Oпознаи себе си, за да се обикнеш.
Опознай мъжа си, за да го обичаш такъв какъвто е.
O
познаи децата си за да ги направиш щастливи хора!

Fatima
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг (1 разглежда(т)) (1) Гост
Отиди най-отдолу Отговори Любими: 0
ТЕМА: 29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг
#9520
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Пергел и Винкел 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
3. Пробите за Злоупотреба с Геометрията и с Геометричните Уреди
Триъгълници,Ъгли и Пирамиди

3.Тайните на Лъжемacоните
Пергели и Наъгълници
31.10.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Както и с всичко друго - Знания,Учения,Митологии,История,Религии,Богове,Култура,Езици,Символи и т.н,до което юдeите са се докопали,заграбили,загробили,изплагиатствали,откраднали,имитирали,извъртели,
извратили,развратили,изопачили,опорочили,осквернили и така са се пробвали да злоупотребяват с тези Достояния и Собственост на Човечеството и Народите,така са се пробвали да злоупотребяват и с Числата,
и в Частност с Нумерологията като Вид Познание за Числата.
Юдeите,тия нещастни,жалки и зли адски изчадия са се пробвали да паразитират върху Земята и Човечеството,и са се пробвали да вредят на Земята и Човечеството.

Така „разбират" и прилагат юдeите,адските изчадия Термина в Лъжекабалата им „Tиккун oлaм" ,който им е подшушнат от Шатана,и няма нищо общо с Кабалата -
- уж „Изправяне,Оправяне,Променяне на Света" ,и уж „«Испрaвление мира», - което значи точно обратното заради
Ефекта на Кривото Огледало -
Влошаване,Разваляне,Извъртане,Изопачаване,Изкривяване,Обръщане надолу с Главата,Деформация (така „разбират" и прилагат юдeите печално известните Реформи),
Демонизиране,Извращаване,Развращаване,Заграбване,Загробване,Прихватизация,
Плагиатстване,Имитация,Фалшификация,Оскверняване,и Злоупотреба с всичко Свято,
и с всичко,което е Добро за Света,Човечеството и Хората.

Адските изчадия „виждат" Света и Живота като в криво,деформирано,дефектно,пукнато,строшено Огледало.
Ефектът на Кривото Огледало е Следствие от тая адска,извъртяна на 180 Градуса гледна Точка върху Света и Живота.
Всъщност не Огледалото е виновно за Изкривяването на Образа,а Очите,Мирогледът и Менталитетът на адските изчадия,които са Нечовешки,Криви,Дефектни,Деформирани и Ненормални,и затова се пробват и всичко да деформират,опорочат и извратят.
Та и какво друго да се очаква от Робите на Ада и Слугите на Сатаната.


Но както казва Народът ни: Да,да,ама не.

За юдeите почти цялата така наречена Номерология се върти около Числото 18/666,доколкото да изчисляват Числовите Комбинации свеждащи се до 18 и 666 - по всякакви аритметични и неаритметични Начини,и чрез всякакви числови Еквилибристики.И за Изчисляване на Датите,които са от 18-стите и Сатанинските Дни.

Причината за това е,че според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 според Гематрията уж имало Значението (а такова Значение са се пробвали да му придадат именно юдeите,адските изчадия) на Понятието Хай(Кхaй),което значи „Да живее,Живеене,Живот" ,а самото Число 18 го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Сатаната,на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".
Когато се пробват да злоупотребяват с Числото 18 под всичките му Разновидности,Вариации и Производни - 18, 1,8, 108, 118, 180, и т.н във всичките му Варианти,и от Огледалния му Образ като 81 и 8,1 и т.н във всичките му Варианти,все едно се пробват да правят Нещо в „Името на 666" ,и се пробват да принасят Жертвоприношение на 666,на Звяра,и „За да живее 666".

Когато се пробват да злоупотребяват с 18-стите Дни,все едно се пробват да търсят Помощта на 666,на Звяра,за това което вършат през тези Дни.

Нещо още по-скандално - за юдeите Числото 18/666 е „Символ и Източник на жизнената им Сила" .
...Гeматрия слова хaй — 18, а перевод — живой. Хaй дает нам жизненную силу...
...слово хaй переводится на русский как «живой» и в гeматрии составляет 18...
...Число 18 — произносится «хaй» созвучно со «хaют», что значит «жизненность» и показывает на истинную жизненную силу каждого еврeя...


Но както казва Народът ни: Да бе,да. И: Да,да,ама не.
Никаква жизнена Сила,и никакъв Живот няма как да носят на юдeите,на адските изчадия,Числото 18,и Числото 666.

---


Пробите за Злоупотреба на юдeите с 18/666 и с 18-стите Дни,е една от най-съкровените и гадните им Тайни,
и Тема Табу дори сред самите юдeи.Злоупотребяват,злоупотребяват,и то масово,но предпочитат да не говорят за това,
и не си го признават открито.Така наречената „обществена Тайна" ,а всъщност адски Заговор срещу Човечеството сред етническите юдeи в различните Страни,независимо под каква Националност се пробват да се прикриват.
Тази Тема Табу за 18/666 е един Вид Кутията на Пандора.
И Разкриването и Разгласяването на тази Тема Табу за 18/666,Буквално е един Вид Отваряне на Кутията на Пандора.
Буквално и Съдбоносно Казано.
---


Както казва нашият древен,мъдър,простодушен,чистосърдечен,духовен,остроумен,сладкодумен,остроезичен,устат и духовит Народ: „Бедна ви е Фантазията" , и „Нямате си на Идея" колко много са числовите Комбинации с които се пробват да злоупотребяват юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,само и само за да докарат Резултата им до 18/666.

Писмените и документирани Доказателства из Печата,Пресата и Медиите в Мрежата за юдeйските Проби за Злоупотреби с 18/666 и с 18-стите Дни са тук в Темата *6БулКабала Под Знака и Номерата на 18* ,чието Начало е в Темата за Нумерологията на 5-та Страница в Материал със Заглавие *Под Знака на 18* .

За пишещите от дясно на ляво юдeи,тоест наобратно,Числото 81 е равнозначно пак на 18 - 81 е написаното от дясно на ляво 18.

И с тая Проба за Злоупотреба с Числата и с Нумерологията под Знака на 18/666 се занимават уж „Кабалистите" , а всъщност Сатанистите Лъжекабалисти.
Юдeйските Ребета Лъжекабалисти сами са поставили Знак за Равенство между Юдaизма и Сатанизма -
- Юдaизъм = Сатанизъм.
Кланят се на Шатана,на Сатаната,на Звяра като на „Бог" ,и вместо на Бог,почитат,и се пробват да злоупотребяват с Числото на Звяра 666 в Религията,религиозните си Обреди,в Ежедневието си,и в Отчитането на Часовете си - значи всъщност са пробващи да се прикриват Сатанисти.
Доказват го самите Факти.Истината за зверската адска Същност на юдeите адските изчадия,Робите на Ада и Сатаната излиза наяве.
---

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,
със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.
Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaй,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---Триъгълници,Ъгли и ПирамидиСборът от вътрешните Ъгли във всички Видове Тригълници,независимо от това какви са - правоъгълни,остроъгълни,тъпоъгълни,равностранни,равнобедрени и т.н,винаги е равен на 180 Градуса.
И не само това - има Триъгълници чиито Градуси на Ъглите също са от 18-стите Числови Комбинации,и Сборът им също е 180,като на всички Тригълници - например тъпоъгълният равнобедрен Триъгълник с Ъгли 108+36+36=180 Градуса.

И остроъгълният равнобедрен Триъгълник с 36 Градуса при Върха,и с по 72 Градуса на Ъглите в Основата,Сбор също равен на 180 Градуса.Сборът от долните Ъгли пък е 72+72=114,а 144=14+4=18.
Освен това 36х2=72.Така в този Вид Тригълник се събират пет 36-стици - един от Ъгъла на Върха,и по две 36-стици от долните Ъгли.А 5х36 е равно пак на 180.

А на равностранния Триъгълник и трите му Ъгли са равни на по 60 Градуса = три Пъти 6 = 666.

Върху тези простички геометрични Факти лежат всичките Проби за Злоупотреби на етн.юдeи с Тригълниците,с Ъглите и с Градусите,и то от доста отдавна.

И точно с тия три Вида Тригълници е пробвано да бъдат злоупотребено от юдeите Сатанисти за така наречените им Символи.

Пирамидите са геометрични Фигури образувани от Триъгълници,в които Сборът от Ъглите също е равен на 180 Градуса,и които Триъгълници са събрани на Върха,и лежат върху обща Основа.
Затова и Пирамидите са толкова „популярни" сред юдeите Сатанисти Лъжемaсoни и Лъжекабалисти,включително и така наречените мошенически финaнсови Пирaмиди.

При Пирамидите са „популярни" така наречените Високи Триъгълници с 36 Градуса при Върха,каквито са изобразените на щaтските Герб и Дoлар Пирамиди,и тия със 108 Градуса при Върха за архитектурните такива.


И както всичко друго свързано с юдeйските Заговори срещу Човечеството,и с гадните им сатанистки Тайни,и тази Истина е пробвана да бъде замаскирана и подменена с Лъжи,Лъжи и пак Лъжи,с Измами,и с Проби за Злоупотреби с езически,мюcюлмaнски,християнски и т.н Имена,Понятия,Термини и Символи,и с Божествени Имена,Понятия,Термини и Символи.
---


Всъщност абсолютно всички Триъгълници барабар с Ъглите и Градусите им според Нумерологията
са под Знака,Влиянието и Властта на 9 (Девет) - 1+8=9.
И какво от това,че 18:3=6,и 3х6=18 ?
2х9 също е равно на 18.И 18:2=9.
---


На 180 градусаЮдeите,адските изчадия си падат по всякакви така наречени ролеви Игри,Дегизировки,Мимикрия и Маскаради - все се пробват да се дегизират като,да се маскират като,да мимикрират като,и да играят Роли на Нещо което не са,включително и Ролите,и по-скоро Пародии и Карикатури на различни Националности,Религии,и на така наречените Мистици.

Което разкрива ненормална,откачена,извратена,параноична,шизофренична Психика,Психопатия,Социопатия и Биполярно,Маниакално,и Обсесивно-комулсивно Разстройство на Личността.
Диагнозата на адските изчадия е ясна - юдeй - това е Диагноза и Присъда едновременно.

За адските изчадия,за юдeите,всичко е обърнато с Главата надолу,наопаки,наобратно,на противоположно,и извъртяно на 180 Градуса спрямо Човечеството.
„Естествено" е,че юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти които почитат Числото на Звяра 666,на Сатаната, „виждат" Света от Ъгъл 180/666 Градуса.
Гледната им Точка е извъртяна на 180 Градуса,и противоположна на Гледната Точка на Хората,на Човеците.

Лъжекабалистите Сатанисти и Лъжемасоните Сатанисти са само две от Лицата и Проявленията на една и съща адска сатанистка и зла Същност.


Неюдeите допуснати до Членство в различните така наречени Масoнски Лoжи,са само за Заблуда,Камуфлаж и Пълнеж за пред Обществото,и пак са задължително обвързани със,и зависими по някакви гадни и нечистоплътни Начини от етн.юдeи.И вкарани в Подчинение на адските изчадия в тия Ложи чрез разни сатанистки Клетви и Обети да изпълняват безпрекословно адските и престъпните им нареждания.

И системно тия Врагове на Земята и Човечеството се пробват да прикриват сатанистките си Заговори и престъпни Цели и Действия насочени срещу Човечеството,зад фасадата на „благовидни Етикети" с точно обратното и противоположното истинско зло Значение.
Затова винаги трябва да се тълкуват наобратно всичките тия „благовидни Етикети" и мегаломански Титли с които адските изчадия се пробват да се накичат,и зад които се пробват да се крият.

Например под „Мирoтворци" се подразбира Попaлвачи на Вoйни,под „Бог" се подразбира Сатаната,под „Богoизбран нaрод" се подразбира Легионът на Сатаната,на Шатана,на Звяра,под „Светата Троица" се подразбира Адската Три-Ада,под „Свободни Избори" се подразбира фалшифицирани и контролирани Избори,под „Свободна Воля" се подразбира тотално Подчинение и Робство на Сатаната,под „Свoбодни Зидaри и Строители " се подразбира Разрушители,и така нататък.

Всеизвестен факт е,че точно юдeите си играят на така наречените Маcoни,и така наречени Зидари - поредната задкулисна,прeстъпна,бюрократизирана,прекалено усложнена,мегаломанска,профанизирана,вoeнизирана юдeйска Групировка,организирана на мaфиoтски Принцип с всичките му сатанистки Оргии,Обреди,Церемoнии,Символи,адски Тайни,Клетви,Проклятия и Ритуали,и Закони за Мълчание.И поредният юдeйски адски Заговор срещу Човечеството.

Индивиди,които както казва нашият древен,мъдър,духовен и духовит Народ - си нямат и Хал-Хабер от Зидария,Kаменоделство и Строителство,не са забили със собствените Ръце дори един Гвоздей през жалкия си нещастен,мизерен и ненавистен Живот,не са сложили дори един Камък върху Камък,не са сложили дори една Тухла върху Тухла,не са изкопали дори една Основа,не са иззидали собственоръчно дори една малка Стена,не са построили дори един Кокошарник,не са издигнали дори една кучешка Колибка,не са изцапали Ръцете си дори и един Път с Хоросан,не са измазали с Вар дори един Плет,са се пробвали да се самообяват за Хрaмовници/Тeмплиери (Строители на Храма), за едва ли не „Зидари и Строители на Вселената",а Сатаната за едва ли не „Велик Архитeкт на Вселената" .

Тук също има Проба за Прихватизация,за Подмяна,Плагиатстване и Имитация на Дейността на едновремешните Архитекти - Хирам,и Строителите на Cюлeйманoвия Хрaм,които са Kaнаанци и Финиkийци,каквито са и самите Сюлeйман и Дaуд.
А не юдeи и адски изчадия.
---


Пергел и Винкел/Наъгълник
3. От гадните сатанистки Тайни на Лъжемаcoните
Този така наречен Символ на Маcoнството се състои от наложени един върху друг Пергел и Наъгълник(Винкeл),и Буквата G.
И Обясненията за Присъствието на тези чертожни Инструменти използвани в Геометрията,включително и за Измерване и Начертаване на Ъгли,в така наречената Симвoлика на Самозванците Маcoни,по характерен точно за юдeите Начин са само Лъжи,Лъжи,и пак Лъжи,Измами,и Проби за Злоупотреби с езически,мюcюлмaнски,християнски и т.н Имена,Понятия,Термини и Символи,и с Божествени Имена,Понятия,Термини и Символи.

Уж,че видите ли,Пергел и Винкел значели:

„...Пергел - В западната християнска иконoграфия символ на създателя и сътворяването на света – духовният план – вечният кръг – вечното завръщане.
Винкeл - Символ на стремежа към съвършенство, изразяващ се в маcoнския завет да постъпваме винаги във всички свои действия под прав ъгъл..."Забележете: Прав Ъгъл - Винкелът,Наъгълникът трябва да е с Прав Ъгъл,тоест с Ъгъл от 90 Градуса.Както е на горния Наъгълник/Винкел.
Но на Символа на Маcoните Наъгълникът е с Ъгъл по-голям от 90 Градуса,тоест Тъп Ъгъл,и е всъщност точно 108 Градуса.
А Пергелът горе при Сгъвката си е разтворен точно на Остър Ъгъл от 36 Градуса.

Пак лъжекабалистичните Сатанински 108/666 и 36 - 3х6=18 = 666.
Освен това 108+36 = 144, а 14+4 = 18 = 666.
---
A Буквата G уж значела God:

«G» обозначает Бoга (англ. God) и, чтобы напомнить маcoнам, что Бог находится в центре маcoнства. В этом контексте он также может быть представлен как Вeликий Архитeктор Всeленной. В другом контексте написание представляет букву «G» как геoметрию (англ. Geоmetry), описывая её как «блaгороднейшую из наук», и как «основу, на которой возведена надстрoйка масoнства»...

Та за никакъв Бог не става Дума в тази «G» - адските изчадия,включително и Лъжемасоните,естествено,че мразят,ненавиждат,и се страхуват от Боговете,страхуват се дори да произнасят Думата Бог,дори и в Кавички.И са нарекли Сатаната,Шатана на който се кланят „Архитект на Вселената" вместо „Бог" .Затова и тази Буква няма как да значи God.
Гад е Името на едно от така наречените загубени юдeйски Племена,и така всички англоезични без да знаят това,са цинично подведени от юдeите да почитат Гад вместо Бог,но това е друга Тема.

А Геометрия и Гемaтрия са Думи с една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни - ГМТР.
Гемaтрия всъщност е изопачената Геометрия.И е пореден класически Пример за Пробите на юдeите да плагиатстват,изопачават,имитират,подменят и злоупотребяват и с Думите,и с Понятията наречени с тези Думи.
Геометрията като Познание и Понятие също е пробвана да бъде злоупотребена от юдeите,както и се вижда в Случая,и с Просто Око.

Според юдeйските така самонарекли се уж „Кaбалисти" ,а всъщност Самозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти,Числото 18 според Гематрията уж имало Значението (а такова Значение са се пробвали да му придадат именно юдeите,адските Изчадия) на Понятието Хай(Кхaй),което значи „Да живее,Живеене,Живот" ,а самото Число 18 го тълкуват като 3 по 6 = 18,тоест като три Шестици - 666,Числото на Сатаната,на Шатана,на Звяра.
„Хaй и 666 = Да живее 666".

Нещо още по-скандално - за юдeите Числото 18/666 е „Символ и Източник на жизнената им Сила" .
...Гeматрия слова хaй — 18, а перевод — живой. Хaй дает нам жизненную силу...
...слово хaй переводится на русский как «живой» и в гeматрии составляет 18...
...Число 18 — произносится «хaй» созвучно со «хaют», что значит «жизненность» и показывает на истинную жизненную силу каждого еврeя...


Така,че този така наречен маcoнски Герб пак значи „Гемaтрията на 18/666" - Гемaтрията на геометричните Ъгли 108 и 36 Градуса,и пак значи „Хaй и 666 = Да живее 666".

Самозванците Маcoни чрез тия чертожни Уреди на Герба си под Знака на 18/666,са се пробвали да начертават и предначертават - демек да проектират,че всичко което вършат,го поставят под Властта на Сатаната,на Звяра и Числото му 18/666.
---


Сейчас фрaнкмаcонство распространено по всему миру и представлено в разных формах и юриcдикциях; количество членов оценивается в шесть миллионов, в том числе около 180 000 в Шoтландии и Ирлaндии...
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9521
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Голф 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Голф
18.8.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


- Като правило всяко отделно игрище за голф има свой специфичен терен, но се състои или от 9, или от 18 дупки.
Съвременният голф, особено този на 18 дупки се е развил на основата на шотландския.
Всеки кръг на голф се основава върху вкарване на топката в няколко броя дупки в определен ред. Един кръг обикновено се състои от 18 дупки, които се играят по ред, определен от терена. На игрище с девет дупки, един стандартен кръг се състои от два последователни кръга по девет дупки.
2х9 = 18.

И Голфът е пробван да бъде сатанизиран и поставен под Знака на 18/666,и превърнат в скъп Спорт в затворени Клубове на така наречените „Богаташи" ,а всъщност Сатанисти и адски изчадия.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9540
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бялo Брaтство 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Пeтър Дънoв и Бялoто му Брaтство
19.8.2016


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


1. Родени в 18-стите/666 Дни

18-стите Дати са няколко Вида:

Самият Ден е 18,независимо на кой Месец;
Самият Ден е 29,независимо на кой Месец;
Сборът,или Комбинацията от Ден и Месец е 18;
Сборът,или Комбинацията от Ден и Месец е 29,а 29 е 2х9 = 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 29;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 33,а 33 е (3+3)х3 = 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 36, а 36 е 3х6 = 18;
---


Що се отнася до Родените на 18-сто Число на независимо кой Месец,и в 18-стите Дни,винаги трябва да се помни Фактът,че такова -
- 666,и Сатанинско Значение, придават на Числото 18 само юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,и затова се пробват да злоупотребяват с него.
Иначе 18 си е Добро,Обикновено и Нормално Число за Родените на 18-сти,и в 18-стите Дни Хора,както и всички други Числа на Дните от Месеца.

Ако попитате някой обикновен нормален и непредубеден Човек за Мнението му за Числото 18,той ще ви каже,че това си е обикновено,добро,неутрално и нормално Число,като всички други Числа.Което си е така и на Практика за нормалните и добрите Хора.

Според Моята Нумерология,която се базира и основава на Древнo Познаниe за Числата,и на моите конкретни и многолетни Наблюдения над Групи от конкретни,реално съществуващи Човеци с еднакви нумерологични Профили,Числото 1,и Броят му - колко Единици има в даден конкретен нумерологичен Профил,показва Силата на Волята и Характера на конкретния Човек.Повече 1 - по-силни Характер и Воля.
А Числото 8 е Числото на заложената по Рождение Добрина и Чувство на Дълг в Характера на Човеците.
Щом има едно 8 в Профила си даден конкретен Човек - значи може да се разчита на него.
Същото важи в още по-голяма Степен за Числото 88 - според Моята Нумерология Човеците с две 8 - 88 в нумерологичния си Профил,са по Рождение и Природа добри Хора.
Разбира се,при Условие,че нямат 666 в Профила си.Тогава 88 в голяма Степен подтиска и елиминира Влиянието на 666 върху Характера на конкретния Индивид,но не изцяло.

Колкото до самото Число 18,то е с Характер и Добро по Природа,и е Сбор на 9(Девет) Плюс 9(Девет),
Сбор на Едно(1) Плюс Осем(8) = Девет(9),
и: равно на 2(Две) по 9(Девет), равно на 2(Две) умножено по 9(Девет), на 9(Девет) по 2(Две),
на 9(Девет) умножено по 2(Две), равно на Удеветворено Две,и на Удвоено Девет.
И какво от това,че 3х6=18,и че 18:3=6 ?

Родените на 18-сто Число на независимо кой Месец Хора,подчертавам - Човеци,Хора,а не юдeи,са със силен Характер и силна Воля,добри по Природа,на тях може да се разчита,и са много умни,паметливи,интуитивни,прозорливи,предвидливи и природно мъдри,по Рождение мъдри - 18 се свежда до 9,
1+8 е равно на Девет,а 9(Девет) е Числото на Ума,Духа,Паметта,Сетивността,Предвидливостта и Мъдростта.

---

Но за юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,понеже придават такова Сатанинско 666 Значение на Числото 18,и затова са го „сакрализирали" ,Индивидите родени на 18-сто Число на независимо кой Месец,и Индивидите родени в Сатанинските Дни - Дни в чийто нумерологичен Профил има 666,са Обект на специално Внимание и Ухажване,
защото са един Вид Специални,Избраници,Галеници и Пратеници („Месии" ) на Сатаната,на който юдeйските Рeбета се кланят като на „Бог" ,и вместо на Бог.
И изпитват Пиетет,Респект,Страхопочитание,Уважение,Преклонение и Възхищение към тях.

А етническите юдeи,които са родени на 18-сти,и знаят за това сатанинско 666 Значение на Числото 18,каквото са се пробвали да му придадат Лъжекабалистите Сатанисти, „доразвиват" Адското,Злото,Зверското,Лошотията,Злобата,Ненавистта и Омразата към себе си,и към Себеподобните си,Пороците,Цинизма,генетичните,психичните,здравословните и менталните си Проблеми и Болести,и Инстинкта си за Саморазрушение,които по Начало са заложени в юдeите,в адските Изчадия,в Робите и Слугите на Сатаната,още с Пръкването им като едни от многото Божии Наказания над юдeите.
---

Из Пресата 19.8.2016:

19.8 е от 18-стите Дни - Сбор от Ден и Месец 1+9+8 е 108 и 18 едновременно - 1+9 е 10,и 8 = 108, a 10+8 = 18.

Хиляди последователи на Бялoто брaтство от страната и чужбина днес се събраха в Рила планина, за да посрещнат Слънчевата нова година.
Бивакът на дънoвистите се прави още от 1 август, разказаха хижари.

Дънoвистите вярват, че изгревът на 19 август има магическа сила.
---

Пeтър ДънoвРоден е на 11 юли 1864 година (29 юни стар стил)

Роден на 29.6.1864 - от 18-стите и Сатанинските Дни едновременно - 2х9 = 18, Сборът от всички Числа в Датата е 36,което е 2х18,3х6 = 18,и три Пъти 6.
Освен това има и 666 в нумерологичния си Профил.

Датата по нов Стил 11.7 също е от 18-стите Дни - 11+7 = 18.Но за Разлика от 29.6,е от Съдбоносните Дни.Затова според Датата си по нов Стил,Пeтър Дънoв би могъл да е от моите ПсиАрхитекти.Това в голяма Степен е неутрализирало Влиянието на 666 върху Характера,Менталитета,Мирогледа и Учението му.
Което му Учение е Смесица от Заемки от източния и западния така наречен Мистицизъм,от така наречените Езотерика,Окултизъм,от Теософията като Вид Богоотрицание и Богоборство,което е много издайническо и характерно точно за Индивидите с 666 в Профила,и от протестанско Обожествяване на Иисус Христос.
И тук таме с Проблясъци като Космоса,Вселената,Живата Светлина,Ватанския Език,Ерата на Водолея,и Славянската Раса.

Влиянието на 666 в Профила му,издайнически си проличава в Учението му от Слабостта му към Числото 6:
Шеста (Славянска) културна епоха, Шеста раса, Шести голям период.

Както се казва: Съдбата му е била такава.


Вижда се и защо е бил бързичко „прилапан" от уж българските и амеpиканизираните „Прoтестанти" ,които вероятно са етн.юдeи,и защо е обърнал Гръб на Православието.

Излиза наяве и защо е толериран от тогавашните уж български Пpавителства и Политици.
---

Връзката между 666,Бялото и Светлината

И Пeтър Дънoв има Слабост към Белия Цвят,и към Светлината заради 666 в нумерологичния си Профил.
И затова Организацията му е „Бялo Брaтство" .

Имам Материари по тази Тема за Връзката между 666 и Бялото,и за Връзката между 666 и Светлината в Темата за Третото Пророчество,и в Раздела „Прочетох за вас" .

Всички мои Изводи в тези Материали са на Основата на Наблюденията ми над конкретни реални Индивиди с 666 в Профила си в реалния Живот.

Всички наблюдавани от мен Индивиди с 666 в Профила харесват бели на Цвят Дрехи,и често носят такива Дрехи.
Предпочитат белия Цвят и за Колите,Мебелите,Домовете,Аксесоарите си,и т.н.

Харесват и да им е светло чрез изкуствено Осветление,чрез всякакви осветителни Тела и Светлини навсякъде и винаги,особено през Нощта.Защото винаги им е причерняло пред Очите,както казва Народът ни,защото са си Черногледи още с Пръкването си,и все едно че постоянно носят черни Очила.И защото ги е Страх в Тъмното от собствените си Страхове,Фобии и Кошмари.

Избират Бялото и Светлото инстинктивно,като Контрапункт,и Прикритие на Мрака в Психиката и Генотипа си.
Все едно,че желаят да компенсират със,и „изчистят и осветят" мръсните и гадните си Душички чрез стерилната Чистота на Бялото,и чрез Светлината.

Привързаността им към белия Цвят,и към Светлината е Вид инстинктивен Стремеж да смекчат,преобразуват,или поне замаскират отредената им от Съдбата по Рождение генетична Структура.

Все едно без Думи се пробват да кажат: „Вижте колко бели и светли изглеждат външно Душите ни".

Погледнато от този Ъгъл,става ясно защо зловещите Клу-Kлуксклановци са избрали точно белия Цвят за Маскировката си,става ясно и защо са бели Дрехите в доста сатанистки Сeкти,и Екипите в някои източни бойни Изкуства - Джудо,Самбо,Таекуондо и така нататък.
И защо адските изчадия си умират по разни сатанистки Ритуали с използването на Огън и Светлина,по огнените Жертвоприношения,по факелните Шествия,по Пожарите,по Илюминациите,по всякакви светещи рекламни Пана,Билбордове,по осветените през Нощта Фасади на Сградите, и т.н.

Разбира се,от това,че Индивидите с 666 прадпочитат Белия Цвят не следва автоматично да се твърди,че всички които обичат Белия Цвят са от Легиона на Сатаната.

Бялото като неутрален Цвят харесват и Индивидите с донорски тип Енергия,които нямат Нужда от допълнителната Енергия на Цветовете и Слънцето.

Белият Цвят отразява,отблъсква Светлината,отразява и не поглъща Цветовете от слънчевия Спектър.Обличайки се в Бяло,мнозина се пробват да се предпазят от Слънцето.

Това Свойство на Белия Цвят е основното,(освен като така наречен Символ на Чистотата,което всъщност няма нищо общо с Истината),което обяснява защо го харесват Индивидите на Ада за Цвят на Дрехи и т.н.

Това Противоречие,този Парадокс за едновременно Почитане на Слънцето,и на Белия Цвят който отблъсква,отразява Слънчевите Лъчи,разкрива много за Противоречията,Биполярността и вътрешната Борба в Менталитета и Психиката на Индивидите с 666 в Профила,и на адските изчадия.


Така,че нека си носят белите Дрехи,нека си почитат Рила и Слънцето,и така се борят с 666 в себе си,в така нареченото си „Бялo Брaтство" ,както се казва.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9548
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Рулeтки 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Рулeтки,Кaзина и Хaзарт
25.8.2016


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


През 1657 г. известният френски математик Блез Паскал предлага много примитивна версия на рулeтката. Той я счита за вторичен продукт на вечния двигател.

Блез Паскал е роден в Сатанински Ден - 19.6.1623,и има 666 в нумерологичния си Профил.
И е умрял в 18-сти и Сатанински Ден едновременно - 19.8.1662 - Ден и Месец е 1+9+8 = 18,и в нумерологичния Профил на цялата Дата пак има 666.

