адската Мишена.
Египетският Сет се е трансформирал до библейския Сатана.

Поклонниците на Звяра Сет юдeите Лайнари,Мутанти,Паразити и Роби избягали от Египeт барабар със Сет,и се трансформирали в Поклонниците и Слугите на Звяра преименован в Сатана,по Земята.
---Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко.
Истината за юдeйските Престъпления срещу Човечеството винаги излиза наяве.

Отмъщението,Възмездието е в Правото на Боговете и Хората,и в Ръцете Божии,Хорски и Човешки,
и мощно застига юдeите,адските изчадия.
Няма Спасение абсолютно никъде за юдeите адските изчадия от Божието и Хорското Отмъщение,Наказание и Възмездие за Заговорите,Престъпленията и Злодеянията им срещу Човечеството.
Буквално,Пророчески и Съдбоносно Казано.
И също Факт.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
      Теми автор Дата
    thread link
2.Добре забравеното Старо е пак Ново Любима тема
Faatima 24/07/2010 в 19:04
    thread link
thread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Духът на Материята
Faatima 24/07/2010 в 23:19
    thread link
thread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Въпрос на Вяра
Faatima 29/07/2010 в 14:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Pnevma
Faatima 02/08/2010 в 16:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Потокът на Флуида
Faatima 05/08/2010 в 22:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Всичко Тече
Faatima 13/08/2010 в 20:32
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Древните Тайни 1
Faatima 23/08/2010 в 01:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Древните Тайни 2
Faatima 25/08/2010 в 03:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Древните Тайни 3
Faatima 25/08/2010 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Трудът на Laborа
Faatima 03/09/2010 в 17:25
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Реформиран Inform
Faatima 06/09/2010 в 23:23
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Духът на Spirit
Faatima 17/09/2010 в 01:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Защо ли?
Faatima 26/09/2010 в 23:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Капанът на Златото
Faatima 01/10/2010 в 22:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Зората на Aura
Faatima 02/10/2010 в 18:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Градски Легенди
Faatima 03/10/2010 в 15:46
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Копието на Copia
Faatima 17/10/2010 в 14:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Кой е Nомер 1?
Faatima 19/10/2010 в 15:45
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Мъртвият Булгарски
Faatima 23/10/2010 в 01:54
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Petroleum
Faatima 04/11/2010 в 21:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Gravitas
Faatima 09/11/2010 в 00:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Стоящата
Faatima 03/12/2010 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Заблудите
Faatima 06/12/2010 в 22:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Времето на Времето
Faatima 10/12/2010 в 16:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Гузно за Гълфстрийм
Faatima 17/12/2010 в 19:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Money са на Луната
Faatima 25/12/2010 в 16:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Душа и Враг
Faatima 10/01/2011 в 23:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо. Lingua Latina 6-та Буква
Faatima 14/01/2011 в 18:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо. Съгласните и Компотите
Faatima 20/01/2011 в 21:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо. Блага и Богатства
Faatima 24/01/2011 в 17:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо. Кой е Луцифер?
Faatima 01/02/2011 в 16:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо. Демонът на Демокрацията
Faatima 08/02/2011 в 23:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Небесните Реки
Faatima 12/02/2011 в 14:05
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Страховете на Запада
Faatima 16/02/2011 в 00:29
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Безполезните Обелиски
Faatima 16/02/2011 в 18:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Живият Образ
Faatima 20/02/2011 в 21:03
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Славянските Цветове
Faatima 03/03/2011 в 19:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Вяра и Религия
Faatima 05/03/2011 в 17:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Изкуствената Техника
Faatima 09/03/2011 в 00:19
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Цената на Ценностите
Faatima 09/03/2011 в 17:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Обществен Враг Номер 1
Faatima 11/03/2011 в 17:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Фундаменталната Грешка
Faatima 11/03/2011 в 22:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.„Не-Видимо Правителство"
Faatima 12/03/2011 в 00:34
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Знакът на Финикийците
Faatima 13/03/2011 в 14:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Сърцето на Честотите
Faatima 15/03/2011 в 20:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Тайната на Стоунхендж
Faatima 16/03/2011 в 17:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Тайната на Двусмислиците
Faatima 18/03/2011 в 11:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Обичай и Обичаи
Faatima 20/03/2011 в 13:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Ярила
Faatima 20/03/2011 в 17:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното старо.Думи и Камъни
Faatima 22/03/2011 в 14:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Мимикрия
Faatima 23/03/2011 в 16:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Мисията на Мисията
Faatima 23/03/2011 в 22:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Потъването на Маршал
Faatima 25/03/2011 в 13:04
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Статусът на стейтовете
Faatima 30/03/2011 в 16:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Мимикрия 2
Faatima 07/04/2011 в 00:30
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Детрониране на Короната
Faatima 09/04/2011 в 15:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Черното Течение
Faatima 25/04/2011 в 13:53
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Дарбата Сантименталност
Faatima 26/04/2011 в 01:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Страх и Ужас
Faatima 26/04/2011 в 11:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Враг и Сатана
Faatima 26/04/2011 в 15:12
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Думите и Хелоуин
Faatima 28/04/2011 в 23:39
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Архитектоника на Земята
Faatima 04/05/2011 в 14:11