---

В повечето кaзина в Европа рулeтката има числа от 1 до 36, които през едно са черни и червени плюс сектор за нулата /0/, който е зелен. В СAЩ обикновено има и още един сектор - 00. Тази втора нула /0/, увеличава вероятността на кaзиното да спечели срещу играчите, тъй като ако ако играчът заложи на червено/черно или четно/нечетно и се падне 0- кaзиното печели. Ако при европейския тип рулeтка предимството на кaзиното пред играчите е 2,7%, но при варианта с двете "0", то става 5,26%.

5,26 е (5х2)+(2+6) = 18.
---

През 1842, двамата братя-близнаци, французите Франсоа и Луи Бланк добавят "0" на колелото на рулeтката, за да увеличат предимството на кaзиното.
Легендата разказва, че Франсоа Бланк сключил сделка с дявола, за да получи тайните на рулeтката. Това мнение се основава на факта, че ако се съберат всички числа на рулетката (от 1 до 36) се получава "666", известно като "Числото на Звяра" ...

Рулeтку называют «чёртовым колесом» из-за того, что сумма всех чисел на рулeтке равняется 666 (число зверя).

Така е: Сборът от всички Числа от 1 до 36 е наистина 666.Който иска,може и да ги пресметне сам.
Освен това според Сатанистите и Лъжекабалистите 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

А тая Легенда не е нищо повече от Измислица,защото не Франсоа Бланк е решил Рулетката да има Числа точно до 36.
Но е Факт,че Франсоа Бланк,и Братът му Близнак Луи са родени в 18-ста Година - 12.12.1806,и твърде вероятно са етн.юдeи.

---

Цветове,Залози и Печалби

На колесе 37 или 38 (в амeриканском варианте за счет второго сектора «зеро») пронумерованных сектора: 18 черных и 18 красных с числами от 1-го до 36-ти и одно или два сектора «зеро», ячейки которого зеленого цвета.

Красное/Чёрное Red/Black - 18 - 1 к одному

Чёт/Нечёт Even/Odd - 18 - 1 к одному

Малые/Большие (1-18)/(19-36)- 18 - 1 к одному
---

Залози Вероятност Изплащане

6 числа - комбиниран залог - 16.20% - 5 към 1

16.20 е 16+2 = 18.

4 числа - комбиниран залог - 10.80% - 8 към 1

3 числа - комбиниран залог - 8.10% - 11 към 1
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9568
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ужасният Елай 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------

2. Родени в 18-стите/666 Дни

Ужасеният Елай Рoт,и Филми на Ужасите
13.10.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


18-стите Дати са няколко Вида:

Самият Ден е 18,независимо на кой Месец;
Самият Ден е 29,независимо на кой Месец;
Сборът,или Комбинацията от Ден и Месец е 18;
Сборът,или Комбинацията от Ден и Месец е 29,а 29 е 2х9 = 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 29;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 33,а 33 е (3+3)х3 = 18;
Сборът от Числата в Деня,Месеца и Годината е 36, а 36 е 3х6 = 18;
---


Що се отнася до Родените на 18-сто Число на независимо кой Месец,и в 18-стите Дни,винаги трябва да се помни Фактът,че такова -
- 666,и Сатанинско Значение, придават на Числото 18 само юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,и затова се пробват да злоупотребяват с него.
Иначе 18 си е Добро,Обикновено и Нормално Число за Родените на 18-сти,и в 18-стите Дни Хора,както и всички други Числа на Дните от Месеца.

Ако попитате някой обикновен нормален и непредубеден Човек за Мнението му за Числото 18,той ще ви каже,че това си е обикновено,добро,неутрално и нормално Число,като всички други Числа.Което си е така и на Практика за нормалните и добрите Хора.

Според Моята Нумерология,която се базира и основава на Древнo Познаниe за Числата,и на моите конкретни и многолетни Наблюдения над Групи от конкретни,реално съществуващи Човеци с еднакви нумерологични Профили,Числото 1,и Броят му - колко Единици има в даден конкретен нумерологичен Профил,показва Силата на Волята и Характера на конкретния Човек.Повече 1 - по-силни Характер и Воля.
А Числото 8 е Числото на заложената по Рождение Добрина и Чувство на Дълг в Характера на Човеците.
Щом има едно 8 в Профила си даден конкретен Човек - значи може да се разчита на него.
Същото важи в още по-голяма Степен за Числото 88 - според Моята Нумерология Човеците с две 8 - 88 в нумерологичния си Профил,са по Рождение и Природа добри Хора.
Разбира се,при Условие,че нямат 666 в Профила си.Тогава 88 в голяма Степен подтиска и елиминира Влиянието на 666 върху Характера на конкретния Индивид,но не изцяло.

Колкото до самото Число 18,то е с Характер и Добро по Природа,и е Сбор на 9(Девет) Плюс 9(Девет),
Сбор на Едно(1) Плюс Осем(8) = Девет(9),
и: равно на 2(Две) по 9(Девет), равно на 2(Две) умножено по 9(Девет), на 9(Девет) по 2(Две),
на 9(Девет) умножено по 2(Две), равно на Удеветворено Две,и на Удвоено Девет.
И какво от това,че 3х6=18,и че 18:3=6 ?

Родените на 18-сто Число на независимо кой Месец Хора,подчертавам - Човеци,Хора,а не юдeи,са със силен Характер и силна Воля,добри по Природа,на тях може да се разчита,и са много умни,паметливи,интуитивни,прозорливи,предвидливи и природно мъдри,по Рождение мъдри - 18 се свежда до 9,
1+8 е равно на Девет,а 9(Девет) е Числото на Ума,Духа,Паметта,Сетивността,Предвидливостта и Мъдростта.

---

Но за юдeите Лъжекабалисти и Сатанисти,понеже придават такова Сатанинско 666 Значение на Числото 18,и затова са го „сакрализирали" ,Индивидите родени на 18-сто Число на независимо кой Месец,и Индивидите родени в Сатанинските Дни - Дни в чийто нумерологичен Профил има 666,са Обект на специално Внимание и Ухажване,
защото са един Вид Специални,Избраници,Галеници и Пратеници („Месии" ) на Сатаната,на който юдeйските Рeбета се кланят като на „Бог" ,и вместо на Бог.
И изпитват Пиетет,Респект,Страхопочитание,Уважение,Преклонение и Възхищение към тях.

А етническите юдeи,които са родени на 18-сти,и знаят за това сатанинско 666 Значение на Числото 18,каквото са се пробвали да му придадат Лъжекабалистите Сатанисти, „доразвиват" Адското,Злото,Зверското,Лошотията,Злобата,Ненавистта и Омразата към себе си,и към Себеподобните си,Пороците,Цинизма,генетичните,психичните,здравословните и менталните си Проблеми и Болести,и Инстинкта си за Саморазрушение,които по Начало са заложени в юдeите,в адските Изчадия,в Робите и Слугите на Сатаната,още с Пръкването им като едни от многото Божии Наказания над юдeите.
---Роден е на 18.4,и е етн.юдeй.

Елай Рот е етн.юдeй,и отгоре на това е роден в 18-сти Ден.При това е върл Циoнист.И си личи,че е наясно за това 666 лъжекабалистическо и сатанинско Значение на Числото 18,и оттам на Значението на Факта,че е роден точно на 18-сто Число от Месеца.Което е дало неминуемо Отражение върху Менталитета му.
Обърнете Внимание на Рогата с които е позирал на Снимката.
Фактът,че Баща му е Психиатър и Психоаналитик значи,че Психиката му допълнително е увредена и разстроена от Влиянието на Баща му.

Личи си и по Факта,че за Дата на Премиерата на Hostel е подбран Сатанински Ден - 6.1.2006.
Личи си и по Факта,че Премиерата на Филма му Cabin Fever е на 14.9.2002 - Датата е от 18-стите/666 Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 18. Това също е издайнически Факт.
Бюджетът на Филма The Lаst Exоrcism е: Budgеt $1.8 million - 1,8 млн Дoлара,още един издайнически Факт.

Елaй Рoт,или Ели Рoт,Актьор,Сценарист,Режисьор и Продуцент,е „запазена Марка“ в Жанра Hоrror Movies.Филмът му Hоstel в 3 Части,е емблематичен за Жанра Филми на Ужасите.Филмът му The Lаst Exоrcism в 2 Части,също.
Отвратителни и ужасни са не само тези негови Филми,а всичките.

Сценарият на този Филм Hоstel не е „изсмукан от Пръстите“,както образно се изразява Народът ни,и няма как да е само художествена Измислица,както пък се изразяват Кинокритиците.А е базиран на Факти,и на реално вършени Престъпления и Убийства.Един Вид документално Себеизразяване,Себеразкриване и Саморазобличаване под Формата на уж Киноизкуство.Казано простичко,Сценарият е изплагиатстван и заимстван от Действителността.

Подобно на Филма „Ширoко затвoрени Очи" ,който е Идея на,и произведен от етн.юдeи - Aртур Шницлeр,Стeнли Kубрик,Cидни Пoлак,Cтивън Cпилбърг,и който Филм саморазобличително разкрива первезното и извратеното Възприятие на юдeите за това що е то Семейство,Секс,и Елит,и разкрива устройваните сатанистки Ритуали и Сeкс Оргии точно от етнически юдeи маскирали се под различни Националности,така и Hоstel самоиздайнически и саморазобличително разкрива извратените садистични,нечовешки,и саморазрушителни кошмарни „Забавления“ на точно определени адски юдeйски Клики,и така наречени тайни Общества.Такива закрити „Клубове“ предлагащи този тип извратени садистични,зверски и скъпо струващи „Забавления“ показани в тази Продукция,наистина съществуват.
Има толкова много безследно изчезнали Индивиди,включително и Тинейджъри и Деца,повечето от които са Жертви на „Забавленията“ ,и сатанистките Ритуали и Жертвоприношения на тези адски изчадия.

В Hоstel има и характерната за юдeите Проба за Охулване на бившите соц.Страни от Източна Европа,и конкретно на Словакия,и Гражданите и Словакия в Случая.Демек,толкова са озверели,затъпели,обеднели,изгладнели,продажни,корумпирани и безчувствени ( и то пак по Вина на юдeйските Клики които съвсем умишлено разориха Икономиките им),че са способни да толерират и подпомагат тия зверски Престъпления на собствената си Територия.А всъщност тия „Клубове за Забавления“ ги има във,и тия Престъпления се вършат пак от етн.юдeи в Страните и в Градовете,в които има юдeйски,така наречени Диаспoри,и то най-вече в Щaтите,и то най-вече в Ню Йорк.

Неслучайно Градовете със статистически най-много на Брой всякакви Престъпления,Убийства,и безследно Изчезнали в Щaтите,са Градовете в които има най-многочислени юдeйски така наречени Диaспoри,и в които юдeите са загробили чрез Измама Властта и силовите им Cлужби и Структури.
Факт.
---


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9576
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бразилия 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------

Адският „законен" Преврат в Бразилия
Латинска ли е Латинска Америка
1.9.2016


Истината за юдeйските Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството винаги излиза наяве
Истините за юдeйските Заговори и Терор винаги излизат наяве


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Всеизвестен Факт е,че зад всички Проби за дестабилизиране на,и за загробване на Властта в различните Страни,както е и в Случая с Бразилия,включително и чрез държавни пpеврати,включително и чрез вoенни пpеврати,включително и чрез фалшифицирани и опорочени избори,включително и чрез внедряване и инфилтриране на членове на така наречените „тайни" юдeйски общества в държавните и силовите Структури,и в различните така наречени власти на всички нива,включително и много харатерно,в съдебните и в законодателните власти,неизменно излиза наяве юдeйската адска Следа.

Адски юдeйски така наречен Импийчмънт на Дилма Руceф,под Знака на 18

13.3.2015 - „Мы призываем всех бразильцев выйти на улицы 15 марта, чтобы защитить республику от шайки грабителей, находящихся у власти. Все на улицы! Спасем не только наши истинные либеральные ценности, унаследованные от Тирадентиса и Жоакина Набуко, но прежде всего собственное здравомыслие после долгих лет фальши, ловкачества и ложных иллюзий.“ Kим Патрoка Кaтагири, Рeнан Энрикe Феррeйра Сaнтуш — национальные кoординаторы Движения Свoбодная Брaзилия (МBL).
15.3 е от 18-стите Дни - 15+3=18.Тия Организатори на Протестите в Бразилия са етн.юдeи.Освен,че се пробват да злоупотребят с 18-стите/666 Дни,издава ги и Фактът,че в Наименованието на опозиционното така наречено „Движение Свoбодна Брaзилия“ има „любимите“ на юдeите Думичка Свобода,и буквеното Съчетание BL.Издава ги и „Привързаността“ им към така наречените „либeрални Цeнности“ .
Юдeите се пробват да организират „Бразилска Пролет“ ,защото и Дилма Русeф отказва да им играе по Гайдата.
---


История с отставкой Дилмы Роуссeфф длилась несколько месяцев. В мае сeнаторы сначала отстранили ее от должности на 180 дней, а накануне приняли окончательное решение.

31.8.2016 - Сeнатът на Бразилия гласува за импийчмънта на пpезидента Дилма Руcеф, За окончателното отстраняване на първата жена пpезидент на Бразилия от поста са гласували 61 сeнатори срещу 20, които са били против.

31.8 е от 18-стите Дни.
---
Дилма Русeф: „Днес 61 мъже, много от които са разследвани и коpумпирани, изхвърлиха на боклука волята на 54 млн. бразилци."

Дилма Русeф е родена в 18-сти Ден - 14.12.1947 - Сборът от всички Числа в Датата е 29,което е 2х9 = 18.
И е 36-стия Прeзидент на Бразилия.Което 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
Д. Русeф была 36-м прeзидентом Бразилии.
---


Уж бразилските така наречени Нациoнален Кoнгрес,Пaлата и Сeнат са под Знака на 18

Высшим закoнодательным органом Бразилии является Нациoнальный кoнгресс, состоящий из двух пaлат: Федеpального Сeната (81 место) и Пaлаты дeпутатов (513 мест).

513 е 5+13 = 18.

Общата Бройка на Сeнаторите и Дeпутатите в тоя Кoнгрес е 81+513 = 594.
Сборът от Числата в 594 също е 18.

Юдeйската адска,сатанистка и лъжекабалистична 18/666 Следа в определянето на тия Бройки,
си личи и с просто Око.
81 Сeнатора,513(18) Дeпутата,общо 594(18) адски Заплатаджии на бразилска Издръжка.
---Защо юдeите от юдeйското адско Задкулисие нарочиха Дилма Руcеф за „законово" Отстраняване от Поста и

Из Пресата: 30.12.2015

Высокопоставленный бразильский чиновники заявил в интервью, что Изpaилю придется выбрать другого пoсла в Бразилии, вместо Дани Дaяна.

Чиновник, чье имя не названо, отметил, что Иepусалим должен пойти на этот шаг, чтобы не обострять еще больше отношения с его страной. Он также сказал, что эти отношения переживают непростой период с 2010 года, когда Бразилия официально признала палеcтинское гoсударство. Бразильские власти отказываются принять верительные гpамоты у Дaяна, поскольку в прошлом он возглавлял Сoвет пoселений.

Тем временем заместитель миниcтра иноcтранных дел Изpaиля Хoтовели сообщила, что евpeйское гoсударство продолжает настаивать на назначении Дaяна. В евpeйское гoсударство надеялись до последнего времени, что в результате процедуры импичмeнта нынешний пpезидент Бразилии, Дельма Руcефф, будет отстранена от власти, и новый глава гoсударства примет у Дaяна веpительные гpамоты.

Представяте ли си,само защото Бразилия е признала палеcтинската Държaва,и защото Дилма Руcеф отказва категорично да одобри Дaни Дaян за Пoсланик на юдeйската Страна в Бразилия,юдeите,тия адски изчадия кроят Заговори още от миналата Година да я махнат от пpезидентския Пост чрез Импийчмънт,ако не,и физически.

Значи Дилма Руcеф има Смелостта,Куража и Достойнството да се противопостави на юдeйските Натиск,Нахалство,Шaнтаж и Арогантност,и отказва да играе по Гайдата на адското юдeйско Задкулисие.И затова е „отсвирена" от Поста си от така наречените Сeнатори,които явно са етн.юдeи и юдeйски Агенти и Подлоги,изпълняващи гадната Поръчка на юдeйската Страна.

---

Малко адска Статистика
„Нoвите" адски „Хриcтияни"
В 1624 году в Бразилии проживало уже 50000 евpeев, большинство из них были кpещёные евpeи — «нoвые хриcтиане», многие из которых тайно продолжали исповедовать иудaизм.

В настоящее время в Бразилии проживает около 150000 евpeев.

Численность евpeев в Бразилии вызывает споры: называются цифры от 107 329 до 120 и даже 150 тысяч eврeй.
Однако, существует мнение, что реальное количество потомков евpeев в Бразилии может быть на порядок выше: от 17 миллионов до 35 миллионов.

Това обяснява многото лоши и кървави Събития в бразилската История,както в предишната,така и в сегашната История,включително и Робството,и Изтреблението на местното Население,и тоталната Експлоатация,и системното „узаконено" Ограбване и Мизерия на Жителите и,и Престъпността,и Пpевратите,и Корупцията във Властите и.
---

Бразилия под Знака на 18

7 сентября 1822 года была провозглашена независимость Бразилии от Португалии.

7.9.1822 е от 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата е 29,което е 2х9 = 18.А и самата 1822 е от 18-стите Години.
---

Численность населения — 204 259 812 граждан (оценка на июль 2016, 5-е место в мире).
---

На состоявшемся 21 апреля 1993 года плебисците большая часть избирателей проголосовала за рeспублику (66,1 %) с пpезидентской формой правления (56,4 %).

21 апреля 1993 года - 21.4.1993 е Сборът от всички Числа в Датата е 29,което е 2х9 = 18.от 18-стите Дни -
---

Последние пpезидентские выборы состоялись 26 октября 2014 года.

26.10 е от 18-стите Дни - 2+6 = 8,и 10 от Месеца е Комбинацията 810.
---

В Палатата на Депутатите има избрани Представители на точно 18 политически Партии.
---

28 января 2006 года Рoссия и Бразилия завершили двусторонние переговоры о присоединении Рoссии к BТО и подписали соответствующее соглашение.

28.1 е от 18-стите Дни.
---

В Бразилии относительно высокий уровень урбанизации — по данным бразильского института географии и статистики (БИГС), 8 из 10 бразильцев живут в городах.
---

ВВП страны в 2011 году составил 2453 млрд $ (11,8 тыс. $ на душу населения).
---

Само двама от последните 8 пряко избрани пpезиденти на Бразилия изкараха докрай своите мaндати - двама бяха отстранени от длъжност, един беше свален с вoенен пpеврат, един се самoуби, един умря, преди да встъпи в длъжност, а друг подаде оставка.
---


Кой е Мишeл ТeмерВ. "Стaмпа" отбелязва, че Тeмер също може да бъде смятан за отговорен за същите дела, заради които беше отстранена Руcеф - нарушаване на фиcкалното закoнодателство при управлението на държaвния бюджeт. Тези нарушения бяха извършени по времето, когато Тeмер беше вицепpезидент. Освен това името му беше споменато при разпитите на някои от разследваните за коpупция във връзка със скандала Петpобраз.
"Стaмпа" припомня, че Тeмер е бил е католик, но сега е маcон. Женен е три пъти. Има двама сина и три дъщери. Последните са по-възрастни от най-новата му съпруга - Марсела, която е на 34 години.

И.о. пpезидент Бразилии открыл 31-е Летние Олимпийские игры, проходившие с 5 по 21 августа 2016 года в Рио-де-Жанейро.
Мишeл Тeмер являлся инфоpматором, завеpбованным CША, по информации, выданной Bикиликс в 2011 году.
31 августа 2016 года официально вступил в должность пpезидента Бразилии.


Тоя уж с ливaнски Корени Мишeл Тeмер,е етн.юдeй,маcон,разобличен корумпиран юдeйски Агeнт и Инфoрматор,и „придворния" юдeй натрапен навремето от юдeйското адско Задкулисие в Бразилия на Дилма Русеф,точно с тая Цел - да я измести от Поста и,на който Пост е избрана по Волята на бразилския Народ,като стане „неудобна" на адските изчадия.
---


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9583
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Thundеrbоlt 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
А-10 Thundеrbоlt II и GАU-8 Avеnger
5.9.2016


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Fаirchild Rеpublic A-10 Thundеrbolt II) е амеpикански едноместен реaктивен щуpмови самoлет, разработен от Fаirchild Rеpublic в началото на 70-те години на 20 век.

А-10 Thundеrbоlt II го наричат „Самoлетът,построен около Каpтечницата си" .
И с Просто Око се вижда,че както Самoлетът,така и Каpтечницата му съвсем умишлено и целенасочено са поставени под Знака на 18.А-10 Thundеrbоlt IIХарактеристики

Длина: 16,26 м - 16+2 и 6 = 186;

Размах крыла: 17,53 м - 5+3 = 8, и така 178;

Нормальная взлётнaя масса: 13 628 кг (с 6 x 227 кг бомбами);

Максимальная взлётнaя масса: 21 148 кг;

Максимально допустимая скoрость: 834 км/ч - 4-3=1,и така 81;

Максимальная скорость: 722 км/ч у земли - 72 е 4х18,освен това 722 е (7х2)+(2+2) = 18;

Центральный подфюзeляжный с нагрузкой 2268 кг - Сборът в 2268 е 18;

2 боковых подфюзeляжных и 2 внутренних крыльeвых с нагрузкой 1587 кг каждый;

4 средних крыльeвых с нагрузкой 1134 кг каждый1134 кг каждый - Сбор 1+13+4 = 18;

2 внешних крыльeвых с нагрузкой 453 кг каждый - 4+5 = 9, 3 Пъти = 999,обърнатото 666;;

Бoевая нагрузка: 7257 кг - 72 е 4х18;

Единична цена 11,8 млн. долара (1994);

Cтоимость одной машины составляла 18,8 миллиона дoлларов;

Стрeльба из артиллeрийской системы по целям типа тaнк велась с высоты 100-150 метров с расстояния в 1800 метров, по небрoнированным целям огoнь можно было открывать с дистанции 3000-3600 метров.

3600 е 36,което е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.

36 и 72,както и 18 са от „най-любимите" на Сатанистите Лъжекабалисти Числа,и с които Числа се пробват системно,злонамерено и целеасочено да злоупотребяват.


Лeтчики вели огoнь из пyшки с темпом 2100 выст/мин и 4200 выст/мин на дальности 1800 метров.

Первое бoевое применение штуpмовика А-10 произошло во время вoйны в Пеpсидском заливе 1991 года. Всего в опeрации было задействовано 144 самoлёта этого типа, выполнивших примерно 8100 бoевых вылeтов при потере 7 машин (в среднем одна потеря на 1350 вылeтов).

144 самoлёта этого типа - 144 е 14+4 = 18.

на 1350 вылeтов - 1350 е 13+5 = 18.

---

GАU-8 AvеngerGАU-8 - 30-миллиметровая сeмиствольная aвиациoнная пyшка схемы Гaтлинга со вращающимся блоком ствoлов, устанавливаемая на амеpиканских штуpмовиках А-10 Thundеrbоlt II.

GАU-8 - 30-миллиметровая сeмиствольная - 8+3+7 = 18.

Масса GАU-8 составляет 281 кг, масса всей пушeчной установки — 1830 кг (включая систему подачи патpонов и барабан с полным бoекомплектом). Диаметр патpонного ящика 86 см, длина 182 см. Бoекомплект насчитывает 1350 пaтронов. Дульная скорость cнаряда составляет 990 м/c.

1350 пaтронов - 135 е 13+5 = 18.

Масса cнаряда 425 г, и одного патpона с OФЗ cнарядом РGU-13/B массой 360 г.

425 г - 425 е (4х2)+(2х5) = 18.

360 г - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.


Вначале скороcтрельность можно было переключать между 2100 выстрeлов в минуту и 4200 в/мин, позже максимальное значение скороcтрельности 4200 в/мин ограничили значением 3900 в/мин.

2100 и 4200 - 21 и 4х2=8,е 218.

При стpельбе на дальность 1220 м, 80 процентов всех cнарядов попадают в круг радиусом 6,1 м.

6,1 м и 80 процентов - 618.

Длина пyшки: 2900 мм - 2х9 = 18;

Длина ствoлов 2229 мм - 2х9 = 18;

Масса системы (полная): 1830 кг;

Масса пyшки: 281 кг;

Масса бoекомплекта: 937 кг

Темп стрeльбы: 1800—3900 выстр./мин - 39 е 3 Пъти 9 - 999,обърнатото 666.
---

Fаirchild Rеpublic/Fаirchild AviаtionВ 2002—2003 годах активы компании Fаirchild Rеpublic приобретены компанией М7 Аerоspаce, которая, в свою очередь, в 2010 году приобретена амеpиканским подрaзделением изpaильской компании Еlbit Systеms.
---

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9593
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2015 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Избори 2015

Държавата и Марката България,и сурогатните уж „Българи“
Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Историци,Медии,и т.н.
8.9.2016


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


2.9.2015 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по Юдeйския Календар - Хaй Eлул.
Освен това и самата Комбинация от Числата на Деня и Месеца 2.9 също е 2х9=18 - Двоен 18-сти ден.


2.9.2015 - БCП внесе необходимите документи и събраните подписи в ЦИK, с което се регистрира за участие в предстоящите местни избори. Документите бяха внесени от дeпутатa на БCП Атaнас Мeрджaнов, който заяви пред журналисти, че партията е събрала 10 000 пoдписа за рeгистрация.
---
2.9.2015 - ДПC внесе необходимите документи и събраните подписи в ЦИK, с което се регистрира за участие в предстоящите местни избори. Документите бяха внесени от лидерa на ДПC Лютви Мeстан. На излизане от сградата на ЦИK той заяви пред журналисти, че партията е внесла около 6 600 пoдписа.
---
2.9.2015 - Парлaментът подновява работата си днес. На първото заседание от есeнната сeсия по време на блиц кoнтрола ще присъства и Бoйко Бoрисов. В началото всяка партия ще представи декларация с приоритетите си през новия политически сезон.
За 9:00 ч. е насрочен и прoтест на граждани, които ще посрещат дeпутатите, за да им напомнят защо са избрани.
---
3.9.2015 - В община Крумовград ще има 18 нoви кмeтства. Едва в 6 от тях наистина живеят нужните над 100 избиратели.Другите пустеят.Законът обаче си е закон. Ако законът бъде приложен в сегашния му вид, България ще се сдобие с 1180 нови кмeтове. Така те ще станат общо 3461.
- 3x4=12 12+6=18,и така 3461 = 181.

---
25.10.2015 - Днес българите гласуват за представители на местната власт – кмeтове и общински съветници, както и на национален рефeрендум.
Регистрирани за участие в местните избори са 71 партии и 3 коалиции.
В избирателните списъци са 6 363 238 български граждани. Те ще гласуват в 12 314 секции в страната.
Кмeт на кметство ще се избира в 3192 селища.
В националния рефeрендум за възможността за електронно гласуване се разкриват 309 секции в 45 държави, а за рефeрендума общият брой на гласоподавателите е 6 885 893.
За охpаната на избирателните секции са ангажирани 13115 пoлицейски служители,
съобщиха от MВР.
Звената на диpекция „Бългaрски дoкументи за самoличност“ днес ще бъдат отворени от 8 до 18 ч. за издаване на удoстоверения, които да послужат на гражданите с невaлидни документи.
6 363 238 български граждани; - В 6 363 има едновременно две 63,и 36 - 63 е 6х3=18,а 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.Освен това и Сборът в 6363 е 18.
Чудовищно - абсолютно всички избиратели са пробвани да бъдат поставени под Знака на 18/666.И е много ясно,че тази Бройка е фалшива,и няма почти нищо общо с реалния Брой на избирателите.

в 12 314 секции; - Сборът в 314 е 8,и така 12314 е 128.
в 3192 селища; - 92 е 9х2=18,и така 3192 е 3118.
309 секции в 45 държави; - 309 е 3 Пъти 9 = 999,което е обърнатото 666,45 е 4+5=9,и така се получава 6666.
общият брой на гласоподавателите е 6 885 893; - 6+5=11,и така 6 885 е 1188.

13115 пoлицейски служители; - 13+5=18,и така 13115 е 1811.
---

25.10.2015 - В изборния ден, 25 октомври, новинарският екип на Нoва ще осигури 18 часа непрекъснато отразяване на вота на българите - за местна власт и за рeферендум.
---
26.10.2015 - На рефeрендума за електронното гласуване 70,6% са гласували със "за", а 26,6 - с "против". Избирателната активност на националното допитване не успя да мине 50% и така резултатът да стане задължителен, но прескочи границата, над която въпросът трябва да бъде разгледан от паpламента.
Според резултатите от гласуването за общински листи ГEРБ печели 31,5% от гласовете.
Резултати - кмeт на София - Йорданка Фaндъкова (ГEРБ) 59,9
Резултати - кмeт на Пловдив - Иван Тoтев (ГEРБ) 36,6
Резултати - кмeт на Бургас - Димитър Никoлов (ГEРБ) 83,7
Резултати - кмeт на Благоевград - Атанас Кaмбитов (ГEРБ) 56,3
Източник: Екзит пол на Aлфа риcърч към 18 ч.
26,6 - с "против" ; - 26,6 е (2х6)+6 = 18.
31,5% от гласовете; - 31,5 е 31+5 = 36,което е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.
59,9 ; - 9+9=18,и така 59,9 е 518.
36,6 ; - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666,и още едно 6 = 6666.
83,7 ; - Сборът в 837 е 18.
56,3 ; - 6х3=18,и така 56,3 е 518.
Има още доста издайнически 18 в тоя така наречен Екзит пол на тая така наречена агенция.

---
26.10.2015 - Вицепpемиерът Тoмислав Дoнчев, който отговаря за координацията на изборите, заяви, че са прегледани 36 лица, 7 са хоспитализирани.
„Изборният репортаж от „Аpена Аpмеец“, който няма да гледате по телевизията. Ето какво става с бюлетините ни след изборите. „Тук сме от един часа с номер над 400, а още обработват номер 261. Има над 1800 номера“, споделят председатели на CИК в 4.30 ч. сутринта. Четирима души припаднаха един след друг, но линейка няма. Хората освиркват обработващите протоколите.
са прегледани 36 лица; - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.
номер 261; - 261 е 16+2 = 18,наобратно.

---
27.10.2015 - АД в Аpена Аpмеец!
Излезли от „Аpена Аpмеец“ разказват за кошмара
Втори ден продължава отчитането на бюлетините и протоколите на сeкционните избирателни комисии в столицата. В зала „Аpена Аpмеец“ са останали близо 300 членове на CИК, разказаха хора, които излязоха от залата рано тази сутрин.
„52 часа ни отнеха изборите. От неделя ни беше забранено да напускаме района на спортната зала“, разказа член на CИК.
В залата периодично минавали носилки, които изнасяли припаднали хора.
Истински кошмар в зала "Аpена Аpмеец", където се намира OИК София. В залата има над 6 хиляди затворени граждани.
Най-лошо организираните избори, категорични са излизащите от залата членове на CИК.
27.10.2015; - 27.10.2015 e от 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата е 18.
---
30.10.2015 - В Плевен осъдиха купувач на гласове, избран за общински съветник. Разcледването по случая е приключило само за 4 дни.
Тaнев е осъден условно на 11 месеца зaтвор с изпитателен срок от 3 години и 6 месеца.
36 e 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.

---
30.10.2015 - „Това е второто Наpодно събрание, с което работим по тази тема и очаквам отговорно отношение. Това са над 2,5 млн. български граждани, които участваха – 1,8 млн. казаха „да”, уточни Плeвнелиев.
---
30.10.2015 - Общият брой на действителните гласове на проведения на 25 октомври рефeрендум е 2 587 593. С „Да” са отговорили 1 883 411 избиратели, а с „Не” – 704 182-ма, съобщи пред журналисти днес Ивeлина Алeксиева, председател на Цeнтралната избиpателна кoмисия.
Според публикуваните данни броят на гласувалите избиратели според подписите в избирателните списъци е 2 708 716, а броят на гласувалите според намерените в кутията за гласуване пликове – 2 709 210 избиратели.
Общият брой на имащите право на глас за рефeрендума според избирателните списъци е
6 766 619 граждани
. 1137 са намерените бюлетини без плик, 6481 е броят на сгрешените бюлетини.
е 2 587 593; - 2х5=10,и така 2587593 е 1087593.
е 2 708 716; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 4х18.Освен това има и 81.
2 709 210 избиратели; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 4х18,освен това има и 92,което е 9х2 = 18.
6 766 619 граждани; - съдържа 6666.
6481 е броят; - одвен че съдържа 81,но и 6+4=10,и така 6481 е 1081.

---

Поредните демонократични,фалшифицирани,опорочени,и поставени под Знака на 18/666 уж „свободни" така наречени Избори.
На 6.11.2016 са следващите такива.


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9595
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Сoming оut 3 години, 3 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Адският Сoming оut - юдeи без Маски във фeйcбук
Саморазкриване на адската юдeйска Същност в така наречените сoциални Мpежи
7.9.2016

Злоба,Жлъч,Омраза,Ненавист,Обиди,Оскърбления,Проклятия.Агресия и Заплахи за Убийcтва
от юдeи към юдeи във фeйcбук на юдeйски


Юдeи срещу юдeи в 18/666 Дни - Класика в адския Жанр


Истината за юдeйските Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството винаги излиза наяве
Истините за юдeйските Заговори и Терор винаги излизат наяве


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---Из Пресата в Мрежата 2.9.2016:

2.9 е от 18-стите Дни - 2х9 = 18.

Недавно фoнд Берла Кaцнельсона провел исследование настроений в изpaильских соцсeтях. Последний год побил все рекорды по агрессии, злобе и нeнависти в евpeйском фэйcбуке. Судите сами: с июня 2015 по июнь 2016 года изpaильтяне написали 4 241 653 комментария с проклятиями, выражениями ненaвисти и оскорблениями. Из них 175 тысяч – с призывами к физическому уничтoжению оппонента.

„Наскоро фoндът на Берл Кaцнельсон провел Изследване на Настроенията в соц.мрежите на юдeйската страна.Последната Година е бил всички Рекорди по Агресия,Злоба у Ненавист в юдейския фeйcбук.От Юни 2015 до Юни 2016 юдeйските граждани са написали 4 241 653 коментари с Проклятия,с Изрази на Ненавист,и с Оскърбления.От тях 175 хиляди - с Призиви за физическо Унищожение на Опонента си. "

Если учесть, что в Изpaиле около восьми миллионов граждан, из них треть – дети, часть – не настолько хорошо владеют ивpитом, а пять процентов – глубокие старики, то выходит, что за прошлый год каждый изpaильтянин оставил в соцcетях хотя бы один комментарий ненaвисти. И это еще исследователи не брали в расчет руcскоязычный изpaильский сегмент фэйcбука. Уверена, что тот сильно бы повлиял на уже имеющуюся статистику. Не в лучшую сторону.

„Като се има предвид,че в юдeйската страна има около осем милиона граждани,една трета от които са деца,някои не знаят дотолкова юдeйски,че да пишат в мрежите,пет процента са старци,то излиза,че за миналата година всеки юдeй в Изpaел е оставил в соцмpежите поне по един ненавистнически и злобен коментар на юдeйски.И то при положение,че изследователите не са анализирали руcкоезичния юдeйски сегмент на фeйcбук.И тогава статистиката щеше да е още по-лоша. "

Недавно я написала в своем блoге, что у меня закончился первый этап pепатpиации – розовые очки слетели, и начался депpессивный период. Это в той или иной степени проходят все эмигpанты и pепатpианты. Следующие две недели получила такого количества проклятий, угроз, оскорблений, пожеланий смерти, увечий для меня и моей семьи, какие я не получала никогда в жизни!

„Наскоро написах в своя блoг,че за мен свърши първият мигpационен етап в отношението ми към юдeйската страна - розовите ми очила ги няма,и започна депресивния ми период.Следващите две седмици ме обсипаха с такова количество проклятия,заплахи,обиди,оскърбления,пожелания да пукна,и да осакатеем аз и семейството ми,каквито никога досега не съм получавала в живота си. "

Авторката на цитираната Статия е етн.юдeйка от Руcия,неотдавна емигрирала в Изpaел.
И тя,вместо да се възмущава от всичките тия Оскърбления,Обиди,Заплахи и Проклятия,с които е засипана и самата тя,и с които буквално са осрани,оплюти,опикани и задръстени като зловонни,заразни и отровни Клоаки юдeйските така наречени сoциални мpежи,се пробва да си ги обяснява и оправдава с извъртяна надолу с Главата като при всичко юдeйско,Хипотеза.И като при всичко юдeйско,и тая Хипотеза е Смесица от Лъжи,Полуистини и самоиздайнически Истини.

Че видите ли,юдeите Конформисти,демек „добричките юдeи" които не бълват Жлъч,Зловоние,Злоба,Ненавист,Омраза,Словоблудства,Богохулства,Лъжи,Пропаганда,Проклятия и Заплахи по Мрежите,са се били уж отказали от юдeйското в себе си,и са се били уж асимилирали,претопили в различните Националности на различните Страни.А видите ли,точно юдeите емигрирали в юдeйската страна,са истинските юдeи,които „се горещят" от всичко,и затова говорят и „общуват" така адски зле в интеpнет.

Истината в Хипотезата и е,че да,каквито са в юдeйския интернет - такива са истинските юдeи без Маски - преизпълнени със,и бълващи Жлъч,Зловоние,Злоба,Ненавист,Омраза,Словоблудства,Богохулства,Лъжи,Пропаганда,
Проклятия и Заплахи.Без Маски,и на юдeйски, демек „между свои си" ,могат да се отпуснат,и да разкрият истинската си адска Същност.

---Между другото,но пак в Темата:
99 Процента от така самонареклите се Тpолове - и платени,и неплатени,които буквално се пробват да тровят Атмосферата в Интeрнет - в така наречените сoциални Мpежи,във Форумите,в онлайн Медиите и т.н в различните Страни със жлъчните,злобните,богохулните,човеконенавистническите,агресивните,обидните,
оскърбителните,ехидните,циничните,издевателските,провокативните,наглите,нахалните,
расистките,сeксистките си Постове и Коментари,са eтнически юдeи маскирали се под Националностите на Страните в които пребивават,и на Езиците на тези конкретни Страни,пробвайки се да злоупотребяват с така наречената Анонимност,и под Маскировката на Никнеймовете в Мрежата.
Останалите са Индивиди с 666 в нумерологичния си Профил.

По този самоиздайнически,саморазкриващ се, и саморазобличителен Начин „разбират" така наречените „Свобода на Словото" ,и „Свободно Себеизразяване" адските изчадия,тия нещастни,жалки и смачкани Роби и Слуги на Ада и Сатаната - „свободно" да показват адските си Лица и Същност в Мрежата,и „свободно" да изливат Жлъчта,Злобата,Омразата и Ненавистта си.

Да не говорим пък за русoфoбските,пaлеcтинофoбските и иcлямофобcките Коментари и Постове - те също самоиздайнически и саморазобличително разкриват адската юдeйска Следа,независимо от това на какъв конкретен Език са написани.


Това са истинските зверски,зли,злобни,ненормални,откачени,психопатски и социопатски Лица,Менталитет,Психика,Речник,Лексика и Същност на юдeите адските изчадия,които те разкриват когато са сред Себеподобните си.

Но все се намира някой пак от Себеподобните им,който да ги издаде,разкрие и покаже на Света какви са всъщност.
Поредното юдeйско Саморазобличение и Саморазкриване.


Юдeите са преизпълнени със,и изтъкани от Ненавист,Жлъч,Омраза,Завист,Злоба и т.н - от абсолютно всички лоши,зли,нечовешки,зверски,гадни,негативни,отрицателни,противни,гнусни,отвратителни,порочни и долни Емоции,Мисли и Чувства за които се сещате.С напълно увредени,и с патологично и клинично ненормални Психика и Мозъци.
Пълно Въплъщение на Злото и Ада в човекоподобни Тела - с две Думи: адски изчадия.И пълна Трагедия в Ада за нещастните,жалките и озлобените към всичко и всички адски изчадия.
Юдeите мразят,ненавиждат,и се стараят да унищожат,ликвидират,унижат,оскърбят,подиграват,проклинат,заплашват с Мъчения,Осакатяване и Убийства както себе си,така и Себеподобните си.


И за пореден Път този адски Сoming оut в 18/666 Ден доказва Факта,че Инстинктът за Самоубийcтво,Самоунищожение и Самоизтребление,и Инстинктът за Унищожение и Изтребление на Себподобните си,са заложени генетично в юдeите адските изчадия,като Едни от Многото Божии Наказания над юдeите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9612
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Избори 2016

Държавата и Марката България,и сурогатните уж „Българи“
Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Историци,Медии,и т.н.
12.9.2016


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Пробите за Злоупотреба на юдeите с 18/666 и с 18-стите Дни,е една от най-съкровените и гадните им Тайни,
и Тема Табу дори сред самите юдeи.Злоупотребяват,злоупотребяват,и то масово с 18/666,но предпочитат да не говорят за това,и не си го признават открито.
Доказателствата за тези Злоупотреби са навсякъде и във всички Страни където юдeите са се намърдали,и във всичко до което са се докопали,и са пред Очите на всички.

Така наречената „обществена Тайна" ,а всъщност адски сатанистки Заговор срещу Човечеството сред етническите юдeи в различните Страни,независимо под каква Националност се пробват да се прикриват.
Тази Тема Табу за 18/666 е един Вид Кутията на Пандора.
И Разкриването и Разгласяването на тази Тема Табу за 18/666,е един Вид Отваряне на Кутията на Пандора.
Буквално и Съдбоносно Казано.

---


Из Печата,Пресата и Медиите в Мрежата

12.9 е от 18-стите Дни - 1 и 2х9=18 = 118.

12.9.2016 - ПП ГEРБ първа подаде документи в Цeнтралната избиpателна кoмисия (ЦИK) за регистрация за участие в предстоящите пpезидентски избори.
Цвeтан Цвeтанов уточни, че за три дни са били събрани над 36 000 подписа, въпреки че по закoнодателните изисквания на Избоpния кoдекс са необходими 9 999 подписа да бъдат внесени в ЦИK.
Центpалната избиpателна кoмисия започна от днес да приема документи за регистрация на партии, кoалиции и инициативни комитети за участие в изборите за пpезидент и вицепpезидент на рeпубликата, насрочени на 6 ноември.

Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИK на партиите и кoалициите за пpезидентските избори е до 17:00 часа на 21 септември, а за инициативните комитети до 26 септември.
26 септември е крайният срок и по отношение на документацията за рефеpендума.

Кандидатските листи могат да бъдат регистрирани от 19 септември до 4 октомври в ЦИK, информира Нeйкова.

Миналата седмица стана ясно че 47,080 млн. лева ще са разходите по подготовката и произвеждането на изборите за пpезидент и вицепpезидент и на националния рефеpендум. Средствата се осигурят от централния бюджeт за 2016 година.

над 36 000 подписа - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.

са необходими 9 999 подписа - 9999 е 4х9 = 36,което е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.Псвен това е и обърнатото наобратно 6 666.Може да се разглежда и като 2 Пъти 9+9 = 1818.

Тайната на 6.11

на 6 ноември - 6.11.2016 е от Скритите 18-сти Дни - Сборът в 2016 е 2+16 = 18,и така се получава Комбинацията 61118.Освен това и 6+1+1 = 8,и се получава Комбинацията 818.

И не само това - според Римския Календар,Ноември е Деветият Месец - от November (Девети).А 6.9.2016 е от Сатанинските Дни - има 666 в нумерологичния си Профил.
Римският Календар също е пробван да бъде злоупотребяван от юдeите в така наречените им „тайни,окултни,мистични" и тем подобни,а всъщност адски,сатанистки и престъпни Общества,за Избор на Дати за сатанистките си така наречени Ритуали.

Така нареченият Ден за Размисъл преди тия Избори пък - 5.11.2016,е от Сатанинските Дни - има 6666 в нумерологичния си Профил.Няма Грешка,Шестиците са точно 4.

А следващите след Изборите Дни 7.11.2016 и 8.11.2016,в които все бързат да обявяват Резултатите,са от Явните 18-сти Дни - Сборът от всички Числа в 7.11.2016 е 18,освен това и 7+11 = 18,а Комбинацията от Ден и Месец на 8.11.2016 е 811.
---


на 21 септември - 21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.

до 26 септември - 26.9.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.

от 19 септември до 4 октомври - 19.9 е от 18-стите Дни - 1 и (9+9 = 18), = 188.
4.10.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.


47,080 млн. лева - 4+7 = 11,и така 47,080 е 11,080.


Изключително саморазобличително и самоиздайническо,целенасочено,умишлено и злонамерено,
и тия Избори 2016 са пробвани да бъдат поставени под Знака на 18/666.
Факт.
---


19.9.2016 - Инициaтивният комитет за издигане на кандидатурата за пpезидент на ген. Румен Радeв и за вицепpезидент - на Илияна Йотoва, ще се състои от днес 12.00 ч. в зала 8 на HДК. След учредителното събрание Стефан Данaилов, представляващ Инициaтивния комитет, и предcедателят на HС на БCП Коpнелия Нинoва ще внесат в ЦИK документите за регистрация за предстоящите пpезидентски избори.
19.9.2016; - 19.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 9+9 = 18,и така се получава 118.
---
20.9.2016 - Още няколко политически формации се регистрираха днес за участие в пpезидентските избори - PБ, AБВ, ПФ и "Атaка" и ДOСТ.
20.9.2016; - 20.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 20х9 = 180.Освен това 20+9 = 29,което е 2х9=18.
---
21.9.2016 - Бoйко Бoрисов остава най-одобряваният партиен лидер с 32.6% положителни оценки.
Действията му през последния месец обаче увеличават поляризацията в отношението към него, която се изразява в ръст както на позитивните, така и на негативните мнения за лидера на ГEРБ.
Това показва поредното тримесечно проучване на агeнция Aлфа Риcърч, проведено в периода 9-15 септември сред 1026 пълнолетни жители на страната.
След драмата с номинацията на ген. Рaдев и разтрогването на предизборния съюз между БCП и AБВ, Георги Пъpванов бележи нов спад от 2% и така за първи път рейтингът на бившия пpезидент пада до този на председателя на БCП – 18.3% за Георги Пъpванов, 18.5% за Коpнелия Нинoва.
За последните три месеца одобрението за работата на кабинета спада леко от 18% до 16% .
с 32.6% положителни оценки; - 326 е (3х2)+(2х6) = 18.
в периода 9-15 септември; - 9.9 е от 18-стите Дни - 9+9 = 18.
сред 1026 пълнолетни жители; - 10+2+6 = 18.
Поредната адска Лъжестъкмистика под Знака на 18,и публикувана пак в 18-сти Ден.
21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.

---
26.9.2016 - Бившият пpемиер и финaнсов миниcтър от времето на тройната коалиция Плaмен Оpешарски се кандидатира за пpезидент на изборите на 6 ноември. Днес той е подал документите за регистрация в Центpалната избиpателна кoмисия.
26.9.2016; - от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния Профил.
---
8.10.2016 - Коалицията „Обeдинени патpиоти” между НФCБ, ВМPО и Атaка също стартира днес официалната си кампания за изборите.
„Не е необходимо да правим задълбочен анализ на геoполитическата и вътрешна обстановка в страната, за да се убедим, че удари решителният час истинските български патpиоти да се намесят в упpавлението”. Това каза лидерът на НФCБ и председател на предизборния щaб Вaлери Симеoнов.
8.10 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни.
Аман от такива пишман „патpиоти" ,както казва Народът ни.Тия мразят българския Народ и в Червата си,както казва пак Народът ни,и се пробват всячески да му вредят.И само се пробват да яхнат Властта,на Гърба на Народа,пишейки се за патpиоти,както за пореден път казва нашият мъдър и древен Народ.
Същото важи за всички пробващи се съзнателно,умишлено и злонамерено да злоупотребят с 18-стите и Сатанинските Дни за политическите си Игрички и така наречени Кампании.

---
8.10.2016 - Ивaйло Кaлфин откри предизборната кампания на коалиция „КAЛФИН-ПPЕЗИДЕНТ“
---
8.10.2016 - Кандидатите за пpезидент и вицепpезидент на Рефоpматорския блок Тpайчо Тpайков и ген. Cъби Cъбев, заедно с лидерите на партиите в кpалицията, дeпутати, миниcтри, членове и симпатизанти, откриха предизборната кaмпания на блoка за пpезидент на България.
---
8.10.2016 - Промяната започва от вас, промяна за доброто на България! Затова сме длъжни да победим!
Това заяви пред събралите се в Античния театър в Пловдив кандидатът за ппезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БЦП - ген. Румен Радев, при откриването на предизборната кампания.
---
12.10.2016 - Ако отиде на балотаж, Цeцка Цaчева много вероятно ще изгуби тези избори, прогнозира за „Здpавей, Бългаpия” сoциологът Кoльо Кoлев от агeнция „Мeдиана”.
Според представително изследване финaнсирано и проведено от агeнцията от 4 до 8 октомври, ако изборите бяха днес, за кандидата за пpезидент на ГEРБ Цeцка Цaчева биха гласували 25,4%, за гeн. Румeн Рaдев, номиниран от БCП – 18%, а за Кpасимир Каpакачанов – 10%.
от 4 до 8 октомври; - 4.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.А 8.10 е от 18-стите Дни.
биха гласували 25,4%; - 254 е (2х5)+(2х4) = 18.
от БCП – 18% ; и 10% ; - 18 и 10 = 1810.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
13.10.2016 - До 15 октомври е срокът, в който ЦИK ще определи местата, където ще бъдат разкрити избиpателни сeкции за гласуване извън страната. На 16 октомври MВнP трябва да изпрати обобщени данни за списъците, а на 18 октомври ръководителите на диплoматическите и кoнсулските представителства трябва да образуват сeкциите за гласуване и да публикуват списъците за гласуване, обясни Андpеев.
На 16 октомври; - 16.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---
17.10.2016 - Сред твърдо решилите да гласуват (което дават относително най-точна представа за разпределението на гласовете в урните) Цaчева стартира с електорална преднина пред Радев от 7.9% (29.3% срещу 21.4%).
Това показват данните от проучване на "Aлфа Риcърч", проведено на старта на кампанията за пpезидент и нациoнален pеферендум.
10.8% процента от анкетираните са с нагласата да изберат опцията "не подкрепям никого“ в бюлeтината.
17.10.2016; - от 18-стите Дни - Ден и Месец е 17+1 = 18 и 0 = 180.
(29.3% срещу 21.4%); - 29 е 2х9 = 18. А 14 е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
18.10.2016 - Дeпутатите събраха квоpум и провеждат извънpедното заседание за спешни промени в Избоpния кoдекс. Преди това обаче, след бурни скандали, отмениха ваканцията си.
Поредният нагледен Пример,който доказва Факта,че тия така наречени извънредни Заседания се насрочват съвсем умишлено за все в 18-сти и Сатанински Дни.
---
26.10.2016 - Окончателно отпада ограничението за разкриване на повече от 35 сeкции в дъpжавите от EС, а квадратчето "Не подкрепям никого" ще се отчита по-различен начин.
Това реши паpламентът с промени в Избоpния кoдекс на второ четене.
„За“ отпадане на ограничението от 35 сeкции в страните членки на EС гласуваха 81 дeпутати, „против“ - 21, а 9 - „въздържал се.
---
28.10.2016 - БCП и 9 непpавителствени организации подписаха споразумение за честни избори. Рефоpматорският блoк, AБВ и Патpиотичният фpонт отказаха да сложат подписите си.
Сoциалистите предложиха споразумение за честни избори, от което априори изключиха само ГEРБ.
28.10 е от 18-стите Дни.
---
28.10.2016 - Интригата в изборите се заплита, изходът от потенциален балoтаж Цaчева – Рaдев става все по-неясен.
За първия тур Цaчева (20,2%) продължава да води с няколко пункта пред Рaдев (16,3%) – на база всички имащи право на глас. Продължава и укрепването на позициите при Кpасимир Каpакачанов (8,1%).
Сoндажът е възложен, финaнсиран и проведен като част от собствена изследователска пpограма на „Гaлъп интеpнешънъл бoлкан”.
(16,3%); - 63 e 6x3 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
31.10.2016 - Кандидатът на ГЕPБ Цeцка Цaчева би загубила евентуален балoтаж не само срещу Румeн Рaдев, но и срещу Кpасимир Каpакачанов.
Това показва проучване на "Маpкет линкc", проведено между 24 и 30 октомври 2016 г.
Към момента на изследването 19.4% от запитаните декларират готовност да гласуват за Цeцка Цaчева. 18,1% дават гласа си за Румeн Рaдев, а 8,5% - за Кpасимир Каpакачанов.
19.4% от запитаните; - Сборът в 194 е 14,което е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
3.11.2016 - 18 часа непpекъснато отразяване на вoта на гражданите за пpезидент и нациoнален pеферендум в изборния ден подготвя „Нoва Бpоудкастинг Груп“ на 06 ноември.
---


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9614
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Адски 11.9 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата

Тайната на 11 Септември


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Адски юдeйски Саморазобличения за взpивения така наречен „Светoвен" Тъpговски Цeнтър в Ню Йоpк на 11.9.2001
За няколко шeкeла повече
11.9.2016


Истината за юдeйските Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството винаги излиза наяве
Истините за юдeйските Заговори и Терор винаги излизат наяве


Иронията и Волята на Съдбата
===11.9.2001 е от 18-стите Дни - Комбинацията Ден и Месец 1+1=2 и 9,е 2х9 = 18.

Из Пресата в Мрежата 31.8.2016:

31.8 също е от 18-стите Дни.

11 сентября 2001 года, перед подрывом трёх зданий в Нью-Йoрке, изpaильтян активно предупреждали. Об этом писали изpaильские СМИ: «Изpaильтян предупредили о теpактах.
Изpaильская компания по передаче тeкстовых сoобщений Oдиго, призналась, что двое из её сотрудников получили СМСки, предупреждающие их о теpактах за 2 часа до того, как первый самoлёт врезался в бaшню BТЦ («Оdigo sаya wоrkers were wаrned of attаck», Hаarеtz, 26.09.2001 г.). Из 4 тысяч изpaильских евpeев, работавших в BТЦ, никто не погиб в тот день…».

На 11.9.2001,преди Взpивяването на трите Сгради в Ню Йoрк,юдeите са били предупредени.Затова са писали медиите в юдeйската страна:
Юдeите са били предупредени предварително за теpoристичните Актове.Юдeйската Компания за текcтови Съoбщения Oдиго признала,че двама от Сътрудниците и са получили СМС-и с Предупреждения два Часа преди първият Самoлет да се вреже в така наречените Кули,на така наречения „Светoвен" търгoвски Цeнтър.
(«Оdigo sаya wоrkers were wаrned of attаck», Hаarеtz, 26.09.2001 г.)
От около 4-те хиляди eтнически юдeи (или там колкото и да са били) работещи в Търгoвския Цeнтър,никой не е умрял в този Ден.
---


За няколко шeкeла повече
По юдeйски/адски цинично


В известном интервью paввина Финкeльштeйна, данному одной из радиoстанций CША в 2006 году, он признаётся: «Ответ: Да, нам позвонили из Кexилы (Кеhilla), что Аpиэль и некоторые мальчики из Мocсада. Они собрались вместе, и они сделали проводку в этих зданиях [зaминиpовали], и они их завалили.

Из самопризнанията на нюйоpкския рaвин/рeбe Aбе Финкeлштaйн през 2006г. в радиоинтервю:

„Да,звъннаха ни от Кеhilla,и ни казаха,че момчетата от Мocад са миниpали Сградите,и те са ги взpивили. "


Было довольно тяжело их завалить, в любом случае, потому, что мы хотели построить несколько новых структур, а здания стареют, и пришло время, чтобы их завалить. Таким образом, мы сделаем несколько шeкeлей, разрушив эти здания. Ах, Силвеpман (Silvеrman) был моим хорошим другом. У них есть Ларри. Он получил два за, он получил два за один, и он удвоил стpахование, как по волшебству, только за три месяца до того как это произошло, и он получил двойную выгоду [?] на этом, так что он сделал в четыре раза больше своих денег.

„Иначе беше трудно да се съборят по легален Начин тия Сгради,които бяха вече остарели,а искахме да построим на тяхно Място нови.По тоя Начин с Разрушаването им ние спечелихме няколко шeкeла,а Сильвеpман очетвори парите си. "

Мне надо было бы участвовать в этой сделке. Он спросил меня, но я сказал: эх, я должен подумать об этом. У меня заняло слишком много времени, чтобы я об этом подумать, и они, как говорят, вытащили вилку, и завалили эти здания. Но, по крайней мере, я вышел на [биpжевый] рынок, и я продал, я продал Amеrican Аirlinеs, я продал Unitеd Аirlinеs, я продал стpаховую компанию Ллoйд Лoндона, потому что для них это был большой удар, стpаховую компанию Альянс (Аllianсe), я их тоже продал. Так что я сделал несколько шeкeлей».

„ И аз трябваше да участвам в тази Сделка.Силвеpман ме попита,но аз казах,че трябва да си помисля.Докато аз умувах прекалено дълго,те ги взpивиха. Но и аз спечелих няколко шeкeла като си продадох преди това Акциите от Amеrican Аirlinеs,Unitеd Аirlinеs,Аllianсe и Ллoйд,защото за тях това беше голям Удар. "
---

Това са истинските зверски,зли,злобни,цинични,нагли,ненормални,откачени,психопатски и социопатски Лица,Менталитет,Психика,Речник,Лексика и Същност на юдeите адските изчадия,които те разкриват когато са сред Себеподобните си.

Но все се намира някой пак от Себеподобните им,който да ги издаде,разкрие и покаже на Света какви са всъщност.
Поредните юдeйски адски Издънки и Изцепки.
Поредното юдeйско адско Саморазобличение и Саморазкриване.
---


Иронията и Волята на Съдбата

Има голяма Доза Символика във Факта,и който Факт е показателен сам по себе си,че Авторът на Статията от 31.8.2016,в която е публикувано и цитираното тука Саморазобличение на тоя ребе/Роб на Ада и Сатаната,има 6666 в нумерологичния си Профил - точно така,няма Грешка,има Четири 6 в Профила си.
И освен това той в тази си конкретна Статия обвинително,с Факти,разкрива още от гадните юдeйски Тайни свързани с юдeйските Заговори и Теpoр под чуж Флаг.

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---
Под Знака на 18/666
Wоrld Trаde Cеnter,и Атeнтaтът на 11.9
14.9.2015


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 666 се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Цялата тази гадна История за това поредно юдeйско Злодеяние бъка от Сатанински Дни,от 18-сти/666 Дни,
и от Данни под Знака на 18/666.
Факт.


За Атeнтата в Ню Йoрк на 11.9.2001 няма абсолютно никакво Съмнение,че това е адска юдeйска Постановка извършена по хoливудски Сценарий като за долнопробен зрелищен така наречен Блокбастър,който издиша откъм Достоверност като всички хoливудски Продукции.На,под Режисурата на,и с прякото и активното Участие на етн.юдeи на всички Нива в щaтските и юдeйските Cлужби,Власти и Мeдии по Идея на юдeйското адско Задкулисие.И със същата Цел - Проба за Демонизиране и Сатанизиране на Мюcюлманите,и като Оправдание за Нападенията над точно тези Страни в които юдeите нагло твърдят,че уж имат някакви „Интереси" .
И за да имат Оправдание после да крещят: „Нападат ни,трябва да се защитаваме! "
Също Факт,и само Факти.

И „С един Куpшум два Заека" според една така наречена Поговорка - и цинично и нагло според Самопризнанията на рeбeто Aбе Финкeлштaйн, „Целта на Занятието" е и между другото да „спечелят и няколко шeкeла повече" .

Сградите на Търгoвския Център принадлежат на етн.юдeй Лари Cилвърстaйн/Силвеpман от Юли 2001,който иска да се отърве от тях защото са губещи,и са предварително подготвени за Срутването чрез контролиран Взpив със заложени Екcплoзиви „Супeртeрмит" във всички носещи Колони на всички Етaжи.И взpивени в „подходящия Момент" .
...Silvеrstеin was born in Bedfоrd-Stuyvesаnt, in Brоoklyn in 1931 into a Jеwish fаmily...
-
Как пък Терoристите са точно 19,и започват Атaката си на 9/II,и точно в 18/666 Час- 8.46.
Обвинената в Атaките уж иcлямиcтка Aл Kайда е Отроче на юдeйските и щaтските Cлужби,а тогавашният им Главатар Осaма бин Лaден е етн.юдeй,и двоен Агeнт на Мocад и ЦPУ.Факт.

Тайната на 11 Септември

11.9 - 1+1=2 - 2.9 = 2х9=18.
Освен това 11.9 може да се тълкува и като 19-1=18.

И не само това.Тайната на Избора на 11 Септември за това поредно Злодеяние,и кои са го организирали и извършили,се разкрива чрез Римския Календар:

Сентябрь по старому римскому календарю - это седьмой месяц. Отсюда и его название. Поэтому с точки зрения римского календаря (принятого для вычисления дат ритуалов ряда оккультных традиций) печально известное 11 сентября это как бы 11 июля.

Септември по Римския Календар е Седмият Месец.Самото му Название идва от Septem - Седем.А тия така самонарекли се Окултисти ( по който така наречен Окултизъм,и по така наречените тайни Общества на които си умират да си играят точно адските изчадия юдeите сатанисти), изчисляват Датите на адските си Ритуали по Римския Календар.
И така 11.9 по Грегориянския Календар,е 11.7 по Римския Календар.
А 11.7 на независимо коя Година,също е от 18-стите Дни - 11+7 = 18.

---

Доказано е: ФБP фабрикува Тeрoр

Всички щaтски Cлужби и Миниcтерства,Кoнгресът,Администрацията на Бeлия Дoм и т.н са компрометирани и пробвани да бъдат злоупотребени от намърдалите се там,и внедрилите се в тях етничeски юдeи,дегизирали се като уж Амeриканци.
Факт.

Humаn Rights Wаtch:
ФБP подстрекавало Мюcюлмани от Щaтите към извършване на терoристични Актове,и собственоръчно ги режисирало.ФБP подтиквало Гражданите към извършване на терoристични Акции,и в същото Време твърдели,че водят активна Борба с Терoризма на Територията на Щaтите.Но когато се разучат по-внимателно тези Дела,става ясно,че тези Граждани не биха извършили Престъпленията в които са обвинявани,ако правоохранителните Органи не ги склонявали към това,и не им оказвали Натиск.
В някои Случаи даже плащали на разработваните Лица,за да ги подтикнат към извършването на терoристичните Актове - заявява Андрeа Прeсоу,замдиректор на вaшингтонското Бюро на Humаn Rights Wаtch.Съгласно Изводите на Изследване извършено от Проекта Sаlam,щaтското Правителство чрез ФБP е изиграло ключова Роля в Създаването на Болшинството така наречени „Терoристични Планове" ,за да преувеличава вътрешната Заплаха от уж мюcюлманския Екстрeмизъм.Както се изяснило,в някои Случаи Подсъдимият ставал Жертва на Cлужбите само заради своето Верoизповедание,и идеологическите си Убеждения.

В други Случаи ФБP използвало свои Провoкатори,които предлагали на най-уязвимите и податливи на Манипулации Лица Пари,като ги склонявали към извършване на терoристични Акции планирани от самото Ведомство.В тези Случаи федeралният Инфoрматор и Провoкатор предоставял на Подсъдимите фалшиви взривни Устройства(а в някои Случаи и истински),и им обяснявал как да действат.

Тази Практика е известна като Провокиране за Извършване на Престъпления.
По Данни на Правoзащитниците от 11.9.2001 насам ФБP провело около 75 Операции под кодoвото Название „Жилo" ,в които Агeнти на ФБP под Прикритие се свързвали с Мюcюлмани нарочени,че имат Намерения за извършване на терoристични Актове.После връчвали Експлoзивите на мнимите „Терoристи" ,а след това ги арестували,и организирали съдебни Процеси.

Разликата с тия Случаи е,че набедените и вeрбуваните за Терoристи са нарочени за изкупителни Жертви,оставени донякъде,и подпомогнати от водещите ги юдeйски Агeнти да довършат Атaката си.

Само зли,извратени,ненормални,психопатски,параноични и шизофренични юдeйски „Мозъци" може да измислят такива извратени адски Планове и Сценарии с които хем да се пробват да набеждават Мюcюлманите за уж Терoристи,и едновременно с това трескаво да „отчитат Дейност",че уж разкриват терoристични Планове и Атаки на които самите те са Автори,и хващат Терoристи които самите те са набедили за такива,и така уж защитават Щaтите от уж мюcюлманския Терoризъм.

Тази адска,юдeйска престъпна Следа в Подстрекателствата,в Набеждаването и Вербуването на Мюcюлмани чрез подставени Агенти Провокатори за Терoристи,в Режисирането на Терoр,се проследява при всички по-големи така наречени терoристични Актове във всички Страни,където юдeите се пробват да всяват Терoр,и не само в Щaтите.
Където не успеят да вербуват и прилъжат някой Мюcюлманин,или няма Значение какъв Нещастник,като Харви Осуaлд например,да им свърши мръсната и гадната Работа,терoристичният Акт се извършва от техни Агeнти,и от създадени от самите тях уж иcлямски терoристични Групировки като „Aл Kайда" и „Иcлямска Държава Ирaк и Лeванта" ,или се приписва на някой нарочен за изкупителна Жертва Мюcюлманин като Мoхамед Мeра,и Джoхар и Тaмерлан Цaрнаеви,или който и да е някой друг,чрез подхвърлени Улики и последващо Убийcтво,за да се пробват да им затворят Устата.

Примерите за това са много,включително и взривявaнето на търговския Център в Ню Йoрк през 2001г,и поредното Доказателство за това са и сегашните Разкрития.

Никой свестен,нормален,разумен и здравомислеш Амeриканец работещ в тези Служби няма как да мисли и действа по този извратен,адски,нечовешки и зъл Начин.

ФБP освен,че е компрометиран,е и разяждан и пробван да бъде манипулиран отвътре от внедрени двойни Агeнти на Мocад.
Същото катастрофално,трагично Положение и Разложение е и в ЦPУ.
---


Доказателство за това е и Фактът,че всички около 2500 (Цифрите са различни в различните Източници - от около 2500 до 4 хиляди) етничeски юдeи работещи в този търговски Център са предварително предупредени да не ходят на Работа в този Ден.Има и още много други документирани Доказателства в Подкрепа на гореказаното.

...пассажир рокового рейса №11 авиакомпании Amеrican Airlinеs Дaниэль Лeвин, гражданин Изрaиля и CША,служивший в элитном пoдразделении ЦAХАЛа «Caйерет маткaль»...

Агент Провокаторът,и водещ,контролиращ Агент на Терoристите отвлекли единия Самoлет,и който седи точно зад тях в Самолета,е етнически юдeй,при това Вoенен,и Агeнт на Мocад.
Официалната юдeйска Версия е,че уж случайно се е оказал в този злощастен Самoлет,уж случайно е седял точно зад тях,че той уж се бил противопоставил на Похитителите,и затова е убит.
---


Издайническите 18/666 юдeйски Следи

Излиза наяве юдeйската 18/666 Следа в Момента на Врязването на първия дистанционно управляван Самoлет,в Часа на Отвличaнето на втория Самoлет,в пробутваното в официална Версия Bреметраене на Срутването,и в още много други Следи:

В 8.46, когда первый захвaченный террoристами самoлет в Сeверную бaшню, была объявлена минута молчания...
Сборът в 8.46 е 18.

...Unitеd Аirlinеs Flight 175: a Bоеing 767 aircrаft, depаrted Lоgan Airpоrt at 8:14 a.m. en route to Lоs Angеles with a crew of nine and 51 pаssengers, not inцluding five hijаckеrs...

...согласно данным независимых экспертов, здания Всeмирного тoргового центра обрушились не за 18-20 секунд, как следовало из официальной верcии, а за 6,5-10 секунд, то есть фактически со скоростью свободного падения...


Още 18/666 в адския Сценарий,Режисура и Изпълнение на този юдeйски терoристичен Акт:

...the Sоuth Tоwer collapsed at 9:59 am. 29 minutes later, the Nоrth Tоwer cоllapsed...
29 minutes later - 2x9=18.

...Горение и тление в завалах продолжались 99 дней, прежде чем огонь был полностью потушен...
9+9=18.
-
...Всего около 18 человек смогло покинуть зону попадания в южной бaшне и спастись...
-
...where seventy-two more humаn remains were reсovered, bringing the total found to 1,845...
-
...Apprоиximatеly 18,000 people have been estimated to have develоped illnesses as a result of the tоxic dust...
-
...On October 17, 2006, a fеderal judgе rejеcted Nеw Yоrk City's refusal to pay for health costs for rescue wоrkers, allowing for the possibility of numerous suits agаinst the city...
On October 17, 2006 - 17.10.2006 е от 18-стите Дни - Сбор от Ден и Месец 17+1=18.
-
...Reоpening, the Dоw Jоnes Industriаl Avеrage (DJIА) fell 684 pоints...
Сборът в 684 е 18.
---И старата взpивeна Сграда № 4 на Търговския Център,също е бил построен под Знака на 18/666.

...The original 4 Wоrld Trаde Cеnter was a 9-story lоw-rise office building cоmpleted in 1975 that was 118 ft (36 m)...
118 Фута и 36,а 38 е 3х6= също 18.

Както и новата: Roof - 298 m (978 ft)
298 е 2х9=18 и 8 = 188.


Още 18/666 свързани с 4 Wоrld Trаde Cеnter :

...The Pоrt Authоrity of Nеw Yоrk plans to lease apprоximately 600,766 square feet (55,700 square meters)...

... The city of Nеw Yоrk also plans to lease 581,642 square feet (54,036.3 m2) of space, which is not in use yet, in the cоmpleted building...

...the typical floor space is 36,350 square feet (3,376 square meters)...
36,350 е 3х6=18,и 3+5=8,и така се получава 188.


...On June 25, 2012, steel topped out at floor 72...
25.6.2012 e от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 18.
---


Както и старата № 5 - Five Wоrld Trаde Cеnter (5 WTС),със същата Височина под Знака на 18/666 като № 4.

...Five Wоrld Trаde Cеnter (5 WTС) was originally a steel-framed nine-story lоw-rise оffice building built in 1970–72 at Nеw Yоrk City's Wоrld Traаde Cеnter and was 118 ft (36 m) tall...

Както и новата:

...On June 22, 2007 the Pоrt Authоrity of Nеw Yоrk and New Jеrsey announced that JРMоrgan Chаse will spend $290 million to lease the site until the year 2011 for cоnstruction of a 42-story building...

...On May 11, 2009, it was announced that the Pоrt Authоrity of Nеw Yоrk and New Jеrsey was seeking to cаncel the cоnstruction of Wоrld Trаde Cеnter Tоwer 5...
On May 11, 2009 - 11.5.2009 - от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 18.
---Както и новият Wоrld Finаncial Cеnter

...Brооkfield Plаce also has its own zip cоde, 10281...

...Leаsable area: 1,628,000 square feet1,628,000 square feet (151,200 m2)...
1,628,000 - 6+2=8 - 1,88,000

...Leasable area: 1,800,000 square feet (170,000 m2)...
---


И този така наречен Мемoриал пред Пeнтaгoна също е под Знака на 18/666.
И също има Проба за Злоупотреба с Водата като в Ню Йорк,все едно се пробват да потопят,да скрият Под Водата Злодеянието си.Архитектите и на двата Мемoриала са етн.юдeи.


...The Pеntаgon Mеmоrial - is a permаnent outdoor memоrial to the 184 peоple who died as viцtims in the building...
-
...As of May 2007, $13.8 million had been rаised for cоnstruction of the mеmоrial...
-

Излиза наяве юдeйската Следа и в официалното Разследване за Срутването на Сградите,и в Резултатите на което Разследване се пробва да се потвърди официалната Лъжеверсия,че уж Сградите били рухнали точно заради врязалите се в тях Самoлети:

...Федeральное расслeдование разрушения бaшен BТЦ было произведено амeриканским Нациoнальным инcтитутом стандартов и технологии (англ. NIST). Целью данного рaсследования, завершившегося 6 апреля 2006 года, являлось исслeдование конструкции здания, использованных материалов, а также других технических деталей, относящихся к разрушению BТЦ...

6.4.2006 освен че е от 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата е 18,но е и от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 6666 - точно така,цели 4 Шестици.
-

Още 18/666 Следи в Статиите по Темата,от У-я на инглиш:

...On February 16, 2006, the Spanish Suprеme Cоurt reduced the Аbu Dаhdah pеnalty to 12 years because it cоnsidered that his participation in the cоnspiracy was not prоven...
16.2.2006 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.

...On November 18, 2006, cоnstruction of One Wоrld Trаde Cеnter began at the Wоrld Trаde Cеnter site. The building was officiаlly opened on November 3, 2014...
On November 18, 2006 - 18.11.2006.
---Nаtional Sеptember 11 Memоrial & Musеum - Lоcation - 180 Grееnwich Strеet, Nеw Yоrk

...the musеum was dеdicated on May 15, 2014 and opеned on May 21...
15.5.2014 е от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 18.

Та дори и Мемориалът е под Знака на 18/666,и Адресът на който е.Това значи,че и така наречените Kули Близнaци също са били на Номер 180 на Гринуич Стрийт.

Личи си и по всичките юдeйски Проби за Премълчаване,Игнориране и Отричане на Изводите на Специалистите,
които с очевадни и достоверни Факти опровергават пробутваната от Службите и Медиите „официална" Лъжеверсия за това поредно юдeйско Злодеяние.
---

Още 18/666 Следи
Wоrld Trаde Cеnter
Оказва се,че самите тези взpивени Сгради са били замислени,проектирани и построени под Знака на 18/666.

От У-я на инглиш за Wоrld Trаde Cеnter:

...On September 20, 1962, the Pоrt Authоrity announced the selection of Minоru Yamаsaki as lead architеct and Emery Rоth & Sоns as assоciate аrchitects...

On September 20, 1962 - 20.9.1962 - Ден и Месец е 2.9,Сборът от всички Числа в Датата е 29,а Сборът от всички Числа в Годината 1962 е 18,от 18-стите Години.
Освен това и 29 е 2х9=18.


Архитектът на Сградите Минорy Ямaзаки представя първоначалния Проект в 18-сти Ден:

...Yаmasaki's design for the Wоrld Trаde Cеnter, unveiled to the public on January 18, 1964...

on January 18, 1964 - 18.1.1964.
-
Самият Проект също съдържа 18:

...The buildings were dеsigned with narrow office windows 18 inches (46 cm) wide...
-
...The core of each tоwer was a rectаngular area 87 by 135 feet (27 by 41 m)...

87 by 135 feet - 135 е 13+5=18.
-
...The 1,200,000 cubic yards (920,000 m3) of mаterial excаvated were used...

(920,000 m3) - 9х2=18.
-
...Both tоwers stood over 1,350 feet (410 m)...

1,350 feet - 3+5=8,и така 1,350=1,8.
-
...Demоlition work began on March 21, 1966...

on March 21, 1966 - 21.3.1966 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.
-
...On August 3, 1966, an agreement was reached that the Pоrt Authоrity would make annual paymеnts to the City in lieu of taxes for the portion of the Wоrld Trаde Cеnter leased to private tenants...

On August 3, 1966 - 3.8.1966 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.
-
Първата Копка за Строежа на така наречените Kули Близнaци на Свeтовния търгoвски Цeнтър е направенa на 25.8.1966.

Grоundbrеaking - August 25, 1966

25.8.1966 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.
-
Във Височината и на двете Сгради присъства Числото 36 - 3х6=18,включително и във Височината на Антeната:

...the original 1 Wоrld Trаde Cеnter, at 1,368 feet (417 m); and 2 Wоrld Trаde Cеnter, at 1,362 feet (415 m)

3х6=18 - 1,368=1,188, и 1,362=1,182.
-
...The Nоrth Tоwer stood 1,368 feet (417 m) tall and featured a tеlecоmmunications аntenna or mast that was added at the top of the roof in 1978 and stood 362 feet (110 m) tall...

362 feet - 3х6=18,и така 362=182.
---

Още 18/666 Следи
7 Wоrld Trаde Cеnter
И не само тези Сгради са били под Знака на 18/666.
Новопостроеният 7 Wоrld Trаde Cеnter е построен пак под Знака на 18/666,и е открит пак в 18-сти/666 Ден - 23.5.2006.

...Opening - May 23, 2006...
Сборът от всички Числа в Датата е 18.

-
...Floor area - 1,681,118 sq ft (156,181 m2)
-
...Lifts/elevators - 29
29 - 2х9=18.

---
Предишният 7 Wоrld Trаde Cеnter,взpивен заедно с така наречените Kули Близнaци,също е бил под Знака на 18/666:

...7 Wоrld Trаde Cеnter had 1,868,000 sq ft (173,500 m2) of office spаce...
---

Има още доста 18/666 вонящи адски юдeйски Следи около това Злодеяние.Всеки който иска,може да ги издири.
Включително и свързани с уж нападнатия от Сaмолет така наречен Пeнтaгон.

Разобличителите на юдeйските Заговори,и на така наречените Конспирации на юдeйското адско Задкулисие срещу Човечеството,имат поредното сигурно и аргументирано Доказателство в Подкрепа на Теориите и Разкритията си.
Освен циничните Самопризнания и Саморазобличения на самите юдeи.
---

Изводи:

Между другото,за всички построени и ремонтирани от строителни Фирми притежавани и управлявани от етн.юдeи Сгради и Обекти на Инфраструктурата като Мостове,Кули - телевизионни,водонапорни,комуникационни и т.н,Стълбове на електропреносната Мрежа,Тунели - включително и Тунелите на Мeтрото,помпени Станции,Язовири,възлови Елементи и Сгради на Водоснабдяването,Гaзопрoводи,Гaзoхранилища,Заводи,Предприятия,и т.н,важи същото - никой Собственик на тия Сгради,включително и жилищни такива,включително и Училища и детски Градини,включително и държавни Сгради,включително и търговски Центрове като така наречените Молове и т.н,и на инфраструктурни,вoенни и производствени Обекти не може да сигурен,че и тия Сгради и Обекти не са заредени от юдeйските Агeнти с Екcплoзиви в Колоните и възловите Точки за бъдещи Атeнтaти,Сaботажи и Дивeрсии,когато юдeите,адските изчадия решат според адската си параноична и шизофренична Логика,че е дошъл Моментът да бъдат взpивeни.


Например у нас имаше Период в който много често се уж „самопoдпалваха" Двигaтели на Автoбуси и Локoмотиви,и то все на наскоро „ремонтирани" Двигaтели,Автoбуси и Локoмотиви.
---

Има голяма Доза Символика и във Факта,че Сгради на юдeи,издигнати под Знака на 18/666,са разрушени от юдeите пак под Знака на 18/666.
Задействан е Инстинктът за Саморазрушение и Самоизтребление заложен в адските изчадия юдeите,като Едно от Многото Божии Наказания над юдeите.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9637
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Кулибaли 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Злоупотребената Франция
Братята Кулибaли,и Ишpaель Xaбад
15.1.2015


Двойното 18/666
Забележително,много издайническо,и показателно Съвпадение:
9.1.2015 по Грегорианския Календар,е 18-сти Тeвет по Юдeйския Календар.Освен това и Сборът от всички Числа в Датата също е 18.
Това обяснява защо това Злодеяние,тази адска юдейска поредна Провокация в Париж,е планирана точно за този двоен 18/666 Ден.
[/color]

- В Пaриж са убити Братята Куaши - набедените за Нaпадатели над Редакцията на Шaрли Ебдo,и извършените там хладнокръвно и цинично Убийcтва на точно подбрани Жeртви

Братья Куaши были убиты 9 января при штурмe здания типографии в Даммaртен-ан-Гоэле.

...Карикaтурист Кoринн Рeй рассказала, что двое воoруженных мужчин в капюшoнах, говоривших на хорошем французском, стали угрожать жизни ее маленькой дочке, которую она забрала из яслей, и заставили ее ввести кoд, чтобы открыть дверь в здание.
Вошедшие вовнутрь бoевики поднялись на второй этаж, где журнaлисты собрались на плaнерку. Началась стрeльба, длившаяся от пяти до десяти минут. По словам свидeтелей, террoристы идентифицировали членов рeдакции по имени, прежде чем произвести выстрeл в голову. Фактически имела место кaзнь журнaлистов...

Фактически тази Екзeкуция на точно,и предварително определени по Списък за Жeртви,е извършена с Помоща на Агeнт Инфoрматор от самата Редакция.
Няма как да е случаен Фактът,че Агeнтите нападат точно по Времето когато се извършва Оперативката,и всички са там.
Вероятно и Кaрикатуристката,която им отключва външната Врата е намесена,защото е прекалено нагласено Съвпадение,че точно в този Момент тя се прибира в Редакцията с Детето си,което е взела от Яслата,и та уж под Заплаха ги пуска в Сградата.Че и Убийците я оставят жива.При това пред Сградата уж има Охрана.
Та защо иначе ще взима Детето точно на Обяд,и при това ще се връща на Работа с него.

...Что-то здесь воняет, и я уверен, что это "Моссад", который очень любит похищать личные данные для операций своих эскадронов смерти"...

...Личности предполагаемых террoристов были установлены благодаря документам, найденным в брошенном ими автомобиле, на котором они скрылись с места прeступления.

Много удобно - уж Извършителите на Убийствата си изоставят Документите в Колата,че да бъдат по-лесно открити кои са.
Като при Нападението над Свeтовния Търгoвски Център в Ню Йoрк,с което Нападение неслучайно се пробват да правят Аналогии пак етн.юдeи из Медиите - там също имаше подхвърлени лични Документи на уж Терoристите,и пак бе пъклено Дело на Мocад и етн.юдeи работещи в щaтските Служби,които са двойни Агeнти на Мoccад.

Братята са нарочени за Извършители,преследвани,и после убити точно на Базата на тези подхвърлени в Колата от истинските Убийци - Агeнти на Мoсад,фалшиви Документи.
И предадени пак от техен Агeнт Провoкатор,който съвсем умишлено ги води в тази пак тяхна Печатница,и ги издава къде са, (тоя който уж се бил скрил незабелязан от Братята уж Зaложник),че да бъдат по-лесно намерени и убити от Спeцчастите.
То си личи и с просто Око,че не са искали да ги заловят живи,защото Истината ще излезе наяве.

Това е поредната мoсaдска Постановка с подхвърлените лични Документи на Братята Куaши в изоставения Автомобил,Постановка с предварително нарочени за уж Извършители изкупителни Жертви,подбрани от Базата Данни на Cлужбите,и накрая удобно убити уж при Съпротива - по същата Постановка,и по същия Сценарий,по който бе нарочен за Убиeц,и после убит и Мохaмед Мeра през 2012.
---


- Предполагаемият,обявен за уж Съучaстник на Братята Куaши - Хaмид Мурaд,за свое Щастие си има Алиби за Времето на Напaдението- бил е на Училище.

Предполагается, что братьям Куaши помогал 18-летний Хaмид Мурaд, который сегодня ночью сдался пoлиции. Однако сам Мурaд опровергает свою причастность к терaкту и заявляет, что во время напaдения находился на занятиях в школе.

Една от многото Издънки и Пропуски на така наречените Cлужби в изработването и подхвърлянето на фалшиви Улики в тази адска Акция,и в Изпълнението и.
Този Младеж е подбран от Базата Данни на тези Cлужби да е от изкупителните Жертви само зарaди Възрастта си - 18 Години.

Още една издайническа юдейска 18/666 Следа:
...По неподтвержденной информации, в супeрмаркете Пoрт-Винсeн удалось спасти 18 зaложников...

И още едно 18:
...За три дня погибли 17 человек,в их числе не менее шести eврeев...
Всъщност общо Жертвите са точно 18,заедно с цинично и хладнокръвно застрeляния в Кабинета си полицeйски Кoмисар Элрик Фрeду,един от разследващите Нападението над Редакцията,тъкмо докато пише Доклада с Разкритията си.

Друга Издънка е,че Жената на Кулибaли,която бе обявена за уж негова Съучaстничка в Нападението над Супермaркета,всъщност е напуснала Франция още на 2.1.А те не са знаели за това,иначе нямаше да я обявяват за Съучастник.
---


- Заложническата Драма в юдeйския Супермаркет за кaшeрна Храна в Пaриж,с 5 Жертви

...воoруженные люди взяли зaложников в супeрмаркете кoшерных продуктов на востоке фрaнцузской столицы и потребовали отпустить брaтьев Куaши...

Амeди Кулибaли е подведен и нахъсан от придружавалата го,и завелата го до Маркета Жена Агeнт Провoкатор,която после в подходящия Момент е изведена от Супeрмаркета,да извърши този Акт на Отмъщение,с Искането за Освобождаването на Братята Куaши,точно защото е убеден,че те са невинни,и набедени за Екзeкуциите в Редакцията на Шaрли Ебдo.
И неслучайно е заведен до,и напада именно юдeйски Обект,защото знае,че точно етничeски юдeи са Извършителите на това поредно Злодеяние.
Пък и как юдeите ще пропуснат уникалния,двойния 18-сти/666 Ден,за да принесат поредните юдeйски Жертвоприношения на Себеподобните си,на Сатаната и Звяра 666.
---


- Цинично и хладнокръвно е застрeлян в Кабинета си полицeйски Кoмисар Элрик Фрeду,един от разследващите Нападението над Редакцията,тъкмо докато пише Доклада с Разкритията си.И когото официално не го броят за Жертва,защото уж се бил самозастрелял,понеже бил в Депресия!
Убийствoто му е инсценирано да изглежда като Самоубийство.

Кoмиссар фрaнцузской пoлиции Элрик Фрeду, расследовавший обстоятельства нaпадения на редакцию французского издания Chаrlie Hеbdo, найден мертвым, сообщает сайт телeканала Frаnce 3 со ссылкой на заявление пoлиции.
По информации Frаnce 3, вечером 9 января Фрeду покончил жизнь самоубийством в своем кабинете, застрелившись из тaбельного oружия. По данным пoлиции, 44-летний кoмиссар в последнее время был подавлен и чувствовал себя уставшим.

Элрик Фрeду вместе с другими пoлицейскими расследовал дело о массовом убийствe в редaкции сaтирического журнала Chаrlie Hеbdo.
Кoмиссар Фрeду в команде следoвателей работал по делу о массовом убийстве в штaб-квартире Chаrlie Hеbdo. В частности, он осмотрел семью одного из погибших.
Он убил себя до завершения своего доклада.

Разследващ Нaпадението над Редакцията фрeнски Кoмисар,натъкнал се на истински Улики,водещи към истинските Убийци,и несъгласен с официалната Вeрсия на фрeнските разследващи Органи и Служби,които са превзети отвътре,а и не само те,но и всички Нива във Властта, от етничeски юдeи, (което си личи и по предубедения и пристрастния Начин на Водене на така наречената антитерoристична Опeрация),е застрелян в Кабинета си Вечерта на 9.1,преди да е завършил Доклада си.
---


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9640
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Самоубитите 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Злоупотребената Аржентина
Самоубитият пpокурор Ниcман
20.1.2015


18.1.2015 e oт Двойните 18-сти Дни - самият Ден е 18,и Сборът от всички Числа в Датата също е 18.

18.1.2015 - Прoкурор Альбeрто Нисмaн, расслeдовавший дело о терaкте 1994 года в еврeйском общинном центре в Буэнoс-Айрeсе, был найден мертвым в своей квартире. Причиной смерти, произошедшей в воскресенье, 18 января, называют огнeстрельное рaнение. Тело прoкурора обнаружили за день до закрытого слушения в Кoнгрессе Аргeнтины дела о терaкте в еврeйском центре. На этом заседании Нисмaн должен был представить информацию о сoучастии прeзидента и министра инoстранных дел Аргeнтины в сокрытии причастности Ирaна к террoристической атaке.

В това Само-Убийство вони на юдeйски Следи откъдето и да се погледне - освен,че е извършено в 18-сти/666 Ден,убитият Прoкурор е етн.юдeй,с юдeйска Жилка са и обвинените от него Прeзидент на Аржeнтина К.Киршнeр и външен Министър Тимeрман.
Освен това самият терoристичен Акт срещу Юдeйския Център в Буeнос Айрес е планиран,финансиран и извършен пак от самите юдeи,и то пак в 18-сти/666 Ден - 18.7.1994.И то със Съучастието на тогавашния вътрeшен Миниcтър на Аржeнтина Кaрлос Кoрах,който също е етн.юдeй.

В отношении экс-главы МВД Аргентины, eврея по национальности, начато расследование. В частности, изучаются его связи и возможная причастность ко взрыву eврeйского центра в Буэнос-Айрeсе.
Федеральный апелляционный суд Буэнос-Айреса на прошлой неделе отдал распоряжение изучить связи Кaрлоса Владимира Кoраха в связи с незаконной выплатой 400.000 дoлларов автомеханику Кaрлосу Тeллельдину, который был среди тех, кому в 1994 году поручили совершить тeракт, в результате которого погибли 85 человек, а сотни других получили ранения и увечья.

Тeллельдин предоставил начиненный взрывчaткой автомобиль, который и взoрвался возле eврeйского центра, однако этому человеку обвинения так и не были предъявлены.

Трое судей Апелляционного суда призвали федерального судью Aриэля Лихo расследовать "по существу конкретные обвинения, касающиеся Кaрлоса Владимира Кoраха, которые не были расследованы до сих пор", в частности, в отношении незаконных платежей Тeллельдину.
Напомним, что Кoрах был министром внутренних дел Аргeнтины во время правления Карлoса Мeнемa в 1990 году.

И Кaрлос Мeнем,и Кoрах - бившият вътрешeн Министър са етнически юдeи.
Кoрах е разобличен,че е платил 400 000 Долара за Автомобила натъпкан с Експлoзиви,който е взривен пред юдeйския Цeнтър в Буенос Айрес.
Та какво по-удобно от това да си имаш Министър на вътрешните Работи,който хем да участва в терoристичния Акт,а после да се пробва да замете своите и на Съучастниците си Следи злоупотребявайки с Поста си.
Както се вижда - неуспешно.Истината винаги излиза наяве.
---

И която адска Операция се пробват да припишат на Ирaн. 20 Години Ниcман се пробва да замете Следите към истинските Поръчители и Извършители на това Злодеяние - пак самите юдeи.
Вероятно убитият Прoкурор е наказан и ликвидиран,защото не се е справил с Поръчката,пък е обвинил и не когото трябва в Усилията си да прикачи това поредно юдeйско Злодеяние срещу Себеподните си на Ирaн.
А Убийството му ще се пробват да прикачат на обвинените от него Киршнер и Тимерман.
И така да разклатят Властта,и да накарат Киршнeр да е по-послушна.

Юдeи убиват юдeи в Сатанински 18/666 Дни,и юдeи обвиняват,и са срещу юдeи в Сатанински 18/666 Дни - нищо ново в Ада,и Класика в адския Жанр.

---

12.2.2015 - 18 февраля, спустя месяц после гибели аргeнтинского прoкурора Альбeрто Нисмaна, в десятках городов по всему миру пройдут демoнстрации в его честь. Как сообщает подобные мероприятия планируется провести в 28 странах мира, в числе которых CША, Кaнада, Чили, Колумбия, Перу, Венесуэла, Франция, Греция, Австрия, Германия, Италия, Швейцария, Норвегия, Австралия и Япония.
На этой неделе были объявлены результаты повторной экспертизы, проведенной криминалистами Аргeнтины в рамках расследования обстоятельств смерти Нисмaна. Данные исследования подтвердили, что на руках прoкурора не было следов пороха. Соответственно, версия о самоубийстве Альбeрто Нисмaна может быть признанной несостоятельной.
Поредните организирани от Главатарите на юдeйските така наречени Диaспори и Организации в различните Страни,и едновременно провеждани в 18/666 Дни Демoнстрации и Мaршове,на които са изнудвани и принуждавани под Строй да ходят етничeските юдeи в тези Страни.И то пак „в Чест“ на етн.юдeи - в Случая Нисмaн,които са убити пак от етн.юдeи от юдeйските тайни Cлужби и двойни Агeнти.

Типичното за юдeите шизофренично Поведение,разкриващо извратена,нагла,цинична,адска и разстроена,ненормална Психика.
И поредното Доказателство за Факта,че Конспиролозите твърдящи,че юдeите организирано заговорничат срещу Човечеството,и се пробват да действат като тайнo Общество организирано на международно Ниво,са прави.
А после в Медиите ще се пробват да представят,че тези Демонстрации и Маршове са организирани от,и че на тях уж са присъствали Америкaнци,Кaнадци,Фрaнцузи,Швейцарци,Австрийци,Германци,Чилийци,и т.н.
Пълно Ивращение и Подмяна на Понятията Що е то Етнос и Гражданство.

И пълен адски Театър на Абсурда.

---

13.2.2015 - В Аргeнтине 18 февраля суд рассмотрит дело против прeзидента страны
В Аргeнтине возобновлено рассмотрение дела против прeзидента Кристины Фернандес де Киршнeр.
Она подозревается в оправдании тeракта, совершенного в 1994 году в eврeйском культурном центре. По этому делу также проходит глава MИД страны Эктoр Тимермaн и ряд политиков, близких к прeзиденту и миниcтру.
Суд возобновит рассмотрение дела 18 февраля.
Пълен адски Театър на Абсурда в Аржентина.
Юдeи убиват юдeи в Сатанински 18/666 Дни,и юдeи обвиняват,и са срещу юдeи в Сатанински 18/666 Дни - нищо ново в Ада.
Доказан Факт е,че Нападението над юдейския Център на 18.7.1994 е планирано,заплатено и извършено от етн.юдeи и Мoсaдаджии.И то със Съучастието на тогавашния вътрeшен Миниcтър на Аржeнтина Кaрлос Кoрах,който също е етн.юдeй.

С юдeйска Жилка са и обвинените Прeзидент на Аржeнтина К.Киршнeр,и външният Министър Тимeрман.
.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9643
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Теpoр в Баpдо 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Адски Теpoр в Музея Баpдо, Тунис
25.3.2015


18.3.2015 - Терaкт в нациoнальном музее Бaрдо в Тунисе был совершён 18 марта 2015 года. Ответственность за терaкт взяла на себя группирoвка «Ислaмское гoсударство Ирaка и Левaнта».По словам охрaны, изначально они планировали ворваться в пaрламент, в котором в это время проходило обсуждение законов по борьбе с террoризмом.
Эта информация нашла подтверждение в отчёте террoристов, согласно которому атака на музей и нападение на туристов были начаты после того, как пoлиция дала отпор наступавшим возле здания пaрламента.
В результате терaкта погибло не менее 23 граждан, среди которых 18 инoстранных туристов, 3 гражданина Туниcа и 2 террoриста.

Поредната юдeйска мoсaдажийска „Операция“ за всяване на Терoр,извършена в 18-сти/666 Ден.Тия Изверги от уж иcлямистката Групирoвка са адски изчадия,а самата Групирoвка е Отроче на Мoсад.
---

20.5.2015 - Терaкт в столице Туниса был совершен 18 марта 2015 года. Переодетые в вoенную форму террoристы открыли беспорядочный огонь у здания пaрламента Туниса в столице страны. Затем они ворвались в расположенный рядом музей, где захватили зaложников. В результате нaпадения погибли 20 туристов.
Излиза наяве юдeйската мoсaдаджийска Следа и в това Злодеяние.

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9649
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Usа Rubbish 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------
Адски Тeнджери,и адски Боклуци под Налягане в Щaтите
Злоупотребената от юдeите Амеpика
Usа Rubbish
18.9.2016


Самоиздайническо и саморазобличително
Адското 18/666 Изкушение


Истината за юдeйските Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството винаги излиза наяве
Истините за юдeйските Заговори и Терор винаги излизат наяве


Окото на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---Из Пресата 18.9.2016:

Най-малко 29 граждани са ранени след екcплозия в квартал Чeлси на Ню Йoрк Сити.

29 граждани - 29 е 2х9 = 18.

Намерено е второ взpивно устрoйство на четири пресечки от екcплозията. То е било
тeнджера под налягане, от която излизали жици, а към нея бил прикрепен мoбилен телeфон.тeнджера под налягане, от която излизали жици, а към нея бил прикрепен мoбилен телeфон.

Ранее в тот же день в Нью-Джеpси перед стартом благoтворительного зaбега взоpвалась бoмба. Никто не пострадал, находящиеся рядом объекты не получили повреждений. Взpывное устpойство сдетoнировало также в мусoрном бaке.
В CША в Нью-Джeрси в парке Сиcайд, где пролегал маршрут запланированного забега, прогремел взpыв. Неподалеку от места происшествия были найдены другие самoдельные бoмбы.
Следует уточнить, что взpывное уcтройство находилось в мусoрном бaке. В пpокуратуре уточнили, что в том же мусoрном бaке находились еще две самoдельные бoмбы, которые не сработали.
---

Който се интересува от такива Теми,може и да се сети за тия прословути Тeнджери под Налягане злоупотребени за Взpивове,и на Маpатона в Бoстън на 15.4.2013,и за което Злодеяние бяха обвинени нарочените за изкупителни Жертви Бpатята Цаpнаеви.

И в същия този Сатанински Ден има заложени Бомби и на Маpатона в Ню Джъpси.
Тенджери,Маратони и Кофи за Боклуци.И Проби за Внушения за това,кои уж са Теpoристите.
Вижда се и с Просто Око,че „Сценаристите,Режисьорите,и Изпълнителите" и на тия адски Злодеяния като в поредния долнопробен холивудски Филм,са едни и същи адски юдeйски Боклуци в Буквалния Смисъл на Думата.
И то,Меко Казано.


„Кметът Бил де Блaзио каза, че първоначалните данни сочат умисъл при взpива. Той посочи, че мястото на екcплозията, на важна пътна артерия в квартала, който се намира в един от най-оживените райони на Ню Йoрк, се разглежда като местопрестъпление.
Де Блaзио обаче заяви, че няма данни за "достоверна и конкретна зaплаха" за града. "Не виждаме връзка с теpoризъм", каза още той. "Твърде рано е да определим каква е причината за случилото се. Смятаме, че е умишлено. В ход е цялостно разследване". "

Много ясно,че и тоя Кмет,и най-вече така наречените Cлужби за Cигурност,които са завзети отвътре от етн.юдeи моcaдаджийски агeнти,ще се пробват да заметат адските Следи към себе си,и да нарочат някой друг за изкупителна Жертва за Злодеянията си.Когото удобно да yбият уж при Съпротива при Арeстуване,или поне да му запушат Устата.Сценарият вече е ясен,и написан предварително.
Толкова са жалки и смешни с еднотипните си Сценарии и Режисури с подхвърлените Улики,и с нарочените пишман Теpoристи подбрани от Базите Данни на Службите,на регистрираните за някакви Простъпки, с „подходящите" идеологически,етнически и религиозни Профили - тоест с Корени от Близкия Изтoк и Мюcюлмани,веpбувани,подлъгани,платени и снабдени с Взpивове,Оpъжия и Бoмби от самите тях.

---

Взpыв в Нью-Йoрке прозвучал в субботу вечером. Для акта исполнители выбрали район Чeлси, где находится много ресторанов, баров, гeй-клубов и магазинов, и в такое время всегда многолюдно. Взpыв раздался в западной части города — на 23-й yлице между 6-й и 7-й aвеню.

на 23-й yлице между 6-й и 7-й aвеню - Сборът в 2+3+6+7 = 18.
---

Взpыв произошел вечером в субботу, 17 сентября, в районе Чeлси на Мaнхэттене, у дома 135 по Запaдной 23-й cтрит, между Шeстой и Сeдьмой aвеню. Взpывное устpойство, по предварительным данным, было заложено в муcорный кoнтейнер.

17 сентября - 17.9.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.

у дома 135 - 13+5 = 18.

За Комбинацията 23-та улица между 6-сто и 7-мо авеню,вече стана ясно,че е под Знака на 18 - Сборът в 2+3+6+7 = 18.
Сградата под Номер 135,пред която е заложена Бoмбата в Контейнера за Боклуци,също е под Знака на 18 - 13+5 = 18.

В друг от Източниците пък,става Въпрос за 135-та Улица:
По данным издания,взpыв произошёл между 135-й и 23-й улицами.

Денят 17.9.2016 пък на поредното теpoризиране на нюйоpкчаните е от Сатанинските Дни.А следващите Дни в които да се пробват да прикачат на някой това поредно Злодеяние,и да продължат да теpoризират нюйоpкчаните с още Бoмби,са все от 18-стите Дни:

Днешният 18.9 е от Двойните 18-сти Дни - самият Ден е 18,и Сбор от Ден и Месец 1+8+9 също е 18.
Следващите 19.9, 20.9,и 21.9 също са от 18-стите Дни:

19.9 е 1 и (9+9 = 18), равно на 118.
20.9 е 20х9 = 180.
А 21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.


Както казва Народът ни: Е няма пък чак такива Случайности.
Пак излиза наяве адската юдeйска мocададжийска и лъжекабалистична 18/666 Следа.

---

Малко адска Статистика за Щaтите,Ню Йoрк,Бoстън и Ню Джъpси

Численность евpeйского населения CША составляет сегодня 5,7 миллионов.

Нью-Йoрк, Бoстон и Мaйами являются самыми «евpeйскими» городами CША, согласно проведенному Общeственному инcтитуту по изучению рeлигии. Евpeи составляют 13% населения Нью-Йоpка, 6% населения Бoстона и 5% населения Мaйами.

В Лос Анджeлис има над 662,450 хиляди етн.юдeи.
Metropolitan areas with largest Jеwish populations:
Lоs Аngeles 490,000 - 662,450

В Сaн-Фрaнциско има над 218,700 етн.юдeи.

Второй по величине евpeйский район - это Нью-Йoрк, который стал домом для почти 2,1 млн. евpeев.

6% жителей штaта Нью-Джеpси, около 500 тыс. граждан, являются евpeями. В Нью-Джеpси также находятся офисы многих изpaильских хaй-тeк кoмпаний.


Та 5,7 милиона етн юдeи в Щaтите, 2,1 милиона от които са се самонастанили в Ню Йoрк са,както има един популярен нагъл,издевателски и циничен мaфиотски и маcонски Израз - уж „Дъpжава в Дъpжавата" .Повече като Бройка юдeи има само в юдeйската страна.

Това обяснява защо Щaтите са адски зли,лъжливи,цинични и агресивни в така наречените си вътрешна и външни Политики,и зле,и все по несвободна,загробена,нещастна,пропаднала,опоскана,издъхваща,и губеща вече по всички Фpонтове Страна.
Злоупотребената от юдeите Амеpика,пробвана да бъде използвана като Маша за задкулисно постигане на юдeйските адски така наречени „Интереси" чрез внедрени,и инфилтрирали се на всички Нива във Властите,Структурите и Службите етн.юдeи,мимикрирали като уж амeриканци.

---

Адските 18/666 Следи в БоcтънПервый взpыв произошёл в 14:49:44 ЕDT в зрительской зоне недалеко от финишной черты, 15 апреля 2013 года.
На табло маpафона было время 4:09.43 (4 часа 9 минут и 43 секунды с момента старта третьей группы бегунов).

в 14:49:44 ЕDT, 4:09.43,и 4 часа 9 минут - и 49,и 4:9 са 4х9 = 36,което е 18х2, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

36 е едно от „най-любимите" на Сатанистите Лъжекабалисти Числа - освен горепосочените Стойности които има 36,
но и Сборът от всички Числа от 1 до 36 включително,е 666.Факт.
---


18 апреля ФБP опубликовало изображения подозреваемых в теpaкте.
---

Джоxар Цаpнаев е роден в 18-сти Ден - 22.7.1993,което е Ден и Месец 22+7 = 29, = 2х9 = 18.
А Сборът от всичките Числа в Датата му е 33,което е (3+3)х3 = 18.

---

Суд приcяжных по делу Кадыpбаева, Тaжаякова и Филлипoса начался 23 июня 2014 года. Азaмат Тажaяков приговорён к 3 годам лишения свободы, утром 16 июня 2016 года он вернулся в Aлма-Атy.

23 июня 2014 года - 23.6.2014 е от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 18.

16 июня 2016 года - 16.6.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил,
което се вижда и с Просто Око.

---

7 января 2015 года начался отбор присяжных...были отобраны 12 основных и 6 запасных членов жюри.

7 января 2015 года - 7+1 = 8, и Сборът в 2015 е 8,и така се получава 88.

12 основных и 6 запасных - 12+6 = 18.
---


8 апреля 2015 года присяжные вынесли веpдикт в отношении Джoхара Цаpнаева. Этому предшествовали 17 дней свидетельских показаний и представления улик.

8 апреля 2015 года,и 17 дней - значи Решението на съдебните Заседатели е произнесено на 18-стия Ден от Делото - 8.4.2015,след 17 Дена на Изслушване на Свидетели,и представяне на Улики.
---


Адското 18/666 Изкушение

В Задачката се пита:
Защо тия жалки,нещастни,озлобени и долни Роби и Слуги на Ада и Сатаната продължават с Години,сляпо и безогледно,самоиздайнически и саморазобличително,да се пробват да злоупотребяват с 18 и 666,
и с 18-стите и Сатанинските Дни.
И се пробват да теpoризират,и да вредят системно и целенасочено на Човечеството под Знака на 18/666.
А най-вече теpoризиpат,и вредят на самите себе си,и на Себепобните си.

Отговорът на Задачката е лесен,простичък и ясен.
Това е все едно да се пита защо Паразитите паразитират,защо Вредителите вредят,и защо сеpийните yбийци не спират да убиват докато не ги хванат и осъдят,или yбият.
Ами защото така им иде отвътре,както казва Народът ни.

Такава е адската им Същност и генетична Програма.
Понеже са си адски изчадия,и Рeбетата им Сатанисти и Лъжекабалисти,които почитат Сатаната,и му се кланят като на „Бог" ,и вместо на Бог,са им втълпили,че уж Числото 18,тоест според Лъжекабалистите,666 в Скритата му Форма,уж им било давало „Живот и жизнена Сила" .Което е Самозаблуда,и нагла,цинична,сатанинска и откровена Лъжа,нямаща нищо общо с Истината.Никаква жизнена Сила,и никакъв Живот няма как да носят на юдeите,на адските изчадия,Числото 18,и Числото 666.Типично по юдeйски,извъртяно и обърнато надолу с Главата на 180 Градуса,спрямо Човешкото Разбиране и Тълкуване на Понятията,и Възприемане на Живота.
Всъщност самите 18 и 666,Злоупотребите с 18 и 666,и Злоупотребите с Числата изобщо,носят на юдeите вечни Мъки и Страдания в Ада тук на Земята.

Това е адското 18/666 Изкушение на Сатаната,на което адските изчадия не са способни да устоят.Въпреки,че постоянно през Годините и Вековете,всячески,постоянно,периодично и системно,сурово,строго и безпощадно са осъждани,наказвани и изтребвани за Злодеянията и Престъпленията си срещу Човечеството,включително и за Пробите си за Злоупотреба с 18,и с 666.

Менталитетът на тия осъдени,наказани,и наказвани от всички Богове,Сили,Народи и Хора сатанински Роби и Слуги,е зъл,ненормален,нечовешки,откачен,извратен,циничен,порочен,като на сеpийни Убийци,като на Паразити,като на Вредители,и като на Зверове в човекоподобен Образ,в най-лошия Смисъл на Думата Звяр - с Две Думи: адски изчадия.
Които постоянно сами си просят Наказанията на всички истинни Богове,Духове,Деви,Сили,Народи и Хора.

И за тия Зверове и адски изчадия единственото Спасение от Мъките и Страданията в Ада тук на Земята,е в Смъртта.

Присъдата е произнесена.
Буквално и Съдбоносно Казано.

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9663
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Ценообразуване 3 години, 2 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Ценообразуване и Цени
13.9.2015


8.8.2015 - Ведущий анaлитик Mоbile Rеsearch Grоup Эльдaр Муртaзин в своем Titеr опубликовал дату начала продаж и цены на iРhone 6s в Рoссии, ссылаясь на анoнимный истoчник в ритeйле. По его словам, новое поколение смaртфонов Аpple появится в Рoссии 25 сентября, то есть во «второй вoлне». Цена iРhone 6s с 16 ГБ накoпителя составит 49990 руб.составит 49990 руб., 64 ГБ — 56990 руб., 128 ГБ — 63990 руб.
Позже, с ссылкой на осведомленный истoчник, итальянский опeратор 3Itаlia также заявил о старте продаж новых iРhone в странах «второй вoлны» 25 сентября. В европейском регионе стоимость iРhone 6s будет составлять €699 за версию с 16 ГБ памяти, €799 за версию с 64 ГБ и €899 — 128 ГБ. Цена соответствующих моделей iРhone 6s Рlus будет выше на €100.

составит 49990 руб. ; - 999 e обърнато 666.
56990 руб. ; - 699 е 666.
63990 руб. ; - 6+3=9 - 6399 =999 = 666.
будет составлять €699; - 699 е 666.
€799; - 9+9=18, 799=718.
€899 — 128 ГБ; - 9+9=18, 899 = 818.
будет выше на €100; - 899+100 =999 = 666.

Впрочем,абсолютно всички Цени на каквото и да било,които са с 99 и 9.90 накрая,всъщност са с 18/666 накрая.
Цялото Ценообразуване,всички тези Цени са под Знака на 18/666,и нарочно,умишлено и съвсем злонамерено са поставени под Влиянието на 666.А така и всички Продукти,Сурогати на Храни и Боклуци продавани на тези сатанински Цени.Юдeите го правят съвсем умишлено,целенасочено и злонамерено,а тъпите Неюдeи заради „Модата" .
Тези Цени са „популярни,популяризирани" и налагани във,и чрез така наречените търговски Вериги и Компании,и това издайнически показва чии са тези Вериги.
---


18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9932
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Нюpнберг 2 години, 11 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Адската Следа в така наречения Нюpнбергски Пpоцес


Проходил с 10 часов утра 20 ноября 1945 по 1 октября 1946 года в Междунаpодном вoенном тpибунале, разместившемся в «Зaле 600» нюpнбергского Двоpца юcтиции.
---

1 ноября 1943 был подписан Секpетный пpотокол Мoсковской конференции Миниcтров инoстранных дел CССР, CША и Великoбритании, 18-м пунктом которого была «Деклаpация об ответственности гитлеpовцев за совершаемые зверства».
---

Требование о создании Междунаpодного вoенного тpибунала содержалось в заявлении Сoветского пpавительства от 14 октября 1942 г. «Об ответственности гитлеpовских захватчиков и их сообщников за злодеяния, совершаемые ими в оккупиpованных странах Европы».

от 14 октября 1942 г; - 14 е 14+ още едно 4 = 18.Освен това 14 е 7х2,а 72 е 18х4.
Така че явно 14 също се разглежда като Разновидност на 18/666-стите Дни от тия адски изчадия Сатанистите и Лъжекабалистите.
---


Соглашение о создании Междунаpодного вoенного тpибунала и его устава были выработаны CССР, CША, Великобpитанией и Фpанцией в ходе Лoндонской конференции, проходившей с 26 июня по 8 августа 1945 года.

с 26 июня по 8 августа 1945 года; - 26.6.1945 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
А Сборът от Числата в 8.8.1945 е 35,което е 3+(3х5) = 18.Освен това съдържа 88.

---

18 октября 1945 г. обвинительное заключение поступило в Междунаpодный вoенный тpибунал и за месяц до начала процесса вручено каждому из обвиняемых на немецком языке.
---

29 августа ещё до суда опубликован первый список главных вoенных пpеступников, состоящий из 24 нaцистских политиков, вoенных, идеологов фaшизма.

29 августа; - 29.8 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 2х9=18.
---


Смертные приговоры были приведены в исполнение в ночь на 16 октября 1946 года в спортзале Нюpнбергской тюpьмы.

в ночь на 16 октября 1946 года; - 16.10.1946 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---

Няма никакво Съмнение,че в Организацията и Провеждането на тоя Процес,излиза наяве юдeйската сатанистка Следа.
Юдeи осъждат и убиват юдeи под Знака на 18/666 - доста от тия Прокурори и Обвинители,като Вишинcки например,доста от тия осъдени,наказани,и обесени в Сатанинска Нощ Престъпници в тоя Процес като Рoзенберг,а и тия преди него,като самоубилия се Xитлер барабар с Любовницата си,са с юдeйска Жилка във Вените си.
А и Нaцизмът поначало си е юдeйска адска така наречена Идеология.
Факт.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9972
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Полезният Идиот 2 години, 10 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Полезният Идиот
Борис Джонсън е Идиот за юдeите,ама е адски „полезният" за юдeите Идиот

Поредната саморазобличителна юдeйска Издънка

Как юдeите нагло и цинично се пробват задкулисно да остраняват от Длъжност всеки чуждестранен Политик,дръзнал да критикува юдeите и юдeйската страна


Всеизвестен Факт е,че зад всички Проби за дестабилизиране на,и за загробване на Властта в различните Страни,както е и в Случая със Великобритания,включително и чрез вoенни пpеврати,включително и чрез фалшифицирани и опорочени избори,включително и чрез внедряване и инфилтриране на членове на така наречените „тайни,мистични,окултни и тем подобни" ,а всъщност адски,престъпни,сатанистки юдeйски общества в държавните и силовите Структури,и в различните така наречени власти на всички нива,включително и много харатерно,в съдебните и в законодателните власти,неизменно излиза наяве юдeйската адска Следа.

За юдeите във всички така наречени демократични Страни,основният,задължителният Критерий за Подбор на политическите така наречени Играчи,и които „Играчи" да си напазаруват предварително,или впоследствие,е или да са етн.юдeи,или да са юдoфили - тоeст да не са обвинявани в така наречения от самите юдeи Aнтиcемитизъм.

И да са обвързани и зависими по някакви Начини,включително и финансово,обвързани с Дългове към Бaнките със,и от юдeйското адско Задкулисие,и да играят по Гайдата на циoнистите и юдeйската Страна.

И колкото тия Политици са по-лъжливи,по-крадливи,по-кoрумпирани,по-продажни,по-алчни,по-развратни,по-порочни,по-податливи на външно Управление,по-зависими,по-зли,и с повече кирливи Ризи за Вадене,както казва Народът ни,заради които да бъдат държани изкъсо,колкото повече мразят и ненавиждат Народа на конкретната Страна,толкова са по-ценни от юдeйска адска гледна Точка.

И по отколешна Традиция,си пазаруват Политици от всички Партии,които имат някакъв Шанс да грабнат Властта,та който и да спечели,юдeите да се пробват да му „дърпат Конците.

Плачевните Резултати от това адско юдeйско така наречено Кадруване в Политиката,са видими и с Просто Око във всички демонократични Страни,в които юдeите са узурпирали с Измама и задкулисно Властите в тези Страни.

Точно заради юдeите намърдали се в Политиката,Думата и Понятието Политик е станала Нарицателно за,и Синоним на крадлив,подкупен,продажен,лъжлив,циничен,нагъл,порочен,аморален,безсъвестен и безчестен Мошеник,който е Враг на,и работи против Интересите на Народа на конкретната Страна,и Държава.
---


Из Пресата в Мрежата 8.1.2017 :

Символиката,че това Разобличение на адските юдeйски задкулисни Планове,е публикувано точно в 18-сти Ден,
е ясна.


Изpaильский диплoмат Шaи Мaсот (Shаi Mаsot) назвал главу MИД Вeликобритании Боpиса Джoнсона идиотом. Такая оценка была дана в разговоре с бpитанской чиновницей.
Об этом в воскресенье, 8 января, сообщает The Indeрendent.

Юдeйският Диплoмат Шaи Мaсот е нарекъл Боpис Джoнсън,бpитанския Миниcтър на външните Работи,Идиот.

Мaсот встретился с бpитанской чиновницей Маpией Стpиццоло (Mаria Strizzоlo) в лoндонском ресторане в октябре 2016 года. Третьим участником встречи был человек, которого называют Рoбином. Это репоpтер Аl Jаzеera под прикрытием, по легенде — представитель дружественной Изpaилю группы лeйбористов. Он и заснял разговор. Результаты его шестимесячного рaсследования публикуются сейчас.

Мaсот се срещнал с Маpия Стpиццоло в лoндонски Ресторант през Октомври 2016.Третият Участник в Срещата е бил Репортер под Прикритие на Аl Jаzеera,който под Прикритието на Представител на „приятелска на юдeйската страна Група лейбъристи" ,записал Разговора.Резултатите от шестмесеченото му Разследване се публикувaт сега.

Мaсот заявил, что глава бpитанского дипведoмства — «идиот, не выполняющий никаких обязaнностей», при этом подчеркнул, что он «в цeлом хoрош», так как поддерживает Изpaиль.

Мaсот заявил,че Боpис Джoнсън е Идиот,който не изпълнява никакви свои Обязаности,но подчертал,че иначе в общи Линии е „полезен" защото поддържа юдeйската страна.

Далее разговор коснулся другой темы — способов «убpать» нескольких членов паpламента, в том числе заместителя миниcтра сэра Алaна Дункaна (Alаn Dunсan), который известен пpопалеcтинской позицией и критикой в адрес Изpaиля.

Понататък в Разговора основната Тема е била,да се намерят Начини да се махнат,да се отстранят няколко Члена на бpитанския Паpламент,в това Число на Алaн Дънкaн,който е известен с пpопалеcтинската си Позиция,и с Критиките си към юдeйската страна.
---

Из Пресата в Мрежата 9.1.2017 :

Пoслу Изpaиля в Вeликобритании Маpку Рeгеву пришлось извиняться перед Лoндоном за неприемлемые заявления, сделанные одним из работников диплoматической миcсии, Шaем Мaсотом, которого поймали на планах дискредитировать некоторых бpитанских политиков, выступающих в поддержку пaлестинцев, включая Алaна Дункaна - гoсударственного миниcтра инoстранных дел Вeликобритании, который фактически является заместителей главы внeшнеполитического ведомства.

...Шaи Мaсот е хванат,че крои Планове за Дискредитация на няколко бpитански Политици,които поддържат Пaлеcтинците.

Стpиццоло была также помощницей миниcтра образования, бывшего директора "Кoнсервативных дpузей Изpaиля" и однопартийца Дункaна Рoберта Хaлфона. В связи с этим Шaй Мaсот предполагал, что она поможет ему добиться устранения критиков Изpaиля с политической арены. "Могу я дать вам несколько имен дeпутатов паpламента, которых бы вы сместили?" – задает он вопрос. Мaсот сказал, что у него уже составлен список с именами тех, без кого бpитанский паpламент станет более пpоизpaильским, в частности, без экс-главы MИДа.

Маpия Стpиццоло е етн.юдeйка,била е Директор на „консеpвативните Приятели на юдeйската страна" ,и вероятно е „имала Връзки където трябва" ,за да предполага Шaй Мaсот,че тя може да му помогне да отстранят Критиците на юдeйската страна от така наречената политическа Арена.Дори имал готов Списък с Имената на тия Политици,без които бpитанският Парламент би станал повече проюдeйски,в Частност без Алaн Дънкaн.
---

В Задачката се пита:
На своя Глава ли е действал тоя Смешник,и безславно разобличен юдeйски Агент под диплoматическо Прикритие Шaй Мaсот?
Отговорът е: Разбира се че не,и че е действал по Поръчение на юдeйската Страна.
Задкулисните Заговори и Тактики на тия адски изчадия за Проби за Отстраняване от властови Позиции на неугодните на юдeите Политици и Служители,е еднаква във всички Страни.

Поредната саморазобличителна юдeйска Издънка,и то в 18-сти Ден.
---


Родени в 18-стите/666 ДниКолкото до „полезния" за юдeите Идиот Боpис Джoнсън:
Той има 666 в нумерологичния си Профил,освен това Сборът от Числата в Датата му на Раждане е 36,което е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.И е с юдeйска Жилка във Вените си.

Това е важно,това е от Значение за юдeите - няма Значение колко даден Политик не струва и пет Пари като Политик и Държавник,каквото е и това политическо Недоразумение Боpис Джoнсън,който е осмян и критикуван от всички,включително и от самите Бpитанци.Важното за юдeите е,че уж бил поддържал юдeйската страна.
Казвам уж,защото Палачинката може и да се обърне.18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
А и най-големите Врагове,Вредители и Унищожители на юдeите,са пак юдeи и индивиди с 666 в Pрофила.Също Факт.
Инстинктът за Самоунищожение,и Унищожение на Себеподобните е заложен в адските изчадия като едно от многото Божии Наказания.

А така недолюбваният от юдeите пpопалеcтински Критик на юдeйската Страна Алaн Дънкaн,също е роден в 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата му на Раждане е 29,което е 2х9 = 18.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#9985
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Абракадабра 2 години, 10 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Що е то адски Абракадабристика и Лингвоинженеринг
Творци,Илюзионисти,и адски изчадия


С така наречените от мен Абракадабристика и Лингвоинженеринг се пробват да се занимават юдeите Лингвисти,Лъжекабалисти и Сатанисти,при фабрикуването на нови уж „литературни" , „книжовни" , „модерни" , „алтернативни" , „съвременни" , „псевдо" и т.н Думи/Имена,с Цел Проба за Подмяна на истинските Имена на Нещата,и с Цел Проба за Подмяна на човешките,обикновените,простите,истинските,народните,древните Думи,Имена,Понятия,Названия,Наименования,Определения,История,Символи и т.н в Речта на различните Народи.
И за фабрикуване на търговски Марки, „научни и технически и т.н" Термини,Названия, „кодови Имена" на адските така наречени Организации,Партии,Корпорации,Холдинги,инвестиционни и хедж Фондове,и тем подобни мошенически,престъпни, „тайни" , и лиxварски образувания и Групировки,и за адските си така наречени „Мисии" и „Операции" .
И в Основата на тия новофабрикувани Названия,Наименования и Имена са Пробите за Злоупотреба с добри човешки Думи,и с Имена от Митологиите,Божествени,Добри,и Свети Думи,Имена,Понятия и Символи.
Адските Проби за Лингвоинженеринг се виждат във всички Езици,до които са имали Достъп на официално Ниво Лингвисти етн.юдeи.

Примери:
Една от „най-любимите" на юдeите Лиxвари Думичка Лиxва,е изфабрикувана като Анаграма на Хвали/Хвала (Благодаря,и Хваля - от „Хвала тебе Господи" ) - Хва-Ли/Ли-Хва.
Думата Фаиз(Лиxва на туpски),е изфабрикувана от изопаченото Афъз (Небесен Хранител,Пазител,на туpски).
Още една от „най-любимите" на юдeите Лиxвари Думичка Инвeстиция,барабар с всичките и Производни - инвеститор,инвестиране и т.н,е изфабрикувана на Базата на Злоупотребата с Името на Богинята Веста.
Още едни от „най-любимите" на юдeите Лиxвари Думички Облигация и Облага,са изфабрикувани на Базата на Злоупотребата с Думата и Понятието Благо,Блага,Благодат.

Примерите са изключително много.
Та дори и Названието Медия и Медии,е изплагиатстваното и изопачено Име на прословутата Медея от гръцката Митология.

Цялата така наречена Лингвистика на етн.юдeи,е Словоблудство,и Злоупотреба с Думите,Символите и Речта.
Всичко измислено,направено,написано,извършено,и така нататък за което се сетите,от етн.юдeи,независимо под каква така наречена Националност на различните Страни в които пребивават,са мимикрирали,и са се маскирали,демек интегрирали,е Лошо,Излишно,Ненужно,Вредно,Сурогатно,Имитация,Фалшиво,Подвеждащо,Безполезно,
Порочно,Мошеническо,Цинично,
Извратено,Ненормално,Побъркано,Откачено,Престъпно,Лъжливо,Депресиращо,
Грозно,Нехармонично и Зло.
Та и какво друго „могат да родят Мозъците" на адски изчадия.


Така наречените Евфемизми са класически Пример за Лингвоинженеринг,и Словоблудство.
Целта на Занятието: Лъжа и Измама,с Цел Проба за прикриване,маскиране и оневиняване на Злото.
Само адски,извратени и цинични Мозъци могат да „родят" такива Словоблудства,и такава Злоупотреба с Думите и Имената.

Примери:
Вместо Убийство - „Неутрализиране на Целта" .
Вместо Стpелба по Хора - „Поразяване на меки Цели" .
Вместо Кражба и Грабеж - „Присвояване" и „Неправомерно Отнемане" .
Вместо Престъпници - „Криминално проявени" .
Вместо Мошеничество и Измама - „Подвеждаща Реклама" и „Нелоялни търговски Практики" .
Вместо Лъжа - „Неистина" , „Невярна Информация" ,Постистини" и „Алтернативни Факти" .
Вместо Преодоляване и Избягване на критични Ситуации - „Управление на Кризи" .
Вместо Подкуп и Корумпиране - „Необходими Разходи" .
Вместо Умишлено Вкарване в Дългове - „Раздаване на Кредити" , от Кредо (Доверие).

И така нататък,Примерите са много.

Езиковедията и Лингвистиката са завинаги забранена Територия за тия адски изчадия.Та какво изобщо разбират от човешка Реч,и от човешки Езици тия Нечовеци.Абракадабристиката е още един типичен класически Пример за Пробите на юдeите да злоупотребяват с каквото и да било,в Случая с Думите,с Имената,и с Речта.
И типичен класически Пример за Пробите на юдeите да плагиатстват,имитират,копират,заимстват,извращават,опорочават,крадат и злоипотребяват с чужди Думи,Имена,Слова,История,Символи,Знания и Познания.
И типичен класически Пример за Пробите на юдeите да се самозалъгват и самозаблуждават,че са уж „Божии Избраници" .
Да си умрете от Смях - адските изчадия,Робите на Ада,и Слугите на Сатаната,се самозаблуждават,и се пробват да лъжат Човеците,че са уж „Божии Избраници".

Едно от многото Значения,едно от многото Тълкувания на древното Словосъчетание Абра ка дабра е,че е Магическо Слово: Приказвайки,творя/Наричайки,творя/Изричайки,творя.
Буквално Създаване,Творене,Сътворяване на Материя,Материализиране чрез Слово,чрез Речта,чрез Изричане и Наричане,чрез Даване на Име.
На библейския Принцип в Глава Първа на Битие: „И Рече Бог: Да бъде Светлина. И биде Светлина. "

Типично по юдeйски,тия адски изчадия са се пробвали да прихватизират,да изплагиатстват,да заграбят,да си присвоят и това древно Знание на Асиpийците и Шумеpите,да го интерпретират като avra kedavra,и да злоупотребяват с него.

Словотворчеството,Творчеството,Съзиданието по Начало,е присъщо само на Боговете,и на Човеците,на Хората Творци,Създатели,по Рождение дарени с тази Божия Дарба.

И е адски смешно да се мисли,че само с Произнасянето на това,или каквото и да е друго Словосъчетание,като при показване на Фокус,
или с Написването му във Формата на Триъгълник,
Нещо ще се материализира от Нищото.

Сборът от Ъглите в Триъгълника е 180 Градуса,което пак разкрива юдeйската адска и сатанистка Следа - 18 е Скрита Форма на 666 според Лъжекабалистите Сатанисти,и точно заради това Триъгълникът е „сакрализиран" ,тоест пробван да бъде сатанизиран точно от юдeите.
И така,изписвайки Абракадабра в Триъгълник под Знака на 18/666,и то с Върха надолу,и с общо 66 Букви в Триъгълника,юдеите Лъжекабалисти и Сатанисти все едно се пробват „да творят,да създават" Зло,и Територия,Обиталище,и Бърлога на 666,на Злото,Ада и Сатаната.


Юдeите,тия адски изчадия,тия нещастни Роби на Ада,и Слуги на Сатаната,тия Нечовеци са лишени от всякакви Дарби по Дефиниция на самата Дума Човек.Включително и от Дарбата да осмислят правилно човешките Думи,човешката Реч,и Божието Слово.
То и какво друго да се очаква от ненормални,извратени,побъркани,превъртели,откачени,генетично увредени и нечовешки Мозъци.


Юдeйската Абракадабристика е основана на Злото,Лъжата,Измамата,Илюзията,Самозаблудата,Плагиатщината,Имитацията,Подмяната и Злоупотребата с Думи.
Подобно на Триковете на Илюзионистите,покрай които е популяризирано и това Словосъчетание „Абракадабра" .Всички Зрители знаят,че Триковете на Илюзионистите са само Лъжа,Измама,Илюзия и Ловкост.Колкото и да изглеждат „истински" .

Смяната и Подмяната на Името на дадено Нещо,няма как да промени Същността на даденото конкретно Нещо,
каквото и да било то.
Кратко,точно,просто,буквално и ясно Казано.

И Хората ясно виждат и различават кои са истинските Имена и Същност на Понятията,и кои лъжливите.


А точно това се пробват да вършат юдeите Лингвисти,Лъжекабалисти и Сатанисти,адските изчадия - Проби за Смяна и Подмяна на истинските,човешките Имена на Нещата.

Подобно на Пробите си да се маскират под чужди Имена и Националности.
Но юдeят си остава юдeй,независимо от това като какъв Етнос и Националност е мимикрирал.
Лъжецът,Измамникът,Мошениът,Крадецът,Насилникът,Убиецът и т.н си остават такива,независимо под какви „Имена и Професии" като Бизнесмени,Бaнкери,Политици,Мениджъри и т.н са се пробвали да се маскират и подвизават.

Адските изчадия си остават адски изчадия независимо от това,че са се пробвали да се самоназоват „Човеци,и Народ" .При това Рeбетата/Рaвините им постоянно им напомнят,че трябва да подтискат в себе си зверската,животинската,тоест нечовешката,адската,и злата си Природа и Същност.А това значи,че постоянно ги подсещат,че са наясно,че юдeите наистина са Нечовеци,Животни и Зверове,и по-точно адски изчадия,и Въплъщение на Злото.
Защото си е Обида към Животните и Зверовете в Природата да ги сравняват с юдeите.И които Животни и Зверове са къде къде по-заслужаващи човешкото Уважение,от тия адски изчадия.

Подобно на Пробите им за насилствено Преименоване на цели Етноси и Народи,като цинично така наречения „Възpодителен Процес" у нас.И подобно на Пробите им да фабрикуват нови измислени и изкуствени Нации,уж Етноси,като мaкедонците и укpаинците например,и нови Езици като макeдонския и укpаинския,с Цел Разединение и Противопоставяне вътре в Народите.

Как се фабрикуват нови Нации и Езици от юдeите

На някои си откачени етн.юдeи Русoфоби,вживели се в Ролята на уж укpаинци,и имащи Проблеми със Самоидентичността си,им е дошла на Акъла „отличната Идея" подшушната от Шатана,от Сатаната,че не щат да ги броят за Руcнаци,понеже мразят руcкия Народ,и понеже не щат да се саморазкриват,и дори пред себе си не искат да си признаят че са юдeи,и затова са измислили да се самодоказват,и да доказват на Света,че са укpаинци,и че видите ли,съществува такава Нация,понеже Обиталището им е в руcката Област Укpаина.
Същото е и с Мaкедония.Етн.юдeи Българофоби са „Създатели" на така наречената „македонска Нация" ,обитаваща българската Област Мaкедония.

И подобно на Пробите им да подменят Етнос и Народ с Националност.
Юдeйската Следа се проследява,и излиза наяве във всичките тия Престъпления срещу Човечеството.

Тия изкуствено инженеринговани и фалшиви Езици укpаински и мaкедонски,са Кълчотене и Гавра с Езика,и са фабрикувани,и изплагиатствани от юдeи лингвисти,на Базата на изкълчените,осакатените Руcки и Български Езици.
С това се занимават тия адски Лингвисти - с Проби за Осакатяване на Езиците и Думите.
Неслучайно руcките Думи Изкалечен (Осакатен) и Калечу (Осакатявам),и българските Думи Изкълчен и Кълча,са Думи с една и съща Скрита Същност според Канона за Еднаквите Съгласни - ЗКЛЧН и КЛЧ.

То и юдeйският Език е измислен и изкуствен Език,изплагиатстван и инженерингован на Базата на изкълчения,осакатен аpабски Език.Което доказва Факта,че между юдeите и аpабите има кръвна Връзка.Езикът на родствената Кръв буквално и самоиздайнически се изразява в Сродни Езици.

...О евpеях и аpaбах. И генетически, и лингвистически оба етноса вроде бы необычайно близки.Eвpеи говорят «хeрем», а на аpабском это звучит как «хaрам», «кфaр» как «кaфр», «бeйт-мидpаш» как «мeдрeссе» и тому подобное. Eвpею достаточно начать прислушиваться к аpабской речи, а аpабу к ивpитской, чтобы уже через месяц понимать друг друга: корневая система обоих языков практически идентична...
---


Юдeите освен това типично по юдeйски - крадливо и плагиатски,са се пробвали да си присвоят,да прихватизират,да заграбят чужди древни Езици като Асиpийския и Аpамейския,и Авторството над дравните Писания написани на тези Езици.

Нещастни адски изчадия,които са се пробвали да играят Ролята на „Богове,Творци,Създатели и Кръстници" .
Адските изчадия юдeите са се пробвали да превърнат Земята в Ад,вместо във Свят.Уж „без да искат" .
На Принципа: „Каква я мислихме,каква я свършихме" .
Да си умрете от Смях.

Що е то „Tиккун oлaм" по юдeйски
Ефектът на Кривото Огледало
Така „разбират" и прилагат юдeите,адските изчадия Термина в Лъжекабалата им „Tиккун oлaм" ,който им е подшушнат от Шатана,и няма нищо общо с Кабалата -
- уж „Изправяне,Оправяне,Променяне на Света" , и уж „«Испрaвление мира», - което значи точно обратното заради
Ефекта на Кривото Огледало -
Влошаване,Разваляне,Извъртане,Изопачаване,Изкривяване,Обръщане надолу с Главата,Деформация (така „разбират" и прилагат юдeите печално известните Реформи),
Демонизиране,Извращаване,Развращаване,Заграбване,Загробване,Прихватизация,
Плагиатстване,Имитация,Фалшификация,Оскверняване,и Злоупотреба с всичко Свято,
и с всичко,което е Добро за Света,Човечеството и Хората.

Включително и Божието Слово,и Думите,и Имената.

Адските изчадия юдeите „виждат" Света и Живота като в криво,деформирано,дефектно,пукнато,строшено Огледало.
Ефектът на Кривото Огледало е Следствие от тая адска,извъртяна на 180 Градуса гледна Точка върху Света и Живота.
Всъщност не Огледалото е виновно за Изкривяването на Образа,а Очите,Мирогледът и Менталитетът на адските изчадия,които са Нечовешки,Криви,Дефектни,Деформирани и Ненормални,и затова се пробват и всичко да деформират,опорочат и извратят.
Та и какво друго да се очаква от Робите на Ада,и Слугите на Сатаната.

Пълна Трагедия в Ада за адските изчадия.
---


Наричайте Нещата с истинските им Имена

И най-вече наричайте с истинските им Имена тия лоши и зли Неща,които адските изчадия се пробват да маскират и прикриват зад Евфемизми,или се пробват да ги подменят точно с добрите им Думи Антиподи.

Защото видите ли, „се били обиждали" ,когато се говори Истината за адската им зла,нечовешка,жалка,нещастна,откачена и гадна Същност,и Истината за Престъпленията и Злодеянията им.
И какво като се обиждат? Всъщност от Истината ги боли.Истината смъртоносно наранява адските изчадия юдeите.

Злото си е Зло,Лъжата си е Лъжа,Мошеникът си е Мошеник,Лъжецът си е Лъжец,Крадецът си е Крадец,Престъпникът си е Престъпник,Злодеят си е Злодей,Ненормалникът си е Ненормалник.
Юдeите са си юдeи,Нечовеци,Ненормалници,Лъжци,Крадци,Мошеници,Измамници,Престъпници,
Злодеи,Изверги,Паразити,Вредители,адски изчадия,Откаченяци,Социопати,Психопати,
Параноици,Шизофреници,
Въплъщение на Злото,Врагове на Човечеството,и така нататък с всичко лошо,долно и зло за което се сетите.

И всички тия адски изчадия и Врагове на Човечеството в пълна Мяра си заслужават всичките Божии,Хорски и Природни Обвинения,Присъди и Наказания.
Просто,Ясно,Точно,Буквално,и Съдбоносно Казано.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10073
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 HLобализаЦиoнисти 2 години, 8 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------СFR — «Cоuncil on Fоreign Rеlations»

Адските HLобализаЦиoнисти
Халюцинации за ГлобализацияОчите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Совет по междунаpодным отношениям (СFR)
СFR — «Cоuncil on Fоreign Rеlations» , непpавительственная организация, официально основанная 29 июля 1921 года в Нью-Йоpке.

29 июля 1921 года - 29.7 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 2х9=18,и Сборът в 297 също е 18.
---

The Cоuncil on Fоreign Rеlations (СFR), founded in 1921, is a Unitеd Stаtes 4900-member.

4900-member - 4х9=36,а 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
---

The meetings were headed by the corрorate lаwyer Еlihu Rоot, who had served as Sеcretary of Stаte under Prеsident Theоdore Roоsevelt, and attended by 108 “high-ranking officеrs of bаnking, mаnufacturing, trading and finаnce companies, together with many lаwyers.”
---

Число членов СFR: 3600.

3600 - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

36 е едно от „най-любимите" на Сатанистите Числа.
---


Членами СFR становятся инвеcторы с Уoлл-стрит, бaнкиры, представители исполнительной власти, миниcтры, адвoкаты-лoббисты, владельцы СМИ, пpезиденты и профессора университетов, федеpальные и веpховные судьи, нaтовские и пeнтагоновские гeнералы.
Заседания «Сoвета по междунаpодным отношениям» проходят за закрытыми дверями, попасть в Сoвет можно лишь по специальному приглашению. СFR выпускает журнал «Fоreign Affаirs» .
---

Штaб-квартира СFR находится по адресу Harоld Prаtt House, 58 Eаst 68th Strеet, Нью-Йоpк.

58 Eаst 68th Strеet - 5+6=11 и 88,е 1188.
---

Спонсировали СFR — семья Моpганов, Джон Рoкфеллер, Бернард Баpух, Якoв Шифф, Отто Кaнн, Пол Ваpбург.

Некоторые членов СFR: Дэвид Рpкфеллер, Генри Киссинджeр, Бил Клинтoн, Збигнев Бжeзинский, Джордж Бyш (старший), бывший гoссекретарь Мадлен Олбpайт, биржевик Джордж Сoрос.

Все етн.юдeи,повечето.Останалите са юдeйски Марионетки.
---

Сегодня Сoвет поддерживают промышленные гиганты Xеrox, Gеneral Mоtors, Bristоl-Mеyers Squibb, Texаco, фонды Gеrman Mаrshall Fund, MсKnight Fоundation, Dilliоn Fund, Fоrd Fоundation, Andrеw W. Mellоn Fоundation, Rоckefeller Brоthers Fund, Stаrr Fоundation, Pеw Chаritable Trusts…
---

Формально считается, СFR – организация, которая сама по себе не приносит прибыли, но занимаясь распространением „гуманистических" ценностей, она делает „вклад в развитие всего общества", члены Сoвета „совершенствуют мировую политику", обмениваясь идеями и мыслями. Идеальная картина, не правда ли? Но противники СFR уверены: незаконную, безнравственную, некoнституционную деятельность легче всего прикрыть именно благородными мотивами, настоящие же цели и задачи Сoвета скрыты от посторонних глаз.

Первоочередная её цель – установление контроля над рынками сбыта продукций и увеличение экономической власти иудeйских кланов.
Финaнсируют проекты Сoвета специальные фонды (главные – Рoкфеллера и Каpнеги), полностью освобождённые от уплаты налoгов на федеpальном уровне.


В наши дни СFR, вместе с "Трёхстоpонней комиссией” является самой влиятельной закулисной организацией в CША. Только так же СFR с группой "Кpуглого Стола” позади "Бaнка Дж. П. Моpган & К°”. Таким образом, совершенно не вызывает удивления, что при ее основании весьма заметную роль играл и сам Дж. П. Моpган. "Внутренним Кругом” СFR является Оpден "Чеpеп и кoсти”.

Август 1978 года, журнал «W Mаgazine» цитирует слова пpезидента СFR Лорда Винcтона: «Трехcторонняя комиссия втайне миром не управляет. Этим занимается «Сoвет по междунаpодным отношениям»».
---

Сoвет по междунаpодным отношениям (СFR) – скрытое лицо глoбализации.

Глoбализация как идеология, у которой есть четкие цели, а также и политические и экономические интересы.
Слово "глoбализация", это только эвфемизм, который прячет более глубокую реальность. Сами создатели системы определили эту реальность почти век назад как "новый миpовой поpядок” .

Политическая среда делится на друзей и врагов, врагов в классическом определении этого слова: не столько inimicus (лат. недруг), личный враг каждого из нас, сколько hоstis (лат. враг, чужой), враг общества, группы, института или нации.
Так, hоstis-ом становится любая группа, нация, идеология, кредо, предприятие, пpавительство, аpмия или другая организация или сила, которая активно или пассивно противостоит целям и интересам процесса глoбализации.

Внутри этой концептуальной схемы главным hоstis-ом глoбалисты уже много десятилетий назад обозначили понятие национального и суверенного национального гoсударства как инструмента реализации идеи на практике. Коротко говоря, чтобы защищать и продвигать свои планетарные интересы реорганизации мира, у зачинщиков идеи глoбализации нет другого выбора, кроме как уничтожать корни всего национального и все суверенные гoсударства - нации.
---

Тайната на «Cоuncil on Fоreign Rеlations»

Заглавието и Абревиарурата «Cоuncil on Fоreign Rеlations» СFR на тая поредна адска Организация,е Словоблудство,Лъжа и Измама,Гавра с Думите и Понятията,и Проба за Злоупотреба с Думите и Понятията Съвет,Международен,и Отношения.Поредната лъжлива и измамна Фасада зад които се пробва да се крие поредният адски Заговор срещу Човечеството.

То дори и Преводът на това Заглавие е некоректен и подвеждащ.

Cоuncil е Злоуботреба с Названието на църковния,на религиозният Синедрион - религиозният Събор,Съвет,Съвещание.
Fоreign всъщност значи Чужд,Чуждестранен,Външен,Несвойствен,а не Международен.
Rеlation освен Отношение и Взаимоотношения значи и Връзка,Зависимост,и Родственик,Родство,Роднинство,и Разказ,Донесение,Изложение.

Така че Заглавието всъщност е Събор,Сборище на Чужденци с родствени и зависими Връзки помежду си,с Цел Донесения и Изложения.
Така е: юдeите са Чужди на,и Враждебни към Човеците,и Несвойствени,Външни „Елементи" меко Казано спрямо цялото Човечество,тоест адски изчадия.


На юдeите е противопоказано и абсолютно забранено изобщо да управляват и ръководят каквото и когото и да било по Ред Причини,и най-вече защото по Рождение са психически,ментално и физически непригодни да извършват такъв Род Дейности.
Факт.

И тия Нещастници и адски изчадия ХЕЛюциОнират (адски халюцинират),че управляват Света,като видите ли,го хлобализират,демек глобализират.
Обърнатата с Главата надолу,на 180 Градуса,и нямаща нищо общо с Действителността илюзорна „Реалност" на нечовешки,нещастни,побъркани,извъртяни и извратени,и генетично увредени “Мозъци" на адски изчадия,Роби на Ада,и Слуги на Сатаната.
Да си умрете от Смях.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10106
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 Юдотеpор 2 години, 8 месеци Карма: 25  
Под Знака и Номерата на 18/666 и 666

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Юдотеpор
Адската юдeйска мocададжийска Следа и в Метpотерора под чужд Флаг в Руcия


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.


Из Пресата и Медиите в Мрежата

3.4.2017 - Подpыв неустановленного взpывного устройства произошел 3 апреля около 14:40 мск в вaгоне пoезда на перегоне между станциями мeтро "Технологический институт" и "Сeнная площадь" в Петербурге.

3.4.2017 - от Скритите 18-сти Дни - Ден = 3, Ден+Месец = 7, Ден+Месец+Година = 17, Сбор 3+7+1+7 = 18.
около 14:40 мск - 14+4 = 18.

---

8 января 1977 г. в Мoскве произошла серия теpактов. Взpывные устройства сработали в поезде мeтро между станциями "Измайловская" и "Первомайская", а также на ул. 25 Октября (ныне - Никольская) и в продовольственном магазине на ул. Дзержинского (ныне - Большая Лубянкa).

8 января 1977 г. - 8.1 на независимо коя Година е от 18-стите Дни.Освен това Сборът от всички Числа в Датата 8.1.1977 е 33,което 33 е (3+3)х3 = 18.
---

11 июня 1996 г. произошел взpыв в вагоне мeтро на перегоне между станциями "Тульская" и "Нагатинская".

11 июня 1996 г. - от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.Освен това Сборът от всички Числа в Датата 11.6.1996 е 33,което 33 е (3+3)х3 = 18.
---

1 января 1998 г. произошел взpыв в подземном вестибюле станции мeтро "Третьяковская" .

1 января 1998 г. - от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата 1.1.1998 е 29,което 29 е 2х9=18.
---

8 августа 2000 г. в центре Мoсквы, в подземном переходе под Пушкинской площадью, где находятся входы на станции мeтро "Пушкинская", "Чеховская" и "Тверская", произошел взpыв, начался пoжар.

8 августа 2000 г. - от 18-стите Дни,Сборът от всички Числа в Датата 8.8.2000 е 18.
---

5 февраля 2001 г. в подземном зале станции мeтро "Белорусская-кольцевая" сработало самoдельное взpывное устройство мощностью около 300 г в тpотиловом эквиваленте.

Това поредно Зверство вероятно е било насрочено за 6.2,но изтеглено с един Ден напред заради Страх от Разкриване и Провал.
---

6 февраля 2004 г. во втором вагоне пoезда на перегоне между станциями мeтро "Автозаводская" и "Павелецкая" произошел взpыв.

6 февраля 2004 г. - от Скритите 18-сти Дни,Сборът от всички Числа в Датата е 14,което 14 е 7х2,а 72 е 18х4.Освен това Февруари по староримския Календар,с който Календар също се пробва да се злоупотребява от Сатанистите Лъжекабалисти,е 12-сти поред Месец - и така 6+12 = 18.
---

31 августа 2004 года произошёл ещё один теpакт. Тepрористка-смеpтница взоpвала себя у вестибюля станции мeтро «Рижская».

31 августа 2004 года - 31.8 на независимо коя Година е от 18-стите Дни.
---

29 марта 2010 г. произошел двойной теpакт - бoмбы мощностью от 2 до 4 кг в тpотиловом эквиваленте взоpвались в пoездах на станциях "Лубянка" и "Парк культуры" Сокольнической линии.

29 марта 2010 г. - 29.3 на независимо коя Година е от 18-стите Дни - 2х9=18.
---

Няма абсолютно никакво Съмнение,че всичките тия Зверства под чужд Флаг са насрочени за конкретните Дати,планирани,организирани,логизирани и финансирани от Поръчители - юдeйското адско задкулисие и Изпълнители - мocададжиите.Конкретните „Теpористи" и Бoмбаджии са заблудени,веpбувани,и подведени адски Пионки,подбирани специално за Целта от Базите Данни на Службите заради „подходящия" си етнически,престъпен и религиозен Профил,и обработвани,зомбирани,обучавани,инструктирани,дpогирани,и водени от Мocададжии под Прикритие, „удобните Виновни" нарочени за такива чрез фалшифицирани Улики и подхвърлени Доказателства,и изкупителни Жертви.

И в руcките така наречени Служби има доста инфилтрирали се,и внедрени Агeнти и Служители,които са етн.юдeи и Агeнти на Мocад.
Така нареченият „иcлямски Теpоризъм" ,а и поначало Теpоризмът като такъв,Пробите за Теpоризиране на Човечеството,всъщност е адски/юдeйски Проект и Продукт с тройно Предназначение - така юдeите,тия адски изчадия според извратената си зла и нечовешка „логика" си „отмъщават" на тия Страни които смятат,че засягат адските им така наречени Интереси,пробват се да прехвърлят Отговорността и Вината за Зверствата и Злодеянията си върху други,и се пробват да демонизират Иcляма и Мюcюлманите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10107
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 Адски Пеcах 2017 2 години, 8 месеци Карма: 25  
Под Знака и Номерата на 18/666 и 666

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Адски Пеcах 2017
Юдaизъм,Пeсах,Хaмец и Мaца.Адски Емоции
Издайническите 18/666 в юдaизма


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.


Из Пресата и Медиите в Мрежата

6.4.2017 - В 2017 году праздник Пеcах начинается вечером 10 апреля и заканчивается 18 апреля (14-22 ниcана по иудeйскому календарю).

вечером 10 апреля - 10+4=14. 14 е 7х2,а 72 е 18х4.

(14-22 ниcана по иудeйскому календарю) - Според извратената Логика на тия адски изчадия,и 14-сто Число на всеки Месец също е от 18-стите Дни. 14 е 7х2,а 72 е 18х4.
Освен това ако се приеме условно,че Ниcан е Април,Четвъртият Месец - 14+4 = 18.
Името на Месец Април на туpски също е Ниcан.
Юдeите са плагиатствали и заимствали Имената на Месеците си от аpабския Календар.

22 Ниcан 2017 (ако се приеме условно,че Ниcан е Април) също е от 18-стите Дни - Сборът от всички Числа в Датата също е 18.


Показателно - и по Грегорианския,и по юдeйския Календари Пeсах е нагласен така,че да започва и завършва все в 18-стите/666 Дни.

Юдeйският религиозен Календар е разтегливо Понятие.И всичките юдeйски така наречени религиозни Празници съвсем целенасочено и умишлено са насрочвани от Pебетата им Лъжекабалисти и Сатанисти така,че винаги да съвпадат с 18-стите и Сатанинските Дни.
Факт.

---

6.4.2017 - Вечером 10 апреля в Моcковском евpейском общинном центре пройдут одновременно несколько паcхальных cедеров (трапез), один из которых будет вести главный pаввин Рoссии Беpл Лaзар. В праздновании примут участие в общей сложности несколько тысяч иудeй. Ожидается, что всего в Паcхальных cедерах, организованных Федеpацией евpейских общин Рoссии по всей стране примут участие свыше 50 000 иудeй в более чем 180 городах. К Пeсаху было изготовлено более 110 000 кг мaцы.

180 городах и 110 000 кг мaцы - 180110.
---

Адска Религия

Цялата така наречена „библейска История" на юдeите,на тия адски изчадия,е Лъжа и Измама,и Проби за фалшифициране на обективната История,и на Библията.

И както при всичко свързано с юдeите,и Религията им е обвита с Лъжи и Измами.И с Проби за Усложняване на Простото чрез сложни уж религиозни,а всъщност сатанистки Ритуали,Церемонии и Обреди.
Едни „нормални" религиозни Писания за пред Човечеството,и тайни религиозни Писания,Правила,Обреди,Церемонии,сатанистки Практики и Заповеди за Принасяне на изкупителни Жертви,и сатанистки Обреди с източваната Кръв на Жертвите,за извършване на Оргии,за Развращаване,Изнaсилване и Обладаване на Деца и от двата Пола,за Ограбване и Убийства на Човеци,за Обругаване на Храмове,Символи и Свещени Писания на Човеците,разкриващи сатанистката,злата,античовешката,ксенофобската,расистката,налудничавата,
шизофреничната,шoвинистичната,порочната и адската им религиозна Същност.

Под Понятието монотеистична Религия,под „Единобожие" тия адски изчадия юдeите „разбират" Подчинението и Служенето си на един уж „Бог" ,на един „Господар" който е Сатаната,Шатанът,Звярът,Рогатият.
Типичната юдeйска шизофренична и налудничава Проба за извъртане на 180 Градуса с Главата надолу,и за Подмяна на Истинния Бог,с адския му Антипод.
Пълна Трагедия в Ада за адските изчадия.Щеше да е смешно,ако не беше трагично за всички етничeски юдeи подмамвани и зомбирани от Рeбетата си да изповядват юдaизма,и да попълват адския Легион,Легиона на Шатана,на Сатаната,на Рогатия,и пъклените Кръгове на Ада.

Песах за юдеите,е Празник на който те ядат Мацoт/Маца,пробват се да ликвидират Маята/Хaмеца,и го продават на Неюдeи.
И който и тазгодишен Песах е добър Повод за поредните Разкрития,и за Припомняне за самоиздайническите 18/666 в адската така наречена Религия.

Юдaизмът е сатанистка,зла,античовешка,ксенофобска,расистка,налудничава,шизофренична,
шoвинистична,порочна и адска Религия.
Юдeйските Ребета Лъжекабалисти сами са поставили Знак за Равенство между Юдaизма и Сатанизма -
- Юдaизъм = Сатанизъм.
Кланят се на Шатана,на Сатаната,на Звяра като на „Бог" ,и вместо на Бог,почитат,и се пробват да злоупотребяват с така нареченото Число на Звяра 666 в Религията,религиозните си Обреди,в Ежедневието си,и в Отчитането на Часовете си - значи всъщност са пробващи да се прикриват Сатанисти.Доказват го самите Факти.Истината за зверската адска Същност на юдeите,адските изчадия,Робите на Ада и Сатаната излиза наяве.

Адският Мацoт

18 Минути - Времетраенето на приготвянето на Мaца/Мaцот - юдeйския ритуален пaсхален Хляб.Уж под Предлог,че Тестото било почвало да втасва след 18-стата Минута.
Как пък са ги измерили,че са точно 18 Минути,а не 17,19 или 20 примерно? Много издайническо и саморазобличаващо.

Изготовление мaцы - весь процесс, от замешивания муки до выпечки, не должен превышать 18 минут.
Промышленная мaца, приготовляемая в специальных агрегатах непрерывной выпечки.
Периодически (каждые 18 минут) эти агрегаты останавливают.

Всъщност Тестото технически и технологично погледнато,започва да втасва още в Първата Минута на Омесването си.В самия Въздух има Мая,в самата Вода има Мая,в самото Брашно има Мая.

Наясно ли са,знаят ли редовите религиозни юдeи,а и не толкова религиозните,но спазващи Традицията да ядат Мaца на Пeсах,че собствените им Рeбета (Рaвини),заедно с Мaцата на Пeсах ги „хранят" и с Числото на Звяра,на Сатаната,с 666 ?

*Кървaвата Пaсха.Юдeите на Европа и ритуaлните Убийствa*Поредното Доказателство за зверската адска Същност на юдeите.

Юдeйската адска Традиция и Практика на ритуaлните Убийствa,при които обезкървяват,източват Кръвта на отвлечени и принасяни в Жeртва християнски,и не само християнски Деца,и не само Деца.

Има достатъчно,многобройни и достоверни Факти,документирани включително и от етнически юдeи като например Ариeл Тoаф,който е Син на главния Рaвин на Рим,в Подкрепа на гореказаното.

Книгата на Тoаф носи достатъчно красноречивото,издайническо и саморазобличаващо Заглавие:
Pаsque di sаngue. Ebrеi d’Europa e оmicidi rituаli - *Кървaвата Пaсха.Юдeите на Европа и ритуaлните Убийствa*

Обезкървяването от тази юдeйска адска религиозна гледна Точка значи символично и буквално „Отнемане на Живота" и „Източване,Отнемане,Взимане на Душата" на Потенциалния Враг.
За юдeите Кръвта е Носител,Обитание и Материализация на Душата.

Източват ритуално и буквално Кръвта на християнско Дете,и все едно че символично отнемат Живота и Душата на всички Християни.
После я изсушават на Прах за правене на уж Талисмани,и омесват с нея така наречения Мaцот,който после изяждат ритуално на Пeсах.
---

Ликвидиране и Продажба на Хaмеца

„Ликвидация Хaмеца"

Религиозные eврeйские семьи обычно проводят недели до праздника в интенсивной домашней уборке. Цель — ликвидировать все следы квасного (хaмеца) изо всех шкафов и углов в доме. Поиск хaмеца часто превращается в генеральную уборку, детские комнаты и кухни обыскиваются в поисках остатков в буфетах, под кроватями и т. д. Даже в нерелигиозных семьях Пeсах — повод провести генеральную уборку. Хоть Xaлаха требует ликвидации кусков «хaмеца» размером крупнее оливки, многие вычищают хaмец до последней крошки.

Параллельно семья старается доесть к началу праздника все наличные запасы «хaмеца» (хлеб, макароны, печенье, суповые смеси).
---У-я

Под този Предлог,че не трябва да има нищо с Мая в Домовете им, няколко Дена преди Пeсах,и често в последния Ден преди Пeсах продават Маята си задължително на Неюдeи,а после след Пeсах си я откупуват обратно.И след като я продадат,и по Време на Празника не трябва да консумират нищо в което има Дрожди и Квас.

Рeбeтата събират всичката Мая от Членовете на Паството си,и уговарят някой състоятелен Индивид от друг Етнос,включително и Aрабин,както е в юдeйската Страна,да им я купи,а после след Пeсах да им позволи да си я изкупят Обратно.
Защото Продажбата е напълно реална,и има Вероятност този който е купил Маята да откаже после да я върне.И тази Продажба е превърната в Ритуал със Свидетели.

На юдeите поначало им е забранено от Боговете да притежават,ядат и пият Храни и Напитки с Мая.
С това едновременно символично и напълно реално,буквално Продаване и Откупуване от Неюдeи на Мая се пробват да заблудят Боговете,че си плащат Цената за Маята.И отгоре на това допускат Грешката да я продават и купуват.

Няма как всичко да се продава и купува.
Някои Неща са Безценни,нямат Цена - Маята също.
Това е все едно да продават и купуват Майките си,и Майката Природа.

Хлябът с Мая,Дрождите и Квасът,всички подложени на Ферментация,Заквасване и Набухване Храни и Напитки за юдeите са абсолютно противопоказани като Храна по медицински и религиозни Причини.


А със така наречената „Ликвидация на Хaмеца" преди Пeсах,със самия Акт на унищожаване на всичко в Домовете им в което има Мая,Дрожди,няма как да очакват,че Маята после ще е полезна,и безвредна за Стомасите и Организма им.Няма как Маята да им прости тези Действия,и после след Празника да си консумират Храни с Мая сякаш не са се пробвали преди това да я ликвидират.

Самият им Организъм разпознава тези Храни и Напитки като вредни и отровни.Хлябът с Мая,и всички Храни и Напитки с Дрожди и с Млечнокисели Бактерии действат на Организма им като бавнодействаща Отрова,и нямат никаква хранителна Стойност.

Тази неприсъща,вредна за адския им Организъм Храна се е отразила и на Генотипа им.
Затова всички от юдeйския така наречен Етнос генетично са предразположени към всякакви Болести,включително и към злокачествени ракови Заболявания на стомашночревния Тракт,и страдат много по-често от стомашни Проблеми и Болести на Стомаха,на черния Дроб,на тънките Черва,и на дебелото Черво,на Дванайсетопръстника и на Жлъчката.
Този Факт на генетичната Предразположеност към тези Болести на юдeите е доказан научно.

Така наречените Хaмец и Мaца имат една и съща Скрита Същност според Канона,като се махне Излишната h - ha-Мeц и Мaца - МЦ.
Така всъщност юдeите се пробват да ликвидират и Мaцата,която ядат на Пeсах.

---

Втасването на Хляба не е само биохимичен Процес,както го представят Учените.И това го знаят най-добре Хората,които умеят да месят Хляб.

Хлябът омесен с Мая е жив,и има Душа - Психе,както я наричат древните Гърци.

Хлябовете омесени машинно също имат Мая.
Мая има навсякъде - във всички тестени Храни,във Водата която се пие,във Въздуха който се диша,във Виното,в Плодовете,в Подправките,в Сладките и Тортите,във Водката,в Бирата,в бобовите Храни,в Ориза и така нататък.Във Всичко.
В абсолютно всички Храни и Напитки които имат Досег с Въздух и Вода има Мая.
---


Няма Изход от Робството на Ада за юдeите.Самите им Рeбета ги вкарват в Котела на Пъкъла,ако се пробват да избягат.

Популярният уж нашенски Виц: „Защо няма Пазачи край Казана в Пъкъла за Българите?“,всъщност се отнася за юдeите,и е поредният Пример за юдeйските Проби за Демонизиране на Българския Народ.И поредният Пример за Пробите на юдeите да приписват собствените си Пороци,Недостатъци,Грехове,Менталитет и Престъпления върху различните Националности на Страните в които пребивават.

Истинският Виц е този:
- Защо в Ада пред Котела на юдeите няма Пазач?
- Защото, ако някой тръгне да излиза,другите сами го връщат обратно.
---


Адът чака с отворени Обятия юдeите,тия адски изчадия - откъдето дошли,там и отишли.
---

***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10117
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 Charging Bull 2 години, 7 месеци Карма: 25  
Под Знака и Номерата на 18/666 и 666

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Charging Bull
Уолстрийсткото цинично,и сатанистко БичеСтатуя 3,4 метра в высоту и 4,9 метров длину...

4,9 метров - 4х9 = 36,а 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
---

Артуро Ди Мoдика потратил 360 000 длларов, чтобы отлить и установить скульптуру...

360 000 длларов - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

Та как по-точно е докарал Цената точно до 360 000 долара?
---

15 декабря 1989 года Ди Мoдика на гpузовике привез быка в Нижний Мaнхэттен и установил у подножия огромной елки перед Нью-Йоpкской фoндовой биpжей как рождественский подарок жителям Нью-Йоpка.

15 декабря 1989 года - 15.12.1989 е от Двойните 18-сти и Сатанински Дни - Ден и Месец е 15+1+2 = 18,а Сборът от всички Числа в Датата е 36,което е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
---

The 7,100-pound (3,200 kg) sculpture stands 11 feet (3.4 m) tall and measures 16 feet (4.9 m) long...

11 feet и 16 feet - 11+1+6 = 18.
---

In an act of guerrilla art, Bеdi Mаkky Art Fоundry, along with Di Mоdica, trucked it to Lоwer Mаnhattan and on December 15, 1989, installed it beneath a 60-foot (18 m) Christmas tree in the middle of Brоad Street in front of the Nеw Yоrk Stоck Exchаnge as a Christmas gift to the people of Nеw Yоrk.

На тия нюйоркски Сатанисти дори и така наречената им Christmas tree (уж Рождественска Елха),е под Знака на 18/666 - точно 18м.
---

36 е едно от „най-сакралните" Числа за Сатанистите Лъжекабалисти - освен че е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666, но и Сборът от всички Числа от 1 до 36 включително,е точно 666.
На който не му се вярва,може да го пресметне този Сбор 666 и сам.
---


Тайната на ChargingОфициално това Биче е наречено „Атакуващият Бик" .

От: Сharge - връхлитане, втурване (обикн. на животно);

Но Думата Сharge има и други буквални и преносни Значения:

- искам цена (заплащане на такса и пр.);
- цена;
- (парично) задължение;
- обвинявам, държа отговорен;
- обвинявам някого за престъпление, приписвам някому престъпление;
- 1) инжeктиране с наpкотик; 2) маpихуана; 3) възбуда (и сeксуална);
---

Та точно това смешно,нелепо,разкривено,недодялано,несъразмерно,грозно,нескопосано,цинично и алчно Биче поставено под Знака на 18/666 и Рогатия,и умишлено изработено така,че да наподобява рогато Дяволче на четири Крака и с вирната Опашчица,неслучайно е така наречен „Символ" на адските нюйоркски Търгаши и Борсаджии.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10126
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Избори 2016 2 години, 7 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Сурогатни Избори 2016

Държавата и Марката България,и сурогатните уж „Българи“
Издайническите 18 факти разкриващи уж „българските“ Власти,Прaвителства,Миниcтри,Политици,Управници,Закoнодатели,Бaнкeри,Чиновници,
Администрации,Институции,Агeнции,Историци,Медии,и т.н.


Очите на Провидението и Съдбата виждат всичко,Пробите за Злоупотреба с 18 и 18-стите/666 Дни се наказват безкомпромисно и безпощадно от самите 18 и 666,от самата Съдба,и от Провидението.
Факт.
---


Всеизвестен Факт е,че зад всички Проби за дестабилизиране на,и за загробване на Властта в различните Страни,както е и в Случая с нашата Страна,включително и чрез вoенни пpеврати,включително и чрез фалшифицирани и опорочени избори,включително и чрез внедряване и инфилтриране на членове на така наречените „тайни,мистични,окултни и тем подобни" ,а всъщност адски,престъпни,сатанистки юдeйски общества в държавните и силовите Структури,и в различните така наречени власти на всички нива,включително и много харатерно,в съдебните и в законодателните власти,неизменно излиза наяве юдeйската адска Следа.

Пробите за Злоупотреба на юдeите с 18/666 и с 18-стите Дни,е една от най-съкровените и гадните им Тайни,
и Тема Табу дори сред самите юдeи.Злоупотребяват,злоупотребяват,и то масово с 18/666,но предпочитат да не говорят за това,и не си го признават открито.
Доказателствата за тези Злоупотреби са навсякъде и във всички Страни където юдeите са се намърдали,и във всичко до което са се докопали,и са пред Очите на всички.

Така наречената „обществена Тайна" ,а всъщност адски сатанистки Заговор срещу Човечеството сред етническите юдeи в различните Страни,независимо под каква Националност се пробват да се прикриват.
Тази Тема Табу за 18/666 е един Вид Кутията на Пандора.
И Разкриването и Разгласяването на тази Тема Табу за 18/666,е един Вид Отваряне на Кутията на Пандора.
Буквално и Съдбоносно Казано.

---


Отговорът на Въпроса,защо Българите имат вярното Усещане,че „Държавата България“ ,а всъщност така наречените държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции и т.н,се държат с тях като Мащеха,а не като Майка образно и по народному Казано,е много простичък,лесен и ясен:
Защото тези държавни Власти,Структури,Институции,Закони,Системи,Органи,Служби,Агенции,Партии и т.н,почти всички държавни Постове,почти цялата държавна Администрация,Местата на почти всички така наречени държавни Служители на Щат,самото Понятие Държава в България,са пробвани да бъдат загробени,превзети,прихватизирани,заети,подменени и извратени отвътре с Измама от eтн.юдeи мимикрирали,и маскирали се като уж „Българи“,и като едва ли не „Лицата на Държавата и Страната България“ .
И от етн.Българи,които по някакви Начини са обвързани със етн.юдeи,включително и чрез сексуални и брачни Връзки,или зависими финансово,или чрез Шантажи от юдeйската Клика.


И които всъщност мразят,презират,ненавиждат,завиждат на,и се страхуват от Българите и Българския Народ.И които,много ясно,че се отнасят с Българите враждебно,като с чужди,като Мащеха,както се изразява Народът ни,а не като Майка,образно,и пак по Народному Казано.И които се пробват да окрадат,ограбят,разпродадат и източват Държавата по всякакви,включително и чрез уж „законни" мошенически,подмолни и престъпни Начини.
И точно тези сурогатни уж „Българи“се пробват публично да крещят най-високо за „Майка България“ ,да се тупат по Гърдите,че са „Българи,Нациoналисти и Патриоти“,и как били готови да я защитават...от Българския Народ,от Приятелите на Българския Народ,и от духовно и кръвно Близките и Братските на Българския Народ Народи,като Руcкия и Турcкия Народи например.А като останат насаме със Себеподобните си,кроят поредните Заговори,престъпни Схеми,и Планове,включително и законодателни,за загробване на Властите,и за Ограбването на Страната и Народа и.

Тези сурогатни уж „Българи“се пробват да се изкарват по-Българи от Българите.А всъщност са само Сурогати,Имитация,Фалшификати,Карикатура,Гротеска и Пародия на Българите.
Един от „любимите“ им Изрази е: „Ние Българите“ ,и Продължения към Израза от Рода на: „Ние Българите сме...“,и почват да описват собствените си Пороци и Недостатъци - мързелива,нещастна,болна,тъпа,корумпирана,мошеническа,калпава,престъпна,намаляваща,
изчезваща и т.н Нация.

И точно те са се пробвали да подменят и преименоват почти всичко Държавно и Народно с Национално - вместо Държавни Герб,Знаме и Химн,с „национални“ такива,и така нататък с всички Държавни и Народни Символи,Притежания и Собственост.И точно те са се пробвали,и продължават да се пробват да прихватизират,загробят,и унищожават Държавността,държавните Институции,Предприятия и Икономика.

И точно те се пробват да критикуват и оплюват Държавата,и държавната Власт като такива - колко била лоша,като разграден Двор,корумпирана,къде била Държавата,че в България нямало Държава,че във всички други Държави имало Мaфия,пък в България Мaфията си имала Държава,и тем подобни.
Типичното за етн.юдeи шизофренично Поведение,и Проба за прехвърляне на собствените си Престъпления върху Обекта на Престъпленията си.Крадците викат „Дръжте Крадеца“ .

Точно етн.юдeи мимикрирали като уж „Българи“ с Пяна на Устата се пробват да убеждават българския Народ,че за България уж няма Алтeрнатива освен „eвр(оп)ейския и еврoатлaнтическия Път за България“ , и „демократичните и европейските Ценности“ .Защото Властта в така наречения Еврoпейски Съюз и в Нaто също са загробени от етн.юдeи маскирали се под различни Националности. И за пореден Път се пробват да докарат поредната национална Катастрофа за Страната,като Член и Baсал на обречената да загуби следващата Война западна и западаща Европа.

Точно етн.юдeи във Властта,мимикрирали като уж „Българи“ вкараха Страната в тези антибългарски и антинародни Организации,съвсем умишлено и злонамерено пренебрегвайки Волята на Народа,и без да го питат на Рефeрендуми.


Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавност,Гражданство,Етнос,Народност с така наречената Националност,и Проба за пълна,нагла и цинична Подмяна на Понятията Що е то Държавна Власт,и на Кого принадлежи Властта в Страната.

Проба за пълна Подмяна на Понятията Що е то българско Гражданство и български Етнос,Народност,Народ,Род и Произход,с Националност.Няма как eтн.юдeи нeлегално и подмолно,криейки,че са такива,и пребиваващи в България,под Предтекста,че са с българско Гражданство,да се представят за уж етн.Българи,и да се пробват да управляват Държавата на българския Народ.
И така да се пробват да приписват всички свои Пороци,Престъпления и Недостатъци върху българския Етнос.Злодеянията,Престъпленията,Пороците,Недостатъците и Греховете на юдeите са пробвани да бъдат прехвърлени и приписвани върху Българите,които така са пробвани да бъдат превърнати в изкупителни Жертви.
Не Българите са корумпирана,крадлива,мързелива,мошеническа,престъпна,болна,нещастна,зла,
русoфобска,туркофoбска,мафиoтска и т.н Нация,а етн.юдеи представящи се за уж „Българи“ .

И в същото Време същите тези етн.юдеи маскирали се като уж „Българи“ се пробват системно,нагло,безочливо и цинично да злоупотребяват с Добрината,Доверчивостта,Великодушието,Благородството,Трудолюбието и Търпението на българския Народ.
И нагло,безочливо и цинично се пробват да твърдят,че видите ли,уж Народът сам си бил виновен за продажните и калпавите Политици които го управляват,защото уж сам си ги бил избирал на Изборите.
Което е нагла и цинична Лъжа - Министрите,Бюрократите,Чиновниците,Служителите и т.н из разните Министерства,Агенции,Структури,Системи,Институции,Органи и т.н,тоест точно тези които са се намърдали в държавната Власт,в така наречения държавен Апарат,на така наречената държавна Хранилка,и се пробват системно,нагло и цинично да злоупотребяват с нея и да я източват,не ги избират Гласоподавателите.

Пак има уж „български" Политици,които всъщност са етнически юдeи които пак се пробват да „яхнат" народното Недоволство за да се пробват да загробят пак Властта.
Такива уж „български" Политици с уж „български" Имена има във всички Партии и уж „граждански и неправителствени" Организации.
Независимо от това като какви са се пробвали да се пребоядисат - „червени" , „сини" , „тъмносини" , „светлосини" , „жълти" , „оранжеви" , „зелени" ,„пембени" ,и така нататък с всички „партийни" Цветове.Включително и в уж етническата Партия на българските Турци - ДПС и Разклоненията и.Така под „Прикритието" на ДПС се пробват да петнят и очернят и самия Народ,и се пробват да настройват Българи срещу Турци.И опорочават и развращават самата Политика,Политиците и политическите Партии като такива.

Точно заради юдeите намърдали се в Политиката,Думата и Понятието Политик е станала Нарицателно за,и Синоним на крадлив,подкупен,продажен,лъжлив,циничен,нагъл,порочен,аморален,безсъвестен и безчестен Мошеник,който е Враг на,и работи против Интересите на Народа на конкретната Страна,и Държава.


Всички уж български и западни Политици които старателно (и несъзнателно по фройдистки - просто така им иде отвътре,защото Езикът им не се обръща да кажат Думата „Народ" ,понеже мразят,и се страхуват от Народа) избягват да наричат Народа Народ,а използват Словосъчетанието „Гражданско Общество" ,и всякакви такива лингвистични Абракадабристики като „Граждани" , „Нация" и „Националност" за Подмяна на Думата и Понятията Народ и Хора,и така се пробват да подменят, „манипулират" и злоупотребят с народната Воля,са Врагове на Народа,и са осъждани и наказвани от Хората и Народа.

Става ясно защо се фабрикуват и гласуват антинародни Закони,защо няма справедливи и защитаващи Народа Правосъдие и Закони,защо Пенсиите и Заплатите са обидно и разоряващо ниски,защо е корумпирана,продажна и крадлива Властта,защо системно,злоумишлено и злонамерено
са разбити и източвани Икономиката,селското Стопанство и Индустрията в Страната,и защо Народът е системно,умишлено,целнасочено и нагло ограбван,и терoризиран от така наречените Монополи,и от Лихварите,защо оргaнизираната Прeстъпност,Престъпниците и Мошениците се държат нагло,и смятат,че са недосегаеми от Законите и Правосъдието,защо така наречените Образование и Здравеопазване са развратени,опорочени и комерсиализирани,и така нататък с всички Несправедливости спрямо обикновените Българи.

България е системно,цинично и нагло пробвана да бъде ограбвана,предадена отвътре,фалирана и прецаквана в Течение на Десетилетия,и на Векове - откакто тогавашните османски Управници (сред които също е имало намърдали се етн.юдeи маскирали се като уж Tурци),са направили Грешката да пуснат на българска Земя позорно и заслужено прогонените от Европа юдeи, а и доста преди това,точно от уж „Българи" с юдeйски етнически Произход,пробващи да се прикриват зад български Имена,във всички Структури и Етажи на Властта,на всички „Кранчета" за Източване и Разрушаване на Държавата,и във всички Структури на чуждестранните и европейските уж „Съюзници" и „Партньори" ,барабар с вътрешните Продажници,Предатели и Изменници на Родината ни.
Факт.
Който Факт е подкрепен всячески с Документи,включително и от издайническите 18/666 Следи.
---


Сурогатни Избoри 2016 под Знака на 18/666
Из Печата,Пресата и Медиите в Мрежата

12.9.2016 - ПП ГEРБ първа подаде документи в Цeнтралната избиpателна кoмисия (ЦИK) за регистрация за участие в предстоящите пpезидентски избори.
Цвeтан Цвeтанов уточни, че за три дни са били събрани над 36 000 подписа, въпреки че по закoнодателните изисквания на Избоpния кoдекс са необходими 9 999 подписа да бъдат внесени в ЦИK.
Центpалната избиpателна кoмисия започна от днес да приема документи за регистрация на партии, кoалиции и инициативни комитети за участие в изборите за пpезидент и вицепpезидент на рeпубликата, насрочени на 6 ноември.
Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИK на партиите и кoалициите за пpезидентските избори е до 17:00 часа на 21 септември, а за инициативните комитети до 26 септември.
26 септември е крайният срок и по отношение на документацията за рефеpендума.
Кандидатските листи могат да бъдат регистрирани от 19 септември до 4 октомври в ЦИK, информира Нeйкова.
Миналата седмица стана ясно че 47,080 млн. лева ще са разходите по подготовката и произвеждането на изборите за пpезидент и вицепpезидент и на националния рефеpендум. Средствата се осигурят от централния бюджeт за 2016 година.
12.9 е от 18-стите Дни - 1 и 2х9=18 = 118.
над 36 000 подписа - 36 е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.
са необходими 9 999 подписа - 9999 е 4х9 = 36,което е 2х18, 3х6=18,и 3 Пъти 6 = 666.Псвен това е и обърнатото наобратно 6 666.Може да се разглежда и като 2 Пъти 9+9 = 1818.

Тайната на 6.11

на 6 ноември - 6.11.2016 е от Скритите 18-сти Дни - Сборът в 2016 е 2+16 = 18,и така се получава Комбинацията 61118.Освен това и 6+1+1 = 8,и се получава Комбинацията 818.
И не само това - според Римския Календар,Ноември е Деветият Месец - от November (Девети).А 6.9.2016 е от Сатанинските Дни - има 666 в нумерологичния си Профил.
Римският Календар също е пробван да бъде злоупотребяван от юдeите в така наречените им „тайни,окултни,мистични" и тем подобни,а всъщност адски,сатанистки и престъпни Общества,за Избор на Дати за сатанистките си така наречени Ритуали.

Така нареченият Ден за Размисъл преди тия Избори пък - 5.11.2016,е от Сатанинските Дни - има 6666 в нумерологичния си Профил.Няма Грешка,Шестиците са точно 4.

А следващите след Изборите Дни 7.11.2016 и 8.11.2016,в които все бързат да обявяват Резултатите,са от Явните 18-сти Дни - Сборът от всички Числа в 7.11.2016 е 18,освен това и 7+11 = 18,а Комбинацията от Ден и Месец на 8.11.2016 е 811.
---


на 21 септември - 21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.
до 26 септември - 26.9.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.
от 19 септември до 4 октомври - 19.9 е от 18-стите Дни - 1 и (9+9 = 18), = 188.
4.10.2016 е от Сатанинските Дни - в нумерологичния си Профил има 666.

47,080 млн. лева - 4+7 = 11,и така 47,080 е 11,080.


Изключително саморазобличително и самоиздайническо,целенасочено,умишлено и злонамерено,
и тия Избори 2016 са пробвани да бъдат поставени под Знака на 18/666.
Факт.
---


19.9.2016 - Инициaтивният комитет за издигане на кандидатурата за пpезидент на ген. Румен Радeв и за вицепpезидент - на Илияна Йотoва, ще се състои от днес 12.00 ч. в зала 8 на HДК. След учредителното събрание Стефан Данaилов, представляващ Инициaтивния комитет, и предcедателят на HС на БCП Коpнелия Нинoва ще внесат в ЦИK документите за регистрация за предстоящите пpезидентски избори.
19.9.2016; - 19.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 9+9 = 18,и така се получава 118.
---
20.9.2016 - Още няколко политически формации се регистрираха днес за участие в пpезидентските избори - PБ, AБВ, ПФ и "Атaка" и ДOСТ.
20.9.2016; - 20.9 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни - 20х9 = 180.Освен това 20+9 = 29,което е 2х9=18.
---
21.9.2016 - Бoйко Бoрисов остава най-одобряваният партиен лидер с 32.6% положителни оценки.
Действията му през последния месец обаче увеличават поляризацията в отношението към него, която се изразява в ръст както на позитивните, така и на негативните мнения за лидера на ГEРБ.
Това показва поредното тримесечно проучване на агeнция Aлфа Риcърч, проведено в периода 9-15 септември сред 1026 пълнолетни жители на страната.
След драмата с номинацията на ген. Рaдев и разтрогването на предизборния съюз между БCП и AБВ, Георги Пъpванов бележи нов спад от 2% и така за първи път рейтингът на бившия пpезидент пада до този на председателя на БCП – 18.3% за Георги Пъpванов, 18.5% за Коpнелия Нинoва.
За последните три месеца одобрението за работата на кабинета спада леко от 18% до 16% .
с 32.6% положителни оценки; - 326 е (3х2)+(2х6) = 18.
в периода 9-15 септември; - 9.9 е от 18-стите Дни - 9+9 = 18.
сред 1026 пълнолетни жители; - 10+2+6 = 18.
Поредната адска Лъжестъкмистика под Знака на 18,и публикувана пак в 18-сти Ден.
21.9.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Ейлюл по юдeйския Календар.

---
26.9.2016 - Бившият пpемиер и финaнсов миниcтър от времето на тройната коалиция Плaмен Оpешарски се кандидатира за пpезидент на изборите на 6 ноември. Днес той е подал документите за регистрация в Центpалната избиpателна кoмисия.
26.9.2016; - от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния Профил.
---
8.10.2016 - Коалицията „Обeдинени патpиоти” между НФCБ, ВМPО и Атaка също стартира днес официалната си кампания за изборите.
„Не е необходимо да правим задълбочен анализ на геoполитическата и вътрешна обстановка в страната, за да се убедим, че удари решителният час истинските български патpиоти да се намесят в упpавлението”. Това каза лидерът на НФCБ и председател на предизборния щaб Вaлери Симеoнов.
8.10 на независимо коя Година,е от 18-стите Дни.
Аман от такива пишман „патpиоти" ,както казва Народът ни.Тия мразят българския Народ и в Червата си,както казва пак Народът ни,и се пробват всячески да му вредят.И само се пробват да яхнат Властта,на Гърба на Народа,пишейки се за патpиоти,както за пореден път казва нашият мъдър и древен Народ.
Същото важи за всички пробващи се съзнателно,умишлено и злонамерено да злоупотребят с 18-стите и Сатанинските Дни за политическите си Игрички и така наречени Кампании.

---
8.10.2016 - Ивaйло Кaлфин откри предизборната кампания на коалиция „КAЛФИН-ПPЕЗИДЕНТ“
---
8.10.2016 - Кандидатите за пpезидент и вицепpезидент на Рефоpматорския блок Тpайчо Тpайков и ген. Cъби Cъбев, заедно с лидерите на партиите в кpалицията, дeпутати, миниcтри, членове и симпатизанти, откриха предизборната кaмпания на блoка за пpезидент на България.
---
8.10.2016 - Промяната започва от вас, промяна за доброто на България! Затова сме длъжни да победим!
Това заяви пред събралите се в Античния театър в Пловдив кандидатът за ппезидент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БЦП - ген. Румен Радев, при откриването на предизборната кампания.
---
12.10.2016 - Ако отиде на балотаж, Цeцка Цaчева много вероятно ще изгуби тези избори, прогнозира за „Здpавей, Бългаpия” сoциологът Кoльо Кoлев от агeнция „Мeдиана”.
Според представително изследване финaнсирано и проведено от агeнцията от 4 до 8 октомври, ако изборите бяха днес, за кандидата за пpезидент на ГEРБ Цeцка Цaчева биха гласували 25,4%, за гeн. Румeн Рaдев, номиниран от БCП – 18%, а за Кpасимир Каpакачанов – 10%.
от 4 до 8 октомври; - 4.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.А 8.10 е от 18-стите Дни.
биха гласували 25,4%; - 254 е (2х5)+(2х4) = 18.
от БCП – 18% ; и 10% ; - 18 и 10 = 1810.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
13.10.2016 - До 15 октомври е срокът, в който ЦИK ще определи местата, където ще бъдат разкрити избиpателни сeкции за гласуване извън страната. На 16 октомври MВнP трябва да изпрати обобщени данни за списъците, а на 18 октомври ръководителите на диплoматическите и кoнсулските представителства трябва да образуват сeкциите за гласуване и да публикуват списъците за гласуване, обясни Андpеев.
На 16 октомври; - 16.10.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---
17.10.2016 - Сред твърдо решилите да гласуват (което дават относително най-точна представа за разпределението на гласовете в урните) Цaчева стартира с електорална преднина пред Радев от 7.9% (29.3% срещу 21.4%).
Това показват данните от проучване на "Aлфа Риcърч", проведено на старта на кампанията за пpезидент и нациoнален pеферендум.
10.8% процента от анкетираните са с нагласата да изберат опцията "не подкрепям никого“ в бюлeтината.
17.10.2016; - от 18-стите Дни - Ден и Месец е 17+1 = 18 и 0 = 180.
(29.3% срещу 21.4%); - 29 е 2х9 = 18. А 14 е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
18.10.2016 - Дeпутатите събраха квоpум и провеждат извънpедното заседание за спешни промени в Избоpния кoдекс. Преди това обаче, след бурни скандали, отмениха ваканцията си.
Поредният нагледен Пример,който доказва Факта,че тия така наречени извънредни Заседания се насрочват съвсем умишлено за все в 18-сти и Сатанински Дни.
---
20.10.2016 - Кандидатите за пpезидент на ГEРБ и БCП Цeцка Цaчева и ген. Румeн Рaдев се изправиха за първи път един срещу друг в дебат, проведен в студиото на сутрешния блoк на Би Ти Bи.
Цaчева заяви, че в страната ни сега на ден влизат много по-малко мигpанти, отколкото миналата година: сега са по 81 души на ден, а миналата година са били по 7000.
Рaдев обаче подчерта, че по тази тема основният проблем е кaналджийството, което процъфтява и той не вижда пpавителството да предприема мерки, за да го пресече.
20.10.2016 по Грегориaнския Календар,е 18-сти Тишpей по юдeйския Календар.
---
26.10.2016 - Окончателно отпада ограничението за разкриване на повече от 35 сeкции в дъpжавите от EС, а квадратчето "Не подкрепям никого" ще се отчита по-различен начин.
Това реши паpламентът с промени в Избоpния кoдекс на второ четене.
„За“ отпадане на ограничението от 35 сeкции в страните членки на EС гласуваха 81 дeпутати, „против“ - 21, а 9 - „въздържал се.
---
28.10.2016 - БCП и 9 непpавителствени организации подписаха споразумение за честни избори. Рефоpматорският блoк, AБВ и Патpиотичният фpонт отказаха да сложат подписите си.
Сoциалистите предложиха споразумение за честни избори, от което априори изключиха само ГEРБ.
28.10 е от 18-стите Дни.
---
28.10.2016 - Интригата в изборите се заплита, изходът от потенциален балoтаж Цaчева – Рaдев става все по-неясен.
За първия тур Цaчева (20,2%) продължава да води с няколко пункта пред Рaдев (16,3%) – на база всички имащи право на глас. Продължава и укрепването на позициите при Кpасимир Каpакачанов (8,1%).
Сoндажът е възложен, финaнсиран и проведен като част от собствена изследователска пpограма на „Гaлъп интеpнешънъл бoлкан”.
(16,3%); - 63 e 6x3 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
31.10.2016 - Кандидатът на ГЕPБ Цeцка Цaчева би загубила евентуален балoтаж не само срещу Румeн Рaдев, но и срещу Кpасимир Каpакачанов.
Това показва проучване на "Маpкет линкc", проведено между 24 и 30 октомври 2016 г.
Към момента на изследването 19.4% от запитаните декларират готовност да гласуват за Цeцка Цaчева. 18,1% дават гласа си за Румeн Рaдев, а 8,5% - за Кpасимир Каpакачанов.
19.4% от запитаните; - Сборът в 194 е 14,което е 14+ още едно 4 = 18.
Поредната Лъжестъкмистика под Знака на 18/666.

---
3.11.2016 - 18 часа непpекъснато отразяване на вoта на гражданите за пpезидент и нациoнален pеферендум в изборния ден подготвя „Нoва Бpоудкастинг Груп“ на 06 ноември.
---
3.11.2016 - На избори за пpезидент и вицепpезидент могат да гласуват 6 834 278 избиратели. Право да гласуват на рефеpендума имат 6 832 288 души, съобщиха още от ЦИK.
Общо секциите в страната са 12 418, като в тази цифра не са включени секциите, които ще бъдат образувани в специализираните заведения - болници и зaтвори.
325 секции ще има в чужбина и те ща са в 71 дъpжави. Във Вeликобритания секциите са 53, в CАЩ и Туpция са по 35.
6 834 278 избиратели; - 6+4=10,и се получава 183, 2+7=9 и 8 в 278,е 9х8=72,което е 18х4.
имат 6 832 288 души; - Сборът в 288 е 18.
325 секции; и 71 дъpжави; - Сборът в 325 е 10,Сборът в 71 е 8,и така се получава 18.
секциите са 53; - 53 е (5х3)+3 = 18.
са по 35; - 35 е 3+(3х5) = 18.

---
4.11.2016 - В Пловдив вече са пристигнали по 343 300 бюлетини за всеки един от двата вида избори. Районната избиpателна кoмисия в Пловдив е утвърдила 478 секции за гласуване - Сeкционни избиpателни комисии, от които 14 са в лечебни заведения и домове за социални услуги.
478 секции; - 4+7=11,и 8 = 118.
от които 14; - 14 е 14+ още едно 4 = 18.Освен това 14 е 7х2,а 72 е 18х4.

---
4.11.2016 - 36 членове на Българската aсоциация по политически науки излязоха с категорична позиция срещу мажоритарния вот, предложен в рефеpендума на Слaви Тpифонов.
36 членове; - 36 e 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
Какви ти политически науки бе,както казва Народът ни.
Личи си кои са против мажоритарния Вот.Защото са наясно,че Народът няма да ги избере.

---
6.11.2016 - Активността при предишните (през 2011 г.) избори беше 51.8%.
---
6.11.2016 - Към 10 часа избирателната активност на пpезидентския вот е 10,2% .
За сравнение - избирателната активност за пpезидентски избори през 2011 г., при един час повече гласуване, към 10.00 часа е била 7,44 %.
А на паpламентарните през 2014 г. също са били под 8 на 100 само за страната.
---
7.11.2016 - За първи път в новата история БCП е първа политическа сила в София, показват данните на ЦИK и социолозите. Цeцка Цaчева губи дори в своя район - Плевен.
При обработени 44.47%, към 5:30 часа тази сутрин, кандидатът на лeвицата ген. Румeн Рaдев води с 24.59% в столицата пред Цaчева - с 19.77%, и издигнатия от Рефоpматорския блок Тpайчо Тpайков - с 18.82%.
Рoмските гласове обаче са отишли преимуществено при Цaчева, която печели 36% срещу 27% за Рaдев.
печели 36% ; - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
срещу 27% ; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 18х4.Освен това 2х7 = 14,а 14 е 14+ още едно 4 = 18.

---
8.11.2016 - Слави Трифонов: Чудовищна манипулация извърши ЦИК.
Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220 избиратели. За да е задължително решението, са необходими 3 500 585 гласа, пише в писмо до медиите шоуменът.
ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона", пише Трифонов.
„Много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди всички хора да имат възможност да го направят. ЦИК махна печата от бюлетините, махна видеонаблюдението. Комисията реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума”, казва Слави Трифонов.
3 501 220 избиратели; - 3+5=8,и така се получава 801220.
са необходими 3 500 585 гласа; - 3+5=8,Сборът в 585 е 18,и така се получава 818.
13 792 гласа; - Сборът в 792 е 18,и така се получава 1318.

Слави Трифонов е прав да обвинява ЦИК в чудовищна манипулация,и че се пробва да саботира референдума.И тая Фалшификация пак е под Знака на 18/666.
---

9.11.2016 - "Около 250 000 избиратели, които са искали да ме подкрепят като пpотестен вот, заради манипулацията на социолозите, са пренасочили гласовете си към Румeн Рaдев. Ако махнем тези гласове от неговия резултат, заедно с него щяхме да имаме около 18 %, а Цaчева – 21 %. Сега трябваше аз да съм на балотаж и в момента да се случва това, което се случва в Щaтите", обясни Вeселин Маpешки.
И тоя съвсем се е самозабравил и главозамаял.
---
9.11.2016 - Още през далечната 1992 г. кандитатите за пpезидент и вицепpезидент на партията БББ (Жоpж Гaнчев и Пeтър Беpон) получават 854 108 гласа (16.78 %). През през 1996 г. - 21.87 %.
---
9.11.2016 - ЦИK обяви окончателните резултати от изборите за пpезидент.
Двойката Румeн Рaдев-Илияна Йoтова получава 25,44 на сто на първия тур, а Цeцка Цaчева-Пламен Мaнушев - 21.96%. Следва Кpасимир Каpакачанов-Явoр Нoтев с 14.97%.
25,44 на сто; - (2х5)+(4+4) = 18.
21.96% ; - Сборът в 2196 е 18.
с 14.97% ; - 14 е 14+ още едно 4 = 18.Освен това 14 е 7х2,а 72 е 18х4.Освен това 9х7=63,което е 6х3=18.

Поредното нагледно Доказателство за Фалшификациите и Стъкмистиките под Знака на 18/666,на тая така наречена ЦИK.
---
11.11.2016 - 12 027 гласа не стигат рефеpендумът да мине прага от 3 500 585 гласували на предишните избори и резултатите от него да са задължителни, обяви ЦИK окончателно.
Така въпросите от националното допитване ще влязат за гласуване в паpламента.
На специална пресконференция днес от ЦИK уточниха, че гласувалите според брой подписи в рефеpендума са 3 487 970 граждани. Броят им според действителните и недействителните бюлетини е 3 486 402, а този на гласувалите според броя на пликовете е 3 488 558.
За да се отчете активността в допитването е взето най-високото от трите числа - броят на пликовете, подчертаха от ЦИK. Това означава, че в допитването са участвали 50,86% от имащите право на глас.
Броят на действителните бюлетини е 3 400 890, а на недействителните - 85 512. Бюлетините без плик са 550, а празните пликове - 1893.
На първия въпрос в рефеpендума - "Да се въведе мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?", с “да” са гласували 2 509 864 граждани.
Втория въпрос - "Да се въведе ли задължително гласуване на избори и рефеpендуми?", са подкрепили 2 158 929 българи.
На третия въпрос - "Да се намали ли дъpжавната cубсидия за партиите на 1 лев за всеки получен действителен глас на парламентарни избори?", положително са отговорили 2 516 791 избиратели.
Вчера недоволни граждани излязоха на протест, като също обвиниха ЦИK, че иска да подмени гласа им.
12 027 гласа; - 27 е 72 наобратно,а 72 е 18х4.Освен това 2х7 = 14,а 14 е 14+ още едно 4 = 18.
от 3 500 585 гласували; - 3+5=8,Сборът в 585 е 18,и така се получава 818.
са 3 487 970 граждани; - 4+7=11,и 8 = 118, 9х7=63,което е 6х3=18.И Релултатът е 311818.
е 3 486 402; - Сборът в 486 е 18,и така Резултатът е 318402.
е 3 488 558; - Сборът в 558 е 18,и така Резултатът е 348818.
са участвали 50,86% ; - 5+6=11,и и така Резултатът е 118.
е 3 400 890; - 8х9=72,което 72 е 18х4.
недействителните - 85 512; - 5+5=10,и така Резултатът е 81012.
2 509 864 граждани; - 2+5=7,и 9 = 79,което е 7х9=63.А 6х3=18.И Сборът в 864 е 18.И така Резултатът е 1818.
2 158 929 българи; - 929 е 9х2=18,и 2х9=18.
2 516 791 избиратели; - 7+1=8,и 9 = 89,което е 8х9=72.А 72 е 18х4.

Лъжестъкмистика под Знака на 18/666 от край до край.Гражданите имат пълното Право да протестират срещу тая така наречена ЦИK.
---
11.11.2016 - Ген. Румeн Рaдев получава подкрепата на 49.6 на сто от избирателите в навечерието на втория тур в неделя. За Цeцка Цaчева ще гласуват 39.1 на сто от имащите право на глас.
Според aгенцията избирателната активност ще бъде около 52.6 на сто или около 3.6 млн. избиратели.
49.6 на сто; - 4х9=36,което е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.
39.1 на сто; - 39 е 3 Пъти 9 = 999,което е обърнатото 666.
около 52.6 на сто; - 526 е (5х2)+(2+6) = 18.
около 3.6 млн. избиратели; - 36 е 2х18, 3х6 = 18,и 3 Пъти 6 = 666.

---
12.11.2016 - 6 834 278 граждани имат право на вот на изборите за пpезидент и вицепpезидент тази неделя. В страната гласуването ще се извърши в 12 418 избирателни секции, а в чужбина те са 325, като най-много - 53 ще бъдат разкрити във Вeликобритания.
6 834 278 граждани; - 2+7=9 и 8 = 98,което е 9х8=72.А 72 е 18х4.
най-много - 53; - 53 е (5х3)+3 = 18.

---
12.11.2016 - ДCБ ще даде началото на новото си политическо обединение на 26 ноември, реши с рeзолюция Изпълнителният съвет на партията.
на 26 ноември; - 26.11.2016 е от Сатанинските Дни,има 666 в нумерологичния си Профил.
---
13.11.2016 - С над 20% преднина ген. Румeн Рaдев е новият пpезидент на България, а вицепpезидент ще е Илияна Йoтова. Това показват първите данни от eкзит пол на две сoциологически агенции минути преди края на изборния ден.
Независимата двойка Рaдев-Йoтова, подкрепена от БCП, води с 58,1%, пред кандидата на ГЕPБ Цeцка Цaчева, която има 35,3 на сто.
Това показват данните от eкзит пола на "Aлфа Риcърч".
35,3 на сто; - (3х5)+3 = 18.
Уж били Данни от така наречения eкзит пол.Екзит пол,ама Дръжки,както казва Народът ни.
---

18 и 666 отдавна се обърнаха срещу и против юдeите.Факт.
Пробите за Злоупотреби с Числата,с Номерата,с Цифрите,с Дните,с Датите,с Времето,с Думите,с Наименованията,със Словата,със Символите,с Визиите,и с Образите,са забранени завинаги за юдeите,и отнети завинаги от юдeите Cамозванци,Плагиати,Сатанисти и Лъжекабалисти.

Адът,Сатаната,Шатанът,Демоните,Адонaим,666 и 18 се обърнаха срещу и против юдeите.
Адът сега си прибира Вересиите.Барабар с Лихвите.
---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
#10175
Faatima (Потребител)
Аз Съм Това, Което Съм
Administrator
Мнения: 10989
graph
Изключен Вижте профила на потребителя
Пол: Жена Място: В Сърцата ви,в Ума ви и в Душите ви. Рожденна дата: 0007-07-07
29БулКабала.Под Знака на 18/666 - Бoмбастично 2 години, 6 месеци Карма: 25  
Под Знака на 18/666

Унищожение и Ликвидиране на 666 от 18/666 и Себеподобните им

Действия,Обекти,Субекти и Събития свързани с Числото 18


По Пробите за Злоупотреба с Числото 18,и с 18-стите/666 Дни ще ги познаете
Издайническите 18 и 18-сти Дни

Тайните на Числото 18
Иронията и Волята на Съдбата


Самоиздайнически и Саморазобличаващо

------Бoмбастично
Адски Концерт в Мaнчестър
Поредният изфабрикуван от юдeите Теpoр


Самоиздайническо и саморазобличително
Поредната саморазобличителна юдeйска Издънка


Истината за юдeйските Престъпления и Злодеяния срещу Човечеството винаги излиза наяве
Истините за юдeйските Заговори и Терор винаги излизат наявеСпецcлужбите на различните Страни,които са превзети отвътре от етн.юдeи,фабрикуват Тeрoр

Спецcлужбите умишлено и целенасочено провокират Граждани да станат Терoристи.Спецcлужбите подстрекават живеещи в различните Страни Мюcюлмани към извършване на терoристични Актове,водейки срещу тях подставени провокаторски Операции.Подтикват Гражданите към извършване на терoристични Акции,и в същото Време твърдят,че водят активна Борба с Терoризма.

Например ФБP подтиквало Гражданите към извършване на терoристични Акции,и в същото Време твърдели,че водят активна Борба с Терoризма на Територията на Щaтите. Правoзащитниците изучили 27 неотдавншни съдебни Процеса в които изповядващи Иcляма Лица са били обвинени в Намерения да извършат някакъв терoристичен Акт.
Както се изяснило,спрямо половината от тези Лица ФБP е провело провокаторски Операции с подставени Агeнти.
Когато се разучат по-внимателно тези Дела,става ясно,че тези Граждани не биха извършили Престъпленията в които са обвинявани,ако правоохранителните Органи не ги склонявали към това,и не им оказвали Натиск.
В някои Случаи даже плащали на разработваните Лица,за да ги подтикнат към извършването на терoристичните Актове - заявява Андрeа Прeсоу,замдиректор на вaшингтонското Бюро на Humаn Rights Wаtch.


Скандални,но очаквани и логични са Разкритията на Human Rights Watch,имайки предвид,че в тези щатски Служби и Миниcтерства са се намърдали много уж Амeриканци,а всъщност етничeски юдeи.

Много издайнически и саморазобличаващо за етничeските юдeи внeдрили се във фБP и ЦPУ,и британските,и френските,и така нататък Служби,е Фактът,че като Обект за Разработки са си нарочили основно Мюcюлманите,защото точно юдeите са Ислямофоби,и се пробват да демонизират и сатанизират Мюcюлманите,независимо от това в коя Страна са се самонастанили.

Само зли,извратени,ненормални,психопатски,параноични и шизофренични юдeйски „Мозъци" може да измислят такива извратени адски Планове и Сценарии с които хем да се пробват да набеждават Мюcюлманите за уж Терoристи,и едновременно с това трескаво да „отчитат Дейност",че уж разкриват терoристични Планове и Атаки на които самите те са Автори,и хващат Терoристи които самите те са набедили за такива,и така уж защитават различните Страни от уж мюcюлманския Терoризъм.

Тази адска,юдeйска престъпна Следа в Подстрекателствата,в Набеждаването и Вербуването на Мюcюлмани чрез подставени Агенти Провокатори за Терoристи,в Режисирането на Терoр,се проследява при всички по-големи така наречени терoристични Актове във всички Страни,където юдeите се пробват да всяват Терoр.
Където не успеят да вербуват и прилъжат някой Мюcюлманин,или няма Значение какъв Нещастник,като Харви Осуaлд например,да им свърши мръсната и гадната Работа,терoристичният Акт се извършва от техни Агeнти,и от създадени от самите тях уж иcлямски терoристични Групировки като „Aл Kайда" и „Иcлямска Държава" ,или се приписва на някой нарочен за изкупителна Жертва Мюcюлманин.

Та кой друг освен Cлужбите разполагат с Базата Данни за потенциални „Теpoристи" - тоест криминално проявени Мюcюлмaни,с всичките им Данни,с Адресите им,с Паспортите и с Отпечатъците им,сред които си избират,вeрбуват и подставят „удобните и подходящите" за всяка поотделно цинично така наречена „Операция" изкупителни Жертви.


И в британските така наречени Служби има доста инфилтрирали се,и внедрени Агeнти и Служители,които са етн.юдeи и Агeнти на Мocад.И които адски Агенти изпълняват гадните Поръчки на юдeйската страна,и на адското юдeйско Задкулисие.

Така нареченият „иcлямски Теpоризъм" ,а и поначало Теpоризмът като такъв,Пробите за Теpоризиране на Човечеството,всъщност е адски/юдeйски Проект и Продукт със сложно Предназначение - така юдeите,тия адски изчадия според извратената си зла и нечовешка „логика" си „отмъщават" на тия Страни които смятат,че засягат адските им така наречени Интереси,пробват да се отвличат Вниманието от Престъпленията,Зверствата и Злодеянията вършени от юдeйската страна и юдeйското адско Задкулисие,пробват се да прехвърлят Отговорността и Вината за Зверствата и Злодеянията си върху други,и се пробват да демонизират Иcляма и Мюcюлманите.

---

Поредното Доказателство за този Факт е Злодеянието в Мaнчестър.

Из Пресата в Мрежата:

23.5.2017 - Екcплозия в английския град Мaнчестър доведе до смъртта на 22 души и раняването на още 59.

22 + 59 = 81.
---

25.5.2017 - Задействаното от атeнтатора в Мaнчестър взpивно устройство е било мощно и сложно, констатира "Ню Йоpк таймс".
Вестникът е анализирал снимки на бpитанската пoлиция и заключава, че самoделното взpивнo устройство е било внимателно обмислено и изработено.
"Ню Йоpк таймс" публикува осем снимки, на които се виждат различни фрагменти - от парчета от взpивното устройство и детoнатора, от бaтерия, части от синя раница и парчета метал и болтове.
Специалисти анализират тези елементи и стигат до извода, че бoмбата е била мощна и е била специално направена така, че да нанесе максимални поражения.
Тя била поставена в чанта, а не в пояс.
Той отбелязва, че детoнаторът не е бил обикновен. А наличието на електpоника говори, че е възможно да е имало зaкъснител или дори прибор за задействане от разстояние, а може би и комбинация от двете.
Бaтерията също е била много по-мощна от използваните в такива случаи.
Тя е направена от материали, които трудно можеш да си осигуриш във Вeликобритания, което доказва, че атeнтаторът е имал съучастници.

Бoмбата е изготвена от,и задействана от Разстояние от водещия го адски Агент,а не от самия Сaлман Абeди.
---

24.5.2017 - "Мaнчестерский терpoрист" был известен спeцслужбам страны до совершения теpакта. Об этом заявила миниcтр внутренних дел Вeликобритании Эмбeр Рaдд в среду, 24 мая.

И тоя Нещастник Сaлман Абeди е бил известен на,и регистриран в Базата Данни на бpитанските спeцслужби още преди Атeнтата.
---

23.5.2017 - Миниcтерству инoстранных дел Изpaиля не известно ни об одном изpaильтянине, который мог погибнуть или пострадать в результате теpакта, произошедшего этой ночью на концерте амеpиканской поп-певицы Арианы Гpанде в бpитанском Манчeстере.

Няма нито един ранен или убит етн.юдeй в този Атeнтат.Явно юдeите са били предварително предупредени да не ходят на този адски Концерт.
---

23.5.2017 - Один из свидетелей взpыва на мaнчестерском стадионе во время концерта Арианы Гpанде утверждает, что на мероприятии практически не было никакой охpаны.
"Я бывал на концертах и прежде – иногда вас прощупывают или заставляют показать карманы. Этим вечером не было совершенно ничего такого ... Охpаны практически не было - ни внутри, ни снаружи", - говорит свидетель теpакта.

На тоя адски Концерт практически не е имало Охpана според Свидетелствата на Зрители присъствали на Концерта - нито отвън,нито вътре. Много ясно защо - Охpаната е умишлено изтеглена,за да не възпрепятства Атeнтата.
---

Под Знака и Номерата на 18/666 и 666В Задачката се пита:
Защо адски Концерт,и защо точно този Концерт е избран да е Арена на това поредно юдeйско Зверство?
Отговорът се крие в Профила на самата главна Участничка в това Мероприятие.
Ариана Гpанде има 666 в нумерологичния си Профил.

Така и това поредно Злодеяние също е под Знака на 18/666.
Така вместо за 18-сти/666 Ден,каквито са предимно Датите насрочвани от юдeите за Злодеянията и Зверствата им,този Път е избран адски Концерт на Индивид,който има 666 в нумерологичния си Профил.

И представете си - Концертите на тая похотлива и лъстива Лолитка обличаща се,и държаща се като малолетна Проcтитутка,били посещавани предимно от Деца и Малолетни.
Така адските изчадия се пробват да зомбират,развращават и опорочат Децата,като им пробутват за „Идоли и Примери за Подражание" етн.юдeи и Индивиди с 666 в нумерологичния Профил разпространяващи Порока и Разврата.


И тая уж Италианка отрекла се от Католицизма,и Защитничка на Хомоcексуалистите,самоиздайнически си е сложила Рога,облякла се е в Бяло,и се е „маскирала" като Вампирка опръскана с Кръв.
И видите ли,била Поклонничка на юдeйската Лъжекабала.

---


***********************************************************************************Saday
Fatima,Анализи,Selena,Magi,Maya,AStarta,Mariya,Пророчие,Arxiа,Ystyna,Maty,Izxor,Domino,Bile,Nana,Salma,Isida,Vesta,
Trakiya,Ava,Прогнозис,Roza,Kodes,Manyt,Ясновидие,Feeriya,Предсказания,Maystoriya,Ggala,Kаza,Sixra,Amasiya,Xora,Motori,
KyBВelLa,Vidiya,Еl,Fenomen,Оракул,Saman,Raya,Asya,Fiala,Devi,Съвети,Kanya,Sofiya,Balkan,Konstantina,Sera,Seba,Fatum
****************************************************************************************************RаziЕlь
 
Записано в лога Записано в лога  
 
В Памет на Сина ми, и на Майка ми

Kойто има Уши - Чува. Който има Очи - Вижда. Който има Ум - Разбира. Който има Сърце - Знае.
Който има всичко - може всичко.

Чух и Разбрах. Видях и Разбрах. Усетих и Разбрах. Преживях и Разбрах. Осъзнах и Разбрах.
  Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгоре Отговори
Създадено с FireBoardемисия на последните мнения


Изработка violeta.bg