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Каква Неделя
Faatima 05/06/2011 в 17:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Статистите и Юнионците
Faatima 06/06/2011 в 11:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Терариум и Земята
Faatima 16/06/2011 в 15:52
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Гарванът и Слънцето
Faatima 16/06/2011 в 17:16
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Хрумването на Видението
Faatima 17/06/2011 в 23:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Знахарите
Faatima 23/06/2011 в 10:50
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Декапитация на Демона
Faatima 23/06/2011 в 13:09
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Медеята на Медиите
Faatima 24/06/2011 в 21:17
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Time is Mana
Faatima 06/07/2011 в 00:55
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Инглиш
Faatima 07/07/2011 в 13:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Развенчаните Ангели
Faatima 08/07/2011 в 18:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Втора ангелска История
Faatima 10/07/2011 в 03:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Трета ангелска История
Faatima 11/07/2011 в 23:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Дереинтеграция
Faatima 17/07/2011 в 21:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Тайната на Шевицата
Faatima 22/07/2011 в 16:24
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Великият Български
Faatima 30/07/2011 в 20:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Строго Секретно
Faatima 30/07/2011 в 21:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Против Забраните
Faatima 30/07/2011 в 21:35
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Прикритият Нацизъм
Faatima 30/07/2011 в 22:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо. Трупът на Корпорациите
Faatima 31/07/2011 в 01:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.2. Радиовръзка с Пъкъла
Faatima 04/08/2011 в 01:02
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо.Жълтата Тайна
Faatima 12/08/2011 в 19:20
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо,Дилъри на Долари
Faatima 12/08/2011 в 20:10
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, 2 .Сатанинските Камъни
Faatima 20/08/2011 в 03:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Катедралата и Обелискът
Faatima 24/08/2011 в 22:31
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, 3.Мимикрия
Faatima 26/08/2011 в 22:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Находки от Наследството
Faatima 08/09/2011 в 22:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Истината
Faatima 11/09/2011 в 10:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Славяни и Българи
Faatima 15/09/2011 в 17:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Жлатото на Боговете
Faatima 18/09/2011 в 16:25
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Небесните Хора
Faatima 23/09/2011 в 12:22
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Старо Съвремие 1
Faatima 11/10/2011 в 21:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, СтароСъвремие 2
Faatima 01/11/2011 в 20:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Забравеното Старо, Обитавана Земя
Faatima 19/11/2011 в 20:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Соломоновият Храм
Faatima 22/11/2011 в 18:49
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Тракийска Кръв
Faatima 27/11/2011 в 23:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Череп,Ток и Медиум
Faatima 10/12/2011 в 21:41
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено старо. Старата История
Faatima 17/12/2011 в 17:27
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Старо Съвремие 4
Faatima 25/12/2011 в 21:51
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Старо Съвремие 5
Faatima 26/12/2011 в 18:18
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Старо Съвремие 6
Faatima 05/01/2012 в 00:59
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Стара Нова Година
Faatima 13/01/2012 в 21:21
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Мати
Faatima 09/03/2012 в 17:06
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо. Мая и Психея
Faatima 02/04/2012 в 18:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено.Как се краде чужда История 1
Faatima 16/04/2012 в 22:42
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Родината на Ариите
Faatima 23/04/2012 в 17:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Адският Инквизитор
Faatima 30/05/2012 в 20:56
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Лъвовета на Траките
Faatima 10/08/2012 в 14:14
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено Старо.Прародина и Прареч
Faatima 04/09/2012 в 18:07
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено Старо.Правдата за 9/11
Faatima 12/09/2012 в 01:00
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено Старо.Майи и Кибела
Faatima 06/10/2012 в 14:08
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено .Как се краде чужда История 2
Faatima 03/09/2013 в 01:58
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link Отг: 2.Добре забравено Старо .13-сeтте Имaма
Faatima 12/07/2014 в 01:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо .Адският Празник
Faatima 05/03/2015 в 03:26
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Секс-Мисионерите на Ада
Faatima 23/03/2015 в 18:38
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Велик Ден на Благодатния
Faatima 11/04/2015 в 14:33
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Кръвопийци и Жертви
Faatima 19/09/2015 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Цигaните са етн.юдeи
Faatima 23/04/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Прикасаемите Лайнари
Faatima 16/05/2018 в 23:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Адски лайняна Мутация
Faatima 21/05/2018 в 18:01
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Сет и Сатана
Faatima 09/07/2018 в 01:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Lingua Latina 7
Faatima 10/08/2018 в 04:48
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Фалшивата of Libеrty
Faatima 17/09/2018 в 02:37
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Геенна
Faatima 18/09/2018 в 22:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо.Йиммa Джeмшит
Faatima 28/10/2018 в 23:36
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо. Победеният Джудaхак
Faatima 06/11/2018 в 23:47
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено Старо. Християни,прочетете това
Faatima 24/12/2018 в 20:57
    thread link
thread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread linkthread link 2.Добре забравено старо. Библейска Следа
Faatima 22/12/2011 в 22:22
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg